Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-31, 14:32   #3301
cattt
Mrs Mrau

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV

Szczerze? A ja Hani nie chcę usprawiedliwiać,że to było niecelowe.

Przecież na pewno dostała próbki do testów przed rozpoczęciem wielkiej produkcji.
Skoro wy zauważyłyście,że coś jest nie tak już po pierwszym praniu i że zapach jest straszny,to na pewno i Hania wiedziała to po użyciu próbników. Nie wierzę,że nie mogła się wycofać lub negocjować. Nawet jeśli nie mogła sobie pozwolić na lepszy gatunek włosia to po co w to brnęła? (no chyba,że producent ją totalnie omamił wciskając kit o jakości itp)
Może pomyślała jednak,że jej klientki to łykną? Stąd też te bzdury o odżywkach.

Nie przewidziała chyba jednak,że będzie aż tak źle.
My tu sobie gadamy a tymczasem Hania prawdopodobnie męczy się ze sporą ilością reklamacji,czego się nie spodziewała.Tak samo jak nieprzychylnych recenzji na blogach kosmetycznych.
Tutaj trochę wychodzi jej mniemanie o sobie.

Tutaj będzie zaskoczona bo chyba nie zdaje sobie sprawy,że blogi kosmetyczne bardzo urosły w siłę i liczebność (przede wszystkim) od "jej czasów".Teraz co druga dziewczyna ma bloga i co druga może wystawić jej opinie.Nie sądzę aby dziewczyny tylko wychwalały pędzle,będą pokazywały jak jest-prawdę jak Wy np umieszczając porównawcze zdjęcia z innymi pędzlami.

Ciekawią mnie teraz opinie vlogerek które dostały te prezenty,chociaż nie wierzę aby któraś powiedziała coś złęgo.

Jedyne co może uratować te pędzle to to co napisała,że po kilku myciach minusy znikają.
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:32   #3302
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Jeżeli angielski nie jest problemem, to tylko Lisa Eldridge
http://www.youtube.com/watch?v=WDdnbgrn8bE
Michelle Pfeiffer
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:33   #3303
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Znam ten ból... ciemne włosy, ciemne brwi, ciemne oczy, a rzęsy jasne, proste... żeby jakoś wyglądały, używam zalotki, serum z eveline jako bazy (jak dla mnie żadne to serum, ale dobrze robi właśnie jako baza) i volume million lashes... ale co bym nie robiła, zawsze się chcą prostować...
Kiedyś używałam genialnego tuszu, z jednej strony miał szczoteczkę z biała bazą, z drugiej normalną maskarę - sama mam dość długie i gęste rzęsy, ale to, co robił ten tusz było niesamowite, niestety nie pamiętam, jaka firma wyprodukowała to cudo, zresztą nie widziałam go już od wieków, więc pewnie jak wszystko, co dobre, wycofano go z produkcji
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:38   #3304
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Jedyne co może uratować te pędzle to to co napisała,że po kilku myciach minusy znikają.
Po kilku myciach rozcapierzona szczota nie stanie się nagle znowu kształtnym pędzlem, nawet jakby ją skąpać w profesjonalnych maskach fryzjerskich.

Dziewczyny, kojarzycie jakieś fajne francuskie vlogerki? chciałam sobie język odświeżyć trochę
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:39   #3305
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:

Przecież na pewno dostała próbki do testów przed rozpoczęciem wielkiej produkcji.
Skoro wy zauważyłyście,że coś jest nie tak już po pierwszym praniu i że zapach jest straszny,to na pewno i Hania wiedziała to po użyciu próbników. Nie wierzę,że nie mogła się wycofać lub negocjować. Nawet jeśli nie mogła sobie pozwolić na lepszy gatunek włosia to po co w to brnęła? (no chyba,że producent ją totalnie omamił wciskając kit o jakości itp)

My tu sobie gadamy a tymczasem Hania prawdopodobnie męczy się ze sporą ilością reklamacji,czego się nie spodziewała.Tak samo jak nieprzychylnych recenzji na blogach kosmetycznych.

Tutaj będzie zaskoczona bo chyba nie zdaje sobie sprawy,że blogi kosmetyczne bardzo urosły w siłę i liczebność (przede wszystkim) od "jej czasów".Teraz co druga dziewczyna ma bloga i co druga może wystawić jej opinie.Nie sądzę aby dziewczyny tylko wychwalały pędzle,będą pokazywały jak jest-prawdę jak Wy np umieszczając porównawcze zdjęcia z innymi pędzlami.

Ciekawią mnie teraz opinie vlogerek które dostały te prezenty,chociaż nie wierzę aby któraś powiedziała coś złęgo.

Też na to najbardziej czekam. Bo jednak jakby to były pojedyncze przypadki to można by uznać, że to felerne sztuki czy coś, a jednak gdzie nie spojrzę, to ktoś pisze o tym rozczapirzaniu się włosia i zawsze jest to albo O3 albo O4. Ja jeszcze tak z dwa tygodnia poczekam i jak dalej będą takie cuda się działy, to też porobię zdjęcia porównawcze i wrzucę na bloga.
Stary 2014-05-31, 14:43   #3306
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedyś używałam genialnego tuszu, z jednej strony miał szczoteczkę z biała bazą, z drugiej normalną maskarę - sama mam dość długie i gęste rzęsy, ale to, co robił ten tusz było niesamowite, niestety nie pamiętam, jaka firma wyprodukowała to cudo, zresztą nie widziałam go już od wieków, więc pewnie jak wszystko, co dobre, wycofano go z produkcji
Też nie pamiętam co to było, ale kiedys pomalowałam rzęsy tylko ta białą bazą i wyszłam tak do ludzi, zrobiłam to specjalnie, nie wiem dlaczego W dodatku nikt mi nawet nie powiedział, że wyglądam dziwnie.

W ogóle kiedys byłam wielbicielką kolorowych tuszy i potrafiłam pomalować rzęsy różowym tuszem, do tego turkusowy cień(który sam w sobie był piękny, Loreal, z serii coś tam apeall) i turkusowy brokat- tak że tego. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko mój młody wiek.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2014-05-31 o 14:51
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:45   #3307
pastelowasowa
Raczkowanie

Cytat:
To była taka? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...zes-2-w-1.html
Ja ją uwielbiałam, ale ją wycofali
pastelowasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:51   #3308
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Też nie pamiętam co to było, ale kiedys pomalowałam rzęsy tylko ta białą bazą i wyszłam tak do ludzi, zrobiłam to specjalnie, nie wiem dlaczego W dodatku nikt mi nawet nie powiedział, że wyglądam dziwnie.

W ogóle kiedys byłam wielbicielką kolorowych tuszy i potrafiłam pomalować rzęsy różowym tuszem do tego turkusowy cień(który sam w sobie był piękny, Loreal, z serii coś tam apeall) i turkusowy brokat- tak że tego. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko mój młody wiek.

Cytat:
Napisane przez pastelowasowa Pokaż wiadomość
Może... nie pamiętam to było dobrych dziesięć lat temu. Ale wyglądał tak samo
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:57   #3309
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pastelowasowa Pokaż wiadomość

Cytat:
Miałam rozmach jak by to powiedział Siara.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:59   #3310
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez paczusia Pokaż wiadomość
Maxi ma hodowane na odzywkach,mowila o tym w ktoryms z tutoriali,co nie zmienia faktu ,ze sa bombowe.

Przy okazji wita czytaczka watku od niepamietnych czasow.
w starych filmikach (sprzed 2-3 lat) widać jej nieodżywkowane rzęsy i one już wtedy były do pozazdroszczenia

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość
mi się wydaje czy ona gdzieś w filmiku mówiła, że testowała je 8 miesięcy przed wypuszczeniem na rynek? bo czuję, że dobrze mi się wydaje
no to te 8 miesiący zostało przebimbane chyba ...

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
o matko te pedzle hani to jakis dramat. mam pytanie zamawiała któras z was pedzle RT z iherb? ile sie czeka na dostawe? i ile kosztuje dostawa? nie zamawiałam nigdy nic z zagranicy wiec jestem ciemna w tych sprawach
ja zamówiłam niedawno, jak dostanę do odpiszę tu ile czasu szło
ceny przesyłek masz na stronie podane

Cytat:

widziałam chyba 2 notki (poza SALIX) o pędzlach i były to peany. nie widziałam krytycznych uwag, ale przyznaję - nie szukałam informacji o nich specjalnie mocno

Cytat:

ta z dwoma tradycyjnymi szczoteczkami to właśnie ta double extension. też lubiłam, ale był też inny dwuczęściowy tusz loreala o ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rubiajacy.html
uwielbiałam go! co ten grzebyk robił z moimi liczymi rzęsami, nieodżałowany produkt
Stary 2014-05-31, 15:15   #3311
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Zgadzam sie. Tez mi szkoda Hani. Nie podejrzewam jej o celowe wyprodukowanie trefnych pedzli.
W ogóle mi jej nie szkoda, według mnie to przebiegła dziewczyna. Od początku robi biznesy na you tubie. Dla mnie to wykorzystywanie sympatii widzów. Sklepik internetowy, własne plastikowe pojemniki na pędzle kręci cały czas ze swoją wagą, nagrywa testy kosmetyków w których jej cera jest idealnie idealna i postronny widz nawet nie ma szansy zobaczyc jak tak naprawdę to wygląda. Hania zawsze jest tak doskonała, że przecież pędzle tez musiały być jak mac. Tylko że tak jak w przypadku jej wagi, testów i pędzli coś poszło nie tak, może dlatego że ona jest ze szczerością na bakier. Myślę że specjalnie nie wypuściła takich bubli ale też zachwalanie ich cudowności, mimo że przecież zdawała sobie sprawę że do końca tak nie jest, to cholernie nie fair!

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2014-05-31 o 15:17
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 15:24   #3312
pingwin2
Zakorzenienie

Mój t9 tez się zeszcZotował.
To odpowiedz Digital: szkoda, ze idzie w zaparte.

bardzo mi przykro, że jesteś niezadowolona ale nie mogę się zgodzić z tą opinią - wystarczy je czyścić zgodnie z filmem do którego link podany był w zamówieniu - jak wspominałam naturalne włosie nie jest farbowane przez co jest miekkie i delikatne - ja swoich używam od miesięcy i nic się z nimi nie dzieje - zachęcam do spróbowania
wyprania go i ułożenia jak pokazuje w filmie i na 100% wróci do pierwotnej formy

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Dodam jeszcze, ze moje nie śmierdzą.

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 15:24   #3313
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość

bardzo mi przykro, że jesteś niezadowolona ale nie mogę się zgodzić z tą opinią - wystarczy je czyścić zgodnie z filmem do którego link podany był w zamówieniu - jak wspominałam naturalne włosie nie jest farbowane przez co jest miekkie i delikatne - ja swoich używam od miesięcy i nic się z nimi nie dzieje - zachęcam do spróbowania
wyprania go i ułożenia jak pokazuje w filmie i na 100% wróci do pierwotnej formy
Mi ta T9 nie tyle się zeszczotowała, co po prostu zrobiła się taka rozlazła i zdecydowanie straciła kształt, mimo układania po praniu, suszenia w osłonkach itd.
I nie wydaje mi się, żeby pędzel, któremu powyginała się połowa włosia, nagle odzyskał kształt...
Stary 2014-05-31, 15:24   #3314
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
W ogóle mi jej nie szkoda, według mnie to przebiegła dziewczyna. Od początku robi biznesy na you tubie. Dla mnie to wykorzystywanie sympatii widzów. Sklepik internetowy, własne plastikowe pojemniki na pędzle

To zle? Wedlug mnie to swiadczy tylko o tym, ze jest kreatywna, przedsiebiorcza i ma pomysl na to jak pasje przekuc w biznes. Nikt przeciez nie kaze nikomu kupowac tego, co sprzedaje... Myslalam, ze te cechy sa dobre i pozadane, zwlaszcza u mlodych ludzi, a nie ze swiadcza o przebieglosci... :O
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 15:29   #3315
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
To zle? Wedlug mnie to swiadczy tylko o tym, ze jest kreatywna, przedsiebiorcza i ma pomysl na to jak pasje przekuc w biznes. Nikt przeciez nie kaze nikomu kupowac tego, co sprzedaje... Myslalam, ze te cechy sa dobre i pozadane, zwlaszcza u mlodych ludzi, a nie ze swiadcza o przebieglosci... :O
co innego być przedsiębiorczym, a co innego iść w zaparte i robić z ludzi idiotów, jeśli zrobiło się bubla
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 15:31   #3316
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Te cechy są pożądane ale jeśli stoi za nimi uczciwość a nie tylko chęć zarobienia pieniędzy. Dla mnie Hanka to dziewczyna która nastawiona jest przede wszystkim na to drugie. W życiu bym nie zaufała temu co mówi ani w żaden jej produkt.
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 16:02   #3317
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Dodam jeszcze, ze moje nie śmierdzą.
Ja w to nie wierzę. Jeśli wam się chce, sprawdźcie, ja nie mam zamiaru się tak bawić z miernymi pędzlami, odsyłam szczotę w poniedziałek - niech sobie Hania poogląda na żywo co oferuje klientom. A NAWET GDYBY była to prawda, powinna na wstępie głośno i wyraźnie powiedzieć: to tak wyjątkowe pędzle, że wymagają dbania o nie jak żadne inne, bez odżywki ni rusz - i w życiu bym ich wtedy nie kupiła. Zniesmacza mnie to wykręcanie się delikatnym włosiem - zwłaszcza, ze u konkurencji, na którą tak się powołuje gdy chce podkreślić jakość włosia, takich problemów nie ma.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 16:05   #3318
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Te cechy są pożądane ale jeśli stoi za nimi uczciwość a nie tylko chęć zarobienia pieniędzy. Dla mnie Hanka to dziewczyna która nastawiona jest przede wszystkim na to drugie. W życiu bym nie zaufała temu co mówi ani w żaden jej produkt.

Jakby chciala sie nachapac to sprzedawalaby pedzel za 50-100 zl, bo to mogla zrobic i pewnie i tak by zarobila. Wg mnie chciala sie wstrzelic w rynek, bo jest popyt na tanie, ale dobre pedzle, na niski budzet, a po prostu nie pyklo.
Stary 2014-05-31, 16:22   #3319
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Jakby chciala sie nachapac to sprzedawalaby pedzel za 50-100 zl, bo to mogla zrobic i pewnie i tak by zarobila. Wg mnie chciala sie wstrzelic w rynek, bo jest popyt na tanie, ale dobre pedzle, na niski budzet, a po prostu nie pyklo.
i niby to że nie życzy sobie za nie tak wysokiej kwoty oznacza, że jej obecne zachowanie jest okej?
Stary 2014-05-31, 16:26   #3320
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
i niby to że nie życzy sobie za nie tak wysokiej kwoty oznacza, że jej obecne zachowanie jest okej?

Broni swojego produktu, odsyla do filmiku, ktory dedykowany jest pielegnacji stricte tych pedzli (nie widzialam go, wiec nie wiem co w nim dokladnie jest), ale przyjmuje reklamacje bez zadnych problemow, wiec o co chodzi? Ty nie starasz sie bronic swojej pracy i tego co robisz? Z tego co widze to obsluga klienta w Glambrush jest na wysokim poziomie i uwzglednia reklamacje, a to chyba najwazniejsze.
Stary 2014-05-31, 16:43   #3321
Ciemna163
Kociara

Karola i Oleska i paczka z kosmetyki z ameryki po raz 1000000000000000000000000 0000000000000000000000000 0000000000000000000000000 0000000000000000000000000 000000000000000000. Miłego oglądania.

https://www.youtube.com/watch?v=tJP15NnwUWQ
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 16:52   #3322
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Broni swojego produktu, odsyla do filmiku, ktory dedykowany jest pielegnacji stricte tych pedzli (nie widzialam go, wiec nie wiem co w nim dokladnie jest), ale przyjmuje reklamacje bez zadnych problemow, wiec o co chodzi? Ty nie starasz sie bronic swojej pracy i tego co robisz? Z tego co widze to obsluga klienta w Glambrush jest na wysokim poziomie i uwzglednia reklamacje, a to chyba najwazniejsze.
To, że obsługa jest na wysokim poziomie nie oznacza jeszcze, że wszystko jest okej. Jeśli pędzel rozwala się po jednym myciu to coś tu jest ostro nie halo i fakt, że przyjmują reklamacje to jest ich obowiązek, a nie oznaka ich wspaniałości. Jeśli coś mi w mojej pracy wyszło słabiej, to nie wmawiam, że to wina użytkownika i wykręcam kota ogonem
Stary 2014-05-31, 17:00   #3323
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
To, że obsługa jest na wysokim poziomie nie oznacza jeszcze, że wszystko jest okej. Jeśli pędzel rozwala się po jednym myciu to coś tu jest ostro nie halo i fakt, że przyjmują reklamacje to jest ich obowiązek, a nie oznaka ich wspaniałości. Jeśli coś mi w mojej pracy wyszło słabiej, to nie wmawiam, że to wina użytkownika i wykręcam kota ogonem

Jasne, ze jest nie halo i o tym tu rozmawiamy. Nie rozumiem tylko, co wg Ciebie Hania powinna zrobic i jak sie zachowywac? Bo ton wypowiedzi jest taki jakby stala nad Toba z siekiera i wmawiala Ci, ze wszystko jest okej i jeszcze zmuszala Cie do zakupu pedzli...
Stary 2014-05-31, 17:14   #3324
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Specjalna pielęgnacja pędzli z kozy polega na tym, że myjemy je szamponem z silikonami (im więcej tym lepiej). Oczywiście szampon wprowadzamy we włosie w ten sam sposób, w który wprowadziłyśmy kosmetyki do włosia, czyli przeważnie koliste ruchy. Spłukujemy i następnie wcieramy w nie odżywkę (również silikon jest wskazany) zostawiamy na pewien czas, a niech się odżywia... Żeby czas nie był zmarnowany to możemy umyć pędzle z syntetycznego włosia (tu używamy mydła antybakteryjnego, białego jelenia czy co tam mamy... mydło w kostce najlepiej).
Spłukujemy odżywkę z kozy i odsączamy wodę w papierowy ręcznik. Odkładamy pędzle poziomo na szafce/zlewie itp. Tak, żeby włosie zwisało na dół. Pod żadnym pozorem nie suszymy suszarką, wystawione na słońce czy nad kaloryferem.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

http://youtu.be/najBRSoJNSQ?t=9m27s - A tak Hania pokazywała jak myć pędzle w programie MM. Wyświetla się tam informacja, że pędzle z naturalnego włosia (a takim jest koza) powinny być myte wodą z szarym mydłem. Jak to się ma do tych sylikonów?

Edytowane przez koainka_
Czas edycji: 2014-05-31 o 17:16
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 17:15   #3325
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Specjalna pielęgnacja pędzli z kozy polega na tym, że myjemy je szamponem z silikonami (im więcej tym lepiej). Oczywiście szampon wprowadzamy we włosie w ten sam sposób, w który wprowadziłyśmy kosmetyki do włosia, czyli przeważnie koliste ruchy. Spłukujemy i następnie wcieramy w nie odżywkę (również silikon jest wskazany) zostawiamy na pewien czas, a niech się odżywia... Żeby czas nie był zmarnowany to możemy umyć pędzle z syntetycznego włosia (tu używamy mydła antybakteryjnego, białego jelenia czy co tam mamy... mydło w kostce najlepiej).
Spłukujemy odżywkę z kozy i odsączamy wodę w papierowy ręcznik. Odkładamy pędzle poziomo na szafce/zlewie itp. Tak, żeby włosie zwisało na dół. Pod żadnym pozorem nie suszymy suszarką, wystawione na słońce czy nad kaloryferem.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

http://youtu.be/najBRSoJNSQ?t=9m27s - A tak Hania pokazywała jak myć pędzle w programie MM. Wyświetla się tam informacja, że pędzle z naturalnego włosia (a takim jest koza) powinny być myte wodą z szarym mydłem. Jak to się ma do tych sylikonów?
ale mówisz o tym niefarbowanym włosiu kozy?
Ja mam ponad 3 lata pędzel z Inglota 24SS, też z włosia kozy . Nadal go używam, ma świetny kształt, jest miękki, serio, nie wymaga takich ceregieli.
Stary 2014-05-31, 17:20   #3326
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Jasne, ze jest nie halo i o tym tu rozmawiamy. Nie rozumiem tylko, co wg Ciebie Hania powinna zrobic i jak sie zachowywac? Bo ton wypowiedzi jest taki jakby stala nad Toba z siekiera i wmawiala Ci, ze wszystko jest okej i jeszcze zmuszala Cie do zakupu pedzli...
Wystarczyłoby przyznać, że coś z niektórymi pędzlami może być nie tak jak obiecywała i jak umawiała się z ludźmi, którzy je produkowali i że zajmie się to sprawą, bo zależy jej, żeby były jak najlepsze, a nie wmawiać, że to wina sposobu ich czyszczenia, przecież nikt ich do pralki nie wrzucił
Stary 2014-05-31, 17:31   #3327
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
ale mówisz o tym niefarbowanym włosiu kozy?
Ja mam ponad 3 lata pędzel z Inglota 24SS, też z włosia kozy . Nadal go używam, ma świetny kształt, jest miękki, serio, nie wymaga takich ceregieli.
Tak mówię o kozie z GlamBrush, tak Hania w swoim filmiku dotyczącym pielęgnacji pędzli mówiła.

Mam inne pędzle z kozy, które też takiego babrania się nie wymagają. ;/;/
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 17:41   #3328
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Lepiej by było jakby jej pędzle kosztowały 50 zł i miały "jakość MAC". Ciekawe czy zarobi na tych zwrotach.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 17:49   #3329
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Lepiej by było jakby jej pędzle kosztowały 50 zł i miały "jakość MAC". Ciekawe czy zarobi na tych zwrotach.
zresztą da się zrobić niezłe i niedrogie pędzle, sama mam kilka z catrice i z essence i o ile nie ma ich co porównywać z MACiem, to z tego, co widzę od pędzli Hani są o niebo lepiej wykonane
Stary 2014-05-31, 17:51   #3330
karma87
Raczkowanie

Witam, również zakupiłam pędzle Hani :/ teraz jak czytam opinie i oglądam zdjęcia zaczynam żałować i boje się je wyprać. Czy mógłby ktoś zamieścić link do filmiku w którym Hania pokazuje jak myć Glam Brushe ? bo wyrzuciłam już opakowanie i nie wiem jak TE konkretne wyprać. :/ Mam kilka pędzli Zoeva i przyznam szczerze, że przeliczyłam się myśląc, że pędzle Hani będą przypominać je jakościowo.
Pozdrawiam
karma87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości