|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV
Szczerze? A ja Hani nie chcę usprawiedliwiać,że to było niecelowe.
Przecież na pewno dostała próbki do testów przed rozpoczęciem wielkiej produkcji. Skoro wy zauważyłyście,że coś jest nie tak już po pierwszym praniu i że zapach jest straszny,to na pewno i Hania wiedziała to po użyciu próbników. Nie wierzę,że nie mogła się wycofać lub negocjować. Nawet jeśli nie mogła sobie pozwolić na lepszy gatunek włosia to po co w to brnęła? (no chyba,że producent ją totalnie omamił wciskając kit o jakości itp) Może pomyślała jednak,że jej klientki to łykną? Stąd też te bzdury o odżywkach. Nie przewidziała chyba jednak,że będzie aż tak źle. My tu sobie gadamy a tymczasem Hania prawdopodobnie męczy się ze sporą ilością reklamacji,czego się nie spodziewała.Tak samo jak nieprzychylnych recenzji na blogach kosmetycznych. Tutaj trochę wychodzi jej mniemanie o sobie. Tutaj będzie zaskoczona bo chyba nie zdaje sobie sprawy,że blogi kosmetyczne bardzo urosły w siłę i liczebność (przede wszystkim) od "jej czasów".Teraz co druga dziewczyna ma bloga i co druga może wystawić jej opinie.Nie sądzę aby dziewczyny tylko wychwalały pędzle,będą pokazywały jak jest-prawdę jak Wy np umieszczając porównawcze zdjęcia z innymi pędzlami. Ciekawią mnie teraz opinie vlogerek które dostały te prezenty,chociaż nie wierzę aby któraś powiedziała coś złęgo. Jedyne co może uratować te pędzle to to co napisała,że po kilku myciach minusy znikają. |
|
|
|
#3302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, kojarzycie jakieś fajne francuskie vlogerki? chciałam sobie język odświeżyć trochę
|
|
|
|
|
#3305 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W dodatku nikt mi nawet nie powiedział, że wyglądam dziwnieW ogóle kiedys byłam wielbicielką kolorowych tuszy i potrafiłam pomalować rzęsy różowym tuszem, do tego turkusowy cień(który sam w sobie był piękny, Loreal, z serii coś tam apeall) i turkusowy brokat- tak że tego. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko mój młody wiek. Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2014-05-31 o 14:51 |
|
|
|
|
#3307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ją uwielbiałam, ale ją wycofali |
|
|
|
|
#3308 | ||
|
-ist
|
Cytat:
Cytat:
to było dobrych dziesięć lat temu. Ale wyglądał tak samo
|
||
|
|
|
#3309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam rozmach jak by to powiedział Siara.
|
|
|
|
|
#3310 | |||||
|
maskott
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ceny przesyłek masz na stronie podane Cytat:
widziałam chyba 2 notki (poza SALIX) o pędzlach i były to peany. nie widziałam krytycznych uwag, ale przyznaję - nie szukałam informacji o nich specjalnie mocno Cytat:
ta z dwoma tradycyjnymi szczoteczkami to właśnie ta double extension. też lubiłam, ale był też inny dwuczęściowy tusz loreala o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rubiajacy.html uwielbiałam go! co ten grzebyk robił z moimi liczymi rzęsami, nieodżałowany produkt
|
|||||
|
|
|
#3311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kręci cały czas ze swoją wagą, nagrywa testy kosmetyków w których jej cera jest idealnie idealna i postronny widz nawet nie ma szansy zobaczyc jak tak naprawdę to wygląda. Hania zawsze jest tak doskonała, że przecież pędzle tez musiały być jak mac. Tylko że tak jak w przypadku jej wagi, testów i pędzli coś poszło nie tak, może dlatego że ona jest ze szczerością na bakier. Myślę że specjalnie nie wypuściła takich bubli ale też zachwalanie ich cudowności, mimo że przecież zdawała sobie sprawę że do końca tak nie jest, to cholernie nie fair!
Edytowane przez patycek Czas edycji: 2014-05-31 o 15:17 |
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Mój t9 tez się zeszcZotował.
To odpowiedz Digital: szkoda, ze idzie w zaparte. bardzo mi przykro, że jesteś niezadowolona ale nie mogę się zgodzić z tą opinią - wystarczy je czyścić zgodnie z filmem do którego link podany był w zamówieniu - jak wspominałam naturalne włosie nie jest farbowane przez co jest miekkie i delikatne - ja swoich używam od miesięcy i nic się z nimi nie dzieje - zachęcam do spróbowania wyprania go i ułożenia jak pokazuje w filmie i na 100% wróci do pierwotnej formy ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Dodam jeszcze, ze moje nie śmierdzą.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#3313 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
I nie wydaje mi się, żeby pędzel, któremu powyginała się połowa włosia, nagle odzyskał kształt... |
|
|
|
|
#3314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To zle? Wedlug mnie to swiadczy tylko o tym, ze jest kreatywna, przedsiebiorcza i ma pomysl na to jak pasje przekuc w biznes. Nikt przeciez nie kaze nikomu kupowac tego, co sprzedaje... Myslalam, ze te cechy sa dobre i pozadane, zwlaszcza u mlodych ludzi, a nie ze swiadcza o przebieglosci... :O |
|
|
|
|
#3315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakby chciala sie nachapac to sprzedawalaby pedzel za 50-100 zl, bo to mogla zrobic i pewnie i tak by zarobila. Wg mnie chciala sie wstrzelic w rynek, bo jest popyt na tanie, ale dobre pedzle, na niski budzet, a po prostu nie pyklo. |
|
|
|
|
#3319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Broni swojego produktu, odsyla do filmiku, ktory dedykowany jest pielegnacji stricte tych pedzli (nie widzialam go, wiec nie wiem co w nim dokladnie jest), ale przyjmuje reklamacje bez zadnych problemow, wiec o co chodzi? Ty nie starasz sie bronic swojej pracy i tego co robisz? Z tego co widze to obsluga klienta w Glambrush jest na wysokim poziomie i uwzglednia reklamacje, a to chyba najwazniejsze. |
|
|
|
|
#3321 |
|
Kociara
|
Karola i Oleska i paczka z kosmetyki z ameryki po raz 1000000000000000000000000 0000000000000000000000000 0000000000000000000000000 0000000000000000000000000 000000000000000000.
Miłego oglądania.https://www.youtube.com/watch?v=tJP15NnwUWQ |
|
|
|
#3322 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne, ze jest nie halo i o tym tu rozmawiamy. Nie rozumiem tylko, co wg Ciebie Hania powinna zrobic i jak sie zachowywac? Bo ton wypowiedzi jest taki jakby stala nad Toba z siekiera i wmawiala Ci, ze wszystko jest okej i jeszcze zmuszala Cie do zakupu pedzli... |
|
|
|
|
#3324 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
Spłukujemy odżywkę z kozy i odsączamy wodę w papierowy ręcznik. Odkładamy pędzle poziomo na szafce/zlewie itp. Tak, żeby włosie zwisało na dół. Pod żadnym pozorem nie suszymy suszarką, wystawione na słońce czy nad kaloryferem. ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- http://youtu.be/najBRSoJNSQ?t=9m27s - A tak Hania pokazywała jak myć pędzle w programie MM. Wyświetla się tam informacja, że pędzle z naturalnego włosia (a takim jest koza) powinny być myte wodą z szarym mydłem. Jak to się ma do tych sylikonów? Edytowane przez koainka_ Czas edycji: 2014-05-31 o 17:16 |
|
|
|
|
#3325 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Ja mam ponad 3 lata pędzel z Inglota 24SS, też z włosia kozy . Nadal go używam, ma świetny kształt, jest miękki, serio, nie wymaga takich ceregieli.
|
|
#3326 |
|
Konto usunięte
|
Wystarczyłoby przyznać, że coś z niektórymi pędzlami może być nie tak jak obiecywała i jak umawiała się z ludźmi, którzy je produkowali i że zajmie się to sprawą, bo zależy jej, żeby były jak najlepsze, a nie wmawiać, że to wina sposobu ich czyszczenia, przecież nikt ich do pralki nie wrzucił
|
|
|
|
#3327 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
Mam inne pędzle z kozy, które też takiego babrania się nie wymagają. ;/;/ |
|
|
|
|
#3328 |
|
Konto usunięte
|
Lepiej by było jakby jej pędzle kosztowały 50 zł i miały "jakość MAC". Ciekawe czy zarobi na tych zwrotach.
|
|
|
|
#3329 |
|
Konto usunięte
|
zresztą da się zrobić niezłe i niedrogie pędzle, sama mam kilka z catrice i z essence i o ile nie ma ich co porównywać z MACiem, to z tego, co widzę od pędzli Hani są o niebo lepiej wykonane
|
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
Witam, również zakupiłam pędzle Hani :/ teraz jak czytam opinie i oglądam zdjęcia zaczynam żałować i boje się je wyprać. Czy mógłby ktoś zamieścić link do filmiku w którym Hania pokazuje jak myć Glam Brushe ? bo wyrzuciłam już opakowanie i nie wiem jak TE konkretne wyprać. :/ Mam kilka pędzli Zoeva i przyznam szczerze, że przeliczyłam się myśląc, że pędzle Hani będą przypominać je jakościowo.
Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

W dodatku nikt mi nawet nie powiedział, że wyglądam dziwnie

jak by to powiedział Siara.
bo czuję, że dobrze mi się wydaje

kręci cały czas ze swoją wagą, nagrywa testy kosmetyków w których jej cera jest idealnie idealna i postronny widz nawet nie ma szansy zobaczyc jak tak naprawdę to wygląda. Hania zawsze jest tak doskonała, że przecież pędzle tez musiały być jak mac. Tylko że tak jak w przypadku jej wagi, testów i pędzli coś poszło nie tak, może dlatego że ona jest ze szczerością na bakier. Myślę że specjalnie nie wypuściła takich bubli ale też zachwalanie ich cudowności, mimo że przecież zdawała sobie sprawę że do końca tak nie jest, to cholernie nie fair!