|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Like fajny zegarek
![]() Migotenka to fajnie, że Cie chcą do rosa ![]() A ja poszłam pobiegać miałam biegać wg tych rozpisek, ale poleciałam na spontana i wymyśliłam, że przebiegne tą trase co z psem chodze(dzisiaj juz spacer zaliczony) bez postoju Co prawda czasem szłam żeby się wysmarać ale i tak super Wyszło mi 17 min ok 2,5km ide teraz brzuchy porobić.
|
|
|
|
#4172 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cześć dziewczyny
![]() U mnie dziś na wadze 59.0!!!!! Ale już się boję weekendu. Wiadomo, spotkanie ze znajomymi, pyszne jedzonko, jakieś piwko. Postaram się być twarda, ale zobaczymy jak to będzie... ![]() W poniedziałek zdam relację. Miłego weekendu i spadków kg wszystkim
|
#4173 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha dobra przyznaję się bez bicia, myślałam że mam cellu większy a na zdjęciu wyszło, że jednak go nie ma, może to jakiś wodny był i już się zmyłJa też jak przeczytałam o tym strusiu za ćwiczeniaTeż oglądam, pięknie wygląda Cytat:
![]() ja też spodziewałam się większego cellu, a na zdjęciu nic nie widać nawet powiem, że się mile zaskoczyłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam raczej małe cycki i cieszę się, bo lubię je nie chciałabym mieć większych z małymi jest wygoda ![]() Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
no i nózki tak czy siak zgrabne, cellu masz tyle co kot napłakał i w życiu bym nie powiedziała, że masz 59 w udzie. Cytat:
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja mam taki zapier.dol w pracy że masakra!!! Ludzie wypłaty podostawali i szaleją!!! Pierwszy raz usiadlam na dupe dopiero teraz od godziny 16stej!! Matko święta, nogi mi w dupsko włażą!!! Tego posta pisałam na 4 raty bo ciagle ktos cos chce ode mnie :-(!!! Aaa do mnie do pracy potrzebują kogoś na 120 godzin miesiecznie. Płacą 960 euro brutto
któraś chętna??? Praca od zaraz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyż dam słit focie dupci hahaha
|
|
#4177 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki też się cieszę zawsze to jakieś zajęcie będzie
![]() Medzik Ty to masz mega gładziutkie nóżki zero cellu !!! szczuplutkie ![]() Monia oj bidulka się nalatasz ale jutro będziesz odpoczywała ja pitole ale kasa super hehe Cocktail brawo za bieganko ![]() Like śliczny zegarek ![]() ja właśnie popijam piffko z soczkiem mi sie już spać chce a goście będą około północy ...
|
|
#4178 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz się okażę że na całym wątku tylko ja mam cellu ![]() Ty masz nóżki jak piętnastolatka skóra się aż świeci bo jest taka gładka i jędrna Cytat:
padam o 12 muszę synka odebrać z treningu i potem może się położe na godzinkę.... No ale fajne uczucie że dziś do pracy iśc nie muszę No i to jest tylko praca na 3/4 etatu w Niemczech dobrze się zarabia Zastanawiam się czy sama nie wziąć tych dodatkowych godzin ale kurde co ja z dzieciakami zrobię ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Niestety mam 59 w najszerszym miejscu ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ładny choć słabo widać :P---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
no ale ja wiem jak jest w rzeczywistości i jest źle :/ No oby upałów nie było bo to jest katorga dosłownie... człowiek puchnie jak balon :/ ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
i do dzisiaj cisza... nie widać, nie słychać, brzuch nie boli. Dziwne Może i nie widać bo to tylko zdjęcie ale na żywo widać jak mi się trzęsie całe udo jak galareta i się marszczy cellu Łydki są ok no ale czemu moje uda sa tak straszne OOOOoo gratuluję!!!!! Idź i się nie bój jak będą Cie wkurzać to się zwolnisz i tyle od kiedy zaczynasz>?? I jak po imprezie nocnej? Goście byli?
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zdjęciach to nigdy nie widać :/ na żywo widać aż za bardzo :/ dziś lepiej? mniej boli? Mi już zakwasy minęły od poniedziałku powrót na siłownię o ile okresu nie dostanę a pewnie dostanę :P Ooooojjj Ty byś mojego zmarszczonego widzieć nie chciała straszny widok i gwarantuje koszmary nocne przez tydzień po takim widoku ![]() Nie miałam kiedy do sklepu pójść ale dzisiaj kupiłam łososia w różnych postaciach idziemy dziś na grilla o 16stej to zrobię na grillu tego łososia Cytat:
nawet oliwy z oliwek nie dałam bo zapomniałam ale na wodzie się pieknie udusiło wszystko
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Gdzie Wy wszystkie się podziewacie??? ![]() Ja wczoraj do końca mojej pracy miałam taki zapierdziel że czasu do kibelka pójść nie miałam :/ Ludzi jak na pielgrzymce wszystkie 24 maszyny zajęte i jeszcze ludzie stali i czekali aż się któraś zwolni Powariowali! No ale podobało mi się nie nudziłam się, spaliłam mnóstwo kalorii, czas mi moment zleciał, pogadałam dużo po niemiecku i uzbierałam napiwku 31 euro !! a że ja jestem jedna jedyna na cały salon gier to cały napiwek jest tylko dla mnie Wróciłam do domu o 00:30, wykąpałam się i padłam w sumie to zasnąc nie mogłam i o 2 dopiero mi się to udało. O 8 musiałam wstać i po 9 zawieźć synka na trening - oczywście rowerami pojechaliśmy bo mąż auto do pracy wziął. Zaraz znowu biore rower i jadę po synka na stadion. Więc dziś zrobię łącznie ok 5-6 km A spać mi się chce okrutnie Wrócę to się walnę na szybką drzemkę. Dziś na grilla idziemy to zjem sobie łososia grillowanego Pogoda przepiękna! Słońce w pełni, zero chmur, cieplutko byłam też już na zakupach i kupiłam trochę rybki. Zaraz fotkę wrzucę Okres wczoraj mi się pojawił na chwilę a potem zniknął do tej pory nie wrócił Zbieram się na ten stadion, ale mi się nie chcę..... :/ Do później, buziaki ![]() ![]() ![]() miłego weekendu kochane
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Moje rybki
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam już do domku z dzieciakami
ale mi sie spać chce :-( zawsze mi sie tak chce jak mam okres albo przed. Wysmarowalam udziska moje i leżę czekam aż sie wchłonie wszystko. Zauważyłam że mam sporo pajaczkow na udach :-( popękało mi mnóstwo naczynek :-( znacie coś dobrego żeby sie tego pozbyć? U mnie upał dzisiaj
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam z Plutem na szkoleniu i sprzątałam mieszkanie. Już ogarnięte to mogę usiąść na tyłku
Monia ja wczoraj pomasowałam się bańkami i posmarowałam żelem także dzisiaj robie dzień przerwy
|
|
|
|
#4184 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim. Boże jaka jestem dziś szczęśliwa. ważyłam 80kg i zaplanowałam sobie w pierwszym etapie schudnąć 5kg , dziś wchodzę na wagę a tam 74kg. Normalnie w poniedziałek zasuwam sobie po nową sukienkę . teraz mam nowy cel musi być 6 z przodu.
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Moja przekąska
pstrąg z dużą ilością pieprzu całość 125g tylko 150 kcal
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś będę piła piffko ![]() Jak tam po imprezce i Ciebie?? opowiadaj ![]() Cytat:
![]() Staram się teraz systematycznie smarować balsamami różnymi, bo jak przestanę to mam strasznie suchą skórę Szybko się z tym uporasz kochana za to brzuszek jak marzenie A tych cm w udzie wcale nie widać Cytat:
tylko pamiętaj, żeby drastycznie nie obcinać kalorii, bo potem efekt jojo gwarantowany.Ja już po pracy na obiedzie byliśmy u Tż, jego babcia zrobiłam pierożki z kapustą i grzybkami zjadłam 6 a Tż dziś upiekł przepyszne ciasto kruche z truskawkami mały kawałeczek zjadłam na spróbowanie
|
|
#4188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny ale macie zgrabne nogi! Kurde widać, że ten wątek nie tylko plotkowy ale tu się faktycznie dzieje! Tyle lat ma ten wątek i same laski ! ![]() Madzia zazdroszczę babcinych pierożków, tego nikt i nic nie przebije :P Ja też będę pić dziś piffko także zdrówko ![]() Monia gdybym nie miałam stałej pracy to pojechałabym pracowac tam do Ciebie :P ale z 2 strony jakbym miała sama płacic za mieszkanie i jedzenie to pewnie zostałoby mi tyle co zarabiam w PL więc nie miałoby to sensu :P Oddawaj te łososiory! ![]() Migotenka gratuluję nowej pracy sama zobaczysz co i jak najważniejsze że Cie przyjeli zobaczysz jak to wszystko od wewnątrz wygląda ![]() Cocktail gratuluję biegu uważam że bieganie to jedno z cięższych sportów. Zawsze jak ktoś reaguje na czyjś bieg 5km i widać po jego myśli że 5km pfff co to jest to ja mówię, że kto nie biega ten nie wie jaki to wysiłek niech przebiegnie taki jeden z drugim 30min bez zatrzymywania to się zdziwi i przy okazji płuca wypluje ![]() Nie pisałam wczoraj bo byłam w pracy od 8-20 a później prosto pojechałam do siostry bo był zjazd znajomych i wypiłam 3/4 butelki wina ( inni pili drinki ) i zjadłam sporo sushi Rano wstałam i pobiegałam 14 km musiałam spalić to wczorajsze jadło wróciłam, wysprzątałam całe mieszkanie, wykapałam się i byłam na zakupach w Croppie i House ( są kupony na fb -40% na wszystko ) kupiłam sandały, spodenki, sukienkę, okulary, zegarek, bluzę i chyba tyle nie karzcie mi robić fotek bo aparat tz. bateria wyczerpana :PPóźniej kupiłam sobie 2 gałki lodów i wszamałam :P wróciłam do domku, przebrałam się w dresiki i bimbam sobie właśnie
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-05-31 o 16:18 |
|
|
|
|
#4189 |
|
Zadomowienie
|
Hej.U mnie pogoda w kratkę,raz słońce,raz chmury i kropi.
Wszytsko wyprzątane,zakupy zrobione.Dzieci zjedzą obiad to jadę ich zawieź do teściów i dziś u mnie grillowa imprezka także kto chętny-zapraszam!Tinek.Meedzik Zdrówko,też mam na dziś kupione Despery ![]() Migotenka Jak tam u Ciebie po wczorajszej bibie?
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Tinek babcine pierożki sa najlepsze
babcia robi je specjalnie dla nas, bo wie że uwielbiamy, ostatnio nawet kazała zanieść je mi do pracy to sobie wszamałam a za tydzień mają być ruskie ![]() Like ja mam w planach despery pić, ale coś kol o wódce wspomina, więc nie wiadomo jak to się skończy, pewnie jak zwykle banią jutro będę umierać
|
#4191 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
Ja tylko na chwilę. Wlasnie wracamy z Międzyzdrojów, ledwo żyję. .. od północy do 4 siedzieliśmy i piliśmy, my babki pilysmy drinki z ogorkiem i spritem, az mi w główce sie kręciło, więc trochę za duzo. W ogole sie nie wyspałam bo o 8 sie obudzilam i spac nie moglam... a dzisiaj powtórka ehhhh. Udanego weekendu życzę Wam :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja dopiero żem tak na dobre na od rana zakupy, sprzątanie, gotowanie czyli weekend czas zacząć ![]() Meedzik, Ty oszuście Ty nóżki jak marzenie masz! I tyłeczek jaki jędrny i sexi! ![]() Czekamy na zdjęcia z sesji bez stanika ![]() Jak tam u Ciebie sytuacja pogodowa? Poprawiło się? Wyciągnęli ten wóz z tej wyrwy? ![]() Babcine pierożki chyba nikt by nie pogardził :P no i jakiego masz kucharza w domu! Ciasto nawet upiekł :P ja też upiekłam :P a raczej zrobiłam, bo to sernik na zimno ![]() Monia, aleś się napracowała ale przynajmniej czas szybko zleciał :P no i napiwek dostałaś, ulala ![]() Z chęcią bym przyjechała do Ciebie pracować tylko ja niemieckiego ni w ząb nie umiem Dobrze, że zakwasy przeszły. Moje nie bardzo coś chcą puścić... no ale jest znacznie lepiej niż było. Siadanie na kibel nie sprawia aż takiego bólu Ale Ty rybna kobitka jesteś :P same ryby wcinasz ostatnio :P ale to dobrze, bo rybki są zdrowe i trzeba je jeść! W Polsce w ogóle mało się je ryb, dzieci od małego trzeba uczyć, bo później blee i fujj ![]() Gratki za przejażdżkę rowerową ![]() Co do popękanych naczynek to się nie znam, nie mam, więc nie pomogę Migotenka, jak tam po imprezie? a co to za goście, że przyjeżdżają w nocy? :PTinekk, gratki za bieg!!!! ! Ojjjj ja podziwiam wszystkich biegających. Wiem jaki to wysiłek, bo sama próbowałam, no ale niestety nie nadaję się do tego ;/ próbowałam iść planem treningowym, ale za słaba jestem... nie dawałam rady przebiec 2 minut już się boję o Niego A Kochana jak tam u Ciebie z wagą? Utrzymuje się czwóreczka z przodu? ![]() Widzę, że się obkupiłaś nieźle :P szkoda, że baterie padły :P mnie też kusiła ta promocja, no ale jak pisałam muszę teraz zaciskać pasa i wydawać tylko na najpotrzebniejsze rzeczy ![]() Like, widzę impreza się szykuje faaaajnie, wypij moje zdrówko ![]() Cytat:
baw się korzystaj również udanego weekendu życzę Chyba się położę, bo mnie coś łeb napie.prza
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14 km ? o matko szacun ![]() ![]() klask i: Też się obkupiłam w cropie i housie Właśnie wróciłam z zakupów i sie biore za robienie pazurków
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo zakwasów poćwiczyłam
![]() -27 min Shred lvl. 1 (2/10) -150 brzuszków -trochę ćwiczeń z hantelkami na ramiona -5 min Cool Down z Mel B Jutro nie wstanę z łóżka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki przeczytałam wszystko co napisalyscie ale nie dam rady odpisac dzisiaj już :-( padam na cycki, ide spać. Byliśmy dziś na tym grillu, najadlam sie jak prosiak :-( niby niczym nie zgrzeszylam bo jadlam same chude jedzonko z grilla (łosoś, dwa kawałki piersi i jeden mały stek) i do tego pomidory z mocarellą i z oliwą z oliwek. To wszystko nie na raz oczywscie tylko w ciągu 7 godzin ale pełna na maksa jestem :-( no ale było super!
okres sie znowu pojawił ale póki co spokojnie i bez potoku :-P w sumie to mało co tego okresu ale pewnie sie rozkreci. Jutro mamy w planach jechać na cały dzien w Alpy i na zamek Neuschwanstein (ten z Disneya) mam nadzieje że ten plan wypali pogoda ma być przepiękna i goraca Lece spać, dobranoc :-* buziaki :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4197 |
|
Zadomowienie
|
Heroine bieganie właśnie tak się zaczyna
myślisz że ja jak zaczynałam ? to samo 2 min przebiegłam i mało płuc nie wyplułam - pamiętam to jak dziś :d Ale fajnie, że Twój TŻ tak biega, mi się też marzy półmaraton za ćwiczenia Tak 4 sie utrzymuje, dziś 49.5 :p Cocktail nie chrzań, masz zgrabne nogi !!! a Ty co kupiłaś ? ![]() U mnie zimno dziś, już widać za oknem juk drzewa fruwają na obiad chyba zrobię makaron z tunczykiem a na razie chyba ide sie jeszcze położyć bo i tak nudaki
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-06-01 o 09:56 |
|
|
|
#4198 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leci,leci, musi zlecieć do 50 kg i będzie już pełnia szczęścia Tylko mniejsze porcje i specjalnie latam dużo w pracy wszystko pod kontrolą ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- ![]() Widzę, że do tej samej wagi dążymy Przypomnij ile masz wzrostu ;>---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziękuję biegam w pracy jak wariatka ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
JA zamówiłam ostatnio do sklepu taką patelnię-grilla, będziemy z TŻ mięcho i warzywa grillować Ma ktoś taką patelnię? Chcieliśmy najpierw kupić taki elektryczny grill, ale zajmowałby zadużo miejsca no i patelnia będzie chyba praktyczniejsza ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wstałam pije koktajl bananowo-truskawkowy, bo zostałam bez pieczywka kupiłam wieczorem bułki a twarde jak kamień Zaraz się ogarniam jadę z psem na szkolenie a po południu do koleżanki w odwiedziny
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Miało być piwko, a wylądowaliśmy na imprezie
oczywiście teraz mam kaca wybiłam 4 piwa i setkę wódki zjadłam też hot doga bez parówki wiem wiem, dziwna jestem, zawsze jem bułkę z samym sosem tylko no i pół zapiekanki także teraz muszę jeść ładnie, bo przegięłam trochę.Heroine ja żem sama nie wiedziała A w udach mam około 50 cm w jednym poniżej, a w drugim powyżej, także taką średnią wyciągnęłam ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cocktail ja też mam dziś w planach robić koktajl truskawkowo-bananowy
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

ide teraz brzuchy porobić.

nogi jak marzenie, a ta o płaczu gada
a na zdjęciu wyszło, że jednak go nie ma, może to jakiś wodny był i już się zmył
za ćwiczenia
dziwne bo tydzień temu miałam wiekszy cell... no nic cieszę się, chociaż ja i tak widzę że jest z boku jak się tyłek kończy a udo zaczyna 

jak bym była bogata to już bym sylikony sobie wstawiła bo tak nie cierpię swojego rozmiaru
no i nózki tak czy siak zgrabne, cellu masz tyle co kot napłakał 
hahaha

no ale ja wiem jak jest w rzeczywistości i jest źle :/

Wrócę to się walnę na szybką drzemkę.
Pogoda przepiękna! Słońce w pełni, zero chmur, cieplutko 

zjadłam 6
Nic tylko się operować