Panny Młode 2015 cz. 20 :) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-01, 22:26   #1261
Vivienne
... choć nie Westwood

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 20 :)

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
hehehehehehe
No

Okaro, przyznaj się, gdzie byłaś

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 22:27   #1262
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
W Panoramie :Pnie polecam

idę spać miłej nocy!
Joasia polecam panią z placu Sobieskiego, tam zaraz koło Frazesa

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Zuzu, za 6 dni bedziemy mialy rowne 8 miesiecy trzeba teraz bardzo uwazac, co by z brzuszkiem nie isc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
i kieckę nową by trzeba było kupować
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 22:27   #1263
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majelka Pokaż wiadomość
no właśnie pierwszy raz się z tym spotkałam, że nie ma tego sprawdzania i w sumie nie chciałam się kłócić bo nie pamiętałam czy w h&m mi kiedyś coś sprawdzano więc nie byłam pewna czy jest ale ogólnie to jakaś kierowniczka mi powiedziała, że ona nie ma możliwości żeby sprawdzic mi czy gdzies w sklepie jest jeszcze taki model ani tez nie mogą sprawdzać między sklepami ale nie wiem czy to się odnosiło tylko do ich sklepu czy tak ogólnie chociaz to w sumie największy h&m w wawie
A jakby tak przedzwonić do kilku H&M w Wawie i popytać, na pewno podobnych sukienek za wiele nie mają, to może nie byłby to problem?

Skończyłam dzisiaj poprawianie CV i listu motywacyjnego, już rozesłałam pare CV. Uf... oby teraz z górki było .
Stary 2014-06-01, 22:33   #1264
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
A jakby tak przedzwonić do kilku H&M w Wawie i popytać, na pewno podobnych sukienek za wiele nie mają, to może nie byłby to problem?

Skończyłam dzisiaj poprawianie CV i listu motywacyjnego, już rozesłałam pare CV. Uf... oby teraz z górki było .
Prace zmieniasx?

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 22:33   #1265
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Prace zmieniasx?

Chciałabym :P, wspominałam już tutaj
Stary 2014-06-01, 22:34   #1266
okaro
Zadomowienie

no, blue cafe to to raczej ni było.

Mojego tate bardzo irytowała Okupnik swojego czasu.. potrafił wyć skrzeczacym glosem: do nieba niee-ba, do piekła u- u .." tak tego nie znosił . Nas tez to denerwowało - ja chodzil i skrzeczał:P.
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 22:37   #1267
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym :P, wspominałam już tutaj
Mam wrazenie ze co chwile zmieniasz prace :p

Stary 2014-06-01, 22:39   #1268
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wrazenie ze co chwile zmieniasz prace :p

No, w tym roku mam aktualnie 3, szukam 4 . Z tym ze 1 to moja pierwsza pierwsza praca, ktora miałam od 5,5 roku . A ze sie przeprowadzalismy to odeszłam. 2 to pierwsza praca, ktora dostałam po przeprowadzce. Ale mi sie nie podobała i w miedzy czasie z innych ofert sie odezwali, wiec tez odeszłam. A obecna mi sie nie podoba :P.

Stary 2014-06-01, 22:45   #1269
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
No, w tym roku mam aktualnie 3, szukam 4 . Z tym ze 1 to moja pierwsza pierwsza praca, ktora miałam od 5,5 roku . A ze sie przeprowadzalismy to odeszłam. 2 to pierwsza praca, ktora dostałam po przeprowadzce. Ale mi sie nie podobała i w miedzy czasie z innych ofert sie odezwali, wiec tez odeszłam. A obecna mi sie nie podoba :P.

Hehe niezle ze mozesz tak przebierac

Stary 2014-06-01, 23:05   #1270
PannaAgnieszka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
taaaaa trafiłaś chyba na wyjątkowo leniwego pracownika
Nie byl leniwy- po prostu HM nie ma mozliwosci sprawdzania w systemie;-)

Cytat:

nie polecam sprawdzania tel- bo ktos odbierze zapyta- powie, ze idzie i na 50% nawet sie nie ruszy zeby Ci powiedziec za minute, ze nie ma- a poza tym w HM nikt nie zrobi rezerwacji na dluzej niz do konca dnia
PannaAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 23:05   #1271
aneta_91
Zakorzenienie

To i Viva , i Vivenne - wstawiajcie zdjęcia swoich własnych M

My wróciliśmy od rodziców. Mamie Tż kupiliśmy komplet biżuterii - naszyjnik + bransoleta, a Małemu koszulkę + spodenki. Boże, jaki ten Maluch jest kochany

Ale mnie mama Tż dzisiaj zaskoczyła, składała mi życzenia na dzień dziecka i daje mi kasę mówiąc: " Nie wiedziałam jaką torebkę Ci kupić (mówiłam ostatnio, że przydałaby mi się nowa torba, zresztą Teściówka wie, że ja maniaczka toreb wszelakich ) i dalej: "Bo Ty już jak moje dziecko" wiecie jak mi się miło zrobiło ( i głupio jednocześnie )

Finlandia litrowa jest po 49 czy 50 zł w Biedronce. Tż się zastanawia czy nie opłaca się brać
Stary 2014-06-01, 23:12   #1272
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki tak na szybko proszę o radę kupiłam wczoraj w h&m sukienkę z myślą o chodzeniu w niej do pracy w lecie(bardzo formalny dress code ale można na nią zawsze narzucić jakiś żakiet w razie czego i co najważniejsze ma ok długość bo zawsze wszystkie spódnice mam za krótkie i cięzko mi znaleźć coś w takiej długości ), niestety była to ostatnia sztuka i rozmiar 34 więc na górze jest mega obcisła i trochę za ciasna ale ma takie małe zaszewki więc może coś by się udało krawcowej zdziałać zastanawiam się czy jej nie oddać i szukać dalej czy jednak spróbować oddać do krawcowej
co myślicie bo ja się zupełnie na takich przeróbkach krawieckich nie znam
Cytat:
pierwotna cena 130 ale akurat była promocja i zapłaciłam 90. uciska bardzo ledwo oddycham
jesli az tak bardzo to chyba 2cm luzu nie pomoga? a to najczesciej na bokach po 1 cm są w stanie dac przeszłabym sie po h&m i poszukala... bo przeciez masz 30dni.. po krawcowych tez bym pochodziła popytała szczegolnie ze jest super długosci !

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

Ja też najbardziej lubię rozkloszowane, zaczynające się w talii , ale ja z kolei wolę krótkie.
ja tez wole ale do pracy trzeba dłuższe... przy moim 180 to jest cud jak cos znajde bo nosze ten sam rozmiar co duzo osob 165 np... i dla mojej przyjaciolki do kolan dla mnie polowa uda dramat.

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

Majelka no naprawdę zależy na jaką krawcową trafisz
Ja rok temu kupiłam świetną sukienkę w SH ale była na mnie za szerooka u góry i musiałam na plecach zrobić głupie takie zaszycia.. za które krawcowe wzięła 40 zł!! bez sensu! (a swoją drogą nie mogę nawet teraz tej sukienki znaleźć :P)
masakra!!! :O dlatego planuje kupic sobie maszyne do szycia.. jak widze jak mi mama przerabiala różne rzeczy i do teraz zwęża mi sukienki zebym nie wygladała jak w worku i zeby widać było moją talie wiec ja tez zamierzzam szczegolnie ze moj K. taki niewymiarowy i bardzo by to ułatwiło zkaupy

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Edebedowa - gratulacje!!!

A ja w środę idę z całą widownią na przymiarkę sukni i coś czuję, że ją zamówię

Ok. 6 m-cy na nią będę czekać + ok 1 m-c na poprawki i po nowym roku będzie już gotowa ;D
a) jaka masz upatrzona?
b) zazdroszcze! bo ja pojechałam sama... i było no pieknie ale tak raz dwa trzy w godzine 7 założyłam i poszłam...

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
kolezanka powinna dostac upomnienie,a nie wyleciec od razu z pracy. Rozumiem, ze sukienka/spodniczka krótka az do polowy uda to nie.. ale taka lekko przed kolano , czemu nie? Ja to mam problem bo na mnie czasem nawet te z klasyczna długością sa do polowy uda:/..jak kupowalam sukienke na wesele to wszystkie mimo ze wydawaly sie nad kolano takie nie byly.. tzn były ale jak sie ma 165-170:P
zwalniaja za co chca... u mnie kiedys laska została zwolniona do zuła gumę (obsługa klienta) i powiedziano jej ze jak zrobi 50przysiadów to zostanie... zenada.

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
hehehehehehe
tak samo to odebralam.. jedna narzeka a druga chwali koncert

Cytat:
dzis przy obiedzie rozmawialismy z Tztem i rodzicami o jezykach obcych. Ja wiem, ze Tz potrafi po niemiecku, ale zawsze jak proszę, zeby cos powiedzial to nie chcial. I mowie mu zeby mi cos milego po niemiecku powiedzial, a on powiedzial ze nie pamieta, potem ze nie, potem ze po co itp. A jak powiedzial, ze nie pameita zadnego milego slowka itp, to ja do niego z takim impetem: A ich liebe dich?! i tak chcialam styknąć się z nim czołem, ale z amocno wyjechalam i stuknelismy sie mocno, a Tz potem mial guza na SRODKU czoła, taka mały pagorek:P. Oj, dlugo musialam go tulic i przepraszac, bo zaczal ze mnie zartowac, ze specjalnie to zrobilam:P
dlaczego stykacie sie glowami? strasznie mnie to rozsmieszyło

Cytat:

a wiesz czego szukasz?

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

no a ja dojechałam do Rzeszowa...padam ale siedze i czekam bo K. wciaz do tego Lichtensteinu nie dojechał.. a z Wro wyjechał ok. 15 ;/ dramat
no i sie martwie i czekam i oczekuje... zeby monotematycznie nie przegladac stron z dodatkami na slub to szukam nam domu bo jest plan na jesien/zime kupci <3

a jutro do roboooty ;( ależ mi sie nie chce nieziemsko
Stary 2014-06-01, 23:12   #1273
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Mam zamiar jutro zawiezc Fi do przedszkola busem i wrocic biegnąc... Ciekawe...

Stary 2014-06-01, 23:15   #1274
kreciorek85
Zakorzenienie

Powodzenia Majster

Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15

Stary 2014-06-01, 23:18   #1275
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Powodzenia Majster

Hahaha dzieki juz to widze jak sie do tego zabieram

Stary 2014-06-01, 23:23   #1276
kreciorek85
Zakorzenienie

sQuarra no takie myślenie czy ktoś dojechał i czemu tak długo jedzie itp. jest okropne Mój TŻ bardzo dużo jeździ i się już troche przyzwyczaiłam że wyjeżdża o 3 w nocy i do 15 nieraz znaku życia nie daje, ale czasem miewam takie dziwne przeczucie i potrafię zadzwonić z opieprzem, że milczy cały dzień..:PTym bardziej, że mój TŻ już pare czołówek w życiu zaliczył i ten strach jednak jest, bo to wiadomo że na drodze bywa różnie.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Hahaha dzieki juz to widze jak sie do tego zabieram

Pochwal się jutro wynikiem

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Rano do pracy Trzeba iść spać:P
Dobranoc

Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15

Stary 2014-06-02, 05:33   #1277
beth007
Zadomowienie

Cześć wam Dziś początek wielkiego tygodnia A ja mam dość na wstępie 4 egzaminy i wakacje

Także w tym tygodniu będę was tylko czytać

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 05:33   #1278
MajsterkaANB
Zakorzenienie

No siema oczywiscie na pewno biegam dzisiaj zle spalam strasznie :banghead:
Nie wiem, jakas melisa przed snem czy cos... Bo ilez moga sie ☠☠☠☠☠☠☠y snic ;/

Stary 2014-06-02, 06:26   #1279
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
jesli az tak bardzo to chyba 2cm luzu nie pomoga? a to najczesciej na bokach po 1 cm są w stanie dac przeszłabym sie po h&m i poszukala... bo przeciez masz 30dni.. po krawcowych tez bym pochodziła popytała szczegolnie ze jest super długosci !

ja tez wole ale do pracy trzeba dłuższe... przy moim 180 to jest cud jak cos znajde bo nosze ten sam rozmiar co duzo osob 165 np... i dla mojej przyjaciolki do kolan dla mnie polowa uda dramat.

masakra!!! :O dlatego planuje kupic sobie maszyne do szycia.. jak widze jak mi mama przerabiala różne rzeczy i do teraz zwęża mi sukienki zebym nie wygladała jak w worku i zeby widać było moją talie wiec ja tez zamierzzam szczegolnie ze moj K. taki niewymiarowy i bardzo by to ułatwiło zkaupy

a) jaka masz upatrzona?
b) zazdroszcze! bo ja pojechałam sama... i było no pieknie ale tak raz dwa trzy w godzine 7 założyłam i poszłam...

zwalniaja za co chca... u mnie kiedys laska została zwolniona do zuła gumę (obsługa klienta) i powiedziano jej ze jak zrobi 50przysiadów to zostanie... zenada.

tak samo to odebralam.. jedna narzeka a druga chwali koncert

dlaczego stykacie sie glowami? strasznie mnie to rozsmieszyło

a wiesz czego szukasz?

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

no a ja dojechałam do Rzeszowa...padam ale siedze i czekam bo K. wciaz do tego Lichtensteinu nie dojechał.. a z Wro wyjechał ok. 15 ;/ dramat
no i sie martwie i czekam i oczekuje... zeby monotematycznie nie przegladac stron z dodatkami na slub to szukam nam domu bo jest plan na jesien/zime kupci <3

a jutro do roboooty ;( ależ mi sie nie chce nieziemsko

To co bym chciała bez doświadczenia najpewniej nie dostane, wiec po prostu czegoś w tej "branży", ale w innym miejscu .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 06:26   #1280
okaro
Zadomowienie

hej!
Squara tez mam problem z sukienkami... wszyscy mysla ze ja taka lafirynda bo krotkie kiecki nosze, a to nieprawda xD..

a stykalismy sie glowami, bo wczoraj sie troche z nim droczylam i raz buziak a raz takie dotkniecie czola czolem i nosa nosem, wiesz o co chodzi, no tylko ze o jeden raz za mocno..:P

MIALAM PIERWSZY SLUBNY KOSZMAR!:|
w rolach glownych:
ja
tz
była tzta xD
narzeczony-mąż bylej tzta xD

Bylismy u kolezanki na slasku na slubie, a potem nagle znaleznlismy się w Lublinie na wlasnym slubie, ktorego nie pamietam:P, ale pamietam ze mialam wychodzic na sale albo do kosciola i bylam w jakiejs garderobie. Wtem do tego pokoju wparowala byla tzta z aparatem, przegladala sie w lustrze, wyginala sie i wypinala w koncu powiedzialam zeby sobie poszla to ta zaczela sie ze mnie smiac i robic zdjecia i sie na nią rzucilam xD..i wypchnelam za drzwi. Nagle znalazlam si ena sali z Tz gosci bylo malo, ok 40-50 i znalismy moze z 10 osob... po jakims czasie podchodze do mamy i pytam, czeum nie ma moich chrzestnych, kolezanek, kuzynek..a mama do mnie:"A bo zapomnialam wyslac im zaproszenia..myslalam ze to Ty zrobisz" :| A mama organizowala mi caly slub i zamiast gosci naszych to zaprosila kolezanki i znajomych wlasnych.. i w koncu zaczelam plakac i szlochac, wszyscy obcy goscie na mnie i wybieglam z sali.. wybieglam z sali i wbieglam do innej, a tam byla tz ze swoim mezem juz usmiechnieci, ona w dlugiej czerwonej kiecce z wypompowanym biustem, piekna i usmiechnieta, wszyscy sie tam cieszyli skladali zyczenia..moj TŻ radosny przytula sie z jej mezem i skacza razem objeci :P.. potem podchodzi do niej i sie obsciskuja i patrzy na nia, a raczej na jej...:P. wyszlam stamtad i szlam przez jakas wies, myslac nad przelozeniem slubu i wesela(mimo ze juz bylismy mezem i zona:P), nie mogac sie doczekac az wroce do domu, wlacze wizaz i wam o tym opowiemxD. No, a chwile potem sie obudziłam:P.
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 06:40   #1281
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Załącznik 5699380
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 07:01   #1282
Konto usunięte

Wstawiam 2 zdjęcia z telefonu, dajcie znać czy są bo u mnie się tylko ikonka wyświetla

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Już wiem trzeba dać wstaw zdjecie a nie załącznik. Umiem Mam nadzieje... widać?
Przepraszam za jakość ale jesli chodzi o zdjęcia to mój aparat jest kiepski.

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
MIALAM PIERWSZY SLUBNY KOSZMAR!:|
w rolach glownych:
ja
tz
była tzta xD
narzeczony-mąż bylej tzta xD

Bylismy u kolezanki na slasku na slubie, a potem nagle znaleznlismy się w Lublinie na wlasnym slubie, ktorego nie pamietam:P, ale pamietam ze mialam wychodzic na sale albo do kosciola i bylam w jakiejs garderobie. Wtem do tego pokoju wparowala byla tzta z aparatem, przegladala sie w lustrze, wyginala sie i wypinala w koncu powiedzialam zeby sobie poszla to ta zaczela sie ze mnie smiac i robic zdjecia i sie na nią rzucilam xD..i wypchnelam za drzwi. Nagle znalazlam si ena sali z Tz gosci bylo malo, ok 40-50 i znalismy moze z 10 osob... po jakims czasie podchodze do mamy i pytam, czeum nie ma moich chrzestnych, kolezanek, kuzynek..a mama do mnie:"A bo zapomnialam wyslac im zaproszenia..myslalam ze to Ty zrobisz" :| A mama organizowala mi caly slub i zamiast gosci naszych to zaprosila kolezanki i znajomych wlasnych.. i w koncu zaczelam plakac i szlochac, wszyscy obcy goscie na mnie i wybieglam z sali.. wybieglam z sali i wbieglam do innej, a tam byla tz ze swoim mezem juz usmiechnieci, ona w dlugiej czerwonej kiecce z wypompowanym biustem, piekna i usmiechnieta, wszyscy sie tam cieszyli skladali zyczenia..moj TŻ radosny przytula sie z jej mezem i skacza razem objeci :P.. potem podchodzi do niej i sie obsciskuja i patrzy na nia, a raczej na jej...:P. wyszlam stamtad i szlam przez jakas wies, myslac nad przelozeniem slubu i wesela(mimo ze juz bylismy mezem i zona:P), nie mogac sie doczekac az wroce do domu, wlacze wizaz i wam o tym opowiemxD. No, a chwile potem sie obudziłam:P.
Wzmianka o wizażu najlepsza <3
Ale nie przejmuj sie snami, to glupoty straszne
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 07:06   #1283
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja widzę zdjęcie.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 07:10   #1284
Konto usunięte

Ok
To jest prezent dla gości od PM, moja ciocia dostała.

A wy planujecie coś dla gości?
Stary 2014-06-02, 07:11   #1285
farbstiftka
Zadomowienie

Cytat:
nie było nawet tak źle nawet znaleźliśmy miejsce przy głównej ulicy, te co są na przeciwko zoo i wesołego :P ale jak niektórzy postawali... masakra
też byłam wczoraj, ale w tym parku mam blisko, więc pieszo sobie zrobiłam spacer z TŻ
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 07:23   #1286
existence
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46709691]Ok

A wy planujecie coś dla gości?[/QUOTE]
ciasto
Stary 2014-06-02, 07:34   #1287
pati0090
Zakorzenienie

dobry

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 07:36   #1288
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
sQuarra no takie myślenie czy ktoś dojechał i czemu tak długo jedzie itp. jest okropne Mój TŻ bardzo dużo jeździ i się już troche przyzwyczaiłam że wyjeżdża o 3 w nocy i do 15 nieraz znaku życia nie daje, ale czasem miewam takie dziwne przeczucie i potrafię zadzwonić z opieprzem, że milczy cały dzień..:PTym bardziej, że mój TŻ już pare czołówek w życiu zaliczył i ten strach jednak jest, bo to wiadomo że na drodze bywa różnie.
masakra jak ja tego nie lubie.. .dobrze ze jechał z kolezanka to mogłam do niej dzwonic (zeby nie rozmawial na autostradzie jadac (mam nadzieje tylko) 130)

ale dojechał szczesliwie o 00:30
i pomyslec ze za to nie ma nadgodzin... wyjechał o 14 jechał 10h jedynie co to dieta a nie normalny dzien pracy... ;/

personalizowane mmsy w ładnych pudełeczkach (zrobimy sami chyba pudełeczka które jednoczesnie beda winietkami
Stary 2014-06-02, 07:46   #1289
Bacardi_
Wtajemniczenie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46708459]Surykatki byly boskie

A słonia z dużym sprzętem widzieliscie? nie mogłabym nie zapyyać
Łooo, ja myslałam że one roślinożerne [/QUOTE]

Jak byłam ostatnio w zoo w Krk no to jedna małpka drugiej małpce (przepraszam za słowa) "waliła gruchę"

ciasto

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 07:52   #1290
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Jak byłam ostatnio w zoo w Krk no to jedna małpka drugiej małpce (przepraszam za słowa) "waliła gruchę"

ciasto

byłaś w Krk i nie dałaś znać?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości