Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 13:26   #1051
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Co do tej samej sukienki, to jeszcze ja sobie pomyślałam, że nie rozumiem laski, jak można sobie samemu tak strzelić w stopę?!

- po pierwsze, justynkie ma pierwsza ślub
- więc kuzynka zostanie obgadana za odgapienie
- część ludzi może nawet pomyśli, że odkupiła kieckę od justynkie
- dodatki, figura, fryzura, uroda - robią swoje, ja zwyczajnie bym się BAŁA, że będę wyglądać w tej kiecce gorzej niż ta pierwsza panna młoda
Nawet w 1%, ale ludzie potem będą komentować, że 'A to jest szczuplejsza i lepiej jej było w tej sukience', albo że 'B miała ładniejsze dodatki'.

Nosz kurde, naprawdę, taki wybór kiecek, mnóstwo sklepów, a ona musiała kupić akurat TĘ i żadną inną, ja nie wiem co trzeba mieć w głowie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:28   #1052
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Elrosa piękne dekoracje ! Wszystko Ci się pięknie komponuje z motywem przewodnim Czy Ty mi wytłumaczysz z jakiego brystolu robiłaś te ozdobe na tort? Zwykły blok techniczny?

To i ja wrzucę ostatnie poczynania:
Jejku, ale to wszystko masz śliczne

Drukowałam chorągiewkę na papierze, z którego mam zaproszenia (satynowany DCP, 210 g), ale to tylko dlatego, że taki mam, kupiłam opakowanie 250 kartek blok techniczny o podobnej gramaturze też da radę.
Najpierw wydrukowałam chorągiewkę i przykleiłam ją do drugiej warstwy kartonu, tak samo tył (z tyłu też jest ozdobnik). Jak już mi dobrze wyschło, wycięłam mniej-więcej kształt przodu i tyłu, do przodu przykleiłam Magikiem patyczki do szaszłyków, potem dokleiłam tył, wyginając papier tak, żeby otaczał patyczek dookoła. Nie wkładałam pod nic ciężkiego, bo bałam się, że patyczki wygną mi przód (i tak trochę już to zrobiły).
Stary 2014-06-02, 13:29   #1053
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
O ja, faktycznie dużo się dzieje remontowo - trzymam kciuki, żeby poszło bezproblemowo

Dzisiaj już remont przystanął - TŻ ma jelitówkę Ale myślę, że koło środy znów powracamy do pracy
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:37   #1054
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Ja miałam kontrowersyjnie gołe nogi - po rajstopach, pończocha, czymkolwiek ześlizgiwały mi się buty;(
Ja też tak planuję, jak będzie gorąco. Do kościoła mam 12 cm szpilki, które strasznie ześlizgują się z nóg, jedynie na gołych nogach dobrze się trzymają
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:38   #1055
ysia
Zadomowienie

Cytat:

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem fanką gołych nóg nawet na wielkie wyjścia
Ja tam codziennie na treningach mam grube (60DEN) białe rajstopy więc się prywatnie już nie lubię męczyć

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:41   #1056
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Exist, o bosze bosze, z sikaniem nie pomyślałam!

Mnie rajstopy raczej nie spadają, krok w kolanach rzadko mam, jeśli tak, to skaczę do łazienki i poprawiam.
Załóż to w czym Ci wygodniej
Jeśli wolisz rajstopy to zakładaj rajstopy
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:46   #1057
cornflower_girl
Zakorzenienie

activelifestyle Oj, zdrowia dla TŻ-ta i żebyś Ty nie złapała

A, właśnie przypomniało mi się - widziałam na promocji odżywkę 4LongLashes za ok. 55 zł - drogeria przy aptece Mediq (w Krakowie jest na pewno w Galerii Krakowskiej).

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:47   #1058
activelifestyle
Rozeznanie

Widziałam, że jest dużo mowy o rajstopach... Ja bym chciała iść z gołymi nogami, ale niestety mam wrażliwe stopy i lepiej żebym jednak je osłoniła. Rajstopy odpadają, bo będzie mi za gorąco, poza tym w ogóle nie lubię w nich chodzić. Odciskają mi się, piją Może założę pończochy, ale nie chcę pasa, bo nigdy w nim nie chodziłam a boję się, że bez mi spadną Pozostaje jeszcze kwestia skarpetek do balerinek, stopek (tak to się chyba nazywa). Ale moje buty, mają goły bok (nie są pełne) więc chyba kiepsko by to wyglądało...
Stary 2014-06-02, 13:48   #1059
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
My dopiero po pierwszej lekcji, myślimy do ślubu raz w tygodniu chodzić. Say, a ile w ogóle mieliście lekcji do tej pory?
dokładnie nie pamiętam, ale chyba 5 lekcji w odstępach dwu tygodniowych. wcześniej chodziliśmy na zajęcia grupowe, tam załapaliśmy podstawy walca i innych styli.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:48   #1060
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
activelifestyle Oj, zdrowia dla TŻ-ta i żebyś Ty nie złapała
Nie mieszkamy razem, więc chyba mi to nie grozi Widzieliśmy się cały weekend, ale do tej pory mnie nie złapało i mam nadzieję, że już nie złapie Ale dziękuję
Stary 2014-06-02, 13:50   #1061
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Widziałam, że jest dużo mowy o rajstopach... Ja bym chciała iść z gołymi nogami, ale niestety mam wrażliwe stopy i lepiej żebym jednak je osłoniła. Rajstopy odpadają, bo będzie mi za gorąco, poza tym w ogóle nie lubię w nich chodzić. Odciskają mi się, piją Może założę pończochy, ale nie chcę pasa, bo nigdy w nim nie chodziłam a boję się, że bez mi spadną Pozostaje jeszcze kwestia skarpetek do balerinek, stopek (tak to się chyba nazywa). Ale moje buty, mają goły bok (nie są pełne) więc chyba kiepsko by to wyglądało...
też właśnie mam wrażliwe stopy i w butach mi wygodniej w pończochach.. stopy się wtedy tak nie męczą, ale z kolei wypadają mi z butów ehhh sama nie wiem
Stary 2014-06-02, 13:53   #1062
bardorja
Zadomowienie

Jestem juz po chrzcinach..
Roboty mnóstwo, sprzątanie, zmywania, gotowania i biegania i zmęczenia, ale bylo warto. Goście mnie docenili
Uweilabiam spotkania rodzinne
Mały byl grzeczny i wsyztsko przebiegło tak jak chciałam.
Co ksiądz podchodził do syna to ten go nóżkami kopał po rękach i sie cieszyl, wiec ksiądz przy chrzszczeniu powiedział: ,,Chrzszczę Cię Janie Bartoszu (iszeptem ty mały piłkarzu) w imię Ojca.....''
Poza tym, ze tatuś juz zdecydowal ze bedzie lepszym napastnikiem od Lewandowskiego, Ronaldo, Neymar'a i Messi'ego to jeszcze ksiądz go ochrzcił na piłkarza!

Mały zmecozny tłumem ludzi, zabawą, śmiechem i przekłądaniem z rąk do rąk ciężko zasypiał, ale wreszcie o 21 się udalo, ja chcialam obejrzesc jeszcze TOP TRENDY KABRENTY ale padłam.. zasnelam w kiecce i obudzilam sie dopeiro o 11

Nie miałam czasu wogole to Was zajrzec kochane, ale jak tylko zlapie chwilke miedzy robieneim obiadu a karmieneim malego to nadrobie wsyztsko!

Wstawiam foto mojego brzdąca przed wyjściem do Kościola w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PicsArt_1401709873095.jpg (51,7 KB, 117 załadowań)

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:53   #1063
21klaudyna
Zadomowienie

Panna Izabela co do obawy o garnitur brata to myślę że może się zdarzyć że co 2 facet będzie w granatowym garniturze , bo teraz jest to kolor bardzo modny i pasuje do wielu typów urody. Mój brat też kupił piękny granatowy wytaliowany garnitur to przeciez nie jest kolor zarezerowany dla Pana młodego a mój Tż ma marynarkę w pepitko . Ale nie obawiamy się że kto kolwiek go "przyćmi:"
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:57   #1064
S1lc1a
Raczkowanie

http://butyslubne.com.pl/wkladki-zel...,276298http://
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
też właśnie mam wrażliwe stopy i w butach mi wygodniej w pończochach.. stopy się wtedy tak nie męczą, ale z kolei wypadają mi z butów ehhh sama nie wiem
Dziewczyny a może pomogą wam żelowe wkładki antypoślizgowe, ja miałam problem z jednymi butami bo były śliskie i kupiłam takie wkładki i rewelacja - na większość wesel zakładam te wkładki i tańczę całą noc w obcasach

Edytowane przez S1lc1a
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:58 Powód: dodanie linka
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:03   #1065
Dotka90
Zakorzenienie

Moim zdaniem obawy o kolor garnituru są już lekko dziwne i zajeżdżają mi bridezillą
Bez przesady, jeszcze bym zrzumiała, jakby kupił DOKŁADNIE TEN SAM* garniak, to można by się zastanawiać nad jego zachowaniem, ale tutaj? PM w szarym garniaku, gość w granatowym no i co?

Przecież jak mamy nie wiem, 100 gości, to chyba nie będziemy kontrolować czy aby na pewno 50 facetów ubiera czarne garniaki?

Już pomijam, że nie wiem w czym problem, bo brat chce granatowy, a PM ma szary. Skoro taki to ból, to trzeba było kupić granatowy.

To nie sukienka ślubna, tylko garniak

* nawet ubranie tego samego garniaka, nie musi być jakimś wielkim problemem, vide: Warszawiak i tata Ysi
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:03   #1066
Konkardia
Wtajemniczenie

Uff! Ale gaduły z Was!

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
my podziękowaliśmy przez mikrofon, wyściskaliśmy się, zaśpiewaliśmy sto lat i to było wszystko. Żadnych kółeczek, tańczenia.
O, my chyba tak zrobimy! Dzięki za pomysł Tańczenie w kółku mnie dobija, a w parach też nie ma jak, bo u nas będzie nieparzyście...

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
/U]Wiecieco nam szwagierka powiedziała? Że mamy mieć na weslu dużo ciasta i ona później musi jak najwięcej dostać bo MUSI do SWOJEJ firmy zabrać i poczęstować kolegów bo wszyscy czekają... Doprawdy???

Cześć Dotka90, iliy i ParisParisienne

Cytat:
Exist, o bosze bosze, z sikaniem nie pomyślałam!
Ale co tam rajstopy...! Jak zdjąć majtki? Jeszcze przed zakupem bielizny o tym myślałam - "kupić takie, żeby się je tylko rozpinało, a nie ściągało" - poszłam do sklepu i... zapomniałam! I co teraz? Jak żyć?

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Elrosa - superowe rajty
Podpisuję się! Śliczne są!

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Ale uśmiechnięty słodziak!

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Dolne będzie owoce leśne: biszkopt z musem jagodowo-porzeczkowo-jeżynowym lekko kwaskowy.
Dwa górne piętra o smaku biscotto: połączenie musu waniliowego i czekoladowego oraz herbatników i wiśni w żelu na spodzie.
Ale mi smaka narobiłaś!

Aha, i czy tylko ja i mój TŻ będziemy mieć tylko jedną spowiedź? Nikt więcej ze sobą nie mieszka...?
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-06-02 o 14:13
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:04   #1067
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Słodziak
I jakie ma niebieskie oczęta
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:07   #1068
Le_lena
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Szczeperka - cudowna relacja cudowny dzień

Active , Corn - czekam teraz na postępy w TŻtowym planowaniu i organizowaniu wesela on kokardek na zawieszki wybierać nie musi - ale niech chociaż zapyta czy są już wybrane

Panna Izabela - ja o TŻta garniak też się nie martwię, w końcu będzie miał poszetkę, kwiatka w butonierce i będzie super
Teraz właśnie te granatowe i niebieskie garnitury mega modne - inni też mogą przyjść w takich.

Dziewczyny ale mam sajgon w pracy a dziś wieczorem do Krakowa, nad ranem do Nowego Sącza i w południe znów do Warszawy
Stary 2014-06-02, 14:14   #1069
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mały przystojniak Jaki elegancki

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość

Aha, i czy tylko ja i mój TŻ będziemy mieć tylko jedną spowiedź? Nikt więcej ze sobą nie mieszka...?
Nie tylko Wy My też mieliśmy jedną spowiedź do czego się w sumie ksiądz trochę doczepił ale mieszkamy ze sobą 2,5 roku to nie mogliśmy udawać świętoszków.

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:18   #1070
ysia
Zadomowienie

Cytat:

* nawet ubranie tego samego garniaka, nie musi być jakimś wielkim problemem, vide: Warszawiak i tata Ysi
Normalnie czuje się wywołana do tablicy, więc wrzucam foto na dowód.
PS. kolor też jest taki sam, po prostu tata stoi bliżej światła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9982.jpg (66,7 KB, 199 załadowań)

Profil FB
Stary 2014-06-02, 14:20   #1071
ane3kaa
Zakorzenienie

U mnie TZ i jego tato mają takie same garniaki (
ale jakoś długo nad tym nie rozpaczałam :P mam to juz gdzieś, jakbym chciała się wszystkim przejmowac to bym już dawno osiwiała :P
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:20   #1072
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
bez sensu, bez sensu, ja dostałam już rozgrzeszenie kiedyś tam to po co mam się z tego drugi raz spowiadac?
Właśnie, to samo mój Tż powiedział.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

troche offtopowo, ale przedstawiam Wam mojego skarba
Ale słodziak

Cytat:
Czy tylko ja wolę rajstopy od pończoch?
Nie lubię pończoch - zsuwa mi się to, uda obcierają, no jakoś nie bardzo to widzę
Ja nie wiem co wole, rajstop nie lubię a pończoch nie nosiłam
Najlepiej byłoby mieć gołe nogi

Cytat:
ALe masz słodkiego brzdąca
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:21   #1073
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość

Dziewczyny ale mam sajgon w pracy a dziś wieczorem do Krakowa, nad ranem do Nowego Sącza i w południe znów do Warszawy
Łączę się w bólu : poniedziałek-wtorek warszawa, środa -piątek wrocław, w sobotę o 2 w nocy byłam w Warszawie na dworcu a od 8rano miałam zajęcia na uczelni... ledwo żyje

Profil FB
Stary 2014-06-02, 14:24   #1074
Buczorek
Raczkowanie

mój tata z tż mają taki sam krój garniturów, jedyną różnicą jest kolor- tż czarny, tata- granatowy mnie to nie przeszkadza, każdy będzie wiedział kto jest james'em bondem tego wieczoru

Edytowane przez Buczorek
Czas edycji: 2014-06-02 o 14:26
Buczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:36   #1075
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
My też jedną
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:38   #1076
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dzieki za pocieszenie w sprawie spowiedzi

Mamy jedna, ona w ogole tutaj nie jest wymagana, ale zdecydowalismy, ze idziemy. Bedziemy sie spowiadac u naszego ksiedza, ktory nam bedzie udzielal slubu.

Ja bym szla z golymi nogami, ale mam mega wrazliwe stopy i nie wiem czy nie bede miala ponczoch, w kolorze skory oczywiscie
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:39   #1077
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Ja bym szla z golymi nogami, ale mam mega wrazliwe stopy i nie wiem czy nie bede miala ponczoch, w kolorze skory oczywiscie
a masz jakiś patent na pończochy zakładane do butów open toe? czy ci to nie przeszkadza? bo ja szczerze tego nienawidzę i dlatego się zastanawiam, czy są jakieś specjalne pończochy z wycięciem na palce
Stary 2014-06-02, 14:41   #1078
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Opi, ja na obcierające części butów używam tego sprayu. Pryskam nim stopy i to co mnie w bucie drażni (okolice pięty, paseczki, wycięcia itd) mi pomaga!

p

Profil FB
Stary 2014-06-02, 14:42   #1079
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Sobota - 24 maja

No i nadszedł TEN dzień
Dziewczyna mojego kuzyna przyszła w białej eleganckiej kiecce i na głowie miała biały ŚLUBNY fascynator!!!
Mimo kiepskiej pogody byliśmy w świetnych nastrojach - na dowód filmik z podróży na salę weselną

Nie uniknęliśmy też wpadki na samym początku wesela... Opisałam to wa wątku o faux pas gości...

I uwaga wisienka na torcie - jedną z tych :dodatkowych" osób była ciocia męża która widząc że nie ma dla niej miejsca usiadła na jedynym wolnym krześle - przy NASZYM stole..
Wyglądałaś PRZEPIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!! ! i dekolt superowy, taki chcialam!

zacznę tak, masz bardzo kulturalnych i miłych gości, ze nic tej dziewczynie w bia;lej kiecce nie poweidzieli.. serio. U mnie dziewczyny by ją zjadly jak piranie kawalek mieska. Wiem, to ze nawet moja uwaga by nie pomogla (mimo, ze ja bym pozostawila bez komenatrza).
Sama raz zwrocilam uwage w lazince na jakims weselu dziewcyznie ktora przyszla ubrana w biała suknie-dluga i z bialym kwiatem we wlosach..
speszyła sie i potem non stop siedziala przy stole. troche mi sie jej zal zorbilo, wic nauczona doswiadczeniem na wlasnym wesele sprawe po porstu oleję jezeli takowa sie zdarzy.

filmik superowy a MAM ŻOOONĘ! jest teraz hasłem 2014r!
az mi sie tanczyc chcialo jak na Was patrzylam

co do ciocia... no cóż nie jestem tak pobłażliwa jak Wy. Ja bym prosto z mpostu powiedziala ze to miesjce jest zarezerwowane i to jest NASZ STÓŁ, a kelner zaraz panią zaprowadzi do wolnego krzesła.
Gdyby dalej przystawala przy swoim to moja mama wraz z tesciowa doraźne by jej wytlumaczyly gdzie jej miejsce. wiem to.

no i ostatnia rzecz to
NIE DŹWIGAJ! NIE PRZEMĘCZAJ SIĘ! DUŻO ODPOCZYWAJ!
DUŻO SIĘ ŚMIEJ! ZOSTAW 80% OBOWIĄZKÓW DOMOWYCH NA GŁOWIE MĘŻA!
ŻYCZĘ CI RADOŚCI W CIĄŻY! nie powiem ze jest to jakis cudowny czas, kazda przechodzi różnie. mnie spotkal tenzaszczyt ze do 8 miesiaca nie czulam ze jestem w ciazy oprocz oczywistego przybrania na wadze.
Ale dużo kopniaków, machania do ciebie rączką na usg, ziewania malucha na usg. Szybkiego i bezbólowego porodu. Życzę ci DUŻO SZCZĘSCIA W MACIERZYŃSTWIE! Bedziesz WSPANIAŁĄ MAMĄ!
jeszcze raz gratuluje, i znowu sie wzrusyzlam. eh jakas wrazliwa sie przez tegomojego syna zrobilam

Cytat:
Moja, ale nie do końca - zmieniłam koronkę na mniej fikuśną, kolor na śnieżnobiały i wysokość pasa - ma być nieco wyżej, żeby mnie nie skracał
cudna suknia! ja tez mam zawyżoną talię.

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość

w załączniku zdjęcie mojego bukietu i fotka z przygotowań
pieknie
podobaja mi sie rekawy twojej sukni
hmm

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę się wyżalić, bo szlag mnie trafia
.......
Ehhhhh ....
Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
TŻ już się tyle nagadał, że teraz macha ręką i już woli przemilczeć, żeby się bardziej nie wkurzać, a mnie jego milczenie z kolei jeszcze bardziej frustruje i robi się trochę błędne koło :P

Ja pier********************* ************************* ************
@#$%^&*()*&^%$#@!#$%^&*() _*&^%$#@W!#$%^&*()
nie cieprie takich ludzi!!!
i wiem ze ciezko sobie z nimi poradzic, bo sa na dupie uczepieni i trzymaja sie wsyztskim!
ale NIE WOLNO takich rzeczy bagatelizowac i machac na nie reka!
bo smarkula osiagnie co chce.
dosadnie jej poweidziec, nawet gdyby to mialo grozic klotnia. wsyztskie sposoby juz wyprobowalas? czas na ostrą amunicje!
moja siostra ma urodziny 31 sieprnia, czyliw lasciwie zabawa weselna rozpoczyna jej swieto, zamowimy dla niej piosenke STO LAT -niespodzianka, kocham ją jest wsapanial i ejst swiadkowa i w zyciu by nie pomyslala zeby cokolwiek robic na sile lub wbrew mojemu widzimisie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja nienawidzę rajstop! to uczucie tego kroku, często obniżonego
jak tylko mogę, to noszę pończochy
osz kuźwa tez tego nienawidze
pończochy najlepsze

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
\
Dziewczyny a może pomogą wam żelowe wkładki antypoślizgowe, ja miałam problem z jednymi butami bo były śliskie i kupiłam takie wkładki i rewelacja - na większość wesel zakładam te wkładki i tańczę całą noc w obcasach
żelowe na cioepłe dni tragedia, wlasnie wtedy robia się poślizgowe, raz mialam i nigdy wieciej. znalzaly sie w koszu po jednym tancu, palce zjeżdżaly w czubek az bolało, a pięty....kłapały mi buty jak klapa od trabanta
ja polecam wkłądki z naturalnej skóry owczej

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Słodziak
I jakie ma niebieskie oczęta
po tatusiu

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Mały przystojniak Jaki elegancki
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

ALe masz słodkiego brzdąca

Cytat:
Ale uśmiechnięty słodziak!

dzięki dziewczyny, staraliśmy się , znajomi mówią, ze dzieci mozemy robic bo ladne wychodzą

Konkardia
my tez mamy jedna spowiedz w dniu slubu, bo grzesyzlismy cale 2,5 roku
i jeszcze dziecko mamy!

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:46   #1080
Buczorek
Raczkowanie

ysia

jaka jest cena tego wynalazku? mnie zawsze buty uciskają w palce, myślisz, że na tę 'dolegliwość' ten spray też by pomógł?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości