Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 10:30   #1681
myszka2020
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dzieki wielkie ano, zobaczymy jak to pojdzie. Ja tez sie nastawiam na pielegnacje minimalna po porodzie, to zalezy jak mi sie moj maly bedzie dawal we znaki. Na razie wlosy mam ladne, rosna szybko i nie wypadaja prawie wcale... ciazowe hormony dzialaja bezblednie. Korzystam z okazji i zapuszczam.
A teraz wlasnie schne i juz widze spiralki.
Oj tak, włosy w ciąży są rewelacyjne
Życzę zdrówka dla Małego, niech się grzecznie w brzuszku sprawuje
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:32   #1682
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Oj tak, włosy w ciąży są rewelacyjne
Życzę zdrówka dla Małego, niech się grzecznie w brzuszku sprawuje
Wlasnie sie uaktywnil po drugim sniadaniu i robi fikolki.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:55   #1683
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość

Nagomiko jak jedna strona się nie zakręci można podpiąć za uchem i przełożyć włosy na drugą stronę, uwielbiam takie uczesania
rzeczywiście troszkę wyprost z jednej strony, ale wyglądasz cudownie, masz piękne włosy i ich kolor do mnie przemawia, pięknie dobrana do cery pomadka
ja jestem totalnym beztalenciem wyobrazeniowym, jak mi nie pokazesz to nie zrozumiem co znaczy: podpiąć za uchem i przełożyć włosy na drugą stronę,? filmik, albo zdjecie? za reszte dziekuje slicznie
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:25   #1684
gwiazdkadg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Gwiazdka śliczna jesteś w papilotowych super, w naturalnych brakuje im życia, ponoć wierzch może gorzej się kręcić przez czynniki zewnętrzne
pewnie Ci się nie spodoba to co powiem, ale obcięłabym jakieś 5 cm minimum, dałabym im protein więcej i spróbowała stylizować na żel
Dziękuję
Nie wiem czy proteiny to dobry pomysł puszą mi się po proteinach te cienkie włoski :P co byś poleciła żeby wypróbować ??

Obetnę na pewno, tylko znajdę dobrego fryzjera bo się ich boję ;p hehehe więc może lipiec/sierpień

Pozdrawiam serdecznie
gwiazdkadg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:39   #1685
wicherek1989
Zakorzenienie

nagomiko, to najprostsza fryzura świata, a ładna pokażę Ci na sobie, bo w google oczywiście ciężko znaleźć naturalne upięcia zdjęcie w środku to już gdzieś wesolutka w środku imprezy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 118.jpg (164,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01465.jpg (83,6 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 224.jpg (143,6 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez wicherek1989
Czas edycji: 2014-06-02 o 11:41
wicherek1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:44   #1686
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
nagomiko, to najprostsza fryzura świata, a ładna pokażę Ci na sobie, bo w google oczywiście ciężko znaleźć naturalne upięcia zdjęcie w środku to już gdzieś wesolutka w środku imprezy
ślicznie ci w takiej fryzurce a drugie najfajniejsze - widać, że zadowolona

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:50   #1687
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
ślicznie ci w takiej fryzurce a drugie najfajniejsze - widać, że zadowolona
Dziękuję Polali mi, jeść dali, muzyka była to czego chcieć więcej to wesele koleżanki sprzed 5 tygodni
Stary 2014-06-02, 11:59   #1688
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Polali mi, jeść dali, muzyka była to czego chcieć więcej to wesele koleżanki sprzed 5 tygodni
Pewnie a ja mam za tydzień i chyba trochę od ciebie ściągnę fryzurkę

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:00   #1689
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Pewnie a ja mam za tydzień i chyba trochę od ciebie ściągnę fryzurkę
Śmiało bierz upięcie tego zajęło mi pewnie z minutę żabkami i gotowe a włosy dostały sprawdzony zestaw który lubią
Stary 2014-06-02, 12:11   #1690
iwonsia01
Zadomowienie

Dot.: Zniszczone, kręcone włosy

Imp. Zrobiłam dziś włosy tylko na sam Krem Boots. Można zauważyć, że robi on (nie wiem czy tylko u mnie?) taki większy puszek (co akurat ja lubię), ale włosów wydaje się wizualnie mniej, bo są mniej "trzymane w ryzach". Ja lubię ten efekt, bo jest bardziej naturalny, ale włosy krócej zachowują swój kształt niż po żelu. Na ostatnich zdjęciach udało mi się uchwycić mój faktyczny kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0907.jpg (85,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0909.jpg (161,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0910.jpg (145,3 KB, 34 załadowań)
Stary 2014-06-02, 12:24   #1691
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
ach, takie cos! rozumiem zrobie sobie ktoregos dnia
sliczna jestes! bardzo pasuje Ci taka fryzura tez!
Stary 2014-06-02, 12:48   #1692
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
ach, takie cos! rozumiem zrobie sobie ktoregos dnia
sliczna jestes! bardzo pasuje Ci taka fryzura tez!
Dzięki właśnie robię sobie jak mi się wierzch nie sfaluje ładnie lub jak chcę od twarzy odgarnąć włosy
Stary 2014-06-02, 13:27   #1693
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Pokaż wiadomość
Imp. Zrobiłam dziś włosy tylko na sam Krem Boots. Można zauważyć, że robi on (nie wiem czy tylko u mnie?) taki większy puszek (co akurat ja lubię), ale włosów wydaje się wizualnie mniej, bo są mniej "trzymane w ryzach". Ja lubię ten efekt, bo jest bardziej naturalny, ale włosy krócej zachowują swój kształt niż po żelu. Na ostatnich zdjęciach udało mi się uchwycić mój faktyczny kolor
Mimo wszystko efekt jest super nie mogę się doczekać aż do mnie dojdzie a powiedz mi kiedy nakładasz ten krem?
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:33   #1694
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:

Ale nie stresuj się, włosy po porodzie czasem wypadają, czasem nie, przeważnie nie trwa to tak długo i tak strasznie, jak u mnie
Właśnie, nie ma co sie martwic na zapas.

Myszka, dzięki. Ja mam nawilzającą baleę i wczoraj testowalam do blondu. Starsznei podbiło skręt aż sie dziwię, bo ostatnio go olewam delikatnnie mowiąc... albo to winogronowy...

Cytat:
Ładnie wyglądałaś

iwonsia - super naprawdę widać ze teraz jesteś na fali. Kolorek mega naturalny.

Właśnie apropo blond lokow... czy nie wydaje Wam sie że jasne włosy ogólnie lepiej wyglądają w wersji prostej? A loki tak od średniego blondu rzecz jasna Nie wiem, jakos mam ostatnio takie przemyslenia....

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:45   #1695
iwonsia01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Mimo wszystko efekt jest super nie mogę się doczekać aż do mnie dojdzie a powiedz mi kiedy nakładasz ten krem?
Ja go nakładam normalnie kiedy jest etap stylizacji. Po prostu zamiast Joanny Naturii+żelu elastycznego z Joanny daję sam ten krem. Dosłownie odrobinę rozgrzewam w dłoni i wgniatam. Potem harmonijkuję tradycyjnie w koszulkę aby wodę wsiąkła trochę i tak zostawiam. Pod koniec zostają w niektórych miejscach sucharki, ale nie takie sztywne jak przy żelu. Tylko nie nadaje się on do reanimacji Ma trochę za gęstą (ciężką?) konsystencję. Suma sumarum i tak nie znalazłam lepszego. Dalej poszukuję. Jak by coś ktoś;> to chętnie zakupie jakiś nowy krem.

Dziękuję za komplementy. Staram się Ślub mnie chyba tak mobilizuje:P Robię też na kompie porównanie miesięczne włosów (taki kolaż fotek z tyłu) to zobaczymy wtedy może progres. Fryzjer planowany dopiero na wrzesień w celu nadania kształtu, bo moje podcinania samodzielne w pewnym momencie zniszczą poprzednią linię i wizję fryzjerki
Stary 2014-06-02, 13:48   #1696
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Myszka, dzięki. Ja mam nawilzającą baleę i wczoraj testowalam do blondu. Starsznei podbiło skręt aż sie dziwię, bo ostatnio go olewam delikatnnie mowiąc... albo to winogronowy...

Ładnie wyglądałaś

iwonsia - super naprawdę widać ze teraz jesteś na fali. Kolorek mega naturalny.

Właśnie apropo blond lokow... czy nie wydaje Wam sie że jasne włosy ogólnie lepiej wyglądają w wersji prostej? A loki tak od średniego blondu rzecz jasna Nie wiem, jakos mam ostatnio takie przemyslenia....
dla mnie wlasnie jasne blondy zdecydiwanie lepiej wygladaja krecone. Bardzo jasne blondy-proste kojarza mi sie z glupiki blondynkami. Sama swego czasu kiedy mialam bardzo jasne wlosy i je prostowalam bylam tak przez niektore osoby oceniana, przez co teraz troche i we mnie takie myslenie zostalo

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:57   #1697
iwonsia01
Zadomowienie

Ja akurat będę bronić moje blond czupryny Co prawda mój blond obecnie można zakwalifikować do średniego-jasnego naturalnego blondu, ale miałam też jaśniejsze i wyglądały ślicznie. Może nawet ładniej niż teraz, bo jasny kolor ładnie odbija światło. W dodatku znam taką dziewczynę (nie jest jakąś pięknością umówmy się), ale jej włosy całą robotę odwalają za nią Każdy się patrzy, ale ona ma też bardzo dużo tych włosów. Jedyny minut to jest taki, że chyba robi całość rozjaśniaczem, bo po jakimś czasie ma kolor żółtka i kurczaka w jednym na całych włosach. Chyba wszystko jest rzeczą gustu i tego kto się w czym czuje najlepiej. Ja źle się czuję w ciemnych i choćby mi otoczenie mówiło,że mają być ciemne (na szczęście to też jest odwrotne, bo jak mam czasem ochotę na ciemne to mówią, że brzydko) to i tak bym się ich nie słuchała. Błędem było to, że jak miałam mega jasne to nie słuchałam żeby je lekko przyciemnić. Potem już znalazłam farbę, która dawała to o czym zawsze marzyłam i trzymam się jej z kilkoma wyjątkami już tyle czasu. A że ludzie mnie pytali i fryzjerzy czy to moje włosy i czym robię to coś musi być w tym kolorze i chyba mi pasuje. KONIEC REKLAMY!

Edytowane przez iwonsia01
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:59
iwonsia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:06   #1698
Klaudenc
Moderator

Mi sie bootsowy nie spodobał. Pieniło mi sie to w dłoniach i nic na włosach nie robiło... mamie oddałam. Kiedyś lubiłam do loków takie psikaczowe rzeczy albo balsamy - chociaż za gimbazy żel albo brylantyna i było super obecnie mam żel z wilko z panthenolem, jest średniej mocy i bardzo go lubię.

wicherek - uśmiech rozbrajający ;D fryzurka mi się podoba,, a próbowałaś tego koczka co Ci kiedyś podesłałam? bo może wrzucałaś a nie zauważyłam
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:42   #1699
iwonsia01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Mi sie bootsowy nie spodobał. Pieniło mi sie to w dłoniach i nic na włosach nie robiło... mamie oddałam. Kiedyś lubiłam do loków takie psikaczowe rzeczy albo balsamy - chociaż za gimbazy żel albo brylantyna i było super obecnie mam żel z wilko z panthenolem, jest średniej mocy i bardzo go lubię.

wicherek - uśmiech rozbrajający ;D fryzurka mi się podoba,, a próbowałaś tego koczka co Ci kiedyś podesłałam? bo może wrzucałaś a nie zauważyłam

O przypomniałaś mi o takim psikaczu z Mariona Kiedyś razem z innym stylizatorem dobrze się u mnie sprawdzał

Hm...Boots Ci się pienił? to może za dużo go dawałaś, bo u mnie jeśli dam więcej to robi się taki białawy jak krem. Wtedy też obciąża:/ Żele mnie wkurzają na co dzień, bo na 2 dzień mam lipę i niemiłe w dotyku włosy W dodatku nic nie mogę już na nie dodać, bo jeszcze gorzej się sklejają

Dobra:P Rozmowa była o fryzjerach to postanowiłam jednak wziąć za nożyczki i podcięłam warstwy kucykowo. Lubię tą metodę Kiedyś może bym się bała, ale teraz ciacham porządnie 2 razy i jest git. Lubię mieć na górze taką krótką warstwę na ok 7cm bo włosy ładnie się unoszą. Jednego jestem pewna: nigdy nie dam żadnemu fryzjerowi wycinać mi włosów że środka!!!:[

BTW. Czytałam gdzieś na jakimś blogu o kremowaniu loków. Co to takiego? Daje coś? i czym można kremować włosy? Bo chyba nie każdy krem się nada...

Edytowane przez iwonsia01
Czas edycji: 2014-06-02 o 14:50
iwonsia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:19   #1700
Klaudenc
Moderator

Cytat:
O przypomniałaś mi o takim psikaczu z Mariona Kiedyś razem z innym stylizatorem dobrze się u mnie sprawdzał

Hm...Boots Ci się pienił? to może za dużo go dawałaś, bo u mnie jeśli dam więcej to robi się taki białawy jak krem. Wtedy też obciąża:/ Żele mnie wkurzają na co dzień, bo na 2 dzień mam lipę i niemiłe w dotyku włosy W dodatku nic nie mogę już na nie dodać, bo jeszcze gorzej się sklejają
Ja miałam z welli kiedyś, a używałam dosć popularnej nivea flixible curls ale odżywki, nie balsamu, do tego jakiejś pianki.

Ten boots ma sporo środka co jest w myjących odżywach, nawet mała ilość się klei i tworzy jakiś osad na włosach - jak mydło sesa niezmyte. Dla mnie bubel. Jakos stylizatorów nie używam bo nie przepadam, ten żel mam tylko i czasem go wgniatam jak mi się przypomni.

Co do kremowania to w Polsce polecana jest jakaś isana kakao. Trzeba patrzeć na skład by mial oleje, aloes czy coś takiego. Nadałaby sie też do tego maska gliss kur oil - bo to takie masełko więc mogłoby obciażać wiele czuprynek, a przed myciem akurat już nie. Mam jeden angielski kremik, aczkolwiek wolę nim smarować ciało. Nie próbowałam kremowania bo nie znalazłam jeszcze odpowiedniego kremu do tego.
Stary 2014-06-02, 15:44   #1701
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdkadg Pokaż wiadomość
Dziękuję
Nie wiem czy proteiny to dobry pomysł puszą mi się po proteinach te cienkie włoski :P co byś poleciła żeby wypróbować ??

Obetnę na pewno, tylko znajdę dobrego fryzjera bo się ich boję ;p hehehe więc może lipiec/sierpień
Trzeba znaleźć swoje ulubione proteinki
Ja np. uwielbiam keratynę hydrolizowaną oraz kolagen z elastyną, za to proteiny mleczko często mnie puszą, nadmiar jedwabiu hydrolizowanego też

Cytat:
Bardzo Ci ładnie w takiej fryzurce
I śliczne to koronkowe granatowe, to na ramionach

Cytat:
Wolę taki jakby naturalny puszek, niż przyklap i za dużo żelu, co mi się czasem zdarza Wygląda elegancko

Cytat:

Dla mnie w baleach za dużo gliceryny niestety jest, a za mało olejów
Ale może ta do blondu podbiła Ci skręt

Cytat:

BTW. Czytałam gdzieś na jakimś blogu o kremowaniu loków. Co to takiego? Daje coś? i czym można kremować włosy? Bo chyba nie każdy krem się nada...
Kremuje się kremami, do rąk na przykład, przed myciem, taka jakby alternatywa do olejowania
Ja mam w domu takie kremiki dwa, które mogą się nadać do kremowania: cztery pory roku krem zimowy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...i-ochrona.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rzewajacy.html

Kremowałam nimi, włosy były miększe, ale mnie puszyły akurat po kilku razach, bo mają masło shea, a ono właśnie mnie puszy.
Ale jak ktoś lubi shea, to będą w sam raz

Jest właśnie krem kakaowy isany, o ten --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ter-kakao.html

Przyjemny skład ma też krem do rąk isany z 5% mocznikiem --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:14   #1702
iwonsia01
Zadomowienie

Dzięki pewnie przetestuję
Stary 2014-06-02, 16:43   #1703
201708250935
Konto usunięte

mialam normalne loki, wyszlam na 30 minut na dwor i mam spuszone, rozprostowane siano dziekuje ci wilgotnosci powietrza!
Stary 2014-06-02, 16:56   #1704
bijum
Raczkowanie

Cytat:
Ja kremowałam kiedyś balsamem po depilacji z Isany - kosztuje 4 złote a jest naprawdę spoko Włosy były miększe i bardziej skore do kręcenia się, ale w sumie nałożyłam go może z pięć razy i nie wiem, jakby akceptowały taki wybryk na dłuższą metę. Raz balsam zmieszałam z odżywką d/s i wtedy też bardzo fajnie zadziałał

Ja na dzisiaj planuję drugi seans z Biovaxem do włosów ciemnych, przydałoby się wreszcie olejem capnąć. A lenia mam nieziemskiego wręcz :<

Zapiski z życia Włosomaniaczki

58. Moje kosmetyczne dziwactwa i sekrety.

Rozdanie u Bijum!

bijum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:39   #1705
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kremowałam Isaną kakaową, czasem dodawałam ją też do odżywki d/s.
Poza tym kremowałam wszelkimi kremami do rąk, które mi się znudziły i zostały mi jakieś resztki, a ja do rąk już miałam piękniejszy zapach albo lepiej nawilżający, albo jeszcze jakiś inny, w każdym razie lepszy.

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
mialam normalne loki, wyszlam na 30 minut na dwor i mam spuszone, rozprostowane siano dziekuje ci wilgotnosci powietrza!
A to ja na odwrót.
Miałam niemal proste, a od wilgoci mi sie rulony porobiły jakieś pojedyncze.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:46   #1706
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ten boots ma sporo środka co jest w myjących odżywach, nawet mała ilość się klei i tworzy jakiś osad na włosach - jak mydło sesa niezmyte. Dla mnie bubel. Jakos stylizatorów nie używam bo nie przepadam, ten żel mam tylko i czasem go wgniatam jak mi się przypomni.
O, miałaś mydełko Sesa. Pasowało Ci? Bardziej nadaje się ono do odżywiania czy do mycia włosów?
Stary 2014-06-02, 19:31   #1707
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja go nakładam normalnie kiedy jest etap stylizacji. Po prostu zamiast Joanny Naturii+żelu elastycznego z Joanny daję sam ten krem. Dosłownie odrobinę rozgrzewam w dłoni i wgniatam. Potem harmonijkuję tradycyjnie w koszulkę aby wodę wsiąkła trochę i tak zostawiam. Pod koniec zostają w niektórych miejscach sucharki, ale nie takie sztywne jak przy żelu. Tylko nie nadaje się on do reanimacji Ma trochę za gęstą (ciężką?) konsystencję. Suma sumarum i tak nie znalazłam lepszego. Dalej poszukuję. Jak by coś ktoś;> to chętnie zakupie jakiś nowy krem.
O dziękuję Iwonko za informacje, bo właśnie zastanawiałam się jak taki krem się używa jak przyjdzie to wypróbuję, mam nadzieje, że się sprawdzi
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:46   #1708
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
O, miałaś mydełko Sesa. Pasowało Ci? Bardziej nadaje się ono do odżywiania czy do mycia włosów?
Do mycia może być bo włosy ogólnie były czyste tylko ten osad pozostawał, ale jakby zrobić płukankę octową po tym to nie byłoby problemu - mój tż tego mydła czasem używa do mycia. Do odżywiania robiłam parę podejść i sprawdziło sie jak zrobiłam pianę, na to dałam odżywkę i tak na 20 minut minimum - były miękkie i bardziej sypkie. Moje włosy są zbyt wrażliwe na myjące składniki i nie lubią tego mydła za bardzo na chwilę obecną - dla zdrowych włosów pewnie by było w porządku.
Dlatego leży sobie, może sie wezmę za nie na zimę jak podrosną, jestem ciekawa czy wzmacnia włosy.
Stary 2014-06-02, 20:07   #1709
iwonsia01
Zadomowienie

Aziddee - Jak Ci się testuje tą odżywkę z wizażu? Dla mnie bez szału za krótki czas dali na testy. To jest podobno Goodby Damage z Garniera
Stary 2014-06-02, 20:20   #1710
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ładnie wyglądałaś
Dziękuję bardzo

Cytat:
No taki mam zaciesz
Nie robiłam właśnie sobie o nim dziś przypomniałam jak na pulpicie sprzątałam jutro mam rozmowę o staż fajny to akurat wypróbuję, zepnę kudły

Cytat:
Bardzo Ci ładnie w takiej fryzurce
I śliczne to koronkowe granatowe, to na ramionach
A dziękuję a bolerko za 10 zł (!) w adl promo była -70%

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości