Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 13:19   #1141
treselle0
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

jak ja pytam jak robi piesek? "Hau"
jak robi kotek? "Hau"
jak robi ptaszek "Hau"
agentka
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:41   #1142
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Daria mało mówi. Tylko mama,tata,baba, brum (auto), hau (pies), Pa, ta (tak),nima (nie ma)
Jak się zapytam:
- "jak Daria śpiewa? " to robi "lalalala"
-jak Daria się huśta ? "hiś, hiś"

i tyle
Hahaha
Nasza na wszystko "muuuuu".

My też kupiliśmy małej basen, ten dino center z intexa, nadmuchalismy w domu i był szał Szaleli wszyscy
Poza tym prezenty na DD: poduszka z Myszką Minnie (szał u nas na to) i książeczka (zawsze fajny prezent).

Wiecie co ja się nie czuję urażona, mówię mało-tzn nie trajkotam ciągle do małej ale mi się wydaję, że należy się zachowywać tak, jak zwykle do dziecka, ono i tak się nauczy mówić i tak. Zależy od temperamentu człowieka. Ja i mój tata jesteśmy raczej wycofani i tak po prostu jest A mówiłam tak jak inne dzieci.
A z tym szpitalem Marsi to jakbym o sobie słyszała Ja nie umiałam słowa do małej powiedzieć ale to jest też chyba kwestia tego, że to było moje pierwsze dziecko, teraz byłoby inaczej
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:53   #1143
mala_19kw
Zakorzenienie

Mój mąż ostatnio mnie pochwalił że dzięki mnie Oskar jest taki mądry i tak dużo już potrafi wyrazić. Pochwalił mnie za to że tak dużo mu opowiadam,pokazuje,tłumac ze,czytam- powiem Wam że fajnie że ktoś docenia,mimo że to przecież jest naturalne.

Ale dziś zimnica na dworze

Debrah-ja też gaduła,czasem jak się uaktywnie to aż głupio
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:06   #1144
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Witam się w 16 tc

Co do odzywek ostatnio babcia powiedziała,że jak Leos coś będzie robić nie tak to ona nie bedzie go kochać
szlag mnie trafia ale potem sobie myśle,że ja dziecku na szczeście takich bzdur nie opowiadam

Ja wzorem cnót w wychowywaniu nie jestem, o czym dobrze wiecie, ale rozwaliło mnie baaardzo, jak szwagierka w sobotę swojej córce (1,8 roku) najpierw za coś przylała w tyłek, a potem powiedziała "mama cię już nie kocha"

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46711267]Dziewczyny, co ja przezylam wieczorem normalnie DOrkę kladlam spać na jej lóżku, a o 22:30 szlam na nasze spać, podchodzę, i coś tam leży... dobrze, że nie wrzasnęłam! dziecko przeszlo do naszego pokoju, położylo się na lóżku i spalo nie wiem wcale o której godzinie. No to juz zostawiłam i spalam z nia.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
jestem babcia dzis meczylam troszke o "tanczy", bo ostatnio ladnie mowila, ale nie chce dzis powtorzyc. Za to mecze o pokazanie noska ale nie chce
Ja też I też męczę szczególnie o te słowa, które umiała, a zapomniała

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Też się mogę podpisac Ogólnie jestem baaaardzo nieśmiała, ale w swoim gronie ciajtam jak naparzona; w sumie mi się czasem i wśród obcych włączy, bo chcę ta nieśmiałość "zagadać".

Cytat:

jak ja pytam jak robi piesek? "Hau"
jak robi kotek? "Hau"
jak robi ptaszek "Hau"
Animal gender

Nam do szczekania przez psa doszło: jak robi kura? A młoda z pięknym francuskim akcentem "Khhhhoooo"
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:09   #1145
elllmi
Zakorzenienie

heeeej

nadrobiłam 4 dni (po kryjomu w pracy ), wiem co u Was, ale nie wyrabiam

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:10   #1146
hje
Zakorzenienie

Elmiątka wróciły
Stary 2014-06-02, 14:11   #1147
elllmi
Zakorzenienie

:d

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:26   #1148
litllesweetangel
Lurker ;)

Hje ja ☠☠☠☠☠☠☠e jak mozna powiedziec dziecku, ze sie go nie kocha ;/ ( nie komentuje nawet "klapsa", bo nie toleruje w ogole agresji i przemocy) .To ja ( wyrodna matka :p) z 50 razy dziennie mowie malej, ze ja kocham, tule, sciskam i cmokam az zacznie sie wyrywac sama i uciekac do taty Bo przeciez to buduje poczucie bezpieczenstwa nie

Elllmi siema, poka Zenusiowatego, fajny jest taki

Dziewczyny trzymajcie kciuki, zeby tz jednak dostal 3 tyg urlopu, bo wtedy moglabym juz w tym tygodniu wysylac cv, bo tata bylby z mala w domu az do czasu pojscia do zlobka i przez okres adaptacji

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:50   #1149
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nawijko dla mnie on w ogole nie ma glosu, ot przecietny, nucacy facet. Tacikowska to juz w ogole. Chodzace wibratto. Koszmarna, irytujaca. Juz lepiej jakby znowu wrocila do prawa :P

Ja tez ogladalam z nudow, z braku laku, ale moja faworytka- nie, inaczej. Osoba ktora miala najlepszy glos, technike, szlif byla Daria.
Milo mi sie sluchalo rowniez wokalisty Trzynasta w samo poludnie Fajny facet, lubie takich
O tak, zgadzam sie. W ogole nikt na mnie nie zrobil takiego prawdziwego wow.
Zreszta wkurza mnie w X factorze to, ze masa czasu poswiecana jest historiom prywatnym niewiele majacym wspolnego ze spiewaniem (np Ania T i jej wielkie otwarcie sie na ludzi) :/
Dlatego wole TVoP i np Juana, ktory zwyciezyl

Cytat:
Ale sie wystraszylam dzis w nocy! Spalismy w salonie, mala w sypialni. I nagle Myszka Minnie sama sie wlaczyla. Juz przysypialismy, a tu nagle "czy chcesz sie ze mna pobawic?". Jeszcze pare razy sie wlaczyla. Ja nie wstalam, bo sie balam . W koncu tz wstal i wylaczyl ja.
Znamy, znamy, a jakze

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
nawijko autografy zebrałaś?

Niet

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
aha, skoro mowa o mowie to przedstawie nasz dzisiejszy dialog
-Kocha Kubuś mamę?
-Ko-cha

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Najwiko - fajnie Ci z tym plażowaniem. My to jeszcze w tym roku nie byliśmy

Choc podejrzewam, ze jak sie przeprowadzimy to tez bedziemy raz w roku

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Btw. Moja mama też nieraz potrafi powiedzieć Poli, że jest brzydulą, bo... robi kupę do pampersa, a powinna na nocnik
Nie wierze...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46711267]Dziewczyny, co ja przezylam wieczorem normalnie DOrkę kladlam spać na jej lóżku, a o 22:30 szlam na nasze spać, podchodzę, i coś tam leży... dobrze, że nie wrzasnęłam! dziecko przeszlo do naszego pokoju, położylo się na lóżku i spalo nie wiem wcale o której godzinie. No to juz zostawiłam i spalam z nia.[/QUOTE]
O kurczaki!!!!

Cytat:
Tosia tez lubi ksiazeczki Jesc.
Ototo, u nas identyko
Przeczytam max strone (moje slowa przeplataja sie z Kuby "tototototo" i pokazywaniem paluszkiem na rozne rzeczy), za chwile wyrywa mi ksiazeczke i wesolo wcina

Nadrabiam dalej

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:56   #1150
hje
Zakorzenienie

Litlle, no niestety. Ogólnie M. wiadomo, kochająca mama, wręcz małą rozpieszcza, ale takie rzeczy dość często się zdarzają Ze swoim tż mają taki sposób wychowania "stary" - klapsy, kary i krzyczenie...

Zapomniałam Wam napisać, sytuacja z soboty.
Tż przysnął sobie na fotelu w salonie, więc budzę go i pytam, czy idzie się kąpać. On, że tak i idzie do pokoju po rzeczy, i: wyciągnął dwa podkoszulki, jeden sobie położył na głowie, siadł i zaczął ściągać spodnie, zatrzymał się na kolanach i podkoszulek, który miał na głowie, założył na siebie, na ubrania, w które już był ubrany; drugi podkoszulek wziął chyba jako bokserki. Dopiero jak włączyłam światło i zapytałam "to idziesz?", to chyba się obudził i poszedł.
Nie pamięta tego w ogóle
Stary 2014-06-02, 15:32   #1151
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Debrah, nie wiem nie chce stawiać teori żeby nie urazić mam, których dzieci nie mówią nic żeby nie wyszło,że one milczą do maluchów- to tak z gory przepraszam

ale do moich dzieci się trajkotało to prawda, nie lubię jak bawimy się z Leosiem i jest cisza

pamiętam jak urodziłam S,w szpitalu była ze mną mama, która do swojego dziecka nie odezwała się ani razu, dopiero po 3 dniu jak słyszała jak gadam do młodgo- niesmiało zaczeła przemawiać do dziecka

U nas sie teoria nie sprawdzilaby ;-)

Ps.
Czesc!
Wczoraj byla t. z siostra tz. My mielismy wychodne a one nie dosc, ze zabawialy Yae, to jeszcze mieszkanie wyfewciowaly
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:36   #1152
marsi11
Zakorzenienie

Cześć meduzka czy ja się doczekam zdjęcia Twojej małej

Cytat:
Mój mąż ostatnio mnie pochwalił że dzięki mnie Oskar jest taki mądry i tak dużo już potrafi wyrazić. Pochwalił mnie za to że tak dużo mu opowiadam,pokazuje,tłumac ze,czytam- powiem Wam że fajnie że ktoś docenia,mimo że to przecież jest naturalne.

Ale dziś zimnica na dworze

oooo to brawa dla TZ, ja od swojego ostatnio słyszę coraz żadziej miłe rzeczy

Cytat:
.To ja ( wyrodna matka :p)
wiesz co pieprzysz jak potłuczona ,myślę,że jesteś dla siebie zbyt krytyczna

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

Ps.
Czesc!
Wczoraj byla t. z siostra tz. My mielismy wychodne a one nie dosc, ze zabawialy Yae, to jeszcze mieszkanie wyfewciowaly
właśnie pisząc swojego posta myślałam glównie o Tobie ale ponoc to normalka u dzieci dwujęzycznych....
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:43   #1153
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć meduzka czy ja się doczekam zdjęcia Twojej małej

oooo to brawa dla TZ, ja od swojego ostatnio słyszę coraz żadziej miłe rzeczy

wiesz co pieprzysz jak potłuczona ,myślę,że jesteś dla siebie zbyt krytyczna

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

właśnie pisząc swojego posta myślałam glównie o Tobie ale ponoc to normalka u dzieci dwujęzycznych....

To raz a dwa rozwoj ruchowy ;-)
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:43   #1154
gojka24
Zakorzenienie

Witam i melduję, że sumiennie nadrabiam. Jeszcze 8 stron, niestety dziś już nie dam chyba rady..

Pisałam wczoraj o tej odżywce, którą część z nas testuje i widzę, że nie tylko ja regulaminy czytam Co do moich spostrzeżeń? Mogłabym powiedzieć, że jest rewelacyjna, gdyby nie jedna waga, która niestety, ale całkowicie skreśla ja w moich oczach. A mianowicie przetłuszcza mi strasznie włosy, codziennie muszę myć włosy a zawsze robię to co drugi dzień. Dodam, że na skórę głowy tej odżywki nie stosuję, zaczynam aplikację dopiero jakieś 5 cm od skóry głowy. No i efekt bardzo podobny miałam po odżywce z isany różowej, kupionej w promocji za 3zł.

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Wiecie co sobie wlasnie pomyslałam? Jakby sie zeszli Bartulo, Leos, Oskar, Dawid, Yae i Ultrowa Jula to by zrobili niewąską rozpier.duche na dzielnicy
I moja Paulinka też Cała rodzina zawsze powtarzała, że mój bratanek to taki energiczny, że go energia rozpiera, ale już zmienili zdanie.. Paulina pobiła wszystkie dzieciaki w rodzinie..

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Zapomniałam sie pochwalic- mamy wreszcie pierwsze odgłosy zwierzątek wczoraj ni z tego ni z owego mały uraczył mnie pieknym muuuuu i jakby kto nie wiedział to gęs robi geń geń

do wieczora
u nas też ostatnio jest buuu na krowe i klaskanie językiem na konia. Kiedyś ładnie potrafiła powiedzieć mu i koko, teraz nie chce.Części ciała też kiedyś pokazywała, potem prestała i naszej pani neurolog sie to strasznie nie spodobało.. Od kilku dni zaczyna pokazywac oko, nos, usta..

Teraz mykam.. milego popołudnia.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:47   #1155
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

Ps.
Czesc!
omg!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:52   #1156
Debrah
Zakorzenienie

Kupiłam jednak :księgę dźwięków i "Lato na ulicy Czereśniowej" i dla siebie 2 książki Juula.
Naciśnij mnie itp poczekają chwilę.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:03   #1157
hje
Zakorzenienie

Pola śpi od 13.30...
Stary 2014-06-02, 16:14   #1158
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mi też odżywka nie pasuje. Nie cierpię silikonowych oblepiaczy, moje włosy w ogóle nie potrzebują odżywek, używam tylko masek o dobrych składach i olejuję od czasu do czasu. Takie drogeryjne szmiry się u mnie nie sprawdzają, także... Efektów spektakularnych nie było i nie będzie w przypadku tajemniczej odżywki.

Marsi, ja, jako tak, gadułą chyba nie jestem - wszystko zależy od środowiska, że tak powiem. Wśród swoich dużo mówię, wśród nowych ludzi jestem raczej słuchaczem, co wynika z wrodzonej ostrożności, gdy poznaję nowych ludzi - nie ufam przez długi czas i wolę nie mówić zbyt dużo, a już w szczególności o sobie.

Ale za to zaczęłam mówić w wieku Oliwki - więc jej "szybka" mowa to akurat po mamusi. No i też fakt, zgadzam się co do komunikacji - im więcej mówisz do dziecka, tym więcej ono się od Ciebie uczy i rozumie. Choć faktem jest, że nie wszystkie dzieci tak mają.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:52   #1159
pstryczek84
Zakorzenienie

k.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mi też odżywka nie pasuje. Nie cierpię silikonowych oblepiaczy, moje włosy w ogóle nie potrzebują odżywek, używam tylko masek o dobrych składach i olejuję od czasu do czasu. Takie drogeryjne szmiry się u mnie nie sprawdzają, także... Efektów spektakularnych nie było i nie będzie w przypadku tajemniczej odżywki.

.
a na moje wlosy dzialaja tylko wlasnie te "drogeryjne szmiry"
szampon i odzywka ktore zamowilam niestety okazaly sie totalnym niewypalem, wlosy mialam tragiczne

Stary 2014-06-02, 17:12   #1160
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

GOJKA ja właśnie dziś pisalam ze mi strasznie przetluszcza włosy ...w sumie to wyglądają tak jakbym ich nie umyła. ...myslalam ze to reakcja z szamponem i mylam w sumie w 4 różnych. ..ale efekt taki sam .jedynie zapach jest super.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-06-02 o 18:40
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:29   #1161
litllesweetangel
Lurker ;)

Ja tez nie uzywam odzywek drogeryjnych- zazwyczaj sa za lekkie na moje wlosy i nie warte ceny wzgledem pojemnosci/ czasu zuzycia. Uzywam masek z Mili( mozna kupic w sklepach fryzjerskich Fale Loki Koki. Teraz uzywam arganowej ale jest srednia, zuzyje do konca i wiecej nie wezme. Za to mleczna jest super, wlosy mieciutkie i zapach budyniu Maja jeszcze troche rodzajow to wyprobowania :P Nastepna wezme bananowa. I cena- 2 dyszki za litr!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 18:04   #1162
pstryczek84
Zakorzenienie

a kojarzy ktoras to?
http://dcdpaznokcie.pl/sklep/index.p...th=259_371_374
uzywalam szampon i u maski i jak dla mnie byly super. wlosy mieciutkie i co najwazniejsze 0 probemow z rozczesaniem...
chyba sobie zamowie znow...

Stary 2014-06-02, 18:06   #1163
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
a kojarzy ktoras to?
uzywalam szampon i u maski i jak dla mnie byly super. wlosy mieciutkie i co najwazniejsze 0 probemow z rozczesaniem...
Nie mam pojęcia, ale ja sobie chwale odzywke z Alterry, super jest.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 18:10   #1164
charlizz
Zadomowienie

w temacie odżywek, to ja w hebe lubię kupować.

Marsi, jak Twoje łzs na głowie?

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 18:57   #1165
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
a kojarzy ktoras to?
Nie znam tych kosmetyków

Hje-dokładnie tak samo jak Ty,gadaniem próbuje "zakamuflować" swoją nieśmiałość. Tak jakoś próbuje wbić się w towarzystwo,ale zarazem mogłabym się zgodzić ze słowami Black (gaduła na swoim gruncie a do obcych z dystansem-zależy od sytuacji i mojego nastawienia).

Jakaś dzisiaj rozmemłana jestem przez tą pogodę

A co do odżywki to za pierwszym razem miałam pozytywne zdanie na jej temat ale jak umyłam drugi raz to porażka-jakbym smalec na głowie topiła
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:05   #1166
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam tych kosmetyków

Hje-dokładnie tak samo jak Ty,gadaniem próbuje "zakamuflować" swoją nieśmiałość. Tak jakoś próbuje wbić się w towarzystwo,ale zarazem mogłabym się zgodzić ze słowami Black (gaduła na swoim gruncie a do obcych z dystansem-zależy od sytuacji i mojego nastawienia).

A co do odżywki to za pierwszym razem miałam pozytywne zdanie na jej temat ale jak umyłam drugi raz to porażka-jakbym smalec na głowie topiła
To ja jestem taka sama

O, teraz zauważylam ze aros jest w krakowie (ale nie ma możliwości odbioru) - pewnie jutro będę miała książki.

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:07   #1167
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Nie znam tych kosmetyków

Czyli coś w tym jest... wszystkim nam się przetluszczaja włosy. ..
MARSI a jak u Ciebie...? I u innych testujacych?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-06-02, 19:08   #1168
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie uzywam odzywek drogeryjnych- zazwyczaj sa za lekkie na moje wlosy i nie warte ceny wzgledem pojemnosci/ czasu zuzycia. Uzywam masek z Mili( mozna kupic w sklepach fryzjerskich Fale Loki Koki. Teraz uzywam arganowej ale jest srednia, zuzyje do konca i wiecej nie wezme. Za to mleczna jest super, wlosy mieciutkie i zapach budyniu Maja jeszcze troche rodzajow to wyprobowania :P Nastepna wezme bananowa. I cena- 2 dyszki za litr!
masz gdzies linka bo nie wiem czy nie myślę o tej samej, używałam kiedyś ale niestety też uczulenie po dłuższym czasie

Cytat:
a kojarzy ktoras to?
ja miałam masakre po tym ale wiem ze ludzie bardzo chwalą

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
w temacie odżywek, to ja w hebe lubię kupować.

Marsi, jak Twoje łzs na głowie?

a dziękuję odkąd odkrylam jeden szampon któy mi pasuje zapomniałam o problemie

wrociłismy z basenu,rany ,TZ był z nami nie wiem gdzie to zapisać

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Czyli coś w tym jest... wszystkim nam się przetluszczaja włosy. ..
MARSI a jak u Ciebie...? I u innych testujacych?

no właśnie mi się nie przetłuszczają, chociaż i tak codziennie myję łepek
Stary 2014-06-02, 19:12   #1169
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

MARSI no to sorki..może nie wszystkim ale coś w tym jest skoro sama nie jestem. A już się bałam ze może to ze mną coś nie tak

Stary 2014-06-02, 19:21   #1170
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
MARSI no to sorki..może nie wszystkim ale coś w tym jest skoro sama nie jestem. A już się bałam ze może to ze mną coś nie tak

tak jak pisałam myję głowę codziennie więc nie wiem moźe moje tez się przetłuszczają tylko nie mam okazji sprawdzić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości