|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Za to Madziczka to jest chyba naj naj naj hypnotajzin babka jaką spotkałam ever. Ja bym na tych warsztatach nie mogła oderwać od niej wzroku. Rewela. Nikt, absolutnie nikt z widzianych przeze mnie kobiet nie potrafi tak dobrać szminki i tak ją nosić. Firmy kosmetyczne powinny się o takich zabijać. No to poplotkowałam i spadam na odmóżdżenie. Maja - chuop pierwsza klasa. ![]() Kończąc mój temat wymarzonej pracy, po raz pierwszy trafiłam na ofertę Kamenowej pracy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-02 o 19:49 |
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Co będziesz robić?
![]() Ja przed chwilą skończyłam Hobbita (wreszcie), 3 dni go oglądałam ![]() ![]() A zaraz Gra o tron ![]() Tłumaczenia? I co znaczy pogrubione? Wysłałaś fogle cv?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na rozmowie. Wybacz ale nie mam sił i ochoty znów tego wałkować, zwłaszcza in public. W skrócie: ogólnie zaparli się na 2 lata doswiadczenia minimum i basta, i nie ważne było, że owszem tłumaczyłam umowy - coż z tego ze na studiach, tłumaczyłam prawdziwe umowy. Nie dał mi możliwości sprawdzenia się, mimo że powiedziałam że chętnie zrobię fragment od ręki. Dał tylko maile. Kuuurde każdy głupi potrafi maile. No, ale z drugiej strony rozumiem jego punkt siedzenia, Firma zajmuje się finansami, prawem, podatkami, woli kogoś już obecnego na rynku pracy. Pewnie miał już na oku kogoś ze sterty cv. O to mi chodziło z rynkiem. Kiedyś firmy szukały anglisty a teraz się szuka specjalisty
|
|
|
|
|
#4804 | |||||||||
|
Panaroja
|
spod mieszanki olejuf i maseczki
![]() Cytat:
2.borrelia burgdorferi tak detalicznie się nazywa to paszkudztwo . Cytat:
"międzywojnie" bardzo lubię 2.tylko skutki nie te 3.macie Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
od razu mówię ,że nie krytykuję tutaj zasad wiary ani światopoglądu , tylko głupotę osób , którym się pomerdał osobisty światopogląd z obowiązującym kodeksem etycznym zawodu . Cytat:
Cytat:
bo przy zapaleniu hormony wariują z nadczynnności w niedoczynność i odwrotnie... może uda mi się jeszcze kawałek was przelecieć .... Czy u Was też tak pieruńsko zimno i ochydnie ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#4805 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
nie dwaj się mnie porażka dopiero się rozwija - od kilku dni jadam bagietki Cytat:
Cytat:
2.dziś czytałam ranking najbardziej poważanych zawodów u nas - robotnik wykwalifikowany jest na trzecim miejscu , za strażakiem i profesorem przynajmniej kopiąc rowy będzie się człowiek cieszył szacunkiem społeczeństwa Cytat:
![]() ![]() coś się matce przyrodzie popisztoliło całkowicie , Koniec świata idzie czy jak ![]() zmykam bo mnie gonią
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety tak
|
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Znad, albo raczej spod żelu do mycia o zapachu kwiatu pomarańczy Marseillais
I pomyśleć, że jeszcze 2 lata temu to był dla mnie fuble niczym Bioparox. ![]() U nas też ohydnie zimno. Przeszywająco. Odnośnie słów w języku, które istnieją a które nie. Who is to say? Kto o tym decyduje? Kiedy uznaje się, że słowo zaniknęło? Bo wiadomo słowa odchodzą, nowe przychodzą. Chyba że one nigdy nie odchodzą?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-02 o 22:43 |
|
|
|
#4808 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. statystyka |
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
To ja się może polansuję nieco
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ktory to murszafek? ![]() bo jakos zaden mi nie pasuje do mojego wyobrazeni ktore nie wiem skad sie wzieło
|
|
|
#4813 | |
|
|
Cytat:
Starając się jednocześnie na żadne nie załapać
|
|
#4814 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ti gdzie cie widac ze tak cie chwalom?
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4816 |
|
|
U Sabb, ale jako żywo, musi to być wina tego, że mam tam głowę wielkości paznokcia i prawie jej nie widać
przedostatnia fota. Największy wieloryb.
|
#4817 |
|
Nindżopesz
|
Taki trochę podobny do Eowiny
Dobrze gadam czy już mi się wszyscy pomylili?
|
|
|
|
#4818 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
haha! znalazłam ,ale tylko na jednym
nie ficeu tez nikogo innego znajomego, oprocz jednego muodzienca ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
co do podobienstw to był tam ktos podobny do górniaczki
|
|
|
#4819 |
|
Nindżopesz
|
Nie ogarniam tego fejsbuka i nie potrafię znaleźc odpowiednich zdjęć u Sabb -_-
|
|
|
|
#4820 |
|
|
Redzia, na FB masz mnie w całym przekroju wagowym
![]() U Sabb na blogu są foty. Jestem pod wrażeniem Mathew McColough, czy jak się go pisze -nie zwracałam na to nigdy uwagi, gdyż mnie brzydził. Ale oglądamy serial "Prawdziwy detektyw" i koleś jest w nim niesamowity.
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam z nim wszystko. To ja lete. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-03 o 00:51 |
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macham |
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
bry i brrrrrrrr zimno lete na miasto
|
|
|
|
#4825 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2O a tego to już nie wiem jak to z kalorycznością , chyba trzeba po prostu na kalorie uważać 3 Spoko mam prawie roczne doświadczenie w gotowaniu na diecie bezglutenowej. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Czasem pomysły tego autora od czapki są Najpierw niby kogoś uśmierca a potem ten ktoś wraca w formie ząbiaka ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
A bo ryżowy makaron jest pyszny z octem balsamicznym Na dodatek ocet go ścina i ów makaron zyskuje na jędrności Moje ulubione danie z ryżowym to : makaron + jajo na twardo w 8 ki+ pomidor w 8 mki + natka pietruszki + sok z cytryny. Lidlowe pesto jet okropne strasznie chemią daje ![]() Wczoraj miałam nieprzyjemność próbować... ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- U mnie obleśnie jest
|
||||||
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- W przepięknej fioletowej bluzce I fcale nie wieloryb ! ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Byłam wczoraj w przychodni w której składałam CV na stanowisko recepcjonistki.... Za każdym razem jak tam przychodzę są nowe osoby... Mnie nikt nawet na rozmowę nie zaprosił... A i nadal nie wiem nic czym mam jaskrę czy nie. Pan dr stwierdził że za szybko zrobiłam pole widzenia , on już nie ma miejsc i kazał mi przyjść na początku lipca |
||
|
|
|
#4827 |
|
Nindżopesz
|
Wg mnie PLiO to taka telenowela
Najbardziej rozbrajają mnie momenty, kiedy w którymś z kolei tomie znienacka objawia się jakaś Ważna Postać, o której do tej pory nie było żadnej wzmianki. Może na tronie też zasiądzie ktoś, kto pojawi się dopiero rozdział przed końcem
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4829 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
i chwałą Siedmiu!
Akurat smoków w tej bajce nie trawię Spodobało mi się włąśnie dlatego, że nie było typowych w fantasy smoków, krasnali i elfów, tylko zombiaki i mroczni Inni
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-06-03 o 12:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

ale mi dałyście kopa energii, dzięki wielkie! 

"międzywojnie" bardzo lubię
od razu mówię ,że nie krytykuję tutaj zasad wiary ani światopoglądu , tylko głupotę osób , którym się pomerdał osobisty światopogląd z obowiązującym kodeksem etycznym zawodu . 
Nie wiem ile jeszcze
mnie porażka dopiero się rozwija - od kilku dni jadam bagietki 

- za wskazówki. Ja trochę błądzę jak dziecko we mgle. Muszę za tym gdzieś pobiegać.
nigdy się za taką nie uważałam, serio...