Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-03, 22:34   #1351
marlenqa22
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Znowu nadrabiam po łebkach..

Pracuję do 18, zanim do mieszkania, coś zjeść, umyć się a jeszcze dzisiaj byłam u koleżanki, kurczę no brak czasu!

Enzunio- piękna, pisana od serca relacja, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!

Co do zaliczek to my w Aparcie płaciliśmy 400 zł.

Taka jestem zmęczona dziewczyny, nie wiem ile wytrzymam w tej pracy na słuchawce, na razie nie mam planu sprzedażowego więc niby lajcik ale boję się że zaraz mi go dadzą i będzie takie parcie na plan
Wiszenie na telefonie nie jest łatwe, no ale wzięłam tą pracę bo jednak lepsze to niż nic..
Mama mówi że wymyślam i że nigdzie nie jest idealnie.. niby tak..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 22:43   #1352
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Znowu nadrabiam po łebkach..

Pracuję do 18, zanim do mieszkania, coś zjeść, umyć się a jeszcze dzisiaj byłam u koleżanki, kurczę no brak czasu!

Enzunio- piękna, pisana od serca relacja, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!

Taka jestem zmęczona dziewczyny, nie wiem ile wytrzymam w tej pracy na słuchawce, na razie nie mam planu sprzedażowego więc niby lajcik ale boję się że zaraz mi go dadzą i będzie takie parcie na plan
Wiszenie na telefonie nie jest łatwe, no ale wzięłam tą pracę bo jednak lepsze to niż nic..
Kochana początki są zawsze trudne, ale na pewno dasz sobie radę! Trzymam kciuki za Ciebie
Stary 2014-06-03, 22:51   #1353
Dotka90
Zakorzenienie

Madziara, dzięki za foty!

Dziewczyny, dzięki za opinie o kolczykach, skonsultowałam jeszcze z TŻtem i kliknęłam przed chwilą DRUGIE
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 22:59   #1354
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dostaliśmy pierwszy prezent ślubny i jest mi zwyczajnie przykro... Nie lubię uszczęśliwiania na siłę, sama nikogo staram się nie uszczęśliwiać... A tu dostaliśmy kołdrę i 2 poduszki... I schowam je w kąt, albo TŻ zostawi je w domu rodzinnym, bo pościel na nasze łoże mam od pół roku upatrzoną, musi być taka a nie inna ze względu na alergie i o konkretnym rozmiarze...
Jest mi smutno, ale jednocześnie jestem jakoś rozczarowana postawą gości, którzy nie znając nas, próbują nas obdarować koniecznie czymś osobistym...
Nietrafione prezenty zawsze są przykre Może spróbujesz sprzedać za jakiś czas? A może jednak Ci się do czegoś przyda? Jak będziecie mieli gości

re_nata - ładna suknia Fajnie w niej wyglądasz
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 23:14   #1355
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które Wam się podobają?

Jeden
Dwa
Trzy
Cztery

Dla przypomnienia: Moja sukienka
Widzę, ze już wybrane ale ja tez byłam za drugimi

re_nata Witaj
enzunio ale cudna relacja! Świetnie, że wesele się tak udało, czytając można wyczuć jak bardzo jesteś szczęśliwa!

I dobra wieść Wreszcie "zawisnęliśmy" na zapowiedziach! To super uczucie jak się czyta zapowiedź własnego ślubu

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 23:21   #1356
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dostaliśmy pierwszy prezent ślubny i jest mi zwyczajnie przykro... Nie lubię uszczęśliwiania na siłę, sama nikogo staram się nie uszczęśliwiać... A tu dostaliśmy kołdrę i 2 poduszki... I schowam je w kąt, albo TŻ zostawi je w domu rodzinnym, bo pościel na nasze łoże mam od pół roku upatrzoną, musi być taka a nie inna ze względu na alergie i o konkretnym rozmiarze...
Jest mi smutno, ale jednocześnie jestem jakoś rozczarowana postawą gości, którzy nie znając nas, próbują nas obdarować koniecznie czymś osobistym...
a nie chcecie sobie zostawić np. 'dla gości ' ? jak ktoś kiedyś przyjedzie w odwiedziny i zostanie na noc ? lub dla dzieci które kiedyś będą?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-03, 23:22   #1357
hihihi
Zakorzenienie

positive boska relacja
enzuno świetna relacja! uśmiałam się i wzruszyłam
Dotka dobry wybór kolczyków
Ad rem super, że 'wisicie' już na pewno miłe uczucie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 23:40   #1358
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
moja suknia:
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaał

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 23:53   #1359
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
domar123

1. bylam chyba tylko na 3 weselach gdzie byl DJ- niestety mnie to nie urzekło. oczywiscie zalezy co kto preferuje itp. Jetsem tradycjonalistką i dla mnie wesele to muzyka na żywo, DJdo klubu.

Mój sie stresował troche tym, ze woli krawat a nie muche, bo wtedy bedzie wygladal jak gosc. Ale przymeirzyl muche,mucha zostaej, i stweirdzil, że ze mna u boku bedzie wygladal jak Król Świata
My właśnie wolimy dj, bo każde wesele, na jakim byliśmy, a wszystkie były z zespołem, to totalne muzyczne klapy. Nawet siostra tż, która przecież nie widzi wesela z dj, wybrała taki zespół, że szkoda gadać, co 2 piosenki robili przerwę i zapraszali do stołu, a po każdej piosence było z 20 sekund przerwy, zanim zaczęli grać drugą piosenkę... Poza tym wykonania angielskie w zespołach z moich stron pozostawiają wiele do życzenia, a już portugalskie... My wolimy oryginały, ale wierzę, że są świetne zespoły, które prowadzą bardzo fajnie wesela.
Trochę tylko nie rozumiem podejścia, że dj do klubu. Mogłabym powiedzieć, że w takim układzie zespół na biesiady, nie wesela bo przecież dj nie będzie grał muzyki klubowej na weselu, niemalże to samo, co na każdym weselu, tylko w oryginale...

Cytat:
Iza, ale skoro się boi, że będzie jak każdy, to czemu kupiliście taki garnitur? Przecież mógł kupić granatowy, jak Twój brat, czy tam czarny, czy jaki tam by wolał.
Po prostu - garniak to nie sukienka ślubna, jest duże prawdopodobieństwo, że ktoś może przyjść nawet w dokładnie takim samym i dlatego moim zdaniem stres z tego powodu jest bezpodstawny.
Jakby kupił granatowy, to miałby taki sam, jak mój brat Ale bardziej niż o garniak, chodziło mu po prostu o zestawienie garniaka z kolorowym krawatem, no i brak kamizelki... Ale kryzys zażegnany, zamówiłam miętową muszkę z poszetką, a miętowy krawat będzie założony po oczepinach

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Kochane, potrzebuję pomocy! Za 1.5 miesiąca ślub, a moje paznokcie są w opłakanym stanie Wcześniej używałam odżywki lovely, teraz ukupiłam Eveline 9in1 - nic nie pomaga... Wcieranie olejów też praktykuję, nie systematycznie. Możecie coś polecić na rozdwajające się i łamliwe paznokcie?
Ja używam regenerum, ale wybieram się też na manicure japoński, podobno świetny i będę chodziła raz w miesiącu na niego, może te 3 sesje coś zdziałają

Cytat:

Jeden
Dwa
Trzy
Cztery

Dla przypomnienia: Moja sukienka
3

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
RELACJA
MEGA !!! Mam nadzieję, że mój ślub będzie taki udany!
I dzieci z Twojego ślubu mają takie imiona, jakie my chcemy z tż - Wiktoria i Alan

Cytat:

Czy któraś zWas serio, serio stosuje metodę kalendarzyka?
taaak, ja - z kalendarzem wypatruję, kiedy mam noc poślubną, żeby w końcu móc stosować jakąkolwiek metodę
a tak całkiem serio, to pewnie będziemy ją stosować po ślubie, chociaż sama nie wiem... nie chcę zajść w ciążę przez jakieś 2 lata (tzn trochę chcę, ale najpierw muszę znaleźć stałą pracę )

Któraś z Was wspomniała o nieudanym prezencie - moja siostra cioteczna chce mi dać sesję ślubną, a przecież już ją mamy zagwarantowaną w umowie...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 23:58   #1360
cornflower_girl
Zakorzenienie

madziara Jakby udało się przerobić sweterek, to byłby piękny gest pamięci o niej

Dotka Ja bym celowała w zakup sierpniowy, tyle że panie w salonach straszą że z racji ślubnego sezonu może być problem z rozmiarami. Za 2 tygodnie będziemy rozgladać się za garniakiem dla taty, dam znać, jak wygląda sytuacja w sklepach.

Bardzo dobry wybór, jeśli chodzi o kolczyki

Konkardia A jaką metodą wybielasz? Daj znać, jak wrażenia

Panna Izabela Wszystko zależy od Waszego nastawienia, na pewno nie będzie tak, jak sobie wyobrażasz scenariusz z czarnych myśli

S1lc1a Ja bym Cię widziała w półupięciu na jedną stronę - tzn. masz odsłonięte plecy, ale też włosy są wyeksponowane

madziara A zamówienie zaproszeń bez informacji o prezentach zamiast kwiatów? Moglibyście dodać to na zasadzie wkładki, którą nawet sami przygotujecie w razie zmiany zdania TŻ-ta.

aniuska Bardzo widowiskowa fryzura, jeszcze takiej nie widziałam.

rabbitka M&M'sy obłędnie wyszły A jakie "czytania" Wam się najbardziej podobają?

monidot Dobry wybór

bardorja Uwierz mi, ze taniej i prościej zatrudnić DJ-a, w najlepszy DJ/ wodzirej w moich stronach kosztuje tyle samo co średni lub kiepski zespół i nie trzeba go rezerwować na 2 lata naprzód. Są kiepskie i dobre zespoły, z DJ-ami to samo. Ale nie można mówić, że na wesela to tylko zespół...

re_nata Witaj Ale masz świetną figurę, pięknie wyglądasz w sukience

positive Ale optymistycznie nastrajająca relacja - cieszę się, że u Was było tak pięknie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
A ja wszystkim odradzam. Pozornie najpierw robi cuda, a potem zaczyna się koszmar. Zniszczyła mi paznokcie, pół roku odbudowywałam je potem odżywką Sally Hansen, olejkiem rycynowym i innymi. Nabawiłam się onycholizy po niej. Jest mnóstwo wpisów negatywnych na temat tej odżywki. Kilka z nich:
http://joannapanna.blogspot.com/2012...trzezenie.html
http://gingerowo.blogspot.com/2013/0...i-jeszcze.html
http://www.urodaiwlosy.pl/2013/07/zm...o-kuracji.html
Zgadzam się Skusiłam się na nią, niestety po pierwszej aplikacji zaczęła mnie trochę boleć płytka paznokcia. Podobnie za drugim razem. Odżywka powędrowała w kąt.

enzunio Ale pozytywna relacja, na pewno wszytskim musiała się Wasza radość udzielić

myboyismine Świetne pazurki

Zły jeż Witaj z powrotem

Cytat:
Kalendarzyka nie stosuję, ale metodę Roetzera tak.

Kwaśna truskawka Ja zwykle podawałam dostępny budżet, co ma wchodzić w skład dekoracji, pokazywałam zdjęcia sali, kościoła i sukienki; pytałam o dostępność kwiatów. Bardzo dużo skupiałam się na rodzajach kwiatów i określeniu wielkości kompozycji.

exist Nieciekawie... Dom rodzinny to dobre rozwiązanie, można by się zastanawiać nad sprzedaniem na all, jeśli nie znajdziecie innego zastosowania. Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale nam obiecano pościel z Hello Kitty (nie jesteśmy fanami tego kota, wiekowo do nastolatek nam daleko ).

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 00:02   #1361
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
exist Nieciekawie... Dom rodzinny to dobre rozwiązanie, można by się zastanawiać nad sprzedaniem na all, jeśli nie znajdziecie innego zastosowania. Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale nam obiecano pościel z Hello Kitty (nie jesteśmy fanami tego kota, wiekowo do nastolatek nam daleko ).
umarłam
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 00:41   #1362
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
madziara

powiedz że żartujesz

trzymam żeby udało Ci sie przerobić sweterek tak jak byś chciała

Enzunio , Positiv- relacje super

Dotka - też wybrałabym te kolczyki, dobry wybór

Aniuska - fryzura mega

Myboyismine- za pazurki

Czeko- piesek cudowny

Ad rem- teraz mi po głowie chodzi Twoja księga gości, a miałam nie mieć !

Kupiłam koszyczki ratunkowe ( w jysk'u jest na nie promocja za jeden 10 zł ) i atłasowe wieszaki
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 07:18   #1363
mojakaren
Zakorzenienie

marlenqa22 ja pracowalam na sluchawkach dwa lata będąc na studiach dziennych, mając plany sprzedażowe nieraz po 10 godz dziennie. Twoja mama ma racje w większości prac, które podejmiesz będziesz musiała harować.

Cytat:
Wydaje mi się, że taki właśnie urok wesela, że nietrafiony prezent trafi się każdej z nas, z jednej strony smutno, a z drugiej ktoś kupując prezent musiał sie bardziej lub mniej zaangażować. U nas będzie kilku gości po ASP, którzy już zapowiedzieli ze specjalnie dla nas maluja obrazy....

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 07:30   #1364
weselna01
Zadomowienie

Poszło mi koło od halki podczas lekcji tańca - ktoś wie, jak naprawić takie pęknięte koło? Jest na wierzchu plastik a w środku drut.

Poza tym przysłano garnitur i marynarka była tragicznie uszyta. Poleciała do poprawki i ma być do końca miesiąca, ale teściową trafiło, bo to zamówienie za 2500zł jak nie więcej...
weselna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 07:34   #1365
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

moja suknia:
pięknie dopasowana

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

my też tyle daliśmy w Aparcie.

Trzymaj się, może coś lepszego się znajdzie, ale masz racje, lepiej coś robić niż nic

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Jak będziecie mieli gości

zawsze to jakieś pocieszenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
My właśnie wolimy dj,

Któraś z Was wspomniała o nieudanym prezencie - moja siostra cioteczna chce mi dać sesję ślubną, a przecież już ją mamy zagwarantowaną w umowie...

nie byłam jeszcze nigdy na weselu z djem

u mnie tak ciocia cały czas wymyslała, co by mi kupić, mimo, że w zaproszeniu wspominaliśmy żeby nic nie kupować. Ale i tak kupiła- zestaw talerzy- ale podobno to dodatek do koperty mam nadzieję, ze ładne, byłyby na nowe mieszkanie

Cytat:

myboyismine Świetne pazurki

hahha to będzie oryginalny prezent

Dziewczyny dzięki za opinie co do mojego manicure

Dzisiaj jadę do rodzinnego domu, do sobot nie zobaczę sie z Tż dzisiaj też muszę jeszcze odwiedzić księdza. Księdzu kasę dajecie wcześniej czy przy ślubie??????
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 07:45   #1366
takajedna4
Raczkowanie

Dziewczyny, już za późno żeby do Was dołączyć bo Nasz Dzień jest za niecałe dwa miesiące. Ale powiedzcie mi co sprawia, że zawsze płaczę ze wzruszenia czytając Wasze relacje?

Enzunio piękne dni

<3!

http://www.suwaczek.pl/cache/68248416b8.png
takajedna4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 07:46   #1367
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Haha , To spódnica , musiałam ją tak zadrzeć do zdjęcia . Patrzyłam jak się te buty prezentują do długiej spódnicy
buty świetne! aż musiałam przewinąć bo nie wiedziałam o co chodzi z tymi gaciami

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
positive,

Kochane, potrzebuję pomocy! Za 1.5 miesiąca ślub, a moje paznokcie są w opłakanym stanie Wcześniej używałam odżywki lovely, teraz ukupiłam Eveline 9in1 - nic nie pomaga... Wcieranie olejów też praktykuję, nie systematycznie. Możecie coś polecić na rozdwajające się i łamliwe paznokcie?
sally hansen ja po jednej nocy zmywałam 9w1 aż się kurzyło, bo zaczął paznokieć mi podchodzić powietrzem

Cytat:
byłam za 4 ale 2 też ładne! dobry wybór

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
na zdjeciu tak nie widać za bardzo, ale nie jest to taki płaski biały. Tylko taka średnia biel zmieszana z transparentnym delikatnym różem
bardzo ładnie wyszły

Cytat:

moja suknia:
witaj! pięknie wyglądasz w tej sukni

Positive Ty wiesz, że było pięknie!
Enzunio śmiałam się i płakałam czytając Twoją relację. Serio, musicie zrobić jeszcze jedną imprezę!

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2014-06-04 o 07:47
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 07:48   #1368
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
a nie chcecie sobie zostawić np. 'dla gości ' ? jak ktoś kiedyś przyjedzie w odwiedziny i zostanie na noc ? lub dla dzieci które kiedyś będą?
Właśnie wymyśliłam, żeby wziąć "dla gości", bo na dzieci nie będzie ta pościel czekać 8 lat
Tylko że TŻ mówi, że jak zabierze tą pościel dla mnie to na milion procent dostaniemy na nią od jego rodziców/siostry (laska nam już zapowiedziała, że nie dostaniemy od niej pieniędzy bo wydamy JEJ pieniądze i nic z tego nie będzie) komplet poszewek. Równie niepotrzebny

Cytat:

A to też faktycznie niepotrzebny wydatek, ale będziesz miała mimo wszystko okazję po raz kolejny ubrać suknię I możnaby zrobić ją w jakimś innym klimacie

Cytat:

Dotka Ja bym celowała w zakup sierpniowy, tyle że panie w salonach straszą że z racji ślubnego sezonu może być problem z rozmiarami. Za 2 tygodnie będziemy rozgladać się za garniakiem dla taty, dam znać, jak wygląda sytuacja w sklepach.

Kochana, mnie też daj znać jak sytuacja w sklepach, bo my w lipcu jedziemy po garniak dla taty i TŻ Ja jak Velika i inne, na luzie

Hello Kitty mnie zabiło

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że taki właśnie urok wesela, że nietrafiony prezent trafi się każdej z nas, z jednej strony smutno, a z drugiej ktoś kupując prezent musiał sie bardziej lub mniej zaangażować. U nas będzie kilku gości po ASP, którzy już zapowiedzieli ze specjalnie dla nas maluja obrazy....

Wysłane z mojego GT-I8260
Chyba masz rację, taki urok. Cóż poradzić, ktoś się angażuje, trzeba jakoś jednak to docenić.
Stary 2014-06-04, 07:49   #1369
misia880
Zakorzenienie

enzunio - tak sie zaczytałam w Twojej relacji, że wydałąm dyrektorowi nie to pismo co chciał i musiałam za nim leciec przez pół parkingu
kuzwa
a relacja obłedna tak sie ciesze, że wszystko Wam się udało GRATULACJE JESZCZE RAZ

p.s niech mi ktoś poda linka do tych literek na stół !!! bo jak nie chciałam tak chyba sie napaliłam na nie... wyślijcie mi

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2014-06-04 o 07:51
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:03   #1370
alloffkowa
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny nie ogarniam za bardzo, jedynie ogarnełam relację Enzunia piękna

u nas ślubnie jak najbardziej
dziś robimy rundkę i rozwozimy zaproszenia, tam gdzie najbardziej nam nie po drodze będzie z głowy
Wczoraj byliśmy u jubilera, tż się upierał że wybrał za mały rozmiar obrączki, i poszliśmy sprawdzić.
i co i co??? tżta obrączka dobra (18) a moja (13) okazała się za mała! biorę 14
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:11   #1371
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Ad rem- teraz mi po głowie chodzi Twoja księga gości, a miałam nie mieć !
Shame on me!

Zapomniałabym...
Chyba zamówimy dekoratorkę na salę... bukiety na stół PM + pojedynczy kwiat na pozostałe stoły - to na pewno i jeszcze rozkminiamy inne opcje.
A miałam robić sama dekoracje Już mi się zwyczajnie nie chce

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-06-04 o 08:47
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:17   #1372
madziara889
Zakorzenienie

positive, enzunio piękne relacje

La_ago jaja sobie robią czy co? jak można wciskać komuś inne obrączki niż zamówione?
Cytat:
Madziara, dzięki za foty!
Nie ma za co

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
trzymam żeby udało Ci sie przerobić sweterek tak jak byś chciała

Cytat:
Napisane przez weselna01 Pokaż wiadomość
Poszło mi koło od halki podczas lekcji tańca - ktoś wie, jak naprawić takie pęknięte koło? Jest na wierzchu plastik a w środku drut.
Może po prostu kup w pasmanterii nową fiszbinę do koła i ją wymień?

Cytat:
madziara Jakby udało się przerobić sweterek, to byłby piękny gest pamięci o niej

madziara A zamówienie zaproszeń bez informacji o prezentach zamiast kwiatów? Moglibyście dodać to na zasadzie wkładki, którą nawet sami przygotujecie w razie zmiany zdania TŻ-ta.

Mamuśka już kombinuje ze sweterkiem ale powiedziała, że nie będzie łatwo

Niestety zaproszenia się już drukują więc nic nie zrobię. Trudno, tyle razy pytałam, co chcemy zamiast kwiatów i wszystko było ustalone, a jak już zamówiłam zaproszenia to ten nagle zmienił zdanie.

Hello Kity wymiata
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:24   #1373
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziewczyny ma któraś?? korzystała??
https://www.google.pl/search?q=eveli...47%3B210%3B611
Ja stosuję
Ale spektakularnych efektów nie ma, ja to traktuję bardziej jako bazę pod tusz do rzęs. Wcześniej miałam białe serum, też z eveline. Plus na pewno jest taki, że rzęsy są dość mocne i mniej wypadają, ale nie ma mega efektu.
Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dotka90 przepraszam, że nie doradzę w sprawie biżuterii ale niestety się na tym nie znam i też mam problem ale suknia piękna
Cytat:
Oooo nie gadaj! Myślałam, że era kołder, poduszek i żelazek w prezencie ślubnym już minęła, ale jednak nie!
Cytat:
My właśnie wolimy dj, bo każde wesele, na jakim byliśmy, a wszystkie były z zespołem, to totalne muzyczne klapy. Nawet siostra tż, która przecież nie widzi wesela z dj, wybrała taki zespół, że szkoda gadać, co 2 piosenki robili przerwę i zapraszali do stołu, a po każdej piosence było z 20 sekund przerwy, zanim zaczęli grać drugą piosenkę... Poza tym wykonania angielskie w zespołach z moich stron pozostawiają wiele do życzenia, a już portugalskie... My wolimy oryginały, ale wierzę, że są świetne zespoły, które prowadzą bardzo fajnie wesela.
Trochę tylko nie rozumiem podejścia, że dj do klubu. Mogłabym powiedzieć, że w takim układzie zespół na biesiady, nie wesela bo przecież dj nie będzie grał muzyki klubowej na weselu, niemalże to samo, co na każdym weselu, tylko w oryginale...
Też mamy DJa
Cytat:
Jakby kupił granatowy, to miałby taki sam, jak mój brat Ale bardziej niż o garniak, chodziło mu po prostu o zestawienie garniaka z kolorowym krawatem, no i brak kamizelki... Ale kryzys zażegnany, zamówiłam miętową muszkę z poszetką, a miętowy krawat będzie założony po oczepinach
No i z głowy
Cytat:
Okej, to daj znać! Pościel z Hello Kitty mnie rozwaliła
Cytat:
Napisane przez takajedna4 Pokaż wiadomość
Ale powiedzcie mi co sprawia, że zawsze płaczę ze wzruszenia czytając Wasze relacje?
Świadomość, że już niedługo i Ty będziesz w takiej sytuacji
Cytat:
Kochana, mnie też daj znać jak sytuacja w sklepach, bo my w lipcu jedziemy po garniak dla taty i TŻ Ja jak Velika i inne, na luzie
Kochana 'mamy czas' to jest chyba główna dewiza życiowa mojego TŻta
Komplet poszewek - wow, fantastyczny prezent...

Dzisiaj zapraszamy mojego przyjaciela, mam nadzieję, że nie będzie dużego kwasu (szczegóły w klubie), trzymajcie kciuki
A poza tym mam milion rzeczy do załatwienia dziś.
Jak się uda TŻtowi w poniedzialek wziąć wolne, to 9.06 zrobimy praktycznie cały nasz plan czerwcowy

P.S. Bardorja, sorry, ale spamujesz jak nie wiem co. Daruj sobie posty typu 'łaaaaał', bo one naprawdę niewiele wnoszą do tematu, a tylko sprawiają, ze potem trzeba dużo nadrabiać.
O używaniu spacji dziewczyny już pisały

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-06-04 o 08:25
Stary 2014-06-04, 08:29   #1374
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziewczyny ma któraś?? korzystała??

https://www.google.pl/search?q=eveli...47%3B210%3B611

ponawiam pytanie
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:40   #1375
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym wybrałanr 4

activelifestyle ja tezmam jedne buty i dokosciola i na sale do rana

fajowe

jestem po 1 spotkaniu w poradni rodzinnej
o dżizas bylo fajnie,babka superowa zmega duzympoczuciem humoru wiec non stop smialysmy sie.
opowiadala raz o facetachjak to z nimijest a raz o kobietach noi nie sądziłam, ze nie tylko jajak jestem wkurzona na przystojniaka to układam sobie z nim rozmowe wglowie
kalendarzyk czy NPR?? to zasadnicza różnica?? ja od roku stosuję NPR.
ale w przyszłym miesiącu muszę zacząć brać tabletki, bo wypada mi okres na ślub, a tego nie chcę
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:42   #1376
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które zamawiały buty z akces2
Powiedzcie mi jaką brałyście podeszwę? "Styrogumową" czy "welurową z podgumowaniem"?
Syrogumową. Ale jeszcze ich nie mam, a zaraz miesiąc minie. Ale chyba mają sporo zamówień, bo zamawiałam na początku maja, a napisali mi, że będą w drugim tygodniu czerwca. Szkoda, bo chciałam iść w nich w piątek na imprezę, no ale to moja wina, mogłam wcześniej zamawiać.

Cytat:
No to faktycznie. Mnie chce babcia uszczęśliwić i dać mi zastawę stołową. Nie wiem po co, bo ja z tych niegotujących i nie urządzających przyjęć. No ale co zrobić, przecież jej nie powiem, że prezent ch^^&owy

Cytat:

Cytat:
Właśnie wymyśliłam, żeby wziąć "dla gości", bo na dzieci nie będzie ta pościel czekać 8 lat
Tylko że TŻ mówi, że jak zabierze tą pościel dla mnie to na milion procent dostaniemy na nią od jego rodziców/siostry (laska nam już zapowiedziała, że nie dostaniemy od niej pieniędzy bo wydamy JEJ pieniądze i nic z tego nie będzie) komplet poszewek. Równie niepotrzebny

poszewki
My zamówiliśmy smoking w piątek, miał być za dwa tygodnie, ale się szybciej wyrobili i dziś jedziemy po odbiór plus dobrać koszulę, buty, muszę itp. Tak więc spoko luz, garniak to nie kiecka, którą się szyje pół roku.
Enzunio, positive super relacje

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:52   #1377
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Syrogumową. Ale jeszcze ich nie mam, a zaraz miesiąc minie. Ale chyba mają sporo zamówień, bo zamawiałam na początku maja, a napisali mi, że będą w drugim tygodniu czerwca. Szkoda, bo chciałam iść w nich w piątek na imprezę, no ale to moja wina, mogłam wcześniej zamawiać.
dokładnie ja też zamówiłam początkiem maja i mają wysłać mi buty 11-12 czerwiec mam nadzieje ze dojdą bo 16.06 mam przymiarkę
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 09:03   #1378
no_doubt
Wtajemniczenie

Dziewczyny wczoraj dostałam telefon od mojej krawcowej, że "przyszła na mnie pora" w sensie, że już mam się stawić na pierwszą przymiarkę. Kazała mi już przyjść ze stanikiem, którego ja nie mam. W planach na początku chciałam wszyć miseczki w gorset i niby krawcowa nie ma nic przeciwko, ale doradziła mi, że w staniku push-up piersi lepiej leżą i gorset się lepiej układa. Idąc za radą krawcowej kupię na "wszelki niewielki" jakiś biustonosz. Przymiarka miała być dzisiaj, ale nie wiem, czy zdążę kupić taki biustonosz. W związku z tym, że potrzebuję biustonosza "na gwałt" proszę o poradę. Jaki będzie najlepszy: może znacie konkretny model. W swoim mieście mam dostęp do Triumph i Esotiq. Macie jakieś propozycje? Porady? BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!!!

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 09:09   #1379
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj dostałam telefon od mojej krawcowej, że "przyszła na mnie pora" w sensie, że już mam się stawić na pierwszą przymiarkę. Kazała mi już przyjść ze stanikiem, którego ja nie mam. W planach na początku chciałam wszyć miseczki w gorset i niby krawcowa nie ma nic przeciwko, ale doradziła mi, że w staniku push-up piersi lepiej leżą i gorset się lepiej układa. Idąc za radą krawcowej kupię na "wszelki niewielki" jakiś biustonosz. Przymiarka miała być dzisiaj, ale nie wiem, czy zdążę kupić taki biustonosz. W związku z tym, że potrzebuję biustonosza "na gwałt" proszę o poradę. Jaki będzie najlepszy: może znacie konkretny model. W swoim mieście mam dostęp do Triumph i Esotiq. Macie jakieś propozycje? Porady? BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!!!
Idź do Esotiq, dziewczyny kupują tam model LATO, przymierz sobie
Stary 2014-06-04, 09:13   #1380
Robusta
Wtajemniczenie

no doubt

nie wiem jak esotiq, ale mam z triumpha jeden biustonosz i jest beznadziejnny :/ zazwyczaj noszę coś z kris'a, dali lub samanty, ewentualnie coś angielskiego np. pour moi a triumph ma mega niewydone biustonsze :P

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości