|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Znowu nadrabiam po łebkach..
Pracuję do 18, zanim do mieszkania, coś zjeść, umyć się a jeszcze dzisiaj byłam u koleżanki, kurczę no brak czasu! Enzunio- piękna, pisana od serca relacja, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Co do zaliczek to my w Aparcie płaciliśmy 400 zł. Taka jestem zmęczona dziewczyny, nie wiem ile wytrzymam w tej pracy na słuchawce, na razie nie mam planu sprzedażowego więc niby lajcik ale boję się że zaraz mi go dadzą i będzie takie parcie na plan ![]() Wiszenie na telefonie nie jest łatwe, no ale wzięłam tą pracę bo jednak lepsze to niż nic.. Mama mówi że wymyślam i że nigdzie nie jest idealnie.. niby tak..
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Madziara, dzięki za foty!
![]() Dziewczyny, dzięki za opinie o kolczykach, skonsultowałam jeszcze z TŻtem i kliknęłam przed chwilą DRUGIE
|
|
|
|
#1354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może spróbujesz sprzedać za jakiś czas? A może jednak Ci się do czegoś przyda? Jak będziecie mieli gości ![]() re_nata - ładna suknia
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja tez byłam za drugimi ![]() re_nata Witaj enzunio ale cudna relacja! Świetnie, że wesele się tak udało, czytając można wyczuć jak bardzo jesteś szczęśliwa! ![]() I dobra wieść Wreszcie "zawisnęliśmy" na zapowiedziach!
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
positive boska relacja
![]() enzuno świetna relacja! uśmiałam się i wzruszyłam Dotka dobry wybór kolczyków ![]() Ad rem super, że 'wisicie' już na pewno miłe uczucie
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
|
#1359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę tylko nie rozumiem podejścia, że dj do klubu. Mogłabym powiedzieć, że w takim układzie zespół na biesiady, nie wesela Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
MEGA !!! Mam nadzieję, że mój ślub będzie taki udany! I dzieci z Twojego ślubu mają takie imiona, jakie my chcemy z tż - Wiktoria i Alan ![]() taaak, ja - z kalendarzem wypatruję, kiedy mam noc poślubną, żeby w końcu móc stosować jakąkolwiek metodę a tak całkiem serio, to pewnie będziemy ją stosować po ślubie, chociaż sama nie wiem... nie chcę zajść w ciążę przez jakieś 2 lata (tzn trochę chcę, ale najpierw muszę znaleźć stałą pracę Któraś z Was wspomniała o nieudanym prezencie - moja siostra cioteczna chce mi dać sesję ślubną, a przecież już ją mamy zagwarantowaną w umowie...
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
madziara Jakby udało się przerobić sweterek, to byłby piękny gest pamięci o niej
![]() Dotka Ja bym celowała w zakup sierpniowy, tyle że panie w salonach straszą że z racji ślubnego sezonu może być problem z rozmiarami. Za 2 tygodnie będziemy rozgladać się za garniakiem dla taty, dam znać, jak wygląda sytuacja w sklepach. Bardzo dobry wybór, jeśli chodzi o kolczyki ![]() Konkardia A jaką metodą wybielasz? Daj znać, jak wrażenia ![]() Panna Izabela Wszystko zależy od Waszego nastawienia, na pewno nie będzie tak, jak sobie wyobrażasz scenariusz z czarnych myśli ![]() S1lc1a Ja bym Cię widziała w półupięciu na jedną stronę - tzn. masz odsłonięte plecy, ale też włosy są wyeksponowane ![]() madziara A zamówienie zaproszeń bez informacji o prezentach zamiast kwiatów? Moglibyście dodać to na zasadzie wkładki, którą nawet sami przygotujecie w razie zmiany zdania TŻ-ta. aniuska Bardzo widowiskowa fryzura, jeszcze takiej nie widziałam. rabbitka M&M'sy obłędnie wyszły A jakie "czytania" Wam się najbardziej podobają?monidot Dobry wybór ![]() bardorja Uwierz mi, ze taniej i prościej zatrudnić DJ-a, w najlepszy DJ/ wodzirej w moich stronach kosztuje tyle samo co średni lub kiepski zespół i nie trzeba go rezerwować na 2 lata naprzód. Są kiepskie i dobre zespoły, z DJ-ami to samo. Ale nie można mówić, że na wesela to tylko zespół... re_nata Witaj Ale masz świetną figurę, pięknie wyglądasz w sukience ![]() positive Ale optymistycznie nastrajająca relacja - cieszę się, że u Was było tak pięknie ![]() Cytat:
enzunio Ale pozytywna relacja, na pewno wszytskim musiała się Wasza radość udzielić ![]() myboyismine Świetne pazurki ![]() Zły jeż Witaj z powrotem ![]() Kalendarzyka nie stosuję, ale metodę Roetzera tak. Kwaśna truskawka Ja zwykle podawałam dostępny budżet, co ma wchodzić w skład dekoracji, pokazywałam zdjęcia sali, kościoła i sukienki; pytałam o dostępność kwiatów. Bardzo dużo skupiałam się na rodzajach kwiatów i określeniu wielkości kompozycji. exist Nieciekawie... Dom rodzinny to dobre rozwiązanie, można by się zastanawiać nad sprzedaniem na all, jeśli nie znajdziecie innego zastosowania. Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale nam obiecano pościel z Hello Kitty (nie jesteśmy fanami tego kota, wiekowo do nastolatek nam daleko
|
|
#1361 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trzymam żeby udało Ci sie przerobić sweterek tak jak byś chciałaEnzunio , Positiv- relacje super Dotka - też wybrałabym te kolczyki, dobry wybór ![]() Aniuska - fryzura mega Myboyismine- za pazurkiCzeko- piesek cudowny Ad rem- teraz mi po głowie chodzi Twoja księga gości, a miałam nie mieć Kupiłam koszyczki ratunkowe ( w jysk'u jest na nie promocja za jeden 10 zł ) i atłasowe wieszaki
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
marlenqa22 ja pracowalam na sluchawkach dwa lata będąc na studiach dziennych, mając plany sprzedażowe nieraz po 10 godz dziennie. Twoja mama ma racje w większości prac, które podejmiesz będziesz musiała harować.
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8260
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
Poszło mi koło od halki podczas lekcji tańca - ktoś wie, jak naprawić takie pęknięte koło? Jest na wierzchu plastik a w środku drut.
Poza tym przysłano garnitur i marynarka była tragicznie uszyta. Poleciała do poprawki i ma być do końca miesiąca, ale teściową trafiło, bo to zamówienie za 2500zł jak nie więcej... |
|
|
|
#1365 | |||
|
Zakorzenienie
|
pięknie dopasowana
Cytat:
my też tyle daliśmy w Aparcie. Trzymaj się, może coś lepszego się znajdzie, ale masz racje, lepiej coś robić niż nic ![]() zawsze to jakieś pocieszenie ![]() Cytat:
nie byłam jeszcze nigdy na weselu z djem ![]() u mnie tak ciocia cały czas wymyslała, co by mi kupić, mimo, że w zaproszeniu wspominaliśmy żeby nic nie kupować. Ale i tak kupiła- zestaw talerzy- ale podobno to dodatek do koperty mam nadzieję, ze ładne, byłyby na nowe mieszkanie![]() Cytat:
hahha ![]() Dziewczyny dzięki za opinie co do mojego manicure Dzisiaj jadę do rodzinnego domu, do sobot dzisiaj też muszę jeszcze odwiedzić księdza. Księdzu kasę dajecie wcześniej czy przy ślubie??????
|
|||
|
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, już za późno żeby do Was dołączyć bo Nasz Dzień jest za niecałe dwa miesiące. Ale powiedzcie mi co sprawia, że zawsze płaczę ze wzruszenia czytając Wasze relacje?
![]() Enzunio piękne dni
|
#1367 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
byłam za 4 ale 2 też ładne! dobry wybór Cytat:
![]() witaj! pięknie wyglądasz w tej sukni Positive Ty wiesz, że było pięknie! Enzunio śmiałam się i płakałam czytając Twoją relację. Serio, musicie zrobić jeszcze jedną imprezę!
Edytowane przez nasturcja1308 Czas edycji: 2014-06-04 o 07:47 |
|||
|
|
|
#1368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko że TŻ mówi, że jak zabierze tą pościel dla mnie to na milion procent dostaniemy na nią od jego rodziców/siostry (laska nam już zapowiedziała, że nie dostaniemy od niej pieniędzy bo wydamy JEJ pieniądze i nic z tego nie będzie) komplet poszewek. Równie niepotrzebny Cytat:
I możnaby zrobić ją w jakimś innym klimacie ![]() Cytat:
Ja jak Velika i inne, na luzie Hello Kitty mnie zabiło Cytat:
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio - tak sie zaczytałam w Twojej relacji, że wydałąm dyrektorowi nie to pismo co chciał
![]() kuzwa ![]() a relacja obłedna tak sie ciesze, że wszystko Wam się udało GRATULACJE JESZCZE RAZ p.s niech mi ktoś poda linka do tych literek na stół !!! bo jak nie chciałam tak chyba sie napaliłam na nie... wyślijcie mi
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2014-06-04 o 07:51 |
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() u nas ślubnie jak najbardziej dziś robimy rundkę i rozwozimy zaproszenia, tam gdzie najbardziej nam nie po drodze będzie z głowy ![]() Wczoraj byliśmy u jubilera, tż się upierał że wybrał za mały rozmiar obrączki, i poszliśmy sprawdzić. i co i co??? tżta obrączka dobra (18) a moja (13) okazała się za mała! biorę 14 |
|
|
|
#1371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałabym... Chyba zamówimy dekoratorkę na salę... bukiety na stół PM + pojedynczy kwiat na pozostałe stoły - to na pewno i jeszcze rozkminiamy inne opcje. A miałam robić sama dekoracje Już mi się zwyczajnie nie chce
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-06-04 o 08:47 |
|
|
|
|
#1372 | ||
|
Zakorzenienie
|
positive, enzunio piękne relacje
![]() La_ago jaja sobie robią czy co? jak można wciskać komuś inne obrączki niż zamówione? Nie ma za co Cytat:
Cytat:
![]() Niestety zaproszenia się już drukują więc nic nie zrobię. Trudno, tyle razy pytałam, co chcemy zamiast kwiatów i wszystko było ustalone, a jak już zamówiłam zaproszenia to ten nagle zmienił zdanie. Hello Kity wymiata |
||
|
|
|
#1373 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spektakularnych efektów nie ma, ja to traktuję bardziej jako bazę pod tusz do rzęs. Wcześniej miałam białe serum, też z eveline. Plus na pewno jest taki, że rzęsy są dość mocne i mniej wypadają, ale nie ma mega efektu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Komplet poszewek - wow, fantastyczny prezent... ![]() Dzisiaj zapraszamy mojego przyjaciela, mam nadzieję, że nie będzie dużego kwasu (szczegóły w klubie), trzymajcie kciuki ![]() A poza tym mam milion rzeczy do załatwienia dziś. Jak się uda TŻtowi w poniedzialek wziąć wolne, to 9.06 zrobimy praktycznie cały nasz plan czerwcowy P.S. Bardorja, sorry, ale spamujesz jak nie wiem co. Daruj sobie posty typu 'łaaaaał', bo one naprawdę niewiele wnoszą do tematu, a tylko sprawiają, ze potem trzeba dużo nadrabiać. O używaniu spacji dziewczyny już pisały Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-06-04 o 08:25 |
||||||||
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponawiam pytanie
|
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w przyszłym miesiącu muszę zacząć brać tabletki, bo wypada mi okres na ślub, a tego nie chcę |
|
|
|
|
#1376 | ||||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My zamówiliśmy smoking w piątek, miał być za dwa tygodnie, ale się szybciej wyrobili i dziś jedziemy po odbiór plus dobrać koszulę, buty, muszę itp. Enzunio, positive super relacje
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wczoraj dostałam telefon od mojej krawcowej, że "przyszła na mnie pora"
w sensie, że już mam się stawić na pierwszą przymiarkę. Kazała mi już przyjść ze stanikiem, którego ja nie mam. W planach na początku chciałam wszyć miseczki w gorset i niby krawcowa nie ma nic przeciwko, ale doradziła mi, że w staniku push-up piersi lepiej leżą i gorset się lepiej układa. Idąc za radą krawcowej kupię na "wszelki niewielki" jakiś biustonosz. Przymiarka miała być dzisiaj, ale nie wiem, czy zdążę kupić taki biustonosz. W związku z tym, że potrzebuję biustonosza "na gwałt" proszę o poradę. Jaki będzie najlepszy: może znacie konkretny model. W swoim mieście mam dostęp do Triumph i Esotiq. Macie jakieś propozycje? Porady? BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!!!
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
no doubt
nie wiem jak esotiq, ale mam z triumpha jeden biustonosz i jest beznadziejnny :/ zazwyczaj noszę coś z kris'a, dali lub samanty, ewentualnie coś angielskiego np. pour moi a triumph ma mega niewydone biustonsze :P
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

Trzymam kciuki za Ciebie
26.07.2014 
Może spróbujesz sprzedać za jakiś czas? A może jednak Ci się do czegoś przyda? Jak będziecie mieli gości 

Wcześniej używałam odżywki lovely, teraz ukupiłam Eveline 9in1 - nic nie pomaga... Wcieranie olejów też praktykuję, nie systematycznie. Możecie coś polecić na rozdwajające się i łamliwe paznokcie?