|
|
#241 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
ale winię za to w dużej mierze hormony (evrę, swoją drogą Ty też ją stosowałaś prawda? kojarzę Cię z wątku o niej) no i pracę siedzącą cieszę się, że zaczęłam się zdrowo odżywiać i mam nadzieję, że to już tak na życie mi zostanie ![]() mój Tż po alko jest niemożliwy bo potrafi wypić b. dużo i mieć taką jasność umysłu, że w ogóle nie powiedziałabym że jest pijany, można z nim normalnie gadać tylko na drugi dzień okazuje się, że mało co pamięta |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednym z moich koszmarów ślubnych na jawie było to że pójdę do ślubu w starym powyciąganym staniku bo na mnie ciężko jest coś znaleźć ale poszalałam i kupiłam sobie komplecik |
|
|
|
|
#244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nuna ja jestem starsza ale potomka mam młodszego. i tez "siedze" w domu (kurna nienawidze tego okreslenia bo z siedzeniem to mało ma wspolnego) i u nas chłop jest od zarabiania ja od całej reszty łacznie z ogródkiem i wbijaniem gwozdzi. czasem tylko narzekam ale tylko czasem bo to ja tak głupia go nauczyłam na zasadzie-ja to zrobie bedzie szybciej i dokładniej a co do wynajmowanych mieszkan i syfu to mnie sie zdaje ze jest grupa ludzi która po prostu tego syfu nie widzi wiecie cos na zasadzie ze anorektyczka sie przeglada w lusterku i widzi swoja nadwagę![]() uff zamotałam ok spadam cos robic bo nic nie zrobie a nienawidze sprzatac wieczorem |
|
|
|
|
#245 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia, dogadujecie się spoko?
![]() Kashmirka, ja też evrę stosowałam, ale nie przytyłam od niej Teraz nie stosuję już prawie rok i raczej nie wrócę do niej w najbliższym czasie. Ilsa, stanik kupiłam taki na co dzień, ślubnego dalej nie mam ![]() Niestety, duże cycki są problemowe pod takimi względami
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zaczynałam przyjmować tabletki hormonalne to miałam cichą nadzieję, że po nich przytyję no ale niestety
babie się nigdy nie dogodzi
|
|
|
|
#249 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Ja w przyszłym roku odstawiam evrę - czas na córkę
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to w ogóle szaleństwo bo najpierw dobrali mi 75G kilka lat temu a w tym roku zmienili na 65J (a wymiary mi się nie zmieniły). Po staniku w tym rozmiarze mam bolesne pręgi i uczucie ściśniętego serca więc w sumie wolę mieć trochę gorzej dobrany ale wygodniejszy
|
|
|
|
|
#251 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja uwielbiam siostrzeńca TŻta, młody ma 2 lata i jest mega kochany, jak mi tak mówi 'ciocia, oć!', albo się przytula, to mi się serducho rozplywa W niedzielę się bawiliśmy z nim i jego siostrą, padlo coś o jedzeniu, więc młody błyskawicznie zareagowal ![]() S: Ciocia, ces am? Ja: Nie skarbie, dziękuję S: Ciocia, ces bułkę?! ![]() Ja: nie, nie chcę bulki ![]() S: hmmm.. ciocia, a ces CIAKO?! Ostatnim kęsem by się podzielił Siostra TŻta mu dała kawałek szynki, to przychodzi i tymi małymi łapkami dzieli na pół i mi daje
|
||
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam i mogę go wtedy nosić ze 2 godzinki dłużej
|
|
|
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- myję okna - nie lubię, - porządkuję szafki z ubraniami - w myśl: czego oczy nie widzą .... ![]() Zmykam z młodym do logopedy. Jak wrócę to pewnie się nie ogarnę z wątkiem
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Mnie już to irytuje bo młody ma cukierki/chrupki/cokolwiek to przychodzi i częstuje - Ja mówię " Nie chcę, dziękuję" On: Chociaż jednego. Ja: Na prawdę nie mam ochoty. Może później. On: ok Mija 5 min i znów przychodzi On: Ciocia a teraz już chcesz ? Ja: Nie, dziękuję On: To chociaż weź jednego na później
|
|
#257 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym poszła spać jakby mnie głowa bolała
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więc dzemka, kompresy odpadają. Kawy też nie pijam, raczej od święta...---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Najlepsze są panierowane;p;p |
||
|
|
|
#264 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzieci też nie za bardzo
koty też nie, nie lubię bardzo bardzo a psy kocham |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Pić dużo wody lub herbaty z pokrzywy
Mam wrażenie że ból głowy zwykle pochodzi z picia w poprzednich dniach zbyt małej ilości płynów
|
|
|
|
#267 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Tak! Masakra. Cytat:
mój też, metodycznie przytył 15 kg i rzeźbi Cytat:
A ślub jest stesujący, ale bardzo przyjemny. Ja miałam cywilny, bez żadnych kościelnych szopek i było super! CHociaż niewiele pamiętam ze zdenerwowania. Ja chodzę na saunę albo robię sobie gorący okład, albo termofor |
||||
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
koleżanka co siedzi najbliżej okna przeziębiona Chyba wybiorę się na mały spacer przed budynek...Cytat:
![]() Co do TŻa ma multisporta z pracy, był na siłowni może 2 razy a potem zaczęliśmy remont i nie ma czasu na siłownię. A co do sauny to niestety nie mam jej w pracy (haha, w poprzedniej miałam) ale też i nie korzystam, bo pękają mi naczynka na nogach. Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-06-04 o 11:55 |
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, mój w porównaniu do tego jak wyglądał jak siępoznaliśmy to jest duża różnica, dużo przybrał,bo wcześniej był dosłownie taki patyk
no ale pracował po 15h, więc ani nie mógł za dobrze jeść, żeby przybierać, ani też za dużo na tą siłkę nie miał. teraz pracuje krócej, to będzie miał czasu i na to i na to
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, my też cywilny bierzemy
![]() Co do ćwiczeń, to ćwiczymy razem: biegamy 3-4 razy w tygodniu + jeździmy na rowerze i trochę machamy hantelkami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

A on jakieś 15 

cieszę się, że zaczęłam się zdrowo odżywiać i mam nadzieję, że to już tak na życie mi zostanie 
Jednym z moich koszmarów ślubnych na jawie było to że pójdę do ślubu w starym powyciąganym staniku bo na mnie ciężko jest coś znaleźć ale poszalałam i kupiłam sobie komplecik
13.03.2008
Teraz chyba Was przebiłam
wiecie cos na zasadzie ze anorektyczka sie przeglada w lusterku i widzi swoja nadwagę

Więc dzemka, kompresy odpadają. Kawy też nie pijam, raczej od święta...