|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Hejo
ale poładnie przespanej nocy, wiec wybaczam ![]() A na dworze zimno i chyba bedzie padac |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka wiesz, nam na tydz przed odmowilo chyba 6 osob. Wiesz co zrobilismy? Zaprosilismy, oczywiscie bez zadnych oczekiwan nt prezentow itd, 6 znajomych mojej siostry, ona ma taka paczke znajomych gotoych na wszystko
i powiem Ci, ze to byla rewelacyjna decyzja, jedzenie sie nie zmarnowalo, nie bylo pusto przy stolikach, bawili sie do samego konca, a my od nich dostalismy porzadna krajalnice do chleba w prezencie, chociaz tak jak mowie, umowa byla taka, ze orzychodza i robia sztuczny tlum![]() Wstalismy o 8.30 tylko dlatego, ze kota postanowila muche lapac. Tak pewnie do 10bysmy spaliWysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
U nas bylo kilka osob, ktore nawet nie odmowily - po prostu nie pokazaly sie na weselu. :/ chyba 4, z tego co pamietam. :/ a 2 osoby odmowily w czwartek, kiedy wesele bylo w sobote... Takze ponad 800 zl poszlo psu w bude. :/
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wczoraj histeria w kąpaniu że masakra, i to nawet jeszcze nawet nie doszłyśmy do mycia włosów. Chciałam jej wyczyścic uszy i jak to zobaczyła to tak się rozpłakała że hej, i płakała już do ubierania. Usnęła fajnie i spała fajnie gdzies do pierwszej a potem to chyb amiloin razy musiała do niej wstawać bo budziła się z płaczem, jeszcze Tż zrobił powtórkę z wczoraj i nie umiał swojego budzika wyłaćzyć więc obudził ją dodatkowy raz.
Ja jestem wykończona i ona też bo rano nawet nie bardzo chciała wstać. Do tego wczoraj zadzwonił gość z salonu że jednak tego koloru co wybraliśmy tez nie ma noi Tż już się wkurzył konkretnie i chyba wycofa zaliczkę i spróbuje jednak w salonie w Rzeszowie coś wybrać. Tylko tu nam nie założą gazu od ręki i dlatego się waha.
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Ifwka, moja Oli tez ma ostatnio awersje do kapieli...
a zawsze uwielbiala kapiel... :/Dziewczyny, jadlyscie nowy serek Tutti kokosowy? jest grzechu warty. ![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Oliwka jest pierwszym przypadkiem u którego się nie sprawdził. I oczywiście kciuki za decyzje.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tymczasem lecę gotować golonkę. Idziemy dziś do mojego brata na malutką imprezkę i tż się zaoferował, że przyniesiemy golonke, która w jego wydaniu jest fenomenalna. Szkoda, że nie będzie mi dane spróbować. W końcu wzięłam się za siebie. Nasza Neti mnie zmotywowała. Chce wrócić do mojego małego 38 sprzed ciąży. Obecnie 42/44 Miłego weekendu życzę
|
|||
|
|
|
#1477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak czytam takie wątki to gotuje się we mnie od razu, mało się odzywam zwykle, bo jad ze mnie kipi a ja człek spokojny zazwyczaj jestem.. Cytat:
Chyba dla niego ok, zgodnie z jego zapotrzebowaniem? Ja bym się cieszyła ))A sprawdzałaś kiedyś ile by spał bez budzenia? |
||
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymówki o bolących nogach itp. Już nie wspomnę, że musiałam wszystkich obdzwonić. Napisanie w zaproszeniu prośby o potwierdzenie przybycia nie dla każdego jest istotne. A co tam kilka stówek dla młodych w te czy w te |
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka, jak lubisz kokosowy smak - to polecam bardzo.
Serek smakuje jak mleko kokosowe, jest przepyyyyyszny, dawno nie jadłam tak dobrego serka. W ogóle, w Biedronce mają czasem takie fajne smaki różnych rzeczy - teraz czekam na moje ukochane, już od lat! chipsy tzatzikowe. Nina, ale niestety, nie da się uniknąć czegoś takiego - zawsze się znajdzie jakiś ludź , który ma gdzieś wydatki młodej pary i ich rodziców... No cóż. Mi się osobiście nigdy nie zdarzyło nie przyjść, gdy zapowiedziałam, że będę... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, przecież to takie marnotrawstwo kasy by było... ![]() Moje dziećko chodzi właśnie po pokoju i śpiewa "Siedem, osiem, udaooo sięęęę" - fragment piosenki z kanału Baby Tv. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-06-06 o 10:06 |
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane, znów mnie wsysło
Ale przez tydzień szukałam mieszkania. Myślę, że znalazłam, nie w samym centrum w ogóle nie w moim mieście trochę jestem tym zmieszania i w ogóle nie bardzo mam czas. A to dopiero początek b czeka nas przeprowadzka Z góry przepraszam że się nie odnoszę, zaraz spróbuje poczytać co u Was ![]() a jak chcecie to na blogu dodałam zdjęcia które robił nam fotograf http://bokehworld.pl/fotograf-tez-czlowiek/
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Zryczałam się
![]() http://podaj.to/post/106,0,ja-cie-ur...stem-mama.html Amelka widziała i jeszcze dodała do tego swój uśmiech i "dzidziuś!" ![]() Ciężaróweczki idealne dla was ale wzruszające
|
|
|
|
#1484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak mi słów po prostu!!! Cytat:
ale muszę spróbować ![]() za decyzję ![]() Cytat:
a za przeprowadzkę Kochana 3mam kciuki znam ten ból
|
|||
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ukradzione na fb |
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, DOSTAŁAM DOTACJĘ!!!!!!!
Co prawda, nie dostałam listu do ręki, bo jeszcze nie doszedł, ale zadzwoniłam do UP i po 5 minutach wykłócania się, babka podała mi odpowiedź przez telefon. Chyba padnę ze szczęścia!
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Konto usunięte
|
Black,. gratuluję
powodzenia!Bokeh, wracaj! a gdzie mieszkanie?
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, a powiedz mi, wciągnęłaś siebie i tż na listę gości?
bo nam babeczka na dzień przed ślubem uświadomiła, że dla nas nie ma nakrycia i siebie nie policzyliśmy
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też sie tym martwie ale pediatra nic nie alarmowała. A nie wiem ile ma wzrostu z ciekawości zmierzę . Ola ile ma cm?Dziewczyny kurcze taka sytuacja, widze że Hanie męczy kupa to pyk szybko na nocnik a ona siedzi smieje sie itp widze że nic z tego to ja ściągam i nie mijajaa dwie minuty kupa ! i to już którys raz... myślicie odpuścić na razie? nie gotowa? ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46777132]Black,. gratuluję powodzenia!Bokeh, wracaj! a gdzie mieszkanie? [/QUOTE]Michałkowice, dzielnica taka jakby Siemianowic. W sumie od tego miejsca co teraz to jakieś 7km no ale ja przeżywam
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, sama ukradłam z facebookowej grupy RB.
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Black serdecznie gratuluję!!!
![]() lecę zaraz do G-ce do serwisu telefonów, ehhh serce mnie boli
|
#1495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I wracaj do nas ![]() Cytat:
GRATULACJE
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie gratulacje.
Ta dotacja to dla mnie ogromny krok do przodu, to dla mnie bardzo, bardzo wiele znaczy - mój mąż normalnie pracuje już od jakiegoś czasu, teraz ja założę działalność i wszystko będzie takie, jak trzeba. Nareszcie.
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ewulka, nam przed samiutkim weselem odmówiły 2 osoby - a na weselu w sumie brakło osób 11 no ale nie było wyjścia - trzeba było zapłacić ![]() Sylwia... rasowy czołgacz |
|
|
|
#1499 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Wysprzątałam dziś całą sypialnię - posprzątałam we wszystkich szafach, zmieniłam pościel, umyłam okna, wyprałam firany i zasłony i kapę na łóżko, umyłam nawet żyrandol i padam teraz anna usypia, a ja zamierzam jeszcze całą łazienkę machnąć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ta do mnie: dzieści tysięcy wydajesz na wesele i żal ci 250zł na winietki? no tak, żal mi, bo różnica 210zł to ogromna różnica! i gdybym nie zwracała uwagi na ceny na każdym kroku to zamiast dzieści tysięcy byśmy zapłacili dziesiąt tysięcy ja nie wiem co ludzi tak dziwi w tym ![]() a co do panieńskiego - dziękuję dziewczyny za odpowiedzi! tak myślałam szczerze mówiąc, ale kurde zmieszała się, bo ona powiedziała wprost - ja jak idę na panieński to przy barze każe dopisywać do rachunku panny młodej no to spoko, zamówi sobie w klubie np szampana za 1000zł i też mam za to zapłacić?u mnie problem taki, że moja świadkowa jest w niemczech, wróci tylko na samo wesele, więc nie ma możliwości zrobienia mi panieńskiego. Wiem, że kumpele szykują jakiś prezent, no ale jakby stricte od organizacji to nie wiem kto jest, jedna dziewczyna brała ode mnie numry telefonów do innych, ale po co i na co to nie wiem. Więc sama zorganizowałam w domu wszystko no i wyjście do klubu - no ale nie wiedziałam, że mam wszystkim za wszystko zapłacić. Nie zrozumcie mnei źle - po prostu w klubie jest drogo tak zwyczajnie, więc nie stać mnie na to żeby teraz płacić wszystkim za wszystko, no bo niech każda wypije chociaż 3 piwa po 8 zł, to jest 24zł. Razy 10 to jest 240zł. Plus rezerwacja 150zł. To mam już prawie 400zł! w domu za taką kasę to nawet nie przejemy i nie przepijemy więc teraz nie wiem co mam zrobić, powiedzieć jej (bo to narazie jedna dziewczyna tak mi powiedziała), że nie będę jej płacić w klubie? czy zapytać innych jak one to widzą? no kurde, niezręczna sytuacja, nie lubię takich ![]() ![]()
|
|
|
#1500 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziś mam wolne z tż Daria właśnie drzemie, a jak się obudzi to na spacerek idziemy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się Cytat:
![]() A pogrubione, ja też nie mam czasu i jestem ciągle w tyle ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
------------------- Dziewczyny wyczułam guzka w piersi zapiszę się prywatnie na usg boję się i jestem załamana
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-06-06 o 12:30 |
||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

ale poładnie przespanej nocy, wiec wybaczam 
i chyba bedzie padac 
i powiem Ci, ze to byla rewelacyjna decyzja, jedzenie sie nie zmarnowalo, nie bylo pusto przy stolikach, bawili sie do samego konca, a my od nich dostalismy porzadna krajalnice do chleba w prezencie, chociaz tak jak mowie, umowa byla taka, ze orzychodza i robia sztuczny tlum
tylko dlatego, ze kota postanowila muche lapac. Tak pewnie do 10bysmy spali
22.05.2008
14.08.2011
a zawsze uwielbiala kapiel... :/
jest grzechu warty. 
A Oliwka jest pierwszym przypadkiem u którego się nie sprawdził. I oczywiście kciuki za decyzje.
no i nie, żeby coś się strasznego stało - po prostu wczoraj wieczorem (2 tygodnie przed weselem) odmówiły nam 2 osoby, dosłownie godzinę wcześniej byliśmy potwierdzić ilość osób na sali. No i dzwonię dziś z rana do tej babki, czy może mi zmniejszyć ilość osób, a ona że NIE. czyli już teraz wiem, że muszę jej zapłacić za osoby, których nie będzie. Kurde no żal mi dupe ściska jak pomyślę, że dam jej ponad 300zł za free (tzn dostanę jedzenie spowrotem, no ale co mi z tego
trzymam kciuki!
po co - ie wiem - ale ja, będąc w ciązy i siedząc tylko myślałam, że się spalę ze wstydu 

za decyzję 
klask i:
Ta dotacja to dla mnie ogromny krok do przodu, to dla mnie bardzo, bardzo wiele znaczy - mój mąż normalnie pracuje już od jakiegoś czasu, teraz ja założę działalność i wszystko będzie takie, jak trzeba. Nareszcie.

no tak, żal mi, bo różnica 210zł to ogromna różnica! i gdybym nie zwracała uwagi na ceny na każdym kroku to zamiast dzieści tysięcy byśmy zapłacili dziesiąt tysięcy