|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Wszystkim wczorajszym PM wszystkiego najlepszego
![]()
|
#1892 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Widzę, że dużo się u Ciebie zadziało Cytat:
Fajnie, że się tak wybawiłaś ![]() A my wczoraj daliśmy zaproszenie mojemu kuzynowi W mojej rodzinie zostały jeszcze 3, które załatwiam w tym tygodniu, jedno muszę wysłać do Irlandii. Zostaną mi jeszcze 3, ale to w jednej rodzinie, która już wszystko wie, ale zaproszenie dopiero w lipcu dostaną jak część wróci z Japonii A i mam jeszcze 3 dla koleżanek ze studiów, ale jeszcze nie jestem pewna na 100% czy je zaproszę. Od strony TŻ zostały 2 zaproszenia do wysłania w rodzinie i kilka do rozdania kolegom, ale oni powiedzieli, że nawet jak nie dostaną to i tak przyjdą |
||
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje
![]() Mysle nad tymi świeczkami na weselu, np. na taniec przed odjazdem foto i video. Ale czy to jest bezpieczne? Trzebaby zaangażować w to i obsługe i zespół. No więc wstawiam foty: - bielizna już dawno zakupiona ale dopiero dodaję foto. - rajty , podwiązka - najzwyklejsze tablice rejestracyjne - buty - zawieszki i pudełko (detale bardzo mi się podobają ale kolor nie do końca trafiony, niby najbardziej bliski łososiowemu bo innego nie mieli. No nie wiem.. Już mogli zrobić pomarańczowy ale wiadomo - tylko Panna Młoda zwraca uwage na takie detale :P ) - podziękowanie dla chrzestnych w następnym poście, a dla chrzestnej duży storczyk - podziekowanie dla świadkowej w następnym poście, a dla świadka krawat w ładnym pudełku - księga gości ale w kolorach łososiowo białym (w trakcie realizacji) Nie wiem co jeszcze.. Garnitur bedziemy kupować na dniach, zaraz zamawiam buty z akces2, model Natalie
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-06-08 o 19:52 |
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
c.d.
edit. widzę, że zamiast kolczyków wchodzą obrączki. Chodziło o to: ![]() i skrzynka http://blashka.pl/kolekcja/glowna/dr...inny-alkohol-4
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-06-08 o 19:51 |
|
|
|
#1895 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
Wracam już jako żonka - póki co napiszę krótko - było cudownie - udało mi się zachować spokój, lekko wzruszyłam się na błogosławieństwie jak zaczął mówić mój tata, ale jak zobaczył łzy w moich oczach to skrócił przemowę i nie popłakałam się tak na całego. Lekko spięłam bo TŻ podjechał z cała rodzinką pod mój dom 20 minut przed umówioną godziną i nie byłam do końca gotowa, a moja mama i siostra jeszcze nie ubrane, tata pod prysznicem ale udało się na szczęście, spokojnie chwilę poczekali na podwórku
Później nadal spokój, pod Kościołem bardzo się ucieszyłam jak zobaczyłam bardzo dużo gości - bałam się że wtedy się wzruszę a ze wszystkimi się witałam i na luzie, mam wrażenie że niektórzy sie bardziej stresowali niż ja i mój mąż, podczas mszy pełen luuz, przysięgę mówiliśmy wyraźnie i tak delikatnie i z miłością w głosie (tak to ujęła babcia męża, a teraz też i moja przyjęcie bardzo udane, wyglądało dokładnie tak jak chcieliśmy -dziś małe rodzinne poprawinowe spotkanie. Bycie żonką jest fajne, mój mąż mówi do mnie żonko Ale dziś momentami mam wrażenie że ten wczorajszy dzień mi się śnił i tylko obrączka na palcu mi potwierdza że to się wydarzyło naprawdę. Cieszę się że już jesteśmy małżeństwem ale z drugiej strony momentami w to nie wierzę że już. Jutro jedziemy poszukać jakiś ciekawych ofert last minute bo chcemy się wybrać w jakąś krótką podróż. Ogólnie jestem przeszczęśliwa, mnóstwo cudownych życzeń, kartek, komplementów i pochwał sukni i restauracji, było warto
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
S1lc1a moje wielkie gratulacje!!
|
#1898 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozdaliśmy dziś kolejne 13 zaproszeń, rozdanych 26 z 111
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bielizna ![]() Buty też takie mierzyłam jak Ty, ale mnie się niestety paseczki wbijały i wybrałam inne ![]() Gratuluję jeszcze raz Kochana Ale emocje, aż się nie mogę doczekać swojego ślubu jak przeczytała Twoją krótką, ale piękną i wzruszającą relację |
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
super! czekam na wiecej
![]() mimi_77 sliczne buty!!!! ![]() www.sty lowi/Lusija1 - moze ktorejs sie przyda troche inspiracji przeba usunac spacje
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, polecicie mi jakiś sklep lub użytkownika allegro (oprócz weddingmarket, bo to już znam), gdzie można się zaopatrzyć w gadżety typu podwiązka, płatki róż, bańki mydlane, tablice rejestracyjne itp? chciałabym wszystko kupić w jednym miejscu, żeby nie przepłacać za wysyłkę
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
S1lc1a wspaniale, że wszyztsko ułożyło się tak jak chciałaś!!
gratulacje dla Was
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
Super że wszystko udało się tak pięknie !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę zapytać gdzie kupiłaś?Dziewczyny, a będziecie mieć 100% soki czy napoje/nektary owocowe?
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jutro 2 miesiące do ślubu Tyle że znowu mój organizm zaczął trochę odmawiać posłuszeństwa, ale zwalam to na gorący czas na studiach i fakt, że od marca mam praktyki i non stop przesiaduję w szpitalach ![]() I przykładowo idę jutro, we wtorek i środę na dwunastogodzinne dyżury. Wychodzę z domu o 6, wracam przed 20 i już mam tego dość... I oczywiście te 3 dyżury pod rząd to wina prowadzącej, bo ona ma w piątek konferencję i musimy odrobić godziny...
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2014-06-08 o 21:52 |
|
|
|
|
#1907 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() super , że wszystko wyszło pięknie. ![]() Cytat:
Jak to organizujecie logistycznie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli u Ciebie to u mnie też tylko 2 miesiąceZ jednej strony nie moge się doczekać ślubu, a z drugiej boje się, że to minie tak szybko i nie zdążę się nacieszyć tymi kilkonastoma godzinami na ktore tak czekałam ( i tak przygotowywałam ) przez ponad 1,5 roku
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bede miała taki taniec ze świecami. Nazywa sie to świetlisty walc i zaproponował nam to wodzirej. Mamy świecie i serwetki papierowe w których świece sie trzyma!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale nie jesteś sama, łącze się z Tobą w sesyjnym bólu dupy
|
|
|
#1910 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja zamówiłam od nich ostatnio płatki róż, konfetti na stół z kryształków, bańki mydlane, rejestracje, tuby strzelające, koszyczki na płatki róż, podziękowania dla gości - jutro, max we wtorek powinnam dostać paczuszkę, więc mogę dać znać jak to wygląda jakościowo
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
activelifestyle,
![]() bardorja, cornflower_girl lupinka, mam używaną suknię i chyba nie użyczą mi welonu jedynie do przymierzenia Żałuję, że na przymiarkach nie mierzyłam także welonów. Gratuluję panieńskiego!Do głowy mi teraz przyszło, żeby z trenu wyciąć biały materiał i zostawić tylko tiul z koronką. fascinata, nektary też są dobre. Dla niektórych soki są za ostre. Myśmy już kupili napoje, zostało dokupić sok jabłkowy i wodę Rodzice kupili też trochę nektarów. Była promocja, a że sama nie mogłam pojechać, więc poprosiłam rodziców. Mieli kupić litrowe gazowane i 2litrowe soki. Zrobili odwrotniemimi_77, ale jesteś do przodu może zamiast świec taniec ze sztucznymi ogniami?S1lc1a Też się łączę w egzaminacyjnym bólu. Prace wydrukowałam, w czwartek do dziekanatu. Teraz opanować teorię
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę bycia Żoną
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Ja będę mieć jedno i drugie. Ale więcej chyba napojów
|
#1917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mamy to z głowy, bo umówić się z tym proboszczem to nie lada wyczyn! Dwa razy jechaliśmy specjalnie do mojego rodzinnego miasta, żeby go w końcu... nie zastać No i cennik też ma raczej z tych wyższych... ![]() lupinka Gratuluję panieńskiego! ![]() mimi_77 Pudełko jest Cudne! Chyba spróbuję też coś takiego zmajstrować! S1lc1a Gratuluję żonko! ![]() say-hello Ja ostatnio zaglądałam na slubnezakupy.pl, ale nic nie zamawiałam, więc nie wiem czy są wiarygodni. Ale mają różne bajery, najbardziej "rozwaliła" mnie torba materiałowa z grafiką panny młodej, która za frak trzyma pana młodego (pół leżącego) i stoi z gestem uniesionej pięści. Podpis jest "I got one" Cytat:
|
||
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam ostatnio jak po ogień...
W sobotę byliśmy na cudownym weselu-jedzenie było słabe, zespół im później tym gorzej. Ale atmosfera, miejsce, goście i przede wszystkim Młodzi byli tak cudowni, że pozostałe rzeczy się nie liczą. Dementuje fakt, że z mężem się nie tańczy-przyjaciółką co i rusz lądowała w objęciach męża jaką oni byli cudną parą Z kwestii praktycznych: -jeśli goście sami mają pobierać klucze to udostępnijcie miejsce z lista pokoi-tutaj brat Młodego łapał kolejne osoby i pytał "a jak Wy właściwie się nazywacie?" -WYRAŹNE I DUŻE oznaczenia numerów stołów! Było 6 stolików a i tak trzy razy obeszliśmy salę, żeby nasz znaleźć -usuńcie dekoracje i zbędne przedmioty z parkietu-całkiem, nie tylko rozsunąć na boki bo niepotrzebnie traci się miejsce -umówić się z zespołem i/lub obsługą że jak podajemy jedzenie to nie gramy, a jak gramy to kończymy i informujemy gości o tym -jeśli macie oddzielne stoły z jedzeniem, zwłaszcza to o nich dobrze jest powiedzieć Jak któraś na mały parkiet to nic-jest wtedy super integracja ![]() I warto mówić gościom o śniadaniu oraz załatwić ludzkie godziny podania-śniadanie 9-11 sprawdziło się idealnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ---------- I jeszcze jedno-jeśli macie zespół który liczy sobie za każdą minutę po godzinie w umowie to ustalecie, że skończą grać 2-3 minuty przed czasem, żeby był czas na bis. Tutaj zagrali, ale odpowiednio sobie doliczyli... a nie można powiedzieć, żeby się szczególnie napracowali-od północy przerwy trwały 30-40 minut a tańce 15-20, do tego ostatnia przerwa trwała od 3:20 do 3:55... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#1919 |
|
Polka Ogarniaczka
|
No to słabo się ten zespół zachował...
|
#1920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Widzę, że dużo się u Ciebie zadziało
Fajnie, że się tak wybawiłaś
A i mam jeszcze 3 dla koleżanek ze studiów, ale jeszcze nie jestem pewna na 100% czy je zaproszę. Od strony TŻ zostały 2 zaproszenia do wysłania w rodzinie i kilka do rozdania kolegom, ale oni powiedzieli, że nawet jak nie dostaną to i tak przyjdą 

No i cennik też ma raczej z tych wyższych...