Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-05, 21:36   #4441
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

[/COLOR]Ej, w ogóle każda gada, że chciałybyśmy się odwiedzić itd, blebleble... zróbmy zlot gdzieś nad jeziorem czy coś, biwak 2 dniowy !!! :P
Ja jestem za

Ale jak sprawiedliwie ustalic miejsce spotkania>?

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc kruszynki. Wracaja cory marnotrawne to i ja sprobuje na biezaco byc. Z mloda dalej sie siebie uczymy i w naszych sporach zawsze jej na wierzchu
Utemperowala mnie i przejela calkowita kontrole nad moim zyciem.
Paulownia super wygladasz. Ja w ciazy przytylam "tylko 14 kg" i chol.era zostalo 5 i nie moge tego ruszyc.. a kcal nie obcinam za bardzo bo karmie..
Zooska helolll....super ze jakos w T sie uklada

Czeko pojawilas sie i ruch sie zrobil wiekszy...superr....
Co do roznicy wzrostu u nas tez pokazna. Tz 186 a ja niecale 160, ( lepiej brzmi jak 158 )
Monia bosko wygladasz a te legi bomba..
Tinek gratuluje biegu i medalu.
.Medzik zdjecia super. wygladsz bosko.
Milenko ogromne gratki.. bedzie dobrze..ttzymamy magiczne kciuki..
i jeszcze ktorsd pisala ze za stara na nowy zwiazek. Ja zaczynalam z tz po 30. Terazl na liczniku 35 i jest maz i dzidzia wiec na wszystko jest czas.. pozniej wrzuce foto ksiezniczki..... aaa w niedziele mamy chrzciny...obiad w restauracji zamowiony tort tez a pozniej robimy w domu grilla i musze jeszcze ze 2 ciasta zrobic mieso zamarynowac( beda zeberka,skrzydelka i szaszlyki ) i salatka grecka.. tylko jeszcze waham sie jakie ciasta.. Herooo podrzuc jakis pomysl.. chodzi o jakies w miare efektowne i zeby sie nie narobic...
Odezwe sie pozniej..
Boze jak ja bym chciała żeby taki groszek przejął kontrolę nad moim życiem

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
hahahaha bardzo śmieszne

haha wariatki moje kochane

no siemka pięknoto
i dziękuję bardzo o taak, ja marzyłam o takiej sesji, a jak już jestem po, to marzę o kolejnej chciałabym taką stylizowaną, w mocnym makijażu, szpilach i sexownych ciuszkach

Nie dziwię Ci się, tez bym chciała nastepne sesje
Wszytsko przed Tobą! Masz bardzo fotogeniczną twarz i piekne ciałko więc to pewnie tylko kwestia czasu jak dostaniesz propozycję kolejnej sesji

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

A ja doczołgałam się do domu i własnie jem kolacje w postaci koktajlu truskawkowego z kefirem i wiórkami kokosowymi
Wypilam cały taki kuban plastikowy od blendera, teraz ledwo siedzę

Skoczyłam tez na solarium, przyjarac się troszkę
I meluduję udany dzień dietowy

Powinnam teraz pouczyc się do egzaminu ale tak mi się niechce Nawet nie zagladałam do materiałów a egzamin w sobote
Naszczescie to juz ostatni
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:11   #4442
migotenka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Czbasia jejku wy tu pokazujecie brzuszki dzieciaczki że zaraz będę mężowi marudzić o dziecku
ta Twoja Kruszynka jest taka śliczna!!! wycałuj ją!
a śpi w nocy ładnie? a Ty wagą się nie przejmuj skończysz karmić to waga będzie spadać moja sis też chudnąć zaczęła dopiero jak przestała karmić mimo że ćwiczyła

Czekoladka czyli nie tylko ja jem kolacje w postaci koktajlu

Madziu Ty szczuplutka więc wystarczy że raz na jakiś czas poćwiczysz zresztą w pracy też się troszkę nalatasz

Cocktail ja niestety nie pomogę co do ciast bo ich nie piekę nie lubię i nie umie heh

Zosia za tiffoczki

a ja melduję dzisiaj 50min steppera

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:27   #4443
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No to kilka fotek ksiezniczki..
I ja sie zalapalam na jedno
Jaaaaka cudna niunia!!! <3 zakochałam się, chce taką

Ale brzuch już możesz przecież ćwiczyć?

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Czekoladka To możemy przybić sobie piątkę za niechęć do nauki Ja mam egzamin jutro, ale mam lajtowe podejście, bo wiem że tego po prostu nie zdam, nie umiem i w ogóle zero nic:/

Mniam, mniam kooooktajl, jak wrócę do domku to będę sobie blenderować owocki z jogurtami itd w ramach IIśniadań i podwieczorków

za trzymanie diety!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Zosia za tiffoczki

Taaa... te tifoczki t nic Ale postaram się jeszcze zrobić cokolwiek, chociaż ze 100 brzuszków
Za stepper

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Jutrzejszy plan jedzeniowy:
śń: muesli z jogurtem
IIśń: bułka razowa z serkiem i warzywami
obiad: resztka pierogów z kapustą, resztka zupy z makaronem
podwieczorek: jabłko z kefirem i otrębami
kolacja: wieśniak z rzodkiewką, bułka razowa z serkiem, warzywami i jajem
późnowieczorna przekąska : morze alkoholu <3

No i jutro pojeżdżę na rowerku i porobię coś na brzuch bo sadło wisi Wyglądam jak w ciąży jeszcze tym wzdęciem, bleah!

A dzisiaj nałożyłam na łepetynę Jantar, a na długość odżywkę Fructis tą rescue damage, jak zmyję to nałoże na dłużej to z olejekiem arganowym z Joanny, a potem dam jedwab.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2014-06-05 o 22:29
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:49   #4444
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Czekoladka czyli nie tylko ja jem kolacje w postaci koktajlu

Noo ja muszę miec jakąś mega lekką kolacje bo strasznie pozno mi wychodzi ostatni posiłek Zawsze wracam pozno do domu i lubię coś sobie jeszcze przekąsic i postanowilam zaczac z tymi koktajlami, tyle jest owoców sezonowych trzeba z tego korzystac. No i dzieki temu nie objadam się jak idiotka, tylko jem cos lekkiego pozywnego bo nie raz tak bywa ze przyjdę do domu przed 22 a za chwlilę juz usypialm w ubraniu, wiec dla mnie to chyba jedyna mozliwosc zeby z czystym sumieniem się połozyc

brawo za steperek

Cytat:

[/COLOR]Czekoladka To możemy przybić sobie piątkę za niechęć do nauki Ja mam egzamin jutro, ale mam lajtowe podejście, bo wiem że tego po prostu nie zdam, nie umiem i w ogóle zero nic:/

Mniam, mniam kooooktajl, jak wrócę do domku to będę sobie blenderować owocki z jogurtami itd w ramach IIśniadań i podwieczorków

za trzymanie diety!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Taaa... te tifoczki t nic Ale postaram się jeszcze zrobić cokolwiek, chociaż ze 100 brzuszków
Za stepper

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

No i jutro pojeżdżę na rowerku i porobię coś na brzuch bo sadło wisi Wyglądam jak w ciąży jeszcze tym wzdęciem, bleah!

A dzisiaj nałożyłam na łepetynę Jantar, a na długość odżywkę Fructis tą rescue damage, jak zmyję to nałoże na dłużej to z olejekiem arganowym z Joanny, a potem dam jedwab.
Mi juz się nidobrze robi na samą myśl A kiedys tak nie mialam Człowiek się starzeje i robi się coraz bardziej leniwy

Ja się tak zapuscilam jezeli chodzi o włosy Moje włosy juz nawet nie wiedzą jak jakis olej wyglada

Wiecie jak mnie dzisiaj wieczorem na przystanku pogryzły komary? Matkooooo jakaś paranoja, mutanty normalnie mam takie bąble na nogach ze głowa mała Zwariować idzie...
Stary 2014-06-05, 23:06   #4445
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Czekoladka To możemy przybić sobie piątkę za niechęć do nauki Ja mam egzamin jutro, ale mam lajtowe podejście, bo wiem że tego po prostu nie zdam, nie umiem i w ogóle zero nic:/
Z takim podejsciem to zawsze zdaje a nieraz się człowiek uczy i du.pa

Ja właśnie wróciłam z piwka dziękuje za przepisy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 00:03   #4446
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z zumby ide sprzątać potem siebie ogarnąć i skończyc tą pracę, bo już jedna osoba była na rozmowie i musze pewne rzeczy poprawić ;/
Brawo za zumbę

Cytat:
Polecacie jakieś dobre ciasto z truskawkami tylko nie sernik na zimno ;p
Ja dzisiaj robiłam TO znaczy póki co to blaty upiekłam, a krem będę jutro robić

Cytat:
No to kilka fotek ksiezniczki..
I ja sie zalapalam na jedno
Śliczna ta Twoja kruszynka

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
A ja doczołgałam się do domu i własnie jem kolacje w postaci koktajlu truskawkowego z kefirem i wiórkami kokosowymi
Wypilam cały taki kuban plastikowy od blendera, teraz ledwo siedzę

Skoczyłam tez na solarium, przyjarac się troszkę
I meluduję udany dzień dietowy

Powinnam teraz pouczyc się do egzaminu ale tak mi się niechce Nawet nie zagladałam do materiałów a egzamin w sobote
Naszczescie to juz ostatni
Też mam ostatnio fazę na koktajle

Chcę na solarium... bo truposz jestem straszny
Brawo za ładny dzień

Dasz radę

Cytat:

Cytat:
Nazwa posiłku wymiata

Cytat:
Wiecie jak mnie dzisiaj wieczorem na przystanku pogryzły komary? Matkooooo jakaś paranoja, mutanty normalnie mam takie bąble na nogach ze głowa mała Zwariować idzie...
No co Ty? odkąd jestem w Lbl to jeszcze żem komara na oczy nie widziała nie strasz...

Melduję 200 brzuszków i 30 przysiadów z kettlebellem szałłłł
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 04:32   #4447
czbasia
Zakorzenienie

[/QUOTE=migotenka;46772907]Czbasia jejku wy tu pokazujecie brzuszki dzieciaczki że zaraz będę mężowi marudzić o dziecku
ta Twoja Kruszynka jest taka śliczna!!! wycałuj ją!
a śpi w nocy ładnie? a Ty wagą się nie przejmuj skończysz karmić to waga będzie spadać moja sis też chudnąć zaczęła dopiero jak przestała karmić mimo że ćwiczyła

-)[/QUOTE]

Dzieki.. chwalic nie mozna bo sie popsuje ale od jakis 2 tyg spi ladnie. Wlasnie po karmieniu. Poprzednie bylo o 20. To pomarudz m i do roboy.. dzidzia fajna sprawa..

---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ----------

[/QUOTE=zooska;46773138]Jaaaaka cudna niunia!!! [/QUOTE] wiesz jak u mnie z cwiczeniami. Wole 10000 diet niz 1 cwiczenie. Chociaz czekaj czekaj..mala przeciez nosze

---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ----------

Cytat:
Ja jestem za

Ale jak sprawiedliwie ustalic miejsce spotkania>?

Boze jak ja bym chciała żeby taki groszek przejął kontrolę nad moim życiemD
A moze juz niedlugo? Chociaz.Ty mlodziutka ciesz sie zyciem.. na wszystko przyjdzie czas.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Brawo za zumbę

Ja dzisiaj robiłam TO znaczy póki co to blaty upiekłam, a krem będę jutro robić

Śliczna ta Twoja kruszynka

Też mam ostatnio fazę na koktajle

Chcę na solarium... bo truposz jestem straszny
Brawo za ładny dzień

Dasz radę

Nazwa posiłku wymiata

No co Ty? odkąd jestem w Lbl to jeszcze żem komara na oczy nie widziała nie strasz...
Dzieki w imieniu Moni.. boshhh jak ja nie lubie z tel pisac:/

---------- Dopisano o 04:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ----------

dzieki w imieniu kruszynki. Wszystko sie poprzestawialo.. boshhh...nienawidze z tele pisac....wrrrrrr...

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2014-06-06 o 08:40
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 08:47   #4448
Tycikata
Wtajemniczenie

Spowiadam się poranną porą...

moje wczorajsze posiłki:

- jogurt naturalny z truskawkami, suszonymi morelami, suszoną żurawiną, płatkami owsianymi, chrupkami z błonnikiem
- sałatka (sałata, pomidor, papryka, ogórek, mozzarella)
- ryż z prażonym jabłkiem i cynamonem (taki "obiad" podawali w pracy)
- jogurt truskawkowy i 2 wasy
- zapiekany kalafior i cukinia

iii godzina callanetics-u
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 08:58   #4449
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja wstałam o 6.30, wyprawiłam TŻ-ta do pracy i wzięłam się roboty umyłam już okna w salonie i balkon, posprzątałam łazienkę jeszcze czeka mnie prasowanie... ciąg dalszy bo wczoraj nie dałam rady wszystkiego nad samą pościelą ślęczałam z godzinę kto to widział pościel prasować jeszcze muszę iść na targ po świeże truskawki i do Lidla bo zapomniałam parę rzeczy oczywiście umyłam łeb i zaraz coś zjem, bo nawet jeszcze nie usiadłam...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 09:47   #4450
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja wstałam o 6.30, wyprawiłam TŻ-ta do pracy i wzięłam się roboty umyłam już okna w salonie i balkon, posprzątałam łazienkę jeszcze czeka mnie prasowanie... ciąg dalszy bo wczoraj nie dałam rady wszystkiego nad samą pościelą ślęczałam z godzinę kto to widział pościel prasować jeszcze muszę iść na targ po świeże truskawki i do Lidla bo zapomniałam parę rzeczy oczywiście umyłam łeb i zaraz coś zjem, bo nawet jeszcze nie usiadłam...
Szalenstwo... mnie dobrowolnie o tak nielydzkiej porze z wyra nie wyciagniesz.. ale jak wizytacja to trza idealna str pokazac. Chociaz przekonana jestem ze u Ciebie to standard. Dzieki za przepisy,lion mnie zaintrygowal, wygooglowalam i do zrobienia bedzie.. a na niedziele planuje sernik z brzoskwiniami i kokosowa beza i ciasto bez nazwy.. biszkopt masa z budyniu z galaretka i wisniami goyowana na soku z czarnej porzeczki na to bita smietana herbatniki i czekolada. Prezentuje sie okazale bo kiedys robilam.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

No i tak wogole dzien dobry i milego dnia..
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:50   #4451
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Z takim podejsciem to zawsze zdaje a nieraz się człowiek uczy i du.pa

Ja właśnie wróciłam z piwka dziękuje za przepisy
Prosze Taaa...własnie wróciłam z egzaminu, oddałam prawie pustą kartę... A poprawy robi we wrześniu, ekstra, będe musiała uczyć się w sierpniu i przyjeżdżać do Torunia na 1 dzień. bomba :/

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Zawsze coś przecież !!!

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Spowiadam się poranną porą...

moje wczorajsze posiłki:

- jogurt naturalny z truskawkami, suszonymi morelami, suszoną żurawiną, płatkami owsianymi, chrupkami z błonnikiem
- sałatka (sałata, pomidor, papryka, ogórek, mozzarella)
- ryż z prażonym jabłkiem i cynamonem (taki "obiad" podawali w pracy)
- jogurt truskawkowy i 2 wasy
- zapiekany kalafior i cukinia

iii godzina callanetics-u
No proszę Już duuużo lepiej ! No i ćwiczenia!!! Super

Stary 2014-06-06, 11:09   #4452
migotenka
Zadomowienie

Dzień dobry

ja już mieszkanko ogarnęłam na szczęście dużo sprzątania nie miałam i muszę się spakować jeszcze bo jednak jedziemy na week do domku, spotkamy się ze znajomymi grilla zrobimy a pogoda ma byc super

Heroine ale Ty pyszności pieczesz
dziękuję i Tobie za ćwiczenia a 200 brzuszków to nie takie nic
szybko tak z rana wzięłaś się do roboty

Czbasia wiem że fajna jeszcze czas może za rok hehe teraz wizja niewysypiania się jakoś hmm przeraża, ja jestem śpioch jak mnie ktoś budzi to jestem

Zosia e tam wycieczkę sobie zrobisz na jeden dzień , jak tylko jedna poprawka to luzik

Stary 2014-06-06, 15:28   #4453
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Praca oddana uff i tak pewnie się nie obędzie bez poprawek

U mnie dzisiaj cieplutko i zaczyna się festiwal wiec pewnie pójdziemy na wały na piwko a przy okazji posłuchamy muzyczki
Stary 2014-06-06, 15:33   #4454
tinekk
Zadomowienie

Ja też melduję że u mnie upał uffff. Wczoraj wieczorem pobiegałam prawie 10 km i mało nie umarłam, mimo że późnym wieczorem to skwar doskwiera...

Nie mam sił pisać na razie więcej wybaczcie, gorąco jak fiks ide spać
Wieczorem wybieramy się z TŻ do znajomych ( u których bylismy na weselu miesiac temu ) będziemy oglądac płytę z wesela, trochę pośmiejemy

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:11   #4455
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja poszłam pobiegać zrobiłam 2,9km w 21 min. Tinek jak Ty dajesz rade biegać w takie ciepło 10km. Ze mnie sie lało jak wróciłam dobiłam się ćwiczeniami na brzuch

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2014-06-06 o 18:09
Stary 2014-06-06, 17:26   #4456
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
A ja poszłam pobiegać zrobiłam 2,9km w 21 min. Tinek jak Ty dajesz biegać w takie ciepło 10km. Ze mnie sie lało jak wróciłam dobiłam się ćwiczeniami na brzuch
Biegam o 6 rano, lub 19/20 wieczorem - inaczej się nie da i tak brawa ogromne

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 22:53   #4457
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Laski ja to tylko na chwilę

Wymordowana jestem dzisiaj okrutnie Juz jak tylko wstałam mialam tak niskie cisnienie , cudem wytoczyłam się do pracy, pozniej jakoś poszło bo nie mialam nawet chwili żeby się nad sobą poużalać

Teraz siedzę i zakuwam ale wróżę jutro czarny sceniariusz, ostatnio jakoś gorzej się organizuję, nie wiem moze mam znowu za duzy luz
Okazuje się że w sytuacjach ekstremalnych o wiele lepiej mi idzie

Dzien pod wzgledem diety zaliczam do udanych, na obiad mialam rybę po grecku w wersji light a na kolację znowu wypiłam koktajl z truskawkami

Narazie cwiczen brak, bo chcę zeby troche zeszła ze mnie ta woda wtedy o wiele lepiej technicznie mi wszytsko wychodzi, także poki co spowiedzi z treningów nie bedzie, ale to tylko kwestia czasu jak postaram się działac i na tej płaszczyznie
Stary 2014-06-06, 22:53   #4458
monika01011986
Zakorzenienie

Hej laseczki :-*
Ja żyję, jeszcze sie trzymam ale już padam i ide zaraz spać...
Po 3 dniach pracy i szkoleń i dwóch nieprzespanych nocach nie mam siły :-( jeszcze jutro do roboty i pojutrze :-( do tego mam straszny okres, jade na tabletkach przeciwbólowych i leci ze mnie jak z kranu :-( do tego upały po 35 stopni i dzis przejechalam 20 km rowerem nad jezioro i z powrotem (wczoraj też). Ale kupiłam sobie nowy strój kapielowy wreszcie i nowe białe sandałki :-D jutro fotki wrzucę jak znajdę chwile. Na tym szkoleniu nudy na maksa, walczylam ze sobą bo spać mi sie chciało okropnie, nic nie sluchałam o czym mówili,miałam ich gdzies! do tego brzuch mnie ciągle napierdzielał. Jutro rano musze wstac syna na trening zawieźć rowerem. Jak go odbiore o 12 to idziemy na basen wiec troche poleże i sie opale
Przeczytalam wszystko co napisalyscie a jest tego sporo i ide już spać. Z dietką super wzorowo!! Jutro sie zważe

Dobranoc kochane i milego weekendu wam życzę :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 23:40   #4459
migotenka
Zadomowienie

TINEK brawa za bieg :-* baw się dobrze na weselu i koniecznie zrób zdjęcie ;-)

COCKTAIL brawo za bieg i oddanie pracy , teraz tylko czekać na obronę ;-)

CZEKOLADKA ucz sie ucz na pewno dasz sobie super rade. Brawo za trzymanie dietki.

MONIA jeszcze dwa dni w pracy szybciutko zleci. Miłego opalania jutro.

Laski ja juz leżę w łóżeczku, wole szybciej dzisiaj położyć sie spać i rano wcześniej wstac żeby nie tracić dnia. Jutro mam napięty grafik hihi umowilam sie z 3 koleżankami w różnych godzinach, jeszcze do tesciow na chwilkę rano i wieczorem grill. Caly dzień będę w rozjazdach heh ale cieszę sie bo z jedną kolezanka nie widziałam sie ponad pół roku...i steskniona już jestem
Miłego weekendu życzę Wam cmok :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2014-06-07, 09:39   #4460
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
TINEK brawa za bieg :-* baw się dobrze na weselu i koniecznie zrób zdjęcie ;-)

COCKTAIL brawo za bieg i oddanie pracy , teraz tylko czekać na obronę ;-)

CZEKOLADKA ucz sie ucz na pewno dasz sobie super rade. Brawo za trzymanie dietki.

MONIA jeszcze dwa dni w pracy szybciutko zleci. Miłego opalania jutro.

Laski ja juz leżę w łóżeczku, wole szybciej dzisiaj położyć sie spać i rano wcześniej wstac żeby nie tracić dnia. Jutro mam napięty grafik hihi umowilam sie z 3 koleżankami w różnych godzinach, jeszcze do tesciow na chwilkę rano i wieczorem grill. Caly dzień będę w rozjazdach heh ale cieszę sie bo z jedną kolezanka nie widziałam sie ponad pół roku...i steskniona już jestem
Miłego weekendu życzę Wam cmok :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To napięty grafik masz dzisiaj Ja jade z psem na szkolenie i o 12:30 już mam wolne. Słonko u mnie świeci może się poopalam na balkonie.

Jeju co tu takie pustki. Jak mam wolny dzień to nikogo nie ma Ja się chwile poopalałam u mnie dzisiaj 30 stopni było, byliśmy z Plutem nad wodą, żeby sobie popływał i przy okazji ja miałam mini prysznic. A jutro chyba pojade do domu na dwa dni

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2014-06-07 o 18:44
Stary 2014-06-07, 19:09   #4461
monika01011986
Zakorzenienie

Hej modeleczki moje :-* ja w pracy siedzę :-/ no ale dzis do 15:30 leżałam przy basenie i sie opalałam :-D buzia mnie piecze i łeb lekko boli ale tragedii niema :-P u nas dzisiaj termometry pokazywały 38 stopni a jutro ponoc ma byc ok 40-42. No i mam jutro wolne do godziny 20!!! :-D ide tylko na cztery godzinki także jutro to sie pewnie spale na tym słońcu :-P ale cieszę sie jak głupia że jutro będę cały dzień nad wodą z moją rodzinką
Dziś rano sie ważyłam i jest 65,4 dużo nie spadło mi po okresie no ale pół kilo to i tak dobry wynik ;-) z dietką idealnie! Nie grzesze w ogóle widzę po sobie że te dwa kilo co zgubilam dużooo mi dały! Różnica jest widoczna na nogach oczywiście bo tylko tam mam ten wstrętny tłuszcz :-( poza tym nic nowego u mnie :-P wrzucam fotki sandałków strój jutro wam pokaże i siebie w nim :-P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1402160930370.jpg (120,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1402160993766.jpg (106,0 KB, 32 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 09:35   #4462
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dzisiaj cieplutko i zaczyna się festiwal wiec pewnie pójdziemy na wały na piwko a przy okazji posłuchamy muzyczki
Fajnie macie z tymi festiwalami Zazdroszczę!

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cocktail, Tinekk Za bieganie !!!

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Czekoladka Jak tam po egzaminie? Dałaś radę? Za trzymanie dietki Za niedługo włączysz ćwiczenia i zacznie lecieć

Monia No nie powiem, miałam hardcorowy weekend Że też nie padłaś Jeeeeziorko <3

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Monia Za trzymanie diety !!!! Musze wziąć z Ciebie przykład Ładne te sandałki

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Aaaaaale nagrzeszyłam Bić mnie...bić Tutaj czipsik, tutaj lody, tam krakersy o matko
Trochę przegięłam z imprezowaniem, ale dzisiaj już grzecznie, obiecuję Notatki i wsio

Planuję:
IIśń: 2 kromki razowca z serem żółtym i rzodkiewką
obiad : 3 gołąbki
podwieczorek: ??
kolacja: wieśniak z warzywai

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Jak w ogóle po weekendzie Odzywać się !!!

Stary 2014-06-08, 09:57   #4463
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Siemaaa

Ja wczoraj padłam jak kawka
Wstałam przed 6 zeby wyrobic się na 7.30 na zajecia, na uczelni kisiłam się do 18 Egzamin zdany na 4, ale jestem zła na siebe bo mogło byc lepiej w ogole doktor powiedziała ze się na mnie zawiodła A wie jestem kosm. i powinnam miec u niej perfekt zaliczenie Wsytd straszny przed babą ale najwazniejsze ze mam wszytsko zdane i juz jestem wolna na holiady

A jak przyszłam to musialam się zmobilizowac do sprzatania, wypucowałam mieszkanie na błysk i padlam..
Wlaczylam nawet jakis film zeby się odmóżdżyć ale zasnelam

Z dieta wczoraj wszytsko pieknie, zero grzechow tylko wiadomo jak to na uczleni trzeba się ratowac gównianym jedzeniem ja wcinalam wafle ryzowe
Stary 2014-06-08, 10:06   #4464
zooska
Zakorzenienie

Czekoladka Najważniejsze, że egzamin zdany i już masz wszystko z głowy

Stary 2014-06-08, 11:23   #4465
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladka Najważniejsze, że egzamin zdany i już masz wszystko z głowy
No tak, juz jestem bez obciążen psychicznych

Dzisiaj zjadlam na sniadanko omleta z pomidorkami

I zaczelam się ogarniac pomalowalam wlosy, robie pazury popijam kawke

Planuję pinik z kolezanka nad zalewem
Stary 2014-06-08, 18:04   #4466
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł
Sorki, że się nie odzywam, ale czasu u mnie brak przedwczoraj na piwku byliśmy, wczoraj grilla robiliśmy, a dziś taki upał, że nad jeziorkiem byliśmy oczywiście jak mudżyn wyglądam teraz siedzę z mixem masek i odżywek na włosach, muszę je trochę dopieścić, bo w tygodniu nie mam kiedy nawet.
Stary 2014-06-08, 20:04   #4467
zooska
Zakorzenienie

Nic, ale zawsze coś - 35 minut na rowerku

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł
Sorki, że się nie odzywam, ale czasu u mnie brak przedwczoraj na piwku byliśmy, wczoraj grilla robiliśmy, a dziś taki upał, że nad jeziorkiem byliśmy oczywiście jak mudżyn wyglądam teraz siedzę z mixem masek i odżywek na włosach, muszę je trochę dopieścić, bo w tygodniu nie mam kiedy nawet.
Jaki fajny weekend miałaś ! Zazdroszczę... Ty to już pewnie tak ślicznie opalona <3 Zaczynam Cię gonić

Stary 2014-06-08, 20:29   #4468
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska dziś trochę za bardzo mnie przyjarało ale ogólnie byłam już opalona, bo na solarium chodziłam, żeby nie razić bladością po oczach
Taa fajny weekend, jak co tydzień a zawsze sobie obiecuję, że ten weekend będę siedziała cały w domu i odpoczywałam brzuchem do góry a kończy się jak zawsze
za rowerek to i tak dużo, ja jezdziłam po 20 minut, bo mnie bolała i te kości.
Stary 2014-06-09, 09:04   #4469
zooska
Zakorzenienie

Haaaalo, laski, co tu taka cisza?!
Heroine Jak tam po weekendzie?

Stary 2014-06-09, 11:37   #4470
bialaczekoladka
Zakorzenienie

No siema laski

U mnie w miarę ok tak to znazwijmy dałam wczoraj namowic się na loda smietankowegooo bo było tak goraco ze picie wody wcale mi nie pomoagało od tego słonca które tak przygrzało głowy potrzebowałam ochłody i się skonczyło lodem ale kalorycznie to miał tylko 130kcal wiec uznalam ze tragedii nie ma

A dzisiaj to pospalam jak szalona, wstalam o 11 Na 14 mam dentyste takze musze sie ogarnac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości