Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-09, 21:49   #2041
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Dziewczyny ja również w sobotę byłam na weselu i również mam kilka spostrzeżeń
Jedzenia było bardzo mało i niedobre (brakowało czegoś tak podstawowego jak chleb) goście byli przy stołach bardzo poupychani to też na minus bo mój TŻ siedział przy końcu stolika a ok 23 siedział już na rogu
Na plus dzieci ok roku otrzymały krzesełka dla siebie i miały miejsce przy stole no i zespół bajka pewnie jakbym drugi raz mogła wybrać to bym ich wzięła wodzirej był cudowny miał mikrofon ale w sumie nie był mu potrzebny miał taki piękny donośny głos bardzo fajnie zabawiał gości cudowne zabawy mieli zarówno grupowe jak i z gośćmi i z parą młodą

Była bardzo podobna zabawa- inny tekst https://www.youtube.com/watch?v=Ba6XoMjt7q8 młodym to świetnie wyszło normalnie az podejżewam że ćwiczyli

Ogólnie dzięki zespołowi wesele było cudowne tak samo ślub dzięki chórowi który śpiewał bo ksiądz masakra przynudzał czytał z kartki mylił się i w ogóle gadał od rzeczy.
Stary 2014-06-09, 21:56   #2042
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
mysza93 ten ksiądz jest jakis walnięty;P To że miesiąc trzeźwości to wymysł kościoła ale w żaden sposób nikogo nie mogą zmuszać do tego... Chyba bym go wyśmiałaa , że mi zabrania pić alkoholu na własnym weselu...

A co do alkoholu dla orkiestry - mi menager na spotkaniu zadał pytanie czy podajemy alko usługodawcom . Więc zapytałam jaka jest praktyka , w odpowiedzi uslyszałam , że zależy od zespołu ale ten ktory my mamy jest w pełni profeska i żeby się nie obawiać.
Mała czarna jak u was było ??
Jak dla mnie profesjonaliści nie piją alkoholu w pracy.
U nas usługodawcy dostaną szampana na toast bo to nagi znajomi i tyle. Pić mogą na drugi dzień bo zapraszamy ich na grilla.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:10   #2043
monidot
Zadomowienie

velika bardzo ładna fryzurka , super że byłaś na ślubie magdalenki , musisz w takim razie mieszkać gdzieś blisko Konina bo o ile pamiętam Magdalenka jest z Konina Kolczyki piekne kupiłaś

kiss12550 bardzo ładne te bolerka co pokazałaś

mimi_77 za załatwione sprawy, bardzo ładna bielizna

S1lc1a Super, że się wszystko udało

Elrosa Bardzo ładna sukienka, ta koronka do góry śliczna

iliy za załatwione sprawy

pysia1987 super, że między Wami się ułożyło, Tż Cię ewidentnie kocha

Dotka90 ale jesteś do przodu, też sie muszę ogarnąć i jakąś listę zrobić, jak Cię czytam to ja jestem jeszcze do tyłuuuu a mamy w tym samym dniu ślub.

Ze spraw ślubnych byłam dziś w bieliźnianym bo Pani miała przywieźć większy rozmiar jaki maja w hurtowni, no i d... 65F za małe miał miseczki a obwód był dobry, a 70F jednak trochę za luźny i by trzeba było przerabiać. Pani mówik, że większych rozmiarów w hurtowni już nie było. Tak więc myślę czy warto zamówić na allegro, znalazłam nawet chyba ten sam model i myślę że 65G byłby dobry, chociaż boję sie na all zamawiać bo tam jeszcze nigdy nic nie zwracałam i nie wiem czy w razie czego nie ma problemu ze zwrotem. Ewentualnie myślę żeby zamówić i 65G i 65H żeby mieć porównanie i jeśli będzie któryś dobry to zostawić a pozostały zwrócić. Myślicie że nie byłoby tak problemu?

A i jutro chyba zamawiam obrączki. W załączniku daje jakie mi sie podobają. Najbardziej chcieliśmy model 1 (ale bez brylantu), ale niestety nie robia z tego odelu obrączek 4mm. Tak więc wybieramy środkową (na palcu mam 5mm, a będę mieć 4mm).

Prawdopodobnie jutro pójdziemy do USC jeśli Tż wróci wcześniej z pracy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0334A.jpg (43,1 KB, 117 załadowań)

Edytowane przez monidot
Czas edycji: 2014-06-09 o 22:14
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:15   #2044
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Ewentualnie myślę żeby zamówić i 65G i 65H żeby mieć porównanie i jeśli będzie któryś dobry to zostawić a pozostały zwrócić. Myślicie że nie byłoby tak problemu?
Napisz do sprzedawcy i zapytaj Będziesz wiedziała od razu i nie będziesz się martwić o problemy ze zwrotem

edit: bardzo ładne obrączki

Edytowane przez oluska227887
Czas edycji: 2014-06-09 o 22:17
oluska227887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:19   #2045
asiulek8
Wtajemniczenie

Wracam i ja po dłuugiej przerwie. A zostały już tylko 74 dni

Od miesiąca mamy obrączki, a dzisiaj przyszła nasza odciskowa księga gości . Mi się baaardzo podoba. Od razu pojechałam do Ikei kupić ramy

Do tego kurs tańca w pełni rozpoczęty, prawie cały układ już mamy - zdecydowaliśmy się na rumbę

Mam tylko problem z welonem. Nie wiem na jaki się zdecydować Kościół jest "krótki" więc długi odpada, pomimo, że mi się bardzo podobają no i mam też tren... Za bardzo napuszony nie, bo wyglądam jak paw

Z księdzem jak narazie załatwiliśmy tylko mój akt chrztu więc trzeba nabrać tempa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00166.jpg (127,7 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00167.jpg (87,4 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG1913.jpg (53,2 KB, 178 załadowań)

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-06-09 o 22:20
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:22   #2046
paula600324
Zakorzenienie

Wracam do Was już jako żonka
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:30   #2047
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ze spraw ślubnych byłam dziś w bieliźnianym bo Pani miała przywieźć większy rozmiar jaki maja w hurtowni, no i d... 65F za małe miał miseczki a obwód był dobry, a 70F jednak trochę za luźny i by trzeba było przerabiać. Pani mówik, że większych rozmiarów w hurtowni już nie było. Tak więc myślę czy warto zamówić na allegro, znalazłam nawet chyba ten sam model i myślę że 65G byłby dobry, chociaż boję sie na all zamawiać bo tam jeszcze nigdy nic nie zwracałam i nie wiem czy w razie czego nie ma problemu ze zwrotem. Ewentualnie myślę żeby zamówić i 65G i 65H żeby mieć porównanie i jeśli będzie któryś dobry to zostawić a pozostały zwrócić. Myślicie że nie byłoby tak problemu?
1. nie bierz stanika, który nie pasuje, a jeśli już, to lepiej brać taki, z za małą niż z za dużą miską/obwodem.

2. na allegro jesli sprzedaje firma/sklep, masz 10 dni na zwrot

3. jeśli jest tak,jak wyżej, to bez problemu zwrócisz, ale weź pod uwage, że płacisz wtedy dodatkowo za wysyłkę.

Nie ma u Ciebie żadnego innego sklepu z bielizną? Skąd jesteś?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Asiulek, cudnie Ci w tej sukience!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:45   #2048
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
1. nie bierz stanika, który nie pasuje, a jeśli już, to lepiej brać taki, z za małą niż z za dużą miską/obwodem.
2. na allegro jesli sprzedaje firma/sklep, masz 10 dni na zwrot
3. jeśli jest tak,jak wyżej, to bez problemu zwrócisz, ale weź pod uwage, że płacisz wtedy dodatkowo za wysyłkę.
Nie ma u Ciebie żadnego innego sklepu z bielizną? Skąd jesteś?
Jestem ze Słupcy - Wielkopolska. Są u mnie trzy sklepy z bielizną. Z czego w jednym Pani mi powiedziała że Oni dużych rozmiarów nie mają. W drugim tylko na zamówienie sprowadzą bo na stanie nic nie mają ale trzeba wiedzieć jaki rozmiar. A w trzecim właśnie kiedyś przymierzalam 70F bo nie miała 65F i mi specjalnie przywiozła ale nietstey mimo wszystko ciut za małe te miski, czyli 65G z tego modelu chyba powinien byc ok. Ten przymierzałam chyba w sklepie: http://allegro.pl/bardotka-ava-1067-...285088535.html A i na allegro jest tańszy niz w sklepie więc może sie opłaca zaryzykować.
A byłam też we Wrześni w Esotiq oraz kilku innych sklepach i w Galerii handlowej w Koninie w Esotiq i w Triumphie i w żadnym nic na mnie idealnie nie pasowało albo nie mieli mojego rozmiaru

Edytowane przez monidot
Czas edycji: 2014-06-09 o 22:52
Stary 2014-06-09, 22:47   #2049
kiss12550
Zadomowienie

Monidot – też nie zamawiałam nigdy żadnych ubrań czy bielizny przez all dlatego doskonale Cię rozumiem, ja też boje się tego że później będę musiała coś odsyłać kombinować jak mi nie przypasuje , ale skoro znalazłaś ten sam model powinno być ok obrączka super!

Asiulek – bardzo podoba mi się data Twojego (naszego) ślubu śliczna suknia i obrączki!

A my w końcu wybraliśmy dekorację samochodu (mieliśmy to zrobić w zeszłym tyg no ale cóż )KLIK. W sumie chciałam tańszą ale stwierdziliśmy że rozłożymy koszty na 3 (moi rodzice , teściowie i my) no i wtedy cena już tak straszna nie jest potem spróbujemy odsprzedać lub zostawimy dla mojego brata lub brata Tżta
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:57   #2050
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Napisz do sprzedawcy i zapytaj Będziesz wiedziała od razu i nie będziesz się martwić o problemy ze zwrotem
edit: bardzo ładne obrączki
Dziękuje, w takim razie jutro napiszę do sprzedawcy ,

asiulek8 Śliczna sukienka
Stary 2014-06-09, 23:02   #2051
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
za wszystkie załatwione sprawy- obrączki i księga są piękne, a suknia cudowna
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Czekamy na relację!!
Stary 2014-06-09, 23:05   #2052
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny sierpniowe czy u Was ksiądz wymaga żeby podpisać oświadczenie (my i rodzice) że nie będziemy pili alkoholu?
Dziś byliśmy spisywać protokół i nam wyskoczył z takim czymś
no niby sierpień jest miesiącem trzeźwości no ale trochę ksiądz przesadza
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Opium, to jeszcze nic - do mojej koleżanki jej własna starsza siostra wybiera się w białej, długiej sukience ze swojego ślubu. Ma chyba identyczną, jak na tym zdjęciu - koleżanka też ma dość skromną, co prawda koronkową, ale WTF!

Na delikatną sugestię, że może jednak wybrałaby coś innego, siostra fochnęła się i powiedziała, że ma małe dziecko i nie stać jej na nową sukienkę, a poza tym i tak ją przerobi (sznurowanie wymieni na zamek) i będzie trochę inna
Koleżanka ostatecznie machnęła ręką, stwierdziła, że to jej siostra sobie wstydu narobi i to z tej siostry będą się śmiać, ale co się mi po drodze napłakała, to tylko my obie wiemy.
i to jeszcze własna siostra
[QUOTE=monidot;46817429

A i jutro chyba zamawiam obrączki. W załączniku daje jakie mi sie podobają. Najbardziej chcieliśmy model 1 (ale bez brylantu), ale niestety nie robia z tego odelu obrączek 4mm. Tak więc wybieramy środkową (na palcu mam 5mm, a będę mieć 4mm).

Prawdopodobnie jutro pójdziemy do USC jeśli Tż wróci wcześniej z pracy.[/QUOTE]
te środkowe obrączki najładniejsze
Cytat:

Od miesiąca mamy obrączki, a dzisiaj przyszła nasza odciskowa księga gości . Mi się baaardzo podoba. Od razu pojechałam do Ikei kupić ramy
super wyglądasz w sukni! i księga świetna

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 23:07   #2053
mala_czarna_21
Zakorzenienie

klaudyna21 my nie pytaliśmy czy piją czy nie tylko po prostu nie daliśmy im na stół i po sprawie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 23:11   #2054
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy na relację!!
Piszę się w notatniku, bo długa będzie
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 23:11   #2055
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

mojakaren co do wódki to chyba taka średnia półka, butelka wygląda ładnie i jest "podobno" dobra, opinie ma spoko więc chyba ją weźmiemy

Elrosa co do sukienki siostry PM to maskara jakaś - ubić to za mało

monidot dzięki
Gratki wybrania obrączek ten model nr 1 bardzo ładny ale chyba jeszcze szerszy niż 5 mm w porównaniu z tym środkowym?

asiulek8 bravoooo za obrączki księgę i suknie

paula600324 witaj już żonko opowiadaj i foty foty
Stary 2014-06-09, 23:14   #2056
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
monidot dzięki
Gratki wybrania obrączek ten model nr 1 bardzo ładny ale chyba jeszcze szerszy niż 5 mm w porównaniu z tym środkowym?
Tak ten 1 model ma 6mm i najmniejszy jaki mogą zrobić to 5mm, a że ja mam małe ręce i chude palce to stwierdziłam że muszę mieć jednak 4mm i stanęło na tym środkowym modelu. Jutro jak się wyrobię to zamówię
Stary 2014-06-09, 23:26   #2057
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Tak ten 1 model ma 6mm i najmniejszy jaki mogą zrobić to 5mm, a że ja mam małe ręce i chude palce to stwierdziłam że muszę mieć jednak 4mm i stanęło na tym środkowym modelu. Jutro jak się wyrobię to zamówię
Bardzo ładne i bardzo dobry wybór
Stary 2014-06-09, 23:30   #2058
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
I jak było?

Również wracam jako żona

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 23:51   #2059
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Duży filtr będzie w sam raz
no to może się zdecyduję na mikro skoro filtr daje radę w tygodniu się przejdę do kosmetyczki i zapytam
Cytat:
Hej Dziewczyny!

Było kilka odmów, niektóre z powodów z d*py wziętych (np. "nie przyjdę, bo mam 14.06 wesele kuzyna" albo "nie przyjdę, bo nie mam zębów" <tak, to autentyczna wymówka> )
ale że co?? brak zębów może na wejściu rozdawaj TAKIE??
Cytat:
Pozałatwialiśmy dziś co nieco

Kamilka, moim zdaniem na kwasy już jest za późno, nie można się opalać, kremy z filtrem trzeba stosować, skóra się łuszczy itd..
Ja niezmiennie polecam spróbować OCM, poczytaj w necie
Gratuluję załatwionych spraw
chyba masz rację co do tych kwasów, ale jak już pisałam wyżej, pójdę, każę się pomacać i pooglądać i zadecydować co będzie najlepsze
ale o OCM pomyślę również, bo brzmi dość zachęcająco, szczególnie, że zaczęłam dośc serio myśleć o olejach i znalazłam aptekę, niedrogą, w której takowe specyfiki posiadają dziękuję za radę
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
A ja dziś w błogim nastroju szkicowałam sobie jak bede wygladać w mojej sukni i dodatkach zdj w załączniku (szkic wykonany dugopisem, nie mam w domu ołówka

A jeśli chodzi o tego kuzyna....ja wiem, ze niektorzy szybko sie zaręczają, ale no...on jest znany z tego, ze co chwila ktos inny więc lekkie zdziwko bylo, poza tym mogli wziąć termin po nas
pięknie będzie
kuzyn może zmieni zdanie, skoro taki kochliwy
cieszę się, że sprawy z TŻ się poukładały
Cytat:

Dziewczyny sierpniowe czy u Was ksiądz wymaga żeby podpisać oświadczenie (my i rodzice) że nie będziemy pili alkoholu?
co za pomysł ale tego alko nie możecie pić kiedy? tzn. nie możemy, bo ja też sierpniowa
Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Była bardzo podobna zabawa- inny tekst
a się uśmiałam z tej zabawy ale mojego TŻ nie widzę w tym
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
U nas usługodawcy dostaną szampana na toast bo to nagi znajomi i tyle. Pić mogą na drugi dzień bo zapraszamy ich na grilla.

dokładnie!! oni będą w pracy, to z jakiej okazji mają pić? moi dostaną flaszki na koniec, niech z nimi robią o chcą, sami z reszta mówili, że nie będą pić, bo pracują
Cytat:

Prawdopodobnie jutro pójdziemy do USC jeśli Tż wróci wcześniej z pracy.
obrączki nr 2 podobne do naszych, tylko my mamy płaskie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
A my w końcu wybraliśmy dekorację samochodu (mieliśmy to zrobić w zeszłym tyg no ale cóż )KLIK. W sumie chciałam tańszą ale stwierdziliśmy że rozłożymy koszty na 3 (moi rodzice , teściowie i my) no i wtedy cena już tak straszna nie jest potem spróbujemy odsprzedać lub zostawimy dla mojego brata lub brata Tżta
bardzo ładna dekoracja, też za taką patrzyłam, ale znalazłam super florystykę, która będzie mi ozdabiać auto, ale na pewno będzie coś w tym stylu

dziewczęta, 80 DDŚ jutro idziemy do USC po papiery, do księdza się dowiedzieć co i jak jest potrzebne no i po gajer dla TŻ musze go jeszcze namówić na wybielanie zębów, bo znalazłam jakieś u nas w mieście lampami za 90 zł
Stary 2014-06-10, 00:13   #2060
cude
Zadomowienie

kiss

mysza, proście o dyspensę Jak zapraszaliśmy znajomego, to:
-wybawimy się, wypijemy
-no właśnie, chodzi o to, że nasze wesele będzie bezalkoholowe
-
Tak dał się wkręcić

asiulek8, pięknie wyglądasz!

Sprzedawca na all odpisał, że te buty nie będą pasować - mam problemowe długości stopy. Chciałam zmówić na bialebuty.com, ale tam nie wyrobią się na czas, z akces to samo.
Oglądaliśmy mieszkania i zdecydowaliśmy, że przez te 8 miesięy pomieszkamy jeszcze w akademiku i pożyjemy studenckim życiem
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 00:16   #2061
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Również wracam jako żona
Czekam na relację
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
ale że co?? brak zębów może na wejściu rozdawaj TAKIE??
Dobry pomysł a może winietki w kształcie zębów zrobię?
Stary 2014-06-10, 00:36   #2062
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Była bardzo podobna zabawa- inny tekst https://www.youtube.com/watch?v=Ba6XoMjt7q8 młodym to świetnie wyszło normalnie az podejżewam że ćwiczyli

Ogólnie dzięki zespołowi wesele było cudowne tak samo ślub dzięki chórowi który śpiewał bo ksiądz masakra przynudzał czytał z kartki mylił się i w ogóle gadał od rzeczy.
Tak jak nie lubie takich zabaw na weselu tak ta jest swietna odpuściłabym tylko tekst z myciem jajek

Cytat:

Do tego kurs tańca w pełni rozpoczęty, prawie cały układ już mamy - zdecydowaliśmy się na rumbę

Mam tylko problem z welonem. Nie wiem na jaki się zdecydować Kościół jest "krótki" więc długi odpada, pomimo, że mi się bardzo podobają no i mam też tren... Za bardzo napuszony nie, bo wyglądam jak paw

Z księdzem jak narazie załatwiliśmy tylko mój akt chrztu więc trzeba nabrać tempa.
Piekna ta suknia. Ja na Twoim miejscu wybrałam prosty z mereżka do tego błyszczącego pasa, cos w stylu jak masz w załaczniku chociaz dlugi z trenem tez pięknie wygląda

Bylismy dzis z Tż na szybkim spacerze: prawie 4km, ponad 500kcal spalonych od czegoś trzeba zacząc

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 07:10   #2063
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja zamawiałam 8 dni temu i nic
a zamówiłaś kurierem??

ja nadal nie wiem co robić z włosami niby zarys jest ale jakos nie do końca mi to gra

dziś jedziemy na sale omówić troszkę szczegółów z menagerem. Zarzuce mu ze nie skoszona trawa na ogródku nie ma nic wspolnego z profesjonalizmem jakim sie szczycą ( w sobote slub brala tam moja kol - i trawnik byl nie skoszony ) pierdoła ale mnie ugryzła w oko :P
będzie ją kosił tą trawe! gwarantuje mu!

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 07:20   #2064
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Być szcześliwa z nim! Super że wszystko się ułóżyło Wierzę że znajdziesz dobrego specjalistę i on Ci pomoże

Ja ostatnio byłam u Ciebie w mieście gości prosić

Dla mnie jest ok

nic takiego nam nie proponował :P chyba bym go wyśmiała
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 07:43   #2065
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Opium, to jeszcze nic - do mojej koleżanki jej własna starsza siostra wybiera się w białej, długiej sukience ze swojego ślubu. Ma chyba identyczną, jak na tym zdjęciu - koleżanka też ma dość skromną, co prawda koronkową, ale WTF!
O ja pier...le
No rzeczywiście zmiana sznurowania na zamek dużo zmieni

Cytat:

Ślicznie wyglądasz.
Też poluję na tą księgę ale chyba poczekam na Wasze opinie.

Nie zrobiłam wczoraj zdjęć zaproszeniom ale dzisiaj się poprawię. Idę dzisiaj na próbny makijaż więc od razu wrzucę wszystko.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 07:55   #2066
asiulek8
Wtajemniczenie

Dzięki wszystkim za opinię nie będę cytować.

Ta zabawa co wrzucała któraś jest super. Widziałam youtubie kilka dni temu. Muszę się dowiedzieć czy mój zespół to praktykuje

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:02   #2067
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Karen, dobrze wspominacie?
O tyle lipa jest, że teraz kurs zaczyna się 16.06, ale 16-18.06 nie ma mojego TŻta, bo jedzie na szkolenie :/ Niby babeczka mówi, że moglibyśmy bez problemu nadrobić, bo to takie organizacyjne zajęcia i podstawy podstaw, ale my jesteśmy kompletnie nietańczący i jednak trochę się boję, że bylibyśmy w tyle bez tych jednych zajęć

A z kolei w lipcu nie wiadomo, czy się utworzy grupa, czy nie. Do grupy potrzeba 6 par, gdyby zdecydowała się An i moi znajomi, to mamy już 3, czyli nie tak źle, ale żeby to wypaliło, bo jak nie, to jesteśmy w tyłku
Tak fajnie było. Ale faktycznie ze względu na to, że to jest tylko 5 spotkań warto zaczac od poczatku. My mielismy z hania fajna dziewczyna byl walc angielski, 2na 1 i quickstep. Trzymam kciuki żeby udało sie zebrać grupę!

Cytat:

Tez tak uwazam na wyjscie kazdy dostanie flaszke i ciasto i niech nas dobrze wspominaja :p

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:29   #2068
lupinka
Zadomowienie

Cytat:

Na delikatną sugestię, że może jednak wybrałaby coś innego, siostra fochnęła się i powiedziała, że ma małe dziecko i nie stać jej na nową sukienkę, a poza tym i tak ją przerobi (sznurowanie wymieni na zamek) i będzie trochę inna
nie wierzę, ja nigdy w takie akcje nie potrafię uwierzyć!

u nas foto i dj też sami zaznaczali na spotkaniach z nami, że nie piją bo są wtedy w pracy

witam się i uciekam, mam dzisiaj milion spraw do załatwienia i też niecierpliwie czekam na relacje!!!
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:09   #2069
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny ja również w sobotę byłam na weselu i również mam kilka spostrzeżeń
Jedzenia było bardzo mało i niedobre (brakowało czegoś tak podstawowego jak chleb) goście byli przy stołach bardzo poupychani to też na minus bo mój TŻ siedział przy końcu stolika a ok 23 siedział już na rogu
Na plus dzieci ok roku otrzymały krzesełka dla siebie i miały miejsce przy stole no i zespół bajka pewnie jakbym drugi raz mogła wybrać to bym ich wzięła wodzirej był cudowny miał mikrofon ale w sumie nie był mu potrzebny miał taki piękny donośny głos bardzo fajnie zabawiał gości cudowne zabawy mieli zarówno grupowe jak i z gośćmi i z parą młodą
.

trochę się boję że u mnie tak będzie.. Mam stoliki 12 i 10osobowe hmhmhm

Cytat:

otóż to. U mnie koles z kapeli powiedział że oni nie piją bo są w pracy. Ale toast szampanem za młodych wyniosą

Cytat:
1. nie bierz stanika, który nie pasuje, a jeśli już, to lepiej brać taki, z za małą niż z za dużą miską/obwodem.:

stanika który nie pasuje się nie bierze a jak już to ten z mniejszym obwodem bo skóra się rozciaga a razem z Nią stanik. Natomiast miska musi być dobrze dobrana ! Ani za dużą ani w mała.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Bylismy dzis z Tż na szybkim spacerze: prawie 4km, ponad 500kcal spalonych od czegoś trzeba zacząc
My też Uwielbiamy tak spacerować ale Można pospalac kalorie w przyjemniejszy sposób..

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:17   #2070
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Kasiulenkowo – zdrówka dla Twojego żołądka
ja nie pijam alkoholu więc dla mnie ten problem to nie problem

rozdaliśmy wszystkie zaproszenia

-/+ 10 osób może nie przyjść

gości zaproszonych mamy 140

brat ma wesele 21.06 a ja nie mam butów mało tego nie ma nic ciekawego w sklepach bo te buty co kupie do brata chce założyć do nas na 2 dzień

sukienkę na drugi dzień kupiłam białą bez rękawków w kolorowe drobne kwiaty pasek czerwony w talii a tż biała koszula i czerwony krawat, ale stwierdził że będzie wyglądał polsko a ja mu na to że ja na sobotę mam białą suknie i czerwone buty i czerwony bukiet... to nie będzie polsko?? i teraz nie wiem jaką tą koszulę i bukiet

a na sobotę ma biała koszulę i jak myślicie?? zwykł czerwony krawat to tak mało dostojnie.. może czarna lub czerwona mucha?? albo biały krawat angielski??
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości