|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Dziewczyny ja również w sobotę byłam na weselu i również mam kilka spostrzeżeń
![]() Jedzenia było bardzo mało i niedobre (brakowało czegoś tak podstawowego jak chleb) goście byli przy stołach bardzo poupychani to też na minus bo mój TŻ siedział przy końcu stolika a ok 23 siedział już na rogu ![]() Na plus dzieci ok roku otrzymały krzesełka dla siebie i miały miejsce przy stole no i zespół wodzirej był cudowny miał mikrofon ale w sumie nie był mu potrzebny miał taki piękny donośny głos bardzo fajnie zabawiał gości cudowne zabawy mieli zarówno grupowe jak i z gośćmi i z parą młodą Była bardzo podobna zabawa- inny tekst https://www.youtube.com/watch?v=Ba6XoMjt7q8 młodym to świetnie wyszło normalnie az podejżewam że ćwiczyli ![]() Ogólnie dzięki zespołowi wesele było cudowne tak samo ślub dzięki chórowi który śpiewał bo ksiądz masakra przynudzał czytał z kartki mylił się i w ogóle gadał od rzeczy.
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
U nas usługodawcy dostaną szampana na toast bo to nagi znajomi i tyle. Pić mogą na drugi dzień bo zapraszamy ich na grilla. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
velika bardzo ładna fryzurka
, super że byłaś na ślubie magdalenki , musisz w takim razie mieszkać gdzieś blisko Konina bo o ile pamiętam Magdalenka jest z Konina Kolczyki piekne kupiłaś kiss12550 bardzo ładne te bolerka co pokazałaś ![]() mimi_77 za załatwione sprawy, bardzo ładna bieliznaS1lc1a Super, że się wszystko udało ![]() Elrosa Bardzo ładna sukienka, ta koronka do góry śliczna iliy za załatwione sprawypysia1987 super, że między Wami się ułożyło, Tż Cię ewidentnie kocha ![]() Dotka90 ale jesteś do przodu, też sie muszę ogarnąć i jakąś listę zrobić, jak Cię czytam to ja jestem jeszcze do tyłuuuu a mamy w tym samym dniu ślub. Ze spraw ślubnych byłam dziś w bieliźnianym bo Pani miała przywieźć większy rozmiar jaki maja w hurtowni, no i d... 65F za małe miał miseczki a obwód był dobry, a 70F jednak trochę za luźny i by trzeba było przerabiać. Pani mówik, że większych rozmiarów w hurtowni już nie było. Tak więc myślę czy warto zamówić na allegro, znalazłam nawet chyba ten sam model i myślę że 65G byłby dobry, chociaż boję sie na all zamawiać bo tam jeszcze nigdy nic nie zwracałam i nie wiem czy w razie czego nie ma problemu ze zwrotem. Ewentualnie myślę żeby zamówić i 65G i 65H żeby mieć porównanie i jeśli będzie któryś dobry to zostawić a pozostały zwrócić. Myślicie że nie byłoby tak problemu? A i jutro chyba zamawiam obrączki. W załączniku daje jakie mi sie podobają. Najbardziej chcieliśmy model 1 (ale bez brylantu), ale niestety nie robia z tego odelu obrączek 4mm. Tak więc wybieramy środkową (na palcu mam 5mm, a będę mieć 4mm). Prawdopodobnie jutro pójdziemy do USC jeśli Tż wróci wcześniej z pracy. Edytowane przez monidot Czas edycji: 2014-06-09 o 22:14 |
|
|
|
#2044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będziesz wiedziała od razu i nie będziesz się martwić o problemy ze zwrotem ![]() edit: bardzo ładne obrączki
Edytowane przez oluska227887 Czas edycji: 2014-06-09 o 22:17 |
|
|
|
|
#2045 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracam i ja po dłuugiej przerwie. A zostały już tylko 74 dni
Od miesiąca mamy obrączki, a dzisiaj przyszła nasza odciskowa księga gości ![]() Do tego kurs tańca w pełni rozpoczęty, prawie cały układ już mamy - zdecydowaliśmy się na rumbę Mam tylko problem z welonem. Nie wiem na jaki się zdecydować Kościół jest "krótki" więc długi odpada, pomimo, że mi się bardzo podobają no i mam też tren... Za bardzo napuszony nie, bo wyglądam jak paw ![]() Z księdzem jak narazie załatwiliśmy tylko mój akt chrztu więc trzeba nabrać tempa.
21.01.2010 r. 27.07.2012 r. 23.08.2014 r. ![]() 03.03.2015 - Jagódka TP: 25.08.2016 Edytowane przez asiulek8 Czas edycji: 2014-06-09 o 22:20 |
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do Was już jako żonka
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. na allegro jesli sprzedaje firma/sklep, masz 10 dni na zwrot 3. jeśli jest tak,jak wyżej, to bez problemu zwrócisz, ale weź pod uwage, że płacisz wtedy dodatkowo za wysyłkę. Nie ma u Ciebie żadnego innego sklepu z bielizną? Skąd jesteś? ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Asiulek, cudnie Ci w tej sukience! |
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A byłam też we Wrześni w Esotiq oraz kilku innych sklepach i w Galerii handlowej w Koninie w Esotiq i w Triumphie i w żadnym nic na mnie idealnie nie pasowało albo nie mieli mojego rozmiaru Edytowane przez monidot Czas edycji: 2014-06-09 o 22:52 |
|
|
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
Monidot – też nie zamawiałam nigdy żadnych ubrań czy bielizny przez all dlatego doskonale Cię rozumiem, ja też boje się tego że później będę musiała coś odsyłać kombinować jak mi nie przypasuje , ale skoro znalazłaś ten sam model powinno być ok
![]() Asiulek – bardzo podoba mi się data Twojego (naszego) ślubu śliczna suknia i obrączki!A my w końcu wybraliśmy dekorację samochodu (mieliśmy to zrobić w zeszłym tyg no ale cóż )KLIK. W sumie chciałam tańszą ale stwierdziliśmy że rozłożymy koszty na 3 (moi rodzice , teściowie i my) no i wtedy cena już tak straszna nie jest potem spróbujemy odsprzedać lub zostawimy dla mojego brata lub brata Tżta
|
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
za wszystkie załatwione sprawy- obrączki i księga są piękne, a suknia cudowna Czekamy na relację!!
|
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=monidot;46817429 A i jutro chyba zamawiam obrączki. W załączniku daje jakie mi sie podobają. Najbardziej chcieliśmy model 1 (ale bez brylantu), ale niestety nie robia z tego odelu obrączek 4mm. Tak więc wybieramy środkową (na palcu mam 5mm, a będę mieć 4mm). Prawdopodobnie jutro pójdziemy do USC jeśli Tż wróci wcześniej z pracy.[/QUOTE] te środkowe obrączki najładniejsze Cytat:
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
klaudyna21 my nie pytaliśmy czy piją czy nie tylko po prostu nie daliśmy im na stół i po sprawie
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
mojakaren co do wódki to chyba taka średnia półka, butelka wygląda ładnie i jest "podobno" dobra, opinie ma spoko więc chyba ją weźmiemy
![]() Elrosa co do sukienki siostry PM to maskara jakaś - ubić to za mało monidot dzięki Gratki wybrania obrączek ten model nr 1 bardzo ładny ale chyba jeszcze szerszy niż 5 mm w porównaniu z tym środkowym? ![]() asiulek8 bravoooo za obrączki księgę i suknie ![]() paula600324 witaj już żonko
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2059 | |||||||
|
Zadomowienie
|
no to może się zdecyduję na mikro
skoro filtr daje radę Cytat:
Cytat:
![]() chyba masz rację co do tych kwasów, ale jak już pisałam wyżej, pójdę, każę się pomacać i pooglądać i zadecydować co będzie najlepsze ![]() ale o OCM pomyślę również, bo brzmi dość zachęcająco, szczególnie, że zaczęłam dośc serio myśleć o olejach i znalazłam aptekę, niedrogą, w której takowe specyfiki posiadają Cytat:
kuzyn może zmieni zdanie, skoro taki kochliwy ![]() cieszę się, że sprawy z TŻ się poukładały Cytat:
a się uśmiałam z tej zabawy ale mojego TŻ nie widzę w tym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczęta, 80 DDŚ musze go jeszcze namówić na wybielanie zębów, bo znalazłam jakieś u nas w mieście lampami za 90 zł
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
kiss
mysza, proście o dyspensę Jak zapraszaliśmy znajomego, to:-wybawimy się, wypijemy ![]() -no właśnie, chodzi o to, że nasze wesele będzie bezalkoholowe - ![]() ![]() Tak dał się wkręcić ![]() asiulek8, pięknie wyglądasz! Sprzedawca na all odpisał, że te buty nie będą pasować - mam problemowe długości stopy. Chciałam zmówić na bialebuty.com, ale tam nie wyrobią się na czas, z akces to samo. Oglądaliśmy mieszkania i zdecydowaliśmy, że przez te 8 miesięy pomieszkamy jeszcze w akademiku i pożyjemy studenckim życiem
|
|
|
|
#2061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a może winietki w kształcie zębów zrobię?
|
|
|
#2062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
chociaz dlugi z trenem tez pięknie wygląda Bylismy dzis z Tż na szybkim spacerze: prawie 4km, ponad 500kcal spalonych od czegoś trzeba zacząc
|
||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
a zamówiłaś kurierem??
ja nadal nie wiem co robić z włosami ![]() dziś jedziemy na sale omówić troszkę szczegółów z menagerem. Zarzuce mu ze nie skoszona trawa na ogródku nie ma nic wspolnego z profesjonalizmem jakim sie szczycą ( w sobote slub brala tam moja kol - i trawnik byl nie skoszony ) pierdoła ale mnie ugryzła w oko :Pbędzie ją kosił tą trawe! gwarantuje mu! |
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No rzeczywiście zmiana sznurowania na zamek dużo zmieni Cytat:
Też poluję na tą księgę ale chyba poczekam na Wasze opinie. Nie zrobiłam wczoraj zdjęć zaproszeniom ale dzisiaj się poprawię. Idę dzisiaj na próbny makijaż więc od razu wrzucę wszystko. |
||
|
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wszystkim za opinię
nie będę cytować.Ta zabawa co wrzucała któraś jest super. Widziałam youtubie kilka dni temu. Muszę się dowiedzieć czy mój zespół to praktykuje ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byl walc angielski, 2na 1 i quickstep. Trzymam kciuki żeby udało sie zebrać grupę! ![]() Cytat:
na wyjscie kazdy dostanie flaszke i ciasto i niech nas dobrze wspominaja :pWysłane z mojego GT-I8260
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nas foto i dj też sami zaznaczali na spotkaniach z nami, że nie piją bo są wtedy w pracy witam się i uciekam, mam dzisiaj milion spraw do załatwienia i też niecierpliwie czekam na relacje!!!
|
|
|
|
|
#2069 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trochę się boję że u mnie tak będzie.. Mam stoliki 12 i 10osobowe hmhmhm Cytat:
otóż to. U mnie koles z kapeli powiedział że oni nie piją bo są w pracy. Ale toast szampanem za młodych wyniosą ![]() Cytat:
stanika który nie pasuje się nie bierze a jak już to ten z mniejszym obwodem bo skóra się rozciaga a razem z Nią stanik. Natomiast miska musi być dobrze dobrana ! Ani za dużą ani w mała. Cytat:
ale Można pospalac kalorie w przyjemniejszy sposób.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie pijam alkoholu więc dla mnie ten problem to nie problem
![]() rozdaliśmy wszystkie zaproszenia -/+ 10 osób może nie przyjść ![]() gości zaproszonych mamy 140 brat ma wesele 21.06 a ja nie mam butów mało tego nie ma nic ciekawego w sklepach bo te buty co kupie do brata chce założyć do nas na 2 dzień ![]() sukienkę na drugi dzień kupiłam białą bez rękawków w kolorowe drobne kwiaty pasek czerwony w talii a tż biała koszula i czerwony krawat, ale stwierdził że będzie wyglądał polsko a ja mu na to że ja na sobotę mam białą suknie i czerwone buty i czerwony bukiet... to nie będzie polsko?? i teraz nie wiem jaką tą koszulę i bukiet ![]() a na sobotę ma biała koszulę i jak myślicie?? zwykł czerwony krawat to tak mało dostojnie.. może czarna lub czerwona mucha?? albo biały krawat angielski?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

no i zespół
wodzirej był cudowny miał mikrofon ale w sumie nie był mu potrzebny miał taki piękny donośny głos bardzo fajnie zabawiał gości
cudowne zabawy mieli
15.09.2014 

za załatwione sprawy, bardzo ładna bielizna
Kościół jest "krótki" więc długi odpada, pomimo, że mi się bardzo podobają no i mam też tren... Za bardzo napuszony nie, bo wyglądam jak paw 

)