Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-10, 15:00   #211
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXV

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
jak ja to znam tylko dwa ale wierze że są tam gdzieś jeszcze dziewczyny które mają tak jak ja
mój chłop ostatnio leżał ze mną i też płakał bo nie wiedział jak mi ma pomóc

tak, ja
teraz trochę mniej przez hormony, ale tez pamiętam sytuację jak mama stała nade mną i prawie płakała, kiedy czekałyśmy na karetkę, a ja krzyczałam w głos, wymiotowałam z bólu, traciłam przytomność na kilka sekund... no okres dojrzewania był dla mnie dosyć trudny
tego nie da się opisać komuś, kto nie przeżył, bo zawsze będzie brzmiało wręcz groteskowo i niewiarygodnie

teżet też na początku związku, pamiętam byliśmy w Wiśle, siadł i prawie się popłakał, ale po chwili szybko pobiegł do apteki, co niewiele zmieniło, bo leki bez recepty na mnie nie działały
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 15:30   #212
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

tak, ja
Munkaa, znowu mam do Ciebie pytanie jakoś niedawno pisałaś o sałatce (?) chyba z avocado i mozzarelli, przepis brzmiał pysznie, chciałabym zrobić a nie mogę znaleźć tego posta pomożesz?

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 15:31   #213
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:

tak, ja
teraz trochę mniej przez hormony, ale tez pamiętam sytuację jak mama stała nade mną i prawie płakała, kiedy czekałyśmy na karetkę, a ja krzyczałam w głos, wymiotowałam z bólu, traciłam przytomność na kilka sekund... no okres dojrzewania był dla mnie dosyć trudny
tego nie da się opisać komuś, kto nie przeżył, bo zawsze będzie brzmiało wręcz groteskowo i niewiarygodnie

teżet też na początku związku, pamiętam byliśmy w Wiśle, siadł i prawie się popłakał, ale po chwili szybko pobiegł do apteki, co niewiele zmieniło, bo leki bez recepty na mnie nie działały
borze zielony, a ja myślałam, że z moimi niedowładami w nogach miałam najgorzej...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:11   #214
dispersi
Rozeznanie

Nie zauważyłam w spisie tej dziewczyny. Czarszka. Co o niej sądzicie?

Stary 2014-06-10, 16:13   #215
201607131110
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=QOz0Qv1YhPU Alli w Afryce wspaniały filmik
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:14   #216
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość

Uwielbiam ją! Bardzo pozytywna dziewczyna, zaraża swoim optymizmem

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:15   #217
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
U mnie czy to w liceum czy w gimnazjum to trudno było o 'zwolenienie całoroczne z WF'u'. Zwolenienie musiało być wydane przez lekarza specjalistę wraz z kartoteką choroby (bo takie zwolenienie też można załatwić) a nie przez rodzinnego :P Dodatkowo My dziewczyny miałyśmy do wykorzystania jedną kropkę którą mogłaś sobie wykorzystać w czasie np okresu U mnie nie było tak źle - przynajmniej mogłam się na kimś wyżyć.
u mnie w lo też trzeba mieć zwolnienie od lekarza specjalisty bo od innego nie przejdzie a mimo to kilka dziewczyn na załatwione bo są leniwe ja taką niedyspozycyjną kropkę miałam w gimnazjum i też często ja brałam jak nie chciało mi się ćwiczyć (ale to było jakoś co 2-3 miesiace bo ogólnie wf bardzo lubię)

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Zapomniałam jeszcze dodać o liczeniu cyklu miesiączkowego. Okres liczony co ok 28dni. Zgłosiłaś wcześniej, bania! Wiadomo jak się ma 13,14 lat to jeszcze nie do końca jest uregulowany, czasem co 30 dni, co 24, 4oitp.
o czym takim to jescze nie słyszałam zbyt duże wkraczanie w intymność ucznia

ja lubię wf i prawdę mówiąc zawsze lubiłam cała podstawówkę biegaliśmy bo dziewczyny przygotowywały się do przełajów więc robliśmy to samo, w gimnazjum była nieśmiertlena siatka a teraz w lo mam nieco większy wybór - albo siatka albo siłownia albo ping pong, oczywiście z wf genialna nie jestem ale ćwiczę i w szkole i w domu nawet obecnie zdarzaja się docinki że straciliśmy punkt w meczu ale to coraz więcej jest takie na luzie, już mało kto się spina. Zawsze denerwowało mnie, że nauczyciel nic sam nie pokazuje tylko wybiera jednego ucznia i niech on pokazuje innym mieliśmy tak na gimnastyce w LO - denerwowało mnie to niezmiernie bo jednak część gimnastyki musiałam robić a wuefistka nie mogła się ruszyć i niczego pokazać

Oleska usunęła zdjęcia z "Januszem" :O

Edytowane przez anja415
Czas edycji: 2014-06-10 o 16:18
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:16   #218
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość

Czarszka jest super! Myślałam, że jest w spisie
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:18   #219
patycek
Rozeznanie

Cytat:

tak, ja

10 lat miałam takie bóle, nic nie pomagało, co miesiąc wymioty i omdlenia z bólu, najczęściej kończyło się zastrzykiem na pogotowiu. Lekarze rozkładali ręce i nie mieli pojęcia co jest powodem.
I zgadzam się że jak ktoś tego nie miał, to nie zrozumie. Przy takich bólach koleżanki z pracy patrzyły na mnie co najmniej dziwnie i twierdziły że udaje skoro ibuprom max mi nie pomaga.
Odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne już w ogóle mnie nie boli ale zdaję sobie sprawę że ten luksus nie będzie trwał wiecznie :/

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2014-06-10 o 16:26
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:20   #220
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinka1808 Pokaż wiadomość
Tak Tak przed ciążą miałam okres 8 dni, pierwsze 4 to byla jakas masakra
Teraz mam jakieś 2 dni i właściwie nawet nie czuje tego, jedynie 2 dni przed mnie bolą plecy w krzyżach.
za każdym razem gdy to słysze to rośnie we mnie nadzieja oby ta samo było i ze mną

Cytat:

tak, ja

o rajciu.. to samo co u mnie szczerze współczuję kiedyś koleżanki poleciły mi zrobić ciepły okład na ''rozkurczenie'', ehe dostałam takich duszności i zemdlałam.. więc radze nawet nikomu nie próbować
Stary 2014-06-10, 16:28   #221
patycek
Rozeznanie

Cytat:
za każdym razem gdy to słysze to rośnie we mnie nadzieja oby ta samo było i ze mną

o rajciu.. to samo co u mnie szczerze współczuję kiedyś koleżanki poleciły mi zrobić ciepły okład na ''rozkurczenie'', ehe dostałam takich duszności i zemdlałam.. więc radze nawet nikomu nie próbować
U mnie ciepłe okłady powodowały jeszcze większe bóle, zaczęłam stosować zimne i było dużo lepiej.
Stary 2014-06-10, 16:29   #222
201607110949
Konto usunięte

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater - podoba wam się taki efekt na ustach? bo mnie kojarzy się ze zjedzoną szminką tudzież konturówką a la Pamela Anderson.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:33   #223
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Uwielbiam ją! Bardzo pozytywna dziewczyna, zaraża swoim optymizmem
Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Czarszka jest super! Myślałam, że jest w spisie
Przypomniałam sobie o niej niedawno i ją polubiłam, bo kiedyś po obejrzeniu paru jej filmików odniosłam wrażenie, że jest strasznie wyniosła i przemądrzała. Choć rad miała wiele fajnych, to swoją osobowością nie zachęciła mnie do siebie. Ale widocznie trafiłam na gorsze jej dni... ;-)
Stary 2014-06-10, 16:41   #224
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater - podoba wam się taki efekt na ustach? bo mnie kojarzy się ze zjedzoną szminką tudzież konturówką a la Pamela Anderson.
właśnie chciałam to wstawić okropnie to wyglada
Stary 2014-06-10, 16:48   #225
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Ogólnie fajny pomysł z tym filmikiem miała Kajmanowa, ale chyba nie wzięła pod uwagę że nie ćwiczenie na wf przeważnie ma 2 przyczyny
1)nauczyciel faszysta
2) "sportsmenki" które wyśmiewają innych albo się wkurzają że nie odbił ktoś piłki i straciła drużyna 1punkt.
Bez przesady Nauczyciele faszyści są wszędzie, nie tylko na WF.
Sama teraz chodzę do liceum i nie wydaje mi się by większość moich koleżanek załatwiało sobie z tego powodu lewe zwolnienie.

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Do szkoły już nie chodzę a mam takie samo zdanie . I jeszcze: te zajęcia były tak nierozwojowe, że mogłoby ich nie być a nikt by nie ucierpiał - a ja akurat ćwiczyłam na wfie. Na studiach wf wybrałam sama i uwielbiam na niego uczęszczać, na zawsze pożegnałam łamiące kręgosłup brzuszki na czas, kozła i nieśmiertelną 'siatę'.
Ja na studiach zamierzam ćwiczyć, ale od gimnazjum na WF nie ćwiczę. Przez 3 lata uciekałam, unikałam i miałam ogólnie problemy z tym przedmiotem Teraz mam zwolnienie. WF w szkołach to totalna strata czasu. Machanie rękoma i nogami przez dwie godziny czy bieganie po korytarzu szkolnym, albo po trawniku nie wydaje mi się czymś co mogłoby jakoś wpłynąć korzystnie na moją sylwetkę.
Tak jak mówiłam większość moich koleżanek to właśnie dlatego ma zwolnienia- strata czasu. Wolę sobie wrócić do domu, założyć dres i pójść pobiegać w normalnych warunkach, niż latać zasapana po hali a potem jeszcze siedzieć spocona przez kolejne 6 godzin w szkole.

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-06-10 o 16:50
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:57   #226
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie fajny pomysł z tym filmikiem miała Kajmanowa, ale chyba nie wzięła pod uwagę że nie ćwiczenie na wf przeważnie ma 2 przyczyny
1)nauczyciel faszysta
2) "sportsmenki" które wyśmiewają innych albo się wkurzają że nie odbił ktoś piłki i straciła drużyna 1punkt.

Dodam 3) wuefista w szkole to hmmm najczęściej ktoś kto lepszej pracy nie dostał, myśleć za bardzo nie potrafi, dlatego większość zajęć to " grać w siatkę! nogę czy innego kosza lub skakać przez kozła łamać paluchy i niszczyć stawy! rozgrzewka rozciąganie? a co to i po co? Sorry wuef który ja pamiętam to prosta droga do kalectwa

4) beznadziejne zajęcia zero sensu czy ciekawych form ruchu bo chyba o to chodzi o ruch a nie znęcanie się nad uczniami?

Z wuefu na szczęście miałam od pewnego roku życia zwolnienie całkowite dzięki czemu mój kontakt z tym czymś był zerowy.

Na szczęście na studiach trafiłam na fajną babkę i wuef był oceniany TYLKO za obecności a kobieta była miła tłumaczyła jak nalezy wykonywac ćwiczenia i nigdy nie miała problemu z tym, że czegoś nie potrafimy. Później spokojnie zapisałam się na aerobik i z przerwami mniejszymi czy większymi ćwiczę od lat. Kondycję mam dobrą i na szczęście mam niezniszczone stawy i zdrowy kręgosłup- bo NIE! ćwiczyłam na wuefie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:02   #227
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

Dodam 3) wuefista w szkole to hmmm najczęściej ktoś kto lepszej pracy nie dostał, myśleć za bardzo nie potrafi, dlatego większość zajęć to " grać w siatkę! nogę czy innego kosza lub skakać przez kozła łamać paluchy i niszczyć stawy! rozgrzewka rozciąganie? a co to i po co? Sorry wuef który ja pamiętam to prosta droga do kalectwa

4) beznadziejne zajęcia zero sensu czy ciekawych form ruchu bo chyba o to chodzi o ruch a nie znęcanie się nad uczniami?

Z wuefu na szczęście miałam od pewnego roku życia zwolnienie całkowite dzięki czemu mój kontakt z tym czymś był zerowy.

Na szczęście na studiach trafiłam na fajną babkę i wuef był oceniany TYLKO za obecności a kobieta była miła tłumaczyła jak nalezy wykonywac ćwiczenia i nigdy nie miała problemu z tym, że czegoś nie potrafimy. Później spokojnie zapisałam się na aerobik i z przerwami mniejszymi czy większymi ćwiczę od lat. Kondycję mam dobrą i na szczęście mam niezniszczone stawy i zdrowy kręgosłup- bo NIE! ćwiczyłam na wuefie.
Ćwiczenia na wf w szkole to jest totalna katastrofa. O ile w gimnazjum miałam solidną wfistkę, która nie męczyła nas bo ewidentnie było widać, że lubi to co robi, tak w liceum miałam już dwie nauczycielki- żadna z nich nie wygląda na osobię, która jest zainteresowana sportem, ba... o ćwiczeniach i wysiłku fizycznym nie mają bladego pojęcia.
W gimnazjum nasza pani zabierała nas na fitness, rozciąganie, bieganie- typowo babskie ćwiczenia. W liceum u mnie w klasie tylko biegają w kółko po hali i grają w siatę
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:06   #228
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Sama nie wiem. Jestem bardziej na tak, ale nie pasuje mi ten róż pośrodku dolnej wargi.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:06   #229
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
10 lat miałam takie bóle, nic nie pomagało, co miesiąc wymioty i omdlenia z bólu, najczęściej kończyło się zastrzykiem na pogotowiu. Lekarze rozkładali ręce i nie mieli pojęcia co jest powodem.
I zgadzam się że jak ktoś tego nie miał, to nie zrozumie. Przy takich bólach koleżanki z pracy patrzyły na mnie co najmniej dziwnie i twierdziły że udaje skoro ibuprom max mi nie pomaga.
Odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne już w ogóle mnie nie boli ale zdaję sobie sprawę że ten luksus nie będzie trwał wiecznie:/
No właśnie niekoniecznie ja od zawsze miałam bolące (a dostałam okres jak miałam 9 lat!) i co miesiąc przez trzy dni nie było mnie w szkole, bo nie byłam w stanie wstać z łózka tak mnie wszystko bolało. Jak miałam ok 13 lat zaczęłam brać diane35 na problemy skórne i przy okazji ból podczas okresu mi znacznie zelżał - ale brałam je tylko 5 miesięcy i później wróciło wszystko. Później zaczęłam brać tabletki typowo antykoncepcyjne na studiach (jasminelle) i brałam przez 4 lata i nawet nie czułam że mam okres. Tabletki odstawiłam rok temu w maju i bóle do tej pory nie powróciły - co prawda przed okresem i przez pierwsze 2 dni pobolewa mnie brzuch i krzyż, ale zwykły ibuprom już załatwia sprawę co wcześniej było nie do pomyślenia
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:22   #230
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
No właśnie niekoniecznie ja od zawsze miałam bolące (a dostałam okres jak miałam 9 lat!) i co miesiąc przez trzy dni nie było mnie w szkole, bo nie byłam w stanie wstać z łózka tak mnie wszystko bolało. Jak miałam ok 13 lat zaczęłam brać diane35 na problemy skórne i przy okazji ból podczas okresu mi znacznie zelżał - ale brałam je tylko 5 miesięcy i później wróciło wszystko. Później zaczęłam brać tabletki typowo antykoncepcyjne na studiach (jasminelle) i brałam przez 4 lata i nawet nie czułam że mam okres. Tabletki odstawiłam rok temu w maju i bóle do tej pory nie powróciły - co prawda przed okresem i przez pierwsze 2 dni pobolewa mnie brzuch i krzyż, ale zwykły ibuprom już załatwia sprawę co wcześniej było nie do pomyślenia
Hmm to mnie zaskoczyłaś byłam pewna że takie bóle wracają po odstawieniu tabletek. W takim razie jest nadzieja
Stary 2014-06-10, 17:30   #231
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Sama nie wiem. Jestem bardziej na tak, ale nie pasuje mi ten róż pośrodku dolnej wargi.
Też jestem a tak, ale u niej mam wrażenie, że coś nie wyszło
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:43   #232
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
Munkaa, znowu mam do Ciebie pytanie jakoś niedawno pisałaś o sałatce (?) chyba z avocado i mozzarelli, przepis brzmiał pysznie, chciałabym zrobić a nie mogę znaleźć tego posta pomożesz?

kurcze, nie mam pojęcia o jaką sałatkę może Ci chodzić
może o taki mix, bo sałatka to za dużo powiedziane, ale mój ulubiony - jajko na twardo, awokado, mozzarella, ogórek zielony, sól, pieprz, czosnek, oliwa
to?
bo jak nie, to nie wiem, ale awokado z mozzarellą i szczypiorkiem, solą jem bardzo często, tak na talerzu po prostu :P

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:

u mnie też zimne przynosiło leciutką ulgę
w ogóle pamiętam niektóre powroty ze szkoły... zimny pot w momencie mnie zlewał, skurcz i padałam na chodnik teraz się z tego śmieję, ale było ciężko
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:45   #233
juli_jka
now or never

Cytat:
a to nie jest modne swojego czasu ombre na ustach ?
Stary 2014-06-10, 17:57   #234
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
kurcze, nie mam pojęcia o jaką sałatkę może Ci chodzić
może o taki mix, bo sałatka to za dużo powiedziane, ale mój ulubiony - jajko na twardo, awokado, mozzarella, ogórek zielony, sól, pieprz, czosnek, oliwa
to?
bo jak nie, to nie wiem, ale awokado z mozzarellą i szczypiorkiem, solą jem bardzo często, tak na talerzu po prostu :P
Tak! Nie wiedziałam jak to określić, więc napisałam o sałatce, ale chodziło mi o ten mix właśnie Dziękuję

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 18:15   #235
TheDocha
Dossisława I

Jak się nazywa drugi kanał FDAC gdzie pokazywała filmiki z wycieczek?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 18:40   #236
zielona hortensja
Rozeznanie

Cytat:
Ktoras z Was mowila o dziewczynie mowiacej po francusku z kanadyjskim akcentem --> Cynthia Dulude
Temat kanadyjskiej vlogerki wraca jak bumerang
Nie, to nie o nia chodzilo, tzn mi chodzilo o inna, a dokladniej ktos tu zamiescil linka i napisal "wydawalo mi sie, ze znam francuski, ale nie moge zrozumiec co mowi ta dziewczyna". Ta co podalas tez ma silny akcent, ale tamta rzeczywiscie bylo bardzo trudno zrozumiec.

Co do wf- temat juz przewalkowany, ale jeszcze dodam od siebie, ze mimo ze jestem osoba lubiaca aktywnosc fizyczna, nie lubie sportu, rywalizacji, mam kiepska koordynacje ruchowa, a poza tym pewne rzeczy po prostu wywoluja we mnie strach (np skakanie na glowke, albo skakanie przez kozla). Nie wydaje mi sie, zeby koniecznym bylo zmuszanie kogokolwiek do wykonywania czynnosci, ktore wywoluja w nim lek. Absolutnie ruch powinien byc w szkole obecny- prowadzimy niezdrowy tryb zycia i aerobik, bieg, rower, basen czy cos w tym stylu, a najlepiej cos, co sie pieknie nazywa po polsku "gimnastyka korekcyjna" bylaby bardzo przydatne. Jesli ktos ma predyspozycje do jakiej dyscypliny powinien miec mozliwosc wyboru.

A calkiem z innej beczki- obejrzalam to stare video DG, z Karolina i Oleska, obejrzalam kilka jego wpisow na insta i fb... Powiem tak- jestem zmurszaly pien i dinozaur, ale pomijajac juz wszystko- tresc, styl itd, to juz sama ilosc k####, je###, zaje##### itp dla mnie jest niesmaczna (nie mowie tylko o nim, ale o calej tej grupie, chociazby w tym video). Ja wiem, ze dzisiaj to jest powoli normalne, no ale dla mnie nie jest i nie bedzie. Wiadomo, ze kazdemu sie moze wyrwac, a poza tym co innego prywatna rozmowa (chociaz mi uszy wiedna, jak musze sluchac kogos co wtraca "kwiatki" co drugie slowo), ale po prostu jest to dla mnie niesmaczne i przykre.

Ale jak mowie- jestem dinozaurem

Edytowane przez zielona hortensja
Czas edycji: 2014-06-10 o 19:02
zielona hortensja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:17   #237
Loouisse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielona hortensja Pokaż wiadomość
Ale jak mowie- jestem dinozaurem
E tam, ja też wolę jak ludzie zachowują się i mówią w sposób kulturalny. A to towarzystwo w filmikach zachowuje się infantylnie i chamsko. I o ile u nastolatków mnie to nie razi, bo młody wiek ma swoje prawa, to u ludzi koło trzydziestki już tak.
Loouisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:21   #238
201607131106
Konto usunięte

Hania prezentuje nowe masthewy. Zamówiłyście już?

Absolutny must have dla Wszystkich treningowych wariatow #lglutamina#glutamina#extreme#trec#trecgirl#trecteam@trecnutrition#workout#worbitch#workhard#notimetowaist#ilovegym#gym#fit

201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:31   #239
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Jak się nazywa drugi kanał FDAC gdzie pokazywała filmiki z wycieczek?
https://www.youtube.com/user/FDandCvlog/videos

niestety stare filmiki zostały usunięte a sam kanał, mam wrażenie, że na pewno nazywał się kiedyś inaczej. może zrobiła filmiki prywatnymi
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:49   #240
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Hania prezentuje nowe masthewy. Zamówiłyście już?

Absolutny must have dla Wszystkich treningowych wariatow #lglutamina#glutamina#extreme#trec#trecgirl#trecteam@trecnutrition#workout#worbitch#workhard#notimetowaist#ilovegym#

Ona zachowuje się trochę jak wariatka. Doprowadziła do takiej tuszy, a teraz rzuciła się na siłownię jak opętana.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości