|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXV
Cytat:
tak, ja teraz trochę mniej przez hormony, ale tez pamiętam sytuację jak mama stała nade mną i prawie płakała, kiedy czekałyśmy na karetkę, a ja krzyczałam w głos, wymiotowałam z bólu, traciłam przytomność na kilka sekund... no okres dojrzewania był dla mnie dosyć trudny tego nie da się opisać komuś, kto nie przeżył, bo zawsze będzie brzmiało wręcz groteskowo i niewiarygodnie teżet też na początku związku, pamiętam byliśmy w Wiśle, siadł i prawie się popłakał, ale po chwili szybko pobiegł do apteki, co niewiele zmieniło, bo leki bez recepty na mnie nie działały |
|
|
|
|
#212 |
|
seriously? no.
|
Munkaa, znowu mam do Ciebie pytanie
jakoś niedawno pisałaś o sałatce (?) chyba z avocado i mozzarelli, przepis brzmiał pysznie, chciałabym zrobić a nie mogę znaleźć tego posta pomożesz?
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Nie zauważyłam w spisie tej dziewczyny. Czarszka. Co o niej sądzicie?
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=QOz0Qv1YhPU Alli w Afryce
wspaniały filmik
|
|
|
|
#216 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja taką niedyspozycyjną kropkę miałam w gimnazjum i też często ja brałam jak nie chciało mi się ćwiczyć (ale to było jakoś co 2-3 miesiace bo ogólnie wf bardzo lubię) Cytat:
zbyt duże wkraczanie w intymność uczniaja lubię wf i prawdę mówiąc zawsze lubiłam nawet obecnie zdarzaja się docinki że straciliśmy punkt w meczu ale to coraz więcej jest takie na luzie, już mało kto się spina. Zawsze denerwowało mnie, że nauczyciel nic sam nie pokazuje tylko wybiera jednego ucznia i niech on pokazuje innym Oleska usunęła zdjęcia z "Januszem" :O
czekam aż zdam na prawko - zdałam 29.12 Edytowane przez anja415 Czas edycji: 2014-06-10 o 16:18 |
||
|
|
|
#218 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I zgadzam się że jak ktoś tego nie miał, to nie zrozumie. Przy takich bólach koleżanki z pracy patrzyły na mnie co najmniej dziwnie i twierdziły że udaje skoro ibuprom max mi nie pomaga. Odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne już w ogóle mnie nie boli ale zdaję sobie sprawę że ten luksus nie będzie trwał wiecznie :/ Edytowane przez patycek Czas edycji: 2014-06-10 o 16:26 |
|
|
|
|
#220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby ta samo było i ze mną Cytat:
szczerze współczuję kiedyś koleżanki poleciły mi zrobić ciepły okład na ''rozkurczenie'', ehe dostałam takich duszności i zemdlałam.. więc radze nawet nikomu nie próbować
|
|
#221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater - podoba wam się taki efekt na ustach? bo mnie kojarzy się ze zjedzoną szminką tudzież konturówką a la Pamela Anderson.
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Przypomniałam sobie o niej niedawno i ją polubiłam, bo kiedyś po obejrzeniu paru jej filmików odniosłam wrażenie, że jest strasznie wyniosła i przemądrzała. Choć rad miała wiele fajnych, to swoją osobowością nie zachęciła mnie do siebie. Ale widocznie trafiłam na gorsze jej dni... ;-)
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
okropnie to wyglada
|
|
#225 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nauczyciele faszyści są wszędzie, nie tylko na WF. Sama teraz chodzę do liceum i nie wydaje mi się by większość moich koleżanek załatwiało sobie z tego powodu lewe zwolnienie. Cytat:
Teraz mam zwolnienie. WF w szkołach to totalna strata czasu. Machanie rękoma i nogami przez dwie godziny czy bieganie po korytarzu szkolnym, albo po trawniku nie wydaje mi się czymś co mogłoby jakoś wpłynąć korzystnie na moją sylwetkę. Tak jak mówiłam większość moich koleżanek to właśnie dlatego ma zwolnienia- strata czasu. Wolę sobie wrócić do domu, założyć dres i pójść pobiegać w normalnych warunkach, niż latać zasapana po hali a potem jeszcze siedzieć spocona przez kolejne 6 godzin w szkole. Edytowane przez susuanne Czas edycji: 2014-06-10 o 16:50 |
||
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam 3) wuefista w szkole to hmmm najczęściej ktoś kto lepszej pracy nie dostał, myśleć za bardzo nie potrafi, dlatego większość zajęć to " grać w siatkę! nogę czy innego kosza lub skakać przez kozła łamać paluchy i niszczyć stawy! rozgrzewka rozciąganie? a co to i po co? Sorry wuef który ja pamiętam to prosta droga do kalectwa 4) beznadziejne zajęcia zero sensu czy ciekawych form ruchu bo chyba o to chodzi o ruch a nie znęcanie się nad uczniami? Z wuefu na szczęście miałam od pewnego roku życia zwolnienie całkowite Na szczęście na studiach trafiłam na fajną babkę i wuef był oceniany TYLKO za obecności a kobieta była miła tłumaczyła jak nalezy wykonywac ćwiczenia i nigdy nie miała problemu z tym, że czegoś nie potrafimy. Później spokojnie zapisałam się na aerobik i z przerwami mniejszymi czy większymi ćwiczę od lat. Kondycję mam dobrą i na szczęście mam niezniszczone stawy i zdrowy kręgosłup- bo NIE! ćwiczyłam na wuefie. |
|
|
|
|
#227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W gimnazjum nasza pani zabierała nas na fitness, rozciąganie, bieganie- typowo babskie ćwiczenia. W liceum u mnie w klasie tylko biegają w kółko po hali i grają w siatę ![]() |
|
|
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja od zawsze miałam bolące (a dostałam okres jak miałam 9 lat!) i co miesiąc przez trzy dni nie było mnie w szkole, bo nie byłam w stanie wstać z łózka tak mnie wszystko bolało. Jak miałam ok 13 lat zaczęłam brać diane35 na problemy skórne i przy okazji ból podczas okresu mi znacznie zelżał - ale brałam je tylko 5 miesięcy i później wróciło wszystko. Później zaczęłam brać tabletki typowo antykoncepcyjne na studiach (jasminelle) i brałam przez 4 lata i nawet nie czułam że mam okres. Tabletki odstawiłam rok temu w maju i bóle do tej pory nie powróciły - co prawda przed okresem i przez pierwsze 2 dni pobolewa mnie brzuch i krzyż, ale zwykły ibuprom już załatwia sprawę co wcześniej było nie do pomyślenia |
|
|
|
|
#230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłam pewna że takie bóle wracają po odstawieniu tabletek. W takim razie jest nadzieja
|
|
|
|
|
#231 |
|
Karo
|
|
|
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, nie mam pojęcia o jaką sałatkę może Ci chodzić może o taki mix, bo sałatka to za dużo powiedziane, ale mój ulubiony - jajko na twardo, awokado, mozzarella, ogórek zielony, sól, pieprz, czosnek, oliwa to? bo jak nie, to nie wiem, ale awokado z mozzarellą i szczypiorkiem, solą jem bardzo często, tak na talerzu po prostu :P ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
u mnie też zimne przynosiło leciutką ulgę w ogóle pamiętam niektóre powroty ze szkoły... zimny pot w momencie mnie zlewał, skurcz i padałam na chodnik teraz się z tego śmieję, ale było ciężko |
||
|
|
|
#233 | |
|
now or never
|
Cytat:
|
|
#234 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#235 |
|
Dossisława I
|
Jak się nazywa drugi kanał FDAC gdzie pokazywała filmiki z wycieczek?
|
|
|
|
#236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie, to nie o nia chodzilo, tzn mi chodzilo o inna, a dokladniej ktos tu zamiescil linka i napisal "wydawalo mi sie, ze znam francuski, ale nie moge zrozumiec co mowi ta dziewczyna". Ta co podalas tez ma silny akcent, ale tamta rzeczywiscie bylo bardzo trudno zrozumiec. Co do wf- temat juz przewalkowany, ale jeszcze dodam od siebie, ze mimo ze jestem osoba lubiaca aktywnosc fizyczna, nie lubie sportu, rywalizacji, mam kiepska koordynacje ruchowa, a poza tym pewne rzeczy po prostu wywoluja we mnie strach (np skakanie na glowke, albo skakanie przez kozla). Nie wydaje mi sie, zeby koniecznym bylo zmuszanie kogokolwiek do wykonywania czynnosci, ktore wywoluja w nim lek. Absolutnie ruch powinien byc w szkole obecny- prowadzimy niezdrowy tryb zycia i aerobik, bieg, rower, basen czy cos w tym stylu, a najlepiej cos, co sie pieknie nazywa po polsku "gimnastyka korekcyjna" bylaby bardzo przydatne. Jesli ktos ma predyspozycje do jakiej dyscypliny powinien miec mozliwosc wyboru. A calkiem z innej beczki- obejrzalam to stare video DG, z Karolina i Oleska, obejrzalam kilka jego wpisow na insta i fb... Powiem tak- jestem zmurszaly pien i dinozaur, ale pomijajac juz wszystko- tresc, styl itd, to juz sama ilosc k####, je###, zaje##### itp dla mnie jest niesmaczna (nie mowie tylko o nim, ale o calej tej grupie, chociazby w tym video). Ja wiem, ze dzisiaj to jest powoli normalne, no ale dla mnie nie jest i nie bedzie. Wiadomo, ze kazdemu sie moze wyrwac, a poza tym co innego prywatna rozmowa (chociaz mi uszy wiedna, jak musze sluchac kogos co wtraca "kwiatki" co drugie slowo), ale po prostu jest to dla mnie niesmaczne i przykre. Ale jak mowie- jestem dinozaurem
Amor vincit omnia Edytowane przez zielona hortensja Czas edycji: 2014-06-10 o 19:02 |
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
E tam, ja też wolę jak ludzie zachowują się i mówią w sposób kulturalny. A to towarzystwo w filmikach zachowuje się infantylnie i chamsko. I o ile u nastolatków mnie to nie razi, bo młody wiek ma swoje prawa, to u ludzi koło trzydziestki już tak.
|
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Hania prezentuje nowe masthewy. Zamówiłyście już?
![]() Absolutny must have dla Wszystkich treningowych wariatow #lglutamina#glutamina#extreme#trec#trecgirl#trecteam@trecnutrition#workout#worbitch#workhard#notimetowaist#ilovegym#gym#fit ![]() |
|
|
|
#239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety stare filmiki zostały usunięte a sam kanał, mam wrażenie, że na pewno nazywał się kiedyś inaczej. może zrobiła filmiki prywatnymi
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

pomożesz?

wspaniały filmik

U mnie nie było tak źle - przynajmniej mogłam się na kimś wyżyć.
ja taką niedyspozycyjną kropkę miałam w gimnazjum i też często ja brałam jak nie chciało mi się ćwiczyć
zbyt duże wkraczanie w intymność ucznia

szczerze współczuję
kiedyś koleżanki poleciły mi zrobić ciepły okład na ''rozkurczenie'', ehe dostałam takich duszności i zemdlałam.. więc radze nawet nikomu nie próbować

a sam kanał, mam wrażenie, że na pewno nazywał się kiedyś inaczej. może zrobiła filmiki prywatnymi