|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Ja byłam pobiegać, ale ta godzina to zdecydowanie za wcześnie dalej gorąc wiec tylko 20 minut jeszcze brzuch poćwicze i koniec na dziś.
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Migoteńka ale miałaś niefajną przygodę
współczuję :glasi: dobrze, że jest ciepło to przynajmniej się nie rozchorujesz ![]() Coctail gratuluję widzisz jaka Ty zdolna jesteś! Super! Madzia no fotka jest na FB ale kilka dziewczyn stąd nie mam na fejsie więc wrzuciłam tu też tą fotkę Gdzie ja tam chudzielec :/ moje nogi proszą o odjęcie im z 5 kg walczę, z dietką super ale z ćwiczeniami maskara... przez te upały i pracę nie mam ochoty na żadne sporty :/ Łupy super!! Spodenki boskie strój śliczny i na tobie pięknie leży! też muszę sobie kupić taki bez sznurka na szyi, w H&M widziałam fajny i jutro się przejdę zobaczyć ten biały przestał mi się podobać :/ po założeniu go 3 razy już mi lekko z żółkł choć piorę go zawsze po powrocie z jeziora lub basenu :/
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Monia jestem zadowolona z zakupów
wszystko to co chciałam kupić w dodatku w niskich cenach także podwójna radość Ja strój kupiłam w Sinsay też nie dużo zapłaciłam, nie całe cztery dyszki ![]() Mam tez te majteczki czarne KLIK, bo myślałam, że góra będzie dobra z zeszłego roku, ale niestety już się nie nadaje, także mam majtki jedne w zapasie a ten mój ma ramiączka, ale odczepiane Mi się podoba ten Twój strój co kiedyś na allegro kupowałaś No spodenki są super, nie mogę się doczekać kiedy je założę, a torebki takiej szukałam już z 2-3 miesiące
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No strój fajny, ja kupowałam w zeszłym roku to póki co nie planuje chyba że na promce znajde
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
Tycikata brawo za wagę to jednak jest różnica prawie 3kg także super
![]() Heroine wiesz co tak się troche bałam a nie było tak źle dzisiaj dziewczyny pomagają cały czaas mówią co i jak więc luzik![]() współczuję bólu brzuszka Monia mi się Twój strój bardzo podoba a jaki Ty kobieto masz brzuszek!!! ja niestety nic na opuchlizny nie stosuję i nie znam no ale się wkurzyłam a Tż się śmieje że to tak jak na filmach mnie oblał lol. Cocktal gratki to dobra jesteś jak żadnych poprawek nie miałaś brawo za bieg Medzik Twój strój też bardzo ładny i pierwsze spodenki świetne ![]() na mnie taki strój w ogóle nie leży ;/ nie trzyma w ogóle ehh
|
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Który strój mój ci sie podoba? Bo już nie pamietam tyle ich miałam :-P ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Hehe twój TŻ widać ma poczucie humoru haha kiedyś mnie też tak auto ochlapało i wygladalam jak zmokła kura :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja musiałam kupić, bo swój stary ma już 4 lata także tego Cytat:
mi strój nie ma co trzymać, wystarczy że będzie zasłaniał co trzeba Spodenki są super wygodne ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Monia za wszystkie rzeczy zapłaciłam 110zł okazja jak nie wiem ![]() A strój ten taki czarny wiązany, podobny ma krój do tego mojego, tylko góra taka jakby skrzyżowana i doczepiane ramiączka
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIA aaaa no wiem który
wywalilam go jakiś czas temu bo majtki sie porwały lekko a stanik tak rozciagnął że jak go ubieralam to całkiem plaska byłam. Taka szmatka sie zrobila z niego :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-14 o 11:20 |
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, zaye.biście wyglądasz
co do opuchlizny to nic nie poradzę bo ja też puchnę i nie wiem już co robić... Migotenka, a to Cię przygoda spotkała ;/ grr, niektórzy kierowcy to nie patrzą jak jadą Super, że w pracy było fajnie ![]() Coctail, gratuluję! Zdolna bestia Brawo za bieg ![]() Madziu, chudzino Tyyyyy ślicznie we wszystkim wyglądasz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry przy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heeejo
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Tinekk Na pewno wszystko wytańczyłaś !!! ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Crystal Hejo !!! Wracaj do nas ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Migotenka To standardowa procedura jest z tym pieprzykiem W sensie, jak widzą zmianę która w przyszłośći może zagrażać to lepiej już usunąć niż żeby potem były problemy, a tak to wątpie żeby zagrażał ![]() Fajnie masz z tą pracą ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Szalejesz ze spadkami ![]() Ja przytyłam Ale to tylko tak sobie mogę wmawiać bo to aż całe 1,5 kg Załamię się, a do wesela tak mało ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
I teraz wakacje i wszystko z głowy
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź za mnie na wesele bo mi wstyd ![]() Fajny strój ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Aleś spięła d.pę z tymi ćwiczeniami
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Zooośka, hej
Ja na @ dopiero czekam... na dniach powinna być
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Ja znowu musialam trochę podgonic robotę Wrociłam do domu po 21 i bylam tak zmeczona tym goracem ze tylko wzielam szybki prysznic i lota w kimę ![]() Jestem tak okropnie zgryziona przez komary ze to szok ! Ja nie wiem co to ze to cholerstwo sobie mnie upodobało Jeszcze lata w peni nie ma a ja juz jestem cala w ranach ![]() Nie macie jakiegos patentu na to? Bo niestety wszytskie sposoby zawodzą ![]() Dietę trzymam ladnie, ale co z tego jak podobnie jak Wy zapuchniete mam nogi jak balony poprostu
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jużem miała pytać gdzie się znowu szwendasz ![]() No coś Ty no może jeden, dwa i niech tak lepiej zostanie ![]() No nogi strasznie puchną w takie upały... dziś już trochę chłodniej jest ![]()
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Madzia masz świetną figurę, taką wymarzoną naprawdę Monia dla mnie brzuch masz idealny, chciałabym taki mieć, płaściutki wręcz wyrzeźbiony fajnie Cię obdarowała matka natura. A udami się nie przejmuj, wydaje mi się że są naprawdę oki, ale jeśli lepiej czujesz się w szczuplejszysz to Ty akurat wiesz jak to osiągnąc :P ja za to mam szczupłe nogi a brzuch wiecznie balonik - ale tu chyba trzeba głównie postawić na dietę, bo jednak dieta to 70% sukcesu jeśli chodzi o brzuch - ale i nie tylko ![]() Heroine mi też girki puchną, dłonie też takie serdelki się robią ![]() Ja @ dziś dostałam blech brzuch boli ale u mnie na szczęście zawsze tak do wytrzymania. Poprawili już to ciśnienie wody ? ![]() Migotenka bieeeedna że Cie tak oblali. Mam andzieję że Cie jakieś choróbsko przez to nie złapie Cocktail ja teraz w ogóle nie biega, no nie da się... poza tym mam kontuzję boli mnie goleń ( piszczele ) od tygodnia, umówiłam się do ortopedy bo nawet przy chodzeniu / nie chodzeniu czuję ból ![]() Zośka ja kolejne wesele za miesiąc kiedys nie znosiłam wesel, teraz je starsznie polubiłam, bo nauczyliśmy się z TŻ tańczyć a wcześniej każdy w swoją stronę :d no i można pojeśc i popić dobrze ![]() Ja w pracy trochę mam czasu dla siebei to pisze dziś chyba ostatni dzień upałów, chociaz na jutro 22 zapowiadają więc też pewnie bedzie fajnie. Na długi week chcieliśmy z TŻ ejchać do Zakopca ale zapowiadają opady
|
#4518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podobają właśnie takie kroje, że góra i dół wiązane zawsze takich szukam No fajnie fajnie, że otworzyli ten Vendo Park w Nysie, nie trzeba tak daleko jeździć ![]() Cytat:
![]() Oo to super odezwij się jak będziesz wiedzieć na pewno to jakoś się spikniemy tam ![]() Cytat:
zawstydzacie mnie ![]() Dziękuję, ale do świetności jej sporo brakuje Ty masz idealną
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laski
u mnie czas leci, jak wracam z pracy to bym tylko spała hehe nie wiem czemu chyba muszę się przestawić jeszcze jutro i week wolny ![]() Zosia no nie wiem czy to tak standardowo, bo ja mam pieprzyka brązowego z taką czarną kropką i powiedziała że ona się tego obawia, bo gdyby był cały brązowy to można byłoby go zostawić... a ja boję się tego wycinania... brrr już masz wakacje? Czekoladka tylko nam nie ucieknij znowu :P heh a co do komarów to mnie narazie jeden pogryzł tylko, ale pamiętam rok czy dwa temu u mnie w domku na mojej wiosce, siedzimy z rodzinką przy grillu i ciotka co chwile wymyślała coś innego co ma je niby odstraszać... raz nasmarowałyśmy się wszystkie baby cebulą podobno super patent i tylko śmierdziałyśmy a komary dalej gryzły Tinek raczej chora nie będę bo szybko wróciłam do mieszkania ![]() Medzik aaa miałam Ci pisać że już używam tą maskę drożdżową i jak ona pięknie pachnie!! mam nadzieję że też pomoże
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Migotenka maska pachnie obłędnie
mogłabym ją wyjadać ze słoiczka A ja właśnie siedzę i pije dużego desperadosa, takiego mocno schłodzonego
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Pogoda się trochę skiepściła jest wiatr, 19 stopni i się chmurzy czasem słońce przebija a weekend ma być całkiem ch.jowy ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie nie kijowo leci nadal ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4522 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() wczoraj 1h callanetics i 30min marszu zaliczone ![]() dziękuję Wam za gratulacje co do spadku wagi , ale problem w tym, iż ja się nie ważę namiętnie bo nie mam wagi u siebie , a podawałam Wam to 71kg z mojego ostatniego ważenia u rodziców, czyli to było jakiś może miesiąc temu. Ale nie odchudzałam się wtedy, a jednak widocznie musiała mi waga trochę sama spaść przez ten czas![]() Ale nie powiem, jest to miła i motywująca niespodzianka zobaczyć, że jednak waży się mniej ![]() Cytat:
![]() oj to widzę, że też miałaś problemy z @? Ja też mam regularne od jakiś 4 lat dopiero, w tym pierwsze 2 na hormonach. Cytat:
![]() Ale figurkę masz mega Cytat:
i następna z zarąbistą figurą!!! motywujecie ![]() czekajcie, aż ja sobie strzelę fotę i Wam wrzucę, to was zdemotywuję ![]() Cytat:
lepiej późno niż wcale ![]() ja się już tak bardzo stresuję tym weselem! A z tym kolegą z którym idę mam się spotkać już 2 albo 3 lipca także tego....mam jeszcze mniej czasu
|
||||
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Migotenka A i dobrze, wytnie się to i po problemie
!Nie, wakacje mam dopiero od 25.06 ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Tycikata Za ćwiczenia !!! Tzn ja pracuję nad sobą i staram się ładnie jeść i nawet mi to wychodzi, ale wiesz jak człowiek wchodzi na wagę i taki szok przeżywa to szczena opada ![]() Damy radę ! Żremy mniej i ćwiczymy więcej, co by na weselu olśnić partnerów
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Podczytuje Was regularnie ale sama jestem zdemotywowana i potrzebowałam czasu by "przetrawić" swoją porażkę w odchudzaniu. Przytyłam 4 kg cóż podstawowe badania (krew/mocz) za mną i jakby ani tarczyca, ani cukrzyca ani cholesterol ani anemia, więc to moja miłość do jedzenia i leżący tryb życia (pracuję najchętniej z lapkiem w łóżku więc ruchu zero czasem i przez 10godzin), mam prawie 30 lat więc nie będe mieć metabolizmu z I roku studiów a dawka ruchu w postaci ćwiczeń nie zastąpi całego dnia na nogach.meeedzik widziałam Twoje zdjęcia z sesji, szczególnie podobają mi się te zdjęcia w zielonym zbożu
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki :-*
Ja na plaży leżę i dupke smaże upał okropny, już którąś noc z rzedu spać nie mogę :-( na szczescie waga troche spada i dziś bylo 65,3. Pomaleńku do 64 sie zbliżam :-D z dieta wzorowo choć wczoraj wpadł koktajl w ramach kolacji :-P w niedziele nie pracuję!! Hurra mam wolne cały dzień bede sie smazyc na plazy to tyle u mnie ;-) Dziękuję dziewczyny za komplementy ale nogi koniecznie jeszcze musze odchudzić :-P te 5 kg wiem że jak zrzuce to nóżki będą juz ladne bo caly tluszcz w nich siedzi :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
Hej
u mnie pogoda też średnia wracałam z pracy było ładnie ale jak już wchodziłąm do meszkania to się rozpadało... u mnie od dzisiaj są dni morza ale dzisiaj program średni, jutro ma być koncert Chylińska szulc feel loka więc trzeba będzie się przejść. w ogóle cieszę się bo popytałam o te wesela i dziewczyny powiedziały że bez problemu dostanę wolne dwa weekendy ![]() Zosia ciachnę go 14 lipca już jestem umówiona ![]() a to jeszcze trochę i wakacje dużo zostało Ci egzaminów? Tycikata za ćwiczenia ![]() Heroine wiem ale teraz to już więcej drugich zmian będę miała jak tam brzuszek już nie boli? Margot to się motywuj raz dwa Kochana ale masz rację na pewno dużo ciężej będzie Ci skoro masz siedzący tryb życia, widzę tak samo po moim Tż ćwiczy ale brzuszka coś zgubić nie może ale nie masz co się przejmować tylko rób swoje ![]() Monia ale Tobie dobrze ja to się nawet troszkę cieszę że u nas pogoda się zepsuła bo jak byłam w domu to się opalałam dwie godz i tak się opaliłam że kawałek na dekolcie aż mam poparzone bo brałam antybiotyk a on jest silnie foto uczulający czy coś i tak się skończyło. przez to kolejna maść i 6dych poszło się.... a Pani dermatolog uprzedzała
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Madzia ja niestety mam brzuch balonik, muszę zmienić dietę bo wiem że brzuch to głównie dieta. Ale od dziecka pamiętam że nogi miałam szczupłe a brzuch wiecznie wzdęty ( ale nie powiem, że się zdrowo odżywiałam bo zawsze słodycze przodowały u mnie, chociaż ruchu miałam sporo ) ładny jest tylko rano, a wystarczy że napiję się czegokolwiek, lub zjem śniadanie i na plażę się już nie nadaje :P Ty masz idealne proporcje naprawdę
![]() Migotenka mam identycznie ! Wracam codziennie o 15;30 z pracy i o 16 już chrapie! wczoraj nawet TŻ się skarżyłam że tracę przez to dzień, ale nie umiem się powstrzymać jak jestem w domu :P i dziś zapisałam się na siłownie poszłam prosto po pracy, wróciłam o 17 zjadłam, wykąpałam się i poszłam spać - właśnie wstałam - masakra ![]() Heroine u mnie dziś też zimniutko, chciałam ubrać spodenki, ale jak wyszłam na balkon oblukać to szybko zmieniłam zdanie doopa by mi nieźle zmarzła a jeszcze wczoraj skwar... ta polska pogoda ... ![]() Tycikata za ćwiczonka i spadek wagi ; ))Margot spinaj doopsko i beirz się do roboty bo latoooooooo trza odświeżyć szafę i wskoczyć w bikini !! nie śmiej się tylko ruszta się wracaj do nas i spowiedź proszę ! :P ![]() Zapisałam się na siłownię po tym jak od miesiąca wracam codziennie z pracy o 15;30 i ląduje w łóżku chrapiąc z nudów dziś więc prosto po pracy udałam się na siłownie, wróciłam o 17 - zjadłam, wykąpałam się i poszłam spać - masakra nie panuję nad tym chyba jestem naprawdę zmęczona bo właśnie wstałam ![]() Ale przez te gorąca ostatnie w ogóle nie ćwiczyłam, bo się nie dało więc chociaż na siłowni się wypocę, bo tam jednak da się ćwiczyć. Więc zaliczyłam 1h ćwiczeń siłowych i 30min bieżni
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj byłam na zumbie także dzisiaj odpuszczam ćwiczenia. Jak ostatnio były takie upały to byłam padnięta i spałam po południu na balkonie Zaczęłam robić sobie pazurki i się tylko wkurzyłam, bo ostatnio kupiłam nową lampę i żarówka miała jakieś spięcie wiec ją wypięłam i korzystałam póki co z 3 i dzisiaj kolejna nie działa a reklamacja nie uwzględnia żarówek ;/ musze kupić nową, bo jak wsadzam tą jedną to reszta świeci ;/ beznadzieja. A ja sie zastanawiałam czemu mamie hybryd ostatnio nie utwardziła eh. |
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Tyckata hehe to się nie zrozumiałyśmy
ja paznokcie uwielbiam malować i nie wyobrażam sobie, żebym mogła chodzić w niepomalowanych, Nie mam też oporów, żeby w jakimś zdobieniu nie wyjść, mam w podpisie link do mojego wątku, tam mam więcej swoich prac ![]() A w pracy na szczęście o takie coś się nie czepiają ![]() No i dziękuję ![]() Margotku dziękuję kochana niestety zdjęć w zbożu mam tylko 4, bo to już na sam koniec miałam je robione i to tylko dla swojego widzimisię spytała się mnie czy chcę jeszcze jakieś zdjęcia i czy mam jakieś pomysły, to właśnie zaproponowałam w zbożu i w tej sukience ![]() Tinek ja też nie mam idealnego brzucha, jest za bardzo flakowaty, kiedyś był lepszy
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Chyba się czymś zatrułam ![]() ![]() ![]() Cytat:
i trwał 3-4 dni, a nie jak teraz 6-7 a jeśli chodzi o problemy to owszem miałam... kiedyś jak się odchudzałam głupio to mi zanikł okres na pół roku... ale później wrócił i wszystko było okej. Do czasu jak zaczęłam w wakacje wyjeżdżać za granicę- wtedy zawsze mi zanikał okres na 2-3 miesiące... cóż, zmiana klimatu i wysiłek fizyczny robiły swoje ![]() Cytat:
zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz a na rowerku jeździsz? Może jesz za mało? Mało wartościowo?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

współczuję :glasi: dobrze, że jest ciepło to przynajmniej się nie rozchorujesz 
widzisz jaka Ty zdolna jesteś! Super!
walczę, z dietką super ale z ćwiczeniami maskara... przez te upały i pracę nie mam ochoty na żadne sporty :/
strój śliczny i na tobie pięknie leży!
Ja strój kupiłam w Sinsay też nie dużo zapłaciłam, nie całe cztery dyszki 

co do opuchlizny to nic nie poradzę bo ja też puchnę
ślicznie we wszystkim wyglądasz

Załamię się, a do wesela tak mało
Jeszcze lata w peni nie ma a ja juz jestem cala w ranach 
mogłabym ją wyjadać ze słoiczka
kijowo leci nadal