Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-11, 19:56   #4501
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Ja byłam pobiegać, ale ta godzina to zdecydowanie za wcześnie dalej gorąc wiec tylko 20 minut jeszcze brzuch poćwicze i koniec na dziś.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 19:57   #4502
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Migoteńka ale miałaś niefajną przygodę współczuję :glasi: dobrze, że jest ciepło to przynajmniej się nie rozchorujesz

Coctail gratuluję widzisz jaka Ty zdolna jesteś! Super!

Madzia no fotka jest na FB ale kilka dziewczyn stąd nie mam na fejsie więc wrzuciłam tu też tą fotkę Gdzie ja tam chudzielec :/ moje nogi proszą o odjęcie im z 5 kg walczę, z dietką super ale z ćwiczeniami maskara... przez te upały i pracę nie mam ochoty na żadne sporty :/

Łupy super!! Spodenki boskie torebka świetna - całkowicie w moim stylu strój śliczny i na tobie pięknie leży! też muszę sobie kupić taki bez sznurka na szyi, w H&M widziałam fajny i jutro się przejdę zobaczyć ten biały przestał mi się podobać :/ po założeniu go 3 razy już mi lekko z żółkł choć piorę go zawsze po powrocie z jeziora lub basenu :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 20:03   #4503
meeedzik
Zakorzenienie

Monia jestem zadowolona z zakupów wszystko to co chciałam kupić w dodatku w niskich cenach także podwójna radość Ja strój kupiłam w Sinsay też nie dużo zapłaciłam, nie całe cztery dyszki
Mam tez te majteczki czarne KLIK, bo myślałam, że góra będzie dobra z zeszłego roku, ale niestety już się nie nadaje, także mam majtki jedne w zapasie
a ten mój ma ramiączka, ale odczepiane Mi się podoba ten Twój strój co kiedyś na allegro kupowałaś
No spodenki są super, nie mogę się doczekać kiedy je założę, a torebki takiej szukałam już z 2-3 miesiące
Stary 2014-06-11, 20:08   #4504
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia jestem zadowolona z zakupów wszystko to co chciałam kupić w dodatku w niskich cenach także podwójna radość Ja strój kupiłam w Sinsay też nie dużo zapłaciłam, nie całe cztery dyszki
Mam tez te majteczki czarne KLIK, bo myślałam, że góra będzie dobra z zeszłego roku, ale niestety już się nie nadaje, także mam majtki jedne w zapasie
a ten mój ma ramiączka, ale odczepiane Mi się podoba ten Twój strój co kiedyś na allegro kupowałaś
No spodenki są super, nie mogę się doczekać kiedy je założę, a torebki takiej szukałam już z 2-3 miesiące
Byłaś dzisiaj w Karolince ? No strój fajny, ja kupowałam w zeszłym roku to póki co nie planuje chyba że na promce znajde
Stary 2014-06-11, 20:20   #4505
migotenka
Zadomowienie

Tycikata brawo za wagę to jednak jest różnica prawie 3kg także super

Heroine wiesz co tak się troche bałam a nie było tak źle dzisiaj dziewczyny pomagają cały czaas mówią co i jak więc luzik
współczuję bólu brzuszka

Monia mi się Twój strój bardzo podoba a jaki Ty kobieto masz brzuszek!!! i Ty na nogi narzekasz jak brzuszek masz taki cudny!!!
ja niestety nic na opuchlizny nie stosuję i nie znam
no ale się wkurzyłam a Tż się śmieje że to tak jak na filmach mnie oblał lol.

Cocktal gratki to dobra jesteś jak żadnych poprawek nie miałaś
brawo za bieg

Medzik Twój strój też bardzo ładny i pierwsze spodenki świetne
na mnie taki strój w ogóle nie leży ;/ nie trzyma w ogóle ehh

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 20:58   #4506
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No to faktycznie niedrogo! Super okazje trafiłaś
Który strój mój ci sie podoba? Bo już nie pamietam tyle ich miałam :-P

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

Monia mi się Twój strój bardzo podoba a jaki Ty kobieto masz brzuszek!!! i Ty na nogi narzekasz jak brzuszek masz taki cudny!!!
ja niestety nic na opuchlizny nie stosuję i nie znam
no ale się wkurzyłam a Tż się śmieje że to tak jak na filmach mnie oblał lol.
Dziękuję :-* No brzuszek jest ok, nie narzekam biorąc pod uwagę że mam dwoje dzieci. Ale te nogi :-( nie podobają mi sie :-( ale walczę i jestem dobrej myśli
Hehe twój TŻ widać ma poczucie humoru haha kiedyś mnie też tak auto ochlapało i wygladalam jak zmokła kura :-P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-11, 21:06   #4507
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Byłaś dzisiaj w Karolince ? No strój fajny, ja kupowałam w zeszłym roku to póki co nie planuje chyba że na promce znajde
w Nysie w Vendo Parku no ja musiałam kupić, bo swój stary ma już 4 lata także tego jeszcze by się na mnie rozleciał na plaży i by siara była
Cytat:
Medzik Twój strój też bardzo ładny i pierwsze spodenki świetne
na mnie taki strój w ogóle nie leży ;/ nie trzyma w ogóle ehh
Dziękuję mi strój nie ma co trzymać, wystarczy że będzie zasłaniał co trzeba
Spodenki są super wygodne

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Monia za wszystkie rzeczy zapłaciłam 110zł okazja jak nie wiem
A strój ten taki czarny wiązany, podobny ma krój do tego mojego, tylko góra taka jakby skrzyżowana i doczepiane ramiączka
Stary 2014-06-11, 21:11   #4508
monika01011986
Zakorzenienie

MADZIA aaaa no wiem który wywalilam go jakiś czas temu bo majtki sie porwały lekko a stanik tak rozciagnął że jak go ubieralam to całkiem plaska byłam. Taka szmatka sie zrobila z niego :-(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-06-14 o 11:20
Stary 2014-06-11, 21:17   #4509
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
w Nysie w Vendo Parku no ja musiałam kupić, bo swój stary ma już 4 lata także tego jeszcze by się na mnie rozleciał na plaży i by siara była

Dziękuję mi strój nie ma co trzymać, wystarczy że będzie zasłaniał co trzeba
Spodenki są super wygodne

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Monia za wszystkie rzeczy zapłaciłam 110zł okazja jak nie wiem
A strój ten taki czarny wiązany, podobny ma krój do tego mojego, tylko góra taka jakby skrzyżowana i doczepiane ramiączka
A no tak zapomniałam, że teraz w Nysie macie blizej
Stary 2014-06-11, 21:40   #4510
heroine86
Zakorzenienie

Monia, zaye.biście wyglądasz brzuszek jak marzenie no i nogi wcale tak źle nie wyglądają, nie przesadzaj co do opuchlizny to nic nie poradzę bo ja też puchnę i nie wiem już co robić...

Migotenka, a to Cię przygoda spotkała ;/ grr, niektórzy kierowcy to nie patrzą jak jadą
Super, że w pracy było fajnie

Coctail, gratuluję! Zdolna bestia
Brawo za bieg

Madziu, chudzino Tyyyyy super zakupki! I za taką cenę ślicznie we wszystkim wyglądasz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 08:07   #4511
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry przy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-06-12, 09:31   #4512
zooska
Zakorzenienie

Heeejo Nadrabiam już

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Zoska właśnie wczoraj nad Nyskim byłam czasami tam jezdzimy, ale niestety woda nie za czysta i ludzi tłumy :/ Oo a kiedy się wybierasz??? 12 lipca ma być święto wody i ognia to na pewno będę
Jak wszystko pójdzie pomyślnie to będę właśnie na tym święcie

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Tinekk Na pewno wszystko wytańczyłaś !!! Bosz, jak ja już chcę iść na wesele

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja mam bolesne @... właśnie jestem przed i już umieram... normalnie się schylić nie mogę eh... o ćwiczeniach nawet nie ma mowy
No nie...skoro Ty już masz @ to znaczy, że za niedługo przyjdzie i do mnie Nieeee ;(

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Crystal Hejo !!! Jasne, że pamiętamy Wracaj do nas No i brawa za spadek

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Migotenka To standardowa procedura jest z tym pieprzykiem W sensie, jak widzą zmianę która w przyszłośći może zagrażać to lepiej już usunąć niż żeby potem były problemy, a tak to wątpie żeby zagrażał Także się nie martw

Fajnie masz z tą pracą Zazdroszczę

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Hejka

byłam u rodziców, zważyłam się (bo u siebie nie mam wagi ) i jednak ważę 68,5 kg a nie 71 kg
Szalejesz ze spadkami Gratuluję !

Ja przytyłam Mam nadzieję że to było spowodowane ważeniem na wieczór, bez wizyty w wc i przed @ Ale to tylko tak sobie mogę wmawiać bo to aż całe 1,5 kg Załamię się, a do wesela tak mało

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
U nas też upały. Dzisiaj latałam, bo musze obiegówki podbić. I byłam na spotkaniu z promotorem praca jest ok mam do poprawy tylko ewentualne kropki, skróty pod rysunkami i mam przynieść już zbindowaną do podpisu Tak sie ciesze, bo koleżanki chodziły po kilka razy a mi i kol zaakceptował za pierwszym
Wow... nasza pilna uczennica Super ! I teraz wakacje i wszystko z głowy

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 09:32   #4513
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dziś kupiłam nowy strój, bo na zakupach byłam przed pracą Prócz stroju jeszcze dwie pary szortów dżinsowych i torebkę w załączniku fotki łupów zdjęcia torebki robione telefonem stąd kiepska jakość.
Matko...jaką Ty masz boską figurę A brzuszek...ech, marzenie Idź za mnie na wesele bo mi wstyd

Fajny strój

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Ja byłam pobiegać, ale ta godzina to zdecydowanie za wcześnie dalej gorąc wiec tylko 20 minut jeszcze brzuch poćwicze i koniec na dziś.
Aleś spięła d.pę z tymi ćwiczeniami

Stary 2014-06-12, 09:41   #4514
heroine86
Zakorzenienie

Zooośka, hej
Ja na @ dopiero czekam... na dniach powinna być
Stary 2014-06-12, 09:46   #4515
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej laski

Ja znowu musialam trochę podgonic robotę Wrociłam do domu po 21 i bylam tak zmeczona tym goracem ze tylko wzielam szybki prysznic i lota w kimę

Jestem tak okropnie zgryziona przez komary ze to szok ! Ja nie wiem co to ze to cholerstwo sobie mnie upodobało Jeszcze lata w peni nie ma a ja juz jestem cala w ranach

Nie macie jakiegos patentu na to? Bo niestety wszytskie sposoby zawodzą

Dietę trzymam ladnie, ale co z tego jak podobnie jak Wy zapuchniete mam nogi jak balony poprostu
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 09:53   #4516
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej laski

Ja znowu musialam trochę podgonic robotę Wrociłam do domu po 21 i bylam tak zmeczona tym goracem ze tylko wzielam szybki prysznic i lota w kimę

Jestem tak okropnie zgryziona przez komary ze to szok ! Ja nie wiem co to ze to cholerstwo sobie mnie upodobało Jeszcze lata w peni nie ma a ja juz jestem cala w ranach

Nie macie jakiegos patentu na to? Bo niestety wszytskie sposoby zawodzą

Dietę trzymam ladnie, ale co z tego jak podobnie jak Wy zapuchniete mam nogi jak balony poprostu
No siema Zgubo jużem miała pytać gdzie się znowu szwendasz

No coś Ty ja odkąd jestem w Lbl to jeszcze komara na oczy nie widziałam serio no może jeden, dwa i niech tak lepiej zostanie

No nogi strasznie puchną w takie upały... dziś już trochę chłodniej jest
Stary 2014-06-12, 10:47   #4517
tinekk
Zadomowienie

Dzien dobry

Madzia masz świetną figurę, taką wymarzoną naprawdę

Monia
dla mnie brzuch masz idealny, chciałabym taki mieć, płaściutki wręcz wyrzeźbiony fajnie Cię obdarowała matka natura. A udami się nie przejmuj, wydaje mi się że są naprawdę oki, ale jeśli lepiej czujesz się w szczuplejszysz to Ty akurat wiesz jak to osiągnąc :P ja za to mam szczupłe nogi a brzuch wiecznie balonik - ale tu chyba trzeba głównie postawić na dietę, bo jednak dieta to 70% sukcesu jeśli chodzi o brzuch - ale i nie tylko

Heroine kochana mi też girki puchną, dłonie też takie serdelki się robią
Ja @ dziś dostałam blech brzuch boli ale u mnie na szczęście zawsze tak do wytrzymania.
Poprawili już to ciśnienie wody ?

Migotenka bieeeedna że Cie tak oblali. Mam andzieję że Cie jakieś choróbsko przez to nie złapie

Cocktail
ja teraz w ogóle nie biega, no nie da się... poza tym mam kontuzję boli mnie goleń ( piszczele ) od tygodnia, umówiłam się do ortopedy bo nawet przy chodzeniu / nie chodzeniu czuję ból

Zośka
ja kolejne wesele za miesiąc kiedys nie znosiłam wesel, teraz je starsznie polubiłam, bo nauczyliśmy się z TŻ tańczyć a wcześniej każdy w swoją stronę :d no i można pojeśc i popić dobrze

Ja w pracy trochę mam czasu dla siebei to pisze dziś chyba ostatni dzień upałów, chociaz na jutro 22 zapowiadają więc też pewnie bedzie fajnie. Na długi week chcieliśmy z TŻ ejchać do Zakopca ale zapowiadają opady

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 18:21   #4518
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
MADZIA aaaa no wiem który wywalilam go jakiś czas temu bo majtki sie porwały lekko a stanik tak rozciagnął że jak go ubieralam to całkiem plaska byłam. Taka szmatka sie zrobila z niego :-(
Aa to szkoda, bo fajny był mi się podobają właśnie takie kroje, że góra i dół wiązane zawsze takich szukam
Cytat:
A no tak zapomniałam, że teraz w Nysie macie blizej
No fajnie fajnie, że otworzyli ten Vendo Park w Nysie, nie trzeba tak daleko jeździć
Cytat:
Madziu, chudzino Tyyyyy super zakupki! I za taką cenę ślicznie we wszystkim wyglądasz
zakupki jak najbardziej udane dziękuję
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Jak wszystko pójdzie pomyślnie to będę właśnie na tym święcie
Oo to super odezwij się jak będziesz wiedzieć na pewno to jakoś się spikniemy tam
Cytat:
Matko...jaką Ty masz boską figurę A brzuszek...ech, marzenie Idź za mnie na wesele bo mi wstyd
weźź zawstydzacie mnie przecież Ty masz figurkę pierwsza klasa, więc nie narzekaj kochana
Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Madzia masz świetną figurę, taką wymarzoną naprawdę
Dziękuję, ale do świetności jej sporo brakuje Ty masz idealną
Stary 2014-06-12, 19:51   #4519
migotenka
Zadomowienie

Hej Laski
u mnie czas leci, jak wracam z pracy to bym tylko spała hehe nie wiem czemu chyba muszę się przestawić jeszcze jutro i week wolny

Zosia no nie wiem czy to tak standardowo, bo ja mam pieprzyka brązowego z taką czarną kropką i powiedziała że ona się tego obawia, bo gdyby był cały brązowy to można byłoby go zostawić... a ja boję się tego wycinania... brrr
już masz wakacje?

Czekoladka tylko nam nie ucieknij znowu :P heh
a co do komarów to mnie narazie jeden pogryzł tylko, ale pamiętam rok czy dwa temu u mnie w domku na mojej wiosce, siedzimy z rodzinką przy grillu i ciotka co chwile wymyślała coś innego co ma je niby odstraszać... raz nasmarowałyśmy się wszystkie baby cebulą podobno super patent i tylko śmierdziałyśmy a komary dalej gryzły

Tinek raczej chora nie będę bo szybko wróciłam do mieszkania

Medzik aaa miałam Ci pisać że już używam tą maskę drożdżową i jak ona pięknie pachnie!! cudnie mam nadzieję że też pomoże

Stary 2014-06-12, 20:07   #4520
meeedzik
Zakorzenienie

Migotenka maska pachnie obłędnie mogłabym ją wyjadać ze słoiczka

A ja właśnie siedzę i pije dużego desperadosa, takiego mocno schłodzonego
Stary 2014-06-13, 08:59   #4521
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane

Pogoda się trochę skiepściła jest wiatr, 19 stopni i się chmurzy czasem słońce przebija a weekend ma być całkiem ch.jowy

Cytat:
Heroine kochana mi też girki puchną, dłonie też takie serdelki się robią
Ja @ dziś dostałam blech brzuch boli ale u mnie na szczęście zawsze tak do wytrzymania.
Poprawili już to ciśnienie wody ?
Chyba większość ludzi ma z tym problem latem... no niektórzy są szczęśliwcami i nic im nie dolega
ja dalej czekam na @... brzuch mi dokucza i już mam dość tego czekania mam nadzieję, że się pojawi niebawem, bo za tydzień mam wesele i chciałabym być już po
No właśnie nie kijowo leci nadal

Cytat:
Hej Laski
u mnie czas leci, jak wracam z pracy to bym tylko spała hehe nie wiem czemu chyba muszę się przestawić jeszcze jutro i week wolny
Przestawisz się to tylko tak na początku jest
Stary 2014-06-13, 09:27   #4522
Tycikata
Wtajemniczenie

Hejka

wczoraj 1h callanetics i 30min marszu zaliczone
dziękuję Wam za gratulacje co do spadku wagi , ale problem w tym, iż ja się nie ważę namiętnie bo nie mam wagi u siebie , a podawałam Wam to 71kg z mojego ostatniego ważenia u rodziców, czyli to było jakiś może miesiąc temu. Ale nie odchudzałam się wtedy, a jednak widocznie musiała mi waga trochę sama spaść przez ten czas

Ale nie powiem, jest to miła i motywująca niespodzianka zobaczyć, że jednak waży się mniej

Cytat:

Tycikata, gratki za wagę!!!
Dziękuję za przepis faktycznie ja robię inaczej zawsze to nowy przepis do wypróbowania
A no to dziwne z tym okresem u Ciebie ;/ u mnie to norma znaczy norma od jakichś 2-3 lat, bo wcześniej to nawet nie wiedziałam, że mam @
polecam, przepis jest smaczny

oj to widzę, że też miałaś problemy z @? Ja też mam regularne od jakiś 4 lat dopiero, w tym pierwsze 2 na hormonach.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Wrzucam fotkę w stroju z niedzieli. Nie podoba mi się ten nowy strój :/ koniecznie muszę czarny kupić!!!! i z push-upem który podkreśli trochę moje małe cycki haha
Ja też muszę mieć strój tylko z mega push upem w ogóle wszystkie moje staniki to push upy

Ale figurkę masz mega

Cytat:
za spadek

ja tak do pracy nie przyszłam tylko z pracy wzięłam ten kapelusz i okulary i tak dla zabawy to założyłam, oczywiście nie chodze tak na co dzień

(...)

Ja też dziś kupiłam nowy strój, bo na zakupach byłam przed pracą Prócz stroju jeszcze dwie pary szortów dżinsowych i torebkę w załączniku fotki łupów zdjęcia torebki robione telefonem stąd kiepska jakość.
hihi, mi o paznokcie chodziło

i następna z zarąbistą figurą!!! motywujecie

czekajcie, aż ja sobie strzelę fotę i Wam wrzucę, to was zdemotywuję

Cytat:
Ja przytyłam Mam nadzieję że to było spowodowane ważeniem na wieczór, bez wizyty w wc i przed @ Ale to tylko tak sobie mogę wmawiać bo to aż całe 1,5 kg Załamię się, a do wesela tak mało
nie pierdziel tylko bierz się do roboty lepiej późno niż wcale

ja się już tak bardzo stresuję tym weselem!
A z tym kolegą z którym idę mam się spotkać już 2 albo 3 lipca także tego....mam jeszcze mniej czasu
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 12:04   #4523
zooska
Zakorzenienie

Migotenka A i dobrze, wytnie się to i po problemie !
Nie, wakacje mam dopiero od 25.06

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Tycikata Za ćwiczenia !!!
Tzn ja pracuję nad sobą i staram się ładnie jeść i nawet mi to wychodzi, ale wiesz jak człowiek wchodzi na wagę i taki szok przeżywa to szczena opada

Damy radę ! Żremy mniej i ćwiczymy więcej, co by na weselu olśnić partnerów

Stary 2014-06-13, 13:35   #4524
Margot85
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Podczytuje Was regularnie ale sama jestem zdemotywowana i potrzebowałam czasu by "przetrawić" swoją porażkę w odchudzaniu. Przytyłam 4 kg ale w sumie śmiać mi się z siebie chce cóż podstawowe badania (krew/mocz) za mną i jakby ani tarczyca, ani cukrzyca ani cholesterol ani anemia, więc to moja miłość do jedzenia i leżący tryb życia (pracuję najchętniej z lapkiem w łóżku więc ruchu zero czasem i przez 10godzin), mam prawie 30 lat więc nie będe mieć metabolizmu z I roku studiów a dawka ruchu w postaci ćwiczeń nie zastąpi całego dnia na nogach.

meeedzik widziałam Twoje zdjęcia z sesji, szczególnie podobają mi się te zdjęcia w zielonym zbożu jak nic na fototapetę itp. rzeczy się nadaje znakomicie, rewelacja
Stary 2014-06-13, 15:25   #4525
monika01011986
Zakorzenienie

Hej laseczki :-*
Ja na plaży leżę i dupke smaże upał okropny, już którąś noc z rzedu spać nie mogę :-( na szczescie waga troche spada i dziś bylo 65,3. Pomaleńku do 64 sie zbliżam :-D z dieta wzorowo choć wczoraj wpadł koktajl w ramach kolacji :-P w niedziele nie pracuję!! Hurra mam wolne cały dzień bede sie smazyc na plazy to tyle u mnie ;-)

Dziękuję dziewczyny za komplementy ale nogi koniecznie jeszcze musze odchudzić :-P te 5 kg wiem że jak zrzuce to nóżki będą juz ladne bo caly tluszcz w nich siedzi :-(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-13, 17:50   #4526
migotenka
Zadomowienie

Hej

u mnie pogoda też średnia wracałam z pracy było ładnie ale jak już wchodziłąm do meszkania to się rozpadało...
u mnie od dzisiaj są dni morza ale dzisiaj program średni, jutro ma być koncert Chylińska szulc feel loka więc trzeba będzie się przejść.

w ogóle cieszę się bo popytałam o te wesela i dziewczyny powiedziały że bez problemu dostanę wolne dwa weekendy cieszę się bardzo

Zosia ciachnę go 14 lipca już jestem umówiona
a to jeszcze trochę i wakacje dużo zostało Ci egzaminów?

Tycikata za ćwiczenia

Heroine wiem ale teraz to już więcej drugich zmian będę miała
jak tam brzuszek już nie boli?

Margot to się motywuj raz dwa Kochana
ale masz rację na pewno dużo ciężej będzie Ci skoro masz siedzący tryb życia, widzę tak samo po moim Tż ćwiczy ale brzuszka coś zgubić nie może ale nie masz co się przejmować tylko rób swoje

Monia ale Tobie dobrze ja to się nawet troszkę cieszę że u nas pogoda się zepsuła bo jak byłam w domu to się opalałam dwie godz i tak się opaliłam że kawałek na dekolcie aż mam poparzone bo brałam antybiotyk a on jest silnie foto uczulający czy coś i tak się skończyło. przez to kolejna maść i 6dych poszło się.... a Pani dermatolog uprzedzała

Stary 2014-06-13, 19:55   #4527
tinekk
Zadomowienie

Madzia ja niestety mam brzuch balonik, muszę zmienić dietę bo wiem że brzuch to głównie dieta. Ale od dziecka pamiętam że nogi miałam szczupłe a brzuch wiecznie wzdęty ( ale nie powiem, że się zdrowo odżywiałam bo zawsze słodycze przodowały u mnie, chociaż ruchu miałam sporo ) ładny jest tylko rano, a wystarczy że napiję się czegokolwiek, lub zjem śniadanie i na plażę się już nie nadaje :P Ty masz idealne proporcje naprawdę

Migotenka
mam identycznie ! Wracam codziennie o 15;30 z pracy i o 16 już chrapie! wczoraj nawet TŻ się skarżyłam że tracę przez to dzień, ale nie umiem się powstrzymać jak jestem w domu :P i dziś zapisałam się na siłownie poszłam prosto po pracy, wróciłam o 17 zjadłam, wykąpałam się i poszłam spać - właśnie wstałam - masakra

Heroine u mnie dziś też zimniutko, chciałam ubrać spodenki, ale jak wyszłam na balkon oblukać to szybko zmieniłam zdanie doopa by mi nieźle zmarzła a jeszcze wczoraj skwar... ta polska pogoda ...

Tycikata za ćwiczonka i spadek wagi ; ))

Margot spinaj doopsko i beirz się do roboty bo latoooooooo trza odświeżyć szafę i wskoczyć w bikini !! nie śmiej się tylko ruszta się wracaj do nas i spowiedź proszę ! :P

Zapisałam się na siłownię po tym jak od miesiąca wracam codziennie z pracy o 15;30 i ląduje w łóżku chrapiąc z nudów dziś więc prosto po pracy udałam się na siłownie, wróciłam o 17 - zjadłam, wykąpałam się i poszłam spać - masakra nie panuję nad tym chyba jestem naprawdę zmęczona bo właśnie wstałam

Ale przez te gorąca ostatnie w ogóle nie ćwiczyłam, bo się nie dało więc chociaż na siłowni się wypocę, bo tam jednak da się ćwiczyć. Więc zaliczyłam 1h ćwiczeń siłowych i 30min bieżni

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:15   #4528
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ja niestety mam brzuch balonik, muszę zmienić dietę bo wiem że brzuch to głównie dieta. Ale od dziecka pamiętam że nogi miałam szczupłe a brzuch wiecznie wzdęty ( ale nie powiem, że się zdrowo odżywiałam bo zawsze słodycze przodowały u mnie, chociaż ruchu miałam sporo ) ładny jest tylko rano, a wystarczy że napiję się czegokolwiek, lub zjem śniadanie i na plażę się już nie nadaje :P Ty masz idealne proporcje naprawdę

Zapisałam się na siłownię po tym jak od miesiąca wracam codziennie z pracy o 15;30 i ląduje w łóżku chrapiąc z nudów dziś więc prosto po pracy udałam się na siłownie, wróciłam o 17 - zjadłam, wykąpałam się i poszłam spać - masakra nie panuję nad tym chyba jestem naprawdę zmęczona bo właśnie wstałam

Ale przez te gorąca ostatnie w ogóle nie ćwiczyłam, bo się nie dało więc chociaż na siłowni się wypocę, bo tam jednak da się ćwiczyć. Więc zaliczyłam 1h ćwiczeń siłowych i 30min bieżni
Mam to samo wiecznie brzuch wzdęty tylko dieta jest w stanie na to wpłynąć ;/

Ja wczoraj byłam na zumbie także dzisiaj odpuszczam ćwiczenia. Jak ostatnio były takie upały to byłam padnięta i spałam po południu na balkonie kocyk na ziemi podusia i kima

Zaczęłam robić sobie pazurki i się tylko wkurzyłam, bo ostatnio kupiłam nową lampę i żarówka miała jakieś spięcie wiec ją wypięłam i korzystałam póki co z 3 i dzisiaj kolejna nie działa a reklamacja nie uwzględnia żarówek ;/ musze kupić nową, bo jak wsadzam tą jedną to reszta świeci ;/ beznadzieja. A ja sie zastanawiałam czemu mamie hybryd ostatnio nie utwardziła eh.
Stary 2014-06-13, 20:47   #4529
meeedzik
Zakorzenienie

Tyckata hehe to się nie zrozumiałyśmy ja paznokcie uwielbiam malować i nie wyobrażam sobie, żebym mogła chodzić w niepomalowanych, Nie mam też oporów, żeby w jakimś zdobieniu nie wyjść, mam w podpisie link do mojego wątku, tam mam więcej swoich prac
A w pracy na szczęście o takie coś się nie czepiają
No i dziękuję
Margotku dziękuję kochana niestety zdjęć w zbożu mam tylko 4, bo to już na sam koniec miałam je robione i to tylko dla swojego widzimisię spytała się mnie czy chcę jeszcze jakieś zdjęcia i czy mam jakieś pomysły, to właśnie zaproponowałam w zbożu i w tej sukience
Tinek ja też nie mam idealnego brzucha, jest za bardzo flakowaty, kiedyś był lepszy i wiem na co mnie stać, teraz jest minimum tego na co mnie stać, ale leń ze mnie i nie chce mi się ćwiczyć
Stary 2014-06-14, 10:19   #4530
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki

Chyba się czymś zatrułam od 5 rano latam do kibelka jak opętana wzięłam już 2 stoperany i od 16.30 wczoraj nic w ustach nie miałam, bo brzuch mnie bolał i było mi niedobrze...

Cytat:
wczoraj 1h callanetics i 30min marszu zaliczone

Cytat:
oj to widzę, że też miałaś problemy z @? Ja też mam regularne od jakiś 4 lat dopiero, w tym pierwsze 2 na hormonach.
Tzn. mi chodziło o to, że wcześniej nie czułam, że mam okres, bo był bezbolesny prawie i trwał 3-4 dni, a nie jak teraz 6-7 a jeśli chodzi o problemy to owszem miałam... kiedyś jak się odchudzałam głupio to mi zanikł okres na pół roku... ale później wrócił i wszystko było okej. Do czasu jak zaczęłam w wakacje wyjeżdżać za granicę- wtedy zawsze mi zanikał okres na 2-3 miesiące... cóż, zmiana klimatu i wysiłek fizyczny robiły swoje

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Podczytuje Was regularnie ale sama jestem zdemotywowana i potrzebowałam czasu by "przetrawić" swoją porażkę w odchudzaniu. Przytyłam 4 kg ale w sumie śmiać mi się z siebie chce cóż podstawowe badania (krew/mocz) za mną i jakby ani tarczyca, ani cukrzyca ani cholesterol ani anemia, więc to moja miłość do jedzenia i leżący tryb życia (pracuję najchętniej z lapkiem w łóżku więc ruchu zero czasem i przez 10godzin), mam prawie 30 lat więc nie będe mieć metabolizmu z I roku studiów a dawka ruchu w postaci ćwiczeń nie zastąpi całego dnia na nogach.
Cześć Kochana zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz nie zakopuj się i nie zostawiaj nas... razem zawsze raźniej musisz znaleźć czas na jakieś spacery chociaż, bo taki tryb życia na pewno nie wpływa dobrze na ciało... poza tym i tak potrzebujesz przerw a na rowerku jeździsz? Może jesz za mało? Mało wartościowo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości