Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-09, 13:08   #4471
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Dzień dobry

Jestem już operacja pt. Teściowie zakończona sukcesem wszyscy najedzeni i zadowoleni a teściowa zachwycała się naszym mieszkankiem mówiła, że sto razy lepsze od tamtego, jaśniejsze, przestronniejsze i w ogóle że niby tamto depresyjne było no ale fakt, ciemne było i człowiek siedział jak w norze

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Spowiadam się poranną porą...

moje wczorajsze posiłki:

- jogurt naturalny z truskawkami, suszonymi morelami, suszoną żurawiną, płatkami owsianymi, chrupkami z błonnikiem
- sałatka (sałata, pomidor, papryka, ogórek, mozzarella)
- ryż z prażonym jabłkiem i cynamonem (taki "obiad" podawali w pracy)
- jogurt truskawkowy i 2 wasy
- zapiekany kalafior i cukinia

iii godzina callanetics-u
Za callanetics

Z jedzeniem jest dużo lepiej niż było ale trochę mało białka, a dużo węgli

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Szalenstwo... mnie dobrowolnie o tak nielydzkiej porze z wyra nie wyciagniesz.. ale jak wizytacja to trza idealna str pokazac. Chociaz przekonana jestem ze u Ciebie to standard. Dzieki za przepisy,lion mnie zaintrygowal, wygooglowalam i do zrobienia bedzie.. a na niedziele planuje sernik z brzoskwiniami i kokosowa beza i ciasto bez nazwy.. biszkopt masa z budyniu z galaretka i wisniami goyowana na soku z czarnej porzeczki na to bita smietana herbatniki i czekolada. Prezentuje sie okazale bo kiedys robilam.
na szczęście już po wizytacji wszystko się udało a u Ciebie jak tam po chrzcinach? Pewnie zajechana jesteś na maxa
Oooo, ciekawe to ciasto jakbyś miała kiedyś wolną chwilę to napisałabyś przepis?

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Zawsze coś przecież !!!

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Heroine ale Ty pyszności pieczesz
dziękuję i Tobie za ćwiczenia a 200 brzuszków to nie takie nic
szybko tak z rana wzięłaś się do roboty
Ponoć torcik wyszedł obłędny ponoć, bo sama nie próbowałam nawet
Dziękuję
Jak tam po weekendzie? Dzisiaj już do pracy, tak? Daj znać jak pierwsze wrażenia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 13:20   #4472
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Praca oddana uff i tak pewnie się nie obędzie bez poprawek

U mnie dzisiaj cieplutko i zaczyna się festiwal wiec pewnie pójdziemy na wały na piwko a przy okazji posłuchamy muzyczki
Gratki za pracę!!! można zacząć świętować

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Ja też melduję że u mnie upał uffff. Wczoraj wieczorem pobiegałam prawie 10 km i mało nie umarłam, mimo że późnym wieczorem to skwar doskwiera...

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja poszłam pobiegać zrobiłam 2,9km w 21 min. Tinek jak Ty dajesz rade biegać w takie ciepło 10km. Ze mnie sie lało jak wróciłam dobiłam się ćwiczeniami na brzuch

Cytat:
Biegam o 6 rano, lub 19/20 wieczorem - inaczej się nie da i tak brawa ogromne
Mój TŻ w sobotę biegł półmaraton w tym największym upale dosłownie, bo bieg zaczynał się po 12 jestem z Niego taka dumna!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Hej modeleczki moje :-* ja w pracy siedzę :-/ no ale dzis do 15:30 leżałam przy basenie i sie opalałam :-D buzia mnie piecze i łeb lekko boli ale tragedii niema :-P u nas dzisiaj termometry pokazywały 38 stopni a jutro ponoc ma byc ok 40-42. No i mam jutro wolne do godziny 20!!! :-D ide tylko na cztery godzinki także jutro to sie pewnie spale na tym słońcu :-P ale cieszę sie jak głupia że jutro będę cały dzień nad wodą z moją rodzinką
Dziś rano sie ważyłam i jest 65,4 dużo nie spadło mi po okresie no ale pół kilo to i tak dobry wynik ;-) z dietką idealnie! Nie grzesze w ogóle widzę po sobie że te dwa kilo co zgubilam dużooo mi dały! Różnica jest widoczna na nogach oczywiście bo tylko tam mam ten wstrętny tłuszcz :-( poza tym nic nowego u mnie :-P wrzucam fotki sandałków strój jutro wam pokaże i siebie w nim :-P
Jakie temperatury u nas też gorąc oddychać nie można ale lepsze to niż deszcz i zimnica
Fajnie, ze powolutku spada no i ładne sandałki czekamy na fotkę stroju

Cytat:
Aaaaaale nagrzeszyłam Bić mnie...bić Tutaj czipsik, tutaj lody, tam krakersy o matko
Trochę przegięłam z imprezowaniem, ale dzisiaj już grzecznie, obiecuję Notatki i wsio
Ja bić nie będę, bo sama lepsza nie byłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-06-09, 13:21   #4473
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wstałam przed 6 zeby wyrobic się na 7.30 na zajecia, na uczelni kisiłam się do 18 Egzamin zdany na 4, ale jestem zła na siebe bo mogło byc lepiej w ogole doktor powiedziała ze się na mnie zawiodła A wie jestem kosm. i powinnam miec u niej perfekt zaliczenie Wsytd straszny przed babą ale najwazniejsze ze mam wszytsko zdane i juz jestem wolna na holiady
Ważne, że do przodu!!! i można się holidayować

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł
Sorki, że się nie odzywam, ale czasu u mnie brak przedwczoraj na piwku byliśmy, wczoraj grilla robiliśmy, a dziś taki upał, że nad jeziorkiem byliśmy oczywiście jak mudżyn wyglądam teraz siedzę z mixem masek i odżywek na włosach, muszę je trochę dopieścić, bo w tygodniu nie mam kiedy nawet.
Weekend jak weekend pokaż się murzynku Bambo

Cytat:
Nic, ale zawsze coś - 35 minut na rowerku

Cytat:
Haaaalo, laski, co tu taka cisza?!
Heroine Jak tam po weekendzie?
No właśnie, spamu nie ma gdzie Wy? Wszystkie się opalają pewnie

A u mnie super, dziękuję było zay.ebiście no i szkoda, że już po...
Stary 2014-06-09, 14:06   #4474
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No siema laski

U mnie w miarę ok tak to znazwijmy dałam wczoraj namowic się na loda smietankowegooo bo było tak goraco ze picie wody wcale mi nie pomoagało od tego słonca które tak przygrzało głowy potrzebowałam ochłody i się skonczyło lodem ale kalorycznie to miał tylko 130kcal wiec uznalam ze tragedii nie ma

A dzisiaj to pospalam jak szalona, wstalam o 11 Na 14 mam dentyste takze musze sie ogarnac
W końcu odpocząć mogłaś I dobrze!!! Moja współlokatorka wstała po 12, więc wiesz...
E tam, lody teraz to na porządku dziennym będą Ja sama wciągnęłam śmietankowo-orzechowego dzisiaj
Dentysta... brrr

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja bić nie będę, bo sama lepsza nie byłam
Taaa...lepsza ehe, torcika nawet nie tknęłaś swojego jak to tak?!

Mhm, opalają, jasne ja się uczę jeszcze Ale pocieszam się że byle do 18.06 i woooole (tzn zajmować się siostrą będę, ale lepsze to, niż nauka ).

Wow, teściowie nie mieli nic do zarzucenia Aleś kawał dobrej roboty musiała odwalić !!!

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Ej, gdzie ja mogę znaleźć jakies filmiki, czy cokolwiek z tego "callanetics"? Jak wy to ćwiczycie?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Meeedzik Czy Ty przypadkiem nie chodzisz nad Jezioro Nyskie ? Bo się tam będę wybierać

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 15:44   #4475
Tycikata
Wtajemniczenie

hej hej

weekend mocno zajęty, nie pamiętam już co jadłam, oprócz śniadania (placki owsiane z jogurtem naturalnym i truskawkami) - w załączniku było parcie na truskawki, bo w zeszły czwartek kupiłam 2kg, więc musiałam je jakoś spożytkować w miarę szybko

w piątek był marsz 30 min.

w sobotę rano kolejna godzina callanetics
iii nocne tańce + alkohol, ale tylko 2 kieliszki, i sprite.

a wczoraj mnie dopadł okres, ze zdwojoną siłą. Prawie zemdlałam z bólu, bo tak mnie siekło, dobrze, że była ze mną przyjaciółka. Także tego..wczoraj i dziś nie ćwiczę.

Cytat:

Za callanetics

Z jedzeniem jest dużo lepiej niż było ale trochę mało białka, a dużo węgli
dzięki
hmmm...no jeszcze się nie wdrożyłam w tą całą dietetykę.
Śledzę stronę Ewki Chodakowskiej na fb, tam dziewczyny wrzucają swoje jadłospisy, fajna sprawa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img.jpg (102,9 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2014-06-09 o 15:47 Powód: załącznik
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 17:52   #4476
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine jeszcze nie murzynek, ale opalona dosyć jestem teraz muszę kupić jakieś emulsje z filtrem, bo nie chcę zjarać jak co roku wystarczy mi tyle co mam, byle bladością nie świecić
Nie mam żadnych fot, tak gorąco, że nie chce się nawet robić, jedynie mam z pracy takie w kapeluszu i okularach, bo mi się nudziło dziś i przymierzałam różne śmieszne rzeczy
Zoska właśnie wczoraj nad Nyskim byłam czasami tam jezdzimy, ale niestety woda nie za czysta i ludzi tłumy :/ Oo a kiedy się wybierasz??? 12 lipca ma być święto wody i ognia to na pewno będę
Stary 2014-06-09, 19:55   #4477
tinekk
Zadomowienie

Cześć dziewuszki

Wróciłam do żywych :P
Na weselu supcio, pobawiłam pojadłam i teraz trzeba zbić nadwyżkę
Wczoraj oczywiście odsypiałam cały dzień. Dziś po pracy też drzemka, a teraz wróciłam z rowerku bo upał totalny więc nie chciałam zanudzać w domu

Heroine powiedz swojemu TŻ że go podziwiam i gratuluje strasznie. Biegać w taki skwar, to jak samobójstwo, dlatego jest wielki dla mnie klask i: sama bym pewnie z jakiś zawodów nie zrezygnowała, ale wyobrażam się jaka to męczarnia

Wykapałam się i idę się położyć. Postaram się już być z Wami na bieżąco

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:32   #4478
migotenka
Zadomowienie

Hej Laseczki
jestem i ja
weekend był świetny spotkałam się ze znajomymi był grill i drinki i jedzonka dużo.... niedziele opalałam się troszkę i pluskałam w basenie.

dzisiaj padam na ryjek bo wyjechaliśmy z domku o 1 w nocy i byliśmy o 5.30 nad ranem spałam 4 godzinki i musiałam się zbierać do pracy. dzisiaj było spoko bo 6h czytałam regulaminy bhp itd, jutrzejszego dnia sie boję bo już normalnie na sklepie dziewczyny wydają się miłe ale to się okaże heh mam nadziieję że dam rade. trzymajcie kciuki jutro mam od 10-16. o 17.30 dermatolog i wieczorkiem sie odezwę

dzisiaj już nie mam siły odpisywać bo ledwo na oczy patrzę więc wybaczcie.

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:04   #4479
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Taaa...lepsza ehe, torcika nawet nie tknęłaś swojego jak to tak?!

Mhm, opalają, jasne ja się uczę jeszcze Ale pocieszam się że byle do 18.06 i woooole (tzn zajmować się siostrą będę, ale lepsze to, niż nauka ).

Wow, teściowie nie mieli nic do zarzucenia Aleś kawał dobrej roboty musiała odwalić !!!
Torcika nie tknęłam, ale wpadły inne niezbyt zdrowe rzeczy także tegooo

Eee, to jeszcze tydzień, dasz radę

Dzięki sama byłam z siebie dumna

Cytat:
hej hej

weekend mocno zajęty, nie pamiętam już co jadłam, oprócz śniadania (placki owsiane z jogurtem naturalnym i truskawkami) - w załączniku było parcie na truskawki, bo w zeszły czwartek kupiłam 2kg, więc musiałam je jakoś spożytkować w miarę szybko

w piątek był marsz 30 min.

w sobotę rano kolejna godzina callanetics
iii nocne tańce + alkohol, ale tylko 2 kieliszki, i sprite.

a wczoraj mnie dopadł okres, ze zdwojoną siłą. Prawie zemdlałam z bólu, bo tak mnie siekło, dobrze, że była ze mną przyjaciółka. Także tego..wczoraj i dziś nie ćwiczę.
Jak robisz placuszki? Ja mam przepis, no ale Ty może robisz inaczej

Brawo za ruch

Widzę, że nie tylko ja mam bolesne @... właśnie jestem przed i już umieram... normalnie się schylić nie mogę eh... o ćwiczeniach nawet nie ma mowy
Stary 2014-06-10, 08:04   #4480
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam żadnych fot, tak gorąco, że nie chce się nawet robić, jedynie mam z pracy takie w kapeluszu i okularach, bo mi się nudziło dziś i przymierzałam różne śmieszne rzeczy
No to dawaj

Cytat:
Cześć dziewuszki

Wróciłam do żywych :P
Na weselu supcio, pobawiłam pojadłam i teraz trzeba zbić nadwyżkę
Wczoraj oczywiście odsypiałam cały dzień. Dziś po pracy też drzemka, a teraz wróciłam z rowerku bo upał totalny więc nie chciałam zanudzać w domu

Heroine powiedz swojemu TŻ że go podziwiam i gratuluje strasznie. Biegać w taki skwar, to jak samobójstwo, dlatego jest wielki dla mnie klask i: sama bym pewnie z jakiś zawodów nie zrezygnowała, ale wyobrażam się jaka to męczarnia
Hej

Fajnie, że się wybawiłaś i pojadłaś pyszności masz jakieś zdjęcia z wesela?
Brawo za rower

Dziękuję w imieniu TŻ-ta było cięęężko, ale dał radę

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Hej Laseczki
jestem i ja
weekend był świetny spotkałam się ze znajomymi był grill i drinki i jedzonka dużo.... niedziele opalałam się troszkę i pluskałam w basenie.

dzisiaj padam na ryjek bo wyjechaliśmy z domku o 1 w nocy i byliśmy o 5.30 nad ranem spałam 4 godzinki i musiałam się zbierać do pracy. dzisiaj było spoko bo 6h czytałam regulaminy bhp itd, jutrzejszego dnia sie boję bo już normalnie na sklepie dziewczyny wydają się miłe ale to się okaże heh mam nadziieję że dam rade. trzymajcie kciuki jutro mam od 10-16. o 17.30 dermatolog i wieczorkiem sie odezwę

dzisiaj już nie mam siły odpisywać bo ledwo na oczy patrzę więc wybaczcie.
Super, że wypoczęłaś przez weekend teraz można się zabrać do pracy dasz radę dzisiaj, trzymam
Stary 2014-06-10, 16:05   #4481
tinekk
Zadomowienie

Ale tu cisza :P chyba wszystkie przez upał jesteśmy '' zmulone ''

Heroine
z tego jeszcze nie mam. Mam tylko z tego na którym byłam miesiąc temu. Dodam do albumu, bo nie chcę tutaj :P
To 1 zdjęcie w przebraniu, to też z wesela :P - znajomi mieli wynajętą fotobudkę na 2h i można się było przebierać i robić sobie zdjęcia

Migotenka ale super, że jesteś zadowolona. Zazdroszczę takich spotkań ze znajomymi, jak towarzystwo fajne to zawsze się super człowiek bawi

Wróciłam z pracy i Biedry, porobiłam zakupki i zrobię sobie na kolację sałatkę grecką którą uwielbiam

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2014-06-10 o 16:12
Stary 2014-06-10, 16:44   #4482
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu cisza :P chyba wszystkie przez upał jesteśmy '' zmulone ''

Heroine
z tego jeszcze nie mam. Mam tylko z tego na którym byłam miesiąc temu. Dodam do albumu, bo nie chcę tutaj :P
To 1 zdjęcie w przebraniu, to też z wesela :P - znajomi mieli wynajętą fotobudkę na 2h i można się było przebierać i robić sobie zdjęcia

Wróciłam z pracy i Biedry, porobiłam zakupki i zrobię sobie na kolację sałatkę grecką którą uwielbiam
Ja jestem, ale nie będę tu "monologować"

Super wyglądałaś ślicznotka z Ciebie i chudzinka

Też uwielbiam grecką
Stary 2014-06-10, 16:50   #4483
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem, ale nie będę tu "monologować"

Super wyglądałaś ślicznotka z Ciebie i chudzinka

Też uwielbiam grecką
Dziękuję kochana
Ależ u nas skwar, na pewno w Lbl podobnie. Chodź zemną na rower przyjedź do mnie to pojeździmy
Co robiłaś sobie dziś? CO dobrego jadłaś ?

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-06-10, 16:50   #4484
Crystalove
Raczkowanie

Ekhem... cześć dziewczyny.. pamieta mnie jeszcze ktoś? Ponad miesiac mnie tu nie bylo wiec pewnie nie xD
Jak tam wasze odchudzanie? Mnie koniec końców udało sie zrzucić 3 kg. Odstawilam kilka rzeczy - pieczywo, makarony i mieso. Jadlam glownie warzywa i owoce. I czesciowo nabial. No i oczywiście NADAL walczę. To chyba moje najdluższe odchudzanie w historii :p

Przepraszam, że tak rzadko tu wpadam, i jeszcze rzadziej pisze, mam nadzieje, że kiedy zaczną sie w końcu na dobre wakacje wrócę. no i apropos wakacji to juz sobie planuje ze na nastepne bede szczuplejsza xD

No takze.. ten.. chcialam sie tak tylko odezwać że żyje i sprawdzić czy wy żyjecie

Wysłane z mojego K00F przy użyciu Tapatalka
Crystalove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:00   #4485
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
mniam mniam
Cytat:
Napisane przez Crystalove Pokaż wiadomość
Ekhem... cześć dziewczyny.. pamieta mnie jeszcze ktoś? Ponad miesiac mnie tu nie bylo wiec pewnie nie xD
Jak tam wasze odchudzanie? Mnie koniec końców udało sie zrzucić 3 kg. Odstawilam kilka rzeczy - pieczywo, makarony i mieso. Jadlam glownie warzywa i owoce. I czesciowo nabial. No i oczywiście NADAL walczę. To chyba moje najdluższe odchudzanie w historii :p

Przepraszam, że tak rzadko tu wpadam, i jeszcze rzadziej pisze, mam nadzieje, że kiedy zaczną sie w końcu na dobre wakacje wrócę. no i apropos wakacji to juz sobie planuje ze na nastepne bede szczuplejsza xD

No takze.. ten.. chcialam sie tak tylko odezwać że żyje i sprawdzić czy wy żyjecie

Wysłane z mojego K00F przy użyciu Tapatalka
No jasne, że pamiętamy ostatnio widziałam, że udzielałaś się na wątku z brzuchami i tak myśle gdzie Ty nam się podziałaś
za zrzucone kg

Ja byłam w domu od niedzieli a tam internet mi sie popsuł. Dzisiaj wróciłam byliśmy z Tż i psem nad wodą to się trochę popalałam dzisiaj cieplutko 35 stopni, ale nad wodą wiatr i super było
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:14   #4486
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine wrzucam fotki w załączniku codziennie zakładam jakieś dziwne rzeczy, jak nie ma co robić albo wpinam sobie kwiatki takie ozdobne we włosy i tak łażę
Crystalowe jasne że pamiętamy za zrzucone kg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-06-09 13.46.10.jpg (30,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-06-09 13.46.17.jpg (31,5 KB, 41 załadowań)
Stary 2014-06-10, 17:21   #4487
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję kochana
Ależ u nas skwar, na pewno w Lbl podobnie. Chodź zemną na rower przyjedź do mnie to pojeździmy
Co robiłaś sobie dziś? CO dobrego jadłaś ?
No upał nieziemski taaa, zanim ja do Ciebie przyjadę
A w sumie to nic ciekawego pół dnia czekałam na wodę, bo jakieś roboty były przez to nie ugotowałam sobie zupki... miało być do 14, a włączyli o 16.20 na szybko ugotowałam ziemniaczki, mizerię miałam i kawałeczek kotleta z piersi kurczaka TŻ mi zostawił... niezbyt dietetycznie, no ale wolałam to niż nic a na śniadanie kromkę z szynką, pomidorem, rzodkiewkami, a później trochę truskawek nie chce mi się za bardzo jeść w taki gorąc... piwka zimnego to bym się napiła a Ty co jadłaś?

Crystalove, no hejjjj! jasne, że pamiętamy nawet ostatnio myślałam o Tobie, gdzie Ty przepadłaś gratki za spadające kilogramy tak trzymaj

Meeedzik, ale zaye.biaszczo wyglądasz
Stary 2014-06-10, 17:30   #4488
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine okulary wymiatają jak Cruella demon

W ogóle zaraz po powrocie z pracy małe spa zrobiłam na włosy poszedł olej sezamowy ( na długość ) który ostatnio Tż kupił mi w Lidlu za 5,99zł jak był tydzień azjatycki a na skalp sesa i tak sobie siedzę już od 2 godzin pazurki pomalowałam oczo.ebnym pomarańczowym lakierem, a na serdecznym i kciuku zrobiłam czarne kropy jutro klientom po oczach będę świecić
Stary 2014-06-10, 17:44   #4489
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine okulary wymiatają jak Cruella demon

W ogóle zaraz po powrocie z pracy małe spa zrobiłam na włosy poszedł olej sezamowy ( na długość ) który ostatnio Tż kupił mi w Lidlu za 5,99zł jak był tydzień azjatycki a na skalp sesa i tak sobie siedzę już od 2 godzin pazurki pomalowałam oczo.ebnym pomarańczowym lakierem, a na serdecznym i kciuku zrobiłam czarne kropy jutro klientom po oczach będę świecić
no co Ty chcesz, fajnie wyglądasz

Uuu, dzień piękności widzę pokaż pazurki

Ja zaraz idę na zakupy z TŻ-tem do Lidla chociaż nie lubię robić tam zakupów po popołudniu, bo z owocami jest marnie
Stary 2014-06-10, 18:09   #4490
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine próbowałam zrobić zdjęcia, ale nie udaje mi się uchwycić koloru lakieru nawet na internecie nie ma porządnych fotek, które oddają jego rzeczywisty kolor. W załączniku fotka, na żywo daje bardziej po oczach niż te pomarańczowe cenówki co w sklepach są
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2163.jpg (27,9 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-06-10, 18:10   #4491
meeedzik
Zakorzenienie

sorry za środkowego złamasa
Stary 2014-06-10, 19:54   #4492
migotenka
Zadomowienie

Hej Laseczki

mi dzisiaj dzień szybko zleciał, w pracy spoko cały czas wykładałam towar i dosuwałam pierwsze tygodnie troszkę stresujące będą bo na kasie będę siedziała itd ale może dam radę szybko się wdrożyć
w ogóle robię do piątku 10-16 żeby przyuczyć się, weekend wolny a później już będzie gorzej hehe
byłam u pani dermatolog i wyłapała mój pieprzyk i kazała usunąć go

Medzik super fotka a pazurki świetne!

Crystalove za spadek i odzywaj się częściej

Tinek niestety cżesto takich spotkań nie mam bo wszystkich znajomych przyjaciół mamy tam skąd pochodzimy a tutaj nikogo ;/
świetnie wyglądałaś na weselu jakie długie włosy masz i uśmiech boski

Heroine pogratuluj Tż podziwiam na maxa!

Stary 2014-06-10, 20:13   #4493
tinekk
Zadomowienie

Heroine dobrze że w końcu włączyli tą wodę to się chociaż człowiek umyć może bo spocony przez cały dzień a obiad smakowy miałaś ja na śniadanie 3 kanapeczki z twarożkiem i pomidorem, na obiad filet z kuraka i warzywka a na 2 ś i podwieczorek czereśni się ojadłam :P masz rację w taki upał to się nawet jeść nie chce...

Madzia
fajowo CI w tym kapelusiku i w tych sekach
I bardzo ładnie pazurki ; )))

Migotenka też kiedyś byłam u dermatolog, na szczęście u mnie nic nie znalazła. Za to moja siostra miała dziesiątki usuwanych pieprzyków.
Dziękuję za miłe słowa

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-06-11, 11:08   #4494
Tycikata
Wtajemniczenie

Hejka

byłam u rodziców, zważyłam się (bo u siebie nie mam wagi ) i jednak ważę 68,5 kg a nie 71 kg

miło by było, gdybym do 5 lipca doszła do tych 65kg, no ale nic na siłę

Cytat:
Jak robisz placuszki? Ja mam przepis, no ale Ty może robisz inaczej

Brawo za ruch
Ja robiłam według TEGO przepisu
ale dodałam jeszcze siemię lniane do masy, no i truskawki i jogurt do dekoracji
Aha, i pod koniec trochę mi się patelnia już przypalała, więc dorzuciłam kapkę oleju kokosowego.

Cytat:
Widzę, że nie tylko ja mam bolesne @... właśnie jestem przed i już umieram... normalnie się schylić nie mogę eh... o ćwiczeniach nawet nie ma mowy
Mnie własnie prawie nigdy nie boli
A teraz cholera wie co się stało, ale było tak źle w którymś momencie, że przyjaciółka chciała po pogotowie dzwonić.

Cytat:
Heroine próbowałam zrobić zdjęcia, ale nie udaje mi się uchwycić koloru lakieru nawet na internecie nie ma porządnych fotek, które oddają jego rzeczywisty kolor. W załączniku fotka, na żywo daje bardziej po oczach niż te pomarańczowe cenówki co w sklepach są
Zayebiaszcze
Gdybym ja w takich do pracy przyszła, to pewnie już bym tu nie pracowała

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2014-06-11 o 11:10
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 14:16   #4495
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki

Upał nie z tej ziemi, a mnie brzuch tak boli, że zaraz zejdę musiałam się położyć bo aż miałam mroczki przed oczami i myślałam, że wykopyrtnę gdzieś i rozwalę łeb przespałam 1,5 godziny no ale jakby mi lepiej trochę

Madzia, śliczne te pazurki a złamańcem się nie przejmuj- szybko Ci odrośnie

Migotenka, dziękuję bardzo w imieniu TŻ-ta!
A co do pracy, spokojnie wszystkiego się nauczysz stopniowo wiadomo, że na początku jest stres i taka presja, ale współpracownicy też powinni być wobec Ciebie wyrozumiali

Tinekk, no włączyli wczoraj tą wodę, ale teraz w kuchni i w łazience w umywalce jest takie ciśnienie, że mnie coś trafia siąpi i siąpi... szklanka napełnia się 5 min umyć coś to tragedia no oszaleć można... co dziwne, bo w kibelku, w wannie i pod prysznicem strumień jest normalny muszę zadzwonić gdzieś i to wyjaśnić, bo ewidentnie coś wczoraj spartolili

Tycikata, gratki za wagę!!!
Dziękuję za przepis faktycznie ja robię inaczej zawsze to nowy przepis do wypróbowania
A no to dziwne z tym okresem u Ciebie ;/ u mnie to norma znaczy norma od jakichś 2-3 lat, bo wcześniej to nawet nie wiedziałam, że mam @
Stary 2014-06-11, 16:03   #4496
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki

Ja wczoraj napisałam posta jak w pracy siedziałam i mi go wcięło ta pierdzielona aplikacja na telefonie już mi kilka razy tak zrobiła

No to od nowa dzisiaj na kompie, nie powinno więc nic mi tu zniknąć

Ja zalatana na maksa jestem, nie miałam kiedy nawet do was napisać bo od środy ciągle w pracy. W niedziele byłam w pracy od 20 do 24 więc cały dzień przeleżałam na plaży W poniedziałek też do roboty szłam na 20 więc w dzień smażyłam się na basenie. Plecy lekko przypaliłam i ramiona mnie bolą ale reszta jest ładnie opalona Upały u nas okrutne, od 4 dni jest ciągle 35-37 stopni. Zapowiadali burze ale nie sprawdziło się. Śpi się w nocy bardzo źle bo za gorąco :/ Dziś też idę do pracy na 20 do 24 ale następne dwa dni mam wolne i będę smażyć pupe
Wczoraj przyszła do mnie do pracy nowa dziewczyna - Polka. Uczyłam ją ale dziewczyna się przestraszyła i dziś oznajmiła że nie chce pracować. Boi się maszyn, bo jak się któraś zepsuje to nie będzie wiedziała co zrobić, ile pieniędzy ma oddać dla klienta i w ogóle stwierdziła że jej znajomość języka jest za słaba na taką prace :/ Szkoda bo myslałam że będę miała wolny weekend jak ona przyjdzie do pracy
U mnie z dietką pięknie ale waga stoi na 65,5. Przez te upały opuchnięta jestem jak przed okresem piję bardzo dużo wody ale mimo to mam spuchnięte ręce i nogi Macie jakieś pomysły na opuchlizny w upały?

Wrzucam fotkę w stroju z niedzieli. Nie podoba mi się ten nowy strój :/ koniecznie muszę czarny kupić!!!! i z push-upem który podkreśli trochę moje małe cycki haha

DSC_3260.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 16:28   #4497
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie temperatury u nas też gorąc oddychać nie można ale lepsze to niż deszcz i zimnica
Fajnie, ze powolutku spada no i ładne sandałki czekamy na fotkę stroju
No jakiś deszcz by się przydał a tu nic :/ nawet w nocy nie chce pokropić

Już nie spada stoi :/ puchne jak balon w te upały
Dziękuję fotka stroju wrzucona ale strój muszę zmienić na czarny! nie widzę się w tym białym :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 16:37   #4498
migotenka
Zadomowienie

Hej Laseczki :-*
Ja właśnie wracam z pracy i jestem wkur... rano było pieknie a teraz pada, no nic pomyślałam sobie trochę zmokne ale ide i nagle autobus wjechal w kałuże i mnie całą oblał nawet włosy! !! A Tz teraz mogłaś powiedzieć żebym przyjechał i jestem wrrrrr. Pozniej Was poczytam bo zaeaz wysiadam z tramwaju.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2014-06-11, 18:50   #4499
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

U nas też upały. Dzisiaj latałam, bo musze obiegówki podbić. I byłam na spotkaniu z promotorem praca jest ok mam do poprawy tylko ewentualne kropki, skróty pod rysunkami i mam przynieść już zbindowaną do podpisu Tak sie ciesze, bo koleżanki chodziły po kilka razy a mi i kol zaakceptował za pierwszym
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 19:41   #4500
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Zayebiaszcze
Gdybym ja w takich do pracy przyszła, to pewnie już bym tu nie pracowała
za spadek

ja tak do pracy nie przyszłam tylko z pracy wzięłam ten kapelusz i okulary i tak dla zabawy to założyłam, oczywiście nie chodze tak na co dzień
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Wrzucam fotkę w stroju z niedzieli. Nie podoba mi się ten nowy strój :/ koniecznie muszę czarny kupić!!!! i z push-upem który podkreśli trochę moje małe cycki haha
Zdjęcie już na fb widziałam Ślicznie wyglądasz w tym stroju chudzinko

Ja też dziś kupiłam nowy strój, bo na zakupach byłam przed pracą Prócz stroju jeszcze dwie pary szortów dżinsowych i torebkę w załączniku fotki łupów zdjęcia torebki robione telefonem stąd kiepska jakość.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2173.jpg (36,8 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2174.jpg (28,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2176.jpg (25,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2179.jpg (50,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-06-11 19.11.48.jpg (31,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-06-11 19.12.05.jpg (40,5 KB, 12 załadowań)

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości