|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Dzień dobry
![]() Jestem już operacja pt. Teściowie zakończona sukcesem a teściowa zachwycała się naszym mieszkankiem mówiła, że sto razy lepsze od tamtego, jaśniejsze, przestronniejsze i w ogóle że niby tamto depresyjne było ![]() Cytat:
![]() ![]() Z jedzeniem jest dużo lepiej niż było Cytat:
wszystko się udało a u Ciebie jak tam po chrzcinach? Pewnie zajechana jesteś na maxa Oooo, ciekawe to ciasto jakbyś miała kiedyś wolną chwilę to napisałabyś przepis? ![]() ![]() Cytat:
ponoć, bo sama nie próbowałam nawet Dziękuję Jak tam po weekendzie? Dzisiaj już do pracy, tak? Daj znać jak pierwsze wrażenia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4472 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
można zacząć świętować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w tym największym upale dosłownie, bo bieg zaczynał się po 12 jestem z Niego taka dumna! Cytat:
u nas też gorąc ale lepsze to niż deszcz i zimnica ![]() Fajnie, ze powolutku spada no i ładne sandałki ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i można się holidayować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie, spamu nie ma gdzie Wy? Wszystkie się opalają pewnie ![]() A u mnie super, dziękuję było zay.ebiście no i szkoda, że już po...
|
||
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze!!! Moja współlokatorka wstała po 12, więc wiesz... E tam, lody teraz to na porządku dziennym będą Ja sama wciągnęłam śmietankowo-orzechowego dzisiaj ![]() Dentysta... brrr ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Taaa...lepsza ehe, torcika nawet nie tknęłaś swojego jak to tak?!Mhm, opalają, jasne ja się uczę jeszcze Ale pocieszam się że byle do 18.06 i woooole (tzn zajmować się siostrą będę, ale lepsze to, niż nauka ).Wow, teściowie nie mieli nic do zarzucenia Aleś kawał dobrej roboty musiała odwalić ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Ej, gdzie ja mogę znaleźć jakies filmiki, czy cokolwiek z tego "callanetics"? Jak wy to ćwiczycie? ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Meeedzik Czy Ty przypadkiem nie chodzisz nad Jezioro Nyskie ? Bo się tam będę wybierać
|
|
#4475 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() weekend mocno zajęty, nie pamiętam już co jadłam, oprócz śniadania (placki owsiane z jogurtem naturalnym i truskawkami) - w załączniku było parcie na truskawki, bo w zeszły czwartek kupiłam 2kg, więc musiałam je jakoś spożytkować w miarę szybko w piątek był marsz 30 min. w sobotę rano kolejna godzina callanetics ![]() iii nocne tańce + alkohol, ale tylko 2 kieliszki, i sprite.a wczoraj mnie dopadł okres, ze zdwojoną siłą. Prawie zemdlałam z bólu, bo tak mnie siekło, dobrze, że była ze mną przyjaciółka. Także tego..wczoraj i dziś nie ćwiczę. Cytat:
![]() hmmm...no jeszcze się nie wdrożyłam w tą całą dietetykę. Śledzę stronę Ewki Chodakowskiej na fb, tam dziewczyny wrzucają swoje jadłospisy, fajna sprawa
Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-06-09 o 15:47 Powód: załącznik |
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine jeszcze nie murzynek, ale opalona dosyć jestem
teraz muszę kupić jakieś emulsje z filtrem, bo nie chcę zjarać jak co roku wystarczy mi tyle co mam, byle bladością nie świecić ![]() Nie mam żadnych fot, tak gorąco, że nie chce się nawet robić, jedynie mam z pracy takie w kapeluszu i okularach, bo mi się nudziło dziś i przymierzałam różne śmieszne rzeczy Zoska właśnie wczoraj nad Nyskim byłam czasami tam jezdzimy, ale niestety woda nie za czysta i ludzi tłumy :/ Oo a kiedy się wybierasz??? 12 lipca ma być święto wody i ognia to na pewno będę
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
Wróciłam do żywych :P Na weselu supcio, pobawiłam pojadłam i teraz trzeba zbić nadwyżkę ![]() Wczoraj oczywiście odsypiałam cały dzień. Dziś po pracy też drzemka, a teraz wróciłam z rowerku bo upał totalny więc nie chciałam zanudzać w domu ![]() Heroine powiedz swojemu TŻ że go podziwiam i gratuluje strasznie. Biegać w taki skwar, to jak samobójstwo, dlatego jest wielki dla mnie ![]() ![]() klask i: sama bym pewnie z jakiś zawodów nie zrezygnowała, ale wyobrażam się jaka to męczarnia ![]() Wykapałam się i idę się położyć. Postaram się już być z Wami na bieżąco
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
jestem i ja ![]() weekend był świetny spotkałam się ze znajomymi był grill i drinki i jedzonka dużo.... niedziele opalałam się troszkę i pluskałam w basenie. dzisiaj padam na ryjek bo wyjechaliśmy z domku o 1 w nocy i byliśmy o 5.30 nad ranem spałam 4 godzinki i musiałam się zbierać do pracy. dzisiaj było spoko bo 6h czytałam regulaminy bhp itd, jutrzejszego dnia sie boję bo już normalnie na sklepie dziewczyny wydają się miłe ale to się okaże heh mam nadziieję że dam rade. trzymajcie kciuki jutro mam od 10-16. o 17.30 dermatolog i wieczorkiem sie odezwę dzisiaj już nie mam siły odpisywać bo ledwo na oczy patrzę więc wybaczcie.
|
|
#4479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
także tegooo Eee, to jeszcze tydzień, dasz radę ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Brawo za ruch ![]() ![]() Widzę, że nie tylko ja mam bolesne @... właśnie jestem przed i już umieram... normalnie się schylić nie mogę eh... o ćwiczeniach nawet nie ma mowy
|
||
|
|
|
#4480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że się wybawiłaś i pojadłaś pyszności masz jakieś zdjęcia z wesela? Brawo za rower ![]() ![]() Dziękuję w imieniu TŻ-ta było cięęężko, ale dał radę ![]() Cytat:
teraz można się zabrać do pracy dasz radę dzisiaj, trzymam
|
|||
|
|
|
#4481 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu cisza :P chyba wszystkie przez upał jesteśmy '' zmulone ''
![]() Heroine z tego jeszcze nie mam. Mam tylko z tego na którym byłam miesiąc temu. Dodam do albumu, bo nie chcę tutaj :P To 1 zdjęcie w przebraniu, to też z wesela :P - znajomi mieli wynajętą fotobudkę na 2h i można się było przebierać i robić sobie zdjęcia ![]() Migotenka ale super, że jesteś zadowolona. Zazdroszczę takich spotkań ze znajomymi, jak towarzystwo fajne to zawsze się super człowiek bawi ![]() Wróciłam z pracy i Biedry, porobiłam zakupki i zrobię sobie na kolację sałatkę grecką którą uwielbiam
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-06-10 o 16:12 |
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wyglądałaś ![]() Też uwielbiam grecką
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ależ u nas skwar, na pewno w Lbl podobnie. Chodź zemną na rower przyjedź do mnie to pojeździmy ![]() Co robiłaś sobie dziś? CO dobrego jadłaś ?
|
|
#4484 |
|
Raczkowanie
|
Ekhem... cześć dziewczyny.. pamieta mnie jeszcze ktoś? Ponad miesiac mnie tu nie bylo wiec pewnie nie xD
Jak tam wasze odchudzanie? Mnie koniec końców udało sie zrzucić 3 kg. Odstawilam kilka rzeczy - pieczywo, makarony i mieso. Jadlam glownie warzywa i owoce. I czesciowo nabial. No i oczywiście NADAL walczę. To chyba moje najdluższe odchudzanie w historii :p Przepraszam, że tak rzadko tu wpadam, i jeszcze rzadziej pisze, mam nadzieje, że kiedy zaczną sie w końcu na dobre wakacje wrócę. no i apropos wakacji to juz sobie planuje ze na nastepne bede szczuplejsza xDNo takze.. ten.. chcialam sie tak tylko odezwać że żyje i sprawdzić czy wy żyjecie Wysłane z mojego K00F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za zrzucone kg ![]() Ja byłam w domu od niedzieli a tam internet mi sie popsuł. Dzisiaj wróciłam byliśmy z Tż i psem nad wodą to się trochę popalałam dzisiaj cieplutko 35 stopni, ale nad wodą wiatr i super było
|
||
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine wrzucam fotki w załączniku
codziennie zakładam jakieś dziwne rzeczy, jak nie ma co robić Crystalowe jasne że pamiętamy za zrzucone kg
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa, zanim ja do Ciebie przyjadę A w sumie to nic ciekawego pół dnia czekałam na wodę, bo jakieś roboty były na szybko ugotowałam ziemniaczki, mizerię miałam i kawałeczek kotleta z piersi kurczaka TŻ mi zostawił... niezbyt dietetycznie, no ale wolałam to niż nic a na śniadanie kromkę z szynką, pomidorem, rzodkiewkami, a później trochę truskawek nie chce mi się za bardzo jeść w taki gorąc... piwka zimnego to bym się napiła ![]() Crystalove, no hejjjj! jasne, że pamiętamy nawet ostatnio myślałam o Tobie, gdzie Ty przepadłaś gratki za spadające kilogramy tak trzymaj Meeedzik, ale zaye.biaszczo wyglądasz ![]()
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine okulary wymiatają
W ogóle zaraz po powrocie z pracy małe spa zrobiłam na włosy poszedł olej sezamowy ( na długość ) który ostatnio Tż kupił mi w Lidlu za 5,99zł jak był tydzień azjatycki a na skalp sesa i tak sobie siedzę już od 2 godzin pazurki pomalowałam oczo.ebnym pomarańczowym lakierem, a na serdecznym i kciuku zrobiłam czarne kropy jutro klientom po oczach będę świecić
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuu, dzień piękności widzę pokaż pazurki ![]() Ja zaraz idę na zakupy z TŻ-tem do Lidla chociaż nie lubię robić tam zakupów po popołudniu, bo z owocami jest marnie
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine próbowałam zrobić zdjęcia, ale nie udaje mi się uchwycić koloru lakieru
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
sorry za środkowego złamasa
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
mi dzisiaj dzień szybko zleciał, w pracy spoko cały czas wykładałam towar i dosuwałam pierwsze tygodnie troszkę stresujące będą bo na kasie będę siedziała itd ale może dam radę szybko się wdrożyć ![]() w ogóle robię do piątku 10-16 żeby przyuczyć się, weekend wolny byłam u pani dermatolog i wyłapała mój pieprzyk i kazała usunąć go ![]() Medzik super fotka a pazurki świetne!Crystalove za spadek i odzywaj się częściej Tinek niestety cżesto takich spotkań nie mam bo wszystkich znajomych przyjaciół mamy tam skąd pochodzimy a tutaj nikogo ;/ świetnie wyglądałaś na weselu jakie długie włosy masz i uśmiech boski ![]() Heroine pogratuluj Tż podziwiam na maxa!
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
Heroine dobrze że w końcu włączyli tą wodę to się chociaż człowiek umyć może bo spocony przez cały dzień
a obiad smakowy miałaś ja na śniadanie 3 kanapeczki z twarożkiem i pomidorem, na obiad filet z kuraka i warzywka a na 2 ś i podwieczorek czereśni się ojadłam :P masz rację w taki upał to się nawet jeść nie chce...Madzia fajowo CI w tym kapelusiku i w tych sekach ![]() I bardzo ładnie pazurki ; ))) Migotenka też kiedyś byłam u dermatolog, na szczęście u mnie nic nie znalazła. Za to moja siostra miała dziesiątki usuwanych pieprzyków. Dziękuję za miłe słowa
|
#4494 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() byłam u rodziców, zważyłam się (bo u siebie nie mam wagi ) i jednak ważę 68,5 kg a nie 71 kg ![]() miło by było, gdybym do 5 lipca doszła do tych 65kg, no ale nic na siłę ![]() Cytat:
![]() ale dodałam jeszcze siemię lniane do masy, no i truskawki i jogurt do dekoracji ![]() Aha, i pod koniec trochę mi się patelnia już przypalała, więc dorzuciłam kapkę oleju kokosowego. Cytat:
A teraz cholera wie co się stało, ale było tak źle w którymś momencie, że przyjaciółka chciała po pogotowie dzwonić. Cytat:
![]() Gdybym ja w takich do pracy przyszła, to pewnie już bym tu nie pracowała
Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-06-11 o 11:10 |
|||
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Upał nie z tej ziemi, a mnie brzuch tak boli, że zaraz zejdę musiałam się położyć bo aż miałam mroczki przed oczami i myślałam, że wykopyrtnę gdzieś i rozwalę łeb przespałam 1,5 godziny ![]() Madzia, śliczne te pazurki ![]() Migotenka, dziękuję bardzo w imieniu TŻ-ta! A co do pracy, spokojnie wszystkiego się nauczysz stopniowo ![]() Tinekk, no włączyli wczoraj tą wodę, ale teraz w kuchni i w łazience w umywalce jest takie ciśnienie, że mnie coś trafia umyć coś to tragedia muszę zadzwonić gdzieś i to wyjaśnić, bo ewidentnie coś wczoraj spartolili ![]() Tycikata, gratki za wagę!!! ![]() Dziękuję za przepis zawsze to nowy przepis do wypróbowania ![]() A no to dziwne z tym okresem u Ciebie ;/ u mnie to norma znaczy norma od jakichś 2-3 lat, bo wcześniej to nawet nie wiedziałam, że mam @
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ja wczoraj napisałam posta jak w pracy siedziałam i mi go wcięło No to od nowa dzisiaj na kompie, nie powinno więc nic mi tu zniknąć ![]() Ja zalatana na maksa jestem, nie miałam kiedy nawet do was napisać bo od środy ciągle w pracy. W niedziele byłam w pracy od 20 do 24 więc cały dzień przeleżałam na plaży W poniedziałek też do roboty szłam na 20 więc w dzień smażyłam się na basenie. Plecy lekko przypaliłam i ramiona mnie bolą ale reszta jest ładnie opalona Upały u nas okrutne, od 4 dni jest ciągle 35-37 stopni. Zapowiadali burze ale nie sprawdziło się. Śpi się w nocy bardzo źle bo za gorąco :/ Dziś też idę do pracy na 20 do 24 ale następne dwa dni mam wolne i będę smażyć pupe Wczoraj przyszła do mnie do pracy nowa dziewczyna - Polka. Uczyłam ją ale dziewczyna się przestraszyła i dziś oznajmiła że nie chce pracować. Boi się maszyn, bo jak się któraś zepsuje to nie będzie wiedziała co zrobić, ile pieniędzy ma oddać dla klienta i w ogóle stwierdziła że jej znajomość języka jest za słaba na taką prace :/ Szkoda bo myslałam że będę miała wolny weekend jak ona przyjdzie do pracy U mnie z dietką pięknie ale waga stoi na 65,5. Przez te upały opuchnięta jestem jak przed okresem piję bardzo dużo wody ale mimo to mam spuchnięte ręce i nogi Macie jakieś pomysły na opuchlizny w upały? Wrzucam fotkę w stroju z niedzieli. Nie podoba mi się ten nowy strój :/ koniecznie muszę czarny kupić!!!! i z push-upem który podkreśli trochę moje małe cycki haha DSC_3260.jpg
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie spada stoi :/ puchne jak balon w te upały Dziękuję fotka stroju wrzucona ale strój muszę zmienić na czarny! nie widzę się w tym białym :/
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki :-*
Ja właśnie wracam z pracy i jestem wkur... rano było pieknie a teraz pada, no nic pomyślałam sobie trochę zmokne ale ide i nagle autobus wjechal w kałuże i mnie całą oblał nawet włosy! !! A Tz teraz mogłaś powiedzieć żebym przyjechał i jestem wrrrrr. Pozniej Was poczytam bo zaeaz wysiadam z tramwaju. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też upały. Dzisiaj latałam, bo musze obiegówki podbić. I byłam na spotkaniu z promotorem praca jest ok mam do poprawy tylko ewentualne kropki, skróty pod rysunkami i mam przynieść już zbindowaną do podpisu
|
|
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spadek ja tak do pracy nie przyszłam tylko z pracy wzięłam ten kapelusz i okulary i tak dla zabawy to założyłam, oczywiście nie chodze tak na co dzień Cytat:
Ślicznie wyglądasz w tym stroju chudzinko Ja też dziś kupiłam nowy strój, bo na zakupach byłam przed pracą Prócz stroju jeszcze dwie pary szortów dżinsowych i torebkę w załączniku fotki łupów zdjęcia torebki robione telefonem stąd kiepska jakość.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

operacja pt. Teściowie zakończona sukcesem 

i tak pewnie się nie obędzie bez poprawek 

Bić mnie...bić
Tutaj czipsik, tutaj lody, tam krakersy o matko 

ja się uczę jeszcze 
klask i: sama bym pewnie z jakiś zawodów nie zrezygnowała, ale wyobrażam się jaka to męczarnia 

przespałam 1,5 godziny