|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Super
Jutro pierwszy dzień do pracy
|
#2612 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Dzięki
Jeżeli chodzi o model, to już kiedyś pisałam: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21116.html |
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie było mnie troszkę a Wy tyle napisałyście ![]() Nadrobiłam po łebkach ![]() sunset89 piękna suknia bardorja super wyglądasz w swojej sukni, co prawda księżniczki to nie moja bajka ale Ty wyglądasz świetnie Wszystkim mężatkom gratuluję ![]() ![]() U nas w sprawach ślubnych zastój, co prawda kupiliśmy już troszkę wódki ale poza tym nic się nie dzieje. Jesteśmy po zapowiedziach
|
#2614 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My swoje zaproszenia tez robilismy własnoręcznie. Kpiliśmy ozdobny papier z odpowednio grubą gramaturą, wybraliśmy czcionkę i tekst jaki chcemy, wszytskie nazwiska były drukowane wierszyki tez mielismy.włożyliśmy sporo czasu i cierpliwości, bo ja czytalam tż wpisywal nazwiska i klikał drukuj; za pierwszym razem jak drukowlaismy bylismy mega podekscytowani i zadowolenia dopoki nie zobaczylismy ze 15 zaproszen zostalo wydrukowanych 'z osobą towarzyszącą'... i od nowa. Zaproszenia wg nas wyszly przepięknie, ale oczywiscie nie kazdemu moga sioe podobac drukowane na domowej drukarce dziekuje dziekuje dziekuje Cytat:
Cytat:
bardzo podoba mi sie dekolt!!! Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
|
#2615 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was po 2 tygosdniach nieobecności - praca w US pochlania dużo energii...ale jest fajnie, fajna ekipa i nawet nie wiem kiedy mi dni mijają....
WSZYSTKIM NOWYM MĘŻATKOM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia U nas z weselnych spraw to zostało nam 5 zaproszeń do rozdania w tym tygodniu mają być obrączki ....no i mamy ruszyć na poszukiwania garnituru ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2616 | |
|
Wtajemniczenie
|
super, prawdziwa księżniczka
bukiet wyszedł piękny, nie ma co żałować poprzedniej kwiaciarki Gratulacje, jesteś żoną ! Cytat:
![]() My szlifujemy taniec, przyspieszają ślubne zakupy. zamówiłam dzisiaj bransoletki dla mam i mojej przyjaciółki, takie z grawerowanym serduszkiem, wciąż szukam sukienki na panieński i nic nie mogę znaleźć.. chyba uszyję. |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie było mnie trochę czasu, pochłonął mnie remont mieszkania. W międzyczasie udało nam się zakupić garnitur TŻ
|
#2618 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A czy coś wyjdzie czy nie to się zobaczy.Cytat:
![]() Piękna suknia! Bardzo ładnie wyglądasz ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A my karteczki na zapowiedzi dostaniemy dopiero miesiac przed ślubem
|
||
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, wrzucam na trochę zdjęcia sukienki i mnie w sukience. Dzielnie przyjmę każdą krytykę
![]() ![]() Welon będzie inny. Do zdjęć założyłam welon siostry, żeby zobaczyć jak to będzie mniej więcej razem wyglądało. Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2014-06-17 o 14:45 |
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sunset pięknie wyglądasz!! madziara no następna co mnie w kompleksy wpędza... ślicznie! Ja swoje foto z przymiarki wstawię dopiero 15 lipca ![]() Zamówiłam stroik do koka z all, jak przyjdzie to się pochwale ![]() Mamy akty urodzenia, jutro idziemy do drugiego USC a potem do księdza :boisie:
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-06-16 o 19:09 |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ciepłe przyjęcie mojej relacji z 24 maja
w miarę możliwości wrzucę Wam fotki jeszcze raz radzę Wam: delektujcie się każdą chwilą Waszego Dnia, ponieważ czas mija jak mrugnięcie oka !!!! pozdrowienia! |
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Madziara, jaką Ty chcesz krytykę?
![]() Talię masz piękną, cyc też, elegancko jest! |
|
|
|
#2623 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() Ostatnio czytam Was tylko bo nie mam czasu... sesja się zaczęła a TŻ się broni. Moja halka czerwona jest już gotowa. Wygląda to bardzo ciekawie niestety nie mam zdj bo zostałam jeszcze sukienkę do skrócenia. Koronkowy płaszczyk z za dużą kokarda poszedł do krawcowej z polecenia. Mamy do rozdania 3 zaproszenia jeszcze. Świadkom i ks z którym ciężko się umówić. Byłam zamówić bukiet i rozeznać się w cenie. Za ten śliczny z gozdzikami butonierke i na rękę światowej kwiaciarka chce 200zl chyba bez szaleństw? TŻ nadal nie ma garnituru ani nic innego... Czyli nic nowego... Moja mama czyli nie daj się a postaw się wymyślila do stolu alkoholowego danielsa.. ehh Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni.
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego dojdzie jeszcze halka, która doda trochę szerokości dołowi (i ja się lepiej będę z nią czuła). Mierzyłam też różnej wysokości buty i mogę sobie pozwolić na max 8 cm.
Powiedzcie mi jeszcze jaka biżuteria bardziej będzie pasowała: http://allegro.pl/toowee-4007-kolczy...311205552.html http://allegro.pl/toowee3656-kolczyk...323137764.html http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...299051448.html http://allegro.pl/kolczyki-srebrne-s...299051320.html czy może jeszcze coś innego? |
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
madziara - suknia ślicznie na Tobie leży
Dziewczyny - temat wałkowany milion osiemset czterdzieści razy - zaproszenia dla rodziców. To oni finansują nam całą uroczystość. Z jednej strony organizatorom zaproszenia wręczać głupio - z drugiej strony, myślę, że jednak miło im się zrobi gdy dostaną. Planujemy kupić zaproszenia takie jak dla gości, ale z następującym tekstem: Drodzy Rodzice będziemy bardzo szczęśliwi, wiedząc, że jesteście obok nas w tym szczególnym dla nas dniu, kiedy to sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą i bycia ze sobą na zawsze. Zwracamy się z prośbą o Błogosławieństwo na naszą wspólną drogę życia i dziękujemy Wam za pomoc włożoną w przygotowanie tej wyjątkowej uroczystości. Kochający X & Y. Co o num myślicie?
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-06-16 o 19:34 |
|
|
|
#2626 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za załatwione sprawy! ![]() Cytat:
), obrączki dopiero planujemy pójść wybierać... za załatwione sprawy ![]() Cytat:
http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...299051448.html i zaraz potem te http://allegro.pl/toowee3656-kolczyk...323137764.html
|
|||
|
|
|
#2627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Le_lena wg mnie bardzo ładny tekst |
|||
|
|
|
#2628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana Mamo, Kochany Tato, szliście z nami przez całe nasze życie, chroniliście przed złem, dawaliście ciepło i otuchę, uczyliście trudnej sztuki życiowej mądrości, zaszczepiliście w nas Wasze piękno i wartość, kochaliście, wspieraliście oddając nam swe serce. W dniu 16 sierpnia o godzinie ............. w Kościele pw. ......................... ................. złożymy sobie przysięgę małżeńską. Już od wielu miesięcy znacie godzinę i miejsce tego wydarzenia i wiecie, że nie wyobrażamy sobie przeżywania tego dnia bez Waszej bliskiej obecności. Gorąco prosimy Was, abyście udzielili nam błogosławieństwa na nową drogę życia, a po wzruszeniach ceremonii zaślubin razem z nami bawili się do białego rana. X Y |
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Le_lena dopiero zauważyłam to "zwracamy się z prośbą"
Lepiej brzmiałoby "prosimy o błogosławieństwo" ![]() re_nata mamy ten sam teks na zaproszeniach dla rodziców
|
|
|
|
#2630 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki Cytat:
zazdroszcze. po ciąży przybyło sporo, trochę spadło i jest ok ale mój tz mówi że tęskni za tamtym haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
Sunset89
prześliczna suknia i świetnie w niej wyglądasz! ♥ Właśnie wróciłam z podpisywania protokołu Wszystko odbyło się szybciutko i w miłej atmosferze a myślałam, że będzie gorzej także dziewczyny, które są przed spisywaniem - nie macie się co stresować ))
|
#2632 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam jeszcze taki zapisany, od Atomówki naszej. klik
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-06-16 o 20:24 |
|||||
|
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za opinie
Chyba zrobię mix tekstu re_naty i swojego ![]() Kochana Mamo, Kochany Tato będziemy bardzo szczęśliwi, wiedząc, że jesteście obok nas w tym szczególnym dla nas dniu, kiedy to sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą i bycia ze sobą na zawsze. Gorąco prosimy Was, abyście udzielili nam błogosławieństwa na nową drogę życia, a po wzruszeniach ceremonii zaślubin razem z nami bawili się do białego rana. Dziękujemy Wam za pomoc włożoną w przygotowanie tej wyjątkowej uroczystości. X & Y.
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-06-16 o 20:26 |
|
|
|
#2635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam jeszcze taki zapisany, od naszej Atomowki klik
|
|||||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy takie
|
|
|
|
#2637 |
|
Raczkowanie
|
Le_lena cieszęsię, że ci się spodobało i chcesz wykorzystać część u siebie. Teraz lepiej brzmi
pysia1987 Jak znalazłam ten tekst to bardzo mi się spodobał i też się wzruszyłam. Ciekawa jestem reakcji moich rodziców, bo jeszcze nie mieliśmy okazji im go wręczyć. Buczorek ja się stresuje protokołem, jeszcze nie wiemy który ksiądz nas przyjmie proboszcz czy wikary, bo to sezon urlopowy i będzie któryś z nich. A ja się boję trochę proboszcza narzeczony mówi, że to taki służbista, wszystko musi być punktualnie itp. |
|
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
Madziara - piękna suknia
|
#2639 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I nam rodzice Tż płacą a tez im dajemy Już daliśmyCytat:
|
|||
|
|
|
#2640 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My ostatnio dostaliśmy takie, gdzie imię jest odmienione, a nazwisko nie, czyli coś na kształt: Mamy zaszczyt zaprosić Sz.P. Jana Kowalski i Annę Nowak Nie wiem co gorsze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Padłam! Cytat:
![]() Cytat:
Ehh... ja też wychodzę za mąż 9-go i przymiarka dopiero 14 lipca buuu... madziara Suknia dopasowana, talia jest, biust jest! Ja w ogóle nie mam biustu... Kurcze... tak czytam Wasze pomysły dotyczące zaproszeń dla rodziców i chyba też coś zmajstrujemy. Choćby mieli dostać dzień wcześniej, przed ślubem...
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

zaproszenia niespersonalizowane (choc to osobiście mi nie przeszkadza), ale wypisane dośc niechlujnie i ścisniete bo tylko jedna linijka wykropkowana
więc w skali od 1-10 daje 2 

), obrączki dopiero planujemy pójść wybierać...
Lepiej brzmiałoby "prosimy o błogosławieństwo" 
To jest drugie moje największe marzenie, bo pierwsze to zostać mamą dzieci Tżcika