|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Kochana, z zazdrości padłam, ze ja takich nie mam
![]() Dotka mnie osobiście smakuje bardzo mołdawskie wino Dusza mnicha - czerwone, półsłodkie, ale ma mało zachęcający wygląd http://webtrunki.pl/?k=p&id=1316/Dusza-Mnicha-Red
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
ja też to zauwazyłam
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wina, to akurat te nam bardzo nie podeszło My chyba będziemy kupować Carlo Rosi
|
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() staram się do Was zaglądać, ale teraz ciężko mi się wbić
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja polecam wina Kazayk tylko teraz nie pamiętam które z nich jest pół wytrawne. Ale są pyszne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2706 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie wiem co poradzić na obcieranie. Cytat:
Cytat:
co ten ojciec teraz musi czuć ![]() Cytat:
![]() fajne butki! Cytat:
Gratulacje! ![]() Cytat:
Tż jak był mały to mówił swojej cioci taki wierszyk, lub bardzo podobny. Razem ze swoją siostra ![]() Cytat:
My mamy rozdane zaproszeń 44 z 111. 4 osoby już odmówiły, od razu przy zapraszaniu. Robimy też poradnie, która poratuje linkiem do wykresów? ![]() Byłam też dziś spytac o tort, czy 45zł/kg za tort śmietanowy to dużo? Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-06-17 o 14:41 |
|||||||
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
A, i nie ma co szaleć z winami. Ostatnio na weselu bylo pyszne białe i jakies wyszukane czerwone. Tylko że kłopot był taki, że było bardzo ciężkie i rewelacyjne do wołowiny, może jakiejś ciężkiej wieprzowiny. Podano delikatne zraziki i samego kurczaka... duża szkoda, bo w ogóle nie dało się tego pić do takiej kuchni :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#2708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wiesz, jeśli możesz coś załatwić bezproblemowo, to zawsze lepiej, niż z problemem Cytat:
![]() Cytat:
nawet kupili sobie nową furę (jakieś nowe audi )specjalnie przed zapraszaniem, żeby to pokazać gościom Także pomysł odpada, im koszty nie takie straszne, a nam - owszem. Poza tym każde z nas ma w zaproszeniu prośbę o kasę, więc nie damy im prezentu ![]() Ja już mam dwie odmowy - kuzyna, który na swoje wesele mnie nie prosił, bo ma zobowiązania zawodowe, i jego babci, którą mimo odmowy trzeba liczyć na wesele, bo i tak będzie ![]() Znalazłam "moją" kosmetyczkę ![]() a dzisiaj jedziemy do rodziców, właśnie nas pakuję (jak zwykle mam problem z ciuchami, głównie do kościoła
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję Dokładnie. Jak ją założyłam to stwierdziłam że jest super. a babka zaczęła mi dopinac welon i już mi się nie podobało więc będzie bezMy właśnie kupujemy carlosa bo ją uwielbiam różowe ale będzie i białe i czerwone. Na każdym stole będa dwie butelki czerwone i białe. A różowe na moim stole plus schowane gdzieś przy bufecie jakby ktoś chciał. bo chyba większość ludzi woli białe i czerwone niż różowe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje za slowa otuchy dla tz. Juz mu lepiej ale jeszcze nie dovrze...
Oluska-ogromne wyrazy wspolczucia... ![]() Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzięki za opinie, ale szukam wina półwytrawnego, nie półsłodkiego
![]() Półsłodkie będę mieć białe ![]() Chyba, żeby zamienić i białe półwytrawne, a czerwone półsłodkie? No i mogłam dodac, że nie Carlo Rossi, bo moim zdaniem cena zupełnie nieadekwatna do jakości /bez urazy dla nikogo/. |
|
|
|
#2713 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie jest mniej zaawansowany wykres Cytat:
Uwielbiam różowe, mogłabym pić i pić |
||
|
|
|
#2714 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam Dziewczyny za wyrazy współczucia Jutro musimy pójść na pogrzeb i nie mam pojęcia, jak to zniosę...
|
|
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() I sama mimo że nie jestem jego fanką, w sobotę na weselu u znajomych piłam białe CR i bardzo mi smakowało
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2014-06-17 o 16:35 |
|||
|
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
A tego to nie wiem. W pierwszym były te standardowe pytania, które są wszędzie wymienione a w tym drugim były pytania właśnie o tym utrzymaniu rodziny, wychowania dzieci w wierze i o których wcześniej pisałam.
Cytat:
![]() Chciałabym jeszcze raz przygotowywać to wszystko Tyle nerwów, przygotowań, a jednak teraz po ślubie to trochę nudno Czytam o Waszych przygotowaniach, przymiarkach i żałuję, ze już to za mną Cytat:
|
||
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, melduje sie dzien przed slubem
wklejam Wam zdjecie paznokci, chcialam delikatne i takie sa moze mi sie uda zajrzec wieczorem na forum ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka paznokcie wyglądają bardzo fajnie!
Super że tak naprawdę już wszystko załatwione Trzymam za Was kciuki i wysyłam To już za chwilę
|
#2719 |
|
Rozeznanie
|
Rabbitka paznokcie świetne
My na wewele mamy wino z sali ale na poprawiny kupujemy Carlos Rossi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2720 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() Cytat:
Na początku nie wchodziłam na wątek bo serio nie miałam zupełnie czasu, ciągle żyliśmy euforią, radością, odwiedzaliśmy gości itd. Potem miałam okres gdzie nie włączałam kompa, bo niestety mam taka przypadłość, że nie umiem go włączyć na chwilę. Jak już zasiądę do lapka to spędzam przy nim kilka h, a mąż się denerwował, że nie spędzam z Nim czasu. No i na końcu, zupełnie szczerze choć bardzo Wam kibicuje i chciałabym być na bieżąco, jest mi po prostu dziwnie. Zupełnie nie umiem się wczuć w wątek, ja już swoje zrobiłam, nie mam teraz o czym pisaći jedyne co mi zostaje to gratulować Wam i oglądać foty. No i serio jest mi trochę przykro, że to już po. Ciesze się Waszymi przygotowaniami ale jednocześnie sprawia i to trochę smutku. Czytam o Waszych zaproszeniach, Waszych biżuteriach a ja jestem jakby obok, to ni huhu nie umiem się w to już wczuć porostu. Mam nadzieję, że rozumiecie i podejrzewam, że większość żon nie wchodzi tutaj za często właśnie z tych samych powodów Cytat:
U Nas było Famille Castel i te wina są serio bardzo dobre. Nawet te półwytrwane czerwone było ok. A cena właśnie okolo 20-22 zł. Cytat:
No i trzymam kciuki to już zaraz
|
|
|
#2721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja będę teraz częściej i wreszcie mogą się w pełni oddać przygotowaniom, bo uwaga, chwalę się: JESTEM MAGISTREM
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal się ekscytuję Waszymi ślubami i przygotowaniami, ale nie potrafię się już tak wbić w wątek jak wcześniej. Zdecydowanie łatwiej jest mi teraz odnaleźć się w klubie
|
|
#2723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My już na finiszu z zapraszaniem jesteśmy, teraz w weekend obskoczymy rodzinę Tż i właściwie zostanie tylko moja rodzina- 8 domów do obskoczenia w przyszłym tygodniu. Mamy mały poślizg bo myślałam ze już w połowie czerwca skończymy, no ale miałam egzaminy i za tydzień obrona także wyszło jak wyszło. Dziewczyny, poszukuje stanika bez ramiączek do sukni. Rozmiar 80GG także ekhem... trudno mi coś znaleźć. Jakbyście wiedziały jaki model podtrzymuje taki duży biust bez ramiączek to proszę dajcie znać. Poszukuje również butów kolor:amarant ew. fuksja z zakrytymi palcami, typowe czółenka.. także Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
|
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
hihihi gratulacje
![]() My dzis dostaliśmy telefon, że obrączki są gotowe więc jak wszystko z nimi będzie ok to może jutro będą zdjecia :P |
|
|
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
Byliśmy dziś u jubilera aby powiększył nasze obrączki.
W przypadku TŻ powiększyli na miejscu o jeden rozmiar, w przypadku mojej powiedzieli że rozmiar jest naprawdę ok i wg nich nie powinnam jej powiększać. Polecili abyśmy przyszli jakiś miesiąc po ślubie - wtedy po noszeniu jej w dzień i w nocy powinnam mieć już pewność czy rozmiar jest właściwy. Jeśli dalej będę uważać że jest za mała, to oczywiście bezpłatnie i od ręki ją powiększą
|
#2726 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Say, strasznie fajny pomysł z tymi bransoletkami! Gdyby moja mama i teściowa nosiły tego typu biżuterię, na pewno bym celowała w coś takiego!
![]() Oluska, współczuję takiej tragedii, co za koszmar... a wydaje się, że takie wypadki nigdy nie dzieją się tuż obok nas, a jednak ![]() Docik, gratuluję obrączek! ![]() Cytat:
My nie chcemy "cudów" w menu, bo właśnie też zauważyliśmy, że niewielu ludzi lubi eksperymentować, zwłaszcza na weselach...Cytat:
Ja bym chciała krem brokułowy, bo to moja ulubiona zupa, ale co z tego, jak większość woli rosół, w tym TŻ No i właśnie dlatego m.in. że to dobra podkłada pod wódkę, wybieramy rosół. Choć ja rosołów na weselach nie lubię, bo zawsze się pochlapię ![]() Marlenqa, trzymaj się, na pewno wszystko się poukłada! Takie dołki zawsze mijają. Cytat:
![]() Cytat:
Raz mi się wydaje, że tak lepiej, a za chwilę znów, że na odwrót Z win czerwonych chyba półsłodkich to też wiele dobrego słyszałam o Duszy Mnicha no i mnie bardzo smakowała jak piłam u przyjaciół na weselu. My chyba obydwa wina będziemy brać Le Carillon, tanie, duże, dobre ![]() Cytat:
![]() gratuluję!Ja dziś cały dzień ślęczałam nad durnym projektem na studia (doklejanie prac graficznych na tekturę, boooże, co za idiotyzm, żaden grafik w dzisiejszych czasach tego nie robi!!! Za to moje butki są już u kuriera i jutro mają do mnie dotrzeć! Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-06-17 o 19:55 |
|||||
|
|
|
#2727 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe komentarze na temat butów
![]() Cytat:
Sztyft mam ale chyba nie pomaga...Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz obsmaruję się sztyftem i dalej będę próbować.Super, że w końcu z salą jest ok i myślę, że faktycznie lepiej jest wziąć "normalniejsze" menu. a ja nadal jestem strasznie nieogarnięta ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2728 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cornflower_girl Gratuluję udanych zakupów ![]() Sunset89 suknia piekna Dziękuje Cytat:
Boskie Gartulacje ![]() Gartulacje za udane zakupy ![]() Gratulacje |
||
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby Mamciom się spodobały Dotka, ja też to zauważyłam niestety. A szkoda, bo często przydałyby się rady Żonek z drugiej strony - to w pełni zrozumiałe - załatwianie dokumentów, często przeprowadzki, podróże poślubne, plenery, to pewnie zajmuje dużo wolnego czasu. jednak mam nadzieję, że mimo wszystko żonki będą do nas wciąż wpadać ![]() kolejna ofiara ust glonojada http://www.pudelek.pl/artykul/68022/..._usta_zdjecia/ a co do tego 'nowoczesnego' filmiku który wrzuciłyście - i tak nie był najgorszy! zobaczcie na to https://www.youtube.com/watch?v=HqRbuWx6J24 na YT dostępne też są następne części tego super filmu ![]() polecam czołówkę - https://www.youtube.com/watch?v=fNbOW0tYpAc w ogóle komu się później chce oglądać film , w którym nagrano praktycznie każdą minutę wesela?
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-06-17 o 20:36 |
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem trochę podłamana, bo u nas nikt jeszcze nie zadzwonił z potwierdzeniem przybycia
wszyscy sobie olewają i będą czekać do ostatniej chwili
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

30.08.2014 

a dzisiaj dostałam tablice do auta dla rodziców 

)specjalnie przed zapraszaniem, żeby to pokazać gościom 

źle mi poszło, i w ogóle jest mnóstwo kandydatów.

a ja nadal jestem strasznie nieogarnięta