Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-17, 14:15   #2701
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Co Ty chcesz od tych seksi pończoszek?
Kochana, z zazdrości padłam, ze ja takich nie mam

Dotka mnie osobiście smakuje bardzo mołdawskie wino Dusza mnicha - czerwone, półsłodkie, ale ma mało zachęcający wygląd
http://webtrunki.pl/?k=p&id=1316/Dusza-Mnicha-Red

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:16   #2702
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

ja też to zauwazyłam

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:20   #2703
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość

Dotka mnie osobiście smakuje bardzo mołdawskie wino Dusza mnicha - czerwone, półsłodkie, ale ma mało zachęcający wygląd
Masz jeszcze szansę sobie takie sprawić

Co do wina, to akurat te nam bardzo nie podeszło
My chyba będziemy kupować Carlo Rosi
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:24   #2704
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jakie polecacie wino?
- czerwone
- półwytrawne
- niezbyt kwaśne
- ładna butelka
- max 20zł

Pijemy teraz jakieś chilijskie, w sumie nie jest złe, ale kurrde, nie znam się na tym..

P.S. Zauważyłyście, że te, które zostały żonkami, niektóre nie udzielają się wcale, a reszta bardzo mało?

W sumie wiem, że nie chce im się dyskutować o doborze winietek i wyborze obrączek, ale tak przykro trochę.
Mi bardzo smakowały mołdawskie kwiaty, to chyba jest półsłodkie, ale głowy nie daję. A ze słodkich to uwielbiam hiszpańskiego muscata i malagę

Cytat:
Co Ty chcesz od tych seksi pończoszek?

Nasturcaja podejrzewam, ze przez te kwiaty na biuście jest taki piękny efekt

Dotka też już jakiś czas temu to zauważyłam, że po ślubie dziewczyny mało tu zaglądają
taaaa.... myślę dokładnie to samo, że to przez te kwiaty 3D

staram się do Was zaglądać, ale teraz ciężko mi się wbić

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:36   #2705
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość

A mi się właśnie podoba ta butelka
Ja polecam wina Kazayk tylko teraz nie pamiętam które z nich jest pół wytrawne. Ale są pyszne.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:39   #2706
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
przyszły moje buty z akces2 Są jasnozłote, idealnie dopasowane Jedyny minus - strasznie mnie obcierają szwy Nie wiem jak temu zaradzić
Bardzo ładne butki!
Ale nie wiem co poradzić na obcieranie.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziś kupiłam bransoletki dla Mam w Lilou dołączymy do nich złote łancuszki, gdyby rzemyki nie przypadły im do gustu. na serduszkach wygrawerowane jest "dla Mamy", a na drugiej stronie nasze imiona. rzemyk w kolorze brudnego różu ze złotą zawieszką.
bardzo ładnie wyglądają

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Z mniej radosnych wieści: wczoraj dowiedzieliśmy się, że tragicznie zmarł pięcioletni chrześniak mojego TŻta Także w środę czeka nas kolejny pogrzeb...
O Boże! Współczuje, taka tragedia co ten ojciec teraz musi czuć

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z pogotowia, byłam z TŻ. Stwierdzili zatrucie pokarmowe, jak do jutra nie pomoga leki to ma iść na oddział i płukanie żołądka. Martwie się o niego, zaraz się znów pobeczę
Będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dziewczyny w załączniku moje buty przebraniowo - poprawinowe
fajne butki!

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mamy, mamy, mamy OBRĄCZKI
Cieszę się jak dziecko. Mówiłam Tż, że zabieram je do pracy bo muszę co chwile mierzyć i on do mnie "tak co byś jej nie zdarła"
Ale pięknie to napisałaś
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dziekuje za pocieszenie w sprawie pogody, na was zawsze mozna liczyc, ale blagam o kciuki za slonce!!!
Będziemy trzymać

Cytat:
Od kuzynki córka chce nam wierszyk powiedzieć przed błogosławieństwem
Tż jak był mały to mówił swojej cioci taki wierszyk, lub bardzo podobny. Razem ze swoją siostra

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
My przez weekend rozdaliśmy 8 zaproszeń jeszcze troszkę zostało a dzisiaj dostałam tablice do auta dla rodziców
Fajne

My mamy rozdane zaproszeń 44 z 111. 4 osoby już odmówiły, od razu przy zapraszaniu.
Robimy też poradnie, która poratuje linkiem do wykresów?
Byłam też dziś spytac o tort, czy 45zł/kg za tort śmietanowy to dużo?

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-06-17 o 14:41
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:39   #2707
Linaewen
Zakorzenienie

A, i nie ma co szaleć z winami. Ostatnio na weselu bylo pyszne białe i jakies wyszukane czerwone. Tylko że kłopot był taki, że było bardzo ciężkie i rewelacyjne do wołowiny, może jakiejś ciężkiej wieprzowiny. Podano delikatne zraziki i samego kurczaka... duża szkoda, bo w ogóle nie dało się tego pić do takiej kuchni :-(

"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:43   #2708
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Panna Izabela Doskonale rozumiem, to co wytłuściłaś też Po prostu dla mnie to dziwne... jakikolwiek ksiądz proboszcz miałby nie być. Też się naszego baliśmy, ale jakoś poszło, mimo że mieszkamy razem
"jakoś poszło" - właśnie. Gdybyś musiała przez to przychodzić do niego 9 razy przez pół roku, uczyć się czegoś z jakichś starych książeczek, niemało byś narzekała

Cytat:
Życzę Wam wielkiej cierpliwości w załatwianiu spraw kościołowych. My mamy cywilny i uwierzcie człowiek dopiero jak nie może wzić ślubu kościelnego uświadamia sobie jak wiele by dał, żeby ksiądz zawracał żebym mogła z Tż stanąć przed ołtarzem.
oby i Wam się naprostowało!
Ale wiesz, jeśli możesz coś załatwić bezproblemowo, to zawsze lepiej, niż z problemem

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Życzę Ci, żeby ten koszmar minął
i żebyś mogła ze swoim juz wtedy mężem stanąć przed ołtarzem i ślubować Bogu miłość, wierność i uczciwość małżeńską
chyba przed Bogiem, a nie Bogu chyba że o czymś nie wiem i to zakonne śluby

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Panna IzabelaFaktycznie, wysyp ślubów A tę kuzynkę TŻ-ta zapraszacie na wesele? Jeśli tak, to możecie się umówić, że wymienicie się drobnymi prezentami, oni tez pewnie mają duże koszty wesela.
Zapraszamy. Pewnie mają, ale wszystkie koszty pokrywa Pan Młody, który ma swoją firmę i bardzo dobrze im się wiedzie nawet kupili sobie nową furę (jakieś nowe audi )specjalnie przed zapraszaniem, żeby to pokazać gościom Także pomysł odpada, im koszty nie takie straszne, a nam - owszem. Poza tym każde z nas ma w zaproszeniu prośbę o kasę, więc nie damy im prezentu

Ja już mam dwie odmowy - kuzyna, który na swoje wesele mnie nie prosił, bo ma zobowiązania zawodowe, i jego babci, którą mimo odmowy trzeba liczyć na wesele, bo i tak będzie

Znalazłam "moją" kosmetyczkę obiecała, że zajmie się moją cerą i brwiami, żebym dobrze wyglądała na ślubie dzisiaj byłam na p. kawitacyjnym i jestem zadowolona - ogólnie z tego, jakie mają podejście do klienta i z profesjonalizmu. Dużo się dowiedziałam, żadna inna kosmetyczka mi tak nie opowiadała dokładnie o tym, co robi
a dzisiaj jedziemy do rodziców, właśnie nas pakuję (jak zwykle mam problem z ciuchami, głównie do kościoła ), po drodze zaprosimy koleżankę, a od jutra wielkie ślubne ogarnianie.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:47   #2709
Buczorek
Raczkowanie

mysza

http://dniplodne.schorzenia.info/ind...cja=obserwacja

proszę
Stary 2014-06-17, 15:07   #2710
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
bardorja pięknie wyglądasz w sukni jak prawdziwa księżniczka bez welona jednak o wiele lepiej

dziękuję
Dokładnie. Jak ją założyłam to stwierdziłam że jest super. a babka zaczęła mi dopinac welon i już mi się nie podobało więc będzie bez

Cytat:
My chyba będziemy kupować Carlo Rosi
My właśnie kupujemy carlosa bo ją uwielbiam różowe ale będzie i białe i czerwone. Na każdym stole będa dwie butelki czerwone i białe. A różowe na moim stole plus schowane gdzieś przy bufecie jakby ktoś chciał. bo chyba większość ludzi woli białe i czerwone niż różowe

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 15:36   #2711
mimi_77
Zakorzenienie

Bardzo dziekuje za slowa otuchy dla tz. Juz mu lepiej ale jeszcze nie dovrze...
Oluska-ogromne wyrazy wspolczucia...

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 15:46   #2712
Dotka90
Zakorzenienie

Dziewczyny, dzięki za opinie, ale szukam wina półwytrawnego, nie półsłodkiego
Półsłodkie będę mieć białe
Chyba, żeby zamienić i białe półwytrawne, a czerwone półsłodkie?

No i mogłam dodac, że nie Carlo Rossi, bo moim zdaniem cena zupełnie nieadekwatna do jakości /bez urazy dla nikogo/.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 16:03   #2713
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
dzięki
U mnie jest mniej zaawansowany wykres

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
My właśnie kupujemy carlosa bo ją uwielbiam różowe ale będzie i białe i czerwone.
U nas chyba też Uwielbiam różowe, mogłabym pić i pić
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 16:19   #2714
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Nie było mnie trochę, w połowie nadrobiłam, zaraz wezmę się za drugą połowę

U mnie smutnoo. Byłam wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej i czuje że nic z tego nie będzie źle mi poszło, i w ogóle jest mnóstwo kandydatów.
Kochana nie łam się, w końcu znajdziesz wymarzoną pracę!
Cytat:
Fiu fiuuuu... Pończoszki idealne. Chyba muszę poszukać takich samych!

Dziękuję Wam Dziewczyny za wyrazy współczucia
Jutro musimy pójść na pogrzeb i nie mam pojęcia, jak to zniosę...
Stary 2014-06-17, 16:34   #2715
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko pończoszki, ale mnie i cała stylizacja powaliła na kolana

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam Dziewczyny za wyrazy współczucia
Jutro musimy pójść na pogrzeb i nie mam pojęcia, jak to zniosę...
Trzymaj się dzielnie, bardzo współczuję...

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
A, i nie ma co szaleć z winami. Ostatnio na weselu bylo pyszne białe i jakies wyszukane czerwone. Tylko że kłopot był taki, że było bardzo ciężkie i rewelacyjne do wołowiny, może jakiejś ciężkiej wieprzowiny. Podano delikatne zraziki i samego kurczaka... duża szkoda, bo w ogóle nie dało się tego pić do takiej kuchni :-(
Też jestem tego zdania Tym bardziej że nie ma co się oszukiwać, ale większość ludzi pije na co dzień wina właśnie pokroju Carlo Rossi
I sama mimo że nie jestem jego fanką, w sobotę na weselu u znajomych piłam białe CR i bardzo mi smakowało

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2014-06-17 o 16:35
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 16:45   #2716
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
drugi protokół?! pierwsze słyszę... to jest w każdym kościele?
A tego to nie wiem. W pierwszym były te standardowe pytania, które są wszędzie wymienione a w tym drugim były pytania właśnie o tym utrzymaniu rodziny, wychowania dzieci w wierze i o których wcześniej pisałam.

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
I wiecie co Wam powiem tak szczerze? Że nie im bardziej czytam wątek, już teraz po ślubie tym smutniej mi jest, że już po wszystkim serio.
Cieszę się ogromnie, że jestem żoną i jest cudownie, ale z drugiej strony jak czytam o Waszych emocjach, przygotowaniach to ściska mnie w sercu, że to już za mną.
Mam to samo
Chciałabym jeszcze raz przygotowywać to wszystko Tyle nerwów, przygotowań, a jednak teraz po ślubie to trochę nudno
Czytam o Waszych przygotowaniach, przymiarkach i żałuję, ze już to za mną

Cytat:
Ładnie ta sukienka wyglądała na wieszaku, bo po założeniu te róże okropnie powiększały biust. O pończoszkach nie wspominam
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 16:45   #2717
rabbitka
Rozeznanie

Hej Dziewczyny, melduje sie dzien przed slubem prawie wszystko gotowe, plan stolow skonczony, brwi, paznolcie zrobione, zostalo tylko zawiesc to wszystko na sale i mnie do hotelu wklejam Wam zdjecie paznokci, chcialam delikatne i takie sa moze mi sie uda zajrzec wieczorem na forum

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 16:58   #2718
cashmere
Zakorzenienie

Rabbitka paznokcie wyglądają bardzo fajnie! Super że tak naprawdę już wszystko załatwione
Trzymam za Was kciuki i wysyłam
To już za chwilę

jestem mamą
Stary 2014-06-17, 17:11   #2719
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Rabbitka paznokcie świetne

My na wewele mamy wino z sali ale na poprawiny kupujemy Carlos Rossi

Stary 2014-06-17, 17:14   #2720
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej dziewuszki

Cytat:
Dziewczyny, jakie polecacie wino?

P.S. Zauważyłyście, że te, które zostały żonkami, niektóre nie udzielają się wcale, a reszta bardzo mało?

W sumie wiem, że nie chce im się dyskutować o doborze winietek i wyborze obrączek, ale tak przykro trochę.
Dotka ja Ci wyjaśnię jak ja to widzę.
Na początku nie wchodziłam na wątek bo serio nie miałam zupełnie czasu, ciągle żyliśmy euforią, radością, odwiedzaliśmy gości itd.
Potem miałam okres gdzie nie włączałam kompa, bo niestety mam taka przypadłość, że nie umiem go włączyć na chwilę. Jak już zasiądę do lapka to spędzam przy nim kilka h, a mąż się denerwował, że nie spędzam z Nim czasu.
No i na końcu, zupełnie szczerze choć bardzo Wam kibicuje i chciałabym być na bieżąco, jest mi po prostu dziwnie.
Zupełnie nie umiem się wczuć w wątek, ja już swoje zrobiłam, nie mam teraz o czym pisaći jedyne co mi zostaje to gratulować Wam i oglądać foty.
No i serio jest mi trochę przykro, że to już po. Ciesze się Waszymi przygotowaniami ale jednocześnie sprawia i to trochę smutku. Czytam o Waszych zaproszeniach, Waszych biżuteriach a ja jestem jakby obok, to ni huhu nie umiem się w to już wczuć porostu.
Mam nadzieję, że rozumiecie i podejrzewam, że większość żon nie wchodzi tutaj za często właśnie z tych samych powodów

Cytat:

No i mogłam dodac, że nie Carlo Rossi, bo moim zdaniem cena zupełnie nieadekwatna do jakości /bez urazy dla nikogo/.

U Nas było Famille Castel i te wina są serio bardzo dobre. Nawet te półwytrwane czerwone było ok. A cena właśnie okolo 20-22 zł.

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, melduje sie dzien przed slubem prawie wszystko gotowe, plan stolow skonczony, brwi, paznolcie zrobione, zostalo tylko zawiesc to wszystko na sale i mnie do hotelu wklejam Wam zdjecie paznokci, chcialam delikatne i takie sa moze mi sie uda zajrzec wieczorem na forum

Bardzo fajne pazurki.
No i trzymam kciuki to już zaraz

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 17:16   #2721
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
dziś kupiłam bransoletki dla Mam w Lilou dołączymy do nich złote łancuszki, gdyby rzemyki nie przypadły im do gustu. na serduszkach wygrawerowane jest "dla Mamy", a na drugiej stronie nasze imiona. rzemyk w kolorze brudnego różu ze złotą zawieszką.
śliczne te bransoletki
Cytat:
Cieszę się jak dziecko. Mówiłam Tż, że zabieram je do pracy bo muszę co chwile mierzyć i on do mnie "tak co byś jej nie zdarła"
Piękny grawer "Abyśmy byli jedno" Wszystko jest tak jak chcieliśmy, tylko foto do mi wyszło i nie odzwierciedla tego co ja tu widzę. Obrączki mają 5mm waga ooo kurde miałam zapytać jaka to waga? ile to wyszło? ehhhh te emocje!! no zapomniałam Miało być 8-9g i pupa nie zapytałam :/
U jubilera adrenalina a w pracy jak wyciągnęłam je z pudełka... to się wzruszyłam, że to nasze...na całe życie...wielki dowód miłości...nasz cały majątek
gratuluję! szkoda, że zdjęcie kiepsko. ale na pewno są śliczne
Cytat:
mnie bardziej poraziły te dziwne silikonowe ramiączka
Cytat:

śliczne paznokcie!

ja będę teraz częściej i wreszcie mogą się w pełni oddać przygotowaniom, bo uwaga, chwalę się:
JESTEM MAGISTREM

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 17:29   #2722
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dotka ja Ci wyjaśnię jak ja to widzę.
Na początku nie wchodziłam na wątek bo serio nie miałam zupełnie czasu, ciągle żyliśmy euforią, radością, odwiedzaliśmy gości itd.
Potem miałam okres gdzie nie włączałam kompa, bo niestety mam taka przypadłość, że nie umiem go włączyć na chwilę. Jak już zasiądę do lapka to spędzam przy nim kilka h, a mąż się denerwował, że nie spędzam z Nim czasu.
No i na końcu, zupełnie szczerze choć bardzo Wam kibicuje i chciałabym być na bieżąco, jest mi po prostu dziwnie.
Zupełnie nie umiem się wczuć w wątek, ja już swoje zrobiłam, nie mam teraz o czym pisaći jedyne co mi zostaje to gratulować Wam i oglądać foty.
No i serio jest mi trochę przykro, że to już po. Ciesze się Waszymi przygotowaniami ale jednocześnie sprawia i to trochę smutku. Czytam o Waszych zaproszeniach, Waszych biżuteriach a ja jestem jakby obok, to ni huhu nie umiem się w to już wczuć porostu.
Mam nadzieję, że rozumiecie i podejrzewam, że większość żon nie wchodzi tutaj za często właśnie z tych samych powodów
Mam bardzo podobne odczucia!
Nadal się ekscytuję Waszymi ślubami i przygotowaniami, ale nie potrafię się już tak wbić w wątek jak wcześniej. Zdecydowanie łatwiej jest mi teraz odnaleźć się w klubie

jestem mamą
Stary 2014-06-17, 17:35   #2723
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
:
Byłam też dziś spytac o tort, czy 45zł/kg za tort śmietanowy to dużo?
my za tort z bita smietana płacimy 59 zl/kg więc wg mnie 45zł to mało

My już na finiszu z zapraszaniem jesteśmy, teraz w weekend obskoczymy rodzinę Tż i właściwie zostanie tylko moja rodzina- 8 domów do obskoczenia w przyszłym tygodniu. Mamy mały poślizg bo myślałam ze już w połowie czerwca skończymy, no ale miałam egzaminy i za tydzień obrona także wyszło jak wyszło.

Dziewczyny, poszukuje stanika bez ramiączek do sukni. Rozmiar 80GG także ekhem... trudno mi coś znaleźć. Jakbyście wiedziały jaki model podtrzymuje taki duży biust bez ramiączek to proszę dajcie znać.
Poszukuje również butów kolor:amarant ew. fuksja z zakrytymi palcami, typowe czółenka.. także Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Stary 2014-06-17, 19:14   #2724
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

hihihi gratulacje

My dzis dostaliśmy telefon, że obrączki są gotowe więc jak wszystko z nimi będzie ok to może jutro będą zdjecia :P
Stary 2014-06-17, 19:18   #2725
fascinata
Raczkowanie

Byliśmy dziś u jubilera aby powiększył nasze obrączki.

W przypadku TŻ powiększyli na miejscu o jeden rozmiar, w przypadku mojej powiedzieli że rozmiar jest naprawdę ok i wg nich nie powinnam jej powiększać. Polecili abyśmy przyszli jakiś miesiąc po ślubie - wtedy po noszeniu jej w dzień i w nocy powinnam mieć już pewność czy rozmiar jest właściwy. Jeśli dalej będę uważać że jest za mała, to oczywiście bezpłatnie i od ręki ją powiększą
Stary 2014-06-17, 19:53   #2726
Anesthesia
Wtajemniczenie

Say, strasznie fajny pomysł z tymi bransoletkami! Gdyby moja mama i teściowa nosiły tego typu biżuterię, na pewno bym celowała w coś takiego!

Oluska
, współczuję takiej tragedii, co za koszmar... a wydaje się, że takie wypadki nigdy nie dzieją się tuż obok nas, a jednak

Docik, gratuluję obrączek!
Cytat:
Jesteśmy po degustacji, jedzenie pyszne (rekompensuje wszelkie niedogodności ze strony hotelu). Idziemy w klasykę, czyli rosołki, kurczaki, pieczone mięsa. Pani menadżerka, która nas przejęła, opowiadała, że to bardzo bezpieczny wybór. Na ostatnim weselu para wzięła najdroższe menu i wiele gości nawet nie skosztowało potraw - np. krem marchwiowo-imbirowy wrócił nietknięty od połowy gości, niewiele chętnych było też na pieczonego dzika jako kolację.
Super, że jedzenie pyszne, a takie uwagi warto wziąć pod uwagę My nie chcemy "cudów" w menu, bo właśnie też zauważyliśmy, że niewielu ludzi lubi eksperymentować, zwłaszcza na weselach...

Cytat:
Corn, my też bierzemy rosół, mimo że ja za rosołem nie przepadam. Ale biorę pod uwagę gości, bo o ile ja czy TŻ chętnie byśmy zjedli krem z zielonego groszku itp., to jednak wiem, że większość gości tego nie tknie.
Poza tym rosół to dobry podkład do wódy
Mamy takie samo zdanie Ja bym chciała krem brokułowy, bo to moja ulubiona zupa, ale co z tego, jak większość woli rosół, w tym TŻ No i właśnie dlatego m.in. że to dobra podkłada pod wódkę, wybieramy rosół. Choć ja rosołów na weselach nie lubię, bo zawsze się pochlapię

Marlenqa, trzymaj się, na pewno wszystko się poukłada! Takie dołki zawsze mijają.
Cytat:
Niestety też to zauważyłam i bardzo mnie to smuci, bo z niektórymi dziewczynami się naprawdę zżyłam... nie mówiąc o tym, że pod koniec sezonu zostanie nas tutaj garstka

Cytat:
My będziemy chyba brali właśnie białe półwytrawne i czerwone półsłodkie, ale w sumie, to wg mnie nie ma zbytniej różnicy Raz mi się wydaje, że tak lepiej, a za chwilę znów, że na odwrót Z win czerwonych chyba półsłodkich to też wiele dobrego słyszałam o Duszy Mnicha no i mnie bardzo smakowała jak piłam u przyjaciół na weselu. My chyba obydwa wina będziemy brać Le Carillon, tanie, duże, dobre

Cytat:
Powodzenia kochana, wszystko na pewno się uda Cudownej pogody i żeby cały dzień był piękny i wyjątkowy (na pewno będzie)! Pazurki super

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
JESTEM MAGISTREM
gratuluję!

Ja dziś cały dzień ślęczałam nad durnym projektem na studia (doklejanie prac graficznych na tekturę, boooże, co za idiotyzm, żaden grafik w dzisiejszych czasach tego nie robi!!! ). Myślałam, że zrobię to do 16-17, a skończyłam po 19... koszmar.
Za to moje butki są już u kuriera i jutro mają do mnie dotrzeć!

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-06-17 o 19:55
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:09   #2727
Kate Noir
Zakorzenienie

Dziękuję za miłe komentarze na temat butów

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Śliczne! Jak patrzę na tą mięciutką, grubą warstwę przy podbiciu to aż chce się tańczyć, ja będę musiała kupić poduszeczki żelowe koniecznie.
A co do obcierania szwów, to może spróbuj sztyftu Compeed? On niweluje tarcie, któraś z dziewczyn dzisiaj nawet pisała, że u niej się to sprawdza Teraz w Rossmannie jest na promocji, chyba 3-4zł taniej niż zwykle.
Podeszwa jest super wygodna Sztyft mam ale chyba nie pomaga...

Cytat:

śliczne te buty mam nadzieję tylko, że palce się nie wyślizgują?
a co do szwów to lipa kurde a może zadzwoń do nich i zapytaj czy mają jakiś sposób na te szwy?
Napiszę do nich - może coś zaradzą. Palce się nie wyślizgują co jest dla mnie zupełnie czymś nowym

Cytat:
Kate Noir Te buty chętnie bym Ci podkradła - są boskie Może ten sztyft na obtarcia?
Dziękuję Zaraz obsmaruję się sztyftem i dalej będę próbować.
Super, że w końcu z salą jest ok i myślę, że faktycznie lepiej jest wziąć "normalniejsze" menu.

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 16 sierpnia, zostało:
60 ddś

coraz bliiiżej
a ja nadal jestem strasznie nieogarnięta

Cytat:
to już jutro?! Kochana życzę Ci wspaniałego ślubu!!!

Cytat:

ja będę teraz częściej i wreszcie mogą się w pełni oddać przygotowaniom, bo uwaga, chwalę się:
JESTEM MAGISTREM
gratuluję!!!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:24   #2728
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha, dziewczyny polecam Wam do posłuchania:
Co to jest ślub?
hehe dobre

cornflower_girl
Gratuluję udanych zakupów

Sunset89 suknia piekna , cudownie w niej wyglądasz

Cytat:
za zakupy, bardzo ładna bielizna!
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z pogotowia, byłam z TŻ. Stwierdzili zatrucie pokarmowe, jak do jutra nie pomoga leki to ma iść na oddział i płukanie żołądka. Martwie się o niego, zaraz się znów pobeczę
Oj zdrowka dla Tż i mam nadzieje że szybko wyzdrowieje

Cytat:
dziewczyny w załączniku moje buty przebraniowo - poprawinowe
Boskie , gdzie kupiłaś?

Cytat:
Gartulacje

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
hej
garnitur zamówiony*
buty kupione
Gartulacje za udane zakupy
Cytat:
JESTEM MAGISTREM
Gratulacje
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:30   #2729
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Say, strasznie fajny pomysł z tymi bransoletkami! Gdyby moja mama i teściowa nosiły tego typu biżuterię, na pewno bym celowała w coś takiego! \
dziękuję oby Mamciom się spodobały

Dotka, ja też to zauważyłam niestety. A szkoda, bo często przydałyby się rady Żonek z drugiej strony - to w pełni zrozumiałe - załatwianie dokumentów, często przeprowadzki, podróże poślubne, plenery, to pewnie zajmuje dużo wolnego czasu. jednak mam nadzieję, że mimo wszystko żonki będą do nas wciąż wpadać

kolejna ofiara ust glonojada http://www.pudelek.pl/artykul/68022/..._usta_zdjecia/

a co do tego 'nowoczesnego' filmiku który wrzuciłyście - i tak nie był najgorszy! zobaczcie na to https://www.youtube.com/watch?v=HqRbuWx6J24 na YT dostępne też są następne części tego super filmu
polecam czołówkę - https://www.youtube.com/watch?v=fNbOW0tYpAc

w ogóle komu się później chce oglądać film , w którym nagrano praktycznie każdą minutę wesela?

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-06-17 o 20:36
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:47   #2730
lexie42
Zakorzenienie

Jestem trochę podłamana, bo u nas nikt jeszcze nie zadzwonił z potwierdzeniem przybycia wszyscy sobie olewają i będą czekać do ostatniej chwili
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości