|
|
#301 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LIII
Zaczynam się przyzwyczajać
W ramach tego, że u dentysty wczoraj zostawiłam 0 zł (przynajmniej takie pocieszenie, skoro poszłam do denta w urodziny ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle: wszystkiego najlepszego, Rejczel!
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wkrótce ... 2. Hehe dziękuję i nawzajemnie my dear |
|
|
|
|
#303 |
|
To ja :)
|
Rejcz -urodzinki??? Najlepszego!!! Mówię do Ciebie przywalona toną papierów... Oby do jutra..
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wczoraj pizzę na kalafiorowym spodzie, same warzywa plus ser mozarella - była po prostu bossssska. Warunek mnóóóóstwo świezych pomidorów i dobra kompozycja ziół włoskich. Inaczej smak mógłby wyjść mdły.
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() Mam w planie se kupić dziś mąkę bezglutenową - nei wiem jeszcze gdzie i jaką, ale muszę do tych babanowych placuszków, bo się rozlatują i są ciut za jajeczne Neimniej jedzone z borówkami - bueeeeeeno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-17 o 14:10 |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz sto lat! stoo laaaat!!!!
Oby się los odwrócił i było już tylko coraz lepiej
|
#306 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, wszystkiego naj!
Aileenn, normalnie tak tego nie odczuwam bo raz na tydzień czy dwa już się poświęci i ukomponuje. Gorzej jak mamy fazę ot tak znienacka (no dobra, ja takich faz raczej nie miewam a i jemu się odechciewa kiedy słyszy, że najpierw ma się umyć) albo tak jak obecnie podczas ostrych działań. |
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyżej dowiozą |
|
|
|
|
#308 | |
|
|
Cytat:
tak barokowo trochę ![]() Wyszłam z pracy, uff... Wszystkie byłyśmy dziś przed 8, dzięki czemu dało się wyjść o 17. Nie, to, że wszystko się dało zrobić, ale olać to... Idę do tej narzekalni. Powiem jeszcze tylko, że jest taki pomysł, żeby wziąć od nas 8 tysięcy. Nie, nie to, że je mamy, ale przecież jakie to ma znaczenie, skoro nietoperz chce???
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Aileenn, Rejcz, obchodzicie czy nie
, najlepsze życzenia, spełnienia marzeń, pieniędzy i dużo, dużo zdrowia Wam życzę, z całego serca a że teraz idę się odstresować, to wypiję Wasze zdrowie
|
|
#310 |
|
|
Alieen też się miga?? Nic z tego,pijemy! :-D Najlepszego!
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, Aileen wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Aileen przesyłka poszła dziś ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
odstresuj się Dobra, ja spadam się pakować i zmykam na urlopik ![]() Bądźcie grzeczne |
|
|
|
|
#312 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ewent. można wskoczyć pod prysznic w duecie i połączyć przyjemne z pożytecznym ![]() Skojarzyło mi się: ponoć Mao uważał, że narządów płciowych samczych nie ma potrzeby myć, bo oczyszczają się naturalnie: podczas stosunku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-06-17 o 18:27 |
||||||
|
|
|
#313 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#314 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najlepsze życzenia obu Solenizantkom
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#315 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tu rolę winny odegrać perfumy !!!!2. Ufff.. 3. Cytat:
Nie inaczej Cytat:
![]() Cytat:
Ale chciałabym mieć po co, czyli sensownego lekarza, który sensownie zinterpretuje wyniki 2. tak jak tu: http://www.gotowanie-w-mniejszym-mie...-bez-maki.html 3. Toć ba, naturalniej się nie da, myjką w postaci waginy I się dziwić że chuopy so duhrne
|
||||
|
|
|
#316 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Więc mój chłop to maoista! Szkoda, że ze wszystkich "rysów azjatyckości" wybrał sobie coś takiego Chyba tylko bukkake byłoby gorsze albo kotlety z psa ![]() Dooobra, starczy tego hejtu ![]() Byłam dziś na spotkaniu przed-przedszkolnym dla rodziców i dopiero dotarło do mnie, że jestem a) członkiem społeczeństwa b) osobą dorosłą. To było dołujące, w tle leciała irytująco optymistyczna muzyczka, na slajdach jakieś pszczółki i kffiatki a prowadząca mówiła spokojnym, omdlewającym z miłości do bliźnich głosem, że mamy się poznawać, integrować, robić wspólne projekty i - najlepsze - wpadać żeby opowiedzieć dzieciom o swojej pracy. Taa, widzę to... Czarne ciuchy, posępna blada twarz: "drogie dzieci i pamiętajcie, w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki". Pakuję się i jadę w Bieszczady
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A serio to ja właśnie tego się obawiam, ze będę takim rodzicem, tzn ja to wiem, że tak będzie, bo ja nie umiem sciemniać dzieciom, nie lubię ściemniać a im przeż prawdy nie można powiedzieć, no i klnę, a nie to nie wychwoawcze. Także jakby co to przybiję Ci piątkę. Straaaaaaszny jest teeeen świat. ![]() oooooo poważnie? Z kiiiim?
|
|
|
|
|
#318 | |||||
|
Panaroja
|
snad lecących glutów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pajonki w cieście czy jakie oni tam formy owadożerstwa wyznają2.oj współczuję , bo to bolesne doświadczenie ![]() Rejcz , Aileenn - wszystkiego najlepszego dziewczyny , zdrowia , zdrowia , zdrowia i zdrowia , bo reszta to w gruncie rzeczy mało istotnie szczegóły wczoraj wracam do domu , a tu małż leci z alarmem że natychmiast jestem potrzebna - a to koth wywalił mi z toaletki skrzynkę z samplami i wszystko co na niej leżało , po czym rzygnął obficie i rozlewnie na stół , niszcząc nieodwracalnie moją ulubioną kolorową gazetę Elle oraz czyniąc plamę na blacie , która na szczęście udała się usunąć . I opluł przy okazji na dodatek piękny album o art deco włochaty łobuz jeden A jutro prawie jak piątek
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#319 | |
|
Nindżopesz
|
Nieee, to takie nawiązanie do dowcipu - byle uciec dalej od cywilizacji.
Cytat:
2. tia |
|
|
|
|
#320 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mało wpadam, bo co tu mam smęcić- chłop mi się myje codziennie, 2 dida nie chcę, tarczycę mam zdrową, praca ciągle jest ( tfu tfu, odpukać ) itpJak chcę marudzić to na fejsie w babskim gronie mogę rzucic mięchem i pomaga na trochę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#321 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Wszystkiego najlepszego Aileen i Rejcz!
Ja tam wybrałabym robala
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To winszuję winszuję ![]() Po prostu bądź dobry cięty humor zawsze mile widziany Kuuurcze serio taka seria ostatnio smętów sie trafiła? Nawet nie zauważyłam, myślałam że jednak są pozytywy - ludzie jeżdżą na wywczasy etc cbyba nie ma ogólnej mogiły ![]() Cytat:
2. Ja też |
||
|
|
|
#323 |
|
Nindżopesz
|
Ja też robala, ogólnie niby się brzydzę ale chętnie spróbowałabym robali, jaszczurek i węży. Za to jedzenie psa wydaje mi się niestosowne.
|
|
|
|
#324 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Red, moj did idzie do gimnazjum a ja dalej na zebraniach mysle sobie-i co ja robie tu uuuuuu
![]() Ja sie niesty nigdy w zadna inicjatywe szkolna nie wlaczylam, bo nie potrafie, nie kreci mnie to...choc indywidualnie nie jestem rodzicem kanapowcem, tylko latamy do muzeumow na didowe imprezy itd.....ale bywanie w gronie mam jest dla mnie nie do przejscia. I niestety czesto mam dola po zebraniach,bo se mysle ze -stara jestem, jak ja sie wogole ubieram, nie wygladam jak osoba dorosla ,w dodatku matka, co wiecej nawet sie tak nie czuje..... A jak na zebraniu slysze ze pani jest zalamana problemami z dziecmi, albowiem poniewaz chlopcy.....biegaja i krzycza na przerwach
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-06-18 o 00:58 |
|
|
|
#327 | ||
|
Nindżopesz
|
Nawet ratlerek?
![]() Cytat:
tak bardzo postapo ale obrzydza mnie myśl, gdzie ten zdobyczny szczur wcześniej się taplał. Cytat:
Taa, krzyczące i biegające dzieci, nie no, to zaiste straszne ![]() A u was było opowiadanie o pracy? Może to jakiś "regionalny" albo nowy wymysł. Spróbuję się wykręcić tajemnicą skarbową, hehe. |
||
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - w gimnazjum usłyszysz inne teksty niż tylko biegają i krzyczą ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
No właśnie - to jest kolejny dowód na to, że to siedzi only w naszej psychice, u każdego inaczej. A obiektywnie - czymżesz lepsze jest zabicie i zjedzenie pająka od świni, krowy, psa czy ryby? Obiektywnie - nie ma żadnej różnicy W mojej też, bo bezczelnie rozkoszuję się smakiem wołowiny i ryb, podczas gdy deklaruję że nie jestem za zjadaniem psów. Mam świadomość, że to kultura zbudowała taką a nie inną wrażliwość u mnie. Każdy ma swoje granice kogo lub co zjada. Oooo mam, od dwóch dni zapominam o tym wpsomnieć, temat "perfumowy" Serio zupełnie, czy ktoś miął styczność ze zmywaczem do paznokci z Biedronki BeBeauty kokos coś tam bez acetonu? Zielony? I czy taki ktoś też czuje perfumy Elephant, Kenzo? Nawet po kąpieli. Się będę upierać ze tam jest ta kompozycja zapachowa gdyż sobie ją porównałam nawet.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-18 o 00:49 |
||
|
|
|
#329 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u nas na sczzescie nie było zadnego gadania o pracy..chybabym umarła ![]() Cytat:
ja sie często czuje jak dziwadło jakies tam i to nie jest miłe uczucie ,jak jakas taka niby bidna dziewczynka w cripersach,, lub tez po prostu stara wariatka, ktora w dodatku nie ma nic do powiedzenia...no ale ja nie zamierzam dyskutowac o kolorze rolet w klasie, bo mnie to g...obchodzi po prostu...taka troche wyrodna sie czuje, ze sie nie angazuje w zycie klasowe dziecka...ale z drugiej strony jakie to ma znaczenie dla mojego dziecka? nie wiem..moze ci ludzie nie maja innych problemow ze ich jaraja takie sprawy , przyznam tez ze przez cała podstawówkę nie popełniłam zadnego ciasta na klasową impreze , zawsze jak było zgłaszanie sie kto co przynosi to mowiłam didu z histeria w oczach- zaklepuj soki! soki w kartonach! i normalnie mowie wam ze sie boje isc do gimnazjum a to juz pewne ze sie dostaniemy, bo didka wyszarpala 100 pkt rekrutacyjnych na 100 mozliwych wiec ekhem ,a tam niestety dziwnych ludzi sie spodziewam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-06-18 o 01:10 |
||
|
|
|
#330 | |
|
|
Cytat:
i od niego, to już w sumie blisko do szczura... ![]() Ja mam ogromne opory przed jedzeniem wszystkiego, co ma 4 łapy. Ptaki mnie nie ruszają za to. Pterodaktyla też bym zjadła ![]() Spakowana jestem. I zielona ze zmęczenia i przeziębienia, które mnie dopadło. Koth ma chyba chory kręgosłup, ale to rtg wykaże... Miłego dnia!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

Bardzo cierpię w czerwcu, i fizycznie i psychicznie. Chodzę non stop poddenerwowana, sąłba,w złej kondycji. Czekam niczym Al Pacino w "Bezsenności" kiedy się ta pora skończy. Od lipca już mam lepiej.

Najwyżej dowiozą 

Z kiiiim? 

pajonki w cieście czy jakie oni tam formy owadożerstwa wyznają