Scent Bar LIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-17, 13:48   #301
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. ała
Zaczynam się przyzwyczajać
W ramach tego, że u dentysty wczoraj zostawiłam 0 zł (przynajmniej takie pocieszenie, skoro poszłam do denta w urodziny ), to dziś wydałam zaoszczędzoną kasę na dodatkowe badania. I pierwszy raz w życiu zbadałam np. cholesterol

Cytat:
2. A widzisz, a mnie czerwiec dobija, dostałam depresyjnych stanów od tej jasności.
Bo to jest tak, ja kocham noc, ciemność wieczorową porą Czerwiec przegina z długością dnia, nie potrafię się odnaleźć, źle się czuję, coś z moim zegarem wewnętrzym się dzieje, jakaś równowaga się zaburza. Tracę poczucie czasu. Poza tym wczense świty (3.28) No litoooooości Bardzo cierpię w czerwcu, i fizycznie i psychicznie. Chodzę non stop poddenerwowana, sąłba,w złej kondycji. Czekam niczym Al Pacino w "Bezsenności" kiedy się ta pora skończy. Od lipca już mam lepiej. Nawet choróbsko mnie brało pewnie z tego sto-napięcia. Nażarłam sie malin i cynku - dziś lepiej. tfu tfu tfu w niemalowane
Oj, to współczuję Zwykle ludzie reagują źle na nadmiar nocy - jesteś alternatywna

A tak w ogóle:
wszystkiego najlepszego, Rejczel!

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 13:59   #302
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Zaczynam się przyzwyczajać
W ramach tego, że u dentysty wczoraj zostawiłam 0 zł (przynajmniej takie pocieszenie, skoro poszłam do denta w urodziny ), to dziś wydałam zaoszczędzoną kasę na dodatkowe badania. I pierwszy raz w życiu zbadałam np. cholesterol

Oj, to współczuję Zwykle ludzie reagują źle na nadmiar nocy - jesteś alternatywna

A tak w ogóle:
wszystkiego najlepszego, Rejczel!
Mnie też endo nie skasował za ostatnią wizytę. I też powinnam się skusic pierwszy raz w życiu na cholesterol Może wkrótce ...

2. Hehe dziękuję i nawzajemnie my dear
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:02   #303
Murszafka
To ja :)

Rejcz -urodzinki??? Najlepszego!!! Mówię do Ciebie przywalona toną papierów... Oby do jutra..

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:08   #304
rachell111
Zakorzenienie

Zrobiłam wczoraj pizzę na kalafiorowym spodzie, same warzywa plus ser mozarella - była po prostu bossssska. Warunek mnóóóóstwo świezych pomidorów i dobra kompozycja ziół włoskich. Inaczej smak mógłby wyjść mdły.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Rejcz -urodzinki??? Najlepszego!!! Mówię do Ciebie przywalona toną papierów... Oby do jutra..
Hłe hłe - chyba nie zajrzałaś do narzekalni. Ale dziękuję I współczuwam ciężaru. Oby

Mam w planie se kupić dziś mąkę bezglutenową - nei wiem jeszcze gdzie i jaką, ale muszę do tych babanowych placuszków, bo się rozlatują i są ciut za jajeczne Neimniej jedzone z borówkami - bueeeeeeno

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-17 o 14:10
Stary 2014-06-17, 14:12   #305
Maja102
Zakorzenienie

Rejcz sto lat! stoo laaaat!!!!
Oby się los odwrócił i było już tylko coraz lepiej
Szczęścia i spełnienia marzeń bejbe
Stary 2014-06-17, 14:13   #306
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, wszystkiego naj!

Aileenn, normalnie tak tego nie odczuwam bo raz na tydzień czy dwa już się poświęci i ukomponuje. Gorzej jak mamy fazę ot tak znienacka (no dobra, ja takich faz raczej nie miewam a i jemu się odechciewa kiedy słyszy, że najpierw ma się umyć) albo tak jak obecnie podczas ostrych działań.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 14:18   #307
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Rejcz sto lat! stoo laaaat!!!!
Oby się los odwrócił i było już tylko coraz lepiej
Szczęścia i spełnienia marzeń bejbe
Dzięki bejbe - ja nie obchodzę tak na prawdę. Only chuop mnie zazwyczaj zabiera na jakieś przyjemności dla podniebienia ale jak widzę tę chmurę co nadchodzi to zaczynam wątpić czy po uruchomieniu złoma w ogóle gdzieś wyruszymy Najwyżej dowiozą

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, wszystkiego naj!
Stary 2014-06-17, 17:03   #308
Murszafka

Cytat:
Rejcz, wszystkiego naj!

Aileenn, normalnie tak tego nie odczuwam bo raz na tydzień czy dwa już się poświęci i ukomponuje. Gorzej jak mamy fazę ot tak znienacka (no dobra, ja takich faz raczej nie miewam a i jemu się odechciewa kiedy słyszy, że najpierw ma się umyć) albo tak jak obecnie podczas ostrych działań.
Dla mnie to i tak hardcore tak barokowo trochę
Wyszłam z pracy, uff... Wszystkie byłyśmy dziś przed 8, dzięki czemu dało się wyjść o 17. Nie, to, że wszystko się dało zrobić, ale olać to...

Idę do tej narzekalni. Powiem jeszcze tylko, że jest taki pomysł, żeby wziąć od nas 8 tysięcy. Nie, nie to, że je mamy, ale przecież jakie to ma znaczenie, skoro nietoperz chce???

Stary 2014-06-17, 17:13   #309
Florens
Zakorzenienie

Aileenn, Rejcz, obchodzicie czy nie, najlepsze życzenia, spełnienia marzeń, pieniędzy i dużo, dużo zdrowia Wam życzę, z całego serca

a że teraz idę się odstresować, to wypiję Wasze zdrowie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 17:16   #310
Murszafka

Alieen też się miga?? Nic z tego,pijemy! :-D Najlepszego!

Stary 2014-06-17, 17:23   #311
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
idę dziś do lekarza

Cytat:

A ja do Narzekalni

Rejcz, Aileen wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Aileen przesyłka poszła dziś

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Idę do tej narzekalni. Powiem jeszcze tylko, że jest taki pomysł, żeby wziąć od nas 8 tysięcy. Nie, nie to, że je mamy, ale przecież jakie to ma znaczenie, skoro nietoperz chce???

Cytat:
odstresuj się

Dobra, ja spadam się pakować i zmykam na urlopik
Bądźcie grzeczne

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 18:25   #312
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Mnie też endo nie skasował za ostatnią wizytę. I też powinnam się skusic pierwszy raz w życiu na cholesterol Może wkrótce ...
Skuś się - ja właśnie sprawdziłam wyniki w necie: mogło być lepiej, że tak eufemistycznie powiem

Cytat:
2. Hehe dziękuję i nawzajemnie my dear
Cytat:
Aileenn, Rejcz, obchodzicie czy nie, najlepsze życzenia, spełnienia marzeń, pieniędzy i dużo, dużo zdrowia Wam życzę, z całego serca
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Dziękuję pięknie

Cytat:
Zrobiłam wczoraj pizzę na kalafiorowym spodzie, same warzywa plus ser mozarella - była po prostu bossssska. Warunek mnóóóóstwo świezych pomidorów i dobra kompozycja ziół włoskich. Inaczej smak mógłby wyjść mdły.
Kalafiorowy spód? Jak obrabiasz kalafiora, żeby trzymał się kupy?

Cytat:
Przy fazie "znienacka" odpuszczamy sobie ablucje, bo przestałoby być znienacka Ewent. można wskoczyć pod prysznic w duecie i połączyć przyjemne z pożytecznym

Skojarzyło mi się: ponoć Mao uważał, że narządów płciowych samczych nie ma potrzeby myć, bo oczyszczają się naturalnie: podczas stosunku

Cytat:
Brzmi obiecująco

Cytat:
Cytat:
Aileen przesyłka poszła dziś

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Bądźcie grzeczne
Ok, będę czekać na listonosza
Baw się dobrze

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-06-17 o 18:27
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 18:50   #313
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
S

Skojarzyło mi się: ponoć Mao uważał, że narządów płciowych samczych nie ma potrzeby myć, bo oczyszczają się naturalnie: podczas stosunku

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 18:54   #314
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Najlepsze życzenia obu Solenizantkom

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:08   #315
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to i tak hardcore tak barokowo trochę

Wyszłam z pracy, uff... Wszystkie byłyśmy dziś przed 8, dzięki czemu dało się wyjść o 17. Nie, to, że wszystko się dało zrobić, ale olać to...

1. Fuckstycznie I tu rolę winny odegrać perfumy !!!!

2. Ufff..

3.
Cytat:

A ja za Twoje

Cytat:
Nie inaczej

Cytat:

Bądźcie grzeczne

i bon włajaż

Cytat:
Skuś się - ja właśnie sprawdziłam wyniki w necie: mogło być lepiej, że tak eufemistycznie powiem

1. Przy nast poborze nie odmówię sobie
Ale chciałabym mieć po co, czyli sensownego lekarza, który sensownie zinterpretuje wyniki

2. tak jak tu: http://www.gotowanie-w-mniejszym-mie...-bez-maki.html

3. Toć ba, naturalniej się nie da, myjką w postaci waginy

I się dziwić że chuopy so duhrne
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia obu Solenizantkom
Brakowało mi Ciebie
Stary 2014-06-17, 20:21   #316
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Więc mój chłop to maoista! Szkoda, że ze wszystkich "rysów azjatyckości" wybrał sobie coś takiego Chyba tylko bukkake byłoby gorsze albo kotlety z psa

Cytat:
tak barokowo trochę
Bo to panicz jest, nie pogadasz.

Dooobra, starczy tego hejtu

Byłam dziś na spotkaniu przed-przedszkolnym dla rodziców i dopiero dotarło do mnie, że jestem a) członkiem społeczeństwa b) osobą dorosłą. To było dołujące, w tle leciała irytująco optymistyczna muzyczka, na slajdach jakieś pszczółki i kffiatki a prowadząca mówiła spokojnym, omdlewającym z miłości do bliźnich głosem, że mamy się poznawać, integrować, robić wspólne projekty i - najlepsze - wpadać żeby opowiedzieć dzieciom o swojej pracy. Taa, widzę to... Czarne ciuchy, posępna blada twarz: "drogie dzieci i pamiętajcie, w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki".
Pakuję się i jadę w Bieszczady

Stary 2014-06-17, 20:31   #317
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam dziś na spotkaniu przed-przedszkolnym dla rodziców i dopiero dotarło do mnie, że jestem a) członkiem społeczeństwa b) osobą dorosłą. To było dołujące, w tle leciała irytująco optymistyczna muzyczka, na slajdach jakieś pszczółki i kffiatki a prowadząca mówiła spokojnym, omdlewającym z miłości do bliźnich głosem, że mamy się poznawać, integrować, robić wspólne projekty i - najlepsze - wpadać żeby opowiedzieć dzieciom o swojej pracy. Taa, widzę to... Czarne ciuchy, posępna blada twarz: "drogie dzieci i pamiętajcie, w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki".

A serio to ja właśnie tego się obawiam, ze będę takim rodzicem, tzn ja to wiem, że tak będzie, bo ja nie umiem sciemniać dzieciom, nie lubię ściemniać a im przeż prawdy nie można powiedzieć, no i klnę, a nie to nie wychwoawcze. Także jakby co to przybiję Ci piątkę. Straaaaaaszny jest teeeen świat.

oooooo poważnie? Z kiiiim?
Stary 2014-06-17, 20:37   #318
Parabelka
Panaroja

snad lecących glutów
Cytat:
łączę się w bólu i to dosłownie Mam już gorączkę i ból gardła - a jutro kolejna rozmwoa o pracę tym razem szit, zasstępstwo więc niewiele do starcenia ale jednak wyczucie czasu mam idealne z chorobą co nie?

Szukam gałęzi ewent przepaści
ojojoj w sumie ja też nie od macochy , bo w niedzielę mam gości i w związku z tym wytworny obiad , a chałupa w gruzach a ja nie do użytku

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za rozmowę, a chorobę weź pogoń Ja od 2 dni dycham jak gruźlik.
następna , o matko , kolejna epidemia barowa

Cytat:

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Kliknięte

Zdrówka chorym Rejcz i Parabelce

Cytat:
Byłam dziś się kłuć

Parabelko, Rejcz - zdrowiejcie Szkoda najdłuższych dni w roku. No kto będzie za Was szukać kwiatu paproci?
1.auć
2. ja na pewno nie ,bo pracuję
Cytat:
no i widać po ilości jaki chińtyki higieniczny naród
Cytat:

Więc mój chłop to maoista! Szkoda, że ze wszystkich "rysów azjatyckości" wybrał sobie coś takiego Chyba tylko bukkake byłoby gorsze albo kotlety z psa

1.kotlety z psa pół biedy , gorsze robale kandyzowane/smażone/czy co tam pajonki w cieście czy jakie oni tam formy owadożerstwa wyznają
2.oj współczuję , bo to bolesne doświadczenie ale opowieść o pracy przednia ciekawe co by medyk sądowy opowiedział albo strażnik z więzienia o zaostrzonym rygorze dla seryjnych morderców na tle seksualnym

Rejcz , Aileenn
- wszystkiego najlepszego dziewczyny , zdrowia , zdrowia , zdrowia i zdrowia , bo reszta to w gruncie rzeczy mało istotnie szczegóły

wczoraj wracam do domu , a tu małż leci z alarmem że natychmiast jestem potrzebna - a to koth wywalił mi z toaletki skrzynkę z samplami i wszystko co na niej leżało , po czym rzygnął obficie i rozlewnie na stół , niszcząc nieodwracalnie moją ulubioną kolorową gazetę Elle oraz czyniąc plamę na blacie , która na szczęście udała się usunąć . I opluł przy okazji na dodatek piękny album o art deco włochaty łobuz jeden

A jutro prawie jak piątek

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:45   #319
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
oooooo poważnie? Z kiiiim?
Nieee, to takie nawiązanie do dowcipu - byle uciec dalej od cywilizacji.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
oj współczuję , bo to bolesne doświadczenie

ciekawe co by medyk sądowy opowiedział albo strażnik z więzienia o zaostrzonym rygorze dla seryjnych morderców na tle seksualnym
1. może Polly będzie mi dawać rady bo chyba zaprawiona w bojach
2. tia

Stary 2014-06-17, 21:27   #320
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Brakowało mi Ciebie
Tęsknisz za siostrą?

A mało wpadam, bo co tu mam smęcić- chłop mi się myje codziennie, 2 dida nie chcę, tarczycę mam zdrową, praca ciągle jest ( tfu tfu, odpukać ) itp

Jak chcę marudzić to na fejsie w babskim gronie mogę rzucic mięchem i pomaga na trochę

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 22:16   #321
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Wszystkiego najlepszego Aileen i Rejcz!

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.kotlety z psa pół biedy , gorsze robale kandyzowane/smażone/czy co tam pajonki w cieście czy jakie oni tam formy owadożerstwa wyznają
Ja tam wybrałabym robala

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 23:21   #322
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Tęsknisz za siostrą?

A mało wpadam, bo co tu mam smęcić- chłop mi się myje codziennie, 2 dida nie chcę, tarczycę mam zdrową, praca ciągle jest ( tfu tfu, odpukać ) itp

Jak chcę marudzić to na fejsie w babskim gronie mogę rzucic mięchem i pomaga na trochę
Noooooo helooooł

To winszuję winszuję
Po prostu bądź dobry cięty humor zawsze mile widziany

Kuuurcze serio taka seria ostatnio smętów sie trafiła? Nawet nie zauważyłam, myślałam że jednak są pozytywy - ludzie jeżdżą na wywczasy etc cbyba nie ma ogólnej mogiły

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego Aileen i Rejcz!

Ja tam wybrałabym robala
1. Dzięki

2. Ja też Ale w sumie, gdyby racjonalizować to nie mam argumentów
Stary 2014-06-17, 23:26   #323
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ja też robala, ogólnie niby się brzydzę ale chętnie spróbowałabym robali, jaszczurek i węży. Za to jedzenie psa wydaje mi się niestosowne.

Stary 2014-06-17, 23:28   #324
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ja też robala, ogólnie niby się brzydzę ale chętnie spróbowałabym robali, jaszczurek i węży. Za to jedzenie psa wydaje mi się niestosowne.
do tego podobnoż tłusty

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 23:35   #325
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
To jest właśnie kwestia kulturowa. Takie robale musza być smaczne, psie mięso, hodowane pewnie też skoro to ludzie jedzą. Dla nas brzmi zatrważająco ale pewnie takie są suche fakty po odjęciu kwestii kulturowych.
Stary 2014-06-18, 00:15   #326
Polly_
grozi wypollizowaniem

Red, moj did idzie do gimnazjum a ja dalej na zebraniach mysle sobie-i co ja robie tu uuuuuu

Ja sie niesty nigdy w zadna inicjatywe szkolna nie wlaczylam, bo nie potrafie, nie kreci mnie to...choc indywidualnie nie jestem rodzicem kanapowcem, tylko latamy do muzeumow na didowe imprezy itd.....ale bywanie w gronie mam jest dla mnie nie do przejscia.

I niestety czesto mam dola po zebraniach,bo se mysle ze -stara jestem, jak ja sie wogole ubieram, nie wygladam jak osoba dorosla ,w dodatku matka, co wiecej nawet sie tak nie czuje.....

A jak na zebraniu slysze ze pani jest zalamana problemami z dziecmi, albowiem poniewaz chlopcy.....biegaja i krzycza na przerwach to se mysle ze to jakis inny dziwny nie moj swiat jest

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-06-18 o 00:58
Stary 2014-06-18, 00:22   #327
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
do tego podobnoż tłusty
Nawet ratlerek?

Cytat:
Takie robale musza być smaczne, psie mięso, hodowane pewnie też skoro to ludzie jedzą.
Ano. Robala itp. zjadłabym dla samej podniety "ohoho, jadłam karalucha, co to nie ja". W sumie interesująca mogłaby być konsumpcja szczura na patyku tak bardzo postapo ale obrzydza mnie myśl, gdzie ten zdobyczny szczur wcześniej się taplał.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Red, moj did izie do gimnazjum a ja dalej na zebraniach mysle spbie-i co j robie tu uuuuuu
Czyli nie ma dla mnie ratunku.
Taa, krzyczące i biegające dzieci, nie no, to zaiste straszne
A u was było opowiadanie o pracy? Może to jakiś "regionalny" albo nowy wymysł. Spróbuję się wykręcić tajemnicą skarbową, hehe.

Stary 2014-06-18, 00:45   #328
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Red, moj did izie do gimnazjum a ja dalej na zebraniach mysle spbie-i co j robie tu uuuuuu

Ja sie niesty nigdy w zadna inicjatywe szkolna nie wlaczylam, bo nie potrafie, nie kreci mnie to...choc indywidualnie nie jestem rodzicem kanapowcem, tylko latamy do muzeumow na didowe imprezy itd.....ale bywanie w gronie mam jest dla mnie jie do przejscia.

I niestety czesto mam dola po zebraniach,bo se mysle ze -stara jestem, jak ja sie wpgole ubierm, nie wygladam jak osoba dorosla w dodTku mTka, co wiecej nawet sie tak nie czuje.....

A jak na zebraniu slysze ze pani jest zalamana problemami z dziecmi, albowiem poniewaz chlopcy.....biegaja i krzycza na przerwach to se mysle ze to jakis inny dziwny nie moj swiat jest
mówisz moje myśłi an głos - a ja je mam na razie w sobie czysto abstrakcyjnie, jako ciche refleksje na temat, ze względu na charakter i środowisko dotychczasowje pracy. Ja myślę, że ono (srodowisko rodzicielskie) jest w większości złe, że gdyby większością były takie pollynistyczne rodzinki to byłoby wreszcie normalnie. A tak pollynistyczni siedzo kulturnie cicho w mniejszości zakrzyczani przez berety i inne bzdety tudzież pozorancje. Większość zawsze jest miałka i beznadziejna. Nie od dziś

Polly - w gimnazjum usłyszysz inne teksty niż tylko biegają i krzyczą

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Ano. Robala itp. zjadłabym dla samej podniety "ohoho, jadłam karalucha, co to nie ja". W sumie interesująca mogłaby być konsumpcja szczura na patyku tak bardzo postapo ale obrzydza mnie myśl, gdzie ten zdobyczny szczur wcześniej się taplał.
Rozumiem
No właśnie - to jest kolejny dowód na to, że to siedzi only w naszej psychice, u każdego inaczej.

A obiektywnie - czymżesz lepsze jest zabicie i zjedzenie pająka od świni, krowy, psa czy ryby? Obiektywnie - nie ma żadnej różnicy Różnica jest tylko w naszych głowach.
W mojej też, bo bezczelnie rozkoszuję się smakiem wołowiny i ryb, podczas gdy deklaruję że nie jestem za zjadaniem psów. Mam świadomość, że to kultura zbudowała taką a nie inną wrażliwość u mnie. Każdy ma swoje granice kogo lub co zjada.

Oooo mam, od dwóch dni zapominam o tym wpsomnieć, temat "perfumowy"
Serio zupełnie, czy ktoś miął styczność ze zmywaczem do paznokci z Biedronki BeBeauty kokos coś tam bez acetonu? Zielony? I czy taki ktoś też czuje perfumy Elephant, Kenzo? Nawet po kąpieli. Się będę upierać ze tam jest ta kompozycja zapachowa gdyż sobie ją porównałam nawet.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-18 o 00:49
Stary 2014-06-18, 01:07   #329
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Czyli nie ma dla mnie ratunku.
Taa, krzyczące i biegające dzieci, nie no, to zaiste straszne
A u was było opowiadanie o pracy? Może to jakiś "regionalny" albo nowy wymysł. Spróbuję się wykręcić tajemnicą skarbową, hehe.
raczej nie ma niestety ,
u nas na sczzescie nie było zadnego gadania o pracy..chybabym umarła

Cytat:
mówisz moje myśłi an głos - a ja je mam na razie w sobie czysto abstrakcyjnie, jako ciche refleksje na temat, ze względu na charakter i środowisko dotychczasowje pracy. Ja myślę, że ono (srodowisko rodzicielskie) jest w większości złe, że gdyby większością były takie pollynistyczne rodzinki to byłoby wreszcie normalnie. A tak pollynistyczni siedzo kulturnie cicho w mniejszości zakrzyczani przez berety i inne bzdety tudzież pozorancje. Większość zawsze jest miałka i beznadziejna. Nie od dziś

Polly - w gimnazjum usłyszysz inne teksty niż tylko biegają i krzyczą

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

ja sie często czuje jak dziwadło jakies tam i to nie jest miłe uczucie ,
jak jakas taka niby bidna dziewczynka w cripersach,, lub tez po prostu stara wariatka, ktora w dodatku nie ma nic do powiedzenia...no ale ja nie zamierzam dyskutowac o kolorze rolet w klasie, bo mnie to g...obchodzi po prostu...taka troche wyrodna sie czuje, ze sie nie angazuje w zycie klasowe dziecka...ale z drugiej strony jakie to ma znaczenie dla mojego dziecka? nie wiem..moze ci ludzie nie maja innych problemow ze ich jaraja takie sprawy , przyznam tez ze przez cała podstawówkę nie popełniłam zadnego ciasta na klasową impreze , zawsze jak było zgłaszanie sie kto co przynosi to mowiłam didu z histeria w oczach- zaklepuj soki! soki w kartonach!

i normalnie mowie wam ze sie boje isc do gimnazjum
a to juz pewne ze sie dostaniemy, bo didka wyszarpala 100 pkt rekrutacyjnych na 100 mozliwych wiec ekhem ,
a tam niestety dziwnych ludzi sie spodziewam

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-06-18 o 01:10
Stary 2014-06-18, 06:21   #330
Murszafka

Cytat:
Nawet ratlerek?

W ogóle, to mówi się "ratler", gdyż to poważny pies i od niego, to już w sumie blisko do szczura...
Ja mam ogromne opory przed jedzeniem wszystkiego, co ma 4 łapy. Ptaki mnie nie ruszają za to. Pterodaktyla też bym zjadła
Spakowana jestem. I zielona ze zmęczenia i przeziębienia, które mnie dopadło. Koth ma chyba chory kręgosłup, ale to rtg wykaże...

Miłego dnia!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości