|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
ale w podpisie agatki jest czerwonymi literkami nawet: czerwcowe spotkanie wrocławianek wiec to byl glowny watek spotkaniowy...trzeba sie tylko troche wysilic i rozejrzec... ale jak mowisz bylo i minelo... nastepnym razem zainteresujesz sie troszke i napewno przyjdziesz na spotkanko... bo juz postanowilysmy z dziewczynami ze trzeba to powotrzyc niedlugo
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1382 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokojnie, nic takiego się nie stało, przecież będzie jeszcze wiele okazji do spotkania się... Rzeczywiście, można było tutaj też zamieścić informację o terminie.. Nie pomyślałyśmy o tym, to fakt. Agatka wysłała do wszystkich PW z linkiem do tamtego wątku i po prostu uznałyśmy, że to wystarczy. Następnym razem na pewno tutaj też napiszemy co zostało ostatecznie ustalone, żeby nikt później nie poczuł się pominięty
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja bylam przekonana, ze po moim pw wszyscy juz wiedza, gdzie szukac info o spotkaniu. pierwszy raz bylam na spotkaniu. a co do wczesniejszych spotkac, to nie udalo mi sie nigdy zalapac na jakies info o nich, bo widocznie za krotko siedze na tym wątku. razem z Wami, Wrocławiankami. i tyz nie mialam pojecia, ze takie info sie jeszcze gdzies umieszcza. a poza tym tu na watku nie znalazlam info o jakichkolwiek poprzednich spotkaniach. wiec wczesniej tyz nikt nie dawal tu znac. chyba, ze czegos nie zauwazylam.
mam nadzieje, ze nastepnym razem wszyscy beda wiedzieli co, gdzie i kiedy i ze przyjdzie wieksza grupa bo bylo na prawde milo. nie moge sie doczekac, kiedy poznam Was wiecej a tak poza tym to dzis pierwszy raz bylam w Bershce i chyba z 15 ciuchow mierzylam normalnie swietne rzeczy tam są! kupilam szary sweterek za 45 zł, majtki-szorty za 9zł i trojpak stringow za 9zł. aaa!
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie jest ten sklep? nigdy tam nie bylam
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm ja też nie znam, ale brzmi zachęcająco
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
w pasazu
|
|
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, nie kojarzę który to sklep
Tyle tam tego że już mi się pomieszało
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nic nie wiedziałam
|
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
nooo BERESHKA jest boska
ta mnogosc kolorow i krojow bluzek i w ogle a teraz podobno przeceny sa a ja mam 3 zlote na koncie ;(
|
#1390 |
|
Wtajemniczenie
|
bo nie udzielalas sie na wroclawskim wątku. to jak mialam wyslac Ci PW i poinformowac Cie, ze organizowane jest spotkanie?
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witajcie!!!
![]() Dawno mnie nie było - nie miałam netu i nawet nie wiedziałam o spotkaniu ![]() Od 5 - 15 lipca będę we Wrocławiu!!! Może małe spotkaneczko???
|
|
#1392 |
|
Wtajemniczenie
|
Musze przyzanć,że teraz nawet żałuję,że mnie nie było,bo było mało osób i może nie czułabym się tak przerażona natłokiem nowych twarzy i tym,że wszystkie się znają,tylko ja jestem nowa
Czekam więc na następne spotkanko
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuuuuu
![]() Impersona - jak szkoda ![]() A za ten podpis,to masz!!!
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie sie znają, ja też dziewczyn nigdy nie spotkałam.
|
|
|
|
#1396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec nastepnym razem nie dygaj, bo na prawde jest hajnie my z Dziewczynami, jak sie potem okazalo, wszystkie obawialysmy sie jedynie jednego-ze ktoras z nas jest facetem i robi sobie jaja i bedzie zonk jak przyjdziemy na spotkanie![]()
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pomocy!
pilnie szukam kogos kto pracuje/pracowal w telecentrum w dialogu.znacie kogos? sprawa zycia i smierci
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ja niestety nie byłam na wizazu ostatnio
i o spotkaniu konkretnym terminie się nie dowiedziałam, ostatni tydzień we wroo byłam strasznie zalatana ..ostatnie wpisy , nerwuwka czy zdałam ...ale ładnie udałomi się zaliczyć wszystko w 1 terminie , potem problemy z przeprowadzką... ehh szkoda, że nie było mnie na spotkaniu , a teraz wakacje , wiec we wrocku będę kilka razy
|
|
#1399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi tyz udalo sie zdac wsio za pierwszym razem a co do spotkania, to jeszcze nie jedno przed nami
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że Agatka nabrała doświadczenia w organizacji spotkania, więc ani się obejrzymy, a już będzie wyznaczona kolejna data
![]() Ps. Ja co prawda nie mogłam być na spotkaniu (powód - egzam), ale dziękuję za wiadomości - Agatko pięknie się spisałaś
|
|
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trza pozawierac wakacyjne wizażankowe znajomosci
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
jessy Widziałam Cię wczoraj na przystanku 17-tki
Nie odzywałam się, bo jestem zagrypiona i ledwo żyję ![]() Widzę zmiana koloru włosów ![]() Momuś, ale ja autentycznie tak się czuję Już nie nadążam za "młodzieżą" ![]() A tak poza tym to stałam się słomianą wdową na 6 tygodni, chłop w wojsku
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
IMPERSONO - trzeba było sie odezwać
Zresztą jak nei wiem jak Ty to robisz - zawsze mnie gdzieś wypatrzysz, a ja chyba ślepa jestem bo igdy nikogo nie widzę ![]() Co do koloru - wreszcie taki jaki powinien być
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę przyznać ,że jak nie miałam netu i dostępu do Wizażu - zaczęłam podupadać. Wizaż mnie ożywia ![]() Impersona masz chłopa w wojsku,to Ty teraz "mundurowa" jesteś - tak jak ja Zajrzyj "mundurowy" wątek
|
|
|
#1405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to niezle Ale widze,ze chyba wszystko okazalo sie byc ok ![]() To (jak dla mnie) byl dosyc niefortunny moment,bo w czasie sesji jestem tylko dostepna zaraz po egzaminach,kiedy zapijam ze znajomymi stres w knajpach I dalej nauka Teraz bylby lepszy moment
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
nie znacie moze kogos kto ma mieszkanie do wynajecia? qrde musze sie z obecnego wyprowadzic bo zbankrutuje;(
|
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pisać na eklerka poczta.fm
|
|
#1408 |
|
Raczkowanie
|
Witam wrocławianki :P która wybiera się na impreze dzisiaj na rynek??
|
|
#1409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak w ogle, glupio pytac ale byl/jest/bedzie ten festiwal wroclawnonstop? edit: ok,dobra sama sobie odpowiedzialam na drugie pytanie pytanie, tylko ze cos malo rozreklamowane toto bylo bo ja nic nie wiedzialam :/ tzn slyszalam o sambie non stop i o nocy muzeow, ale nie skumalam ze to z okazji festiwalu, hehehe
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj była Eska Hity Na Czasie.
Nie byłam i jak wracałam koło północy do domu od znajomych to już nie było nic słychać a mieszkam dość blisko więc nie wiem czy tak szybko się skończyło czy co? W sumie chciałam pójść się pobawić ale po weekendzie wszyscy byli tacy zmarnowani że nie daliśmy rady
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

normalnie swietne rzeczy tam są!
kupilam szary sweterek za 45 zł, majtki-szorty za 9zł i trojpak stringow za 9zł. aaa!

Tyle tam tego że już mi się pomieszało 

Szkoda, że nie napisałyście o spotkaniu tutaj
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Czekam więc na następne spotkanko
poczta.fm