|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
heja laseczki
Dziś się ledwo z łóżka wyczołgałam o 10:30 i tylko dlatego że mąż wrócił z pracy szef go szybciej dziś puścił do domu bo nie miał już dziś nic do roboty a jutro i tak wolne bo boże ciało. No ale pojechał na fuche i za godzinkę ma wrócić to pojedziemy rowerami nad jeziorko Jutro idę do pracy od 8 rano do 12, tylko na 4 godzinki więc luzik Zjadłam śniadanko - moje nowe przepyszne musli (zdjęcia zaraz wam wrzucę) i wypiłam kawkę. Czuję się pełna choć dużo nie zjadłam :/ w ogóle jakaś dobita się czuję spać mi się chce brzuch mnie pobolewa, chyba mam jajeczkowanie bo od kilku dni to w ogóle jakaś nerwowa jestem, cycki mnie bolą :/ waga stoi na 64,5. Pogoda u mnie śliczna choć upałów niema, dziś 26 stopni i bezchmurnie. Na obiad mam dziś taką mieszankę w sosie koperkowym : ryż, brokuły, kukurydza, pieczarki, groszek, marchewka i mięso z kurczaka Wczoraj zrobiłam na obiad i dziś jeszcze pół garnka zostało.
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Moje nowe BIO musli <3 i mój zestaw śniadaniowy :-D
|
#4593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No oszaleć można - dobrze to ujęłaś. Dzisiaj to samo :/ siedzi i wyje przy naszym łózku o 6 rano a mąż o 6:30 do pracy wstaje. Tyle razy już dostał w łeb za te wycie ale nic nie pomaga musiałabym mu nasypać kilogram żarcia wieczorem żeby do rana mu starczyło ale to moment znów będzie gruby.... a i tak już przytył znowu :/ Sierść wszędzie dalej jest :/ myślimy żeby go obciąć na krótko ale nie będzie już taki śliczny Aaaa no fakt! Nie pomyślałam że łosoś przecież może wodę zatrzymywać w organizmie! wyleciało mi to z główki ![]() Ja tam lubię wszystkie rybki - byleby były bez ości Boże kochana ja Ci tak współczuję z tą biegunką. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Ja w życiu najdłużej biegunkę miałam 1 dzień a ty już tyle dni się męczysz Stoperany nie pomagają??? Od czego ta biegunka może być? Przecież to nienormalne!!! ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Noo jak wstęp wolny to przez miesiąc w basenie się nie zmieścisz
|
|
#4594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym tak!!! Z tym kotem to musimy coś zrobić ale nie wiemy co Szkoda nam go oddać bo wszyscy go lubimy a dzieciaki kochają wręcz no ale ileż można rano słuchać wycia? Współczuję problemu z nogą :/ prawdopodobnie to też wina butów, nie tylko asfaltu bo dobre buty chronią przed czymś takim. Może pomyśl o zmianie butów?? No bo przeciez do końca życia nie będziesz biegała tylko po polach i łąkach :/ No to jeszcze troszkę do twojego wyjazdu ale pewnie zleci moment Twój TŻ leci z Tobą? Kurde zazdroszczę Ci że masz rodziców w Stanach! Ja bym już dawno z nimi zamieszkała Nadwyżką się nie przejmuj, to normalka na urlopie, zwłaszcza u rodziców Ty to chudzinka jesteś, nawet +5 kg Ci nie zaszkodzi! Ja mam dwa Lidle niedaleko ale nigdy w nich nie byłam Co do tego Endomondo to owszem, aplikacja przydatna ale licznik spalonych kalorii to jakaś pomyłka.... Ludzie wrzucają na fejsie swoje wyniki i ostatnio mój kuzyn przejechał rowerem 20 km i niby spalił 2,5 tysiąca kalorii ja na siłowni jeżdżę na ciężkich przerzutkach ponad 20 km i spalam ok.210 kcal ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Ooo ślub z amerykaninem ciekawie brzmi jak Cie twój TŻ wkurzy to szukaj amerykanina! ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Ja też bym nie chciała siedzieć 6h na kasie więc fajnie że masz trochę ruchu No moje szaszłyki były z mięskiem wieprzowym :/ do tego cebulka i papryka. Dosyc spore kawałki tego mięsa więc całkiem zdrowe to chyba nie było. Ale waga stoi w miejscu więc tragedii niema od dziś żadnych szaszłyków i mięcha z grilla :P
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wyjazdu do Niemiec to faktycznie była to świetna decyzja ale trochę dręczą mnie myśli typu co by było gdybyśmy zostali w PL. Mamy tam mieszkanie, rodzine.... tego tu nam bardzoooo brakuje. Dzieci chcą babcie i dziadków no ale nie mają tu nikogo. Tęsknią bardzo. Niby jest tu pięknie, jest praca, są pieniądze, stać nas na wiele no ale trochę smutno bez rodziny i w obcym kraju. Fakt, że ludzie są przemili i pomocni, niema chamstwa i dyskryminacji, jest tu wiele atrakcji : jeziora,baseny, aquaparki,wesołe miesteczka, Alpy mamy blisko, Francje 45 km od nas, Szwajcarie 250 km...., Morze Śródziemne 700 km. Autostradami moment i jesteś gdzie chcesz. Życie jest tu jak w bajce no ale zawsze jest jakieś ALE..... To nie nasz kraj i nie mamy tu nikogo Z drugiej strony wiadomo, że z rodziną to najlepiej na zdjęciu się wychodzi
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-18 o 13:49 |
|
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
Monia nie kochana, moi rodzice nie mają obywatelstwa, tato jest już tam 20 lat więc jest jeszcze na '' starych przepisach '' i ma prawko itp, ale moja mama już nie i ja też bym nie miała nic, więc wykluczam życie tam.
Co do butów do biegania, to mam typowe buty biegowe, więc to raczej nie ich wina, miesiąc temu kupiłam nawet nowe. Miałam sprawdzane stopy pod względem stylu biegania, jak się poruszam, jak pracują moje stopy i na podstawie tego dobierali mi buty. Więc to wina ewidentnie twardego podłoża. póki co biegam na bieżni i jest oki ![]() Tak TŻ leci zemną do rodziców ( cała rodzina w sumie leci, ja z TŻ, brat z dziewczyną i siostra z mężem i córeczką - to naszej mamy 50 urodziny, dlatego lecą wszyscy, po raz 1 w takim całym składzie Co do endomondo, to mi dobrze nalicza. Mam podany wzrost, wagę i wiek i na podstawie tego nalicza za 20km roweru ok. 350 kcal, 10km biegania ok. 500kcal itp wydaję mi się że są to w miarę wiarygodne wyniki tylko trzeba mieć podane wszystkie dane, płeć, wagę, wzrost - bo wiadomo więcej kcal spali facet ważący 100kg niż kobieta ważąca 50kg przy różnicy wzrostu 30cm ![]() Ja uwielbiam Lidla :d mój bart jak był w Niemczech też często tam jeździł zwłaszcza po czekolady milki duże które są tam często na promocji i przywoził po 10 sztuk Ale się rozpisałam
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-06-18 o 18:50 |
|
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj możesz o tym poczytać KLIKAlbo włosy przyzwyczaiły się już do tych masek skoro używasz ich już dłuższy czas. Ja teraz stawiam na małe pojemności i sprawdza się to na moich włosach ![]() Hehe tak właśnie myślałam jak nie myjesz codziennie to między myciami też zabezpieczaj końce same kropelką oleju, albo serum jakimś tylko patrz, żeby w składzie nie było żadnych protein, bo jeszcze możesz sobie zaszkodzić.A co do olejowania na noc, to ja mam taki patent, że nakładam olej na sama długość włosów. Robię wysoko kucyka i tylko jego maziam olejem, później zwijam go w koczka i nakładam kawałek atłasowej szmatki ( ze starej poszewki wycięłam parę kwadratów i tym owijam koka ) i na to gumka frotka taka duża, najlepiej mi trzyma Cytat:
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio jakoś nie mam co napisać ciekawego oprócz tego, że latałam oddać prace, indeks i te wszystkie dokumenty do obrony. Teraz musze opracować pytania i sie ich nauczyć. Obrona coraz bliżej. Poza tym aga ciągle w kółko mi skacze na poziomie 60,5- 61,5 także też nic fajnego. Miałam iść pobiegać ale siadam do tych pytań, bo chce mieć z głowy bo jutro jade do domu.
|
|
|
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
Oto ja w owym kombinezonie i jestem zła bo nie ma xs a s z tylu nad pupa mi wisi :banghead:Jeszcze Popatrzę na necie bo w szczecinie tylko dwie zary i dup.a ehh Teraz jeszcze na zakupki spożywcze i Was nadrobie ;-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym jakiś chciała, ale przez neta boję się zamawiać, bo właśnie najlepiej przymierzyć i zobaczyć jak leży A ja siedzę w domu, nałożyłam olej na mokre włosy z odżywką i potrzymam do jutra zaraz sobie piwko otworzę, bo Tż mi kupił dwa despery duże, a sam do pracy poszedł![]() A jutro wybieramy się na grilla do znajomych
|
|
#4601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę grilla ;-) Też kupiliśmy piwko wiec pół wypije hihi zdrówko:-* w ogóle zrem dzisiaj bo @ tuż tuż. .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się @ zbliża właśnie i co chwila mam na coś chęć i brzuch już taki nabrzmiały mam.
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie, żeby ciachnąś włosy trochę więcej jak o same końcówki
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
i
a może któraś z Was się wybiera do Zary albo ma bliziutko? ![]() Medzik no wydaje mi się że xs byłaby ok. ale niestety... ja dzisiaj tyle już pożarłam że dawno tyle nie jadłam ![]() Cocktail a kiedy masz obronę? Monia wiesz że atmosfera bardzo miła, laski są mega w porządku pomagają dużo opowiadają co i jak więc jestem zadowolona oby tak dalej a nie wiem czy pisałam ale jeszcze jedną dziewczynę przyjęli ale dopiero badania robi, kierowniczka jednej dziewczynie powiedziała że ma być 11 więc mało a teraz urlopy itd. a Twoje musli mi się podoba Czekoladka hehe no fajnie pracować ale oczywiście marzy mi się praca w biurze do 16 hehe nawet planuję zrobić sobie kurs kadr bardzo fajny ma SKP ale drogi, więc narazie czytam o tych wszystkich kodeksach jeżeli się wciągnę to może wtedy pomyślę no i mgr za rok w tym kierunku chcę zrobić, ale wszystko się okaże jak to będzie ![]() yyy wesele jeżeli masz na mysli że mooje to niee bo swoje miałam już 3 lata temu minie 2lipca mam 4 wesela znajomych brata Tż ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
hehe
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe obiecuję max 5 cm, żeby końce odświeżyć
|
|
#4607 |
|
Zadomowienie
|
Medzik hehe no tak 5cm pozwalam
![]() hehe patrzę na stronie w irl jest ten kombinezon ale tylko m, ale za to na stronie hiszpani są wszystkie rozmiary
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Migotenka szkoda, że szybciej nie pisałaś poszłabym do Zary zobaczyć a jutro jade do domu i wracam w poniedziałek dopiero. Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-06-18 o 22:08 |
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sis wyślę do sklepu. a babka też powiedziała że może przyjdą jeszcze bo bardzo szybko zeszły.a ja właśnie piję lampkę winka z wczoraj zostało, swoją drogą jest pyszne martini royale bianco z limonką
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane moje :-*
Ja w pracy dzisiaj ale tylko do 12 wiec za 2 godzinki spadam do domku dzis goraco wiec jedziemy na basen na cały dzień wczoraj byliśmy na rowerach i przejechalismy 25 km ale tak mi sie ciężko jechało ze szok :-/ Kolin już wazy 17 kilo prawie i podjechać z nim nawet pod najmniejszą górkę to masakra. Tak mnie uda bolały że aż wręcz szczypaly. Ledwo dojechalam do domu :-P za to dzis na wadze 64,2 :-P coś sie ruszyło!! Aaa i wiecie co? Od tego momentu gdy sie zatrulam tą sałatką nie byłam w toalecie na posiedzeniu :-/ dziś mija równy tydzień!! Tyle dni, to nienormalne :-/ wypije zaraz kawe to może mnie w końcu pogoni ;-) a na śniadanko dziś jak zawsze musli było, na drugie sniadanko mam filet z pstrąga Aa i odziwo dziś aż tak strasznie mi sie nie wstawalo o 7 rano :-P myślałam że bedzie gorzej ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4612 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nóżki wysmuklaj ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Jak rusałka na polance ^^---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Tak czytam Ciebie co Ty robisz i znowu stwierdziłam, o nie... medzik nakłada coś na łebek, to ja też się za siebie biorę i moczę nóżki w kąpieli ![]() A powiem Ci, że po Jantarze włosy mi ruszyły ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Zazdroszczę... Uwielbiam martini!!!---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Co czytam Twoje posty, to że gdzieś idziesz, albo skądś wróciłaś, zawsze dobre jedzonko naszykowane Muszę zainwestować w końcu w bakalie ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Monia Fajny weekend miałaś, znowu pełen wycieczek, wy to tam fajnie jednak macie A jedzonko pierwsza klasa Hehe, jak wtedy po tej sałatce wyrobiłaś normę tygodniową wizyt w wc, to co się dziwisz Wiesz co mi pomagało swego czasu - do kolacji, zamiast herbaty wypijałam kefir z pokaźną łyżką oliwy. To tak jakby mi obklejało jelita i treść mogła się łatwiej przesuwać, rano z wizytą w wc nie miałam problemów.---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- W poniedziałek mam jeszcze 1 egzamin i mogę się zawijać do domku , no ale jestem dobrej myśli). Już nie mam lodówki w pokoju, także tydzień będzie ciężki z jedzeniem, no ale już trudno. Dam jakoś radę. 27 wieczór panieński
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-06-19 o 12:53 |
||||||
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam balerony i
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Ile Ty jeszcze chcesz schudnąć? Bo po Twoich fotach widzę, że jesteś szczupła, tylko nogi są problemem. Brzuch płaski, tyłek fajny
No i jedyne co moim zdaniem możesz właśnie zmienić to uda i wsio :PJa bym chciała schudnąć jeszcze te 2 kg, ale wiem że mi się nie uda, tzn nie utrzymam tej wagi, najdłużej udało mi się to zrobić przez pół roku, ale to była istna męczarnia minimum 59 kg mogę ważyć
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Ech... u mnie to samo :/
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

szef go szybciej dziś puścił do domu bo nie miał już dziś nic do roboty a jutro i tak wolne bo boże ciało. No ale pojechał na fuche i za godzinkę ma wrócić to pojedziemy rowerami nad jeziorko
(zdjęcia zaraz wam wrzucę) i wypiłam kawkę. Czuję się pełna choć dużo nie zjadłam :/ w ogóle jakaś dobita się czuję
spać mi się chce

w sumie nie jakoś strasznie dużo, no ale jak na kolację to rozumiem, że było Ci ciężko na żołądku
masz nauczkę :P ale powiem Ci, że też bym wszamała coś z grilla
tak dawno nic nie jadłam

chciałabym tak!!!
Czy to pogoda, czy to jakis wirus czy jakies niedobory nie mam pojecia 
A mam litrowe butle caly czas w ruchu i oporne są te włosy. Fakt faktem ze trzymam krotko bo wiecznie tego czasu brak, ale wczesniej i po krotkim czasie widzialam roznice.

i brzuch już taki nabrzmiały mam.
Uwielbiam martini!!!
Też mam balerony i