|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Mnie tez wszystkie buty obcierają
![]() Powiedzcie mi, czy moge isc w takiej sukience na wesele we wrzesniu? Wykorzystałabym ja jeszcze za rok na weselu kuzyna ![]() Przypominam, ze szczuplaczkiem nie jestem Ale nie wiem czy ładna? |
|
|
|
#2942 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
![]() Cytat:
Za to u innej kuzynki, jeden z gości wynosił wódkę dla swoich kumpli, którzy czekali pod salą, ale rodzice i młodzi też nic z tym nie zrobili. ![]() Ja to bym podziękowała takiemu gościowi i szybko by wyszedł z mojego wesela. Cytat:
A nie możecie rozliczyć się z salą następnego dnia? Troszkę duża to kwota do przywiezienia i trzymania w jakimś pokoiku. Cytat:
Mi bardzo podobają się kartki od gości, niektóre to na prawdę wyszukane, personalizowane z naszymi imionami wydrukowanymi. Mojej mamie koleżanka robiła własnoręcznie specjalnie zaproszenie, bo zajmuje się takimi rzeczami. Dodatkowo też zrobiła obraz chyba szydełkiem, jutro Wam pokaże jaki piękny A chrzestna Tż zamiast kartki kupiła pudełko z torcikiem w środku ![]() Też może jutro wkleję zdjęcie ![]() To piękne pamiątki, leżą schowane w pudełku na koperty, myślałam, żeby coś takiego z nimi zrobić: KLIK, KLIK, ale nie ze wszystkimi uda się, bo dostaliśmy też książeczki, a je nie przedziurawie ![]() Cytat:
Zaraz po ślubie dostałam jak wcześniej w 28 dniu A też mi wypadało na dzień przed ślubem, na szczęście organizm wysłuchał moich modlitw |
|||||
|
|
|
#2943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Patrz za załącznik Te drugie są bardzo dziewczęce ![]() 50 DDŚ! Jak zaczynałam odliczać było 250
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2014-06-20 o 00:42 |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
Siedziałam jak głupia i czekałam na wyprzedaż w Zarze. Oczywiście to co mi się podobało to mojego rozmiaru brak. Przy okazji znalazłam cudne koronkowe bolerko. Może komuś będzie pasować http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1772550.html
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#2945 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje wszystkich za życzenia
w środę udało nam się załatwić kilka spraw marynarka dla mnie http://www.stradivarius.com/webapp/w...24&colorId=041 kolor beżowy/ecru i zamówiliśmy obrączki http://www.yes.pl/35362-tytanowe-obr...-T-000-OBR-606 |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
pokaże Wam nasze obrączki
mój welon, spinki TŻ i makijaż jaki planuje mieć
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))) !!!! a ja w *** no..Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 50 dni.
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-06-20 o 07:38 |
|
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze tydzień sesji, i ruszam do działania ale wiem że lipiec też zleci jak nie wiem, bo mam 4 tyg praktyk (mam nadzieję, że uwinę się szybciej) a wtedy uciekają dosłownie te dni!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - 3majcie
, dzisiaj mamy protokół u mojego niefajnego proboszcza...Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a praktyki mam we wrześniu Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 50 dni.
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam w środę suknie z pralni. Tak się bałam a okazało się, że niepotrzebnie
Jestem mega szczęśliwa, że te pranie jest już za mną
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, wczoraj byliśmy na imprezie na ktorej grał nasz zespół. Po 45 min tańca non stop leciało z nas po prostu strugami. 150 osób na parkiecie, to był dobry wybór żeby wziąć ich na nasze wesele
|
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w ten piękny poranek
Jak tam odpoczywacie czy pracujecie ? Ja w pracy, ale nie jest źle ![]() Dziewczyny czas leci szybciutko
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2955 |
|
Winter is coming
|
Ja w robocie siedzę, jakby inaczej. Ale w przyszłym tygodniu tylko 2,5 dnia do pracy
![]() Muszę się umówić z foto i nie mam kurde kiedy Jutro miałam brać ślub W sumie dobrze, że nie wyszło, bo prognozy są takie sobie, za tydzień ma być lepiej ![]() docik, fajnie, że kiecka czysta I możesz spać spokojniePysia, mi się podoba Mimi, super, że zespół fajnie grał! To najważniejsze
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia, moim zdaniem sukienka jest ok!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
mojakaren Piękne zaproszenia, gratuluję zdolnego TŻ-ta
![]() bachara O wreszcie je dokładnie widać - bardzo ciekawe i oryginalne ![]() Monidot Gratuluję zaproszeń - bardzo ciekawa kolorystyka. no_doubt To pierwsze bolerko wygląda ciekawie, drugi model uwielbiam - bardzo pasuje do księżniczek. Jeśli tylko koronka będzie inna, bardziej dopasowana do materiałów sukni, będzie idealne ![]() niulkaZ wujkiem faktycznie hardcorowe'a sytuacja, dobrze, że się udało odkręcić Co do świadka - w niektórych rejonach przyjęło się, że do obowiązków świadka należy roznoszenie wódki. Pogadajcie z nim, wyjaśnijcie ![]() mimi Spokojnie, jest jeszcze czas. Goście lubią dzwonić na ostatnią chwilę. czekooczekolada Spotkałam się z bolerkami wkładanymi do środka sukni, wtedy nie przysłoniły by Ci aplikacji (Zerknij tutaj). Mimo iż koronkowe uwielbiam, tak u Ciebie pasowałoby tiulowe. say Dobrze, że teściowej udzielają się emocje Moja też sporo mówi na ten temat, nawet byłam zaangażowana w poszukiwania sklepów z długimi kieckami ![]() Vel Ale dezinformacja ![]() oluska Dużo siły dla Was ![]() Kwaśna truskawka Gratuluję obrączek Co do sugestii gości, powiedzcie, że te rzeczy już macie, w mieszkaniu mało miejsca na nowe. Jak są ogarnięci, to zrozumieją. A krytyką się nie przejmuj, mieli czas, żeby doradzać - co to zmieni?re_nata Bardzo ładne buty i zaproszenia - te ostatnie urzekają kolorystyką ![]() Tysia Wszystkiego najpiękniejszego dla Ciebie Zakupy bardzo udane, bardzo podobają mi się obrączki ![]() bardorja Znam świadkowe, które były zmuszane przez pm do jeżdżenia na drugi koniec Polski, żeby z młoda buty obejrzeć. I choćby w moich stronach świadkowa miała bardzo dużo obowiązków, to ja osobiście bym ich na nią nie nakładała (chyba, że sama by mi powiedziała, że chce mi w tych rzeczach pomóc). U mnie świadkowa pomoże zorganizować panieński (ale tu wiem, że zaproszone dziewczyny mają pomysły na ten wieczór, więc nie zostanie sama z organizacją), będzie na przgotowaniach (bo załatwiłam jej fryzjerkę, będę ją też malować), podpisze dokumenty, pomoże przy życzeniach i przede wszystkim ma się dobrze bawić Co do lokalnych zwyczajów, słyszałam, że na krakowskich osiedlach świadkowa MUSI przystroić klatkę schodową i blok (nie podoba mi się taka idea). Kate Noir Mnie wszystkie taneczne na początku obcierają, nawet te drogie Nigdy nie obejdzie się bez rozchodzenia w skarpetce i sztyftu na odciski ![]() pysia Bardzo ładna sukienka, o ile tylko będzie dobrze leżeć, to ją weź ![]() Z najnowszych wieści z naszych przygotowań ślubnych - TŻ stwierdził, że może by zmienić taniec z pierwszego tańca. Mieliśmy ładną choreografię z walca angielskiego, co prawda kiepsko z dobraniem ładnej muzyki do niego; to teraz ma być wiedeński i jakiś rockowy kawałek do tego
|
#2958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest ok na wesele.
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny melduje sie ze zyje
mam malo wolnego czasu, dzis w pracy wolne wiec mam wolne przedpoludnie ![]() Z nowosci: czekam az przyjda prezenty dla mam, zamowilam tez spinki dla taty, wrzucam zdjecie, usune pozniej. Dzis przedost lekcja tanca i jedziemy kupowac garnitur powol wszystko nabiera tempa.. Nie do konca umiem sie cieszyc przygotowaniami bo przede mna ciezkie egzaminy dyplomowe, skonczy sie to wszystko dopiero dwa tygodnie przed slubem. W sam raz na panienski Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2014-06-20 o 14:05 |
|
|
|
#2960 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas ktoś z gości roznosi wódkę Cytat:
) u nas świadkowa/świadek pomaga się ubierać, podpisuję dokumenty, poprawia np. tren, siedzi z młodymi, pozuje do zdjęc i tyle I daje im się prezenty/koperty przy zyczeniach, zbierają pieniadze przy zabawie na wózek Cytat:
Napisz do nich, może coś źle zrobili? Cytat:
![]() Rozdanych zaproszeń 45/111 |
||||
|
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
My bierzemy osobno kolegę do roznoszenia wódki
![]() Misia piękny welon już sobie wyobrażam jak pięknie b ędzie wyglądać do Twojej sukni
|
|
|
|
#2962 |
|
Zadomowienie
|
Pysiu mi się sukienka podoba
Corn tańczycie super, więc z nowym wyzwaniem też na pewno sobie poradzicie Ja osobiście bardzo lubię takie rockowe aranżacje Miss super pomysł na spinki! No i powodzenia na egzaminach!
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
cornflower_girl
fajna opcja z tym bolerkiem ![]() co do 1szego tanca to sie uda, nie ma sie co martwic
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
kliknełam 3 metry na butterfly
|
|
|
|
#2965 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super, że wszystko jest w porządku ![]() Cytat:
![]() Piękne Łoooo! Piękny ten welon
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Mam ten sam
w sumie po obejrzeniu zdjęć Positive_rebel troszkę zaczęłam żałować że nie wzięłam tego podwójnego 2,8m ale teraz już za późno
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale trudno, do kościoła musi wystarczyć
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
ja do tej sukni tylko ze moja mniej księżniczka, bardziej literka A i bez koronko wysoko, bedzie normalny gorset
mam welon do połowy łydek, jesli bedzie mi nie wygodnie to zamienie na krótszy a jak nie to przetańcze cala nos, szczegolnie do walca pieknie wyglada
|
#2969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewcyzny jak czytam o tych rpzygodach z pustymi kopertami albo z gazetami w środku albo z paragonem za garnitur ( TysiaBB1989 te obrączki wydają się być bardzo masywne, prawda? Panna Izabela trzymam mocno!! A tak poza tym to w Twoim Avatarze jest Twoje zdjęcie? ![]() docik10 to moze czas się pochwalić jak wyglądasz w swojej suknej sukni? missmalezji cudowne te spinki! Witam nowe pmki )
|
|
#2970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wczoraj zwiozłam wszystkie rzeczy ![]() gratuluję załatwionych spraw ![]() Cytat:
z resztą to nie te czasy, że wódka na kartki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Patrz za załącznik

, dzisiaj mamy protokół u mojego niefajnego proboszcza...

No i powodzenia na egzaminach!