Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-19, 23:22   #2941
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Mnie tez wszystkie buty obcierają

Powiedzcie mi, czy moge isc w takiej sukience na wesele we wrzesniu?
Wykorzystałabym ja jeszcze za rok na weselu kuzyna
Przypominam, ze szczuplaczkiem nie jestem
Ale nie wiem czy ładna?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (98,2 KB, 126 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 23:33   #2942
paula600324
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ! Jestem już ponad rok po obronie i z nostalgią wspominam czasy studenckie Zatęsknisz jeszcze ... :P
Ja tam nie tęsknie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to nie te czasy, żeby wódki pilnować, bo a nuż wyniosą.
Błagam, serio ktoś mysli, że dla flaszki, która kosztuje 20zł, ktoś będzie ryzykował swoją pracę?

I nie, nie wszędzie jest wysoki poziom i nie wszędzie kelnerzy są dobrze opłacani.

Jakbym tak miała każdego podejrzewać o kradzież i kombinowanie, to bym w ogóle wesela nie robiła, bo kelnerzy wynosza wódkę, kucharz wynosi jedzenie, a menadżer mi pewnie koperty ukradnie
U mojej kuzynki ok 4 lata temu obsługa wyniosła jedzenie, owoce, ciasta... W sumie nie pamiętam co PM z tym zrobiła.
Za to u innej kuzynki, jeden z gości wynosił wódkę dla swoich kumpli, którzy czekali pod salą, ale rodzice i młodzi też nic z tym nie zrobili.
Ja to bym podziękowała takiemu gościowi i szybko by wyszedł z mojego wesela.

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Pieniądze- też nie wiemy co z robić z pieniędzmi, które dostaniemy. Wesele mamy w restauracji i nie ma w niej hotelu, także jedyne co wymyśliliśmy to kasetka i schowanie jej w pokoju kominkowym, który jest do naszej dyspozycji, możemy zamknąć go na klucz a wejść do niego można tylko przechodząc przez salę weselną
Kolejnym problemem jest trzymanie pieniędzy dla zespołu i opłatę za wesele. Musimy rozliczyć się z restauracja i zespołem bezpośrednio po weselu, także musimy gdzieś trzymać ok. 16 tys. przez czas wesela a ryzykowne wydaje mi się trzymanie tych pieniędzy razem z tymi z prezentów.

Dziewczyny mam problem. W zaproszeniach na prośbę tż mamy wierszyk o tym, żeby prezent zmieścił się w kopercie (pieniądze baardzo przydadzą się nam na mieszkanie) i tu pojawia się delikatna kwestia. Już kilka osób po tym jak otrzymało zaproszenia mówiło coś w stylu "mam już upatrzony dla was super serwis/ zestaw filiżanek/pościel itp. Powiedzcie mi jak powinnam się zachować? Bo zostawiałam to bez komentarza.. jakoś głupio było mi mówić "ale wyraźnie prosimy o pieniądze".
Jeżeli mówią, że mają dopiero upatrzony to mówcie, że nie chcecie prezentów. Zobaczą w zaproszeniu, że wolicie pieniążki, to może Wam nie kupią.
A nie możecie rozliczyć się z salą następnego dnia? Troszkę duża to kwota do przywiezienia i trzymania w jakimś pokoiku.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Siostrze tż daliśmy kasę z pocztówką i gadała że ktoś jej to dał bez sensu (nie podpisaliśmy). Miło się tego słuchało...
Ja bym powiedziała, że to ode mnie. Pewnie by przestała gadać.
Mi bardzo podobają się kartki od gości, niektóre to na prawdę wyszukane, personalizowane z naszymi imionami wydrukowanymi.
Mojej mamie koleżanka robiła własnoręcznie specjalnie zaproszenie, bo zajmuje się takimi rzeczami. Dodatkowo też zrobiła obraz chyba szydełkiem, jutro Wam pokaże jaki piękny
A chrzestna Tż zamiast kartki kupiła pudełko z torcikiem w środku
Też może jutro wkleję zdjęcie
To piękne pamiątki, leżą schowane w pudełku na koperty, myślałam, żeby coś takiego z nimi zrobić: KLIK, KLIK, ale nie ze wszystkimi uda się, bo dostaliśmy też książeczki, a je nie przedziurawie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też mam problem z @. po odstawieniu tabletek cały czas miałam nieregularne cykle po 50-60 dni, teraz od dwóch cykli mi się ustabilizowało - akurat są po 30 dni i AKURAT wypada mi okres dzień przed ślubem masakra... mam nadzieję, że przez stres mi się przesunie...
Mi w przeciągu 2 cykli przesunęło się o prawie tydzień(dostawałam co 32 dni), a wcale się nie denerwowałam ślubem Zaraz po ślubie dostałam jak wcześniej w 28 dniu A też mi wypadało na dzień przed ślubem, na szczęście organizm wysłuchał moich modlitw
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 00:22   #2943
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
problem jest taki, że mam bardzo niewymiarowe stopy. I wszystkie baleriny dobre na długość są za szerokie, a dobre na szerokość za małe. Najlepiej czuję się w tenisówkach bo mogę je mocniej związać i nie spadają i ze stóp... ale ta opcja nie jest najlepsza :/
Hmm to może trampki, ale takie inne? Patrz za załącznik Te drugie są bardzo dziewczęce

50 DDŚ! Jak zaczynałam odliczać było 250
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biale-trampki-3940.jpg (39,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 444-tenisowki-trampki-jazzowki-biale-39-2260964408.jpg (9,4 KB, 35 załadowań)
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-06-20 o 00:42
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 00:56   #2944
21klaudyna
Zadomowienie

Siedziałam jak głupia i czekałam na wyprzedaż w Zarze. Oczywiście to co mi się podobało to mojego rozmiaru brak. Przy okazji znalazłam cudne koronkowe bolerko. Może komuś będzie pasować http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1772550.html
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 06:25   #2945
TysiaBB1989
Rozeznanie

dziękuje wszystkich za życzenia

w środę udało nam się załatwić kilka spraw

marynarka dla mnie http://www.stradivarius.com/webapp/w...24&colorId=041

kolor beżowy/ecru

i zamówiliśmy obrączki
http://www.yes.pl/35362-tytanowe-obr...-T-000-OBR-606
Stary 2014-06-20, 07:23   #2946
misia880
Zakorzenienie

pokaże Wam nasze obrączki mój welon, spinki TŻ i makijaż jaki planuje mieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140305_205210.jpg (78,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140305_205519.jpg (88,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131218_083122.jpg (103,2 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140307_054649.jpg (72,7 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140306_175453.jpg (63,7 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_68112549555365.jpg (47,0 KB, 83 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 07:36   #2947
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Hmm to może trampki, ale takie inne? Patrz za załącznik Te drugie są bardzo dziewczęce

tak! 50!!!!!!!! ))) !!!! a ja w *** no..

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 50 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-06-20 o 07:38
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:03   #2948
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
tak! 50!!!!!!!! ))) !!!! a ja w *** no..

U mnie też dziś 50! Z tym, że suwaczek odlicza od jakiś 500... Jak to zleciało!
Jeszcze tydzień sesji, i ruszam do działania ale wiem że lipiec też zleci jak nie wiem, bo mam 4 tyg praktyk (mam nadzieję, że uwinę się szybciej) a wtedy uciekają dosłownie te dni!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-20, 08:10   #2949
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dziewczyny - 3majcie , dzisiaj mamy protokół u mojego niefajnego proboszcza...

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:22   #2950
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
U mnie też dziś 50! Z tym, że suwaczek odlicza od jakiś 500... Jak to zleciało!
Jeszcze tydzień sesji, i ruszam do działania ale wiem że lipiec też zleci jak nie wiem, bo mam 4 tyg praktyk (mam nadzieję, że uwinę się szybciej) a wtedy uciekają dosłownie te dni!

też mi został tydzień sesji a praktyki mam we wrześniu

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:37   #2951
docik10
Zakorzenienie

Odebrałam w środę suknie z pralni. Tak się bałam a okazało się, że niepotrzebnie Suknia jest czyściutka, wszystko nawet te plamy z błota zeszły co mnie mega zdziwiło bo byłam pewna na 99%, że one zostaną i trzeba będzie coś na nie innego poradzić bo wyglądały jak smar. Przymierzyłam ją nie skurczyła się Jestem mega szczęśliwa, że te pranie jest już za mną
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:51   #2952
mimi_77
Zakorzenienie

Hejka, wczoraj byliśmy na imprezie na ktorej grał nasz zespół. Po 45 min tańca non stop leciało z nas po prostu strugami. 150 osób na parkiecie, to był dobry wybór żeby wziąć ich na nasze wesele

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:53   #2953
Robusta
Wtajemniczenie

Witam się w ten piękny poranek Jak tam odpoczywacie czy pracujecie ? Ja w pracy, ale nie jest źle

Dziewczyny czas leci szybciutko

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:57   #2954
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też mam problem z @. po odstawieniu tabletek cały czas miałam nieregularne cykle po 50-60 dni, teraz od dwóch cykli mi się ustabilizowało - akurat są po 30 dni i AKURAT wypada mi okres dzień przed ślubem masakra... mam nadzieję, że przez stres mi się przesunie...
mi też tak wypadało... i w dodatku drugi dzień okresu mam najbardziej bolesny= w dzień ślubu. Dlatego zaczełam brać tabletki, muszę się przemęczyć żeby nie mieć okresu, dzień po ślubie odstawie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Ale nie wiem czy ładna?
mi się średnio podoba, jeśli mam być szczera
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 09:00   #2955
velika
Winter is coming

Ja w robocie siedzę, jakby inaczej. Ale w przyszłym tygodniu tylko 2,5 dnia do pracy
Muszę się umówić z foto i nie mam kurde kiedy Może na dzisiaj się uda?
Jutro miałam brać ślub W sumie dobrze, że nie wyszło, bo prognozy są takie sobie, za tydzień ma być lepiej
docik, fajnie, że kiecka czysta I możesz spać spokojnie
Pysia, mi się podoba
Mimi, super, że zespół fajnie grał! To najważniejsze

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 09:50   #2956
Linaewen
Zakorzenienie

Pysia, moim zdaniem sukienka jest ok!

"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 10:06   #2957
cornflower_girl
Zakorzenienie

mojakaren Piękne zaproszenia, gratuluję zdolnego TŻ-ta

bachara O wreszcie je dokładnie widać - bardzo ciekawe i oryginalne

Monidot Gratuluję zaproszeń - bardzo ciekawa kolorystyka.

no_doubt To pierwsze bolerko wygląda ciekawie, drugi model uwielbiam - bardzo pasuje do księżniczek. Jeśli tylko koronka będzie inna, bardziej dopasowana do materiałów sukni, będzie idealne Piękną masz figurę

niulkaZ wujkiem faktycznie hardcorowe'a sytuacja, dobrze, że się udało odkręcić Co do świadka - w niektórych rejonach przyjęło się, że do obowiązków świadka należy roznoszenie wódki. Pogadajcie z nim, wyjaśnijcie

mimi Spokojnie, jest jeszcze czas. Goście lubią dzwonić na ostatnią chwilę.

czekooczekolada Spotkałam się z bolerkami wkładanymi do środka sukni, wtedy nie przysłoniły by Ci aplikacji (Zerknij tutaj). Mimo iż koronkowe uwielbiam, tak u Ciebie pasowałoby tiulowe.

say Dobrze, że teściowej udzielają się emocje Moja też sporo mówi na ten temat, nawet byłam zaangażowana w poszukiwania sklepów z długimi kieckami

Vel Ale dezinformacja

oluska Dużo siły dla Was

Kwaśna truskawka Gratuluję obrączek Co do sugestii gości, powiedzcie, że te rzeczy już macie, w mieszkaniu mało miejsca na nowe. Jak są ogarnięci, to zrozumieją. A krytyką się nie przejmuj, mieli czas, żeby doradzać - co to zmieni?

re_nata Bardzo ładne buty i zaproszenia - te ostatnie urzekają kolorystyką

Tysia Wszystkiego najpiękniejszego dla Ciebie Zakupy bardzo udane, bardzo podobają mi się obrączki

bardorja Znam świadkowe, które były zmuszane przez pm do jeżdżenia na drugi koniec Polski, żeby z młoda buty obejrzeć. I choćby w moich stronach świadkowa miała bardzo dużo obowiązków, to ja osobiście bym ich na nią nie nakładała (chyba, że sama by mi powiedziała, że chce mi w tych rzeczach pomóc). U mnie świadkowa pomoże zorganizować panieński (ale tu wiem, że zaproszone dziewczyny mają pomysły na ten wieczór, więc nie zostanie sama z organizacją), będzie na przgotowaniach (bo załatwiłam jej fryzjerkę, będę ją też malować), podpisze dokumenty, pomoże przy życzeniach i przede wszystkim ma się dobrze bawić

Co do lokalnych zwyczajów, słyszałam, że na krakowskich osiedlach świadkowa MUSI przystroić klatkę schodową i blok (nie podoba mi się taka idea).

Kate Noir Mnie wszystkie taneczne na początku obcierają, nawet te drogie Nigdy nie obejdzie się bez rozchodzenia w skarpetce i sztyftu na odciski

pysia Bardzo ładna sukienka, o ile tylko będzie dobrze leżeć, to ją weź

Z najnowszych wieści z naszych przygotowań ślubnych - TŻ stwierdził, że może by zmienić taniec z pierwszego tańca. Mieliśmy ładną choreografię z walca angielskiego, co prawda kiepsko z dobraniem ładnej muzyki do niego; to teraz ma być wiedeński i jakiś rockowy kawałek do tego

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 10:08   #2958
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Odebrałam w środę suknie z pralni. Tak się bałam a okazało się, że niepotrzebnie Suknia jest czyściutka, wszystko nawet te plamy z błota zeszły co mnie mega zdziwiło bo byłam pewna na 99%, że one zostaną i trzeba będzie coś na nie innego poradzić bo wyglądały jak smar. Przymierzyłam ją nie skurczyła się Jestem mega szczęśliwa, że te pranie jest już za mną
Super że wszystko ok!

Cytat:
Powodzenia, będzie dobrze!

Cytat:

Ale nie wiem czy ładna?
Jest ok na wesele.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 10:10   #2959
missmalezji
Wtajemniczenie

Dziewczyny melduje sie ze zyje mam malo wolnego czasu, dzis w pracy wolne wiec mam wolne przedpoludnie
Z nowosci: czekam az przyjda prezenty dla mam, zamowilam tez spinki dla taty, wrzucam zdjecie, usune pozniej.
Dzis przedost lekcja tanca i jedziemy kupowac garnitur powol wszystko nabiera tempa..
Nie do konca umiem sie cieszyc przygotowaniami bo przede mna ciezkie egzaminy dyplomowe, skonczy sie to wszystko dopiero dwa tygodnie przed slubem. W sam raz na panienski

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2014-06-20 o 14:05
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 10:12   #2960
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
I słuchajcie, jaki motyw z pewnym wujkiem (brat mojej babci).

A nasz świadek uparł się, że on chce na weselu wódkę roznosić, jak to normalnie robi kelner....
Co za wujek
U nas ktoś z gości roznosi wódkę

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
co do obowiązków świadków
w moich rejonach , tzn nie wiem czy moge tak to nazwac bo jestem spod Warszawy wiec roznie bywa
Ja też z okolic Warszawy (trochę dalszych) u nas świadkowa/świadek pomaga się ubierać, podpisuję dokumenty, poprawia np. tren, siedzi z młodymi, pozuje do zdjęc i tyle I daje im się prezenty/koperty przy zyczeniach, zbierają pieniadze przy zabawie na wózek

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
to ja dzięki

Jestem załamana Moje piękne buty z akces2 mega mnie obcierają z każdej strony
My mamy polską piosenkę zespołu Kindla

Napisz do nich, może coś źle zrobili?

Cytat:

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Rozdanych zaproszeń 45/111
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 10:22   #2961
KaEs
Wtajemniczenie

My bierzemy osobno kolegę do roznoszenia wódki

Misia piękny welon już sobie wyobrażam jak pięknie b ędzie wyglądać do Twojej sukni

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 10:34   #2962
Lemon_Drop
Zadomowienie

Pysiu mi się sukienka podoba

Corn tańczycie super, więc z nowym wyzwaniem też na pewno sobie poradzicie Ja osobiście bardzo lubię takie rockowe aranżacje

Miss super pomysł na spinki! No i powodzenia na egzaminach!
Stary 2014-06-20, 10:43   #2963
czekooczekolada
Zakorzenienie

cornflower_girl

fajna opcja z tym bolerkiem

co do 1szego tanca to sie uda, nie ma sie co martwic

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-20, 10:55   #2964
alloffkowa
Zakorzenienie

kliknełam 3 metry na butterfly
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wc00062.jpg (52,9 KB, 50 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 11:50   #2965
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja od świadków oczekuję tylko podpisu i nakażę im się dobrze bawić I poproszę o pomoc przy odbieraniu prezentów, a potem niech sobie robią co chcą. Ale co region i PM to inaczej, nie ma się co spierać
O, mam dokładnie takie same wymagania
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Oluska co się stało???
edit: doczytałam... bardzo bardzo duże wyrazy współczucia..
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
dziewczyny okres mi przyszedł dzień przed, mimo mega stresów, teraz wychodzi na to że dostane na 2 dni przed ślubem.. maasakraaa

słyszała któraś o tym że wit c przesuwa okres? nie wyobrażam sobie zmiany tampona w sukni, gdy ciężko bede miała dostać się tam..
Coś o tym słyszałam, nie wiem tylko, czy to rzeczywiście jest skuteczne... Może lepiej pójdź do lekarza po tabletki?
Cytat:
Ale nie wiem czy ładna?
Sukienka jest ok i o ile będzie w miarę ciepło, to spokojnie we wrześniu możesz w niej iść na wesele
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
pokaże Wam nasze obrączki mój welon, spinki TŻ i makijaż jaki planuje mieć
Wszystko piękne!
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
No widzisz, po co było tyle stresu? Super, że wszystko jest w porządku
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Hejka, wczoraj byliśmy na imprezie na ktorej grał nasz zespół. Po 45 min tańca non stop leciało z nas po prostu strugami. 150 osób na parkiecie, to był dobry wybór żeby wziąć ich na nasze wesele
Ooo, to świetnie, że jesteście zadowoleni
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
zamowilam tez spinki dla taty
Piękne Tata na pewno będzie wzruszony
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Łoooo! Piękny ten welon Aż sama zaczynam się nad kupnem welonu zastanawiać
Stary 2014-06-20, 11:55   #2966
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Mam ten sam w sumie po obejrzeniu zdjęć Positive_rebel troszkę zaczęłam żałować że nie wzięłam tego podwójnego 2,8m ale teraz już za późno
Stary 2014-06-20, 12:14   #2967
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Mam ten sam w sumie po obejrzeniu zdjęć Positive_rebel troszkę zaczęłam żałować że nie wzięłam tego podwójnego 2,8m ale teraz już za późno
ja to samo!! no ale trudno, do kościoła musi wystarczyć
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 12:19   #2968
paulinamajeczka87
Raczkowanie

ja do tej sukni tylko ze moja mniej księżniczka, bardziej literka A i bez koronko wysoko, bedzie normalny gorset mam welon do połowy łydek, jesli bedzie mi nie wygodnie to zamienie na krótszy a jak nie to przetańcze cala nos, szczegolnie do walca pieknie wyglada

15.08.2014 r.
paulinamajeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 13:35   #2969
sensuall
Zadomowienie

Cytat:

Ale nie wiem czy ładna?
Mi się podoba taka sukienka

Dziewcyzny jak czytam o tych rpzygodach z pustymi kopertami albo z gazetami w środku albo z paragonem za garnitur () to myślę sobie, że to już szczyt prostactwa i buractwa. Dla mnie w momencie kiedy nie mam kasy na ślub to nie idę, albo idę z kwiatami i do domu. Nie wyobrażam sobie zrobić takiego ,,prezentu " Młodym

TysiaBB1989 te obrączki wydają się być bardzo masywne, prawda?

Panna Izabela trzymam mocno!! A tak poza tym to w Twoim Avatarze jest Twoje zdjęcie?

docik10 to moze czas się pochwalić jak wyglądasz w swojej suknej sukni?

missmalezji cudowne te spinki!

Witam nowe pmki )
Stary 2014-06-20, 13:48   #2970
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziękuję za komplementy na temat zaproszeń!

W końcu i na nas nadszedl czas żeby brokul tańczył z okazji 100- dniówki

Wysłane z mojego GT-I8260
super
Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ! Jestem już ponad rok po obronie i z nostalgią wspominam czasy studenckie Zatęsknisz jeszcze ... :P

Jak to szybko zleciało
Zdaję meldunek ze spraw ślubnych:
-zaproszenia: rozdanych 20, dzisiaj będą kolejne, bo odwiedzimy rodzinę TŻ;
-kupiłam satynowy szlafroczek;
-kupiony welon;
- zrobione pompony-prototypy (będą się nadawać)
-bukiet skończony;
-mam buty na sale, ale trochę mnie piją po bokach. Nie wiem czy je rozchodzę :/
-biżuteria kupiona;
-koszyczki ratunkowe przygotowane wraz z zawartością;
-nauki przedmałżeńskie odhaczone, jeszcze tylko poradnia...
najbardziej tęsknie już za miastem wczoraj zwiozłam wszystkie rzeczy
gratuluję załatwionych spraw
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość

Jak chodzę do restauracji to też nie zakładam, że kelner podpijał z mojej zupy zanim mi ją podał. Ani że kucharz podjadł ziemniaków z mojej porcji. Dlaczego akurat na weselu w miejscu gdzie pracują na stałe (a nie na sali z dochodzącym personelem) mieli by akurat mnie okraść i nadpić wódki, którą stawia się na stole nieotwartą?
No i goście są na weselu po to, żeby się bawić, a nie pilnować butelek czy jedzenia..
ja jestem tego samego zdania
z resztą to nie te czasy, że wódka na kartki

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości