|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Ja byłam dzisiaj z psem na spacerze i pod domem mu porzucałam ringo, a po obiedzie jeszcze na działce, ale nas deszcz wygonił a teraz słońce świeci ;/ Zaraz sie zbieram z koleżanką na piwko także w końcu gdzieś wyjde nie z chłopami
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Zosia ja nie lubię siedzieć w domu wczoraj o 8 rano przebiegłam 8km a później pojechałam nad jeziorko cały dzień mam teraz długi week coś trzeba robić Fajnie że wolne będziesz mieć niebawem i do domku pojedziesz. Pochwal się zdobyczami jeśli coś kupisz )Właśnie jestem bez śniadania i burczy mi w brzuchu na 9 idę na darmowe badania morfologię i ekg - bo jest u nas jakas akcja darmowych badań i muszę być na czczo. Biorę banana i po badaniu od razu wszamię :P Mam długi week więc mam zamiar iść później na siłownie lub rower się zobaczy ![]() Po tych weselach miałam nadwyżkę ale na szczęście już spadła, teraz bym chciała jeszcze kilka deko zmniejszyć, żeby miec spokój psychiczny i to utrzymywać przy czasem grzesznych dniach ![]() Zmykam się zbierać na badania, buziaki miłego dnia dziewuszki
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
wczoraj u mnie była kiepska pogoda więc wyszliśmy z Tż tylko do kościoła a później cały dzień w łóżku spędziliśmy ![]() dzisiaj dostałam @ i umieram a na 15 do pracy, ale na szczęście policzyłam już i wesela powinna @ ominąć, więc spoko nie będę miała się czym przejmować mam nadzieję że jak na złość nie opóźni się bo ![]() Tinek dziękuję, jeszcze dzisiaj pójdę przed pracą i popytam babek czy są gdzieś w okolicy i jak nie będzie to się odezwę o Ty to aktywnie czas spędzasz, nic dziwnego że masz tak śliczną figurę ja już długo nie ćwiczyłam i jak mi się @ skończy to muszę się zabrać.
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Tinekk Doskonale Cię rozumiem, bo jak ja siedzę w domu to mnie energia rozsadza i nie mam pojęcia co ze sobą zrobić, ale teraz taki czas, że niestety muszę siedzieć w akademiku i się uczyć
no ale co zrobić ^^Nie padnij nam z braku jedzenia ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Migotenka Przeszczęśliwa byłam ![]() Widać, że z pracy zadowolona jesteś, fajnie A dzień leniucha każdemu się przydaje ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Wczoraj zrobiłam tylko mel b na brzuch i kilka ćwiczeń spalających boczki, na więcej siły nie miałam Dzisiaj pójdę na długaśny spacer, w sumie to zaraz (podobno przy szopingu spala się duuużo kcal ) No i pewnie w aka jeszcze zrobię coś na brzuch, może znowu na rowerek pójdę ![]() Plan jedzeniowy, od razu mówię że średni, ale dzisiaj nie będę mieć czasu: śń (przed chwilą wszamałam): wieśniak z wielkim ogórem IIśń: jabłko, activia mała pitna obiad: spagetti podwieczorek: pomidor, ogórek z jog. naturalnym kolacja: ???
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Hej :-*
Ja na sekunde bo musze iść do sklepu po jedzonko jakies i jak wroce to siąde do kompa i popisze z wami ;-) chcialam tylko na szybkiego poinformowac że dzis na wadze 63,8!!!!!! Pomierzylam sie też i w talii bez zmian 67, w brzuchu 80 czyli centymetr mniej, w dupce 97 czyli 3 cm mniej! No i udo 56-55 czyli 3-4 cm mniej :-D szału niema ale zawsze to coś ;-) walczę dalej!!!! Lecę do sklepu :-* niedlugo wrócę :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4626 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to dobrze! Miałam co czytać A widzisz, ja myślałam że obywatelstwo dostaje się po kilki latach mieszkania w ameryce :/ w Niemczech po ośmiu latach już możesz się starać o obywatelstwo a dzieci które tu chodzą do szkoły od małego dostają dużo szybciej obywatelstwo Dziwne z tymi butami :/ przecież jak są dobre buty to powinny Cie chronić przed czymś takim Ale super że cała rodzinka leci do USA!!! Fajnie taką paczką rodzice będą przeszczęśliwi! Wspaniały prezent dla mamy na urodzinki Ja muszę to endomondo zainstalować bo robimy spore wycieczki rowerami fajnie tak wiedzieć ile dokładnie się przejechało km Ja nie przepadam za Lidlem bo niema tak połowy produktów które kupuje i lubie. Wolę Reala gdzie wszystko jest A te duże Milki to często w Kauflandzie widziałam w promocji Ja i tak najbardziej lubię te czekolady "okienka" z całymi orzechami http://i.st-firmy.net/93rdfwl/nussbe...ra-cholewa.jpg---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
cieszę się że wszyscy tacy mili i Ci pomagają to ważne w pracy Teraz będziesz mogła nasze dziewczyny na bieżąco informować o wszystkich promocjach Pyszne jest te musli
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pogoda ładna to jest co robić Dokładnie, są plusy i minusy ale jednak o wiele wiele więcej plusów życia w DE Hahahaha chyba tak norma wyrobiona to tydzień bez kibelka hahaha ale wczoraj byłam w WC jednak!!!! W pracy mnie złapało :/ i znowu siedziałam 20 minut na kibelku :/ ale aż tak źle nie było jak ostatnio! Pewnie teraz znowu kilka dni bez posiedzenia będę Kefiru nie lubię, ale dziś na kolację mam sałatkę z fetą i z oliwą (2 małe łyżeczki) ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Ja byłam na zakupach, przytachałam całą torbe jedzenia Dziś lub jutro będę bigos robić z młodej kapustki, taki mega dietetyczny Kupiłam sobie też łososia na grilla chyba zaraz na obiad zrobię a dla męża mam steka dzieciakom pierś kupiłam więc obiad będzie pyszny Muszę jeszcze pranie powiesić.... dziś chyba na rowery nie pójdziemy, mąż w pracy ma być do późna więc wróci zmęczony poza tym pogoda dzisiaj średnia, tylko 23 stopnie :/ Zrobię dzień odpoczynku bo jutro i pojutrze do pracy od 16 do 24... :/ Jutro meczu nie obejrzę Aaa wczoraj włosy na czarno pofarbowałam
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Szału nie ma ?! ?! Żartujesz, jest i to wielki!!!
Za spadki!!! W ogóle to Ci wszystko mega szybko poleciało!Mniam, mniam smaczna kolacja Ci się szykuje Zazdroszczę Normalnie aż mnie zmotywowałaś i spadam do ćwiczeń Dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam sandałki na małym obcasie, czarne szorty koronkowe i prześwitującą czarną bluzkę taką a'la koszulową, do tego biały stanik, jakieś owocowe perfumy i kolczyki Tyle kcal spaliłam, że głowa mała ^^Jeszcze szukam butów na wesele, jak nie zjadę to pójdę w tych, co dzisiaj wyhaczyłam, w ogóle to sandałki, bluzka i spodenki w lumpeksie kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Doooobra, dwa filmiki po 10 minut na brzuch zrobione Nooo i plus chodzenie po mieście ponad 3 godziny Dziękuję, dobranoc ^^ zapał mi minął.
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-06-20 o 18:35 |
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj sie w domu tyleee narobilam że szok!! Wysprzatalam całą kuchnie łacznie z szufladami, wstawilam zmywarke potem ją opróżniłam, złożyłam pranie, zrobilam i powiesilam nowe, ugotowalam bigosik z mlodej kapustki i zrobilam dzieciom i mężowi steki i piersi z grilla a sobie jednego małego szaszłyka i dwa kawalątki łososia
kolacji już raczej nie zjem bo pełna jestem. Aaa i mam rower stacjonarny i to za darmo!!!! Pamietacie jak wam pisalam że na strychu u nas stoi rower? Dzis poszłam popytać sąsiadów kogo to i czy moge pożyczyć. Wszyscy sasiedzi powoedzieli że to nie ich i że pewnie z poprzednich mieszkańców ktoś zostawił bo mu nie potrzebny. Powiedziałam wszystkim że go biore i jakby ktos go szukał to będzie u mnie wszyscy kiwneli ręką bo i tak go nikt nie bedzie już pewnie potrzebował. A rower jak nowy, magnetyczny, cichutki że w ogole go nie słychać! Super duży wyswietlacz, mieciutkie siadaleko i wygodna regulowana kierownica ale sie cieszę przejechalam wlasnie na nim 11 km przez 30 minut, spocilam sie strasznie! Daje niezle popalić
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Pare fotek
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam że rower ten stał dwa lata na strychu albo i dłużej (my tu mieszkamy 2 lata) i nikt go nie chciał a niedługo ma firma przyjechac i sprzątać i oprozniac caly strych wiec by go pewnie zabrali i wywalili. Niemcy tak mają że dobre rzeczy wywalaja, wystarczy przejechać sie po mieście jak wystawki są!! Leży mnóstwo nowych i pożądnych rzeczy.
Ide sie kąpać bo spocona i zmeczona jak koń po westernie jestem :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Stepper już zabrałaś, to masz rowerek do kolekcji
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to już prawie 4 kg zleciało bo jak zaczynałam dietke gdzies z miesiac temu to prawie 68 na wadze bylo! No ćwicz ćwicz ale najbardziej postaw na diete! Dla mnie dieta do podstawa Pokaż zakupki!! Już Ci zapal minął? Hahaha :-D pewnie jutro wróci ;-) ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Stepper dziś odnioslam na strych, nie lubiłam na nim ćwiczyć :-P A gdzie nasza HEROINKA ???? Mam nadzieje że nie pogorszylo sie jej i ta biegunka jej już przeszła!!! :-*
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-20 o 23:57 |
|
|
|
|
#4634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
plus spacer po mieście ![]() Też zrobiłam teraz mel b na brzuch ![]() Cytat:
![]() super
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-06-20 o 22:27 |
||||
|
|
|
#4635 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
ja juz po kolacji wykąpana wymasowana przez Tż leże sobie ![]() kupiłam ten kombinezon s i pani powiedziała że to nowa kolecja i pewnie będzie dostawa, będę chodziła i patrzyła jak przyjdą to wymienię a jak nie to zostawię bo całkiem fajnie wyglądam a nawet nie wiem czy xs będzie dobra hehe więc zobaczymy ![]() a i babka może sprawdzić czy jest rozmiar tylko w mojej miejscowości a nie dalej. Monia dziękuję, a w niemczech są wszystkie rozmiary na stronce hehe ale na razie będę czekała bo babka powiedziała że ma być dostawa więc zobaczę ale Ty masz pyszne jedzonko aż ślinka leci ![]() a wiesz że my nie wiemy jaka będzie następna promocja tylko aktualna tzn parę dni wczesniej ale nawet nie wiem ile hehe strasznie dużo ludzi kupuję żarcie dla kotów i dla dzieci pampersy i jedzonko to podstawa hehe. ale super ten rowerek Ty to masz szczęście że znalazłaś go na strychu ![]() no brawa za wagę pięknie Ci spada ![]() Zosia hehe no ja liczyłąm bo w pierwsze dni umieram i aż się bałam ale jedno wesele ominie a na drugie to będę miała czwarty dzień więc lajcik ![]() wiesz mi się podoba ta praca, czas szybko leci, laski spoko tylko ludziska czasami są ale to wszędzie ![]() ale fajne zakupki zrobiłaś pokazałabyś nam tutaj brawa za ćwiczenia
|
|
#4636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle Cie deszcz załatwił :/ nie fajne uczucie tak zmoknąć :/ Jakie ćwiczenia na brzuch robisz z mel b? Dasz link? Dzieki ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
Wklej więcej fotek w tym kombinezonie bo tamta fotka troche ciemna była i średnio na niej widać W Niemczech to zawsze problem z większymi rozmiarami w sklepach mają haha bo tyle grubasków tutaj Będę w Zarze to zerknę z ciekawości czy mają xs na sklepie No ale wiesz jakie są aktualne promocje więc zawsze dziewczyny będa na bieżąco dzięki Tobie Ja pamiętam, że jak mieszkałam w PL to w Rossmannie kupowałam właśnie ZAWSZE pampersy, kosmetyki dla dzieci i siebie - przede wszystkim tusze i podkłady Tu w DE w ogóle nie chodzę do Rossmanna bo mam daleko ale za to mam pod nosem inne większe drogerie o nazwie DM i Muller Dziękuję póki dietkę trzymam i trochę jeżdżę rowerami to waga spada ale już mam stracha na myśl co będzie jak dojdę do tych 60 kg, bo weź tą wagę później utrzymaj! ![]() Faktycznie szczęscie miałam że ten rower tam stał widocznie czekał na mnie
|
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewuszki
Monia ale Ci się udało z tym rowerkiem, nieźle hehe jak jeszcze cichy i dobrze nalicza to już w ogóle supcio ![]() Koniecznie ściągnij sobie ta aplikacje na telefon, ja bez tego się nie ruszam wczoraj przejechałam 31km - fajnie jest widzieć swoje treningi, to motywuje :PMigotenka fajnie że go kupiłaś bo naprawdę leży supcio zrób jeszcze nam zdjęcia chcemy więcej, chcemy więcej ! ![]() Zosia brawa za udane zakupy, ale wiesz że teraz czekamy na fotki ![]() Pokazuj tu się szybko w ciuszkach. I najlepsze że za małe pieniądze - to cieszy podwójnie ![]() Heroine kochana czy wszystko w porządku z brzuszkiem ? odezwij się!
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Monia, Tinekk, jestem Kochane a jedziemy na to wesele i nie wiem co to będzie... ;/ nawet nic nie pojem za bardzo... i będę się stresować i szukać kibelka Monia, ale Ci się udało z tym rowerkiem i to solidna firma! Super, że skorzystałaś i już rowerkujesz no i pięknie Ci Kochana waga spada i wymiary, jestem pełna podziwu tak trzymaj Migotenka, świetnie wyglądasz w tym kombinezonie Zooośka, ale łowy! Super! No i brawo za ćwiczenia ![]() Wczoraj podcięłam 3 cm końcówek a i tak nie widać różnicy w długości udało mi się znaleźć fryzjerkę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Jakoś wymyślnie, czy jak? ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Tinekk Ja niestety nie biegnę razem z duchem technologii i nie mam aparatu w telefonie Ani takiego normalnego, stacjonarnego ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Ja już po śniadanku - orzechy nerkowca, banan, jog. gruszkowy Dopijam kawę, ogarniam się i uciekam do sklepu szukać butów
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Hej
ja dzisiaj pospałam do 10 już po śniadanku, brzuszek tylko troszkę w nocy bolał więc jakoś noc przespana ![]() zaraz jeszcze lecę z Tż na zakupy na obiadek i na jutro ![]() Dziewczyny dziękuję jesteście Kochane, zdjecia na pewno zrobię Wam jutro albo w poniedziałek Moniano szkoda ale może sie jeszcze uda dorwać dlatego metki nie odrywam , za tydzień chyba jadę do domku to wstąpię do galerii we wrocku może akurat będzie bo tam aż 4 zary są hehe moja mama jak jest w Niemczech to też do rossa nie chodzi tylko do dm tam są świetne kosmetyki i też dużo mamuśka mi kupuje, mi się bardzo podobają te z balea i alverde ![]() a Ty pewnie szybciutko tą 60 na wadze zobaczysz Tinek no też się cieszę bo na modelce widzę na zdjęciu on taki jest luźny więc lajcik tylko ciekawi mnie jak bym w xs wyglądała hehe ale może się uda a zdjęcia zrobię może jutro ![]() Heroine ojej jeszcze Ci nie przeszło a dziękuję ![]() ooo ja chcę zdjęcie fryzurki!!! bo jak nie zrobisz to ![]() nawet słabej jakości aparatem poproszę no i oby Ci zdrówko dopisało i się uspokoił brzuszek więc udanej zabawy
|
|
#4641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze http://www.youtube.com/watch?v=2uhH7Rx82vY Cytat:
ja wczoraj przejechałam az 4km pojechałam tylko do babci ale mieszka na górce wiec nogi popracowały ![]() Cytat:
![]() W ogóle chyba Wam nie pisałam, ale odkąd pije koktajle to mam biegunki tzn nie ciągle ale codziennie po wypiciu mleka. Już chyba to trwa 2 tyg nawet kawa z mlekiem powoduje i mnie rewolucje. Także musze odstawić mleko ;/ dzisiaj juz piłam kawe bez i nic mi nie jest a wczoraj po 15 minutach już musiałam biec do kibelka. Jeszcze ostatnio byłam z koleżanką na pizzy i znalazła w niej kawał silikonu łeeee także chyba już za pizze także podziękuję. A na wadze dzisiaj 60,2
|
|||
|
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
Cocktail ja tak samo jak biegam czy na rolkach jeżdżę to endo włączam jakoś później fajnie zobaczyć ile się zrobiło km
![]() no i niedługo 5 zobaczysz z przodu na wadze ![]() a kiedy masz obronę bo pytałam i nie wiem czy przeoczyłam gdzieś
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A swoje w "stroju" dam po panieńskim ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cocktail Nietolerancja laktozy ? Może spróbuj pić na maślankach, albo jogurcie naturalnym, wtedy obaczysz czy reagujesz tak samo i ocenisz od czego to jest
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zoska obwiam się że tak, bo kiedyś jak jadłam płatki z mlekiem to też jakieś przelewanie w brzuchu miałam, moja babcia też tak ma ogólnie w rodzinie przejawia się zespół jelita drażliwego takze tego.. też sie chyba załapałam |
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail Współczuję :/ masakra z tym jest...
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Ależ ja dzisiaj obolała tak się kiepsko czuję jakoś że masakra :/ nogi to jakbym miała z cegieł! Weszłam po schodach na 2 piętro i zadyszki dostałam O co chodzi? W ogóle to ciągle mnie lekko brzuch na dole pobolewa, wkręcam już sobie ciąże Zrobiłam się też strasznie nerwowa i nie mam pojęcia od czego Oby mi to szybko przeszło.... ![]() Przedwczoraj mojego Oskara coś użądliło w stope. Niby nic mu nie było aż do dzisiaj! Noga mu strasznie napuchła, zrobiła się twarda jak kamień i czerwona. Poszłam z nim do apteki i Pani dała nam maść i kazała zawijać bandażem. Jak do poniedziałku nie zejdzie to do lekarza. U mnie na wadze dziś roznicy niema, nadal 63,8. Wczoraj troche bigosu zjadłam wieczorem i jakoś mi tak ciężko po nim było w nocy bo dużo pieczarek dałam a wiadomo że grzyby ciężkostrawne są :/ Dziś idę do pracy na 16. Nie chce mi się jak cholera Zaraz jakaś kawe muszę wypić bo rano tylko musli z mlekiem było ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Na zdrowie Ci wyjdzie! Ja czipsy już nie pamiętam kiedy jadłam a pizze to może z 3 razy w tym roku i to po 2-3 kawałki jedynie ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
gdzie tam ona wielka! Dziękuję za link Nie tolerujesz laktozy to częste zjawisko wśród ssaków ogólnie dorosły ssak nie jest "przystosowany" do picia mleka bo matka natura stworzyła mleko tylko dla niemowląt i "dzieci" zwierząt. No ale ponieważ jest pyszne i zdrowe to dorośli też piją ale nie każdy organizm radzi sobie właśnie z laktozą.---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Jak są 4 Zary to pewnie znajdziesz xs Ja do Rossmanna nie chodzę bo mają za drogo.... W DM czy w Müller jest dużo taniej!!! Są to większe drogerie więc mają większy wybór i więcej promocji ale nawet bez promocji mają ceny niższe niż w Rossmannie w czasie promocji!!! Pamiętam kiedyś taka akcja była w mleczkiem z Nivea. Rossmann miał promocje na to mleczko z 4,50 euro na 4 euro, a w DM czy w Müller cena tego mleczka bez promocji to 3,80 euro Te kosmetyki Balea zawsze cioci mojej kupuje bo ona zakochana w nich Mam nadzieje że zobaczę kiedyś te 60 ale czy szybciutko to nie wiem oby tak było jak mówisz!!!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-21 o 13:07 |
||
|
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci strasznie, zwłaszcza że na wesele jedziecie :/ mam nadzieje że nie będziesz się meczyć i siedzieć całe wesele na kibelku No firma solidna także mi się poszczęściło i choć to stary model tego roweru to widać że nie był on w ogóle używany, jest jak nowy! No i taki cichutki że mogę w nocy na nim śmigać i nic kompletnie nie słychać!! Dziękuję oby tak dalej spadało, motywacja mnie póki co nie opuszcza, wciągnęło mnie to na maksa ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
No za darmo mieć taki rower super sprawa Jest mega cichy!! Spokojnie w nocy mogę na nim śmigać! kompletnie nie wydaje żadnego odgłosu poza cichuteńkim szumem który żeby usłyszeć to trzeba się wsłuchać i ucho przyłożyć do obudowy roweru Komputerek działa bez zarzutu, widac że rower nie był praktycznie używany, niema ani jednego śladu użytkowania, jest jak nowy tyle że to stary model ale niema na nim daty produkcji niestety. Ściągnę na pewno! Dzisiaj w pracy będę się nudziła to zainstaluję tą apkę ooo 31 km brawo! ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- A mnie znowu męczy zatkany nos ciągle psikam Otrivin do nosa bo tamten spray co mam od laryngologa nie działa już na mnie. Na początku troche mi pomagał a potem wszystko wróciło :/ Znowu ratuje mnie Otrivin ale już czuję że rany mi się niedługo zrobią w nosie W poniedziałek mam wizytę u laryngologa i dowiem się kiedy ta operacja przegrody nosowej. Lecę chałupę ogarnąć i kawe wypić. Ale się dziś ch..owo czuję! Taka przy.ebana to już dawno nie byłam! Może na zmiane pogody czy co? Wiecie że u mnie deszcz już miesiąc nie padał??? !!!! Trawy są już pomarańczowe zamiast zielone bo tak wyschły. Do później papa
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-21 o 12:50 |
||
|
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
Cocktail górki się liczą jak najbardziej :d wtedy faktycznie nogi nieźle pracują i takie napięte
![]() W Biedronce i Lidlu jest mleko bez laktozy, może jego spróbuj bo nie jest takie drogie ![]() Monia mam nadzieję że Oskarowi zejdzie na opuchlizna i wróci szybko do siebie. Podobnie zresztą Ty kochana. Ciągle źle się czujesz - to nie dobrze, bo albo brzuch, albo zatoki, albo jestes zmęczona. Kurcze tak nie może być, porób sobie jakieś badania, może Ty w ogóle jakąś anemię masz itp ? Zosia szkooooooooooooda fajowe śniadanko za to zjadłaś :P Heroine masz jakieś zdjęcie załatwić nie ma bata! masz nam się pokazać! Mam nadzieję, że brzusio się uspokoi i wybawisz się i pojesz mimo wszystko jakiś dobroci ![]() Ja byłam na poczcie, wysłać tacie paczkę, w pracy wziąć wszystkie fartuchy do prania bo w środę mi się nie chciało i na razie sobie leżakuje, później na pewno pójdę na rower. A sprzątaniem zajmuje się dziś brat bo jego kolej, więc ja bimbam ![]() O 20 będę oglądać P.S Kocham Cię i na pewno będę ryczeć
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

:banghead:
wczoraj o 8 rano przebiegłam 8km a później pojechałam nad jeziorko cały dzień
mam nadzieję że jak na złość nie opóźni się bo 
no ale co zrobić ^^
Dzisiaj pójdę na długaśny spacer, w sumie to zaraz (podobno przy szopingu spala się duuużo kcal
) No i pewnie w aka jeszcze zrobię coś na brzuch, może znowu na rowerek pójdę 

Zazdroszczę
Tyle kcal spaliłam, że głowa mała ^^

? Jakoś wymyślnie, czy jak?