|
|
#2671 |
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Tez nie lubie zary
![]() Bylismy dzis u lekarza po zaswiadczenie, ze mloda jest zdrowa. Nie bylo pediatry wiec poszlismy do dyzurujacej lekarki, a ona wystawila nam ten papier bez badania malej w ogole! Wysyłane z mojej niewygodnej sofy za pomocą Tapatalk 2
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I ze zostala aktywowana? Tez mam karte z ing. Przyszly mi 2 rzeczy - sukienka zupelnie inna niz na zdjeciu z ali (dostalam pelen zwrot za nia+moglam zatrzymac ją) i spodnie, ktore uwielbiam!! Na poczcie czekaja na mnie jeszcze 2 paczki, a 2 sa w drodze
|
||
|
|
|
#2673 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie mam wakacje
zadowolona jestem Szaja, ładny blacik! ja musze zmienic koncepcje mojej kuchni na połysk połączony z matem.Niestety ale cała w połysku rujnuje mój budżet Wcześniej chciałam blat szary, ale teraz zmieniam na biały. :Pco do zary, nie lubie, ale to chyba dlatego, ze jak wchodze na strone to te modelki mnie jakoś dołują. Nie widze w ogóle piękna w tych dziewczynach tylko anoreksje i smutek. Natomiast ciuchy dla dzieci są piękne, ale cena mnie powala.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-06-20 o 22:26 |
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plusem jest to, ze jak cos Ci nie przyjdzie to ali oddaje Ci 100% (wiadomo, troszke sie na zwrot czeka). Jak rzecz jest niezgodna z opisem (wymiary inne, rzecz wyglada inaczej niz na zdjeciach) to tez mozesz starac sie o zwrot. Moze niekoniecznie 100%, ale 80% tez jest niezle. Jesli chodzi o jakosc, to raczej typowo chinska Nie ma co oczekiwac cudow za takie ceny. Ale mozna znalezc naprawde fajne rzeczy.Na wizazu jest duzy watek o ali - dziewczyny pisza co dostaly i dodaja real zdjecia. ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Deli, gratulacje!
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
gartulacje!
|
|
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
nawijko jak Kubuś? pstryczku dobrze, że Kubusiowi nic się nie stało marsi buziak dla Leosia Deli gratuluje zdania sesji ![]() co do zary. damskie ciuchy mi sie nie podobają. wydają mi się jakieś takie stare z 5 lat temu jak tam pracowałam ładniejsze chyba były. teraz kupuję tylko dla Hani, bo dziecięce są śliczne, ale wariują trochę z cenami ![]() u nas godziny spania totalnie się rozregulowały. Hania zasypia między 21/22 a wstaje przed 9 zobaczymy czy wrócimy do swojego rytmu w domu![]() a i mam dość mundialu;p nie wiem co się dzieje w wiadomościach, nie wiem jaka pogoda bo non stop mecze chociaż lubię
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
U kogo jeszcze tugeza?;] u nas od 2
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Hej my od 5 nie spimy i juz nie ma szans wlasnie pije kawe , a po 7 jedziemy na reha
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
A my właśnie wstaliśmy, zaraz śniadanko i o 9:00 ruszamy do Lublina, do centrum handlowego Felicity.
Jest tam Zara, pewnie zajrzę kątem oka, ale nastawiam się raczej na sklepy kosmetyczne (Sephora, Superpharm, Hebe ), a Łukasz będzie polował na jakieś spodnie... Mi by się w sumie też przydały. ![]() Alergia mnie dobija. Jednak całe szczęście, że małej przeszło, jak tutaj przyjechaliśmy - ja za to mam ze zdwojoną siłą, ale lepiej, że ja mam, niż żeby ona się miała męczyć. |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. A ja właśnie jadę do pracy. Tż też pracuje więc Daria z teściem dziś jest.
Zazdroszczę Wam rodzinnych weekendów ![]() Miłego dnia. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2683 |
|
Konto usunięte
|
Matko, wyspałam się!
Dorka wstała 7:20! szok! |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
My tez spalismy do 7.30 ale noc masakra. Blanka dwie godziny tak krzyczala jakby ja ze skory obdzierali. Przysypiala i znowu to samo. W efekcie zasnela o 4,ja o 5. Biedna tak sie meczyla. A wiecie co pomoglo?
Polozylam do lozeczka,sama zawinelam sie w koc obok lozeczka i wlaczylam suszarke. Uspokoila sie i zasnela. Co prawda tylko na pol godziny,ale przestala.plakac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2685 |
|
Lurker ;)
|
Nas mloda odwiedzila o 2 w nocy podobno :P Przebudzilam sie o 4 patrze, a tu mloda obok lezy
A wiksa od 6 :PDzis w tv " PS. Kocham Cie". Zawsze rycze...
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
chciałam Wam podać przepis na pyszne plaucuszki, Hania zjadła wszystkie, które zrobiłam 180g serka homogenizowanego 1 jajko pół szklanki mąki 1/3 łyżeczki pr do pieczenia Białko ubić, resztę składników wymieszać, dodac białko i na patelnię bez tłuszczu. Wychodzą pyszne! z tych składników wychodzi koło 7 placków takich małych.
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ja to samo
Widze, ze dzis noc niespokojna. U nas ciut lepiej (MISIA pytalas ), nos zawalony, ale nic wiecej. Kuba oczywiscie marud, ale nie dziwie mu sie, bo ja tak samo reaguje na katar.Jedyny problem mamy z podawaniem wapna, witaminki i odciaganiem nosa - wrzask przeokrutny. Nie bylam w koncu u lekarza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka. .. pogoda do d...py. ale w poniedziałek wracamy do domu wiec pewnie wtedy się poprawi:banghead:
Jakiś nie mogę się wbić to do Was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Antonio
|
#2690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie wbity ![]() Ja hmmm wiecie mam wrażenie że kiedyś Zara miała fajniejsze ubrania teraz trochę przesadzają z tymi fasonami niektórych rzeczy. Ale da się kupić coś normalnego i zdarzają się ładne rzeczy. Ale ja i tak w Zarze kupuję tylko Haneczce :P A sobie to na jakiejś promo czasem coś raczej klasycznego. Mohito ma ładne rzeczy ale takie hmmm do pracy, Pstryczku pewnie jakbym pracowała w szkole właśnie albo w biurze to bym tam kupowała a tak to nie mam gdzie się ubierać w takie ciuchy ![]() W sumie nie mam chyba póki co ulubionego sklepu wszędzie to samo dziadostwo ![]() My wczoraj byliśmy na basenie ! Kurcze ona wszędzie chce sama, nawet na głębokiej wodzie chciała żeby ja puścić i nie chciała siedzieć w kółku pompowanym... inne dzieci siedziały w wodzie i się chlaptały a ona chodziła po schodach, po zjeżdzalni, przełaziła przez takie progi do coraz to głębszej wody wiecie no zero odpoczynku dla rodzica ![]() Ale jej radość
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko tak mam 60 zl na karcie a spodnie 8 dol wiec spoko i karta aktywowana wiec nie wiem o co chodzi kupie cos jeszcze i spróbuje zaplacic daj linki co kupiłaś
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2693 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() uwielbiam go! a z psiakiem jak? Cytat:
i świetną linię dziecięcą tam teraz mają.
|
||
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kasy ja nowe kupuje rzeczy typu kurtka za ktora dalam 98 zl i wiem ze na jesien tez ja ubierze. I jest to cena taka porownywalna do hm, smyka, itp. Ale tydzien sie zastanawialam czy kupic :-D przewaznie wtedy rezygnuje z czegos dla siebie...A tak to zazwyczaj uzywane w ciuchu lub allegro, lub wyprzedaz. Nie znam carry, tzn znam ale nie wiedziałam że sa dzieciece ubrania. Ostatnio byłam w lindex i maja bardzo fajne gatunkowo ubrania kupilam dwie rzeczy na wyprz po cenach 14 zl za sztuke to nie duzo chyba, jeszcze kapphal i tam sa czesto promocje minus 20%albo 3 za 2 nawet te przecenione. W ogóle na wyprzedazach kupuje juz tylko Hani. :-P
Mam dzis na obiad papryke faszerowaną mniamDziewczyny przeprowadzające sie jak tam? kiedy zaczynacie? my chyba 29. Szkoda mi zaczyna byc tego mieszkania :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- my wstaliśmy przed 7, ale żeśmy się lenili do 9:30. Teraz Młody śpi a Tz odmalowuje miszkanie. Tak się umówiliśmy jak się wprowadzaliśmy, że zamiast kaucji odświeżymy. Nawijko tulaski dla Kubusia ![]() Misia muszę spróbowac przepisu, może Młody zechce chociaż powąchać, bo wszelkie naleśniki, racuchy sa ba Bokeh mu może w tym tygodniu dostaniemy klucze, to zaczniemy wieczorami tam zwozić rzeczy itp. Wczoraj se pralkę kupiłam
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja na chwilkę. ... mój mały przechodzi chrzest w kaloszach .. i przy wyborze kierujcie się tym aby nie były aż nadto sztywne. ..nasze dostaliśmy i za wygodne nie są bo Wlasnie b. Sztywne..
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
SZAJA on go strasznie zaczepia. . Dziś lał go kapciem. . Jak ten siedział w swoim kojcu. ...no i juz kilka razy warknal ale maly nic sobie z tego nie robi. .. mnie też nie słucha i trochę mnie to martwi. ..w końcu go szczypnie. ..
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurna, ja ciągle mysle o tej kuchni, wlasnie jade zaraz na budowe jeszcze raz pomyśleć;]
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

Wcześniej chciałam blat szary, ale teraz zmieniam na biały. :P
z 5 lat temu jak tam pracowałam ładniejsze chyba były. 

Polozylam do lozeczka,sama zawinelam sie w koc obok lozeczka i wlaczylam suszarke. Uspokoila sie i zasnela. Co prawda tylko na pol godziny,ale przestala.plakac
), nos zawalony, ale nic wiecej. Kuba oczywiscie marud, ale nie dziwie mu sie, bo ja tak samo reaguje na katar.