|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
![]() Cytat:
zreszta wczoraj sie z nia troche poklocilam, bo spytalam sie jej czy sie z nami zlozy na ogrodzenie domu(mieszka na parterze naszego domu), chociaz troche, to sie dowiedzialam ze nie, bo jej nie trzeba, a pieniadze chce składać synowi ciotki bo sie bedzie budował. a że ja sie nie buduje tylko zostaje tu, to do niczego nam nie dołoży
|
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
mojakaren mowisz i masz
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam, że ja też. Tż od momentu zaręczyn jest przez moich rodziców traktowany tak samo jak ja, siostra moja czy szwagier. Jak członek rodziny.Nawet my dostając 200zł od rodziców na urodziny Tż też tyle samo dostaje. Zawsze moi rodzice najpierw pytają się czy mamy jakieś plany a potem dopiero mówią, że potrzebują coś ode mnie. Tż ma 29 lat więc nie uważam, że dalej mamusia jest na pierwszym miejscu. Może i jestem wredna ale jak coś kiedyś się odezwie, że Tż ma coś zrobić a mi się to nie spodoba to powiem. Twój czas mamo minął, byłaś do dnia ślubu teraz ja jestem ważniejsza, to Twoje słowa mamo. Jeśli nie potrafi się nim dzielić to ja zrobię to samo po ślubie. Ja uważam, że Tż ma być synem tak samo jak narzeczonym a nie tylko synem.
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajnie się prezentuje, będą zadowoleni
Cytat:
![]() Zapisuję tylko pierwszy bo resztę mam już w swojej kolekcji Mój wybór na razie skłania sie do tego z załącznika, ale nie wykluczone, że jeszcze sto razy się zmieni
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
mojakaren haha, no tak net jest tylko jeden, ale dorzuce jeszcze te
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam kolegę takiego co chce ale nie może przeciąć pepowiny bo zaraz mamusia stosuje szantaż emocjonalny. Zaskakujące że nie znam przypadku żeby to ojciec chciał tak uwiazac córkę, żeby tak się zachowywał. Musisz uważać bo takie mamy potrafią knuc różne malutkie intrygi moja siostra ma tak z teściowa musi walczyć o niego. moja mama i babcia mi powtarzały że to mąż jest najważniejszy i z nim trzeba trzymać sztame, rodzice umierają a dzieci dorastają. starość zostaje we dwoje Tylko żeby żadna nie wyjechała mi z tekstem a co jak mąż umrze wcześniej albo że czy jak mąż zdradza lub bije to nadal trzymać sztame? Nie. Ją mówię o zdrowych relacjach normalnych Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3487 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też tak mówią, że żyje się z mężem a nie z rodzicami i razem mamy się trzymać bo to nasza najbliższa rodzina
|
#3488 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za opinie, dalej mam dylemat, bo ten fiolet z ciemną kreską też mi się podoba, ale chyba jednak bardziej czarny wogóle kosmetyczka mi powiedziała, że jestem pierwszą osobą, która do niej przyszła i chciała czarny na ślub większość wybiera jasne koloryCytat:
![]() u nas cisza z potwierdzeniami ale jeszcze maja czas, tylko mój chrzestny zadzwonił, żeby potwierdzić,że będzie Cytat:
Cytat:
Ja byłam wczoraj pytać krawcową o moją sukienkę, czy mi dopasują i powiedziała,żebym przyniosła 2 tygodnie przed, szybciej nie ma sensu bo będzie tylko wisieć w salonie, a tak wisi u mnie w szafie schowana przed narzeczonym ![]() Cytat:
My też mamy żubrówkę, sprawdzona na każdej rodzinnej imprezie moge zapytać jak ona teraz cenowo wychodzi? my swoją kupowaliśmy w sylwestra
|
||||||
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam pojęcia ile teraz za wódkę. Mój tata twierdzi ze 200 zł w ta lub druga strone to przy kwocie wesela bez różnicy wiec nie wiem ile kosztuje
![]() będziemy kupowac chyba w połowie sierpnia w hurtowni z możliwościa, że jak zostanie nam to bedzie można zwrócic |
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teście niby mnie lubią, bo nie raz to od teściowej usłyszałam. Tylko ona chce być całą sobą w naszym związku tzn. chyba lubi nas za bardzo Chce każdy czas kiedy ja jestem u Tż spędzać z nami. Jak tż idzie się kąpać bo np. przyszedł z garażu, a ja chce w tym czasie posiedzieć na necie u niego w pokoju to teściowa do mnie "co będziesz sama siedzieć, chodź do mnie" Potrafi zrezygnować ze swojego serialu, żebym tylko ja oglądała to co chce, bo wtedy nie pójdę na górę oglądać inny serial. Nie mieszkam z tż i jak w tygodniu przyjadę po pracy do niego to teściowa już z obiadem czeka na mnie. Lubię ją, tylko jest jej za dużo w naszym związku a Tż nie widzi w tym nic dziwnego.Jeśli chodzi o brata Tż to teściowa jego żonę uważa za guru jeśli chodzi o modę, kuchnie, urządzanie wnętrza itp. Synowa jej nie lubi bo bardzooo dużo się nasłucham o teściowej od niej. Z bratową Tz trzymamy sztamę i nie jesteśmy dla siebie rywalkami pomimo zachowania teściowej. Teściowa ma problem z wyczuciem taktu i mam wrażenie, że ona to nieświadomie robi krytykując wszystko co nasze. No i na moje nieszczęście ma władczy charakter. Teściu często siedzi w garażu i my z Tż staliśmy się jej czasoumilaczem. Widzimy się czasem 2 dni w tygodniu i może 3 godziny z tego czasu jesteśmy sami. Tż uważa, że obojętnie z kim byśmy byli byle razem, więc towarzystwo mamy mu nie przeszkadza. Powiedział co też mnie zdziwiło (logika jego mamy?) że rodzice są do ślubu a potem już będziemy sami. A ja się pytam kto mi odda ten najpiękniejszy czas narzeczeństwa? To jest właśnie ten moment gdzie powinniśmy budować wieź ze sobą bo za chwile zostaniemy małżeństwem. Chce mi się płakać z bezsilności.
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
docik10 najgorsze jest chyba to, że TŻ Twój tego nie widzi. Dla niego nie ma róznicy z kim przebywacie byle by we dwoje..??
Ja rozumiem posiedzieć z mama pogadać, nawet czasem coś obejrzeć. Jednak większość czasu lepiej sami.. musisz spokojnie porozmaiac z TŻ - moim zdaniem. Przedsatawić mu, że sądzisz ze jego mamy jest za dużo w waszym związku, że chciałabyś spędzać czas tylko z nim., że czasem wolałabyś mieć chwile dla siebie a nie ciągle z nią siedziec... ja Cie rozumiem bo mama mojego TŻ też często wchodziła do niego na góre i siedziała ze mna jak on się kąpał... ale przestała bo TŻ jej pow, że czasem jest tego za dużo, że tez chce miec troche wolnego itp. |
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
madziara889, moim zdaniem bardzo dobry
Sami zastanawialiśmy się nad gorzka, ale stanęło na żubrówce:Pjumapili, piękny jest! zapisałam Ja się tylko obawiam, że kolor mnie przytłoczy, ale zobaczymy jak to wyjdzie![]() docik, ważne, że powiedziałaś co myślisz przed ślubem. Potem to będzie: a co, przed ślubem nie widziałaś z kim się żenisz? (W koniec końców trochę wiążemy się też z całą rodziną) |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() jutrzejszym PM składam najserdeczniejsze życzenia wszystkiego najwspanialszego na Nowe Drodze Życia ja jestem przeziębiona a przygotowania nadal w miejscu
|
|
|
|
#3494 | |
|
Konto usunięte
|
ale dla mnie tylko
![]() ![]() Cytat:
Gdzie?
|
|
|
|
|
#3495 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ma, jeśli istnieje duże prawdopodobieństwo, że będzie trefna
Wyśmiałabym go ![]() Cytat:
Cytat:
słyszałam już niejedną historię o produktach z tego sklepu, zresztą często sama widziałam (np pół zawartości), ale w dziale kosmetycznym. Ogólnie tam jest burdel niezły Cytat:
a po drugie - nie chcemy mieć dwóch rodzajów wódki, czytaj uważnie mój tata chce (syn jego kumpla miał taką, a mój tata strasznie stara się upodobnić moje wesele do wesela syna kumpla...), napisałam przecież, że chcę go od tego odwieść. Tyle że nam rodzice opłacają i jak się uprą to wiele nie zdziałam. Co do samej wódki, myśleliśmy, żeby wziąć samego Stocka, żeby było taniej, ale wyszłoby trochę głupio - przy zapraszaniu każdy pytał, jaka wódka będzie, i Finlandia się cieszyła dużym zainteresowaniem, a tak goście pojadą na salę i nici z Finlandii (wyjdzie, że tak się "chwaliliśmy" i przechwaliliśmy).A co samego mieszania - myślę, że goście wybieraliby sobie jedną wódkę i ją pili przez całe wesele, a nie mieszali... Jakbym się miała o to martwić, to wina i bimbru też bym nie dawała, bo mogą zmieszać i rzygać... Cytat:
![]() Co do Żołądkowej - mi się źle kojarzy i za nią nie przepadam, ale jeśli u was w rodzinach jest uznawana za dobrą i się ją pije - to Wasz wybór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wódka dla świadka elegancka !
http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png ŻONA od 30.08.2014 ZARĘCZENI 28.11.2012 RAZEM 17.09.2010 Edytowane przez Panna Izabela Czas edycji: 2014-06-27 o 13:14 |
||||||
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, że powinnaś z Tżtem pogadać, żeby powiedział coś mamie.. jak czasem lubię z teściową pogadać i to raczej Tż mówi, że idziemy na górę i tyle. ale teściowa jest spoko i rozumie, że chcemy sami posiedzieć, nawet jak do nas do pokoju przyjdzie to pogada chwile i mówi, że już nam nie przeszkadza i idzie. wydaje mi się, że tu tylko Tż może coś zaradzić
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-06-27 o 13:17 |
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
cashmere Kamerzysta oddał Wam film w najlepszym momencie
No i coś czuję, że filmik jest piękny, skoro tyle emocji przy oglądaniu ![]() 21klaudynaO ile fanką pani Siwiec nie jestem , tak to uczesanie jest piękne. Do Twojej sukienki taki przód będzie pasował, jedynie bym coś pokombinowała z tyłem, bardziej eleganckie upięcie. Elrosa Będzie dobrze, zobaczysz Nie ma żadnego ślubnego fatum. Powodzenia na występie ![]() Sytuacji z kuzynem nie zazdroszczę. Ale skoro dopiero teraz się ocknęli,że przyjdą w większym składzie, to powinni też sami logistycznie rozwiązać karmienie. Lin Nie ma powodów do paniki, wszystko jest do ogarnięcia A co do sesji narzeczeńskiej - myśleliście np. o Osadzie Turystycznej Czorsztyn - Kluszkowcach? Magiczne miejsce, z Waszą fotograf na pewno wyjdzie niesamowity materiał zdjęciowy ![]() sensuall Koronkowe bolerko jest piękne, ale boję się, że przy końcu października może Ci być bardzo zimno (pamiętam, że u nas czasami tydzień po Twojej dacie padał śnieg)...Może bolerko plus marynarka? Jumapili Przepiękna fryzura i makijaż Przykro mi z powodu problemów, niestety w Polsce też byłby problem z unieważnieniem małżeństwa. Najszybciej chyba przez chrzest, ale to zbyt poważna decyzja, żeby decydować się na nią pod presją czasu. anusia Jeszcze mocniej trzymam kciuki za zdrowie i welony, strasznie długo idą ![]() Cytat:
![]() Co do byłego, to chyba urażona duma i tyle. Nie warto, żebyś się nim przejmowała. oluska Bardzo niepoważnie ze strony florystki, trzymam kciuki za zastępstwo. re_nata Zrówno fiolet jak brąz bardzo mi się podoba. Byłabym trochę ostrożna z kreską na dole - choć wygląda to interesująco, jednak może podkreślać opadające kąciki oczu (wnioskuję ze zdjęć, że możesz takie mieć). confetii Przepiękna sukienka, marzyła mi się podobna, ale bałam się zaryzykować. Na pewno będzie warta czekania Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale do nas też mało kto dzwonił - albo ludzie potwierdzali od razu przy wręczaniu albo cisza. I też własnoręcznie projektowane zaproszenia nie pomogły Nie bierz tego do siebie. Z papeteriami spokojnie ogarniesz, zamówienie tortu również. wybrałaś już kwiaty? Jaki masz pomysł na nie? Mimi Gratuluję garniaka ![]() Tysia Makijaż bardzo mi się podoba, natomiast fryzurka już mniej wg mnie pasuje na wesele. Może jakieś luźniejsze upięcie z warkoczem dobieranym? anka Ale Ty masz stresów i zajęć Powodzenia z rozstawianiem ![]() misia Przepiękny exist Ale szybko przyszło, na żywo grzebyk świetnie wyglada. Dobry wybór ![]() docik Współczuję. Tutaj bez poważnej rozmowy się nie obejdzie, bo bardzo wpływa to na Twoje relacje z TŻ-tem. Najwazniejsze, żebyście mieli wspólny front jeśli chodzi o postępowanie z rodzicami. Buczorek, missmalezji, alucior, hihihi, cude, Sunrise28, oluska227887 Już mniej niż miesiąc Ale udziela mi się podekscytowanie monikkad velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u Wymarzonego dnia jutro ![]() Kurczę, zamawiałam biżu z ebaya i wychodzi na to, że od 9 czerwca przesyłka utknęła w polskiej sortowni. Wiecie może, czy to mieści się w standardzie, czy nie?
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Jak u Was jest goście za hotel płacą sami, czy my za nich płacimy ? Mi się wydaje, że chyba my powinniśmy ?
|
#3499 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Melduje się, że żyję! Sesja zdana, teraz czas na przygotowania ślubne. Tyle nadrabiania!
![]() Cytat:
![]() hihihi Bielizna niulka_1985 Szczęścia! Cudne dekoracje, a relacja... Raz się śmiałam, raz miałam ciarki, raz chichotałam... Cieszę się, że tak się wszystko udało pięknie! Powodzenia!Cytat:
Cytat:
Kij mu w oko! ![]() Cytat:
![]() cornflower_girl Jak dostanę buty, to napewno je rozchodzę, a jeśli będą średnie, to jeszcze mam czas na znalezienie jakiej zastępczej pary Dziękuję za miłe słowa! ![]() sasenka Co Ty mówisz! Nie musisz zmieniać dokumentów, kilka złotych w kieszeni Ja będę tęsknić za swoim nazwiskiem (jest rzadkie, a mam tylko siostrę więc nie będzie kontynuowane), ale cieszę się n nowy etap w swoim życiu cashmere , Waniliova , Opiumalfa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lusiija Z tego co widzę jesteś z BB? W niektórych częściach śląska są takie zwyczaje. Ja spotkałam się z tym, że ludzie dając datki w trakcie mszy idą dookoła ołtarza - dla mnie to też było zaskakujące!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2014-06-27 o 13:36 |
||||||
|
|
|
#3500 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratki za samochód. Piękny! cude Wielkie gratulacje pani mgr! Co do butów - ja swoje mierzyłam i były bardzo wygodne, dlatego pani w sklepie pytałam czy przypadkiem wyższych nie mają, bo wierzę że dam radę! ![]() docik10 Bardzo ładnie opisałaś to co macie wygrawerowane na obrączkach Co do teściowej... No cóż, macie chyba ten problem, że mieszkacie w tym samym miejscu To jest kłopotliwe, dlatego może uda się Wam zmienić lokum? Jeśli Twój TŻ jest przyzwyczajony do pewnych obowiązków wobec mamy, to pewnie dalej będzie je wypełniał. Musicie pogadać o tym, kto jest dla Was najważniejszy. Czy możecie na siebie liczyć ZAWSZE, Żeby nie było, że po każdej kłótni teściowa się o tym pierwsza dowie... Ciężka sytuacja, ale wierzę że dacie radę! ![]() Cytat:
Dla mnie to zdecydowanie za dużo teściowej. Ja swoją mam okazjonalnie na skypie (bardzo ją lubię, żeby nie było!)Cytat:
Docik, walcz o swój związek!marlenqa22 Gratuluję mieszkania! Białystok jest faaaajny! Byliśmy tam z TŻ w tamtym roku na Halfway-u. W tym roku nie damy rady Będzie dobrze z mieszkaniem! Też będziemy wynajmować przez najbliższy rok, dopóki nie dostaniemy umów na czas nieokreślony. Inaczej nikt nam nie da kredytu. A na spadek nie liczymy Najważniejsze, że będziecie RAZEM! ![]() anusia4u Kurcze, nie załapałam się na zdjęcia ![]() Elrosa Myślę, że za bardzo się przejmujesz! Głowa do góry, kobietka z dzieckiem chyba zdaje sobie sprawę z tego, że późno dała znać - sama sobie poradzi. No bo chyba nie będzie karmiła na sali, nie? Panna Izabela Też kupujemy w supermarkecie, bo nawet znajomy pracujący w hurtowni mówił nam, że czasem w dużych sklepach mają taniej niż u nich. Ja bym kupowała, bez stresu Iza! mimi_77 Ostatnio czytałam, że koszula męska ma być ZAWSZE biała, niezależnie od koloru sukienki!!! W takiej jak suknia jest dopasowywany do panny młodej, tak jakby był mniej ważny w tym dniu Znajdę linka do bloga, to Wam wkleję!Cytat:
U nas... przyszły podziękowania dla rodziców. Się wzruszyłam, jak je zobaczyłam! Są z dedykacją dla rodziców z tyłu, ręcznie malowane
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2014-07-01 o 12:53 |
||||
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Wszem i wobec ogłaszam, iż zostało nam...
50 ddś
16-stki sierpniowe ![]()
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
cornflower dzieki
ale wlasnie moj maz sie specjalnie dla mnie ochrzcil, ma tez komunie i bierzmowanie.. poprzednie malzenstwo bylo tylko cywilne. Maz sie ochrzcil po rozwodzie. No nic dzialamy po chwili zalamki wrocil mi optymizm ten sedzia katolicki juz sie odezwal i wypisal jakich papierow potrzebuje . mma nadzieje ze w poniedzialek bedziemy mu mogli juz wszystko wyslac
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz zdradzić gdzie nabyłaś takie cudo?Ps. Dziękuję wszystkim za rady Napisałam do tż, że chce z nim poważnie porozmawiać ale to nie jest rozmowa na tel. On mi kiedyś obiecał, że po ślubie się to zmieni. Tylko, że ja już jestem po jednym rozwodzie, gdzie eks mąż tez mi Bóg wie co obiecywał, a było gorzej niż się spodziewałam. Tż o tym wie ale tłumaczy to, tym, że mu po prostu nie ufam. Zaufanie zaufaniem ale z dnia na dzień pępowina nie zostanie odcięta, zostało 2 m-ce do ślubu i powinien już nad tym pracować. Tyle mam mu do powiedzenia. Myślałam, że to będzie piękny czas a mnie nawet ślub ten nie cieszy bo martwię się czy nie będę u niego w domu jak piąte koło u wozu, że to mama zawsze będzie na pierwszym miejscu. Jestem tak zdesperowana, że nawet przychodzą mi do głowy myśli, żeby odpuścić, że jeszcze nie jest za późno, nie chce rywalizować z jego mamą bo z genami i tak nie wygram. Najgorsze jest to, że on nienieodpowiednim zachowaniu teściowej, ale też nie chce być męczennicą która niesie swój krzyż byle by dogodzić Tż. Bo się zajadę. Z babcią Tż bardzo dobrze żyję, ona mi kiedyś dała radę "po ślubie jak najszybciej się odgrodźcie, teściowa twoja, a moja córka jest dobrym człowiekiem, tylko ma ciężki charakter nie będzie Ci łatwo" I to mówi mama mojej teściowej. Tż o tym nie wie, co mi babcia powiedziała, więc to nie jest tylko moje widzimisię.Kończę użalanie dam znać po rozmowie co mi Tż powiedział.
|
|
#3504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aczkolwiek nie wydaje mi sie to przymusem. Mysle ze to jest mily gest. (jak i oczywiscie wydatek) Moj maz stwierdzil, ze to takie strategiczne podejscie... wiecej kasy do kopret dostaniemy
Edytowane przez jumapili Czas edycji: 2014-06-27 o 14:11 |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście przy zakupie Pani mu tylko białe przynosiła, bo też stwierdziła, że kategorycznie musi być biała ![]() ![]() Cytat:
![]() Nakarmić to chyba najmniejszy problem, ale przewinąć, może jeszcze na małżeńskim łóżku a co dopiero położyć starsze dziecko Zapewne co rusz by tam wchodzili Ludzie to mają pomysły Przecież będziecie tam mieli swoje rzeczy, koperty i prezenty... A chyba pisałaś, że nie jest to najbliższa rodzina ![]() Jakby małego położyła spać to pewnie spałby do rana, a Wy nie mielibyście gdzie się położyć. Ja bym im dla spokoju wynajęła pokój, ale i tak nie wiem po co biorą tak małe dzieci na wesele... misia880 Bajerancka wódeczka ![]() Widziałam Dębową w beczce, inną z uchwytem do trzymania i korkiem do nalewania ale takiej jeszcze nie
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2014-06-27 o 21:22 |
||
|
|
|
#3507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coż to takiego ??
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#3508 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze jak facet jest taką pipką co to wiecznie mamusi sie slucha i mamusia to wyrocznia, ale sadze ze twoj tż taki nie jest wiec masz duzo wsparcia w nim i na pewno da sie o tym pogadac i ustalic co i jak. a no i tak jest w suwru wiwru wiesz matki postrzegaja to tak ze narzeczona brzmi powaznie ale żona to świętość!! Cytat:
kurcze ale facet sie różni od kobiety ![]() Cytat:
Goscie tż maja do nas 200km wiec zajmujemy caly hotel i zawsze jak gdzies dalej (minimum 50km)jechalismy na wesele to pokoj mielismy zpaewniony w normalnym standradzie ale ten standard byl, trafilismy raz na taki nocleg..... kolega tz zaprosil nas pod w wielkopolskie bo sie hajtał, moze ktoras kojarzy gdzie jest/są? Chorzel/Chorzelew kazdym razie hotel wygladal na nieczynny, zamkniety, zabity dechami od 10 lat. w pokojach smierdzialo stęchlizną, wilgoc w pokojach i na korytarzy ble, a najgorsza lazienka... o dżizzz nie widzialyscie takiej nigdy, spluczka jeszcze taka ciągnieta za sznurek, prysznic nie jestem wybredna, ale standard nawet niski musi byc zapewniony, sanitariat musi byc w dobrej formie, a ten 'hotel' byl na MINUS 3 GWIAZDKI ot taka dygresja jeszcze 64 dni CAN'T WAIT!
|
|
#3509 |
|
Rozeznanie
|
monikkad
velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
|
#3510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też słyszałam różne historie typu sprzedawanie przeterminowanych produktów na wagę itp. ale co oni by mieli robić z tą odlaną wódką? Zamawiać podrobione butelki, banderole i mała produkcja na magazynie? No nie chce mimo wszystko mi się w to wierzyć. A burdel na sklepie to niestety robią ludzie...Cytat:
Cytat:
Ale mnie takie mówienie że się zmienię po ślubie nie przekonuje bo to się chyba mało kiedy spełnia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

ee, kurczę, jakoś nie. Zasłoniłam się prezentami, ale tak naprawdę, to zwyczajnie nie mam ochoty odstępować jej naszego pokoju. Wtedy nawet w ogóle nie mielibyśmy gdzie spędzić nocy poślubnej, na łące obok sali chyba. Czuję się jak wredny babsztyl, bo ostatecznie stanęło na tym, że będzie zajmować się niemowlęciem w samochodzie, ale na litość, niezły ma tupet. Nawet nie jesteśmy jakoś specjalnie bliscy, przez prawie 10 lat nie miałam z kuzynem najmniejszego kontaktu (wyjechał za granicę), odnowiło się trochę rok temu, gdy wrócił do Polski.

wogóle kosmetyczka mi powiedziała, że jestem pierwszą osobą, która do niej przyszła i chciała czarny na ślub
Nie strasz mnie... Mnie osobiscie było okropnie w snieznobiałej bo mam jasną, oliwkową karnację.
Teście niby mnie lubią, bo nie raz to od teściowej usłyszałam. Tylko ona chce być całą sobą w naszym związku tzn. chyba lubi nas za bardzo
Chce każdy czas kiedy ja jestem u Tż spędzać z nami. Jak tż idzie się kąpać bo np. przyszedł z garażu, a ja chce w tym czasie posiedzieć na necie u niego w pokoju to teściowa do mnie "co będziesz sama siedzieć, chodź do mnie" Potrafi zrezygnować ze swojego serialu, żebym tylko ja oglądała to co chce, bo wtedy nie pójdę na górę oglądać inny serial. Nie mieszkam z tż i jak w tygodniu przyjadę po pracy do niego to teściowa już z obiadem czeka na mnie. Lubię ją, tylko jest jej za dużo w naszym związku a Tż nie widzi w tym nic dziwnego.

Raz się śmiałam, raz miałam ciarki, raz chichotałam... Cieszę się, że tak się wszystko udało pięknie!
Zapewne co rusz by tam wchodzili