|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
jakbym była taka chuda to bym się cały czas obnażała
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dzięki |
|
|
|
|
#693 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wypada! jestes za chuda! ![]() a tak serio to fajnie..ale posiadanie kawałka uda by ci nie zaszkodzilo ,a dodanie paska je odgaciowia
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-06-27 o 20:00 |
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Nie pokazuje mi się album :rycze:
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale rozumiem, że tak Ci się podoba.
|
|
|
|
|
#697 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetnie, pokombinuję. Cytat:
EDIT: przeczytałam komentarz, dzięki
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-27 o 20:18 |
|||
|
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() obejrzane i 2 taaaak i 3 też, z paskiem podoba mi się bardziej! Nogi masz takie szczuplteńkie! Nie chcesz bardziej przyległych spodenek? I krótszych? No, wiem, ale nie pojmuję. Z taką figurą to bym biegała w krótkich obcisłościach...
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnie jak bardzo esencjonalny Awinion... I bardziej słodki ...No i może trochę jak Entropia ...
Ale co z tego nawet wcale nie chce mi się odpisywać.... Napiszę tylko o treningu czystości ... Bo mnie temat jara ![]() Jeśli będzie rozpoczęty prawidłowo czyli ok 18 miesiąca to przy 2 latach dziecko coś zakuma i jest git . Nie widzę sensu sadzania dziecko na nocnik wtedy kiedy jeszcze prawidłowo nie chodzi ... No ale wiadomo ... Nikt nikomu nie zabroni sadzania dziecka na nocnik jak ma 10... A ja nie widzę ... Tych galotów
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-27 o 20:34 |
|
|
|
#700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam u Golden z rozpędu: "Ja me tuje i inne iglaki kupiłam drożej No ale wiadomo klient chce taniej, Ty wydajesz sporo kasy na to i chcesz zarobić, oczywiste. Każdy chce jak najkorzystniej dla niego Może info by trzeba pisać - co się składa na taką tuję" i myślę: osocho? medytuję? metuję?
dopiero po chwili się zorientowałam, że o tuje chodzi ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
param buła Aileen zwizualizowałam sobie te cenne organy jako części ludzkie...
|
|
|
#701 | ||
|
Nindżopesz
|
Zawsze jak wrzucę coś do albumu dopiero widzę kogo z Baru jeszcze nie mam w gronie przyjaciół
![]() Cytat:
Nie wiem czy i te portki nie były zaplanowane na noszenie wyżej jako krótszych, nie mieli innych rozmiarów to capnęłam większe niż zazwyczaj noszę. Już nie te lata na krótsze, celulity się porobiły... A dopasowanych nie lubię bo widać bryczesy ![]() Cytat:
2. ślę zaproszenie ![]() Co do wysadzania to właściwie od kiedy did kontroluje to i owo? |
||
|
|
|
#702 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
osz....
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co niby te obcasy mają zdziałać, dla mnie to właśnie utrwalanie stereotypów jest ![]() Cytat:
Cytat:
ale szorty bardzo fajnie, z paskiem szczególnie, bez paska jakoś łyso... a co do wypada czy nie, ja bym się tak nie obnażyła ale ja jestem dziwna pod tym względem ![]() -- zapuszczę Wam, czego ostatnio słucham http://www.youtube.com/watch?v=iRCv0Du0Npk
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-06-27 o 21:01 |
||||||
|
|
|
#703 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego wieczoru Baru
|
|
#704 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja na codzień zakrywam się od obojczyków do łokci i palców od stóp (ostatnio uznałam, że fajny byłby tatuaż: całe ciało na czarno za wyjątkiem wszystkich paluchów ) ale pomyślałam, że na okoliczność wakacji można coś tam pokazać.
|
|
|
|
|
#706 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie; leżą "lejąco", jak chciałaś
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- zaiste |
|
|
|
#707 | ||||||||
|
Panaroja
|
Machnę se znad pieruńskich zawrotów guowy
![]() Cytat:
![]() zgadłaś - pms ożżżżż w mordę Cytat:
![]() 2.otóż to ![]() 3.paranie buły ![]() Cytat:
![]() 2.dobra rada ale trudno wykonalna o czwartej nad ranem Cytat:
Cytat:
ja też się miałam nowa epidemia barowa , kolejna w tym tygodniu Cytat:
poszalej z paskami , jest git i bosko Cytat:
![]() 2.rzecz w tym , że znacznie łatwiej przyzwyczaić do siadania na nocnik dida pod koniec pierwszego roku , zanim opanuje umiejętność mówienia "nie" i uciekania z rzeczonego nocnika poza tym mniejszy did z wielkim entuzjazmem reaguje na pochwały kiedy coś do nocnika wyprodukuje i sam chętnie potem siada .W drugim roku przy w pełni lokomocyjnym didzie są z tym duże problemy , a tak to już ma nawyk , że jak sadzają na nocnik to trza siedzieć aż do skutku co prawda i tak bywają problemy , znalazłam list mojej Mam z wakacji do dziadków , żeby poszukali kolorowego nocnika , bo na białym mój brat nie chciał siadać ale to była kwestia wyrafinowanych upodobań estetycznych zresztą dwulatek powinien już zgłaszać potrzeby przynajmniej większą część , taka jest norma rozwojowa dla wieku Cytat:
2. no wszak o to się włąśnie rozchodzi ![]() Goldenku , masz boski podpis chlupło mi się do lukru do ciasta za dużo barwnika i zamiast różowego jest krwistoczerwony
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-06-27 o 22:28 |
||||||||
|
|
|
#708 |
|
Panaroja
|
A fogle to zapomłam pokazać nowego nabytka i dostanej od Śnieżki
da druga ma straszny rozziew pod pachami który muszę czymś wypełnić , chyba jakieś kliny z koronki w stosownym kolorze muszę wkomponować , bo inaczej wszytko popas widać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#709 |
|
To ja :)
|
Param buła do tagów!!!
I uciekam, nie będę kwękać...
|
#710 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Cytat:
|
||
|
|
|
#711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak jak w: Ja param bułę Ja metuję Cytat:
Niemniej Cytat:
2. Otóż to! Siali stereotypami, powielali je. ![]() Cytat:
2. No na śpiocha odpalić lapka. 3. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Wciśnij klina Kapitalne, takie Twoje Jeśli tylko Ci pomoże kwękaj Jeśli nie - kup se tablicę i rzutki i przyczep stosowne fotografie na rzeczoną.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-27 o 23:00 |
|||||
|
|
|
#712 |
|
|
Nie, no małżonowi ciśnienie się zepsuło, cholesterol też, niby bez dramatu, ale dobra wiadomość to nie jest. Ja jestem ledwo ciepła po ostatnich 3 dniach w pracy, a szef -ten, co przez niego zaciskałam zęby, chyba chce mnie zabić... Nie dość, że już kilka razy zapytał mnie o zdanie, to jeszcze dziś przyszedł mi "zwrócić uwagę", po czym się wycofał z hasłem "o, to nie wiedziałem, to masz rację", a potem zaczął zdrabniać moje imię... Miałam ochotę paść na ziemię i udać martwą...
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- no ale dobrze, że wciąż kontrolujecie sytuację. Nie no brak słów, ten stan opisany grubą czcionką znam az za dobrze. Mówię Ci ulżyj se na tarczy do rzutek. Za wyprostowanie wyników. Bo tych chorych ludzi w pracy nie da się uzdrowić Zdrabnianie imienia przez zwierzchnika/szefa to jak mokrą szmatą w pysk. Pomijając już, że również mobing, upokarzenie i brak profesjonalizmu. Ja sie wówczas gotuję. Już dawno nikt mnie tak nie potraktował, ale nóż mi się w kieszeni otwiera kiedy wiem, że robi to celowo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-27 o 23:30 |
|
|
|
|
#714 | |
|
|
Cytat:
Ale siedzę już w tej firmie 6 lat i taka naga zmiana wprawia mnie w osłupienie
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nagła zmiana to abo ściema i nic dobrego, albo wejszłaś w jego łaski Bosz, Ty widzisz jak jażem zryta Twoją robo ![]() Nie no to luuuzik bluzik jak bez jadu juz jest UfffPadam na ryjek z przyczyn hormonalnych jak sądzę bo dziś miałam wyjątkowo niemęczący dzień Do łóżka tak daaaaleeeeekooooo nienawidze tego.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-28 o 00:27 |
|
|
|
|
#716 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moje są bardzoooo daleko ode mnie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-06-28 o 00:51 |
|||||
|
|
|
#717 | |
|
|
Cytat:
dlatego też i ja gekona chciałam udawać na podłodze, no szok po prostu
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Jako że wybudzonam po fefnastej dziś już kolacji szybko se "kwęknę"
Sama jestem sobie wrogiem, pod maską PMSa. Otóż sprytnie na ten dziki czas zaopatrzyłam się w fansy szmansy rybki, komosy ryżowe (hohoho ) cieciorki i inne selery, coby w napaści na słone nie ucierpieć zdrowotnie i wagowo. I co? I co? Po miesiącu bez chleba ( w sensie nie kusiło mnie wcale, poza 3 kromkami z rossa Olaboga nie jadłam boczku milion lat ale chuop kupił do jajecznicy. ( To sie chłopak zdziwi ) Jaj i mięcha obiadowego nie zliczam bo to pono ok. Warzywa natomiast zwiędły na enter. No i jak ja mam sie sama zreformowac? No jak? ![]() Tzn to jest cały czas taki ciąg kolacjowy dnia pierwszego PMS. Ale fizycznie jest mi błogo. Jestę potforę dla się. Psychicznie strasznie głupio, żem taki więzień własnego umysłu. Pocięłabym się czerstwym pieczywem ale je zjadłaaaaaaam Dobranoc Jutro na siebie nie spojrzę.
|
|
|
|
#719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są idealne coś częste mamy te epidemie ![]() Cytat:
Cytat:
Znad kawy
|
|||
|
|
|
#720 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad sinupret odkurzaczowania też tak mam ale niekoniecznie w momencie PMS więc staram się nie mieć takich rzeczy jak chleb na stanie. Chociaż ostatnio mrożony zalega lodówkę i jakoś go nie tykam bo zakodowałam sobie, że dla dida. Selery nie pomagają. Na obżarstwo polecam lody, ilekroć się nimi jednorazowo obeżrę (czyli litr naraz ) to i tak waga spada. Ale staram się tego zbyt często nie praktykować bo przestanie spadać ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Wrzuciłam fotki do albumu: 

,
No ale rozumiem, że tak Ci się podoba.

co niby te obcasy mają zdziałać, dla mnie to właśnie utrwalanie stereotypów jest 

poszalej z paskami , jest git i bosko
- no ale dobrze, że wciąż kontrolujecie sytuację.
Czyli nagła zmiana to abo ściema i nic dobrego, albo wejszłaś w jego łaski
Olaboga nie jadłam boczku milion lat ale chuop kupił do jajecznicy. ( To sie chłopak zdziwi
Jutro na siebie nie spojrzę.