Scent Bar LIII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-27, 19:40   #691
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jakby się kto nudził to może zerknąć czy wyglądają jak galoty męża, czy jak normalne szorty? Wrzuciłam fotki do albumu: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=6499&pi ctureid=180173
EDIT: i czy wypada tak się obnażać
super wyglądasz
jakbym była taka chuda to bym się cały czas obnażała

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 19:48   #692
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super wyglądasz
Zrozumiałam "obżerała" Dzięki znaczy nie są zbyt męskie albo przedwojenne?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 19:58   #693
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Jakby się kto nudził to może zerknąć czy wyglądają jak galoty męża, czy jak normalne szorty? Wrzuciłam fotki do albumu: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=6499&pi ctureid=180173

nie wypada!
jestes za chuda!

a tak serio to fajnie..ale posiadanie kawałka uda by ci nie zaszkodzilo ,
a dodanie paska je odgaciowia , mozesz jesczez z jakimis wyraźniejszymi paskami pokombinowac

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-06-27 o 20:00
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 20:04   #694
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
super wyglądasz
Tak samo uważam, odpisałam w Albumie.

Jesteś do tego stworzona
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 20:08   #695
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie so galotty menża? nic mi się nie wyswietla

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Tak samo uważam, odpisałam w Albumie.

Jesteś do tego stworzona
Nie pokazuje mi się album :rycze:
Stary 2014-06-27, 20:09   #696
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nie wypada!
jestes za chuda!

a dodanie paska je odgaciowia , mozesz jesczez z jakimis wyraźniejszymi paskami pokombinowac
o kurcze, faktycznie, patrząc na ogólny look i ubranie nie zwróciłam uwagi, że masz uda grubosci łydek No ale rozumiem, że tak Ci się podoba.
Stary 2014-06-27, 20:16   #697
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Gdzie so galotty menża? nic mi się nie wyswietla

Nie pokazuje mi się album :rycze:
Bo prywatny, dawaj poznakomimsja!

Cytat:
Prosz Cię, ouda są pod galotami
Świetnie, pokombinuję.

Cytat:
o kurcze, faktycznie, patrząc na ogólny look i ubranie nie zwróciłam uwagi, że masz uda grubosci łydek No ale rozumiem, że tak Ci się podoba.
Niee, są spooro szersze ale je skitrałam.
EDIT: przeczytałam komentarz, dzięki Uff, to galoty zostają bo tak strasznie nie chciało mi się szukać innych letnich portek

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-06-27 o 20:18
Stary 2014-06-27, 20:32   #698
tricolor
Wtajemniczenie

dziękować
obejrzane i 2 taaaak
i 3 też, z paskiem podoba mi się bardziej!

Nogi masz takie szczuplteńkie! Nie chcesz bardziej przyległych spodenek? I krótszych? No, wiem, ale nie pojmuję. Z taką figurą to bym biegała w krótkich obcisłościach...
Stary 2014-06-27, 20:33   #699
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko jedna próbka była? I jak tam pachnie... koperta?
Pachnie jak bardzo esencjonalny Awinion... I bardziej słodki ...No i może trochę jak Entropia ...
Ale co z tego nawet wcale nie chce mi się odpisywać....

Napiszę tylko o treningu czystości ... Bo mnie temat jara
Jeśli będzie rozpoczęty prawidłowo czyli ok 18 miesiąca to przy 2 latach dziecko coś zakuma i jest git . Nie widzę sensu sadzania dziecko na nocnik wtedy kiedy jeszcze prawidłowo nie chodzi ... No ale wiadomo ... Nikt nikomu nie zabroni sadzania dziecka na nocnik jak ma 10...

A ja nie widzę ... Tych galotów

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-06-27 o 20:34
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 20:43   #700
tricolor
Wtajemniczenie

Przeczytałam u Golden z rozpędu: "Ja me tuje i inne iglaki kupiłam drożej No ale wiadomo klient chce taniej, Ty wydajesz sporo kasy na to i chcesz zarobić, oczywiste. Każdy chce jak najkorzystniej dla niego Może info by trzeba pisać - co się składa na taką tuję" i myślę: osocho? medytuję? metuję?
dopiero po chwili się zorientowałam, że o tuje chodzi

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Buuu, kiedy tego przedszkola zlikwidowali

Wszyscy moi znajomi mają z niej dziki ubaw

I bardzo serdecznie proszę nie mówić mi o posiadaniu dobrej asystentki, bo ostatnio jasnowidzenie mi siada, a w tym zawodzie to podstawa
Margot
param buła

Aileen zwizualizowałam sobie te cenne organy jako części ludzkie...
Stary 2014-06-27, 20:46   #701
Redhaired Witch
Nindżopesz

Zawsze jak wrzucę coś do albumu dopiero widzę kogo z Baru jeszcze nie mam w gronie przyjaciół

Cytat:
obejrzane i 2 taaaak
i 3 też, z paskiem podoba mi się bardziej!

Nogi masz takie szczuplteńkie! Nie chcesz bardziej przyległych spodenek? I krótszych? No, wiem, ale nie pojmuję. Z taką figurą to bym biegała w krótkich obcisłościach...
Będę nosić ^^
Nie wiem czy i te portki nie były zaplanowane na noszenie wyżej jako krótszych, nie mieli innych rozmiarów to capnęłam większe niż zazwyczaj noszę.
Już nie te lata na krótsze, celulity się porobiły... A dopasowanych nie lubię bo widać bryczesy

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Pachnie jak bardzo esencjonalny Awinion... I bardziej słodki ...No i może trochę jak Entropia ...

A ja nie widzę ... Tych galotów
1. brzmi cudnie Tym bardziej wkurzające :/
2. ślę zaproszenie

Co do wysadzania to właściwie od kiedy did kontroluje to i owo?

Stary 2014-06-27, 20:57   #702
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Dziś przyszedł Sensei
osz....

Cytat:
No i przy tej bule od razu wrył mi się schemacik Co robię? Param bułę

Cytat:
2. Acha, to ten planowany. No to trzymam za wykluczenie. Z pumeksem lipnie
dzięki

Cytat:
3. No tak, akurat hemrykański dream specjalnie nie tykałam, bo wiadomo jak jest. Aczkolwiek no widać wszędzie jest na miarę potrzeb krojone to społeczeństwo. Ameryka od zawsze potrzebowała latwo sterowalnych bałwanów w większości.
ale to nie tylko w stanach, w wielkiej brytanii z tego co ten szkot mówi też źle a co do sterowalności i bałwanów, to obecny system edukacji to zaadoptowany system pruski i ma w założeniu dokładnie na celu to, co piszesz: produkcja posłusznych obywateli, wyedukowanych tylko na tyle ile trzeba, bez poszerzania horyzontów, przystosowanych do życia w społeczeństwie i do płacenia podatków. jest ponoć różnica w tym jak kształci się "elity" a jak "masy" - co z tego, że edukacja jest powszechna jak stoi w miejscu od 200 lat.

Cytat:
5. No ja niby rozumiem po co - w sensie cały zamysł, że nie chcą byw przyszłości była dyskryminacja płci. Tylko nie mam kompletnie zdania, przekonania co do metod. Zieloniutka jestem na tym polu. Aczkolwiek cel jaki przyświeca tej idei jest cąłkiem w deskę.
miałam na myśli to samo, że sens założenia chyba rozumiem ale metodyka jakaś dziwna co niby te obcasy mają zdziałać, dla mnie to właśnie utrwalanie stereotypów jest

Cytat:

Did mnie właśnie zabił.
Oczywiście doszłam do wniosku, że w te nowe szorty wyglądają jak męskie galoty i wstyd się w nich pokazać więc przymierzyłam stare dżinsowe. A did na to pobłażliwym tonem: "mamo, dlaczego masz krótkie spodenki? Maaamo, nie jesteś dzieckiem!"

Cytat:
nie wiem jak wyglądają galoty męża ale szorty bardzo fajnie, z paskiem szczególnie, bez paska jakoś łyso... a co do wypada czy nie, ja bym się tak nie obnażyła ale ja jestem dziwna pod tym względem

--
zapuszczę Wam, czego ostatnio słucham http://www.youtube.com/watch?v=iRCv0Du0Npk
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2014-06-27 o 21:01
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 21:10   #703
tricolor
Wtajemniczenie

Pachnącego wieczoru Baru
Stary 2014-06-27, 21:12   #704
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Przepszam Baru, ale muszę. Cytacik z przerabianego tekstu:
"Do dziś wieś spełnia rolę miejsca wypoczynku dla Gdańszczan, którzy od czasów powojennych wypoczywają w ośrodkach wypoczynkowych"

Edit:
I jeszcze jeden:
"K
ościół z 1903 r., obecnie kaplica cmentarna. Wewnątrz znajdują się cenne organy"

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 21:19   #705
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a co do wypada czy nie, ja bym się tak nie obnażyła ale ja jestem dziwna pod tym względem
Wow, znaczy dziwniejsza ode mnie Ja na codzień zakrywam się od obojczyków do łokci i palców od stóp (ostatnio uznałam, że fajny byłby tatuaż: całe ciało na czarno za wyjątkiem wszystkich paluchów ) ale pomyślałam, że na okoliczność wakacji można coś tam pokazać.

Stary 2014-06-27, 21:30   #706
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
znaczy nie są zbyt męskie albo przedwojenne?
nie; leżą "lejąco", jak chciałaś

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
zaiste

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 22:23   #707
Parabelka
Panaroja

Machnę se znad pieruńskich zawrotów guowy
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Jeszcze co do rodziców ich podejścia: przed chwilą przyszedł do sklepu tatuś z córką z podstawówki i kupił jej gitarę elektryczną i markowy piecyk za sporą sumkę, i jeszcze pyta: "Zadowolona? Czego to się nie zrobi dla dzieci..." A ja kurdę żeby kupić komputer czy gitarę to musiałam najpierw sama na to zarobić, bo w kółko tylko "nie będę piniendzy wydawać na głupoty z tego na chleb nie zarobisz, do roboty trzeba!"
tylko niech się nie zdziwi za parę lat jak mu córunia samochód zabierze w cholerę i rozbije
zgadłaś - pms

Cytat:
Dziś przyszedł Sensei
ożżżżż w mordę

Cytat:
1 i 5 . Miałam to wczoraj - ale brawa za słowotwórstwo

2. Wszystko wszystkim, postęp postępem, ale nie można pewnych umiejętności "nie posiadać" tzn. można zapewne, i żyje się błogo, ale właśnie - funkcjonujemyw grupie, no man is an island, wszystko się kiedyś komuś moze przydać.

Leżę rozwaliłaś mnie tym
No i przy tej bule od razu wrył mi się schemacik Co robię? Param bułę
1. na szczęście mi przeszło , ufff
2.otóż to
3.paranie buły paranie buły do tagów !
Cytat:
5. No ja niby rozumiem po co - w sensie cały zamysł, że nie chcą byw przyszłości była dyskryminacja płci. Tylko nie mam kompletnie zdania, przekonania co do metod. Zieloniutka jestem na tym polu. Aczkolwiek cel jaki przyświeca tej idei jest cąłkiem w deskę.

A! I miałam podzielić się radą w sprawie rozrabiających kotów. Win czy inni narzekający, że koth szaleje, usadźcie go przed ekranem tv lapa etc. i włączcie mecz tenisowy. Nie ma kota.
1.bo ja wiem czy wsadzanie chłopców w pantofle na obcasach wpłynie na równouprawnienie
2.dobra rada ale trudno wykonalna o czwartej nad ranem
Cytat:
Ponad 90 lat i fanatyk religijny
Póki tam mieszkałam odprawiał domowe coniedzielne msze, wiecznie pytał "byłaś w kościele?", do tego kontrola książek i filmów, anime musiałam oglądać po kryjomu bo "to ZŁO i głupota". Zresztą internety to też było zło więc miałam ciągle gadane.

Także tego, ubaaaw
Się mi zebrało na wspominki...
oszsz w mordę że się powtórzę , ciężka sprawa , współczuję , naprawdę .

Cytat:

Did mnie właśnie zabił.
Oczywiście doszłam do wniosku, że w te nowe szorty wyglądają jak męskie galoty i wstyd się w nich pokazać więc przymierzyłam stare dżinsowe. A did na to pobłażliwym tonem: "mamo, dlaczego masz krótkie spodenki? Maaamo, nie jesteś dzieckiem!"

Cytat:

też to miałam dzis po powrocie z pracy

a miałam się odchudzać
ja też się miałam
nowa epidemia barowa , kolejna w tym tygodniu

Cytat:
poszalej z paskami , jest git i bosko
Cytat:

Napiszę tylko o treningu czystości ... Bo mnie temat jara
Jeśli będzie rozpoczęty prawidłowo czyli ok 18 miesiąca to przy 2 latach dziecko coś zakuma i jest git . Nie widzę sensu sadzania dziecko na nocnik wtedy kiedy jeszcze prawidłowo nie chodzi ... No ale wiadomo ... Nikt nikomu nie zabroni sadzania dziecka na nocnik jak ma 10...
1. o rany , szkoda
2.rzecz w tym , że znacznie łatwiej przyzwyczaić do siadania na nocnik dida pod koniec pierwszego roku , zanim opanuje umiejętność mówienia "nie" i uciekania z rzeczonego nocnika poza tym mniejszy did z wielkim entuzjazmem reaguje na pochwały kiedy coś do nocnika wyprodukuje i sam chętnie potem siada .W drugim roku przy w pełni lokomocyjnym didzie są z tym duże problemy , a tak to już ma nawyk , że jak sadzają na nocnik to trza siedzieć aż do skutku co prawda i tak bywają problemy , znalazłam list mojej Mam z wakacji do dziadków , żeby poszukali kolorowego nocnika , bo na białym mój brat nie chciał siadać ale to była kwestia wyrafinowanych upodobań estetycznych
zresztą dwulatek powinien już zgłaszać potrzeby przynajmniej większą część , taka jest norma rozwojowa dla wieku .
Cytat:
Przeczytałam u Golden z rozpędu: "Ja me tuje i inne iglaki kupiłam drożej No ale wiadomo klient chce taniej, Ty wydajesz sporo kasy na to i chcesz zarobić, oczywiste. Każdy chce jak najkorzystniej dla niego Może info by trzeba pisać - co się składa na taką tuję" i myślę: osocho? medytuję? metuję?

Aileen zwizualizowałam sobie te cenne organy jako części ludzkie...
1.
2. no wszak o to się włąśnie rozchodzi

Goldenku , masz boski podpis

chlupło mi się do lukru do ciasta za dużo barwnika i zamiast różowego jest krwistoczerwony

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2014-06-27 o 22:28
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 22:37   #708
Parabelka
Panaroja

A fogle to zapomłam pokazać nowego nabytka i dostanej od Śnieżki da druga ma straszny rozziew pod pachami który muszę czymś wypełnić , chyba jakieś kliny z koronki w stosownym kolorze muszę wkomponować , bo inaczej wszytko popas widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bluzkaa.jpg (56,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzkaaa.jpg (63,9 KB, 19 załadowań)

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 22:47   #709
Murszafka
To ja :)

Param buła do tagów!!!

I uciekam, nie będę kwękać...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 22:47   #710
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nie; leżą "lejąco", jak chciałaś

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
poszalej z paskami , jest git i bosko

co prawda i tak bywają problemy , znalazłam list mojej Mam z wakacji do dziadków , żeby poszukali kolorowego nocnika , bo na białym mój brat nie chciał siadać ale to była kwestia wyrafinowanych upodobań estetycznych
1. dzięki, pokombinuję
2.

Cytat:
A fogle to zapomłam pokazać nowego nabytka i dostanej od Śnieżki da druga ma straszny rozziew pod pachami który muszę czymś wypełnić , chyba jakieś kliny z koronki w stosownym kolorze muszę wkomponować , bo inaczej wszytko popas widać
Super Widzeu Cię w nich. O co chodzi z rozziewem? Może wystarczy nardziej zabudowany stanik albo tubotop?

Stary 2014-06-27, 23:03   #711
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
param buła

no tak jak w:
Ja param bułę
Ja metuję

Cytat:
Oszszsz kur dwa - uwielbiam, wiedziałam, wiedziałam że dodanie alko woni zrobi z niego coś czym mógłby być dla mnie idealny Avignion

Niemniej

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

ale to nie tylko w stanach, w wielkiej brytanii z tego co ten szkot mówi też źle a co do sterowalności i bałwanów, to obecny system edukacji to zaadoptowany system pruski i ma w założeniu dokładnie na celu to, co piszesz: produkcja posłusznych obywateli, wyedukowanych tylko na tyle ile trzeba, bez poszerzania horyzontów, przystosowanych do życia w społeczeństwie i do płacenia podatków. jest ponoć różnica w tym jak kształci się "elity" a jak "masy" - co z tego, że edukacja jest powszechna jak stoi w miejscu od 200 lat.

miałam na myśli to samo, że sens założenia chyba rozumiem ale metodyka jakaś dziwna co niby te obcasy mają zdziałać, dla mnie to właśnie utrwalanie stereotypów jest
No wiem, ze pruski ale jakoś tak spore zmiany kładące nacisk " na myślenie, kreatywność wprowadzają. Może to tylko kamuflarz.

2. Otóż to! Podobne wrażenie odniosłam słysząc u Mam w tivi jakiś wywiad. Wiecie z cyklu Pochanke odpytuje - tylko to była jakaś nieznana mi dziennikarka - a reszta się przekrzykuje. Niemniej brzmieli tak, jakby nie zdawali sobie sprawy, że to co mówią, zaprzecza całej tej ideologi, mija się z celem. Siali stereotypami, powielali je.

Cytat:
1.bo ja wiem czy wsadzanie chłopców w pantofle na obcasach wpłynie na równouprawnienie
2.dobra rada ale trudno wykonalna o czwartej nad ranem

chlupło mi się do lukru do ciasta za dużo barwnika i zamiast różowego jest krwistoczerwony
1. Jw.

2. No na śpiocha odpalić lapka.

3.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Wciśnij klina

Kapitalne, takie Twoje
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Param buła do tagów!!!

I uciekam, nie będę kwękać...
Jeśli tylko Ci pomoże kwękaj
Jeśli nie - kup se tablicę i rzutki i przyczep stosowne fotografie na rzeczoną.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-27 o 23:00
Stary 2014-06-27, 23:11   #712
Murszafka

Cytat:
Jeśli tylko Ci pomoże kwękaj
Jeśli nie - kup se tablicę i rzutki i przyczep stosowne fotografie na rzeczoną.
Nie, no małżonowi ciśnienie się zepsuło, cholesterol też, niby bez dramatu, ale dobra wiadomość to nie jest. Ja jestem ledwo ciepła po ostatnich 3 dniach w pracy, a szef -ten, co przez niego zaciskałam zęby, chyba chce mnie zabić... Nie dość, że już kilka razy zapytał mnie o zdanie, to jeszcze dziś przyszedł mi "zwrócić uwagę", po czym się wycofał z hasłem "o, to nie wiedziałem, to masz rację", a potem zaczął zdrabniać moje imię... Miałam ochotę paść na ziemię i udać martwą...

Stary 2014-06-27, 23:25   #713
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, no małżonowi ciśnienie się zepsuło, cholesterol też, niby bez dramatu, ale dobra wiadomość to nie jest. Ja jestem ledwo ciepła po ostatnich 3 dniach w pracy, a szef -ten, co przez niego zaciskałam zęby, chyba chce mnie zabić... Nie dość, że już kilka razy zapytał mnie o zdanie, to jeszcze dziś przyszedł mi "zwrócić uwagę", po czym się wycofał z hasłem "o, to nie wiedziałem, to masz rację", a potem zaczął zdrabniać moje imię... Miałam ochotę paść na ziemię i udać martwą...
Kurtewka no - no ale dobrze, że wciąż kontrolujecie sytuację.
Nie no brak słów, ten stan opisany grubą czcionką znam az za dobrze.
Mówię Ci ulżyj se na tarczy do rzutek. (ok, właśnie widzę jak to zabrzmiało )
Za wyprostowanie wyników. Bo tych chorych ludzi w pracy nie da się uzdrowić

Zdrabnianie imienia przez zwierzchnika/szefa to jak mokrą szmatą w pysk. Pomijając już, że również mobing, upokarzenie i brak profesjonalizmu. Ja sie wówczas gotuję. Już dawno nikt mnie tak nie potraktował, ale nóż mi się w kieszeni otwiera kiedy wiem, że robi to celowo

Czas edycji: 2014-06-27 o 23:30
Stary 2014-06-28, 00:14   #714
Murszafka

Cytat:
Kurtewka no - no ale dobrze, że wciąż kontrolujecie sytuację.
Nie no brak słów, ten stan opisany grubą czcionką znam az za dobrze.
Mówię Ci ulżyj se na tarczy do rzutek. (ok, właśnie widzę jak to zabrzmiało )
Za wyprostowanie wyników. Bo tych chorych ludzi w pracy nie da się uzdrowić

Zdrabnianie imienia przez zwierzchnika/szefa to jak mokrą szmatą w pysk. Pomijając już, że również mobing, upokarzenie i brak profesjonalizmu. Ja sie wówczas gotuję. Już dawno nikt mnie tak nie potraktował, ale nóż mi się w kieszeni otwiera kiedy wiem, że robi to celowo
Nie,on to z wyraźną sympatią powiedział, dlatego mnie to tak zdziwiło... Sporo się zmieniło przez ostatni rok, nowa szefowa, nowe porządki, jego nowe podejście. Zazwyczaj wrzeszczał, a teraz mówi do nas, jak człowiek, nawet jakieś nagrody powręczał, teraz to zdrobnienie...
Ale siedzę już w tej firmie 6 lat i taka naga zmiana wprawia mnie w osłupienie

Stary 2014-06-28, 00:25   #715
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie,on to z wyraźną sympatią powiedział, dlatego mnie to tak zdziwiło... Sporo się zmieniło przez ostatni rok, nowa szefowa, nowe porządki, jego nowe podejście. Zazwyczaj wrzeszczał, a teraz mówi do nas, jak człowiek, nawet jakieś nagrody powręczał, teraz to zdrobnienie...
Ale siedzę już w tej firmie 6 lat i taka naga zmiana wprawia mnie w osłupienie
No popa, a ja odebrałam to jak zawsze. Czyli nagła zmiana to abo ściema i nic dobrego, albo wejszłaś w jego łaski Bosz, Ty widzisz jak jażem zryta Twoją robo
Nie no to luuuzik bluzik jak bez jadu juz jest Ufff

Padam na ryjek z przyczyn hormonalnych jak sądzę bo dziś miałam wyjątkowo niemęczący dzień

Do łóżka tak daaaaleeeeekooooo Zanim wyłączę kompy, umyję się to się zdążę wybudzić nienawidze tego.

Czas edycji: 2014-06-28 o 00:27
Stary 2014-06-28, 00:49   #716
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Reasumując już zupełnie przestaję się dziwić czemu sama jestem osobą wiecznie zdołowaną i bez wiary w siebie - taki chów.
Ech

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

zeszyt do angielskiego koniecznie a4 w twardej okładce, teczka pełna kserówek (bo pani sprawdza raz na 1-2 tygodnie), gadżety na basen, pierdoły na plastykę i te wszystkie badziewia na 'luźne lekcje' które każą znosić, gary, ziemniaki, książki, ulubione maskotki (czemuż 1,5m biały tygrys...), zwierzęta domowe i buty taty... szit straszniejszy....

Cytat:
Broń biologiczna?

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

chłopcy mieli gorzej, bo mieli przyspieszony kurs chodzenia w szpilkach >10 cm do sukienki...

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

1. mam nadzieję, że nie Twojego bo jak tak to współczuję również
Moje są bardzoooo daleko ode mnie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ale mimo wszystko nadal chcę mieć swój ogród i tak sobie grzebać dla siebie a za ogrodem tunele i robota
Tyż bym chciała

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Dziś przyszedł Sensei

Cytat:
No i problem szortów się rozwiązał, nie możesz ich nosić! Ani nowych ani starych dżinsowych!
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2014-06-28 o 00:51
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 01:02   #717
Murszafka

Cytat:
No popa, a ja odebrałam to jak zawsze. Czyli nagła zmiana to abo ściema i nic dobrego, albo wejszłaś w jego łaski Bosz, Ty widzisz jak jażem zryta Twoją robo
Nie no to luuuzik bluzik jak bez jadu juz jest Ufff

Padam na ryjek z przyczyn hormonalnych jak sądzę bo dziś miałam wyjątkowo niemęczący dzień

Do łóżka tak daaaaleeeeekooooo Zanim wyłączę kompy, umyję się to się zdążę wybudzić nienawidze tego.
dlatego też i ja gekona chciałam udawać na podłodze, no szok po prostu

Stary 2014-06-28, 01:21   #718
rachell111
Zakorzenienie

Jako że wybudzonam po fefnastej dziś już kolacji szybko se "kwęknę" i spadam.

Sama jestem sobie wrogiem, pod maską PMSa.
Otóż sprytnie na ten dziki czas zaopatrzyłam się w fansy szmansy rybki, komosy ryżowe (hohoho ) cieciorki i inne selery, coby w napaści na słone nie ucierpieć zdrowotnie i wagowo. I co? I co? Po miesiącu bez chleba ( w sensie nie kusiło mnie wcale, poza 3 kromkami z rossa ) zeżarłam jak świnia pół chleba chuopinego z sardynkami (sard to akurat norma u mnie w tym czasie) z serkami topionymi co chuopin do pracy bierze Na szczęście w nieszczęściu też i z pomidorcami, z boczkiem Olaboga nie jadłam boczku milion lat ale chuop kupił do jajecznicy. ( To sie chłopak zdziwi ) Jaj i mięcha obiadowego nie zliczam bo to pono ok. Warzywa natomiast zwiędły na enter. No i jak ja mam sie sama zreformowac? No jak?

Tzn to jest cały czas taki ciąg kolacjowy dnia pierwszego PMS.

Ale fizycznie jest mi błogo. Jestę potforę dla się. Psychicznie strasznie głupio, żem taki więzień własnego umysłu. Pocięłabym się czerstwym pieczywem ale je zjadłaaaaaaam

Dobranoc Jutro na siebie nie spojrzę.
Stary 2014-06-28, 07:56   #719
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
obżerała też, jeśli by mi to nie szkodziło na chudość
są idealne
Cytat:

ja też się miałam
nowa epidemia barowa , kolejna w tym tygodniu
coś częste mamy te epidemie
Cytat:
fajne
Cytat:
Ale fizycznie jest mi błogo. Jestę potforę dla się. Psychicznie strasznie głupio, żem taki więzień własnego umysłu. Pocięłabym się czerstwym pieczywem ale je zjadłaaaaaaam

Dobranoc Jutro na siebie nie spojrzę.

Znad kawy i do pracuni

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 08:39   #720
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No i problem szortów się rozwiązał, nie możesz ich nosić! Ani nowych ani starych dżinsowych!
No

Cytat:
Też tak pomyślałam
Ad sinupret odkurzaczowania też tak mam ale niekoniecznie w momencie PMS więc staram się nie mieć takich rzeczy jak chleb na stanie. Chociaż ostatnio mrożony zalega lodówkę i jakoś go nie tykam bo zakodowałam sobie, że dla dida. Selery nie pomagają. Na obżarstwo polecam lody, ilekroć się nimi jednorazowo obeżrę (czyli litr naraz ) to i tak waga spada. Ale staram się tego zbyt często nie praktykować bo przestanie spadać

Cytat:
Miałam ochotę paść na ziemię i udać martwą...
Może facet się leczy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości