|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
Powinno być dobrze z tego co lekarz mówił on jest w sumie o tym na 100% przekonany że moje problemy się skończą i będę oddychać pełną piersią Nooo pogode mam boską Ale ostatnio jak Wy miałyście upały to u mnie deszcz lał no ale i tak narzekać nie mogę bo większość dni mam tu piękne i bez deszczu w sumie to klimat umiarkowany CIEPŁY więc ciepło musi być! Kurdę no na pewno nie jest fajnie mieć poprawki ale dobrze że w ogóle można poprawiać! To jest ważne na pewno zaliczysz we wrześniu te 2 przedmioty i będziesz miała z głowy No nie raz tak bywa, to normalne na studiach przecież Ty i tak pięknie wszystko zaliczasz i ja jestem z Ciebie mega dumna! ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Wrzuciłam fotki ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() Fajnie, że u Ciebie po staremu no i super że nas odwiedziłaś No wiesz my tu zawsze będziemy! Do końca świata i jeden dzień dłużej ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
Ja bym chyba ku*rficy dostała jakbym miała coś w języku słyszałam że zęby się strasznie psują od kolczyka!! Boże jak Ty w ogóle przeżyłaś przekłucie? Ja bym umarła z bólu. Ja jak nie raz ugryzę się w język i mam małą ranke to boli z 2 dni tak że jeść nie mogę a co dopiero dziura i kolczyk! ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
z 3 razy wystarczy aby nie razić bladością na pewno Ci to nie zaszkodzi
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
Martwiłam się właśnie że będziesz musiała całe wesele w WC przesiedzieć ale na szczęscie było inaczej! ![]() Idź koniecznie na te badania bo to nienormalne, żeby ciągle Cie to męczyło. Napisz koniecznie co usg wykazało. No było wszystko dobrze dopóki nie zaczął mi się okres... w sumie się nie zaczął, on się rozkręca pomału przez tydzień żeby potem uderzyć pełną mocą na kolejny tydzień ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
odkąd mam pięknie opalone, prawie że czarne już to śmigam bez problemu w spodenkach! Wyglądają dużo szczuplej i atrakcyjniej Fotki tattoo już wrzuciłam a Ty co chcesz sobie zrobić? Ja mam jeszcze kilka w planie ale to w PL zrobię bo w DE ceny jak z kosmosu Współczuję problemów z brzuchem My kobiety to mamy przerabane! Śliczne zdjęcie będą piękne dzieci ![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Ja będę mega szczera ![]() W tej pierwszej nie zbyt fajnie moim zdaniem, pogrubia Cie i taka troche babcina ta kiecka W tej różowej dużoooo lepiej, szczuplutka jesteś i w ogóle jakoś tak "żywiej" wyglądasz, taka sexi laska Możesz poszukać jeszcze innej ale ja bym ubrała tą różową ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Dobra lachonki moje, ja uciekam do wanny i spać bo o 8 muszę wstać dzieci ogarnąć do szkoły/przedszkola. Aaaaa w ogóle to jutro jedziemy kupić nową wanne!! Mamy już zamówioną i czeka na nas, trzeba tylko odebrać Mąz weźmie jutro z pracy busa i ją przywiezie. Zaczynamy REMONT łazienki ale będzie syf już to widzę no ale efekt pewnie będzie piękny wanna narożna 140x140 cm do tego nowe kafelki i będzie cudnie Będę Wam fotki wrzucała z przebiegu remontu To dobranoc do jutra!!!!
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
Żelka w takim razie mamy nadzieję, że będziesz nas codziennie odwiedzać.Jak Ci się żyję w Anglii? zadowolona jestes? z pracy również ? Moja koleżanka wyjechała w tym roku też do pracy, w jakiejś restauracji ( z polem golfowym w roli głównej ) i zadowolona jest z życia ogólnego tam
![]() Monia fajnie że jesteś, ja lubię czytać Twoje posty, bo są obszerne ![]() Bardzo ładny tatuaż. Mi się marzy taki na nadgarstku jak mam w avatarze, ale pracuje głównie rękoma i jednak nei zdecyduje się na tatoo w takim miejscu ( ciągle podaje coś lekarzom pod nos, pacjentom również ) wydaje mi się, że troszkę mi nie wypada. Dlatego znalazłam drugie miejsce pod piersią ( zdjęcie poniżej, tylko inna treść ) i teraz właściwie czekam nie wiem na co, tylko żeby się zdecydować ![]() mam nadzieję, że mi lekarz pomoże i faktycznie będzie to związane tylko z jedzeniem. A Twój biedny brzuszek też niech się już nie buntuje Dzięki za miłe słowa hehe Wczoraj jak wracałam z pracy kupiłam sobie 2 udka na obiad ( z rożna ) zjadłam i za pół godziny dostałam takiego bólu że myślałam że fikne, brzuch jak 8 miesiąc, bulgoty, przelewanie - myślałam że padne, i tak do 22 dopóki nie zasnęłam. Dziś idę do lekarza, mam nadzieję, że zleci mi jakieś badania boję się cokolwiek jeść...Miłego dnia
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-06-27 o 07:13 |
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek :-*
Dziś wstałam o 7 bo synek w piatki ma na 7:45 do szkoły ponieważ zapisałam go na warsztaty czytania w szkole. Odkąd na te warsztaty chodzi to coraz piękniej czyta! Po polsku też bez problemu Zawiozlam też Kolina do przedszkola i wróciłam juz do łóżeczka :-D na dworze cieplutko i bezchmurnie, słońce w oczy aż razi. Zjadłam musli i ide spać :-D aaaa zważyłam sie i jest 63,5 :-D no ale jeszcze normalnego okresu nie dostałam wiec brzuch jak balon i reszta ciała też :-( może po okresie ujrze 62 na wadze :-P W ogóle to w szoku jestem że jednak udaje mi sie schudnąć, myślałam że nie dam rady a jednak waga leci w dół Jak wstanę to zajrzę do was :-* buziaki :-* miłego dnia :-*
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Sieeeema zgubo !!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
Za zumbę!!! Oj tam od razu wy to zrobiliście, to pewnie Tż ale nie pamięta ![]() A co do treningów, hm... ja robię po prostu filmiki z jutuba, ale czy to siłowe to raczej bym nie powiedziała ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Monia No, też mam takie wrażenie, że te 2 poprawki na 10 egzaminów to nic Ale dziękuję że dumna jesteś ^^ Miło mi! Wielkie brawa za trzymanie diety i spadek !!! Szczególnie przy takim mega okropnym okresie :/ W ogóle to współczuje tych plamień i zero @ masakra jakaś !!!Tatuaż ładny, widziałam na fejsiku A co do mojego kolczyka - ja mam go już od 6 lat, zęby mam w idealnym stanie, nic mi się nie dzieje Bo o to mega dbam Plus pępek Resztę powyjmowałam ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Pomierzyłam się wczoraj: biust - 93 cm talia - 68 cm biodra - 89 cm pupa - 94 cm udo - 54 cm łydka - 34 cm SCHUDŁAM xD
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chciałam tatuaż na nadgarstku, ale również z racji zawodu mi nie wypada ;/ niby można to pudrem zaciapkać, ale robić to później codziennie to też nie fajnie. Byłam z Tż jak robił tatuaż i też miałam mieć robiony nadgarstki na kości biodrowej ale kolega stwierdził że w takim miejscu mi nie zrobi wtf ? ;/ ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
jeju kiedy ja miałam 54cm w udzie ![]() Monia pomysł na tatuaż fajny z tym że ja bym wybrała mniejszą czcionkę, ale to każdy ma inny gust grunt że Ty jesteś zadowolona
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-06-27 o 11:21 |
||
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=tinekk;47062008]Żelka w takim razie mamy nadzieję, że będziesz nas codziennie odwiedzać.Jak Ci się żyję w Anglii? zadowolona jestes? z pracy również ? Moja koleżanka wyjechała w tym roku też do pracy, w jakiejś restauracji ( z polem golfowym w roli głównej ) i zadowolona jest z życia ogólnego tam
/QUOTE]powiem taak ja jestem zadowolona żyje tu już 4 lata i nie wyobrażam sobie wrócić do PL teraz. Pracuje w hotelu wiec naprawdę full wypas mam. Zyciee jest tu o wiele tańsza i lepsze. Szczególnie ciuchy Ty jest życie całonocne wracając z pracy w nocy czuje się jak by był dzień ![]() .---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Moniaa FAjnie tak wrócić i widzieć że Wy dalej tu razem ![]() ![]() Ty wciąż taka dalej Misska Niemiec normalnie jak ogladam Twoje zdjęcia to zazdroszcze!.U mnie jedynie co się zmieniło to sie zaręczyłam z TŻ i w 2015 roku mamy wesele nie wiem czy to pisałam czy nie ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laski
U mnie leci czas szybko wczoraj miałam wolne ale spała później poszłam na zakupy, Tż kupić na rocznicę prezent i sobie przy okazji kurtkę dżinsową ![]() dzisiaj i jutro pracuję po 7 h do 21.30 a w sobotę po pracy jedziemy na jeden do domu bo mama jedzie za granicę i dopiero wróci we wrześniu także chcę sobie jeszcze posiedzieć i pogadać za to następny tydzień mam na rano i jedną nockę hehe Zosia wow piękne wymiary!!! gdybym teraz zobaczyła Twoje nogi na żywo to pewnie by mi ślinka ciekła ![]() z egzaminami sobie super poradziłaś Tinek oby lekarz pomógł i się wyjaśniło co Ci dolega zdjęcie bardzo ładne, piękna z Was para ![]() Monia a ja byłam pewna że wysyłałam Ci zaproszenie no nic już jesteś więc możemy polookać sobie nawzajem na zdjęcia ![]() a do solarium chyba będę musiała pójść bo jestem blada może nie jak trup ale zawsze o tej porze już byłąm pięknie słoneczkiem opalona tatuaż super też mi się marzy na nadgarstku ale ja się boję tego bólu więc pewnie odpuszczę heh oj też masz z tym @ problemy biednaś, może się unormuje jeszcze Cocktail za zaumbe Tycikata mi się ta pierwsza średnio podoba za to druga sukienka jest śliczna żeby się nie gryzły tylko heheHeroine dziękuję i cieszę się że z wesela zadowolona ejsteś mam nadzieję że już w ogóle go nie odczuwasz?Czekoaldka dziękuję miło poczytać że dobrą robotę się zrobiło hehe a Ty widzę dietkę trzymasz więc niedługo zdjęcia chcę widzieć ![]() i poimprezowałaś gala ulalala ![]() Margot ale mi smaka na cukinie narobiłaś, ale jużw niedziele przywiozę sobie z domku taką pyszną ze swojego ogródecka hehe ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Monia ale masz piekne zdjęcia piękne a ta sesyjka to z jakiejś okazji czy tak o sobie ?
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka byłam dzisiaj pobiegać ok 3,8km tak wyliczyłam, bo mi się endomondo wyłączyło podczas biegu ;/ do tego mel b abs
i jeszcze 10 min hh
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-06-27 o 19:11 |
|
|
|
#4720 |
|
Przyczajenie
|
Czytam was tak i czytam,więc też się wypowiem.Najgłupszy tatuaż jaki w życiu widziałam.Krzywe,a raczej pokraczne litery grupy krwi,po co to komu?Zawsze można wypełnić oświadczenie woli,jeśli taki był twój ograniczony zamysł.Tak przy okazji,to nie jest ci wstyd opowiadać tutaj o swoich miesiączkach ,plamieniach i skrzepach...? Dziewczyno to jest forum publiczne,a twoje wypociny powinnaś zachować dla swojego ginekologa,choć podejrzewam, że go nie posiadasz skoro o takich rzeczach wolisz informować koleżanki na forum,niż lekarza.Za stanów się troszkę
Edytowane przez lalkazporcelany Czas edycji: 2014-06-27 o 19:39 |
|
|
|
#4721 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Ide na rower a potem sie kąpać i później wezmę komputer popisze z Wami
za godzinke powinnam być Kupiliśmy dzisiaj wanne, od jutra sie zacznie zbijanie kafelek itp. Lecę poćwiczyć ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to zawsze jak się rozpiszę to skończyć nie moge :P Co do tatuażu na nadgarsku to właśnie w PL nie jest to mile odbierane :/ dlatego w Twoim zawodzie faktycznie może to być problemem. Tu w DE jest zupełnie inaczej, mało kto niema tatuażu! Normalnie tu jakiś szał na tatuaże jest, praktycznie co druga osoba ma w widocznym miejscu i nie ważne jaki zawód wykonuje. Lekarze, asystentki lekarzy, Panie w banku, w aptece... niema reguły. Jak jestem na basenie to najbardziej to widzę, bo prawie każda osoba ma jakiś tatuaż. Dla Niemców to normalna sprawa w PL znowu jak ktoś ma tatuaże to już kryminał A wiesz, ze ja też chcę sobie zrobić pod piersią taki tatuaż!! imiona moich synów o coś takiego : Kolin&Oskar , no ale jakaś fajną czcionką A Ty co chcesz sobie napisać? I jak u lekarza? Coś Ci powiedział, zlecił badania? Z tymi udkami z rożna to trzeba uważać, kiedyś w telewizji mówili że to często stare kurczaki są, posypane przyprawą i wrzucone na rożno. ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Przecież Ty nie masz łatwych tych studiów, to ciężki kierunek dlatego jak dla mnie jesteś mega zdolna! Dzięki Ty też schudłaś więc i Tobie oklaski wymiary masz śliczne Ja mam tylko w talii tyle co Ty aaa i w cyckach mniej haha ale ja to płaska deska więc dlatego Ooo szalona! 13 kolczyków ja mam uczulenie :/ żadnych metali nie mogę w sobie mieć W pępku też miałam to mi odpadł :/ w brwi miałam to tak mi ropiał że musiałam wyciągnąć. Mnie to ciekawi jak Ty ten język przekułaś? I jak Ty dałaś radę? Potem pewnie jeść nie mogłaś co? ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
aż mi się głupio zrobiło :P Dobrze, że kolega Ci nie zrobił na kości tatuażu! Wyła byś z bólu! Na kościach to najgorsze miejsca do tatuowania. Ból niesamowity. Co do mojej czcionki to chciałam mniejszą ale nie chcieli mi mniejszej zrobić, niby nie dałoby rady no i byłoby nie czytelne wg Pana który tattoo mi robił. Ale nie żałuję, podoba mi się taka większa
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-28 o 00:39 |
|||
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OooOOOOoooo zaręczyłaś się???? Ja nic o tym nie słyszałam!! Gratuluję kochana!! I za rok wesele??? Kiedy dokładnie?? Super!!! Pochwal się pierścionkiem!!! Hehe Ty dalej z tą Misską
|
|
#4725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla TŻ co kupiłaś? Mama gdzie wyjeżdża? Do pracy? Cytat:
no ale teraz już wszystko widzę i zdjęcia świetne! Różnica jest mega! Teraz jaki masz wąziutki brzuszek!! i nóżki jakie długie i szczupłe! No idź idź kilka razy a będziesz się lepiej czuła taka opalona Na nadgarsku nie boli mnie w ogóle nie bolało tylko omijaj miejsca gdzie jest kość na wierzchu to spokojnie wytrzymasz robienie tatuażu Raczej się nie unormuje samo ja mam ciągle z tym problemy dlatego ginekolodzy ciągle mnie antykami faszerują :/ Nic mi innego nie pomoże... no może poza wycięciem jajników ![]() Cytat:
miło mi Zdjęcie z brzuszkiem to te w ciązy tak? Jak słoń wyglądałam no ale szczegół ![]() Sesyjka to bez okazji moja siostra jest fotografem, ma swoje studio własne i jak tylko jestem w PL to marudzi mi że mam na sesje przyjść :P
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka odważna jesteś że aż musiałaś nowe konto założyć żeby do mnie napisać bo z własnego się bałaś?? Najgłupszy komentarz jaki w życiu widziałam to Twój tekst : " po co to komu" Czy mi wstyd opowiadać o problemach z którymi zmaga się 95% kobiet??? NIE. A ginekologów mam dwóch, ja mieszkam w Niemczech a nie w Afryce na Saharze i dostęp do lekarzy mam idealny. Jak już bardzo chcesz wiedzieć to byłam już kilkakrotnie u ginekologów no ale problem nadal się powtarza. Widać że z Twoją kobiecością jest coś nie tak skoro tego nie rozumiesz. Zastanów się to Ty nad sobą czy czasem lekarza psychiatry nie potrzebujesz ? Bo takie pisanie świadczy tylko o tym, że masz nudne życie i wiele kompleksów z którymi sobie nie radzisz!!!! Jeszcze chcesz coś dodać? Dawaj pośmieje się chętnie ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Dobranoc wszystkim
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2014-06-29 o 07:23 Powód: Rażące słownictwo |
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka gratulacje !!! tak dopisałaś, że bym ominęła gdyby nie Moni post
Poopowiadaj nam coś wiecej na ten temat ![]() Monia ja to nie mam słów do takich osób ![]() Ja zaraz coś zjem i ide na miasto, muszę kupić Tż prezent na imieniny i coś na obiad. |
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek :-*
Ale u mnie duszno na dworze, w ogole niema czym oddychać. W dodatku ciemno i szaro wiec może wreszcie deszcz spadnie! Ponad miesiąc już deszczu tu nie było, trawniki popalone słońcem. Zrobiłam nawet wam fotke wrzucę do załącznika. Ja dzis po 9 wstałam, zjadlam musli i pojechalam z Oskarem rowerem na trening. Wróciłam do domu z Kolinem i leżę umieram z bólu brzucha... Dziś dostalam wreszcie normalny okres. I akurat dzisiaj ide do pracy ale dobrze że tylko na cztery godziny od 20 do 24 Na wadze dzis 63,5 czyli bez zmian mimo @. Zważe sie za 3-4 dni i zobaczymy czy ujrze wreszcie 62 ale widzę po ubraniach że waga spada, nawet mąż to zauważył Myślę sobie czy to też nie troche zasługa tego że rzuciłam tabletki? Teraz widzę że to one mogły być też troche winowajcą tych 10 kg które przytyłam tu w DE. Mąż w pracy, jak wróci bierzemy sie za łazienkę. Musze tabletki przeciwbólowe wziąć bo inaczej sie nie rusze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Trawniki w moim mieście
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Patologia i tyle
nikt normalny nie pisze takich postów i takich bzdur. Jak ktoś nas czyta od dluzszego czasu to wie, że my tu o wszystkim piszemy i nawet o okresach, biegunkach, wymiotach haha a ta to chyba z zakonu skoro ją tak to razi ;-) co do tatuażu to ja rozumiem jakbym sobie penisa wytatuowala na reku to moglaby napisać że glupi tatuaż no ale grupa krwi to chyba coś najmadrzejszego akurat moim zdaniem szkoda gadać
|
#4731 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Monia, Cocktail- póki co mamy rezerwacje na wrzesień 2015. I mamy już zarezerwowaną sale,orkiestrę, i fotografa. Nam jest ciężko co cokolwiek zrobić bo my ciągle w UK w ogolę do PL nie przyjeżdżamy. Nawet orkiestrę Nam znajomi polecili bo my nawet nie chcemy brać kogoś w ciemno nie słuchając jak gra ani opinii o nim nie słysząc. Na początku była myśl zrobić wesele w UK ale za drogo by nas wyniosło ( bo sami sobie wszystko płacimy) także zostaje w PL. Póki co naliczyliśmy że na jakieś 150 osób będzie bo z TŻ mamy duże rodziny a to są i tak sami bliscy + nasi znajomii. Dopiero od września mam zamiar szukać jakieś kiecy. Planuje szyć i to w PL ale jak wyjdzie to sie okaże. Chyba o tym nie myślę jeszcze bo by mnie już stres zjadał
![]()
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
ja już po śniadanku teraz sobie siedzę i odpoczywam przed pracą hehe pogoda brzydka pochmurno i pada... a u rodziców cieplutko mam nadzieję że jutr też tak będzie to się poopalam troszkę ![]() Monia kurtkę taką o http://www.stradivarius.com/pl/pl/no...ml?colorId=722 a dla Tż kupiłam dwie koszulki polo w massimo dutti wodę po goleniu krem do twarzy bo ma sucha buźkę a on nie będzie się jak baba kremował hehe to będzie miał swój więc będzie musiał lol no i jeszcze jakąś dużą czekoladę muszę mu kupić bo on taki łasuch a mamuśka tak do pracy jedzie i dziękuję no i z brzuszka jestem mega zadowolona i z nóg też mimo ze to tylko 3cm no pójdę w przyszłym tygodniu na pewno na solarium ![]() tak to z brzuszkiem w ciąży piękne no z tym @ to masakra to się do lekarza umów a tej "Pani" to w ogóle mi żal , ja nie moge zrozumieć po co ludzie tak negatywnie piszą w necie co im to da. mi jak się jakim blog nie podoba to nie wchodze i nie czytam a nie piszę pierdoły żeby się wyżyć... po drugie nie rozumie żeby nie pisać o swoich problemach nawet o @ czy biegunce przecież to mnóstwo ludzi spotyka sie z tym problemem, nawet o seksie ludzie się wstydzą rozmawiać a to wszystko takie ludzkie!.... Cocktail i co tam kupiłaś ? ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() gratuluję , a z weselem to załatwiania wszystkiego jest sporo ale juz najważniejsze macie zarezerwowane ![]() pochwal się pierscionkiem
|
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że w PL te wesele robicie, bedzie taniej, lepiej bo i lepsze polskie jedzenie i łatwiej dla wszystkich! Bo tak to cała rodzina musialaby do Anglii lecieć no i tam gdzies przenocować a to dla każdego duży wydatek i problem. Kiecek teraz tyle jest pieknych że ja bym sie zdecydować nie potrafila chyba :-D Ty na pewno w kazdej bedziesz przecudnie wyglądała bo taka czarnulka śliczna jesteś! W ogóle to dlaczego tak mało swoich zdjęć wrzucasz na fejsie i nam tutaj? W sumie to w ogóle nie wrzucasz :-( a ja tak lubie twoje fotki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Swietna kurteczka!! Ja lubie taki kolor, mam bardzo podobną kurtke do twojej dostałam kiedyś od siostry w prezencie bo mąż jej kupił ale potem siostra przytyla i kurtka była za mała to mi dała ;-) a to dobra firma bo Lee wiec myślę że mi dlugo posłuży, mam ją już 3 lata a ciagle jak nowa potem poszukam fotki to ci pokaże jak wygląda Mój mąż to tak samo zadnych kremów nie używał aż mu kupiłam męski krem do buzi i do rąk to teraz ciagle sie smaruje haha :-D No niby "tylko" 3 cm ale różnica jakby z 6 spadło jeszcze jak sie opalisz w solarium to bedziesz wygladala jakby z 10 cm spadło Ja nie lubie swoich zdjęć w ciąży :-P wygladalam strasznie :-P spuchnieta i gruba jak beczka :-P Co do tej Pani to poprostu ma nudne życie i pewnie nikt jej nie lubi dlatego probuje dowartościować sie na forum. Myśli że swoimi pustymi tekstami zablyśnie :-D Ona najwyraźniej nie jest normalnym człowiekiem skoro takie ludzkie tematy jej przeszkadzają. Tylko ja nie rozumiem po co ona w takim razie to czyta?
|
|
#4735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo TŻ z woj. Podkarpackiego a ja Małopolskiego to nas trochę drogi jednak a bezsensu wracać nad ranem więc będą mogli przenocować ![]() Co do zdjęć ja mam dużo ale jakoś nie lubię dodawać ogólnie FB to ja tylko użytkuje do pisania z mama ![]() ![]() . Jutro Wam wrzucę zdjęcia Moniaa! Ty taki sam murzyn jak ja! Jesteś taka Piękna Mama zazdroszczę! Synkowie muszą być mega dumni !
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odebrałam syna z treningu, byłam znowu rowerem bo mąż auto do pracy zabrał. Troche wiec dziś przejechałam z moim 16sto kilogramowym synkiem w krzesełku
brzuch bolał okropnie ale dałam rade. Wróciłam do domu to tabletki wzięłam i wypilam Latte Macchiato, teraz leżę a brzuch przestaje boleć Zaczał deszcz kropić!!! wreszcie
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Tż kupiłam masło do masażu i oliwke
Bo właśnie skończył szkołę i sobie zażyczył A sobie kupiłam spodenki I jakieś pierdły do użytku codziennego do domu ![]() My dzisiaj chcemy iść z Pluszakiem na spotkanie, bo organizują w knajpie takie dla psów i zwierząt jest weterynarz (akurat nasz) i jakieś pokazy Tylko musze mu coś na przekupstwo zabrać, bo on zwariuje jak zobaczy tyle psiaków
|
|
|
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno wyjdzie wam to taniej tu w PL niż w UK My będziemy musieli za 2 lata zrobić Oskarowi komunie i jedyna opcja to w PL bo tutaj nikt nie przyjedzie poza moją mamą. Za daleko i za drogo. Ale znowu nam nie bardzo pasuje jechać do PL w maju :/ w ogóle nam nie pasuje :/ myślimy więc jak to zrobić ale tu imprezy na pewno nie będzie. No wrzuć wrzuć coś świeżego dawno Cie nie widziałam Dziękuję hehe Ty też będziesz piękna mama więc nie masz czego zazdrościć! a czy są dumni to nie wiem, nic nie mówią ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
koniecznie fotki porób, muszę to zobaczyć!
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam wrzucić mój obiad który robiłam ostatnio. Jest mega pyszny i mało kaloryczny
do tego zdrowy Pieczarki i mięso dusiłam na odrobinie oliwy z oliwek, cała reszta gotowana (kukurydza, groszek, marchewka, brokuły i jedna paczka ryżu) . Do tego sos (krem) ziołowy z Knorra. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-30 o 14:50 |
|
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj u tego lekarza, ale właściwie tylko po wyniki morfologii ( przy okazji chciałam zapytać co on o tym myśli ) okazało się że wszystkie wyniki mam w normie jedynie cholesterol mam baaardzo podwyższony więc zalecił '' ostrą '' dietę i sport, z tym drugim nie mam problemu, a do 1 mam zamiar się super dostosować, bo może wtedy też polepszy mi się z brzuchem. Brzuch boli najbardziej wieczorem, po całym dniu jedzenia. Rano jest dobrze, ale im bliżej późnych godzin tym gorzej.
Mam zamiar stosować dietę aby obniżyć cholesterol, więc ograniczyć tłuszcze ( te złe ) a jeść dobre jakościowe jedzenie ( ryby, owoce, warzywa, nabiał, mniej mięsa, orzechy, olej lniany ) - dał mi wskazówki i za pół roku zrobię badania kontrolne. Zobaczę jak chociaż po miesiącu będę się czuć, jeśli dieta nie pomoże, pójdę dalej. Monia ja chcę napis " Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą " jeszcze nie wiem czy po polsku czy po angielsku ( po angielsku ładniej brzmi, ale wtedy zajęłoby mi to 2 linijki, a po polsku 1 ) ![]() Co do gotowych udek, masz rację nie wiadomo czym je przyprawili, ile leżały itp. trudno muszę się przestawić na typowo domowe jedzenie ![]() Madzia i Heroinka gdzieś nam zniknęły ![]() ![]() Nie mam czasu dziewczyny więcej na razie odpisywać, byłam z TŻ cały dzień na rowerze, spacerze itp. teraz się wykąpałam i zmykam na 20 do koleżanki ( babskie spotkanie ) miłego week
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Aż Ci zazdroszczę normalnie tej pogody!
No niby na tyle rzeczy co miałam to i tak nieźle, ale zawsze mogło być lepiej... no nic, jeszcze jednego wykładowcy dorwać nie mogłam przez 1,5 tygodnia, a teraz ma urlop do 7 lipca i d.pa z moim zaliczeniem 
no ale i tak narzekać nie mogę bo większość dni mam tu piękne i bez deszczu 

jak pisałam- na weselu było spoko, nawet w kibelku nie byłam w "tej" sprawie
ja muszę w końcu swój skręcić, bo już zatęskniłam za pedałowaniem 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale będzie syf
boję się cokolwiek jeść...

w PL znowu jak ktoś ma tatuaże to już kryminał
no i byłoby nie czytelne wg Pana który tattoo mi robił. Ale nie żałuję, podoba mi się taka większa