|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
bardorja, wymówka na początku zabrzmiała dla mnie komicznie
|
|
|
|
#3542 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
trafiłas w dyche. na szczęście teściowa na głowę nie wchodzi. I jest spoko za to teść.. wszystko chce wiedzieć jaki telewizor kupiliśmy za ile jakiej firmy co ma i żebyśmy podali nazwę bo on sprawdzi czy czasem za ta cenę nie było fajniejszego. No i są mega nadopiekuńczy Moi rodzice są jacyś z kosmosu chyba bo są normalni. Niczego w zamian nie oczekują jak potrzebujemy czegoś to pomogą bez żadnych komentarzy nie wtrącaja się co do wesela mimo że za niego płacą to mówią to twoje wesele rób co chcesz. Nigdy nie dyktowałi mi jak mam żyć. są świetnym wsparciem dla mnie i małego oczywiście dla tz też ale wiadomo on ma swoich rodziców mimo że są jący są to ich mocno kocha ale stawia im się jak coś mu nie pasuje! A w radach mam doświadczenie spore bo już byłam zaręczona tuż przed obecnym tz i wiem jacy teściowie bywają dlatego moi przyszli w porównaniu są przecudowni. szkoda że sobie nie potrafię poradzić jak mam jakiś kłopot Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, fajnie się pośmiać na forum, ale moja koleżanka np. notorycznie mdleje, jak ma okres. I co jej z ketonalu, jak się tak źle czuje, że nie daje rady na uczelnię wtedy chodzić? Nie mówiąc o weselu
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
takie rzeczy sie zdazaja. tez mialam taka kolezanke
ale u niektorych to po prostu czyste wykorzystywanie tego czasu do tego zeby nic nie robic ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli już to w grę wchodzą albo okolice Krakowa albo Bieszczady, bo tam jest "dostępna" pani fotograf. A ostatecznie poproszę ojca TŻ o zdjęcia, w końcu jest fotografem z wykształcenia i zamiłowania
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3546 |
|
Winter is coming
|
No ja też częściowo rozumiem, bo moja siostra ma straszne okresy i jest nie do życia wtedy. Ale nie sądzę, żeby odwołała przyjazd z takiego powodu ;]
Sala częściowo ogarnięta, rozłożyliśmy winietki i menu, jutro dekoratorka wpada z kwiatami. To już Zamierzam się dzisiaj porządnie wyspać, jutro planuję pobudkę o 8, ale jak znam siebie to o 7 albo o 6 będę na nogach Poziom stresu zero, poziom ekscytacji milion!!!! Naprawdę się cieszę, a dzisiaj jak jeżdziłam autem to śpiewałam do siebie z zacieszem na ryju, mam nadzieję, że mnie ludzie nie brali za świruskę
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrócił TŻ robimy sobie romantyczny wieczór z mini kanapeczkami i wódeczką, żegnam się więc na dziś.
Vel śpij mocno, nie myśl o niczym i relaksuj sie. Jutro będzie pieknie i serio łap każdą chwile garściami bo ten dzień i noc zdecydowanie za szybko mija. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że spraw ślubnych: czekamy na potwierdzenia, telefon milczy a tu zostały tylko 3 dni Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się ekscytuje z Wami jak będzie mój ślub to chyba wyjdę z siebie z ekscytacji ![]() monikkad velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u wszystkiego najpiękniejszego Wam! cudownej pogody, pięknego ślubu, wesela do białego rana i wspaniałego życia z Mężem
|
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Jutrzejszym a w zasadzie już dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
karolinuuusia My płacimy za nocleg gości (w hotelu). Ale jako gość nie obrażałam się, jeśli nocowaliśmy w agroturystyce czy innym przytulnym miejscu.
KOnkardia Bardzo piękne anioły ![]() jumapili To tym bardziej papierki powinny być do ogarnięcia. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało załatwić - szybko i bezstresowo ![]() Anesthesia U Was na pewno by się przydał albo wypasiony robot kuchenny albo bon zakupowy (u mnie w pracy to norma, kolega ostatnio dostał ekspres do kawy, bardzo porządny - prezent zrobił furorę). docik Cieszę się, że Tż chce zawalczyć o Was. Jego słowa naprawdę świadczą o tym. Najważniejsze, żebyście na fali tej emocji razem wypracowali sposób radzenia sobie z teściową, chodzi o konkrety i wprowadzali je w życie. activelifestyle Piękne buciki - kolor mnie coraz bardziej zachwyca ![]() Elrosa Może kolega chciał Ci dać jakąś kolekcjonerską patelnię, złoconą i z milionem funkcji ułatwiających życie? confetti666 Frezje są bardzo piękne - a co do innych możliwości, zawsze możesz wkleić swoje inspiracje, to co już macie - dziewczyny w wątku świetnie doradzają ![]() Co do sukni - u mnie stanęło na modelu Justin Alexander 8651 - zdjęcia tutaj ![]() bardorrja Co do żony brata tż-ta jestem w stanie uwierzyć, że chodzi o ból, na który ketonal nie pomoże. Do tego dodaj długą i wyczerpującą podróż. Moja znajoma miała taką sytuację, że z powodu bólu @ wylądowała w szpitalu (a w planach była zabawa na weselu). Lin W okolicach Krakowa jest też sporo pięknych miejsc, a Bieszczady to bajka. Nie wiedziałam, że Twój przyszły teść fotografuje - na pewno taka sesja byłaby bardzo nasycona emocjami. vel Sala perfekcyjna, nie dziwię się, że poziom ekscytacji jest wysoki ![]() Stwierdzam, że najmniej przyjemne przygotowania do ślubu to dentysta. Jestem zmasakrowana, dobrze że teraz zostały mniejsze ubtyki. Dentystka mówi, że teraz zęby ładnie się wybielą - chciałabym mieć problem, że przy białych zębach suknia ślubna wydaje się brudna A dziś wesele naszych przyjaciół, nie mogę się doczekać Myślami będę przy dzisiejszych PM-kach z naszego wątku Ślub zapowiada się pięknie, wesele - rozrywkowo, sporo naszych znajomych, bardzo zgrana ekipa. No i ostatni raz łapię welon na oczepinach, jaka nieopisana ulga
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!!!!
monikkad velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u Życzę Wam aby dzisiejszy dzień był wspaniały i aby Wasze małżeństwa były wspaniałe, pełne miłości !!!! ja ostatnio mam strasznie mało czasu ![]() Rozwozimy zaproszenia, zostało nam jeszcze 9 przewidujemy je rozdać do przyszłej soboty. Przyszedł mój welon z butterfly, jest cudowny ![]() Dziś jedziemy szukać garnituru dla tż. Ustalamy mnóstwo pierdół, życie się kręci wokół ślubu a dziś jest równe 10 tygodni do ślubu= 70 dni |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiejsze PMki, życzę Wam aby ten dzień był jednym z piękniejszych, nasycony emocjami i miłością
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszym PMka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
i żeby ten dzisiejszy dzień był wymarzony ![]() U nas ślubna atmosfera sie ulotniła...wczoraj zmarł dziadek TZta ; ( przynajmniej umarł tak jak chciał w domu, w spokoju... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3557 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
zapisuję przedostatni
![]() monikkad velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u dziewczyny, wszelkich wspaniałości w tym cudownym dniu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jest to osoba, która nie może narzekać na brak pieniędzy wiec chciałam jej dać coś co zostanie na dłużej, a że właśnie urządzali swoje pierwsze mieszkanie ![]() Cytat:
Ja w połowie lipca dopiero mam pierwszą Cytat:
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
monikkad
velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u Kochane wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu! By był tak cudowny jak sobie wymarzyłyście a nawet jeszcze lepszy! Jestem myślami z Wami!
|
#3559 | ||
|
Zakorzenienie
|
monikkad
velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u Wszystkiego najlepszego w ten wspanialy dzień Cytat:
Cytat:
A my za 5h nauki |
||
|
|
|
#3560 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co myślicie o takich butach? Środek w ozdobie jest ciemny
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiejsze PMki, mam nadzieję,że pogoda jest u Was tak piękna jak u mnie!
Życzę Wam dużo uśmiechu, zero stresu i żebyście najpiękniej przeżyły ten wspaniały dzień! Bachara, bardzo mi przykro
|
|
|
|
#3564 |
|
Rozeznanie
|
Dla dzisiejszych PM'ek dużo uśmiechu, samych cudownych chwil, miłości, szczęścia, radości i samych wspaniałości
![]() |
|
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejsze PMki oby ten dzień był początkiem najpiękniejszych lat jakie przed Wami żonami u boku TŻtów
|
#3566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
docik10 i mojakaren Skontaktowałam się z panią Elką Ciępką (można jej stronę wyszukać w google - jest malarką, graficzką), której prace widzieliśmy na targach ślubnych w styczniu. Tak nam utknęły w pamięci, że postanowiliśmy właśnie taki prezent dać rodzicom. Chcieliśmy coś, co będzie im o nas przypominało, a jednocześnie będzie trwałe. Kosze z produktami są super, ale wszystko ze środka się zje/wypije i nie ma pamiątki. My postawiliśmy na te obrazy
![]() cude, cornflower_girl Fajnie, że się Wam podobają Obrazy malowane na drewnianych deskach, zgodnie ze słojami. Na żywo wyglądają cudnie! cashmere Tak, tak! Wiem! Źle to napisałam, chodziło mi o relację Opiumalfa! Twoją czytałam ![]() docik10 To cudownie, że TŻ zrozumiał! I też mnie ścisnęło w gardle jak przeczytałam, że przysięga! Wszystko się ułoży, zobaczysz, trzymam kciuki Kochana! ![]() activelifestyle Dziękuje! monikkad
velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u PM-ki -> to już DZIŚ! Koniec odliczania, bawcie się dobrze! Niech ten dzień będzie taki jak sobie wymarzyłyście! Czekam na sporo relacji |
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
monikkad
velika agunineczka anka1897 ana909 anusia4u Kochane wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia. Udanego ślubu, dużo miłości i radości U mnie ze spraw ślubnych mam kieckę na poprawiny! dzisiaj kupiłam, jest śliczna, potem wrzucę fotki. Poza tym byłam w Jysku, są akurat wyprzedaże. Kupiłam zestaw pojemniczków do przypraw za 10 zł, 4 maty stołowe też za 10 zł, cztery koszyki, dwie pościele i kołdrę i poduszkę ![]()
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Kolejna odmowa.
bliski przyjaciel Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle tylko "nie, nie, nie". A mi się marzą właśnie takie zdjęcia w jakimś skansenie albo na wsi, my trochę wystylizowani... Świetne by to było do dekoracji, tam wiszą na sai antyramy z jakimiś obrazami a chciałabym nasze zdjęciatam dać
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

, bo sama masz misz masz z rodzinką Tż
trafiłas w dyche. na szczęście teściowa na głowę nie wchodzi. I jest spoko za to teść.. wszystko chce wiedzieć jaki telewizor kupiliśmy za ile jakiej firmy co ma i żebyśmy podali nazwę bo on sprawdzi czy czasem za ta cenę nie było fajniejszego. No i są mega nadopiekuńczy

Zamierzam się dzisiaj porządnie wyspać, jutro planuję pobudkę o 8, ale jak znam siebie to o 7 albo o 6 będę na nogach

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

Ciągle tylko "nie, nie, nie". A mi się marzą właśnie takie zdjęcia w jakimś skansenie albo na wsi, my trochę wystylizowani... Świetne by to było do dekoracji, tam wiszą na sai antyramy z jakimiś obrazami a chciałabym nasze zdjęcia