|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Lete w plener póki ejszcze u nas jansno
|
|
|
|
|
#752 |
|
To ja :)
|
Syf jakiś, tam, w tym konkursie, każą się chyba logować, nie wystarczy kliknąć
Dałąm się podpuścić, sobie cholera ilość użytkowników sztucznie napędzają, jak ja głosy
|
#753 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Nie ma odwrotu ![]() Nie denerwuj mnie z nierozbieraniem, a u lekarza...?
|
||
|
|
|
#754 |
|
|
No właśnie, też zawsze omijam te, gdzie się każą logować, a tu sama nieświadomie zabrnęłam...
Lipa. No ale już nie ma nerwa w żołądku ![]() Idę poczytać, Harry Hole znów wpadł w ciąg alkoholowy i nie może żadnej sprawy rzwiązać, zaraz go z policji wywalą, trzeba szybko czytać, co dalej
|
#755 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() tak sie czuję jakbym miała poduszkę na głowie , a przede mną stos szycia i boję się wziąć , bo obawiam się że porobie dzifne rzeczy - nie jestem w stanie prawidłowo zajarzyć ile mam podwinąć do spodu jeżeli na wierzch jest wywinięte tyle a tyle , żeby taką długość otrzymać mimo kawy . Musk mi niknął chyba nic to , najpierw obrębię prześcieradło , tu chyba nie narozrabiam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech Ci się dobrze pracuje![]() Cytat:
a na górę masz już jakiś konkretny plan? Cytat:
Spałam do 13 a teraz się zbieram w sobie żeby iść na Street Food Festival, bo organizują na moim osiedlu dziś
|
|||
|
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącej niedzieli
Redzik fajne szorciki
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
dobry baru
Param buła macham Wam snad wpadnięcia do studni na własnej posesji (i nawet nie byłam nietrzeźwa )skutek: jedna noga silnie obita (przybiera piękne kolorki), spuchnięta od góry do dołu i ze zdartą skórą na oudzie, kolanie (fogle to teraz mam wam jakby dwa kolana) i łydce. Druga też obita i podrapana, ale mniej. plus jest taki, że decha zarwała się pode mną (choć bardzo żałuję, że nie pod P. , bo tę deche kazałam mu wymienić już ze3/4 lata temu ), a nie pod którymś z obecnych gości, albo, nie daj bóg, pod osobą obcą ![]() tak, takie atrakcje tylko u nas na wsi ![]() jestem więc unieruchomiona, czeka mnie, tak myślę, z tydzień siedzenia w domu
|
|
#759 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
przeczytałam w tagach "pranie" buły i w pierwszej chwili wtf
Cytat:
zwłaszcza w moim przypadku, u Redzi co innego najgorsze jest to, że ja mam teraz prawie idealnie - mieszkanie na dwie strony północ południe, od południa loggia więc w lato słońce nie włazi do środka i jest chłodno a na samej loggi słońce jest więc ogródek można robić (tu też plus że na balkonie jest metalowa balustrada a nie taka betonowa co robi cień), a w inne pory roku słońca wpada w sam raz, nie za dużo nie za mało, ostatnie piętro więc nikt nade mną nie tupie (bo o to chodzi mi z ostatnim, do czwartego dociera akurat wszystko a widoki też marne - co innego takie 10) plus jak już pisałam lokalizacja bardzo dobra - nie jest cicho ale to w końcu środek miasta, zresztą najgłośniejsze są chyba ptaki bo całkiem sporo drzew jest wady: brak windy (trzy lata temu nie myślałam o kolanach, błąd ), od jednej strony mam widok na wysokie bloki, które nie dość że są brzydkie (strona balkonowa, wygląda to jak slums) to jeszcze tworzy coś w rodzaju studni i dźwięk się niesie (szczególnie imprezy ławeczkowe w nocy ale też gra w piłkę na boisku etc.), druga strona wychodzi na plac zabaw (na szczęście zadrzewiony i względnie mało użytkowany), rozkład mieszkania zwyczajny, niespecjalnie fajny - teraz żałuję, że nie powywalałam paru ścian zanim się wprowadziłam... i jeszcze drażni mnie jeszcze straszliwie częste koszenie trawy i codzienne zdmuchiwanie spadłych liści masakrycznie głośną dmuchawą jakby nie można było tego robić jak ludzie pójdą do pracy a nie o 8 rano.więc mix plusów i minusów, nie wiem na którą stronę przeważa co do osiedla singli wolałabym osiedle emerytów to dopiero cisza i spokój ![]() a jeszcze co do duchoty i braku przeciągów, w eksa mieszkaniu dwustronnym niemożliwym było uzyskanie przeciągu, nie wiem dlaczego, u moich rodziców jak jest wietrzenie to jest ok, przy zamkniętych oknach robi się duszno, u mnie podobnie, a np. u mojej śp. babci w mieszkaniu jednostronnym nigdy nie było duszno nawet przy uchylonym tylko jednym oknie na całe mieszkanie. imo kwestia szybów wentylacyjnych Cytat:
Cytat:
wg mnie to nie spieranie się dwóch kierunków a rezultat parcia na powszechną edukację, przecież żaden rządzący przy zdrowych zmysłach nie będzie produkował społeczeństwa wolnomyślicieli bo strzeliłby sobie w stopę. więc stało się tak - ok, chcecie ludzie powszechnej edukacji to ją dostaniecie (ale skonstruujemy ją tak żeby was ogłupić a nie nauczyć myśleć i wyciągać wnioski) a my nadal będziemy się po cichu kształcić klasycznie. Cytat:
w każdym razie było to wg mnie bardziej neutralne estetycznie niż to co jest teraz... i nie sadzę, żeby to szybko przemalowali ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Flo ![]() trzymaj się
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#760 |
|
|
O żesz... Trzymaj się ciepło.. Fatalne uczucie to jest, jak się ziemia zapada...
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. dzięki, ale nie , nic szybko, siedzę na maxa w chałpie i niech P. mnie obsługuje, robi zakupy itd. kara taka a i jeszcze (bo miałam odpisać, ale jakoś nie miałam kiedy) tak kolor kota robi wg Mao różnicę w smaku, nie pamiętam tylko czy smaczniejszy jest czarny, czy biały a serwatka, wg Parabel , to reszta społeczeństwa, osoby które spotykamy w realu i musimy prowadzić z nimi te "dziwne"rozmowy, bo we barze to sama śmietanka .no straszne uczucie i cut, że nic nie złamałam
|
|
|
#762 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo jakby co wpadaj do mnie do pracy. W tej sytuacji chyba przelozymy weekendzik? Masz smsa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a weekendziku nie przekładamy, bo znowu przez dwa lata się nie zobaczymy
|
|
|
#764 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#765 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nasz prędzej elyty nie mają fogle żadnego wykształcenia czego dowodem choćby paranie buły czy puszka z Pandorą zresztą być może się mylę ale właśnie kończy mi się pms i brzuch mnie napiernicza , więc jestem wysoce sceptyczno-zgryźliwa ![]() 2.jak jest jakiś fajny napis czy coś to niech będzie , ale generalnie szarzyzna ścian i betonowość mnie przygnębia - dlatego wolę choćby dziecinne kfiatki i krasnoludki byle kolorowe ![]() Cytat:
![]() wyciągnęłam spódnicą , którą zaczęłam szyć trzy lata temu żeby ją skończyć , no i niestety i fogle łatwiej wlezę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-06-29 o 16:56 |
|||
|
|
|
#766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rany boskie ale miałąś fuksa w tym wszystkim a P. spotkałaby sroga kara Cytat:
Pamiętam Twoje mieszkanie ukłąd etc ![]() ) Wszystko sie zgadza z moim punktemw idzenia, to samo mi przeszkadza to samo odpowiada. Osiedle emerytów to też moje marzenie. I bezpieczniej jest. I spokojnie. Od koszenia trawy przewracaly mi się bebechy, ból głowy, no jak dzień świra. Ale oni muszą A o 8.00 to już wielu ludzi jest w pracy. Co dziwne, tutaj też wokół wszyscy koszą trawę i nawet tego nie zauważam, jest jakby cichsze, może majo inne maszyny? Nie przeszkadza mi, tam naprawdę dostawałam do głowy. Słowem rozumiem wszystkie Twoje obecne potrzeby mieszkaniowe. Mi się podoba tutaj, czyli wieś choć w praktyce przedmieścia w sumie. Ale technicznie wciąż wieś. Natomiast mam wiele marzeń mieć taki swój kąt w zacisznym zaułku miasta,w Katosach jest mnóstwo takich miejsc. Zielonych, spokojnych. Gdybym mieszkała sama, jednak zdecydowanie wybrałabym blok mieszkalny choc preferably apartamentowiec Mam na myśli mieszkanie z tarasem. W domu nie chciałabym mieszakać sama. Spooky No to se pogdybałam. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-29 o 17:00 |
|||
|
|
|
#767 |
|
Mother of Cats
|
Ożesz
Dobrze, że nic sobie nie połamałaś |
|
|
|
#768 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. nie, to nie, odwołuję i życzę jak najmniej bólu i sprawnej obsługi ![]() i dzięki za wyjaśnienia ![]() Cytat:
![]() 2. to może zrobię kiedyś fotę i zobaczysz.... co do kolorków i krasnoludków to trochę trudno mi uwierzyć, jeśli nie znasz wyguglaj sobie gdańską zaspę i powiedz, czy chciałabyś w czymś takim mieszkać. Cytat:
bo nie pamiętam żebym aż tak dokładnie opisywała - zaczynam się bać ![]() co do reszty to co do koszenia trawy i zdmuchiwania liści to wiem, że muszą oprócz hałasu przeszkadza mi bardziej sam fakt, ja lubię dzikość, ale przy jednym wyjściu z metra jest za to taki kawałek dzikości, wysokie trawy, chabry, maki, krzaczory, słowem wakacyjne klimaty, aż się dziwię że z tym nic nie robią - choć zapewne planują.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedactwo dobrze że nic gorszego się nie stało..... Cytat:
może mi się śniło ale wydaje mi się że tak było ![]() Cytat:
w moim mieszkaniu tez sama nie lubię być na noc, ale jakoś jestem to w stanie przeżyć (ostatecznie troje drzwi trzeba pokonać żeby się z ulicy dostać do mnie), no i 8 piętro tez mi jakieś poczucie bezpieczeństwa daje, że od strony okien tez nie ma możliwości się dostać ![]() no ale ja bojek jestem ![]() Ale się dziś Wizaż zbiesił, już myślałam ze na amen dednął
|
|||
|
|
|
#770 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() radio z ryjem i telewizor na cały regulator plus "podrzucone" wnuki ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- joł, ta przemalowana część jest głównie ohydna Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2014-06-29 o 22:28 |
||
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze powinnam słuchać swojej intuicji i wdrażać natentychmiast zmiany, albowiem "kiedyś się zrobi na razie pomalujmy byle czym" zostaje na lataaaaaa 2. Pamiętam o tych oknach na jakie strony, jakie pokoje słońce oświetla, opowiadałaś o tym przy urządzaniu się. Dokładnego ukłądu nie pamiętam Bez obaw Cytat:
Po prostu muszę wysoko. Lubię tak. 2. Nom Na szczęście mój net mimo burzy ocalał, a właśnie zlożyliśmy wypowiedzenie. Hmmm. Nie wiem czy zmaina netu wyjdzie nam na dobre ale technicznie ma być włąśnei światłowodem i szybszy. Cytat:
Miałam pisać, że zależy od regionu, społecznosci etc. Bo trafiają się np. mohery, ludzie gromadzący śmieci, no sporo upierdliwców się trafia. Ale chyba nic nie przebije emerytownych górników. Owszem, są chlubne wyjątki, ale to marny odsetek. Reszta to takie chamstwo, buractwo i pijaństwo że aż mi niedobrze jak to sobie przypomnę. Neinawidzę jeździć latem do Mam, bo oni są wszędzie. Śledzą człowieka, wpierdzielają się, w ogóle krzyczą do siebie, nie potrafią normalnie rozmawiać tylko wrzeszczą. Obleśne obleśne typy troglodytów. I zanim będzie lawina za generalizowanie bo ktoś ma w rodzinie super człowieka z tej grupy społecznej, napisałam, są wyjątki. Sama znam. Niebo i ziemia. Brrrrr. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Siedzę w oparach zmywacza do paznokci z Biedronki, pachnącego jak Słoń Kenzo. Nie, nie skrapiałam się Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-29 o 23:26 |
|||
|
|
|
#773 | ||||
|
Nindżopesz
|
Ale Wizaż dedł, aż zdążyłam pół serialu obejrzeć z nudów...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki ![]() Dzięki Na górę zaplanowałam sobie to: http://www.hm.com/pl/product/21995?article=21995-A Nie jest to cud bieliźnianej techniki ale ma inne plusy: czarne, zabudowany tył w miejscu syfogennym, przyda się jako skromna bluzka pod wiązane narzutki itp. Mić, coś mi się nie zacytowało. Ano są kostiumy ze spódniczką ale tej modelce i tak wystają pośladki, za krótkie te wszystkie kiecuszki. Ponadto w jednoczęściowych zazwyczaj są całe plecy wywalone, staram się je ukrywać natomiast w sumie chętnie pokazuję bebzon
|
||||
|
|
|
#774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad kawy i deszczu |
|||
|
|
|
#775 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad zgnilizny pogodowej
Cytat:
![]() No tak dwu latek to nie to samo co 10 miesięczniak ... ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Chociaż to byłoby zbyt dużo szczęścia ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#776 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje to wola a Twoje?2 Mam podobny problem... Niby wszystko blisko dobra komunikacja a jednak mi nie leży... ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
A jak Ci się udało dostać do SP? ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Joł znad spania na stojąco. Wstania o po 2 h snu o 5 i wiezienia chuopa do robo.
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#780 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
może i tak2. a ja z kolei nie lubię też nadmiernego zamykania się, odstręcza mnie nowe budownictwo gdzie drzwi są za drzwiami i żeby się dostać do kogoś pokonuje się właśnie troje-czworo drzwi... i tak jakoś nieprzyjemnie cicho jest wtedy na klatkach schodowych, że mi się wydaje że ktoś się gdzieś czai Cytat:
wnuki raczej nieszkodliwe jak nie ma placu zabaw na osiedlu co do radia i telewizora zdarza się wszędzie, a starsi ludzie przynajmniej szanują ciszę nocną (i weekendową)... plus moim zdaniem telewizor nawet na cały regulator nie przebije umc umc i subwoofera przy otwartym oknieCytat:
2. ![]() 3. o, ciekawe Cytat:
możemy się zamienić ja tak jak napisane pod avatarem - górny mokotów (przy czym brzydkie jest tylko to najbliższe otoczenie bo już kawałek dalej w którąkolwiek stronę jest fajnie - i mam dosłownie każde klimaty: dzikość, parki, biurowce, klimaty industrialne, wille, bloki, działki, forty, itp.
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

Dałąm się podpuścić, sobie cholera ilość użytkowników sztucznie napędzają, jak ja głosy

Nie ma odwrotu

nic to , najpierw obrębię prześcieradło , tu chyba nie narozrabiam 

, bo tę deche kazałam mu wymienić już ze3/4 lata temu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

u nasz prędzej elyty nie mają fogle żadnego wykształcenia
Rany boskie ale miałąś fuksa w tym wszystkim
a P. spotkałaby sroga kara
Po prostu muszę wysoko. Lubię tak.
Na szczęście mój net mimo burzy ocalał, a właśnie zlożyliśmy wypowiedzenie. Hmmm. Nie wiem czy zmaina netu wyjdzie nam na dobre ale technicznie ma być włąśnei światłowodem