Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-28, 20:36   #4741
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Ja już w pracy. Wypiłam kawe i grzebie w telefonie. Mało ludzi to spokój i cisza byle do północy :-P

TINEK szkoda że lekarz na usg cie nie wysłał, w sumie to aż dziwne że tego nie zrobił :-( no ale oby miał racje że to tylko wina diety! Mam nadzieje że jak zmienisz jedzenie to będzie dużo lepiej ja natomiast miałam zawsze za niski cholesterol ale nigdy nie wgłębiałam sie w to i nie wiem czy to dobrze czy źle :-P wiem tylko że właśnie jak za dużo to źle bo prowadzi to do miażdżycy i zawału serca u osób starszych. Moja ciocia tak miała dlatego wiem
Pomysł fajny na tatuaż jeśli to motto coś dla ciebie znaczy ja z kolei często używam "nigdy nie mów nigdy" :-D ale nie wiem czy to sobie wytatuuje chce zrobić jeszcze imiona dzieci, mój znak zodiaku, date urodzenia po egipsku i słowo Impossible mam też w planach orchidee na stopie zrobić bo to mój ulubiony kwiat. Może do trzydziestki sie wyrobie ;-)
Myślę że twój napis bedzie fajniejszy po angielsku ale to moje zdanie jak dobry tatuażysta to zmieści sie w jednej linijce, najwyżej zacznie od mostka a skonczy na plecach :-P też fajnie!
Miłej zabawy z koleżankami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 23:41   #4742
migotenka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Hej Laseczki
Ja juz w połowie drogi do domku Tż jedzie jak szalony a ja tylko "zwolnij" mówię.... ale próbuje się nie wkurzać chociaż o to trudno heh. W pracy tak szybko mi minęło, grafik na lipiec mam bardzo fajny oby się za bardzo nie zmienił bo mam week wolny jak sis ma do nas przyjechać :-D

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 00:54   #4743
monika01011986
Zakorzenienie

Ja też już po pracy wykąpałam sie i jeszcze na rower wskoczylam troche popedalować teraz pisze i pedaluje :-D wszyscy u mnie śpią a mi sie nie chce :-P na dworze pada deszcz! Ale fajne powietrze! W końcu jest czym oddychać

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

MIGOTENKA mam nadzieje że dojechaliscie cali i zdrowi do domu? ja też mam fajny plan pracy na lipiec ;-) tylko jeden weekend pracuje i dwa piatki w ciagu calego miesiąca czyli ide tylko 4 razy do pracy :-D reszte z nadgodzin mi dołożą bo mam ich tyle że bezsensu żebym pracowala w wakacje :-D koleżanki powiedziały że mam sie dziećmi zając i korzystać z pogody :-D

W ogole to dziś mi znajomy w pracy powiedział że schudłam!! Wiec coś faktycznie spadło skoro ktoś to zauważył

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-29, 11:59   #4744
monika01011986
Zakorzenienie

Dzień dobry :-*
Widzę na weekend was wywialo, niema Heroinki, Madzi, Czekoladki, Zosi i całej reszty też mam nadzieję że od jutra wszystkie tu wrócą ;-)

Ja dzisiaj spalam do 11:30. Brzuch boli okropnie, zaraz tabletki muszę wziąć jakies bo na 16 dziś do roboty :-( Ale z ciekawości weszłam dziś na wage i mam 63,2 mimo wielkiego bolacego brzucha i mokrych włosów bo poszłam spać z mokrymi i nie wyschly mi bo je związałam. Wierzę że jutro lub pojutrze zobacze 62 na wadze :-D skończy mi się @ to zaczynam wiecej ćwiczyć żeby troche te uda "utwardzić". Ide musli zjeść na śniadanko miłej niedzieli kochane :-*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404036080774.jpg (34,0 KB, 19 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-29, 15:13   #4745
Margot85
Wtajemniczenie

Witam
Przyjechałam wczoraj do rodziców ale po podróży PKP dopiero doszłam do siebie, spałam prawie do 13 , wczoraj zaliczyłam truskawki z własnego ogródka (i towarzystwo "własnych" komarów-uroki wsi).
Dziś mnie mama zaskoczyła po raz kolejny- własnej roboty makaronem do rosołu z razowej mąki. I podobno nawet naleśniki teraz robią tylko razowe, więc może będzie mi łatwiej wrócić na dietę w takich sprzyjających okolicznościach
Czekam w pon/wtorek na paczkę z moimi rzeczami - Tż wypatrzył, że paczka do 3okg za 20zł z groszami więc nie musiałam się w pociągu męczyć (tylko torebka i laptop więc luksus przy przesiadce), jedynie problem z netem bo zasięg słaby ale modem na kablu za oknem daje radę
Stary 2014-06-29, 18:16   #4746
monika01011986
Zakorzenienie

A ja w pracy ostatni dzień i w dodatku na dworze pada wiec jestem zadowolona ;-) brzuch przestał boleć po tabletkach wiec wszystko jest ok wypilam kawke i zajadam paluszki :-P ale taką małą paczke ktora ma 73 kcal. Poza tym z dietką wzorowo. Dziś znowu mało ludzi wiec zbytnio się nie narobie

MARGOTKU a gdzie twoi rodzice mieszkają? Daleko jechalas tym pociągiem? Na dlugo zostajesz u rodziców? ooo rosół :-D niby nie przepadam za nim ale zjadlabym, mam chęć :-P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-29, 21:57   #4747
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa To Synek chodzi do szkoły tam gdzie mieszkacie ? a komunie weźmie w PL czy jak ? Kurde to ale masz go dużego już!

Kurdee! przez ponad 2 godz wizaż mi nie chodził Wam też?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 22:10   #4748
migotenka
Zadomowienie

MONIA dziękuję zajechalismy szczesliwie i juz wracamy.

Dzisiaj w domku zaliczony pyszny rosołek z lanymi kluskami, roladki wołowe z mięsem i ziemniaczki z ogródka , maliny z krzaczka i poziomki, no i byłam jak duży szpak który pedzluje czereśnie na drzewie :-D
Na dodatek rodzice wczoraj byli w lesie i nazbierali jagód no i mamuska zrobiła pierożki dla córeczki heh.
A i ciocia z kuzynka później do mamy powiedziały" ale schudła " więc jakiś efekt jest a jeszcze szczuplo wygladalam bo bylam ubrana w nowe dżinsy z zary z wysokim stanem i bluzeczka w środek hihi

Stary 2014-06-29, 22:23   #4749
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja w pracy ostatni dzień i w dodatku na dworze pada wiec jestem zadowolona ;-) brzuch przestał boleć po tabletkach wiec wszystko jest ok wypilam kawke i zajadam paluszki :-P ale taką małą paczke ktora ma 73 kcal. Poza tym z dietką wzorowo. Dziś znowu mało ludzi wiec zbytnio się nie narobie

MARGOTKU a gdzie twoi rodzice mieszkają? Daleko jechalas tym pociągiem? Na dlugo zostajesz u rodziców? ooo rosół :-D niby nie przepadam za nim ale zjadlabym, mam chęć :-P
monia super taka mała paczka, w sam raz na raz i nawet jak smaczne to kontynuować grzechu obżarstwa nie można a i gratki z powodu spadającej wagi taka waga w trakcie okresu bardzo motywująca
Obecnie mieszkam tuż przy granicy zachodniej a pochodzę z okolic granicy wschodniej, więc prawie 700km pociągiem zostaje na cały lipiec, rzadko odwiedzam rodziców ale jak już jadę to na dłużej Pracuje zdalnie więc mogę sobie na to pozwolić, mąż na ostatni tydzień przyjedzie i autkiem zabierze mnie do domu

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa To Synek chodzi do szkoły tam gdzie mieszkacie ? a komunie weźmie w PL czy jak ? Kurde to ale masz go dużego już!

zelka a już myślałam, że to mul net tak muli, a to widzę jakaś wizażowa awaria była
a i gratuluje zaręczyn będzie weselicho

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

Dzisiaj w domku zaliczony pyszny rosołek z lanymi kluskami, roladki wołowe z mięsem i ziemniaczki z ogródka , maliny z krzaczka i poziomki, no i byłam jak duży szpak który pedzluje czereśnie na drzewie :-D
Na dodatek rodzice wczoraj byli w lesie i nazbierali jagód no i mamuska zrobiła pierożki dla córeczki heh.
A i ciocia z kuzynka później do mamy powiedziały" ale schudła " więc jakiś efekt jest a jeszcze szczuplo wygladalam bo bylam ubrana w nowe dżinsy z zary z wysokim stanem i bluzeczka w środek hihi

migotenka Ty to lubisz podróżować szpaki to wredne ptaszyska, moim rodzicom też najsmaczniejsze czereśnie z samego czubka wyjadają i niczego się nie boją super taki komplement usłyszeć Ty i bez takich "korzystnych" ciuchów wyglądasz bosko

Piłam z mama herbatkę na werandzie i on do mnie" że się już 1,5 roku trzymam i nieźle wyglądam", chyba nie zauważyła tych 4 kg na plusie, może faktycznie wysportowana sylwetka wygląda nieco lepiej, co jak co ale do stycznie 2013 roku ćwiczę bardzo regularnie, kondycje mam niezłą i może i faktycznie wyglądam jak "zgrabna" a nie jak "rozgotowana" kluska
Stary 2014-06-29, 22:42   #4750
migotenka
Zadomowienie

MONIA super ze brzuszek przestał boleć i po @ na pewno 62 ujrzysz na wadze :-*

MARGOT może to dlatego ze tutaj nikogo nie mamy i teskni się za przyjaciółmi i rodzinką, wiesz Tz w pracy ma średnia 40+, co innego gdybyśmy studiowali tutaj a tak to srednio.
A no brat radio zamontowal na drzewie ale szpaki juz sie przyzeyczaily...
Dziękuję teraz musze się trzymać.
Na pewno lepiej wyglądasz jak ćwiczysz caly czas więc moze jakies zdjęcie wrzuć do albumu ;-)

Stary 2014-06-30, 10:46   #4751
zooska
Zakorzenienie

Heeejo Lecę nadrabiać, mam nadzieję że jest co !^^

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

No brawo jeju kiedy ja miałam 54cm w udzie
Ja dążę do 50 cm... ale przy mojej budowie, to już mogę się pożegnać z takim obwodem

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Hejka byłam dzisiaj pobiegać ok 3,8km tak wyliczyłam, bo mi się endomondo wyłączyło podczas biegu ;/ do tego mel b abs i jeszcze 10 min hh

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Monia Ja chciałam mieć kolczyk w języku już od podstawówki, ale mama nie pozwalała, w gimnazjum musiałam się jeszcze jej słuchać ^^ No i w II LO pokłóciłam się kiedyś ze swoim facetem, szłam do domu patrzę salon pieringu - weszłam, zrobiłam i koniec historii :P U mnie wszystko szybko się goi, więc jako takiego problemu nie miałam. Bolało, wiadomo ale umiarkowanie, potem trochę spuchł to ssałam kostki lodu, płukałam co chwila szałwią, dentoseptem, po 2 tyg wymieniłam sztangę na krótszą, żeby mi tak po buzi nie latało, a teraz mam zwykłą metalową sztangę ze srebrną cyrkonią, ale chcę już go zmienić na inny
Co do jedzenia - na początku papki, ale po 2 dniach normalnie jadłam, musiałam się przyzwyczaić i tyle, ja to strasznie łatwo przeszłam

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Monia Gratulację spadku wagi !!! Trawniki - szok ! :O Masakra jak to wygląda...

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Zapomniałam wam wrzucić mój obiad który robiłam ostatnio. Jest mega pyszny i mało kaloryczny do tego zdrowy
Pieczarki i mięso dusiłam na odrobinie oliwy z oliwek, cała reszta gotowana (kukurydza, groszek, marchewka, brokuły i jedna paczka ryżu) . Do tego sos koperkowy z Knorra.

Już wiem co swojemu Tż na obiad zrobię

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Piłam z mama herbatkę na werandzie i on do mnie" że się już 1,5 roku trzymam i nieźle wyglądam", chyba nie zauważyła tych 4 kg na plusie, może faktycznie wysportowana sylwetka wygląda nieco lepiej, co jak co ale do stycznie 2013 roku ćwiczę bardzo regularnie, kondycje mam niezłą i może i faktycznie wyglądam jak "zgrabna" a nie jak "rozgotowana" kluska
Widzisz, jak się ładnie opłaciło trzymanie diety i ćwiczenia ?! Patrz, jakbyś teraz jeszcze robiła coś, to by zniknęły te 4 kg na plusie ^^!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Tinekk Cholesterol... w tym wieku i przy takim zdrowym odżywianiu?! Dziwne strasznie...no ale lekarz wie lepiej. To powodzenia w takim razie w wytrwaniu w tej diecie, kiedy masz mieć kontrole żeby zobaczyć czy cokolwiek pomogła ta dieta?

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

W piątek robiłam panieński mojej przyjaciółce, jestem świadkową w tą sobotę ślub Panieński wyszedł zayebiście !!!!!! Zaczął się o 19 w domu, były gry i zabawy Potem na późny wieczór rezerwacja w klubie, tam jakieś zadania, w ogóle tylko ja z tą magdą do końca wytrzymałyśmy Wróciłam do domu nad ranem, ok 8, poszłyśmy jeszcze na śniadanie w plener, nad Odrę. Wrzuciłam ją do fontanny, w ogóle jakieś cuda na kiju, ale było super.
Ubrałam prześwitującą czarną bluzkę, a'la koszulowa, do tego spódniczkę w czarno-białe paski no i szpile do nieba, Tż się wydarł, że w tej prześwitującej bluzce wylądowałam w fontannie, ale cóż

Wgl to wrzucę wam fotkę mojej sylwetki, tylko bieliznę ubiorę Mam problemy żołądkowe, więc proszę się moim brzuchem nie przejmować.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 11:34   #4752
makaron91
Zadomowienie

Zośka, pokaż fotkę w kreacji z panieńskiego!
Stary 2014-06-30, 11:36   #4753
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Zośka, pokaż fotkę w kreacji z panieńskiego!
Nie mam Biegałam,latałam wszędzie, prawie mnie na fotkach nie ma ;( A jak jestem to tylko od pasa w górę, za stołem

Stary 2014-06-30, 11:39   #4754
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Nie mam Biegałam,latałam wszędzie, prawie mnie na fotkach nie ma ;( A jak jestem to tylko od pasa w górę, za stołem
Łeee, jestem zawiedziona
Stary 2014-06-30, 15:17   #4755
monika01011986
Zakorzenienie

hej

Ja dzisiaj podnieść się z łóżka nie mogłam... wczoraj poszłam spać po 2 bo z pracy wróciłam po północy, potem się kąpałam, tv pooglądałam chwilę, w telefonie wiadomości poczytałam i tak zeszło do 2. Dziś wstałam ledwo o 8 zawiozłam Kolina do przedszkola i poszłam dalej spać ale i tak dalej nie wyspana jestem :/ do tego znowu mnie brzuch napier.... :/ mam dość tego głupiego okresu :/ jak brałam tabletki to okresu prawie wcale nie miałam i nie wiedziałam co to ból brzucha a teraz to jakaś masakra po prostu, żyć się odechciewa :/ i jeszcze tyle czasu to trwa w moim przypadku
Jedyna dobra wiadomość to taka że dziś na wadze 62,9 brzuch jak balon ale waga spada więc jestem w szoku Nie sądziłam, że tak szybko ujrzę 62 Już tylko niecałe 3 kilo do mojego celu Jak zaczynałam dietkę w maju jakoś to waga pokazywała 68 kg więc 5 kg spadło

Dziś meczyk Niemcy - Algieria, będę oglądać oczywiście Remont łazienki póki co stoi bo w weekend się mężowi nic robić nie chciało no ale pracował całą sobotę bo fuchy miał więc wybaczam mu

Na obiad dziś miał być grill ale poszłam do sklepu po mięso na grilla a kupiłam milion innych rzeczy oprócz mięsa także zrobię ryż + pierś w sosie ziołowym z Knorra

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:

No tak, tu się uczy, chodzi do niemieckiej szkoły Z tą komunią to nie wiemy jeszcze jak zrobić, w mieście obok jest polski kościół i mógłby mieć polską komunię no ale tutaj nikt z rodziny nie przyjedzie bo za daleko i za drogo. A w PL komunie są w maju więc nam nie pasuje bo synek ma szkołe.

Mi tez nie chodził Wizaż

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:

Cieszę się

Noo niezła wyżerka same pyszności ! Mmmmmmm pierożki

Jak Ci to inne kobiety powiedziały że schudłaś to musi różnica być mega widoczna!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-30, 15:27   #4756
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia super taka mała paczka, w sam raz na raz i nawet jak smaczne to kontynuować grzechu obżarstwa nie można a i gratki z powodu spadającej wagi taka waga w trakcie okresu bardzo motywująca
Obecnie mieszkam tuż przy granicy zachodniej a pochodzę z okolic granicy wschodniej, więc prawie 700km pociągiem zostaje na cały lipiec, rzadko odwiedzam rodziców ale jak już jadę to na dłużej Pracuje zdalnie więc mogę sobie na to pozwolić, mąż na ostatni tydzień przyjedzie i autkiem zabierze mnie do domu

Dzięki No sama w szoku jestem że ta waga mi tak ładnie spada i wierzyć mi się nie chce że to tylko moja zasługa wkręcam sobie że to zasługa tego że tabsy rzuciłam może być to prawda no ale tego się nie dowiem no bo jak

To masz całą Polskę do przejechania! Sporo. My do granicy polskiej mamy 700 km więc wiem jak to daleko.
A ja myślałam że to trzeba mieszkać za granicą żeby nie widzieć rodziny i tęsknić za swoim rodzinnym miastem a jednak okazuje się że można mieszkać w tym samym kraju a i tak nie widywać rodziny zbyt często
Mężuś nie będzie tęsknił za Tobą? Tyle czasu bez żonki? Mój by mnie w życiu nie puścił

No oczywiście że wysportowana sylwetka wygląda lepiej Te Twoje 4 kilo to pewnie mięśnie dlatego mama nic nie zauważyła że przytyłas bo nie przytyłaś!

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
MONIA super ze brzuszek przestał boleć i po @ na pewno 62 ujrzysz na wadze :-*

Dziś już ujrzałam 62,9

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-30, 15:41   #4757
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dążę do 50 cm... ale przy mojej budowie, to już mogę się pożegnać z takim obwodem

Nigdy nie mów nigdy! Ja też tak myślałam jak się 2 lata temu odchudzałam. I mimo że wielkie uda mam całe życie to udało mi się zejść do 49 cm w udzie

Cytat:
Monia Ja chciałam mieć kolczyk w języku już od podstawówki, ale mama nie pozwalała, w gimnazjum musiałam się jeszcze jej słuchać ^^ No i w II LO pokłóciłam się kiedyś ze swoim facetem, szłam do domu patrzę salon pieringu - weszłam, zrobiłam i koniec historii :P U mnie wszystko szybko się goi, więc jako takiego problemu nie miałam. Bolało, wiadomo ale umiarkowanie, potem trochę spuchł to ssałam kostki lodu, płukałam co chwila szałwią, dentoseptem, po 2 tyg wymieniłam sztangę na krótszą, żeby mi tak po buzi nie latało, a teraz mam zwykłą metalową sztangę ze srebrną cyrkonią, ale chcę już go zmienić na inny
Co do jedzenia - na początku papki, ale po 2 dniach normalnie jadłam, musiałam się przyzwyczaić i tyle, ja to strasznie łatwo przeszłam

No ja bym córce tez nie pozwoliła w gimnazjum zrobić kolczyk w języku! Ja sobie w gimnazjum tatuaz na brzuchu zrobiłam to moja mama jak zobaczyła to mało zawału nie dostała, ale była afera... jezu! I tak długo go ukrywałam no ale w końcu się wydało :/
Fajna historia tego Twojego kolczyka Ty to twarda jesteś! Ja bym się nie odważyła jęzora przebić Faktycznie łatwo Ci to poszło bo słyszałam, że jest o wiele gorzej

Cytat:
Monia Gratulację spadku wagi !!! Trawniki - szok ! :O Masakra jak to wygląda...

Już wiem co swojemu Tż na obiad zrobię
No strasznie to wygląda ale tak jest co roku w lato. Miesiąc bez deszczu, codziennie silne słońce i wysokie temperatury tak własnie z trawą robią. Niedawno mieliśmy tu po 38 stopni a deszcz ostatnio w maju padał. Dopiero od dwóch dni znowu pada więc wszystko może odżyje

Twój TŻ je mięso? Ten sos/krem to ziołowy z Knorra a nie koperkowy, pomyliło mi się

Cytat:
W piątek robiłam panieński mojej przyjaciółce, jestem świadkową w tą sobotę ślub Panieński wyszedł zayebiście !!!!!! Zaczął się o 19 w domu, były gry i zabawy Potem na późny wieczór rezerwacja w klubie, tam jakieś zadania, w ogóle tylko ja z tą magdą do końca wytrzymałyśmy Wróciłam do domu nad ranem, ok 8, poszłyśmy jeszcze na śniadanie w plener, nad Odrę. Wrzuciłam ją do fontanny, w ogóle jakieś cuda na kiju, ale było super.
Ubrałam prześwitującą czarną bluzkę, a'la koszulowa, do tego spódniczkę w czarno-białe paski no i szpile do nieba, Tż się wydarł, że w tej prześwitującej bluzce wylądowałam w fontannie, ale cóż

Wgl to wrzucę wam fotkę mojej sylwetki, tylko bieliznę ubiorę Mam problemy żołądkowe, więc proszę się moim brzuchem nie przejmować.
eee super!! Musiało być mega wesoło Ty to wariat jesteś
Czekamy na fotki!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-06-30, 16:10   #4758
zooska
Zakorzenienie

Monia Mój obecny Tż to zażyły mięsożerca, codziennie musi wszamać jakieś coś, bo inaczej zachowuje się jak baba przed @ Także jak na grilla idziemy czy coś, to zawsze jakieś kurczaki w pojemniki, a dla siebie cukinia Ale wiesz... to bydle wielkie jest, 2 m i 100 kg wagi robi swoje ^^

Powiem szczerze... ja swojej córce też bym nie pozwoliła zrobić tak wcześnie kolczyka Ach, ta hipokryzja, a z Twoim tattoo w tak młodym wieku, to byś u mnie miała mega wielką awanturę

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
[/COLOR]

Nigdy nie mów nigdy! Ja też tak myślałam jak się 2 lata temu odchudzałam. I mimo że wielkie uda mam całe życie to udało mi się zejść do 49 cm w udzie
Ja nawet jak ważyłam 54 kg, to nie miałam 50 cm w udzie Więc... wątpię ;(

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:

Dziś już ujrzałam 62,9

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Dzisiaj zrobiłam kotleciki z marchewki i cukinii, wszamałam z młodymi ziemniaczkami i zsiadłym mlekiem na obiad Potem robiłam placki z bakłażana, to się skusiłam na 1 tylko :P A na śniadanie miałam sałatkę makaronową, bo szkoda było wyrzucić, a mała miseczka została - z selerem konserwowym, kukurydzą, brokułem

Rano nałożyłam olej na włosy, dopiero przed chwilą umyłam, nałożyłam maskę z Lorys z efektem wężowego olejku jakąś
https://www.google.pl/search?q=maska+lorys+z+w% C4%99%C5%BCowym+jadem&cli ent=firefox-a&hs=y1d&rls=org.mozilla: plfficial&channel=fflb& source=lnms&tbm=isch&sa=X &ei=mm-xU7LuMLTN7AbYiIGoBA&ved=0 CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=6 57#channel=fflb&q=maska+l orys+z+snake+oil&rls=org. mozilla:plfficial&tbm=i sch&facrc=_&imgdii=_&imgr c=tNYvezZOKO-EDM%253A%3Bh5Ka5LEr_pdTyM %3Bhttp%253A%252F%252F4.b p.blogspot.com%252F-OaoinbunAdM%252FTpHlW1BpV 9I%252FAAAAAAAADkA%252FMY uIW3nqCdY%252Fs1600%252F0 163-maska%252Blorys.JPG%3Bhtt p%253A%252F%252Fkosmetyki-orlicy.blogspot.com%252F2 011%252F10%252Fsther-lorys-nawilzajaca-odzywka-do.html%3B600%3B450

ta o, fajnie nawilża Mam jeszcze zamiar kupić w aptece tabletki drożdżowe i wapno, będę sobie łykać przez miesiąc, zobaczymy jakie efekty będą...

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2014-06-30 o 16:12
Stary 2014-06-30, 19:26   #4759
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilę Trzymajcie kciuki jutro
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 00:35   #4760
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko na chwilę Trzymajcie kciuki jutro
!!!!!!!!!!

Stary 2014-07-01, 12:04   #4761
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No tak, tu się uczy, chodzi do niemieckiej szkoły Z tą komunią to nie wiemy jeszcze jak zrobić, w mieście obok jest polski kościół i mógłby mieć polską komunię no ale tutaj nikt z rodziny nie przyjedzie bo za daleko i za drogo. A w PL komunie są w maju więc nam nie pasuje bo synek ma szkołe.

Mi tez nie chodził Wizaż
aaaa to fajnie widzę że się fajnie zaaklimatyzowaliście zazdroszczę że tak wszyscy razem tak rodzinnie
Widziałam na zdjęciach że ten młodszy Synek już taki duży ale wciąż Piękny !! a Ty pracujesz tam ?

Ps. Lubie czytać Twoje długie posty aa i zdjęcia dodała 2 do albumu najaktualniejsza JA
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 13:15   #4762
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
aa i zdjęcia dodała 2 do albumu najaktualniejsza JA
NO i co walisz głową w mur?! Ładnaś !!!!!!!!!! !!!

Stary 2014-07-01, 15:39   #4763
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

No to jestem juz oficjalnie panią mgr :P a tymczasem ide z Tz na obiad i chyba sobie sprawie jakąś zabawke w nagrode
Stary 2014-07-01, 16:17   #4764
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No to jestem juz oficjalnie panią mgr :P a tymczasem ide z Tz na obiad i chyba sobie sprawie jakąś zabawke w nagrode
Należy się porządna nagroda !!!!!!

Stary 2014-07-01, 17:41   #4765
migotenka
Zadomowienie

Ja juz po obiadku dzisiaj pracowałam 8h do 16 czas zleciał szybko ale zmęczona jestem więc ide lulu.

Tak w ogóle to gdzie jest HEROINE I MEDZIK??? Laski co tam porabiacie?

COCKTAIL gratulacje :-*

Stary 2014-07-01, 18:14   #4766
meeedzik
Zakorzenienie

Migotenka jestem jestem ale nie mam kiedy i co pisać

Cocktail gratki
Stary 2014-07-01, 18:35   #4767
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dziękuje

Medzik teraz jak bede na wakacje może na dłużej w gł to trzeba sie spotkać, bo ostatnio to zawsze po coś i czasu brak ;/ jutro też jade bo ściągam aparat i mam lekarza musze pozałatwiać wszystko i wracam do Op w czwartek ;/
Stary 2014-07-01, 19:41   #4768
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail koniecznie daj znać jak przyjedziesz na dłużej
Stary 2014-07-01, 20:50   #4769
migotenka
Zadomowienie

Pospałam dwie godzinki i już jestem po kolacji
dzisiaj zatrudnili nową dziewczynę i jeszcze jedną mają zatrudnić bo jedna złożyła wypowiedzenie, także mam nadzieję że umowę przedłużą ale to się okaże jeszcze
Mama była dzisiaj mnie umówić do mojej fryzjerki i dupa bo urlop będzie miała w tym czasie i teraz nie wiem do kogo się zapisać, podobno jakiś nowy chłopak jest w mojej miejscowości który fajnie robi fryzurki wiec może do niego się zapiszę hm...

Medzik jak to nie masz o czym pisać coś na pewno się znajdzie
dawaj tu swoje zdjęcie na pewno pięknie jesteś opalona

Cocktail i jak zabawka kupiona?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Zosia o widzę na panienskim poszalałaś i zdjęcie poproszę nawet od połowy w górę może być musiałaś świetnie wyglądać
no i na weselu porób dużo zdjęć
ja jestem zaproszona na panieński ale raczej nie dam rady pojechać bo bym musiała mieć 3 weekendy w sierpniu wolne a to już ciężko heh

Monia wiedziałam że szybko ujrzysz 62 ! ładnie Ci ta waga spada
jak tam remoncik idzie?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

właśnie sączę martini royale z racji że jutro mam nockę to dzisiaj opijamy naszą rocznicę heh więc uciekam

piszcie żeby było co nadrabiać

Stary 2014-07-01, 21:25   #4770
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cocktail i jak zabawka kupiona?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Zosia o widzę na panienskim poszalałaś i zdjęcie poproszę nawet od połowy w górę może być musiałaś świetnie wyglądać
no i na weselu porób dużo zdjęć
ja jestem zaproszona na panieński ale raczej nie dam rady pojechać bo bym musiała mieć 3 weekendy w sierpniu wolne a to już ciężko heh

Monia wiedziałam że szybko ujrzysz 62 ! ładnie Ci ta waga spada
jak tam remoncik idzie?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

właśnie sączę martini royale z racji że jutro mam nockę to dzisiaj opijamy naszą rocznicę heh więc uciekam

piszcie żeby było co nadrabiać
Nie Zawsze mam pecha juz drugi raz się przymierzam i nie ma teg co chce w sklepie ;/ musze czekać aż dowiozą towar

Ja piję z Tż martini asti z okazji mojego mgr Dbre te martini royal ? bo chciałam dzisiaj kupić rosato, ale wyczytałam, że to napój winopochodny to wolałam wino musujące

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2014-07-01 o 21:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości