Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-30, 17:25   #3721
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Elrosa jak nastrój na 5 dni przed?
Właśnie wróciłam ze SPA wszystko już ogarnięte, teraz mam zamiar do samego ślubu się relaksować i niech to inni koło mnie skaczą!

Wkurzyłam się nieco na naszego świadka, zamiast zaaprobowanego przeze mnie scenariusza kawalerskiego zrobił kompletnie co innego (zamiast gokartów skok na spadochronie i wizyta w klubie z tańcem na rurze...). Dziwna jestem, bo bardziej mnie wkurzył ten spadochron, ale awanturę zrobiłam im na tle tańczących panienek - teraz obaj chodzą koło mnie na paluszkach i próbują "odkupić" przewinienie
Stary 2014-06-30, 17:32   #3722
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

nadrobiłam Wasze posty, ale tak mnie boli głowa, że nawet nie mam nic ciekawego do powiedzenia

Lg, piękny ten grzebyk
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 17:46   #3723
Le_lena
Raczkowanie

Lg - przepiekny grzebyk i włosy

Lemon - dziękuje za cynk w sprawie spowiedzi, zatem nie będę zwlekać i postaram się wyciągnąć tż w najbliższą niedzielę

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-06-30 o 17:48
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 18:01   #3724
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam ze SPA wszystko już ogarnięte, teraz mam zamiar do samego ślubu się relaksować i niech to inni koło mnie skaczą!

Wkurzyłam się nieco na naszego świadka, zamiast zaaprobowanego przeze mnie scenariusza kawalerskiego zrobił kompletnie co innego (zamiast gokartów skok na spadochronie i wizyta w klubie z tańcem na rurze...). Dziwna jestem, bo bardziej mnie wkurzył ten spadochron, ale awanturę zrobiłam im na tle tańczących panienek - teraz obaj chodzą koło mnie na paluszkach i próbują "odkupić" przewinienie
U mnie się nie mówi o tych wieczorach. Ani o organizacji ani po imprezie. Po co mam się denerwować lub on?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 18:06   #3725
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy nie dostaniemy na ślub najbardziej oryginalnego prezentu, a mianowicie... kibla
Siostra ze szwagrem kupili zły i na biegu kupowali drugi. Zapytali czy nie chcemy odkupić (jeżeli da się go u nas podłączyć), bo będziemy robili po ślubie remont. No i się zastanawiamy czy jest sens, zęby dawali nam kasę w kopercie, za którą kilka dni po ślubie odkupimy od nich to cudo, czy nie lepiej dostać prezent rzeczowy Szwagier już nawet wpadł na szatański pomysł, ze dostaniemy prezent na sali, żebyśmy otworzyli przy wszystkich
To jest chyba post miesiąca

Dotka90 za dobór sukienki i koszuli!

Cytat:
Napisane przez oluska227887
Bez kamizelki i z muchą. Prawdopodobnie blogerzy modowi uznaliby to za "fo pa", ale mamy to gdzieś, TŻ i tak będzie wyglądał jak milion dolarów
Właśnie też (mimo wszystko ) namawiam swojego TŻ na muchę! Wyglądałby b o s k o !

Cytat:
Napisane przez Le_lena
Odnośnie kamizelki - też się na nią nie zdecydujemy, natmiast chciałabym okropnie, żeby TŻtowi pasował pas smokingowy
Kurcze, też bym swojego w pasie widziała, ale do tego trzeba właśnie smoking, a gdzie on będzie w takim później chodził?

Anesthesia Audi! A jak chce TŻ?

Lg_ago CUDNY! Gdzie taki dorwałaś?

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop
Konkardia świetne te anioły! długo czekaliście na wykonanie?
Nie Jeden był do zakupu na stronie, więc praktycznie był od ręki, a na drugi czekaliśmy 7 dni. Kobieta, która je wykonuje napisała nam przed zamówieniem, że trzeba czekać 10 dni, więc nawet szybciej udało jej się je wykonać Jeśli chcesz, mogę Ci pokazać jeszcze parę zdjęć jak wyglądają z bliska itd. My je widzieliśmy na targach, więc na żywo zrobiły wrażenie, a jak teraz się ma swoje dla swoich rodziców, to już w ogóle... Extra uczucie

Cytat:
Napisane przez Elrosa
dla tej Pani! To się nazywa zdrowe podejście

Dziewczyny! Gratuluję załatwionych spraw! Nie piszę do każdej z osobna, bo już raz mi wcięło mi niektórych cytowanie ( ?) i nie mam zbytnio czasu na powtórne wklejanie...
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 18:15   #3726
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jumapili Pokaż wiadomość
wczoraj nie dzialal mi wiaz :-( odmawialo mi otworzenia strony
)
mi tez, dzisiaj czasami to samo

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Co sądzicie? Dopłacać do Audi, czy brać Tiguana?
ja bym brałą Tiguana, wreszcie cos innego no i jedziesz wyzej niz wszyscy

Daję z siebie 200%
Stary 2014-06-30, 18:38   #3727
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Anesthesia nie strasz mnie ! Ja welon zamówiłam w czwartek i mam nadzieję, że do środy max mi przyjdzie ! Jak mejlowałam z babką, to pisała, że mają 48 godzin od złożenia zamówienia na wysłanie. Wzięłam paczkę pocztową priorytetową.

Jak dorwałam w końcu grzebyk, który ostatnio mocno poszukiwałam. Tak to jest, gdy czegoś się zachciewa na ostatnią chwilę !
Nie martw się, ja tak jak pisałam, miałam list ekonomiczny żeby doszedł!
A grzebyk przepiękny

Lemon, ale pracowity weekend! Idziecie z zapraszaniem jak burza, niedługo wyjdzie na to, że jako jedyna wrześniówka zostanę w tyle!
Dzięki za rady - co do robota, jednak zdecydowaliśmy się na kasę, uzbieramy może na samochód albo na podremontowanie domu - mieszkanie mamy nowe, ale trzeba wykończyć taras
Co do sukienki mamy, planujemy właśnie rozświetlające perły i ładny makijaż, do tego beżowy szal i mam nadzieję namówić ją na jasną torebkę i buty
Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Anesthesia Audi! A jak chce TŻ?
TŻtowi wszystko jedno On nie widzi sensu w wynajmowaniu samochodu Ale chyba nawet bardziej mu się Volkswagen podoba

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
ja bym brałą Tiguana, wreszcie cos innego no i jedziesz wyzej niz wszyscy
Choć jedna Ja zawsze lubiłam takie niby-terenowe auta więc trochę mnie do niego ciągnie, poza tym zawsze wychodzi taniej. Audi A6 jest bardzo popularne na ślubach i b. mi się podoba, ale sama nie wiem czy warto dopłacać 70zł, które mogłoby iść np. na winietki
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 19:00   #3728
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Ja to jakaś dziwna jestem bo ja zawsze majac do wyboru suva i limuzynę to bralabym suv w koncu do slubu jade X3

Stary 2014-06-30, 19:03   #3729
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

Choć jedna Ja zawsze lubiłam takie niby-terenowe auta więc trochę mnie do niego ciągnie, poza tym zawsze wychodzi taniej. Audi A6 jest bardzo popularne na ślubach i b. mi się podoba, ale sama nie wiem czy warto dopłacać 70zł, które mogłoby iść np. na winietki

sama sobie odpowiedziałas na pytanie bierz terenowe i reszta na winietki

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Ja to jakaś dziwna jestem bo ja zawsze majac do wyboru suva i limuzynę to bralabym suv w koncu do slubu jade X3

Ja też

Daję z siebie 200%
Stary 2014-06-30, 19:07   #3730
karolinuuusia
Zakorzenienie

tak w ogóle to chyba świadkową obraziłam kupiła sobie sukienkę tiulową na dole.. a ja napisałam jej, ze tylko nie tiulową... i tak się zaczęło, zaczęły się wywody, że mi ciężko dogodzić.. to coś złego, ze wyraziłam swoje zdanie? Nie chciałam żeby ona miała tiulowej, bo ja mam tiulowy dół i to tak dla mnie dziwne, a wiedziała..

doszło do tego, że powiedziałam jej że bardziej przeżywa świadkowanie, niż ja swój ślub..
a ona że moze odstąpić od tego

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2014-06-30 o 19:09
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 19:07   #3731
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Lusija my pierwotnie zaprosiliśmy 85 osób, a będzie u nas 74 gości. Z tego 15 z listy rezerwowej... trudno, ich strata

Dziś powinnam dostać paczkę z filiżankami dla rodziców. Są absolutnie cudowne, w piątek dostałam ich zdjęcia jeden komplet jest różowy, a drugi czerwony, żeby nie były identyczne. Najmocniej polecam panią Aleksandrę z AK-Art&Garden
prześliczne

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
W New Yorkerze widziałam ostatnio mnóstwo fajnych i całkiem niedrogich kostiumów

Bez kamizelki i z muchą. Prawdopodobnie blogerzy modowi uznaliby to za "fo pa", ale mamy to gdzieś, TŻ i tak będzie wyglądał jak milion dolarów
a czemu bez kamizelki i mucha to fo pa?
Moim zdaniem czysta klasyka i stajl

Cytat:
W ten weekend zaczęliśmy rozwozić zaproszenia. Rozdaliśmy 6 szt + rodzicom. Obydwie mamy się popłakały jak czytały treść
dlatego właśnie nie mogę się doczekać wręczania zaproszeń rodzicom

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Byliśmy dać na zapowiedzi - poszło gładko.
Pierwsze będą już za tydzień wygłoszone.
Wypytałam o koszty ceremoni i co teraz musimy donieść /załatwić. Wiem wszystko. Proboszcz okazał się bardzo pomocny a taki miałam stres - zwłaszcza przed "badaniami" Wczoraj rozmawiałam z zeszłoroczną PMką , powiedziała mi, że w tych pytaniach są również takie o antykoncepcje i o to gdzie się poznaliśmy. Byłam średnio nastawiona na te badania - jednak ksiądz o nic nie pytał. Spisał nazwiska -zna moją rodzinę bardzo dobrze, więc może to podziałało. Powypełniał sobie jakieś rubryczki , a nam zadawał pytania normalne - typu czy nie bierzemy ślubu z nieprzymuszonej woli itp.
Nawet nie padło pytanie o wspólne mieszkanie a cała chodziłam zestrosowana i nawet TŻta zestresowałam
Oby dalej tak gładko poszło Dostaliśmy również karteczki do spowiedzi i taką z prośbą o wygłoszenie zapowiedzi w parafi TŻ
Powiem nawet, że było super

Kolejna rzecz odhaczona na 117 DDŚ
o kurde już zapowiedzi macie?

Cytat:
Nie wiem czy nie dostaniemy na ślub najbardziej oryginalnego prezentu, a mianowicie... kibla
Siostra ze szwagrem kupili zły i na biegu kupowali drugi. Zapytali czy nie chcemy odkupić (jeżeli da się go u nas podłączyć), bo będziemy robili po ślubie remont. No i się zastanawiamy czy jest sens, zęby dawali nam kasę w kopercie, za którą kilka dni po ślubie odkupimy od nich to cudo, czy nie lepiej dostać prezent rzeczowy Szwagier już nawet wpadł na szatański pomysł, ze dostaniemy prezent na sali, żebyśmy otworzyli przy wszystkich
hahahaha mega prezent!
I seriooo czasem uważam, że takie praktyczne prezenty są najlepsze

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Szukam prezentu dla Tż z okazji ślubu i trochę mi się już prezenty wyczerpały. Ma ktoś jakieś ciekawe pomysły. Byle nie żadne kurzołapy bo nie lubimy takich rzeczy . Ostatecznie jak nic nie wymyśle to zastanawiam się nad Samsung Gear fit - to ten inteligentny zegarek który się łączy ze smartfonem. Przez te 8 lat wyczerpałam chyba wszystkie moje pomysły:P
uuu to na bogato ten prezent
Ja myślałam o zwyczajnym zegarku

Lg_ago świetny grzebyk
skąd masz?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 19:11   #3732
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

to co robicie jak pozostali nie dadza znac, dzwonicie?

czekamy do ok 10-15 lipca i dzwonimy, do śluby wtedy zostanie miesiąc, więc ok

Alicja

Stary 2014-06-30, 19:17   #3733
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
tak w ogóle to chyba świadkową obraziłam kupiła sobie sukienkę tiulową na dole.. a ja napisałam jej, ze tylko nie tiulową... i tak się zaczęło, zaczęły się wywody, że mi ciężko dogodzić.. to coś złego, ze wyraziłam swoje zdanie? Nie chciałam żeby ona miała tiulowej, bo ja mam tiulowy dół i to tak dla mnie dziwne, a wiedziała..

doszło do tego, że powiedziałam jej że bardziej przeżywa świadkowanie, niż ja swój ślub..
a ona że moze odstąpić od tego
To ją bym się obrazila na twoim miejscu. Skoro ot tak może odstąpić to nie traktuje tego poważnie,za to strój bardzo
A swoją droga tiulowy dol kojarzy mi się z księżniczkami a w tym dniu masz nią być ty !
ją że swoją świadkówa Nie miałyśmy co ustalać bo ona wie co wypada a co nie i na co ją się nie zgadzam. Bardzo chciałam żeby miała czerwoną żeby była kontrastówa do mnie ale źle wygląda w tym kolorze i ma intensywny blady róż. Jest z jedwabiu zwiewna Ale elegancka. Jestem zadowolona z jej wyboru.

Daję z siebie 200%
Stary 2014-06-30, 19:18   #3734
asiulek8
Wtajemniczenie

Dziewczyny z Warszawy i okolic

Mam przeogromna prośbę - pytanie. Gdzie wasi TŻ'towie kupowali garnitury w Warszawie bądź okolicach? Wszystkie sieciówki odpadają tzn. Bytom, Vistula itp. Chodzi mi o salony/sklepy stricte z garniturami bez żadnych innych dupereli. Mamy problem z doborem rozmiaru. A nigdzie nie chcą rozkompletować

Błagam o jakieś namiary

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 19:34   #3735
Linaewen
Zakorzenienie

A tak zapraszam na ślub:
(kolory trochę przekłamane, bo późno a za oknem strugi deszczu. Mój telefon słabo robi zdjęcia przy sztucznym świetle).

Zaproszenie jest z małym zabiegiem 3D.

Oczywiście haft własnoręczny. Więcej w klubie.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:08   #3736
activelifestyle
Rozeznanie

Izuniaa89 - To będzie piękny ślub
Trzymam kciuki za plener uda się to załatwić A jaką suknię sobie wymarzyłaś?

bardorja - wreszcie jakieś pozytywne wiadomości Gratuluję potwierdzenia Fajnie mieć takich przyjaciół

marlenqa22 - nie martw się to normalne

Cytat:
My dzwonimy prawie do wszystkich Jeśli ktoś nie da znać to na 100% dzwonimy... Nawet jeśli powiedział od razu, że przyjdzie. Chcemy się upewnić po prostu. Są też osoby z którymi widujemy sie bardzo często więc to wiadomo ustalimy 'oko w oko'

Panna Izabela - czekam na fotki butów za obronę! Dasz radę

jumapili - mi też nie działał wczoraj...
ale długo tańczycie My planujemy max 3 minuty

Lg_ago - grzebyk

Lemon_Drop - gratuluję załatwionych spraw

karolinuuusia - nieciekawie się zrobiło Pogadajcie na spokojnie. Mnie by sie zrobiło przykro jakby mi ktoś powiedział, że może odstąpić, ale tez nie byłabym zadowolona jeśli by mi się mówiło w co mam się ubrać. Ja bym się chyba nie przejęła, że tak się ubierze. Pamiętaj, że to Ty będziesz królową tego balu a nie ktoś inny

Linaewen - zaproszenia

Dla dziewczyn, które nie są zadowolone ze strojów swoich druhen, mam czy gości mam coś dla pocieszenia. Moja kuzynka zakłada tę oto kreację (opisana jest jako sukienka do ślubu można podpatrzeć TU
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:08   #3737
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:

mamy do jutra powtierdzenie, zaznaczylismy na karcie potwierdzen kto dal znac i bedzie a kto nie dal znac i do tych osob dzwonimy jezeli sie okresla od razu to plus dla nas jezeli nie dajemy im 24h jeden dzien wiecej i prosimy o telefon jaka decyzja zostala podjeta, jezeli w tym dniu to bedzie 2 lipca nie dostaniemy odpowiedzi to taktujemy to jako odmowę.

Jak juz ustalimy liste tych potweirdzonych na pewno, a chcemy to zrobic 3 lipca, zobaczymy ile tych gosci bedzie. mamy miec minimum 100osob, jezeli bedzie mniej to mamy jeszcze czas czyli zostaja 2 miesiace do slubu i moge na wesele zaprosic tych ktorzy sa na poczatku listy gosci zaprosoznych tylko na slub. i wtedy dla nich na zaproszeniu potwierdzenie bedzie do 1 sierpnia.
co o tym sadzicie?
Uważam, że to dobre wyjście. My robimy podobne, z tym , że czekamy do 10 lipca.

Cytat:
Mimi, strasznie to przykre... a taka wymówka to już w ogóle żart, 5km to jest NIC... Ale fakt, że czasami osoby zapraszane na ślub w ogóle nie czują się zobowiązane do pojawienia się na ceremonii i zwyczajnie nie chce im się na tą okazję szykować - przyznaję, że sama tak mam, ale jeśli byłby to ślub bliskiej mi koleżanki, to bym poszła.
Dziękuję za pamięć o zdjęciach!

My dzisiaj byłyśmy z mamą na zakupach. Kupiła sobie sukienkę, w której się dobrze czuje Granatowa, z koronką i subtelnymi cekinami, w głęboki dekolt V, który jej niesamowicie służy. I nawet kupiła sobie już do niej biustonosz Sukienka śliczna, choć jednak żałuję, że ciemnograntowa, ale mama się w takiej najlepiej czuła, to niech taką ma Mierzyła też śliczny beż, no ale niestety on ją troszkę pogrubiał (rozm. 52). Cieszę się, bo widzę, że jej ten strój bardzo odpowiada Tylko żal mi, bo tata powiedział, że sukienka jak na pogrzeb, a nie na wesele... ja też mam odrobinkę takie zdanie, w sensie, że za ciemna, no ale mama się w takiej najlepiej czuła, więc na nią nie naciskałam - widzę, że to był strój, jakiego szukała.

Mam też na oku dwa samochody i chętnie poznam Wasze zdanie:
No widzisz... zapraszam i jeszcze chyba za mało...

Gratuacje dla mamy za udane zakupy

Z jednej strony mam słabość do limuzyn i wybrałabym czarne a6, ale z drugiej jak ktoraś z dziewczyn napisała - a6 mają prawie wszyscy a suvem jest większa wygoda wiec wg mnie weż tiguana

Cytat:
Witam się
Dawno mnie tu, na forum nie było. Ale podczytywałam w miarę możliwości ! Ostatnie dni były mocno kłopotliwe.
Jak dorwałam w końcu grzebyk, który ostatnio mocno poszukiwałam. Tak to jest, gdy czegoś się zachciewa na ostatnią chwilę !
Przepiękny grzebyk i piękne włosy

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ufff w końcu was nadrobiłam!

Mieliśmy z TŻ bardzo pracowity weekend:

Mimi gratki za garnitur i potwierdzenia od gości komplet gości, to znaczy że nikt wam nie odmówił??

Mimi a nie możesz jeszcze w jakiejś rozmowie wspomnieć że oczywiście zapraszasz je wszystkie?
Dzięki. Wiesz co, robiąc liste gosci zaprosilismy takich pewniaków i osoby, ktore nalezy zaprosic ale i tak nie przyjdą bo nie chodzą do nikogo - ok 8 osób. Okazało się jednak, że te osoby ktore miały nie przyjsc PRZYJDĄ bo to ostatnie wesele w rodzinie na jakis dluzszy okres, a odpadły 2 pary więc jeszcze wyszło , że jest ponad komplet!! Ale dziś dzowniło kilkoro gości, że przyjadą ale bez dzieci więc na razie jest tyle ile miało być czyli równo 140... Liczyliśmy, że w porywach będzie 120 pare a tu zonk

Wspominałam już z 2 razy żeby przyszły wszystkie....

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
ja nie rozumiem dlaczego ludzie oczekują zawsze czerwonego dywanu i szampana z truskawkami i limuzyny powinny baby się cieszyć, że w ogóle je gdziekolwek zapraszasz
nie powinno być Ci przykro, bo to ich wybór i tyle
No taak, ale wiesz liczyłam, że bedą

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
A tak zapraszam na ślub:
(kolory trochę przekłamane, bo późno a za oknem strugi deszczu. Mój telefon słabo robi zdjęcia przy sztucznym świetle).

Zaproszenie jest z małym zabiegiem 3D.

Oczywiście haft własnoręczny. Więcej w klubie.
Pięknie

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:17   #3738
say-hello
Zakorzenienie

Active, poważnie zakłada taką sukienkę?! białą ?! ja pier... co za brak klasy i wyczucia..
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:25   #3739
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Active, poważnie zakłada taką sukienkę?! białą ?! ja pier... co za brak klasy i wyczucia..
Jak ja zawsze twierdzę, że nie będę mieć problemu kto jaki kolor sukienki założy, to jakby ktoś u mnie założył białą sukienkę w dodatku o takim fasonie to bym się delikatnie wkurzyła
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:30   #3740
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
u mnie tak samo..

TZ dzwonił do wszystkich.... okazało się że będzie 11 osob z rodziny Macka wraz z jego siostra i rodzicami.... reszta odmówiła....
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:30   #3741
Lg_ago
Zadomowienie

Konkardia, mojakaren, Dotka90 Glitter Były też inne, ale nawet nie wiem jak wyglądają, bo ten całkowicie mnie urzekł ! Cen też fajna, bo 50 zł

Cytat:
Nie martw się, ja tak jak pisałam, miałam list ekonomiczny żeby doszedł!
Dzisiaj mają wysłać, więc powinien dotrzeć !

activelifestyle Ty se chyba żartujesz z tą kuzynką?

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 20:52   #3742
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
TZ dzwonił do wszystkich.... okazało się że będzie 11 osob z rodziny Macka wraz z jego siostra i rodzicami.... reszta odmówiła....
a ile zapraszaliście?

Alicja

Stary 2014-06-30, 20:52   #3743
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Witam się na nowym wątku i wszystkim świeżo upieczonym żonkom życzę wszystkiego najcudowniejszego na nowej drodze życia

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 21:00   #3744
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Niestety... Zawsze mówiła, że marzyła o takiej krótkiej sukience i jak ją zobaczyła to od razu pomyślała, że ją założy na moje wesele...

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Jak ja zawsze twierdzę, że nie będę mieć problemu kto jaki kolor sukienki założy, to jakby ktoś u mnie założył białą sukienkę w dodatku o takim fasonie to bym się delikatnie wkurzyła
Ja też nie mam z tym problemu, ale w tym wypadku jest mi przykro, bo trochę to lekceważące z jej strony
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 21:02   #3745
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Niestety... Zawsze mówiła, że marzyła o takiej krótkiej sukience i jak ją zobaczyła to od razu pomyślała, że ją założy na moje wesele...

Ja też nie mam z tym problemu, ale w tym wypadku jest mi przykro, bo trochę to lekceważące z jej strony
Rozumiem, też by mi się przykro zrobiło
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 21:06   #3746
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Nie Jeden był do zakupu na stronie, więc praktycznie był od ręki, a na drugi czekaliśmy 7 dni. Kobieta, która je wykonuje napisała nam przed zamówieniem, że trzeba czekać 10 dni, więc nawet szybciej udało jej się je wykonać Jeśli chcesz, mogę Ci pokazać jeszcze parę zdjęć jak wyglądają z bliska itd. My je widzieliśmy na targach, więc na żywo zrobiły wrażenie, a jak teraz się ma swoje dla swoich rodziców, to już w ogóle... Extra uczucie
Już ją wyguglałam, ale dzięki piękne są te anioły mnie naprawdę urzekły, mam nadzieję że TŻ też się spodobają

Cytat:
Lemon, ale pracowity weekend! Idziecie z zapraszaniem jak burza, niedługo wyjdzie na to, że jako jedyna wrześniówka zostanę w tyle!
Dzięki za rady - co do robota, jednak zdecydowaliśmy się na kasę, uzbieramy może na samochód albo na podremontowanie domu - mieszkanie mamy nowe, ale trzeba wykończyć taras
Co do sukienki mamy, planujemy właśnie rozświetlające perły i ładny makijaż, do tego beżowy szal i mam nadzieję namówić ją na jasną torebkę i buty
An ważne żebyście wy byli zadowoleni super, że macie "wyższy" cel na który zbieracie
I spokojnie, na pewno wszystkie zdążymy z zaproszeniami! Nam zostało jeszcze 48, a to wcale niemało

Lin za zaproszenia!

Active trochę przegięcie z tą sukienką... ma parcie na ołtarz czy o co jej chodzi??
Stary 2014-06-30, 21:07   #3747
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dziękuję za opinie co do autka I jedno i drugie ma swoje plusy, troszkę mnie ciągnie do eleganckiego Audi, no ale pojedziemy oglądać na żywo Volkswagena i pewnie padnie na niego

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dla dziewczyn, które nie są zadowolone ze strojów swoich druhen, mam czy gości mam coś dla pocieszenia. Moja kuzynka zakłada tę oto kreację (opisana jest jako sukienka do ślubu można podpatrzeć TU
What?! Normalnie nie mam za dużo przeciwko jasnym sukienkom, ba, nawet białym, ale ta jest zdecydowanie zbyt "ślubna" wg mnie... nie dość, że biała, to jeszcze te perełki i koronka... masakra...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 21:29   #3748
Buczorek
Raczkowanie

ane3kaa , karolinusia mam tak samo.. do dzisiaj potwierdzenia a telefonów jak na lekarstwo. oj jutro będzie ciężki dzień

active- naprawdę kuzynka nakłada taką sukienkę??? może chce cię tylko podpuścić i to taki 'żarcik'..
Stary 2014-06-30, 21:38   #3749
bardorja
Zadomowienie

Dziewczyny
Mój też zaprosił jakąś ciotkę z os tow a właściwie to jego rodzice. i dziś ona zadzwoniła do mojej teściowej i powiedziała że ona przyjdzie ale zamiast osoby towarzyszącej zabierze że sobą syna i córkę... dodam że oni nie byli oddzielnie zapraszani, ah i są to osoby dorosłe..
teściowa oczywiście się zgodziła
Oni płacą za swoich gości więc mi to zwisa ale dziwnie trochę, nie?

Daję z siebie 200%
Stary 2014-06-30, 21:46   #3750
cude
Zadomowienie

alloffkowa, przydatne urządzonko

Anesthesia, może niekoniecznie skrzynki na wino, a np. pudełeczka z biżuterią dla Mam, a dla Tatusiów coś innego w takich pudełeczkach. I też pomyślałam o dwóch skrzynkach.

enzunio, świetny film Mam pytanko o nr stołów. Jak się trzymają i z czego są zrobione?

Le_lena, mogę dostać także namiary?

fascinata , podobnie jak u oluski, bez kamizelki i z muchą

corn, Lemon_Drop

asiulek8, w morianim - poprawki krawieckie w cenie

Lg_ago, śliczny grzebyk, skąd?

Kochane, ile takie filiżanki kosztują?

I czy któraś ma pomarańczowe wesele?
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości