|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Właśnie wróciłam ze SPA
wszystko już ogarnięte, teraz mam zamiar do samego ślubu się relaksować i niech to inni koło mnie skaczą!Wkurzyłam się nieco na naszego świadka, zamiast zaaprobowanego przeze mnie scenariusza kawalerskiego zrobił kompletnie co innego (zamiast gokartów skok na spadochronie i wizyta w klubie z tańcem na rurze...). Dziwna jestem, bo bardziej mnie wkurzył ten spadochron, ale awanturę zrobiłam im na tle tańczących panienek - teraz obaj chodzą koło mnie na paluszkach i próbują "odkupić" przewinienie
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
nadrobiłam Wasze posty, ale tak mnie boli głowa, że nawet nie mam nic ciekawego do powiedzenia
![]() Lg, piękny ten grzebyk
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
Lg - przepiekny grzebyk i włosy
Lemon - dziękuje za cynk w sprawie spowiedzi, zatem nie będę zwlekać i postaram się wyciągnąć tż w najbliższą niedzielę
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-06-30 o 17:48 |
|
|
|
#3724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3725 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dotka90 za dobór sukienki i koszuli!Cytat:
) namawiam swojego TŻ na muchę! Wyglądałby b o s k o ! Cytat:
Anesthesia Audi! A jak chce TŻ?Lg_ago CUDNY! Gdzie taki dorwałaś? ![]() Cytat:
Jeden był do zakupu na stronie, więc praktycznie był od ręki, a na drugi czekaliśmy 7 dni. Kobieta, która je wykonuje napisała nam przed zamówieniem, że trzeba czekać 10 dni, więc nawet szybciej udało jej się je wykonać Jeśli chcesz, mogę Ci pokazać jeszcze parę zdjęć jak wyglądają z bliska itd. My je widzieliśmy na targach, więc na żywo zrobiły wrażenie, a jak teraz się ma swoje dla swoich rodziców, to już w ogóle... Cytat:
dla tej Pani! To się nazywa zdrowe podejście ![]() Dziewczyny! Gratuluję załatwionych spraw! Nie piszę do każdej z osobna, bo już raz mi wcięło mi niektórych cytowanie ( |
|||||
|
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
mi tez, dzisiaj czasami to samo
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- ja bym brałą Tiguana, wreszcie cos innego no i jedziesz wyzej niz wszyscy
|
#3727 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby doszedł!A grzebyk przepiękny Lemon, ale pracowity weekend! Idziecie z zapraszaniem jak burza, niedługo wyjdzie na to, że jako jedyna wrześniówka zostanę w tyle! ![]() Dzięki za rady - co do robota, jednak zdecydowaliśmy się na kasę, uzbieramy może na samochód albo na podremontowanie domu - mieszkanie mamy nowe, ale trzeba wykończyć taras Co do sukienki mamy, planujemy właśnie rozświetlające perły i ładny makijaż, do tego beżowy szal i mam nadzieję namówić ją na jasną torebkę i buty TŻtowi wszystko jedno On nie widzi sensu w wynajmowaniu samochodu Ale chyba nawet bardziej mu się Volkswagen podoba ![]() Cytat:
Ja zawsze lubiłam takie niby-terenowe auta więc trochę mnie do niego ciągnie, poza tym zawsze wychodzi taniej. Audi A6 jest bardzo popularne na ślubach i b. mi się podoba, ale sama nie wiem czy warto dopłacać 70zł, które mogłoby iść np. na winietki
|
||
|
|
|
#3728 |
|
Rozeznanie
|
Ja to jakaś dziwna jestem bo ja zawsze majac do wyboru suva i limuzynę to bralabym suv
w koncu do slubu jade X3 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3729 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama sobie odpowiedziałas na pytanie bierz terenowe i reszta na winietkiCytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle to chyba świadkową obraziłam
doszło do tego, że powiedziałam jej że bardziej przeżywa świadkowanie, niż ja swój ślub.. a ona że moze odstąpić od tego
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2014-06-30 o 19:09 |
|
|
|
#3731 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem czysta klasyka i stajl ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I seriooo czasem uważam, że takie praktyczne prezenty są najlepsze ![]() Cytat:
Ja myślałam o zwyczajnym zegarku ![]() Lg_ago świetny grzebyk ![]() skąd masz?
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy do ok 10-15 lipca i dzwonimy, do śluby wtedy zostanie miesiąc, więc ok
|
#3733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A swoją droga tiulowy dol kojarzy mi się z księżniczkami a w tym dniu masz nią być ty ! ją że swoją świadkówa Nie miałyśmy co ustalać bo ona wie co wypada a co nie i na co ją się nie zgadzam. Bardzo chciałam żeby miała czerwoną żeby była kontrastówa do mnie ale źle wygląda w tym kolorze i ma intensywny blady róż. Jest z jedwabiu zwiewna Ale elegancka. Jestem zadowolona z jej wyboru. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny z Warszawy i okolic
Mam przeogromna prośbę - pytanie. Gdzie wasi TŻ'towie kupowali garnitury w Warszawie bądź okolicach? Wszystkie sieciówki odpadają tzn. Bytom, Vistula itp. Chodzi mi o salony/sklepy stricte z garniturami bez żadnych innych dupereli. Mamy problem z doborem rozmiaru. A nigdzie nie chcą rozkompletować ![]() Błagam o jakieś namiary
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
A tak zapraszam na ślub:
(kolory trochę przekłamane, bo późno a za oknem strugi deszczu. Mój telefon słabo robi zdjęcia przy sztucznym świetle). ![]() Zaproszenie jest z małym zabiegiem 3D. ![]() ![]() Oczywiście haft własnoręczny. Więcej w klubie.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3736 |
|
Rozeznanie
|
Izuniaa89 - To będzie piękny ślub
![]() Trzymam kciuki za plener uda się to załatwić A jaką suknię sobie wymarzyłaś? ![]() bardorja - wreszcie jakieś pozytywne wiadomości Fajnie mieć takich przyjaciół ![]() marlenqa22 - nie martw się to normalne ![]() My dzwonimy prawie do wszystkich Jeśli ktoś nie da znać to na 100% dzwonimy... Nawet jeśli powiedział od razu, że przyjdzie. Chcemy się upewnić po prostu. Są też osoby z którymi widujemy sie bardzo często więc to wiadomo ustalimy 'oko w oko' ![]() Panna Izabela - czekam na fotki butów za obronę! Dasz radę jumapili - mi też nie działał wczoraj... ale długo tańczycie My planujemy max 3 minuty ![]() Lg_ago - grzebyk Lemon_Drop - gratuluję załatwionych spraw ![]() karolinuuusia - nieciekawie się zrobiło Pogadajcie na spokojnie. Mnie by sie zrobiło przykro jakby mi ktoś powiedział, że może odstąpić, ale tez nie byłabym zadowolona jeśli by mi się mówiło w co mam się ubrać. Ja bym się chyba nie przejęła, że tak się ubierze. Pamiętaj, że to Ty będziesz królową tego balu a nie ktoś inny ![]() Linaewen - zaproszenia ![]() Dla dziewczyn, które nie są zadowolone ze strojów swoich druhen, mam czy gości mam coś dla pocieszenia. Moja kuzynka zakłada tę oto kreację (opisana jest jako sukienka do ślubu można podpatrzeć TU
|
|
|
|
#3737 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuacje dla mamy za udane zakupy ![]() Z jednej strony mam słabość do limuzyn i wybrałabym czarne a6, ale z drugiej jak ktoraś z dziewczyn napisała - a6 mają prawie wszyscy a suvem jest większa wygoda wiec wg mnie weż tiguana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co, robiąc liste gosci zaprosilismy takich pewniaków i osoby, ktore nalezy zaprosic ale i tak nie przyjdą bo nie chodzą do nikogo - ok 8 osób. Okazało się jednak, że te osoby ktore miały nie przyjsc PRZYJDĄ bo to ostatnie wesele w rodzinie na jakis dluzszy okres, a odpadły 2 pary więc jeszcze wyszło , że jest ponad komplet!! Ale dziś dzowniło kilkoro gości, że przyjadą ale bez dzieci więc na razie jest tyle ile miało być czyli równo 140... Liczyliśmy, że w porywach będzie 120 pare a tu zonk ![]() Wspominałam już z 2 razy żeby przyszły wszystkie.... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Active, poważnie zakłada taką sukienkę?!
białą ?! ja pier... co za brak klasy i wyczucia..
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
TZ dzwonił do wszystkich.... okazało się że będzie 11 osob z rodziny Macka wraz z jego siostra i rodzicami.... reszta odmówiła....
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Konkardia, mojakaren, Dotka90 Glitter
Były też inne, ale nawet nie wiem jak wyglądają, bo ten całkowicie mnie urzekł ! Cen też fajna, bo 50 zł ![]() Cytat:
activelifestyle Ty se chyba żartujesz z tą kuzynką?
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
a ile zapraszaliście?
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się na nowym wątku i wszystkim świeżo upieczonym żonkom życzę wszystkiego najcudowniejszego na nowej drodze życia
![]() ![]()
|
|
|
|
#3744 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, też by mi się przykro zrobiło
|
|
|
|
#3746 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piękne są te anioły ![]() Cytat:
super, że macie "wyższy" cel na który zbieracie ![]() I spokojnie, na pewno wszystkie zdążymy z zaproszeniami! Nam zostało jeszcze 48, a to wcale niemało ![]() Lin za zaproszenia!Active trochę przegięcie z tą sukienką... ma parcie na ołtarz czy o co jej chodzi??
|
|
#3747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za opinie co do autka
![]() Cytat:
Normalnie nie mam za dużo przeciwko jasnym sukienkom, ba, nawet białym, ale ta jest zdecydowanie zbyt "ślubna" wg mnie... nie dość, że biała, to jeszcze te perełki i koronka... masakra...
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
ane3kaa , karolinusia mam tak samo.. do dzisiaj potwierdzenia a telefonów jak na lekarstwo. oj jutro będzie ciężki dzień
![]() active- naprawdę kuzynka nakłada taką sukienkę??? może chce cię tylko podpuścić i to taki 'żarcik'..
|
#3749 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
Mój też zaprosił jakąś ciotkę z os tow a właściwie to jego rodzice. i dziś ona zadzwoniła do mojej teściowej i powiedziała że ona przyjdzie ale zamiast osoby towarzyszącej zabierze że sobą syna i córkę... dodam że oni nie byli oddzielnie zapraszani, ah i są to osoby dorosłe.. teściowa oczywiście się zgodziła Oni płacą za swoich gości więc mi to zwisa ale dziwnie trochę, nie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3750 |
|
Zadomowienie
|
alloffkowa, przydatne urządzonko
![]() Anesthesia, może niekoniecznie skrzynki na wino, a np. pudełeczka z biżuterią dla Mam, a dla Tatusiów coś innego w takich pudełeczkach. I też pomyślałam o dwóch skrzynkach. enzunio, świetny film Mam pytanko o nr stołów. Jak się trzymają i z czego są zrobione?Le_lena, mogę dostać także namiary? fascinata , podobnie jak u oluski, bez kamizelki i z muchą ![]() corn, Lemon_Drop asiulek8, w morianim - poprawki krawieckie w cenie Lg_ago, śliczny grzebyk, skąd? Kochane, ile takie filiżanki kosztują? I czy któraś ma pomarańczowe wesele? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

wszystko już ogarnięte, teraz mam zamiar do samego ślubu się relaksować i niech to inni koło mnie skaczą!

za dobór sukienki i koszuli!
żeby doszedł!

a cała chodziłam zestrosowana i nawet TŻta zestresowałam
Dostaliśmy również karteczki do spowiedzi i taką z prośbą o wygłoszenie zapowiedzi w parafi TŻ 

Pogadajcie na spokojnie. Mnie by sie zrobiło przykro jakby mi ktoś powiedział, że może odstąpić, ale tez nie byłabym zadowolona jeśli by mi się mówiło w co mam się ubrać. Ja bym się chyba nie przejęła, że tak się ubierze. Pamiętaj, że to Ty będziesz królową tego balu a nie ktoś inny

Normalnie nie mam za dużo przeciwko jasnym sukienkom, ba, nawet białym, ale ta jest zdecydowanie zbyt "ślubna" wg mnie... nie dość, że biała, to jeszcze te perełki i koronka... masakra...