Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-01, 12:32   #2401
Miss Saeki
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
przykro mi ale jak dla mnie jedno wynika z drugiego no i pytanie czy powiedziałaś mu to co nam tu napisałaś?
Powiedziałam. I od tego zaczęła się wojna. Tak jakby w jego oczach to ja zaświniłam zlew i zwalam na niego.

Ja wcale nie rzucałam tą fasolką nadprogramowo głośno, nie raz tak robiłam i wcale mu to nie przeszkadzało. Jak zapytał coś to mu powiedziałam, że nie podoba mi się to, że zostawił cały zlew obsmarowany resztkami fasolki. I zamiast zwykłego "przepraszam" zaczał się rzucać, że próbuję zwalić winę za brudny zlew na niego.

Ale coś się chyba uczył. Dziś znów zostawił sporo naczyń po śniadaniu w zlewie (wychodzi do pracy zanim ja wstanę) i napisał sms, że zaspał i nie zdążył posprzątać. Na swoje usprawiedliwienie ma to, że zmywarka była nieopróżniona.
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 12:38   #2402
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
umnie to norma, że zlew jest zawalony ryżem ale ja tego nie sprzątam jak powsadzam naczynia do zmywarki, to wołam tżta, żeby sam to wyrzucał do kubła, bo to jego resztki. ale wkurza mnie to nieziemsko mówię,że jak zje, a coś mu zostanie na talerzu to niech wyrzuci to psu do miski, albo do kubła, to nie, zawsze musi zostawić jak do ściany
Ja też często mówię, by resztki z talerza wyrzucił do kosza. Przytakuje, a zawsze to samo.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 13:21   #2403
201608160903
Konto usunięte

Czytam was i z tym zmywaniem to chyba wszyscy faceci są tacy sami... bez kitu

Kupiłam kilka rzeczy do domu, popakuję, posprzątam a o 16 dostajemy klucze do mieszkania. Pierwsza rzecz to wymiana zamkow, a później pierwsze oględziny...plus szampan od byłego właściciela w podziękowaniu za udaną transakcję

Zakupiłam sobie nowe spodnie, legendarne zarowe boyfriendy i z moimi czerwonymi szpileczkami ze ślubu wyglądały za☠☠☠iście, faceci się na mnie gapili, nawet mąż maruda uznał że są ok

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-07-01 o 13:34
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 14:10   #2404
Malinowa_mamba13
Niepoprawna optymistka :)

mój Tż na szczęście nie zostawia syfu w zlewie i generalnie jest większym pedantem niż ja

poćwiczyłam, zrobiłam dwa prania i zrobiłam peeling kawowy

Nasz
Malinowa_mamba13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 14:18   #2405
Miss Saeki
Zakorzenienie

Zazdroszczę, ja ciągle nie mam czasu dla siebie... W ogole padam na pyszczek, miałam nadzieję w weekend odpocząć, ale się nie udało...

Ale... pora układać menu na parapetówke...
Stary 2014-07-01, 14:19   #2406
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
My też. TŻ na rzeźbę (masę już ma, jadł białko aż w końcu z s/m wskoczył na l, a ma prawie 190cm), a ja w sumie też na rzeźbę. Sławię sztangi, dadzą Ci przez 2-3 miesiące rezultaty jakich nie osiągniesz biegając na bieżni przez 5 lat

Może zainteresujcie się szyciem na miarę , nie mówię że od razu bespoke, ale może MTM na początek? z dobrych miejsc polecam w necie suit supply i dopasowanie u krawca.

Ogólnie co do butów i garniturów wyślijcie swoich panów na: http://www.butwbutonierce.pl/pl/ , kupcie książkę Michała Kędziory o ubiorze męskim i niech się edukują, bo jak ja widzę, że chodzicie z nimi do CCC po mokasyny czy eleganckie buty to aż mi krew w żyłach mrozi
hehe, lubie trening silowy, robie ten dla poczatkujacych z sfd od jakiegos czasu Ale lubie tez biegac i chce koniecznie wyrobic sobie biegowa forme zeby bez wstydu biegac po plazy jak lato przyjdzie

Moj tz to na codzien bardzo sportowy gosc Tzn tutaj ogolnie ludzie ubieraja sie bardzo luzno, nawet od pracy czy restauracji. A L do pracy codziennie musi wbijac sie w koszule i eleganckie spodnie - nienawidzi tego i poza praca niemal caly rok chodzi w szortach i t shircie

Niestety jest z tych, ktorzy nie przywiazuja wagi do ubrania (przez pierwsze miesiace spotykania sie mialam watpliwosci czy z takim kims w ogole byc ) Ale na szczescie mnie slucha i jezeli sytuacja tego wymaga to ubiera sie w porzadku, w zakupach mu pomagam bo ich nienawidzi - a ja lubie

Moj tz po polsku tak dobrze nie rozumie Musze poszukac mu literatury po ang

Mysle wlasnie gdzie kupic mu garnitur, niestety do Polski przylatujemy 2 dni przed weselem, wiec nie bedzie czasu. Musze polazic po sklepach i poogladac co maja i za ile.

Cytat:
Zakupiłam sobie nowe spodnie, legendarne zarowe boyfriendy i z moimi czerwonymi szpileczkami ze ślubu wyglądały za☠☠☠iście, faceci się na mnie gapili, nawet mąż maruda uznał że są ok
mrrrrau, bomba!

Moj tez jest slaby ze zmywaniem W dodatku tutejsi faceci (mam grupe do badania zachowan ) maja w zwyczaju nie splukiwac dokladnie naczyn tylko takie z piana odstawiaja na suszarke. Szlag mnie trafia jak to widze! Dlatego zwykle sama zmywam, a jego deleguje do innej roboty Po co sie stresowac.

Najbardziej wkurza mnie, kiedy poprosze, zeby cos zrobil, on mowi ze zrobi, po jakims czasie przypominam: miales to zrobic... na co on mowi tak tak przeciez zrobie. I nie robi caly dzien Juz sie na szczescie nauczyl, ze to wpienia mnie najbardziej. Bo gdyby powiedzial: sluchaj, jestem zmeczony, moge to zrobic jutro? Albo nawet nie jutro tylko wcale, ale zeby mi nie obiecywal.

Proces wychowania trwa

Ide spac, jutro mam pracowity dzien - kilka maluszkow do obfotografowania Milego dnia!

Edytowane przez lucyohlucy
Czas edycji: 2014-07-01 o 14:20
lucyohlucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 14:22   #2407
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Ale... pora układać menu na parapetówke...
pochwal się co tam wymodziłaś jak już skończysz pamietam, że u mnie hitem parapetówki był bigos cygański i parówki w cieście francuskim
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 14:28   #2408
Malinowa_mamba13

Cytat:
pochwal się co tam wymodziłaś jak już skończysz pamietam, że u mnie hitem parapetówki był bigos cygański i parówki w cieście francuskim
parówy sprawdzają się na każdej imprezie

Nasz
Stary 2014-07-01, 14:30   #2409
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malinowa_mamba13 Pokaż wiadomość
parówy sprawdzają się na każdej imprezie
i jajka faszerowane! u mnie hit każdej imprezy
Stary 2014-07-01, 14:31   #2410
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie parówek to też o tym myślę, a tu na wizażu w przepisach znalazłam ciekawą alternatywę dla ciasta francuskiego - może wypróbuję

Bigosu za to nie cierpię;p;p

Na pewno będa moje małe zapiekaneczki na bagietce i maśle pieczarkowym, może jakaś pizza, nóżki kurczaka, jakaś sałatka (jeszcze nie wiem jaka). Myslę też o jakichś warzywach na ciepło np. zapiekanych z serem.
Stary 2014-07-01, 14:33   #2411
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Odnośnie parówek to też o tym myślę, a tu na wizażu w przepisach znalazłam ciekawą alternatywę dla ciasta francuskiego - może wypróbuję

Bigosu za to nie cierpię;p;p

Na pewno będa moje małe zapiekaneczki na bagietce i maśle pieczarkowym, może jakaś pizza, nóżki kurczaka, jakaś sałatka (jeszcze nie wiem jaka). Myslę też o jakichś warzywach na ciepło np. zapiekanych z serem.
ale bigos cygański z normalnym nie ma nic wspólnego i nie znam nikogo kto go jadł i by mu nie zasmakował

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html
Stary 2014-07-01, 14:35   #2412
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
ale bigos cygański z normalnym nie ma nic wspólnego i nie znam nikogo kto go jadł i by mu nie zasmakował

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Grr zobaczę to dopiero w domu, bo mi firmowy internet coś blogi blokuje. Raz mogę wejść a raz nie, teraz jest ten drugi przypadek.

Z bigosem to ten cygański jest bez kapusty?

tu są te parówki co wypatrzyłam:
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,4...ki-z-parowkami
Stary 2014-07-01, 14:39   #2413
201604250957
Konto usunięte

tak, nie ma tam nic co jest w normalnym bigosie są za to klopsiki z mięsa mielonego, pieczarki, papryka konserwowa, ogórki kiszone i przecier pomidorowy

super te gąsieniczki
Stary 2014-07-01, 14:42   #2414
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Grr zobaczę to dopiero w domu, bo mi firmowy internet coś blogi blokuje. Raz mogę wejść a raz nie, teraz jest ten drugi przypadek.

Z bigosem to ten cygański jest bez kapusty?

tu są te parówki co wypatrzyłam:
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,4...ki-z-parowkami
Wygląda mega !
Chyba zrobię w weekend
Stary 2014-07-01, 14:42   #2415
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
tak, nie ma tam nic co jest w normalnym bigosie są za to klopsiki z mięsa mielonego, pieczarki, papryka konserwowa, ogórki kiszone i przecier pomidorowy

super te gąsieniczki
Może zrobię dla gości, ale masz pierwszą osobę, która by nie zjadła tego bigosu. Zwyczajnie mi jest niedobrze, po wszelkich sosach pomidorowych (w znaczeniu nie tylkko stricte sos, ale i zupa pomidorowa, dodatki przecieru do leczo itp.).
Stary 2014-07-01, 14:43   #2416
Malinowa_mamba13

Cytat:
i jajka faszerowane! u mnie hit każdej imprezy
a czym faszerujesz ??

Nasz
Stary 2014-07-01, 14:55   #2417
201608160903
Konto usunięte

to ja wrzucę kilka moich klasyków :P (przepraszam za elementy kryptoreklamy:

http://garydopary.blogspot.com/2014/...li-woskie.html

http://garydopary.blogspot.com/2013/...czniejsze.html

http://kuchniazjadalnia.blogspot.com...kokosanki.html

też myślałam o parapetówce, ale musielibyśmy chyba z 30-40 osob zaprosić nie wiem, jakim cudem tacy aspołeczni ludzie jak my mają tylu znajomych...

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-07-01 o 14:56
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 15:01   #2418
Miss Saeki
Zakorzenienie

Szukam po necie i znalazłam kilka ciekawych przepisów:
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...w/przepis.html
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dl...h/przepis.html

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
to ja wrzucę kilka moich klasyków :P (przepraszam za elementy kryptoreklamy:

http://garydopary.blogspot.com/2014/...li-woskie.html

http://garydopary.blogspot.com/2013/...czniejsze.html

http://kuchniazjadalnia.blogspot.com...kokosanki.html

też myślałam o parapetówce, ale musielibyśmy chyba z 30-40 osob zaprosić nie wiem, jakim cudem tacy aspołeczni ludzie jak my mają tylu znajomych...
u mnie to bedzie podzielona na kilka razy, nie mam zamiaru tylu osób na raz upychać w trosce o własne mieszkanie
Stary 2014-07-01, 15:35   #2419
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
na taśmach czyli takie ze spinkami po prostu co sie wpina pod włosy ?
Dokładnie Największy zestaw z doczepiane.pl ale odkupiony od kogoś z allegro - testowałam zapalniczką i są naturalne
Cytat:
Ilsa chyba masz bardzo wysokiego Tż skoro ma taką dużą stopę co ?? Mój ma 46 i to już czasami problem
On ma 196cm a ja 177 Nie próbujemy wciskać go w mniejsze buty bo miał za małe buty do wf-u w liceum i na studniówkę doktor musiał mi wiercić otworki w paznokciach od stóp bo całe sczerniały

Jestem po pierwszym dniu szkoleń które były wspólne dla stażystów i ludzi na etat. Ludzie na etat poprzyjeżdżali z Warszawy czy Krakowa, robią doktorat lub mają pokończone studia za granicą To niby co ja mam zrobić żeby tu zostać ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 15:53   #2420
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość

Najbardziej wkurza mnie, kiedy poprosze, zeby cos zrobil, on mowi ze zrobi, po jakims czasie przypominam: miales to zrobic... na co on mowi tak tak przeciez zrobie. I nie robi caly dzien Juz sie na szczescie nauczyl, ze to wpienia mnie najbardziej. Bo gdyby powiedzial: sluchaj, jestem zmeczony, moge to zrobic jutro? Albo nawet nie jutro tylko wcale, ale zeby mi nie obiecywal.

Proces wychowania trwa

Ide spac, jutro mam pracowity dzien - kilka maluszkow do obfotografowania Milego dnia!

Moj ma to samo z tym proszeniem
Potem jest przeciez mówiłem ze zrobię itd itd

U nas az takich wielkich różnic niema we wzroście bo jedynie jakies 13 cm
Moj ma 184
Wystarczy mi bo ani w obcasach nie chodzę ani nie bardzo bym sie czuła patrząc za wysoko na niego
Poprzedni niżsi byli i troche gorzej fakt. Bo obaj nie mieli nawet 170.

Sent from my iPad using Tapatalk
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 16:34   #2421
_agg_
Zakorzenienie

mój to jest taki agent, że jak czegoś nie zrobi, a ja się spytam dlaczego tego nie zrobił, to on ma milion powodów dla których akurat wtedy nie mógł tego zrobić, ale... zazwyczaj jest "zapomniałem" albo "nie miałem czasu" i "spieszyłem się". jeśli te argumenty na mnie nie działają to wymyśli tysiące innych, byleby tylko mnie zamknąć .... ale to i tak na mnie nie działa ostatecznie i tak to robi
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 17:13   #2422
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
mój to jest taki agent, że jak czegoś nie zrobi, a ja się spytam dlaczego tego nie zrobił, to on ma milion powodów dla których akurat wtedy nie mógł tego zrobić, ale... zazwyczaj jest "zapomniałem" albo "nie miałem czasu" i "spieszyłem się". jeśli te argumenty na mnie nie działają to wymyśli tysiące innych, byleby tylko mnie zamknąć .... ale to i tak na mnie nie działa ostatecznie i tak to robi
Mnie TŻ czasem bierze z zaskoczenia i własnie zazwyczaj wymysla wymowki, ze nie zrobil czegos bo to i tamto i siamto itd itd., a czasem wprost mi mówi: wiesz co, nie chciało mi się Zawsze się wtedy śmieję, bo w sumie ja tam rozumiem to, że czasem człowiekowi nie chce się odkurzyć, czy zrobić czegoś i w sumie wolę, jak mi wprost mówi, że mu się nie chciało, niż jak kombinuje
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 18:08   #2423
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny, ma któraś storczyka ???
my mamy! pięknego storczyka wręcz
kwitnie jak szalony, ostatnio wszystkie kwiaty odpadły a po tygodniu-dwóch juz 7 slicznych kwiatów nowych.

Cytat:
mój Tż na szczęście nie zostawia syfu w zlewie i generalnie jest większym pedantem niż ja
my mamy to samo, to mnie Tż opierdziela jak zostawie naczynia w zlewie

Cytat:
Przypomnialo mi sie cos
W sobote rano rozwiesiłam pranie, nie było mnie później cały dzień w domu, pojechałam jeszcze na zakupy a prosto z zakupów na domówkę gdzie już Tz czekał na mnie, wrócilismy w niedziele wieczorem mocno zmęczeni. W poniedzialek rano Tz narzeka, ze nie zdjęłam prania i sie zajmuje czymś innym i mówi "Kochanie, pamietaj, jak masz coś zrobić jutro, zrób to dzisiaj!!! Bo ty masz coś robić dzisiaj a robisz to za tydzień... albo wcale"

Cytat:

! mega ! zrobie na pewno

Cytat:
Może zrobię dla gości, ale masz pierwszą osobę, która by nie zjadła tego bigosu. Zwyczajnie mi jest niedobrze, po wszelkich sosach pomidorowych (w znaczeniu nie tylkko stricte sos, ale i zupa pomidorowa, dodatki przecieru do leczo itp.).
Ja kocham wszystko co jest pomidorowe

Cytat:
my nie robilismy parapetówki, ciężko by było tu 10-12 osób zmieścić, a jeśli mielibyśmy robić to 16 osób minimum musiało by być (koledzy Tż z żonami) bo jak dla wszystkich wszystkich znajomych to z 60-70 osób by wyszło pewnie.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Dokładnie Największy zestaw z doczepiane.pl ale odkupiony od kogoś z allegro - testowałam zapalniczką i są naturalne
Ile masz spinek? Ja mam jedną poczwórną, dwie potrójne, dwie podwójne i dwie pojedyńcze tez naturalne

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
U nas az takich wielkich różnic niema we wzroście bo jedynie jakies 13 cm
Moj ma 184
Wystarczy mi bo ani w obcasach nie chodzę ani nie bardzo bym sie czuła patrząc za wysoko na niego
Poprzedni niżsi byli i troche gorzej fakt. Bo obaj nie mieli nawet 170.
u nas jest 15 cm roznicy i akurat jak założę szpilki najwyzsze to równi jesteśmy

Dziwna dziś pogoda
Stary 2014-07-01, 18:12   #2424
Malinowa_mamba13

Cześć slave
a w jakiej doniczce trzymasz tego storczyka ? na parapecie ?

Nasz
Stary 2014-07-01, 18:21   #2425
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Cześć slave
a w jakiej doniczce trzymasz tego storczyka ? na parapecie ?
w normalnej doniczce, na parapecie w kuchni tzn na blacie obok parapetu bo by przeszkadzała do uchylania okna
Stary 2014-07-01, 18:26   #2426
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mnie TŻ czasem bierze z zaskoczenia i własnie zazwyczaj wymysla wymowki, ze nie zrobil czegos bo to i tamto i siamto itd itd., a czasem wprost mi mówi: wiesz co, nie chciało mi się Zawsze się wtedy śmieję, bo w sumie ja tam rozumiem to, że czasem człowiekowi nie chce się odkurzyć, czy zrobić czegoś i w sumie wolę, jak mi wprost mówi, że mu się nie chciało, niż jak kombinuje

Jest 2:21, tz wlasnie wyskoczyl z lozka rzeski jak skowronek zeby ogladac mecz jeszcze sobie budzik ustawil - Ricky Martin - The cup of life Czaicie, o 2 w nocy uslyszec boskiego Rickiego drzacego sie na caly regulator: do you really want it??? Umarlego by to obudzilo... ja zawsze dostaje mini zawalu serca i jecze: nooooooooooo I REALLY don't want it............
Stary 2014-07-01, 18:40   #2427
Malinowa_mamba13

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
w normalnej doniczce, na parapecie w kuchni tzn na blacie obok parapetu bo by przeszkadzała do uchylania okna
ooo
a słyszałam, ze muszą mieć przeźroczystą doniczkę żeby do korzeni światło docierało
wypytuje bo dostałam w prezencie i średnio wiem jak sie z nim postępuje..

Cytat:

Jest 2:21, tz wlasnie wyskoczyl z lozka rzeski jak skowronek zeby ogladac mecz jeszcze sobie budzik ustawil - Ricky Martin - The cup of life Czaicie, o 2 w nocy uslyszec boskiego Rickiego drzacego sie na caly regulator: do you really want it??? Umarlego by to obudzilo... ja zawsze dostaje mini zawalu serca i jecze: nooooooooooo I REALLY don't want it............
omg współczuje

Nasz
Stary 2014-07-01, 18:48   #2428
201604250957
Konto usunięte

Malinowamamba wyjmuję żółtka, ucieram je z majonezem, dodaję szczypiorek i trochę keczupu i faszeruję tą pastą białka

Rise u mnie słodkie w ogóle nie cieszyło się powodzeniem, tylko konkrety ludzie jedli :P do tego stopnia, ze kazdemu pakowałam na wynos babeczki do kawy na niedzielę

Miss te rzeczy z kwestii smaku boskie ja dostałam ostatnio od kolezanki z pracy przepis na roladę szpinakową i mam zamiar wypróbować a sałatkę jakbyś chciała taką konkretniejszą to polecam z tortelini

Dziewczyny mam taki katar itak obtarty nos,że nie ogarniam helpunku!
Stary 2014-07-01, 18:50   #2429
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
ooo
a słyszałam, ze muszą mieć przeźroczystą doniczkę żeby do korzeni światło docierało
wypytuje bo dostałam w prezencie i średnio wiem jak sie z nim postępuje..
Hmm nie słyszałam nigdy czegos takiego. My tez dostalismy w prezencie od mamy Tzta, średnio tez sie orientujemy w temacie Ponoc wlasnie storczyk nie potrzebuje zbyt duzo słońca.

Cytat:
Dziewczyny mam taki katar itak obtarty nos,że nie ogarniam helpunku!
Wspolczuje, ostatnio sama przez to przechodziłam przejdzie!
Stary 2014-07-01, 19:11   #2430
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
ooo
wypytuje bo dostałam w prezencie i średnio wiem jak sie z nim postępuje.
moja Mama ma kilka i wszytkie są w przezroczystych doniczkach szklanych więc chyba coś jest na rzeczy

Lucy Twój Tż jest "uroczy" bez kitu! Kochana a napiszesz w ogóle coś na temat tego jak Twój Tż znalazł się w Australii? jak nie chcesz tu to może być w klubie, będę wdzięczna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości