|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Hej :-*
Ja tylko na chwilke... Zawiozlam Kolina do przedszkola i ide spać. Ledwo żyje :-/ taka zdechla jestem że szok. Miałam na siłke jechać ale nie dam rady. Wszystko mnie boli! Ręce, nogi, brzuch i głowa :-/ oby mi przeszło jak sie przespie bo na basen obiecalam dzieciom ze pójdziemy Do później kochane :-* miłego dnia :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
A kto wie moze odkupicie jeszcze to mieszkanie, nigdy nic nie wiadomo jak się ułozy ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() Ja nie marzę o upałach, wolę solarium lubie jak jest tak 25 stopni nie więcej Na dodatek meczy mnie alergia, wtedy zdycham nie cierpię tegooo ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Heroinko Nasza kochana co z Tobą? ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- A ja wstałam wykąpałam się, zaraz muszę się umalować i polece na targ po jakieś warzywa Muszę jeszcze wyprasowac koszule dla brata bo ma dzisiaj ostatni egzamin na uczelni Dzisiaj na sniadanie mialam zupę krem pomidorową, ale taką prawdziwą bez koncentratu itp ![]() Na obiad bedzie pierś z indyka z kalafiorem
|
||
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka a ja byłam dzisiaj u fryzjera i obcięłam włoski jak zrobie jakieś twarzowe zdj to pokaże
Jezu wczoraj piłam 3 lampki szampana i 2 piwa .. i dzisiaj miałam takiego kaca , po takiej ilości alko to powinnam się czuć ok, ale ta mieszanka mnie zmiotła ;/
|
|
|
|
#4804 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kibicuje w takim razie jak najszybszej realizacji planów związanych z własnym salonem Rozumiem niechęć do pisania ze smartfonów dla mnie jest karą gorsza jak wybieranie ziarenek maku z piasku/popiołu (to chyba była kara Kopciuszka? ) Bardzo mnie interesują Twoje postępy w eliminacji glutenu i laktozy, zdawaj nam relacje jak tylko znajdziesz chwile po angielsku i niemiecku też dam rade przeczytać, w chińskim wykluczone (siostra ostatnio musiała z chińskiego tłumaczyć więc się zabezpieczamCytat:
gorsza sprawa z tą starą...jakoś ją wynieść musicie z korytarza, oby się problem szybko rozwiązał skoro zamierzacie jeszcze kilka lat pomieszkać to pewnie, że warto sobie poprawić komfort życia, a odnowione mieszkanie (nawet jak nie opływa złotem ) to wiadomo plus 100 punktów do samopoczucia domowników, cieszy oko i poprawia jakoś życiaCytat:
na fotka wskazana i wyczekiwana Mnie by na bank "zmiotło"...zdrówka:glasi u: Mam dziś lekkie zakwasy w przedniej części ud (ale nie wiem czy od biegania czy od kucania w truskawkach ) , zastanawiam się czy iść pobiegać (ok 15-20min) czy odpuścić, a przyznam , że mam chęć pobiegać więc dylemat mam
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstałam po 12, pojechałam po synka do przedszkola, poszłam na zakupy i wróciłam do domu. Miałam na basen z dziećmi jechać ale dostałam biegunki
coś chyba zjadłam nieświeżego albo to po wczorajszym jedzeniu z grilla :/ Już mi przeszło ale słabo się czuję i pewnie dlatego rano też się tak źle czułam! Miałam brzuch jak balon i nie wiedziałam od czego. Od wczoraj też biorę żelazo (kupiłam w aptece tabletki z dużą dawką dzienną) więc może to tak zadziałało? Sama już nie wiem. Żelazo łykać muszę bo przy moich okresach dwutygodniowych i przy diecie niedługo padnę. Na dworze upał straszny, mogłabym się tak pieknie opalić a w domu muszę zostać Robię pranie bo mąż musi pralkę odłączyć i z 2-3 dni nie będę mogła prać. Na obiad mam ziemniaczki z 2 jajkami sadzonymi smażonymi na teflonie na łyżeczce oliwy z oliwek. Zamówiłam dzisiaj sofe do salonu ! o taką : Clipboard01.jpg Mają przysłać za 5 tygodni no a my akurat w PL będziemy wiec nie wiem jak i kto to odbierze :/ muszę coś wymyślić.
|
#4806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze sofe zamówiłam do salonu więc wreszcie będziemy już praktycznie wszystko mieli o czym marzyliśmy w tym mieszkaniu Odkupić to raczej nie, bo to cały blok jest mojego męża Szefa. Zresztą tutaj balkonu niema i porządnego ogrzewania. Nie opłaca też się nam tego kupować bo to jest w samym centrum miasta i drogo by wyszło, za te same pieniądze kupilibyśmy mały domek gdzieś na obrzeżach miasta a o takim marzymy własnie Oooo ale pyszności zajadasz ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Hehehe przynajmniej porządnie opiłaś Magistra należało Ci się! ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() Do której spałaś? ja po nocce nigdy w życiu nie wstałabym po 3-4 h zawsze spałam minimum 6-7 Ja Ci powiem że te torebki szału na mnie nie robią jak na tą cene :/ są dużo ładniejsze i dużo tańsze No ten łososiowy fajnie wygląda na opalonym ciele muszę jeszcze z 2 razy na solarkę pójść i będzie ok Oooo morze ale pewnie pogody już nie będzie :/ Dzięki
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż przyjechał z innym kolegą z pracy który jest bardzo silny i razem im się udało ją wywlec jakoś z klatki na podwórko teraz na jakiś złom ją trzeba wywieźć ale nie wiemy gdzie. No wszyscy nam mówią że głupio robimy remontując nie nasze mieszkanie.... no ale tu w DE to normalka, wiele ludzi wynajmuje mieszkania i sobie remontują bo przecież w syfie mieszkać nie będą. My zamierzamy tu długo zostać to w jakiś warunkach mieszkać trzeba, zwłaszcza że mamy dzieci Moja matka ciągle gada że tyle pieniędzy wywalamy w coś co później zostawimy. No ale kurde moze ja tu z 10 lat będę mieszkała to czemu mam nie remontować? Prawda? człowiek chce mieć ładne mieszkanie Jak msz ochotę biegać i nogi Cie przy tym nie bolą to biegaj chyba że bolą to odpuść sobie
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym glutenem to jest tak ze w zasadzie najlepiej byłoby przejść na dietę paleo a z tym wiąże się już restrykcyjna zmiana ideologii, podrzucę Ci linka bo znalazłam ciekawa stronkę na ten temat Ja narazie bardzo sceptycznie podchodzę do tematu, niemniej jednak wiele się zgadza wiec może warto dokonać głębszych zmian Jak wrócę z pracy to Ci podeślę linka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Mam małą przerwe na kawę Jak szlam dzisiaj do pracy to wstapilam do River i zakochalam sie w jednej sukience i teraz mnie korci zeby ja kupic Mam wesele w październiku wiec by mi się taka exlusiv przydała. Cena kosmiczna ale rzadza posiadania jest znacznie wieksza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4809 |
|
Wtajemniczenie
|
bialaczekoladka i tym bardziej się cieszę, że jesteś sceptycznie nastawiona bo Twoje obserwacje będą bardziej obiektywne
Sukienka jak piękna i wyglądająca na Tobie ekstra turbo z... to o ile nie spowoduje debetu czy odcięcia prądu to brać i się cieszyć![]() monia dobrze, że masz własny rozum i robisz tak jak Tobie i Twojej rodzinie najlepiej pasuje ). Wiadomo, diamentowego sedesu nie wstawisz do wynajmowanego mieszkania ale dlaczego odmawiać sobie normalnego, wygodnego mieszkania, w imię czego...mieszkanie może nie swoje ale życie swoje a o siebie i rodzinę dbać trzebaAaaa byłam pobiegać sąsiadka dziś moją mamę rano zagadała, że widziała jak biegam i , że jej lekarz też zalecił ale się wstydzi " bo ludzie powiedzą, że zwariowała i nie ma co w domu robić skoro biega" mi to tam zawsze "wisiało" ale starszym osobom jak widać dalej przeszkadza, w mieście chodzenie z kijkami czy bieganie jest trendy a wręcz snobistyczną moda być zaczyna i nikt dziwnie nie patrzy czy stary czy gruby czy Marsjanin , każdy sobie robi co chce
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Monia haha to żeś mnie zjechała
A w pracy ok leci szybko pracuję do końca lipca i koniec. Później miesiąc wakacji i we wrześniu znowu Niemcy - jak to zleciało szybko.A na basenie nie byłam jeszcze, bo nie było kiedy. W zeszły weekend byliśmy na zlocie yorków, fajnie było, napiliśmy się i pobawiliśmy Niko też szczęśliwy, bo się wyszalał ![]() Cocktail a dziękuję dużo osób się mnie pyta czy ombre robiłam, a to się samo zrobiło ![]() A Twoje ząbki śliczne, dobrze że masz juz aparat z głowy pokaż koniecznie włoski, jak obcięłaś???
|
#4811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pokaż koniecznie Monia Tyle mojego chociaż dzisiejsze samopoczucie było straszne A co do remontu to przecież póki tam mieszkacie to logiczne że chcecie mieć jakoś w miare ładnie i odpowiednie warunki. Póki co robicie ten remont dla siebie ![]() Cytat:
No i dobrze, że pobiegałaś. A ludźmi nie ma sie co przejmować zawsze się ktoś znajdzie co będzie komentował przez co dużo osób sie nie decyduje na publiczne biegi ![]() Cytat:
ja tak ogólnie to tydzień temu postanowiłam zapuszczać do dziś Poki co to tylko 1/2 aparatu ale dół mniej rzucający w oczy ![]() Zdj musze włosków zrobić, bo robiłam na działce ale nie wiem czy sie nadają
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-07-03 o 23:05 |
|||
|
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sofia jest genialna, dokladnie w moim guscie! Piekna duza funkcjonalna i kolorystycznie tez bajkaaa ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() Sukienke kupilam! A co raz się zyje! Cały czas sobie cholera odmawiam, dosyc tego, jestem takim snkerusem ze az wstyd Ale juz jeczałam wszytskim dookola ze nie mam sukienki, nic nie mogę znalesc i w ogole. A tam będą tacy ludzie tak poodstawiani ze naprawde szukalam czegos wyjatkowego, zeby się dobrze czuc wsrod tych snobów I wzielam rozmiar 40 bo 38 tak mi się opinała na cyckach ze wygladalam jak jakaś kiełbasa normalnie 40 jest luzniejsza i korzystniej się wyglada jak cos jest mniej opiete.Wygladam w niej niezle ale wiadomo schudnac się by przydało zeby bylo naprawdę ekstra
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2014-07-03 o 22:48 |
||
|
|
|
#4813 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj chodzę zła bo się nie wyspałam.... usnęłam o 7 a obudziłam się 11.30. pojechałam na basen ale leżałam godzinkę bo słońce mnie wkurzało co chwile zachodziło....więc się nic nie opaliłam... w tyg pójdę na solarium
![]() Czekoaldka pokaż sukienkę ![]() mi się dwię w river podobają ale jakoś się zdecydować nie mogę heh a co do planów oby wszystkie się spełniły po Twojej myśli Monia tak jak pisałam wyżej spałam od 7-11.30 później jeszcze pół godz o 17 i byłam jeszcze bardziej zła bo Tż mnie obudził tel... w rossmannie ![]() a sofa prześliczna bardzo bardzo mi się podoba Margot brawo za bieganie ![]() a co do ludzi to tak już jest w małej miejscowości i nic się na to nie poradzi ja jak jeżdzę na rolkach czy biegam to też niektórzy nawet młodzi patrzą się jak na debila hehe ale ja to zawsze tez miałam gdzieś ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cocktail no to czekamy aż się pokażesz w nowej fryzurce ![]() ząbki super ![]() Medzik o to będziesz miała miesiąc czasu odpoczynku a na ile jedziesz do Niemiec? pokaż włoski i jak masz jakieś zdjęcia z zlotu heh
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie się w niej pokaż ![]() zdjęcie fryzurki wrzuciłam, ale to obciełam tak jak miałam
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam gdzies jej na stronce ale nie ma
![]() Jutro Wam cos cyknę żeby nie było ![]() Migotenka dziekuję Coctail ale Ty masz ładną tą buzke |
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem mega zadowolona już 2 tubki zużyłam, tysiąc razy lepszy niż te kremy dermatologiczne, które niby nie zapychają a robiły mi tragedie ;/
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki ja tylko na minutke, głowa mnie boli :-/ chyba na zmiane pogody bo burze na jutro zapowiadają. Wzięłam tabletki ale dalej lekko boli i mnie wkurza wiec ide spac. Pojezdzilam 10 minut tylko na roweryku bo przez ból głowy dłużej nie dałam rady. Z dietką dziś wzorowo.
Łazienka ma już tynk na ścianie i jutro możemy kłaść kafelki. Wrzucę fotke zaraz. Dziś wieczorem pojechalismy na basen sie wykąpać pod prysznicami bo w domu wanna w salonie znowu stoi :-P jutro 34 stopnie u mnie zapowiadają, ciężko będzie kafelki kłaść w taki upał. Uciekam spać, jutro wam poodpisuje :-* dobranoc :-*
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail góra ważniejsza od dołu, bo bardziej widoczna
![]() Haha to długo zapuszczałaś faktycznie Ale pięknie Ci w takich ![]() Margotku dodaję fotki ze zlotu oczywiście nie z moim psiakiem, a cudzymi No i jedno stare włosków, chyba tu go nie wrzucałam ![]() A w ogóle to się załamałam dziś rano nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle było ale co się dziwić jak objadam się czym popadnie i pizza i hamburgery, na zlocie też wszystko z grilla jadłam jakieś karkówki, szaszłyki itp. A nie wspomnę już w jakiej ilości pochłaniam desperadosy To teraz mam nauczkę, dobrze że na wagę stanęłam dziś. Wymiary też podskoczyły od razu - uda 52cm, a talia 63. od 3 dni wróciłam do ćwiczeń, muszę to czym prędzej zgubić, bo pogoda się zrobiła, a ja patrzeć nie mogę na swój brzuch
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Dziewczynki
jeszcze zyje . Juz zaczelam 9 miesiac, 15 kg na plusie i czuje sie okropnie ciezka, ledwo chodze. A dieta to jakas abstrakcja, wlasnie wypilam kubek czekolady i zjadlam dwa pierniczki w czekoladzie nadziewane marmolada morelowa .Torba spakowana, i odliczamy dni do przyjscia juniora na swiat .
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
ja na siłowni jeżdżę rowerem takim gdzie prawie sie na nim leży wrócę z silki to poodpisuje wam a potem śmigamy z dzieciakami na basen upał straszny i ma być jeszcze w dzień gorzej ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj wstalam przed budzikiem Chyba pierwszy raz w zyciu! Jakos w ogole zle spalam, sniła mi się Heroinka ze wrociła do Nas i jakis typ poznej którego dalszej historii nie znam Jest tak masakrycznie goraco ze juz mi ciezko wytrzymać Dzisiaj na sniadanie 2 kormki chleba bezglutenowego o smaku trampka z masłem orzechowym własnej roboty, a na obiad bedzie polowka kalafiora z jajkiem ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Zresztą napewno tego nie widac ![]() Zdjecia slodkie i te Twoje wlosy, super ombre wyszło ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Ale bedzie radocha Wrocisz szybko na dobre tory, juz my Cię tu wesprzemy |
||
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten typ nie miał ze mną nic wspólnego? ![]() Cześć Kochane byłam w szpitalu... i nie miałam dostępu do cywilizacji
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

w całym domu kurzu 5 cm choć drzwi wszędzie zamykamy jak robimy demolke w łazience

za rowerek i kurcze ja też chcę żeby był u mnie taki upał... bo chcę się poopalać mam nadzieję że w niedziele będzie to nad morze podskoczymy na cały dzień sobie z Tż 

)
coś chyba zjadłam nieświeżego albo to po wczorajszym jedzeniu z grilla :/ Już mi przeszło ale słabo się czuję i pewnie dlatego rano też się tak źle czułam! Miałam brzuch jak balon i nie wiedziałam od czego. Od wczoraj też biorę żelazo (kupiłam w aptece tabletki z dużą dawką dzienną) więc może to tak zadziałało? Sama już nie wiem. Żelazo łykać muszę bo przy moich okresach dwutygodniowych i przy diecie niedługo padnę. Na dworze upał straszny, mogłabym się tak pieknie opalić a w domu muszę zostać 

teraz na jakiś złom ją trzeba wywieźć ale nie wiemy gdzie. 

nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle było
byłam w szpitalu...