Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 09:22   #4801
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Hej :-*
Ja tylko na chwilke... Zawiozlam Kolina do przedszkola i ide spać. Ledwo żyje :-/ taka zdechla jestem że szok. Miałam na siłke jechać ale nie dam rady. Wszystko mnie boli! Ręce, nogi, brzuch i głowa :-/ oby mi przeszło jak sie przespie bo na basen obiecalam dzieciom ze pójdziemy
Do później kochane :-* miłego dnia :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 09:49   #4802
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:

no jest nasza zguba
ja też nie lubię na telefonie pisać tzn. pisać jeszcze ok ale odpisywać to masakra

Dzięki no mamy zajęcie teraz przynajmniej i się nie nudzimy zazdrościć nie masz czego bo sprzątanie tego syfu to coś strasznego w całym domu kurzu 5 cm choć drzwi wszędzie zamykamy jak robimy demolke w łazience
Wiesz, żeby to jeszcze było nasze mieszkanie to fajnie bo byśmy się faktycznie dorabiali czegoś a tak to wszystko to zostawimy jak się kiedyś wyprowadzimy :/

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Pojezdzilam chwile na rowerze ale tak mnie nogi bolały że dałam sobie spokój. Leżę już w łóżeczku. Ale mi sie coś wkrecilo że dziś jest czwartek a jutro już piatek! No byłam święcie o tym przekonana! Już chciałam budzik ustawić na 7 bo w piątki mój synek godzine szybciej do szkoły chodzi na warsztaty czytania i patrzę a to środa przecież a jutro czwartek dopiero
Jutro ma być 30 stopni, ostre słońce i niebo bez jakiejkolwiek chmurki wiec cale popoludnie bede sie smażyć :-D lecę spać :-* dobranoc kochane :-* do jutra!

No wiadomo kochana ze sam remont do przejscia jest ciężki, sama tez przez to przechodziłam i mam dosyć na poł życia, ale jednak PO jest fantastycznie, nowe wnetrze Nowa łazenka nowe życie
A kto wie moze odkupicie jeszcze to mieszkanie, nigdy nic nie wiadomo jak się ułozy

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Czekoladka
no to się nie dziwię że nie masz czasu na wizaż jak taka zabiegana jesteś
i oby dietka na dobre wyszła ale skoro już jak piszesz nie masz brzuszka jak balon to jest dobrze

za rowerek i kurcze ja też chcę żeby był u mnie taki upał... bo chcę się poopalać mam nadzieję że w niedziele będzie to nad morze podskoczymy na cały dzień sobie z Tż
Chyba ostatnio poprostu jestem słaba w organizacji

Ja nie marzę o upałach, wolę solarium lubie jak jest tak 25 stopni nie więcej Na dodatek meczy mnie alergia, wtedy zdycham nie cierpię tegooo

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Heroinko Nasza kochana co z Tobą?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

A ja wstałam wykąpałam się, zaraz muszę się umalować i polece na targ po jakieś warzywa Muszę jeszcze wyprasowac koszule dla brata bo ma dzisiaj ostatni egzamin na uczelni

Dzisiaj na sniadanie mialam zupę krem pomidorową, ale taką prawdziwą bez koncentratu itp
Na obiad bedzie pierś z indyka z kalafiorem
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 14:30   #4803
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hejka a ja byłam dzisiaj u fryzjera i obcięłam włoski jak zrobie jakieś twarzowe zdj to pokaże

Jezu wczoraj piłam 3 lampki szampana i 2 piwa .. i dzisiaj miałam takiego kaca , po takiej ilości alko to powinnam się czuć ok, ale ta mieszanka mnie zmiotła ;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 15:13   #4804
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej pięknotki

Jestem jestem miło migotenko kochana ze o mnie pamietasz
Ja jakoś ostatnio znowu się nie mogę z niczym wyrobić Gdzieś mi ten czas tak szybko mija, zanim skończę jedno zaczynam drugie pożniej się orientuję ze już ciemna noc a ja mam jeszcze tyle do zrobienia Wczoraj tez już kilka podejsć do wizażu robiłam ale ciągle coś jeszcze, aż padłam A na telefonie tylko Was podczytuję bo nienawidzę pisać na tych cholernych smartfonach bo to po prostu nie na moje nerwy

Zważywszy na porę tylko muszę pogratulować Coctail obrony Zawsze wiedziałam ze zuch z Ciebie

Margotku bardzo się cieszę ze do u Nas znowu gościsz wzraz ze swoimi rozkosznymi postami za którymi chyba każdy tylko wyglada nastepnych
bialaczekoladka dzięki
Kibicuje w takim razie jak najszybszej realizacji planów związanych z własnym salonem
Rozumiem niechęć do pisania ze smartfonów dla mnie jest karą gorsza jak wybieranie ziarenek maku z piasku/popiołu (to chyba była kara Kopciuszka?)
Bardzo mnie interesują Twoje postępy w eliminacji glutenu i laktozy, zdawaj nam relacje jak tylko znajdziesz chwile jak masz jakieś ciekawe źródła informacji na ten temat to podziel się po angielsku i niemiecku też dam rade przeczytać, w chińskim wykluczone (siostra ostatnio musiała z chińskiego tłumaczyć więc się zabezpieczam).

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Nawet mój mąż sie na fotki załapał :-D siedział na zamknietym kibelku i myślał jak jutro ten cement położyć żeby równo wyszło
monia wanna lux gorsza sprawa z tą starą...jakoś ją wynieść musicie z korytarza, oby się problem szybko rozwiązał skoro zamierzacie jeszcze kilka lat pomieszkać to pewnie, że warto sobie poprawić komfort życia, a odnowione mieszkanie (nawet jak nie opływa złotem) to wiadomo plus 100 punktów do samopoczucia domowników, cieszy oko i poprawia jakoś życia

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hejka a ja byłam dzisiaj u fryzjera i obcięłam włoski jak zrobie jakieś twarzowe zdj to pokaże

Jezu wczoraj piłam 3 lampki szampana i 2 piwa .. i dzisiaj miałam takiego kaca , po takiej ilości alko to powinnam się czuć ok, ale ta mieszanka mnie zmiotła ;/
Cocktail "nowe" zęby, nowa fryzura, nowa Cocktail na fotka wskazana i wyczekiwana
Mnie by na bank "zmiotło"...zdrówka:glasi u:

Mam dziś lekkie zakwasy w przedniej części ud (ale nie wiem czy od biegania czy od kucania w truskawkach) , zastanawiam się czy iść pobiegać (ok 15-20min) czy odpuścić, a przyznam , że mam chęć pobiegać więc dylemat mam
Stary 2014-07-03, 15:17   #4805
monika01011986
Zakorzenienie

ja wstałam po 12, pojechałam po synka do przedszkola, poszłam na zakupy i wróciłam do domu. Miałam na basen z dziećmi jechać ale dostałam biegunki coś chyba zjadłam nieświeżego albo to po wczorajszym jedzeniu z grilla :/ Już mi przeszło ale słabo się czuję i pewnie dlatego rano też się tak źle czułam! Miałam brzuch jak balon i nie wiedziałam od czego. Od wczoraj też biorę żelazo (kupiłam w aptece tabletki z dużą dawką dzienną) więc może to tak zadziałało? Sama już nie wiem. Żelazo łykać muszę bo przy moich okresach dwutygodniowych i przy diecie niedługo padnę. Na dworze upał straszny, mogłabym się tak pieknie opalić a w domu muszę zostać Robię pranie bo mąż musi pralkę odłączyć i z 2-3 dni nie będę mogła prać. Na obiad mam ziemniaczki z 2 jajkami sadzonymi smażonymi na teflonie na łyżeczce oliwy z oliwek.
Zamówiłam dzisiaj sofe do salonu ! o taką : Clipboard01.jpg
Mają przysłać za 5 tygodni no a my akurat w PL będziemy wiec nie wiem jak i kto to odbierze :/ muszę coś wymyślić.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-03, 15:26   #4806
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No wiadomo kochana ze sam remont do przejscia jest ciężki, sama tez przez to przechodziłam i mam dosyć na poł życia, ale jednak PO jest fantastycznie, nowe wnetrze Nowa łazenka nowe życie
A kto wie moze odkupicie jeszcze to mieszkanie, nigdy nic nie wiadomo jak się ułozy

Dzisiaj na sniadanie mialam zupę krem pomidorową, ale taką prawdziwą bez koncentratu itp
Na obiad bedzie pierś z indyka z kalafiorem
No szczególnie własnie łazienka jak nowa to cieszy oko jeszcze sofe zamówiłam do salonu więc wreszcie będziemy już praktycznie wszystko mieli o czym marzyliśmy w tym mieszkaniu
Odkupić to raczej nie, bo to cały blok jest mojego męża Szefa. Zresztą tutaj balkonu niema i porządnego ogrzewania. Nie opłaca też się nam tego kupować bo to jest w samym centrum miasta i drogo by wyszło, za te same pieniądze kupilibyśmy mały domek gdzieś na obrzeżach miasta a o takim marzymy własnie

Oooo ale pyszności zajadasz

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:

No pokaż koniecznie

Hehehe przynajmniej porządnie opiłaś Magistra należało Ci się!

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
wróciłam z pracy wykąpałam się,zjadłam bułke i piję herbatkę najgorsze że spać mi się nie chce... nocka minęła szybko i spoko, nawet spać mi się nie chciało hehe pewnie o 8 usnę jak Tż już pójdzie do pracy, chcę pospać ze 3-4 h i pojechać się poopalać niby tylko 23 stopnie ma być ale moze coś tam słoneczko złapie a przy okazji poczytam książkę sobie

Monia nom torebki też są fajne ale mi tam szkoda tyle kasy wydać więc sama sobie na pewno nie kupiłabym
no mi ten łososiowy się bardzooo podoba

zobaczysz raz dwa i będzie po remoncie

za rowerek i kurcze ja też chcę żeby był u mnie taki upał... bo chcę się poopalać mam nadzieję że w niedziele będzie to nad morze podskoczymy na cały dzień sobie z Tż
A co robisz w pracy? Gdzie pracujesz w ogóle bo wyleciało mi to z głowy

Do której spałaś? ja po nocce nigdy w życiu nie wstałabym po 3-4 h zawsze spałam minimum 6-7

Ja Ci powiem że te torebki szału na mnie nie robią jak na tą cene :/ są dużo ładniejsze i dużo tańsze
No ten łososiowy fajnie wygląda na opalonym ciele muszę jeszcze z 2 razy na solarkę pójść i będzie ok
Oooo morze my w sierpniu dopiero morze ujrzymy ale pewnie pogody już nie będzie :/
Dzięki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-03, 15:35   #4807
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

monia wanna lux gorsza sprawa z tą starą...jakoś ją wynieść musicie z korytarza, oby się problem szybko rozwiązał skoro zamierzacie jeszcze kilka lat pomieszkać to pewnie, że warto sobie poprawić komfort życia, a odnowione mieszkanie (nawet jak nie opływa złotem) to wiadomo plus 100 punktów do samopoczucia domowników, cieszy oko i poprawia jakoś życia

Mam dziś lekkie zakwasy w przedniej części ud (ale nie wiem czy od biegania czy od kucania w truskawkach) , zastanawiam się czy iść pobiegać (ok 15-20min) czy odpuścić, a przyznam , że mam chęć pobiegać więc dylemat mam
Już starą wanne wynieśli mąż przyjechał z innym kolegą z pracy który jest bardzo silny i razem im się udało ją wywlec jakoś z klatki na podwórko teraz na jakiś złom ją trzeba wywieźć ale nie wiemy gdzie.
No wszyscy nam mówią że głupio robimy remontując nie nasze mieszkanie.... no ale tu w DE to normalka, wiele ludzi wynajmuje mieszkania i sobie remontują bo przecież w syfie mieszkać nie będą. My zamierzamy tu długo zostać to w jakiś warunkach mieszkać trzeba, zwłaszcza że mamy dzieci Moja matka ciągle gada że tyle pieniędzy wywalamy w coś co później zostawimy. No ale kurde moze ja tu z 10 lat będę mieszkała to czemu mam nie remontować? Prawda? człowiek chce mieć ładne mieszkanie

Jak msz ochotę biegać i nogi Cie przy tym nie bolą to biegaj chyba że bolą to odpuść sobie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-03, 16:04   #4808
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
bialaczekoladka dzięki
Kibicuje w takim razie jak najszybszej realizacji planów związanych z własnym salonem
Rozumiem niechęć do pisania ze smartfonów dla mnie jest karą gorsza jak wybieranie ziarenek maku z piasku/popiołu (to chyba była kara Kopciuszka?)
Bardzo mnie interesują Twoje postępy w eliminacji glutenu i laktozy, zdawaj nam relacje jak tylko znajdziesz chwile jak masz jakieś ciekawe źródła informacji na ten temat to podziel się po angielsku i niemiecku też dam rade przeczytać, w chińskim wykluczone (siostra ostatnio musiała z chińskiego tłumaczyć więc się zabezpieczam).

Dziękuję mam nadzieje że w przyszłości coś z tego wyjdzie

Z tym glutenem to jest tak ze w zasadzie najlepiej byłoby przejść na dietę paleo a z tym wiąże się już restrykcyjna zmiana ideologii, podrzucę Ci linka bo znalazłam ciekawa stronkę na ten temat Ja narazie bardzo sceptycznie podchodzę do tematu, niemniej jednak wiele się zgadza wiec może warto dokonać głębszych zmian Jak wrócę z pracy to Ci podeślę linka

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Mam małą przerwe na kawę

Jak szlam dzisiaj do pracy to wstapilam do River i zakochalam sie w jednej sukience i teraz mnie korci zeby ja kupic Mam wesele w październiku wiec by mi się taka exlusiv przydała. Cena kosmiczna ale rzadza posiadania jest znacznie wieksza

Stary 2014-07-03, 19:45   #4809
Margot85
Wtajemniczenie

bialaczekoladka i tym bardziej się cieszę, że jesteś sceptycznie nastawiona bo Twoje obserwacje będą bardziej obiektywne ja temat tylko znam z czasopism i artykułów z popularnych portali internetowych a więc źródeł , które są najmniej wiarygodne
Sukienka jak piękna i wyglądająca na Tobie ekstra turbo z... to o ile nie spowoduje debetu czy odcięcia prądu to brać i się cieszyć

monia dobrze, że masz własny rozum i robisz tak jak Tobie i Twojej rodzinie najlepiej pasuje widzisz jedni myślą, że jak nie swoje to nawet dbać nie trzeba (patrz Twoi poprzedni lokatorzy, co Ci tak mieszkanie załatwili). Wiadomo, diamentowego sedesu nie wstawisz do wynajmowanego mieszkania ale dlaczego odmawiać sobie normalnego, wygodnego mieszkania, w imię czego...mieszkanie może nie swoje ale życie swoje a o siebie i rodzinę dbać trzeba

Aaaa byłam pobiegać nawet lepiej mi się biegało niż wczoraj (ta sama trasa) sąsiadka dziś moją mamę rano zagadała, że widziała jak biegam i , że jej lekarz też zalecił ale się wstydzi " bo ludzie powiedzą, że zwariowała i nie ma co w domu robić skoro biega" uśmiałam się, ale trochę przykre to jest bo to kobieta wykształcona, pracujące w bibliotece, mąż jest dyrektorem szkoły a tak myśli, to co myśleć muszą "typowe wiejskie baby" mi to tam zawsze "wisiało" ale starszym osobom jak widać dalej przeszkadza, w mieście chodzenie z kijkami czy bieganie jest trendy a wręcz snobistyczną moda być zaczyna i nikt dziwnie nie patrzy czy stary czy gruby czy Marsjanin, każdy sobie robi co chce
Stary 2014-07-03, 20:01   #4810
meeedzik
Zakorzenienie

Monia haha to żeś mnie zjechała a no widzisz czasu nie mam ostatnio, melanż mnie trochę poniósł
A w pracy ok leci szybko pracuję do końca lipca i koniec. Później miesiąc wakacji i we wrześniu znowu Niemcy - jak to zleciało szybko.
A na basenie nie byłam jeszcze, bo nie było kiedy. W zeszły weekend byliśmy na zlocie yorków, fajnie było, napiliśmy się i pobawiliśmy Niko też szczęśliwy, bo się wyszalał

Cocktail a dziękuję dużo osób się mnie pyta czy ombre robiłam, a to się samo zrobiło też mnie kusi ścięcie włosów, ale boję się, że moje cienizny nie będą się chciały układać i tak caly czas coś mnie odciąga od tej decyzji
A Twoje ząbki śliczne, dobrze że masz juz aparat z głowy
pokaż koniecznie włoski, jak obcięłaś???
Stary 2014-07-03, 21:39   #4811
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cocktail "nowe" zęby, nowa fryzura, nowa Cocktail na fotka wskazana i wyczekiwana
Mnie by na bank "zmiotło"...zdrówka:glasi u:
Zaraz wrzuce zdj do albumu
No pokaż koniecznie

Monia Tyle mojego chociaż dzisiejsze samopoczucie było straszne

A co do remontu to przecież póki tam mieszkacie to logiczne że chcecie mieć jakoś w miare ładnie i odpowiednie warunki. Póki co robicie ten remont dla siebie
Cytat:
Aaaa byłam pobiegać nawet lepiej mi się biegało niż wczoraj (ta sama trasa) sąsiadka dziś moją mamę rano zagadała, że widziała jak biegam i , że jej lekarz też zalecił ale się wstydzi " bo ludzie powiedzą, że zwariowała i nie ma co w domu robić skoro biega" uśmiałam się, ale trochę przykre to jest bo to kobieta wykształcona, pracujące w bibliotece, mąż jest dyrektorem szkoły a tak myśli, to co myśleć muszą "typowe wiejskie baby" mi to tam zawsze "wisiało" ale starszym osobom jak widać dalej przeszkadza, w mieście chodzenie z kijkami czy bieganie jest trendy a wręcz snobistyczną moda być zaczyna i nikt dziwnie nie patrzy czy stary czy gruby czy Marsjanin, każdy sobie robi co chce
No i dobrze, że pobiegałaś. A ludźmi nie ma sie co przejmować zawsze się ktoś znajdzie co będzie komentował przez co dużo osób sie nie decyduje na publiczne biegi
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia haha to żeś mnie zjechała a no widzisz czasu nie mam ostatnio, melanż mnie trochę poniósł
A w pracy ok leci szybko pracuję do końca lipca i koniec. Później miesiąc wakacji i we wrześniu znowu Niemcy - jak to zleciało szybko.
A na basenie nie byłam jeszcze, bo nie było kiedy. W zeszły weekend byliśmy na zlocie yorków, fajnie było, napiliśmy się i pobawiliśmy Niko też szczęśliwy, bo się wyszalał

Cocktail a dziękuję dużo osób się mnie pyta czy ombre robiłam, a to się samo zrobiło też mnie kusi ścięcie włosów, ale boję się, że moje cienizny nie będą się chciały układać i tak caly czas coś mnie odciąga od tej decyzji
A Twoje ząbki śliczne, dobrze że masz juz aparat z głowy
pokaż koniecznie włoski, jak obcięłaś???
Fajne to ombre Ci wyszło ja tak ogólnie to tydzień temu postanowiłam zapuszczać do dziś
Poki co to tylko 1/2 aparatu ale dół mniej rzucający w oczy
Zdj musze włosków zrobić, bo robiłam na działce ale nie wiem czy sie nadają

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2014-07-03 o 23:05
Stary 2014-07-03, 22:46   #4812
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ja wstałam po 12, pojechałam po synka do przedszkola, poszłam na zakupy i wróciłam do domu. Miałam na basen z dziećmi jechać ale dostałam biegunki coś chyba zjadłam nieświeżego albo to po wczorajszym jedzeniu z grilla :/ Już mi przeszło ale słabo się czuję i pewnie dlatego rano też się tak źle czułam! Miałam brzuch jak balon i nie wiedziałam od czego. Od wczoraj też biorę żelazo (kupiłam w aptece tabletki z dużą dawką dzienną) więc może to tak zadziałało? Sama już nie wiem. Żelazo łykać muszę bo przy moich okresach dwutygodniowych i przy diecie niedługo padnę. Na dworze upał straszny, mogłabym się tak pieknie opalić a w domu muszę zostać Robię pranie bo mąż musi pralkę odłączyć i z 2-3 dni nie będę mogła prać. Na obiad mam ziemniaczki z 2 jajkami sadzonymi smażonymi na teflonie na łyżeczce oliwy z oliwek.
Zamówiłam dzisiaj sofe do salonu ! o taką : Załącznik 5726594
Mają przysłać za 5 tygodni no a my akurat w PL będziemy wiec nie wiem jak i kto to odbierze :/ muszę coś wymyślić.
Kochana moze masz jakąs nietolerancje pokarmową? Nie myslalas o tym

Sofia jest genialna, dokladnie w moim guscie! Piekna duza funkcjonalna i kolorystycznie tez bajkaaa Moze zadzwon do nich i dogadaj się co do terminu wysyłki, powiedz jaka jest sytuacja, napewno mozna ustalic bardz zmienic termin, przeciez im tez zalezy zeby dostraczyc towar i klient byl zadowolony, zreszta Ty placisz Ty wymagasz

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
bialaczekoladka i tym bardziej się cieszę, że jesteś sceptycznie nastawiona bo Twoje obserwacje będą bardziej obiektywne ja temat tylko znam z czasopism i artykułów z popularnych portali internetowych a więc źródeł , które są najmniej wiarygodne
Sukienka jak piękna i wyglądająca na Tobie ekstra turbo z... to o ile nie spowoduje debetu czy odcięcia prądu to brać i się cieszyć
Wiesz co nie powiedziałabym że jestem obiektywna, raczej zdesperowana Wysłałam Ci linka, jak tam poczytasz sobie jakies artykuły, zorientujesz w temacie szybko, ciekawa jestem czy tez nabierzesz uprzedzen jak ja

Sukienke kupilam! A co raz się zyje! Cały czas sobie cholera odmawiam, dosyc tego, jestem takim snkerusem ze az wstyd Ale juz jeczałam wszytskim dookola ze nie mam sukienki, nic nie mogę znalesc i w ogole. A tam będą tacy ludzie tak poodstawiani ze naprawde szukalam czegos wyjatkowego, zeby się dobrze czuc wsrod tych snobów

I wzielam rozmiar 40 bo 38 tak mi się opinała na cyckach ze wygladalam jak jakaś kiełbasa normalnie 40 jest luzniejsza i korzystniej się wyglada jak cos jest mniej opiete.Wygladam w niej niezle ale wiadomo schudnac się by przydało zeby bylo naprawdę ekstra

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2014-07-03 o 22:48
Stary 2014-07-03, 23:04   #4813
migotenka
Zadomowienie

ja dzisiaj chodzę zła bo się nie wyspałam.... usnęłam o 7 a obudziłam się 11.30. pojechałam na basen ale leżałam godzinkę bo słońce mnie wkurzało co chwile zachodziło....więc się nic nie opaliłam... w tyg pójdę na solarium

Czekoaldka pokaż sukienkę
mi się dwię w river podobają ale jakoś się zdecydować nie mogę heh
a co do planów oby wszystkie się spełniły po Twojej myśli

Monia tak jak pisałam wyżej spałam od 7-11.30 później jeszcze pół godz o 17 i byłam jeszcze bardziej zła bo Tż mnie obudził tel...
w rossmannie
a sofa prześliczna bardzo bardzo mi się podoba

Margot brawo za bieganie
a co do ludzi to tak już jest w małej miejscowości i nic się na to nie poradzi ja jak jeżdzę na rolkach czy biegam to też niektórzy nawet młodzi patrzą się jak na debila hehe ale ja to zawsze tez miałam gdzieś

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cocktail no to czekamy aż się pokażesz w nowej fryzurce
ząbki super

Medzik o to będziesz miała miesiąc czasu odpoczynku a na ile jedziesz do Niemiec?
pokaż włoski i jak masz jakieś zdjęcia z zlotu heh

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 23:10   #4814
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Sukienke kupilam! A co raz się zyje! Cały czas sobie cholera odmawiam, dosyc tego, jestem takim snkerusem ze az wstyd Ale juz jeczałam wszytskim dookola ze nie mam sukienki, nic nie mogę znalesc i w ogole. A tam będą tacy ludzie tak poodstawiani ze naprawde szukalam czegos wyjatkowego, zeby się dobrze czuc wsrod tych snobów

I wzielam rozmiar 40 bo 38 tak mi się opinała na cyckach ze wygladalam jak jakaś kiełbasa normalnie 40 jest luzniejsza i korzystniej się wyglada jak cos jest mniej opiete.Wygladam w niej niezle ale wiadomo schudnac się by przydało zeby bylo naprawdę ekstra
No i bardzo dobrze, że sobie kupiłaś Koniecznie się w niej pokaż

zdjęcie fryzurki wrzuciłam, ale to obciełam tak jak miałam
Stary 2014-07-03, 23:16   #4815
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Szukałam gdzies jej na stronce ale nie ma
Jutro Wam cos cyknę żeby nie było

Migotenka dziekuję To narazie tylko plany, chociaz w sumie juz wszytsko mam przemyslane, nawet odnosnie kolorów i ustawien sprzetów i mebli

Coctail ale Ty masz ładną tą buzke I jaka cera piekna!
Stary 2014-07-03, 23:18   #4816
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Szukałam gdzies jej na stronce ale nie ma
Jutro Wam cos cyknę żeby nie było

Migotenka dziekuję To narazie tylko plany, chociaz w sumie juz wszytsko mam przemyslane, nawet odnosnie kolorów i ustawien sprzetów i mebli

Coctail ale Ty masz ładną tą buzke I jaka cera piekna!
W końcu jakoś się z tą cerą uporałam a wiesz co pomogło nieużywanie niczego od dermatologa plus krem z apteki za 8 zł
Stary 2014-07-03, 23:29   #4817
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu jakoś się z tą cerą uporałam a wiesz co pomogło nieużywanie niczego od dermatologa plus krem z apteki za 8 zł
Jaki?
Stary 2014-07-03, 23:30   #4818
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki?
alantan dermoline niebieski
Stary 2014-07-03, 23:36   #4819
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
alantan dermoline niebieski
Wiedzialam! Mialam napisac czy przypadkiem nie alantan lekki bo ja jego czego uzywam i ratuje mi czesto buzke na zmianę z La roche Cicaplast
Stary 2014-07-03, 23:38   #4820
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedzialam! Mialam napisac czy przypadkiem nie alantan lekki bo ja jego czego uzywam i ratuje mi czesto buzke na zmianę z La roche Cicaplast
Ja jestem mega zadowolona już 2 tubki zużyłam, tysiąc razy lepszy niż te kremy dermatologiczne, które niby nie zapychają a robiły mi tragedie ;/
Stary 2014-07-03, 23:46   #4821
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem mega zadowolona już 2 tubki zużyłam, tysiąc razy lepszy niż te kremy dermatologiczne, które niby nie zapychają a robiły mi tragedie ;/
No jasne, często okazuje się że najlepsze rozwiązanie to to najprostsze

A uzywałas Zinalfatu?
Stary 2014-07-03, 23:49   #4822
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne, często okazuje się że najlepsze rozwiązanie to to najprostsze

A uzywałas Zinalfatu?
nie
Stary 2014-07-03, 23:56   #4823
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
nie
Ja mam własnie ze cztery tubki tego własnie typu kremów, lagodzaco-kojacych w tym wlasnie Alantan, Zinalfat, Cicaplast i idąc tylko tą drogą mam dobrą skórę, takze nie dziwię Ci się ze Tobie tez pomaga
Stary 2014-07-04, 00:14   #4824
monika01011986
Zakorzenienie

Laseczki ja tylko na minutke, głowa mnie boli :-/ chyba na zmiane pogody bo burze na jutro zapowiadają. Wzięłam tabletki ale dalej lekko boli i mnie wkurza wiec ide spac. Pojezdzilam 10 minut tylko na roweryku bo przez ból głowy dłużej nie dałam rady. Z dietką dziś wzorowo.
Łazienka ma już tynk na ścianie i jutro możemy kłaść kafelki. Wrzucę fotke zaraz. Dziś wieczorem pojechalismy na basen sie wykąpać pod prysznicami bo w domu wanna w salonie znowu stoi :-P jutro 34 stopnie u mnie zapowiadają, ciężko będzie kafelki kłaść w taki upał.
Uciekam spać, jutro wam poodpisuje :-* dobranoc :-*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404425764375.jpg (55,7 KB, 20 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-04, 08:17   #4825
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail góra ważniejsza od dołu, bo bardziej widoczna
Haha to długo zapuszczałaś faktycznie
Ale pięknie Ci w takich

Margotku dodaję fotki ze zlotu oczywiście nie z moim psiakiem, a cudzymi
No i jedno stare włosków, chyba tu go nie wrzucałam

A w ogóle to się załamałam dziś rano tak sobie folguję ostatnio, że na wadze dziś ujrzałam 50,5kg nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle było ale co się dziwić jak objadam się czym popadnie i pizza i hamburgery, na zlocie też wszystko z grilla jadłam jakieś karkówki, szaszłyki itp. A nie wspomnę już w jakiej ilości pochłaniam desperadosy
To teraz mam nauczkę, dobrze że na wagę stanęłam dziś. Wymiary też podskoczyły od razu - uda 52cm, a talia 63.
od 3 dni wróciłam do ćwiczeń, muszę to czym prędzej zgubić, bo pogoda się zrobiła, a ja patrzeć nie mogę na swój brzuch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 139.jpg (52,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 142.jpg (55,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 207.jpg (57,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 150.jpg (79,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 164.jpg (103,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 251.jpg (51,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 159.jpg (47,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 199.jpg (50,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2238.jpg (66,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2256.jpg (52,1 KB, 29 załadowań)
Stary 2014-07-04, 08:45   #4826
paulownia
Zakorzenienie

Hej, Dziewczynki jeszcze zyje.
Juz zaczelam 9 miesiac, 15 kg na plusie i czuje sie okropnie ciezka, ledwo chodze. A dieta to jakas abstrakcja, wlasnie wypilam kubek czekolady i zjadlam dwa pierniczki w czekoladzie nadziewane marmolada morelowa.
Torba spakowana, i odliczamy dni do przyjscia juniora na swiat.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 09:14   #4827
monika01011986
Zakorzenienie

Heja ja na siłowni jeżdżę rowerem takim gdzie prawie sie na nim leży wrócę z silki to poodpisuje wam a potem śmigamy z dzieciakami na basen upał straszny i ma być jeszcze w dzień gorzej ;-)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-04, 09:29   #4828
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej

Ja dzisiaj wstalam przed budzikiem Chyba pierwszy raz w zyciu! Jakos w ogole zle spalam, sniła mi się Heroinka ze wrociła do Nas i jakis typ poznej którego dalszej historii nie znam

Jest tak masakrycznie goraco ze juz mi ciezko wytrzymać

Dzisiaj na sniadanie 2 kormki chleba bezglutenowego o smaku trampka z masłem orzechowym własnej roboty, a na obiad bedzie polowka kalafiora z jajkiem

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A w ogóle to się załamałam dziś rano tak sobie folguję ostatnio, że na wadze dziś ujrzałam 50,5kg nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle było ale co się dziwić jak objadam się czym popadnie i pizza i hamburgery, na zlocie też wszystko z grilla jadłam jakieś karkówki, szaszłyki itp. A nie wspomnę już w jakiej ilości pochłaniam desperadosy
To teraz mam nauczkę, dobrze że na wagę stanęłam dziś. Wymiary też podskoczyły od razu - uda 52cm, a talia 63.
od 3 dni wróciłam do ćwiczeń, muszę to czym prędzej zgubić, bo pogoda się zrobiła, a ja patrzeć nie mogę na swój brzuch
Kochana co Ty się martwisz! Dla Ciebie to 5 minut i wracasz do ideału, nie znami takie numery Zresztą napewno tego nie widac

Zdjecia slodkie i te Twoje wlosy, super ombre wyszło

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczynki jeszcze zyje.
Juz zaczelam 9 miesiac, 15 kg na plusie i czuje sie okropnie ciezka, ledwo chodze. A dieta to jakas abstrakcja, wlasnie wypilam kubek czekolady i zjadlam dwa pierniczki w czekoladzie nadziewane marmolada morelowa.
Torba spakowana, i odliczamy dni do przyjscia juniora na swiat.
Ale czad kochana Ale bedzie radocha

Wrocisz szybko na dobre tory, juz my Cię tu wesprzemy
Stary 2014-07-04, 10:03   #4829
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jakos w ogole zle spalam, sniła mi się Heroinka ze wrociła do Nas i jakis typ poznej którego dalszej historii nie znam
ale ten typ nie miał ze mną nic wspólnego?

Cześć Kochane jestem już, dziękuję za zainteresowanie byłam w szpitalu... i nie miałam dostępu do cywilizacji
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 10:09   #4830
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
ale ten typ nie miał ze mną nic wspólnego?

Cześć Kochane jestem już, dziękuję za zainteresowanie byłam w szpitalu... i nie miałam dostępu do cywilizacji
KOCHANA Super ze jestes!

Tak własnie przeczuwałam Wszytsko juz dobrze? Co się działo opowiadaj!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości