|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Cytat:
ja tez leniwa jestem dlatego sprzątam na bieżąco by na raz za dużo nie było ;p Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2792 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Widocznie możesz mieć konflikt z TŻ Ja nie muszę wykonywać bo nie ma u mnie możliwości aby konflikt zaistniał
|
|
#2793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec nie rozumiem w ogole...
|
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz tylko morfologia, mocz, krzywa cukrowa i powtórka z toxo
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu co do smoczka to pojęcia nie mam jaki
![]() anesh już skręcasz łóżeczko? aż mnie spięło w pośladkach bo ja jeszcze nie zamówiłam :P malaPaulina te wkładki takie są ![]() Mecia ja na Twoim miejscu powtórzyłabym glukozę... - Dzięki dziewczynki za odpowiedź w sprawie koszuli do rodzenia ![]() muszę coś wykombinować :P Mówicie seksi białe koszule z rozcięciem a w ogóle to skąd wiecie, widziałyście? byłyście tam na oddziale?:P
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2797 |
|
Rozeznanie
|
Ana tak mam częstoskurcz nadkomorowy serca od 10 lat się już męczę... To taka wada przy której występują ataki serca i wtedy puls jest około 200, do tego nie można oddechu złapać ani się ruszać zbytnio... Najbardziej się boję że będę sama z dzieckiem i mi się przytrafi atak... Ale staram się nie myśleć... Niestety w moim przypadku miałam robione dwa badania eps przez pachwinę i szyję ale niestety u mnie nie da się tego wyleczyć tylko leki na to biorę... Teraz w ciąży od 12 tygodnia też...
Asia ja kupiłam wczoraj Lovi smoczek dynamiczny i mam nadzieję że będzie ok... Do tego wzięłam pojemniczek na smoczek ale już z BabyOno bo był dużo tańszy... |
|
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam tą przyjemność, że koleżanka rodziła w tamtym roku i w 2011 No i po drodze w tym roku jeszcze jedna znajoma (w styczniu) ![]() Także na szczęście wiem jak to wygląda I tak jak pisze Nataluska wole pobrudzić ich niż swoją nowiutką hehehe Potem się przebiore, ale i nie
|
|
#2799 |
|
Rozeznanie
|
Paulinka ja też mam AB+ i nie muszę robić tego badania... Dziwne
![]() Dzisiaj uświadomiłam tż że to już 8 miesiąc i ma się ruszyć z remontem i jego mina była bezcenna kazał mi leżeć i nic nie robić żebym czasem za szybko bie urodziła, lozeczka też kazał zamówić żeby już było bo on sam potem nie będzie wiedział jakie a ja chodzę i się cieszę...Mam ochotę na frytki ale nie mam ziemniakow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2800 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki zaraz Was nadrobię tylko ciasto ukręcę i skończę zupę grzybową...
Meta dobrze że byłaś u lekarza i się uspokoiłaś Ja teraz czekam tylko na takie właśnie informacje, że szyjka jest twarda ![]() Ja też zdaję relację z mojej wizyty. Szyjka twarda więc super Odstawiamy ją od dzisiaj, ufff... Bo ja już miałam tak, że z wkładką mokrą biegałam do łazienki co godzinę... Za 2tyg znowu wizyta, żeby zobaczyć, czy szyjka bez luteiny dalej się trzyma. Jakby się coś działo - to dostanę tą doustną... Oby nie ![]() I wiecie co, chyba padniecie Powiedziałam jej, żę ja ostatnio jem kilogramy mleczek w tubce i tony ciastek i na nic innego poza słodkim nie mam ochoty. To mi powiedziała, żę widać organizm się domaga cukru Bo mam ten cukier niski Miałam 75 na czczo, 102 po godzinie i po 2h miałam 100 hm... ja patrzyłam, żeby tylko nie był za wysoki hehe ![]() Mała obróciła się chyba pierwszy raz główką w dół Tylko jedno mnie zmartwiło... Ostatnio (2tyg temu) ważyła niecały kilogram a teraz waży kilogram. Zasmuciło mnie to, ale moja ginka mówi, że mam się tym nie przejmować bo jest ok... No nie wiem, te Wasze dzieciaczki takie duże... A moja jest długa, ale ma drobne kości... Dziś 28tc i 1 dz, niby mieści się w normie... Zawsze musi być coś
|
|
|
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
dzanet2108 czyli wszystko ok,nie zamartwiaj sie
A co do wagi to tez sie martwilam bo moj synek 1300g w 30t1d to tez nie wie... ale skoro lekarz mowi ze jest dobrze to tak jest Ana*** no u mnie lozeczko tez juz stoi a co do tych wkladek to dobre
|
#2802 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny mam pytanie...moze dziwne
![]() No bo robiłam listę co mi jeszcze bedzie potrzebne do szpitala i ogólnie i sobie myślałam czego używam codziennie...no i używam suszarki do włosów i tak sie zastanawiam wlasnie czy potrzebuje taka malutką co zostawiłam w Pl i teściowie by mi przywieźli ale w sumie to jak pójdę sie rejestrować do szpitala to luknę sobie w łazienki albo zapytam polozna :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2803 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47161239]Dziewczynki zaraz Was nadrobię tylko ciasto ukręcę i skończę zupę grzybową...
Meta dobrze że byłaś u lekarza i się uspokoiłaś Ja teraz czekam tylko na takie właśnie informacje, że szyjka jest twarda ![]() Ja też zdaję relację z mojej wizyty. Szyjka twarda więc super Odstawiamy ją od dzisiaj, ufff... Bo ja już miałam tak, że z wkładką mokrą biegałam do łazienki co godzinę... Za 2tyg znowu wizyta, żeby zobaczyć, czy szyjka bez luteiny dalej się trzyma. Jakby się coś działo - to dostanę tą doustną... Oby nie ![]() I wiecie co, chyba padniecie Powiedziałam jej, żę ja ostatnio jem kilogramy mleczek w tubce i tony ciastek i na nic innego poza słodkim nie mam ochoty. To mi powiedziała, żę widać organizm się domaga cukru Bo mam ten cukier niski Miałam 75 na czczo, 102 po godzinie i po 2h miałam 100 hm... ja patrzyłam, żeby tylko nie był za wysoki hehe ![]() Mała obróciła się chyba pierwszy raz główką w dół Tylko jedno mnie zmartwiło... Ostatnio (2tyg temu) ważyła niecały kilogram a teraz waży kilogram. Zasmuciło mnie to, ale moja ginka mówi, że mam się tym nie przejmować bo jest ok... No nie wiem, te Wasze dzieciaczki takie duże... A moja jest długa, ale ma drobne kości... Dziś 28tc i 1 dz, niby mieści się w normie... Zawsze musi być coś [/QUOTE] jak lekarz mowi ze wsio ok to sie nie zamartwiaj najważniejsze ze jest Wszystko ok.I sie pochwal co za ciasto krecisz ?? Teraz z tygodnia na tydzień bedziemy panikowac wszystkie hihi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Ktoras pytała o luteine i dzisiaj kupowalam na receptę to miałam ze zniżka. Za dwa opakowania dowcipnej zapłaciłam 6,4.
Katharina jak będę na kompie to wrzuce fotki. To pewnie będzie po weekendzie. Cytat:
Ja miałam bawełniana kupiona w lumpie takiej nie szkoda. [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47161239]Dziewczynki zaraz Was nadrobię tylko ciasto ukręcę i skończę zupę grzybową... Meta dobrze że byłaś u lekarza i się uspokoiłaś Ja teraz czekam tylko na takie właśnie informacje, że szyjka jest twarda ![]() Ja też zdaję relację z mojej wizyty. Szyjka twarda więc super Odstawiamy ją od dzisiaj, ufff... Bo ja już miałam tak, że z wkładką mokrą biegałam do łazienki co godzinę... Za 2tyg znowu wizyta, żeby zobaczyć, czy szyjka bez luteiny dalej się trzyma. Jakby się coś działo - to dostanę tą doustną... Oby nie ![]() I wiecie co, chyba padniecie Powiedziałam jej, żę ja ostatnio jem kilogramy mleczek w tubce i tony ciastek i na nic innego poza słodkim nie mam ochoty. To mi powiedziała, żę widać organizm się domaga cukru Bo mam ten cukier niski Miałam 75 na czczo, 102 po godzinie i po 2h miałam 100 hm... ja patrzyłam, żeby tylko nie był za wysoki hehe ![]() Mała obróciła się chyba pierwszy raz główką w dół Tylko jedno mnie zmartwiło... Ostatnio (2tyg temu) ważyła niecały kilogram a teraz waży kilogram. Zasmuciło mnie to, ale moja ginka mówi, że mam się tym nie przejmować bo jest ok... No nie wiem, te Wasze dzieciaczki takie duże... A moja jest długa, ale ma drobne kości... Dziś 28tc i 1 dz, niby mieści się w normie... Zawsze musi być coś [/QUOTE]Super, że po wizycie dobre wieści Kurcze ja miałam niższy cukier niż Ty a nie dostałam jako zalecenie jedzenia słodyczy. Ale może to i dobrze. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także ja biorę na pewno
|
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Zimny nawiew czy na maxa na 3 hehehe Ale tak serio to dobry pomysł. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to jednak nie głupie pytanie moze moja duża suszare wezmę to szybciej ogarnę łeb no i prostownice tez wrzucę ... a co sobie bede żałować a make up to oczywiście obowiązkowo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2808 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2809 | |||
|
Rozeznanie
|
Przecież borówki i jagody to to samo
Przepis: http://www.kwestiasmaku.com/desery/t...a/przepis.html Tylko ja nie dałam galaretki, a bitą śmietanę (słodka śmietanka 30% z dodatkiem cukru i cukru wanilinowego ubita mikserem). A na to wyłożyłam borówki i truskawki. Cytat:
, święto maryjne w ten dzień). Teraz już sie tak nie nakręcamy ![]() Cytat:
Potem się przebrałam w taką do karmienia. Tylko że ją poplamiłam krwią, a nie miałam od razu drugiej na przebranie...Cytat:
a podobno przez pierwsze 2 miesiace nie powinno się podawać smoczków bo mogą zaburzyć ssanie piersi...
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47161239]
Tylko jedno mnie zmartwiło... Ostatnio (2tyg temu) ważyła niecały kilogram a teraz waży kilogram. Zasmuciło mnie to, ale moja ginka mówi, że mam się tym nie przejmować bo jest ok... No nie wiem, te Wasze dzieciaczki takie duże... A moja jest długa, ale ma drobne kości... Dziś 28tc i 1 dz, niby mieści się w normie... Zawsze musi być coś [/QUOTE]nie martw się, widocznie taka jej uroda, ja też bym chciała być drobinką a tak serio to rozumiem Twój niepokój, bo moja młoda też ciut mniejsza, w 29 tc ważyła 1 kg. Ale rośnie, najważniejsze, by rosła, a tak to już w obecnej chwili każde dziecko rośnie swoim tempem. No i wiesz, waga na usg to trochę loteria, patrzy się na wymiar brzuszka (co już pisałam), mi w poprzedniej ciaży w ogóle nie mówili, ile waży dziecko,tylko, że wymiary są ok, moja młoda była zawsze tydzień do przodu z wymiarami. A szacunkową wagę usłyszałam dopiero na usg robionym kilka godzin przed porodem mówili mi jakieś 3800-3900 a urodziła się 3520
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
aisa84 ja suszarki raczej nie biore
![]() DorissiriD przeciez borowki (amerykanskie) i jagody to nie to to samo
13.09.2014 Szymonek jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-07-04 o 15:19 |
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam blog kwestiasmaku
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Elfirka a ile zapłaciłąś za smoczki?
Ale senna jestem, ale zasnąć nie mogę
|
|
#2814 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, byłaś i sprawdziłaś. Teraz tam grzecznie odpoczywaj i się nie przemęczaj ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47161239] Ja też zdaję relację z mojej wizyty. Szyjka twarda więc super A te moje intensywne (bardzo!) upławy to po prostu uczulenie na tą olerną luteinę Odstawiamy ją od dzisiaj, ufff... Bo ja już miałam tak, że z wkładką mokrą biegałam do łazienki co godzinę... Za 2tyg znowu wizyta, żeby zobaczyć, czy szyjka bez luteiny dalej się trzyma. Jakby się coś działo - to dostanę tą doustną... Oby nie I wiecie co, chyba padniecie Ginka ogląda moje wyniki krzywej cukrowej i mówi do mnie, że musimy zmienić dietę. Się wystraszyłam, sama odczytałam wyniki i było że w normie. A ona mi mówi "Musi Pani jeść więcej słodkiego" Padłam serio Powiedziałam jej, żę ja ostatnio jem kilogramy mleczek w tubce i tony ciastek i na nic innego poza słodkim nie mam ochoty. To mi powiedziała, żę widać organizm się domaga cukru Bo mam ten cukier niski Miałam 75 na czczo, 102 po godzinie i po 2h miałam 100 hm... ja patrzyłam, żeby tylko nie był za wysoki hehe Mała obróciła się chyba pierwszy raz główką w dół choć za wcześnie by się cieszyć, to ja się cieszę, bo do tej pory leżała zawsze poprzecznie. Tylko jedno mnie zmartwiło... Ostatnio (2tyg temu) ważyła niecały kilogram a teraz waży kilogram. Zasmuciło mnie to, ale moja ginka mówi, że mam się tym nie przejmować bo jest ok... No nie wiem, te Wasze dzieciaczki takie duże... A moja jest długa, ale ma drobne kości... Dziś 28tc i 1 dz, niby mieści się w normie... Zawsze musi być coś Za 2 tyg kolejne ważenie [/QUOTE] Kochana gratuluje udanej wizyty Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam borówki, mogłabym jeść tonami Z resztą jagody też, ale boróweczki słodsze i większe ![]() Dziękuję za przepis
|
|
#2815 | |||||||||||
|
Raczkowanie
|
Witam się popołudniowo :) Ja dziś od rana ze szwagierką za robotę się wzięłyśmy i wszystkie okna pomyłyśmy... a w zasadzie ona, bo ja to tylko jej troszkę pomagałam, tzn. tyle ile dałam radę :rolleyes: I jeszcze nie dość, że okna pomyła to przywiozła własnoręcznie robione babeczki z jagodami i malinami, które właśnie konsumuję :slina:
Nieźle dzisiaj naprodukowałyście... :mdleje: Cytat:
Cytat:
Co do zapalenia, to fajnie, że lekarka przynajmniej coś proponuje, że będzie działać w tej kwestii po porodzie, bo w Polsce zazwyczaj ciężko jest, żeby na głupią rehabilitację się dostać... Cytat:
Cytat:
Cytat:
:oklaski: za zakupki - za 500 zł to pewnie już nieźle się obłowiliście, bo ja ostatnio to raptem 70 zł wydałam i prawie nic nie kupiłam... Co do butelek, to jeśli ktoś jest zdecydowany na Aventa, to z pewnością nie opłaca się kupować na sztuki... kupi się dwie, a cena jak za cały zestaw :ehem: Niestabilna też zazdroszczę chęci do sprzątania... ja w ogóle nie nadaję się na "panią domu" - ani sprzątać nie lubię ani gotować (chociaż lubię jak jest czysto i dobry obiadek na stole), za to jak jakąś papierkową robotę trzeba zrobić to ja baaardzo chętnie :D dzanet2108 u mnie to samo - nie lubię gości w tygodniu (my z mężem w soboty sprzątamy) - w sobotę i niedzielę to mogą przychodzić :) A dla mnie też byś pomogła? :prosi: Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o smoczki, to ja będę kupować właśnie te ortodontyczne czy anatomiczne - na początek kupię ze 2-3 różnych firm, bo położne mówiły, że nie wszystkie mogą dziecku odpowiadać :) Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o piżamę do porodu, to u mnie szpitale dają swoje koszule do rodzenia... najlepiej zorientuj się jak to wygląda u Ciebie, bo pewnie co szpital to inaczej :) Cytat:
Mo_onika_ika :oklaski: a jakie? [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47161239] Ja też zdaję relację z mojej wizyty. Szyjka twarda więc super :jupi: A te moje intensywne (bardzo!) upławy to po prostu uczulenie na tą olerną luteinę :pala: Odstawiamy ją od dzisiaj, ufff... Bo ja już miałam tak, że z wkładką mokrą biegałam do łazienki co godzinę... Za 2tyg znowu wizyta, żeby zobaczyć, czy szyjka bez luteiny dalej się trzyma. Jakby się coś działo - to dostanę tą doustną... Oby nie :brzydal: I wiecie co, chyba padniecie :cojest: Ginka ogląda moje wyniki krzywej cukrowej i mówi do mnie, że musimy zmienić dietę. Się wystraszyłam, sama odczytałam wyniki i było że w normie. A ona mi mówi "Musi Pani jeść więcej słodkiego" :hahaha: Padłam serio :mdleje: Powiedziałam jej, żę ja ostatnio jem kilogramy mleczek w tubce i tony ciastek i na nic innego poza słodkim nie mam ochoty. To mi powiedziała, żę widać organizm się domaga cukru :brzydal: Bo mam ten cukier niski :confused: Miałam 75 na czczo, 102 po godzinie i po 2h miałam 100 :confused: hm... ja patrzyłam, żeby tylko nie był za wysoki hehe :brzydal: Mała obróciła się chyba pierwszy raz główką w dół :jupi: choć za wcześnie by się cieszyć, to ja się cieszę, bo do tej pory leżała zawsze poprzecznie. Tylko jedno mnie zmartwiło... Ostatnio (2tyg temu) ważyła niecały kilogram a teraz waży kilogram. Zasmuciło mnie to, ale moja ginka mówi, że mam się tym nie przejmować bo jest ok... No nie wiem, te Wasze dzieciaczki takie duże... A moja jest długa, ale ma drobne kości... Dziś 28tc i 1 dz, niby mieści się w normie... Zawsze musi być coś :mur: Za 2 tyg kolejne ważenie :prosi:[/QUOTE] dzanet2108 :oklaski: za wizytę :) też bym chciała usłyszeć, że mam jeść więcej słodkiego, ale na to z pewnością nie mam co liczyć... dobrze, że przynajmniej ginek nie krzyczy, że za dużo przytyłam :brzydal: A wagą małej się nie przejmuj - każde dziecko rośnie w swoim tempie - może ostatnio rosła na długość, a teraz będzie wagę intensywniej przybierać :) Cytat:
Aaaa... No i gratuluję wszystkim kolejnych tygodni :oklaski: Na pewno miałam coś jeszcze odpisać, więc jeśli kogoś ominęłam, to przepraszam :roza: No i oczywiście standardowo się rozpisałam jak Was nadrabiałam - najwyżej nie czytajcie ;) Lecę teraz obiadek kończyć, bo mąż niedługo wróci, ale zawitam do Was jeszcze wieczorkiem :) |
|||||||||||
|
|
|
#2816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzanet miałam pisać jeszcze odnośnie cukru
![]() Ja też bym chciała, żeby mi lekarz powiedział że mogę wcinać słodkie hehe ![]() Ja miałam cukier na czczo 88, po godzinie 107 a po drugiej już tylko 97 ![]() Dlatego się smiałam, że ładnie cukier trawie ![]() Z tym, że ja z dosyć wysoka wagą startowałam, bo zawsze byłam grubcia i muszę uważać na kilogramy. Nie wiem jak ty, ale ja zawsze jak wstaje np. z popołudniowej drzemi to pierwsze o czym myśle to jest słodkie Agness ja do chudzin nigdy nie należałam. Startowałam z wagą 100,5kg (i to u mnie taki standard, zawsze te 3 cyferki na wadze widziałam) potem przez wymioty i mdłości w pierwszym trymestrze schudłam do 89kg a teraz waże 96 i pare gram. Także sporo. Ale najważniejsze, że dziecko zdrowe, ja cukrzycy nie mam, a łudzę się tym, że uda mi się karmić Roksankę piersią i przy odrobinie ruchu uda mi się zrzucić trochę kg ![]() I żeby nie było diety żadnej nie zamierzam stosować NEVER ![]() To nie dla mnie hehehe No chyba ze przekroczę tą wagę z której startowałam ![]() Dobra dziewczynki, zbieram się po te ciuszki a jeszcze jakaś bombonierę trzeba kupić w ramach podziękowania i męża z łóżka zrzucić co nie będzie łatwym zadaniam ![]() 3majsie się i do później
|
#2819 |
|
Rozeznanie
|
Agnes2011 kupiliśmy dość sporo bo brakuje nam tylko wózka, stelaża do baldachimu bo u nas brakuje części, fotelika do auta, tego zestawu butelek z aventa no i rzeczy aptecznych... No i po ok 3 miesiącach będziemy kupować łóżeczko bo kołyska będzie już pewnie za mała...
Asia ja płaciłam za 2 smoczki coś koło 23-24zł ale dokładnie nie wiem bo od ceny na opakowaniu dostaliśmy rabat... Planuję jeszcze kupić smoczek z gitarą narysowaną chyba firmy Mam czy jakoś tak bo mój Małż jest zapalonym gitarzysta oczywiście w zaciszu domowym... Ostatnio kupił dla swojego synka koszulkę z gitarą bo przecież by nie przeszedł obojętnie... Hehe... 20 lipca mamy 1 rocznicę ślubu i tak się zastanawiam co by tu zrobić i zobaczę po wypłacie ale może wybiorę się do zaprzyjaźnionej fotografki i pstryknę jakąś fotkę z brzuchem dla Małża, wstawię do ramki i będzie git... A jak nie to sama coś wykombinuję... Myślałam o jakimś napisie na brzuchu i też fotkę do ramki... Ale zobaczy się jeszcze... |
|
|
|
#2820 | |
|
Zadomowienie
|
No i
![]() No i mąż mi umiera Przeziębił sie i ma gorączkę, mam nadzieję że mnie nie zarazi, wygoniłam go z sypialni na materac. Mam nadzieję że to wystarczy.Cytat:
Edytowane przez agnes 20 Czas edycji: 2014-07-04 o 17:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

No i leki znowu. I odpoczywać i więcej leżeć. 
mam nadzieję, że podczas porodu moje serce nadąży ;P

to chyba nie jest podstawowe badanie

Odstawiamy ją od dzisiaj, ufff... Bo ja już miałam tak, że z wkładką mokrą biegałam do łazienki co godzinę... Za 2tyg znowu wizyta, żeby zobaczyć, czy szyjka bez luteiny dalej się trzyma. Jakby się coś działo - to dostanę tą doustną... Oby nie 

jak lekarz mowi ze wsio ok to sie nie zamartwiaj