Panny Młode 2015 cz. 22 :) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 09:58   #3631
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)

misia kolor jest fajny, taki uniwersalny

co ja widzę niebeksiego w tym bukiecie? chabry? i coś jeszcze? jak ja się potwornie nie znam na kwiatkach to takie smutne

a klipsy trochę ich mam ale to tak bardziej jak mi się nudzi to robię ale do ślubnych rozważam 3 pary różnych, kupiłam jedne nawet jakoś tak pod wpływem chwili ja mam zawirowania. I nie wiem, które z nich najlepiej wyglądają na nodze nie śmiejcie się ze mnie

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2014-07-06 o 13:37
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:03   #3632
farbstiftka
Zadomowienie

najfajniejsze serduszka
ale kokardka też ładnie się prezentuje.
Z serduszkiem słodko a z kokardką elegancko
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:06   #3633
existence
Zakorzenienie

wezmę wszystkie i będę je wymieniać nie no mam jeszcze plener zawsze ...serio nie wiem co zrobię i zadziwiam sama siebie mając akurat z taką bzdurą taki problem
Stary 2014-07-06, 10:07   #3634
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość

co ja widzę niebeksiego w tym bukiecie? chabry? i coś jeszcze? jak ja się potwornie nie znam na kwiatkach to takie smutne

a klipsy trochę ich mam ale to tak bardziej jak mi się nudzi to robię ale do ślubnych rozważam 3 pary różnych, kupiłam jedne nawet jakoś tak pod wpływem chwili ja mam zawirowania. I nie wiem, które z nich najlepiej wyglądają na nodze nie śmiejcie się ze mnie
Boże, gdzie Ty takie ładne buty w kolorze dostałaś? Też się zastanawiam nad chabrem, szukałam na allegro i cienko...
A musze mieć pasek przy kostce, bo mam szczupłą stopę i zwykłe czółenka mi lecą

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:10   #3635
farbstiftka
Zadomowienie

Cytat:
wezmę wszystkie i będę je wymieniać nie no mam jeszcze plener zawsze ...serio nie wiem co zrobię i zadziwiam sama siebie mając akurat z taką bzdurą taki problem
to może na ślub kokardki a na plener serduszka?
Na plenerze będzie więcej czasu, żeby uchwycić ich urok
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:13   #3636
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
dzień bry! dopiero wstałam moja mama dorwała się do mojego laptopa i buszowała po wizażu znaczy, próbowała buszować, ale nie bardzo wiedziała, co kliknąć

buciki same w sobie są śliczne, ale ja nie lubię jak widać palce. może to moje skrzywienie, ale według mnie nie wygląda to ładnie. swoich też pilnuję, żeby były głębsze (no, ale ja mam stopę jak płetwa szeroką )
Mnie to akurat nie przeszkadza :p ale każdy ma swoje skrzywienia, ja nienawidzę, jak dziewczyny mają bluzki bez ramiaczek i do tego zostawiają ramiączka w staniku. :p

Cytat:

Dziękuję. Moim zdaniem, bezkonkurencyjnie wygrywa kokarda! :p
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:13   #3637
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Boże, gdzie Ty takie ładne buty w kolorze dostałaś? Też się zastanawiam nad chabrem, szukałam na allegro i cienko...
A musze mieć pasek przy kostce, bo mam szczupłą stopę i zwykłe czółenka mi lecą
internety ja miałam wymagania właśnie, że paseczek musi być bo mi spadają KAŻDE wsuwane. Na weselach u kogoś czy sylwestrach i innch balach jeszcze jakoś to przejdzie bo i tak szybko zmieniam na baletki ale nigdy nie czuję się pewnie jak idę w takich wkładanych szpilkach chciałam też obcas w którym wytrzymam chociaż do 23 (to się jeszcze okaże ) Kolor sobie wybrałam, wymierzyłam stopę i takie sobie są wkładane mi się podobają wizualnie dużo bardziej ale chciałam jednak mieć pewność, że po drodze do ołtarza nie zgubię buta zamawiałam na casani.pl ale przez ich konto allegro. Podobna procedura jest chyba też na białebuty o których pisała kreciołek przy okazji mierzenia sukien

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 10:16   #3638
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
internety ja miałam wymagania właśnie, że paseczek musi być bo mi spadają KAŻDE wsuwane. Na weselach u kogoś czy sylwestrach i innch balach jeszcze jakoś to przejdzie bo i tak szybko zmieniam na baletki ale nigdy nie czuję się pewnie jak idę w takich wkładanych szpilkach chciałam też obcas w którym wytrzymam chociaż do 23 (to się jeszcze okaże ) Kolor sobie wybrałam, wymierzyłam stopę i takie sobie są wkładane mi się podobają wizualnie dużo bardziej ale chciałam jednak mieć pewność, że po drodze do ołtarza nie zgubię buta zamawiałam na casani.pl ale przez ich konto allegro. Podobna procedura jest chyba też na białebuty o których pisała kreciołek przy okazji mierzenia sukien
Właśnie mi też każde wsuwane lecą ze stopy i jest nieciekawie, niestety. A jest tyyyyle pięknych butów bez pasków
Ale dziękuję za informację, będę szukać!

Stary 2014-07-06, 10:17   #3639
agata7852
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Ja mam ksiezniczke i nie jest niewtgodna i ciezka :p

Sent from my GT-I9070 using Wizaz Forum mobile app
Tą którą ja mierzyłam była strasznie ciężka :P
Ale to nie mój rozmiar, więc nie ma sie co dziwić
i tak zostanę przy księżniczce

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Haha Agata Kolejne : mój też lubi grać na konsoli
Na szczęście nie jest.uzależniony gra czasami w sumie już mu się tę gry znudziły. Czasami i ja z nim pogram. Ale on ze mna na kinecktcie już nie
Małpa
Majster no może i nie jest. Ale możliwe ze goście będą Ci ja przydeptywac :/ jak każda długa i taka rozlozysta.
My konsolę mamy raptem miesiąc, więc jeszcze dziecko się nie nawierzyło nią Nawet sobie nie wyobrażacie jaki mam wariatków w domu, najpierw się obgra w fife, później ogląda mecz a później znowu fifa.....
I tylko słuchać : Ty .... taki siaki i owaki, nagram go kiedyś jak ich (tych piłkarzy w grze ) wyzywa
Mój ze mną też gra, w tenisa świetna zabawa, już żyrandolu w pokoju nie mam

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Generalnie w trzech salonach byłam i z każdego wyszłam z jedną faworytką
pierwszy salon: white lady jenny (bardzo ładnie się prezentuje ten gorset, że jest taki na skos, a nie w trójkąta jak w większości princessek-niestety zdjęcie tego nie odzwierciedla)
drugi salon: amy love french (ogólnie ładna, bardzo lekka-co jest jej wielkim plusem, jedyna w której mogę wkomponować mój kolor przewodni i wygląda to naturalnie, mały minus: "za mało się dzieje w tej sukni"-słowa mojej świadkowej:P)
trzeci salon: princesska z kolekcji salonowej, nie ma niestety na necie;/ (od pasa w dół świetna, takie maleńkie kryształki na całej długości, co wygląda fajnie, gorset zdecydowanie do przeróbki-co jest możliwe w cenie tak że spoko- bo dla odmiany w tej kiecce dzieje się za dużo-jak choinka się świeci, a tak też nie chcę)
W środę jestem umówiona jeszcze w jednym salonie, w którym mają sweetheart, więc będę mieć już taki pogląd co gdzie jak i za ile

Tak że podsumowując od mojej wymarzonej rybki przeszłam do princesski Denerwuje mnie w nich jedno-koło obowiązkowo bym je wywaliła nawet gdyby to diametralnie miało zmienić wygląd sukienki:P

Moje najlepsze spostrzeżenie dzisiejszego dnia: jak założysz suknie ślubną na siebie (nie ważne czy jest ładna, czy na Tobie dobrze leży itp.) od razu inaczej twarz wygląda: widać że się promienieje, jest się ładniejszym, optycznie zęby się wydają bielsze w blasku bieli sukni, w moim przypadku nawet miałam wrażenie że zęby są prostsze no ogólnie coś w tym jest, że każda panna młoda wygląda po prostu bosko

Jeszcze jedna uwaga: w żadnej kiecce nie odczułam tego „to jest ta”:P Raz powiedziałam „ooo”jak mi pani ubrała tą white lady Czy to już można uznać za „to jest ta” czy to jeszcze nie ten moment?:P
Śliczna ta sukienka, bardzo w moim stylu

Tak w ogóle dzień dobry wszystkim
agata7852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:19   #3640
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ja do "mojego" salonu weszlam z konkretna wizja. Przymierzalam rozne sukienki, w wielu dobrze wygladalam. Wybralam 3 i z nich po dlugich rozmyslaniach te jedna jedyna. I ekspedientka sie smiala, ze w koncu zamowilam dokladnie taka, o jakiej mowilam na samym poczatku.
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:20   #3641
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agata7852 Pokaż wiadomość
Tą którą ja mierzyłam była strasznie ciężka :P
Ale to nie mój rozmiar, więc nie ma sie co dziwić
i tak zostanę przy księżniczce

My konsolę mamy raptem miesiąc, więc jeszcze dziecko się nie nawierzyło nią Nawet sobie nie wyobrażacie jaki mam wariatków w domu, najpierw się obgra w fife, później ogląda mecz a później znowu fifa.....
I tylko słuchać : Ty .... taki siaki i owaki, nagram go kiedyś jak ich (tych piłkarzy w grze ) wyzywa
Mój ze mną też gra, w tenisa świetna zabawa, już żyrandolu w pokoju nie mam

Śliczna ta sukienka, bardzo w moim stylu

Tak w ogóle dzień dobry wszystkim
mój też tak wyzywa graczy ale w czołgach ja już czasem nie mogę pojąć w jaki sposób można się tak zirytować głupią grą aż tak!? żyrandol zginął śmiercią tragiczną?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 10:20   #3642
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Hej
Nie mam neta i nie nadrobię Was.

Pasowałoby się pakować ale jakos nie mam weny i jade zaraz do Tż na obiad rodzinny
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:21   #3643
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Właśnie mi też każde wsuwane lecą ze stopy i jest nieciekawie, niestety. A jest tyyyyle pięknych butów bez pasków
Ale dziękuję za informację, będę szukać!
To powodzenia znajdziesz coś na pewno
Stary 2014-07-06, 10:25   #3644
agata7852
Raczkowanie

http://sala-weselna-pod-wiatrakami.pl/sala-inf-2.html
wrzucam wam link do naszej sali.
Pomóżcie mi wybrać kolory przewodnie, bo ja już sama nie wiem.
Wczoraj wkleiłam dwa zdj.ale chciałabym żeby więcej osób się wypowiedziało.
Kocham fiolet.... ;D
Wrzesień to już taki trochę jesienny jest, więc myślałam o brązie i złocie.
Ale sama nie wiem.

Tż za bardzo w to się nie chce mieszczać, bo delikatnie mówiąc trochę nie rozróżnia kolorów.
Nie wiem czy on to robi specjalnie czy jak ale czasem daje czadu z kolorami.
Ostatnio mówi tak :
Kupiłem Ci bluzkę w Twoim ulubionym kolorze, taka śliczna fioletowa... Wyciągam bluzkę z torebeczki, a tutaj niespodzianka bluzka czerwona

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
mój też tak wyzywa graczy ale w czołgach ja już czasem nie mogę pojąć w jaki sposób można się tak zirytować głupią grą aż tak!? żyrandol zginął śmiercią tragiczną?
Powiem Ci że grubo było... chciał mi ściąć i za bardzo się wczuł w rolę, jak podskoczył to tylko było słychać łubudu.
Niby rozwalił tylko jednego kwiatka, ale i tak już się żyrandol do niczego nie nadaje bo cały pokrzywiony
Najlepsze jest to że on nie jest wysoki tylko baaaardzo skoczny
Ja też czasem nie rozumiem dlaczego tak się złości, jak mnie wkurzy schowam płytę i będzie po sprawie ale będę miała spokój

Edytowane przez agata7852
Czas edycji: 2014-07-06 o 10:27
Stary 2014-07-06, 10:27   #3645
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Sed bardzo ladna ta sukienka.
Wrzucam fotki butów. Podobają mi się bardzo, tylko chciałam w odcieniu różu bardziej, stąd moje wątpliwości. Co myślicie?:p
bardzo ladny kolor ;-)
Cytat:

kurde, nie widze bukietu ble, ja bym wiedziala! :-P

kiedy zrobilas klipsy serduszka? nic o tym nie wiem! :-P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 10:30   #3646
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham fiolet.... ;D
Ale sama nie wiem.

Tż za bardzo w to się nie chce mieszczać, bo delikatnie mówiąc trochę nie rozróżnia kolorów.
Ostatnio mówi tak :
Kupiłem Ci bluzkę w Twoim ulubionym kolorze, taka śliczna fioletowa... Wyciągam bluzkę z torebeczki, a tutaj niespodzianka bluzka czerwona

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Powiem ci że grubo było... chciał mi ściąć i za bardzo się wczuł w rolę, jak podskoczył to tylko było słychać łubudu.
Niby rozwalił tylko jednego kwiatka, ale i tak już się żyrandol do niczego nie nadaje bo cały pokrzywiony
Najlepsze jest to że on nie jest wysoki tylko baaaardzo skoczny
Ja też czasem nie rozumiem dlaczego tak się złości, jak mnie wkurzy schowam płytę i będzie po sprawie ale będę miała spokój
Ja bym tu już w brąz nie szła, bo byłoby go za dużo. Moim zdaniem, fiolet będzie tu bardzo ładnie wyglądał.
Stary 2014-07-06, 10:30   #3647
magda_mjt
Zakorzenienie

Ex te serduszka to brokatowe? Fajne sa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-06, 10:32   #3648
MajsterkaANB
Zakorzenienie

U mnie milion.stopni!!!

Ale jest sukces - bylismy w kosciele :p filo wysiedzial cala msze ale byl bardzo nadpobudliwy. :p

I kurcze dzis ksiadz mial msze ktorego chcialam na slubie a on mowi na koncu ze pod koniec lipca ma tu ostatnia msze i jedzie na misje na ukraine.

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:35   #3649
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Kocham fiolet.... ;D
Ale sama nie wiem.

Ostatnio mówi tak :
Kupiłem Ci bluzkę w Twoim ulubionym kolorze, taka śliczna fioletowa... Wyciągam bluzkę z torebeczki, a tutaj niespodzianka bluzka czerwona [COLOR=Silver]
ja bym w brązy i złoto nie wchodziła. ba sama sala jest w takich kolorach i może wyjść przesyt. starałabym się ożywić raczej. dodać mocniejszy akcent (ale nie fiolety i róże, bo się będzie gryzło).

mój też ma problemy z kolorami. jak mu mówię "błękitny", to się pyta jaki to. muszę wtedy tłumaczyć jasny niebieski

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 10:39   #3650
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
bardzo ladny kolor ;-)

kurde, nie widze bukietu ble, ja bym wiedziala! :-P

kiedy zrobilas klipsy serduszka? nic o tym nie wiem! :-P
nie zrobiłam, nie miałabym tyle nerwów, żeby bawić się brokatem mama się zakochała w serduszkach ja nikomu tego nie powinnam pokazywać bo wiadomo, każdemu się podoba inne i mam mętlik w głowie hard skończymy ten temat

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
U mnie milion.stopni!!!

Ale jest sukces - bylismy w kosciele :p filo wysiedzial cala msze ale byl bardzo nadpobudliwy. :p

I kurcze dzis ksiadz mial msze ktorego chcialam na slubie a on mowi na koncu ze pod koniec lipca ma tu ostatnia msze i jedzie na misje na ukraine.

o kurde! tak samo mialam ze skrzypkiem, już go chciałam rezerwować a tu wyjeżdża - klops
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ex te serduszka to brokatowe? Fajne sa

tak ja nie lubię zbytnio brokatu ale mnie jakoś naszło nie świecą się bardzo chamsko i w sumie ładnie wychodzą na zdjęciach i na filmiku (tak filmik też już nakręciłam )
ładnie wyglądają ze zwykłymi czarnymi balerinami
Stary 2014-07-06, 10:47   #3651
Malwina_89
Zakorzenienie

11 miesięcy do ślubu <3

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:50   #3652
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
11 miesięcy do ślubu <3

wczoraj to mówiłam tż jak mi się przypomniało jakoś tak na środku ulicy w krk a dziś zapomniałam
Stary 2014-07-06, 10:52   #3653
magda_mjt
Zakorzenienie

Strasznie ten czas leci... my za 5 dni bedziemy miec równy rok. I bede pisac do lokalu o ostateczna cene, troche sie tego boje hahaha . Myślicie, ze lepiej napisać z maila (mojego czy moze z innego nie sugerujacego, ze to ja?) czy osobiście podejsc za te 2 tygodnie czy moze po prostu zadzwonic? Najbardziej chce miec wszystko na papierze....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 10:52   #3654
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj to mówiłam tż jak mi się przypomniało jakoś tak na środku ulicy w krk a dziś zapomniałam
Mi mama przypomniała

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:54   #3655
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj najgorszy ślubny koszmar ever śniło mi się, że żadna z moich koleżanek nie przyszły na mój ślub i wesele (NAWET NA ŚLUB ) i potem jak się spytałam jednej to mówiła, że "przecież była wystawa psów" jejku ja w tym śnie tak bardzo płakałam jak nigdy, nawet jak się obudziłam to zaczęłam płakać, bo myślałam, że to była prawda takie to realistyczne było... że mnie nikt nie lubi - bo tak z tego snu wyszło nawet moja chrzestna nie przyszła i kilka osób z rodziny.....
mega

A mnie TŻ wczoraj mocno podpadł i teraz dwoi się i troi żeby mi to wynagrodzić
Stary 2014-07-06, 10:56   #3656
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie ten czas leci... my za 5 dni bedziemy miec równy rok. I bede pisac do lokalu o ostateczna cene, troche sie tego boje hahaha . Myślicie, ze lepiej napisać z maila (mojego czy moze z innego nie sugerujacego, ze to ja?) czy osobiście podejsc za te 2 tygodnie czy moze po prostu zadzwonic? Najbardziej chce miec wszystko na papierze....

ja bym napisała maila i poczekała do tygodnia jeśli nie odpowiedzą to telefon
Stary 2014-07-06, 10:56   #3657
agata7852
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym tu już w brąz nie szła, bo byłoby go za dużo. Moim zdaniem, fiolet będzie tu bardzo ładnie wyglądał.
Ach ten fiolet

Cytat:
ja bym w brązy i złoto nie wchodziła. ba sama sala jest w takich kolorach i może wyjść przesyt. starałabym się ożywić raczej. dodać mocniejszy akcent (ale nie fiolety i róże, bo się będzie gryzło).

mój też ma problemy z kolorami. jak mu mówię "błękitny", to się pyta jaki to. muszę wtedy tłumaczyć jasny niebieski
Mój się ze mnie śmieję, że on ma z kolorami problem a ja z kierunkami, coś w tym jest bo czasem sama się łapę na tym że się zastanawiam gdzie prawo a gdzie lewo
A według Ciebie, jakie kolorki najbardziej pasują do tej sali ?

Cytat:

Ja to bym tam poszła osobiście, jeżeli jesteś zdecydowana na tą salę.
Telefonicznie mówią jedno, mailowo drugie a twarzą w twarz jeszcze co innego.
Najlepiej wszystko mieć na papierze żebyś później nie miała niespodzianki jak ja z orkiestrą.
Stary 2014-07-06, 11:00   #3658
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
mega

A mnie TŻ wczoraj mocno podpadł i teraz dwoi się i troi żeby mi to wynagrodzić
Lubię to. : Tak w ogole, to mam dzisiaj imieniny, ciekawe czy TŻ pamięta :p
Stary 2014-07-06, 11:00   #3659
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kocham fiolet.... ;D
Ale sama nie wiem.

Ostatnio mówi tak :
Bardzo ładna sala Ja mam salę OSP ;DD

Na Twoim miejscu poszłabym ciemną zieleń, taką butelkową, pewnie fajnie by wyglądało lub w biel - pasuje do wszystkiego, choć z tym złotem-pomarańczą może być nieco kiczowato

Stary 2014-07-06, 11:01   #3660
Majelka
Wtajemniczenie

hejka

oczywiście zamiast uczyć się do obrony postanowiłam Was nadrobić

Cytat:

ja ja! i dalej twierdzę, że za taką cenę nie urywa. płacisz za markę, a nie za jakość
a no właśnie tak mi się wydawało, że to Ty pisałaś u nas wszystko rozstrzygnie się po degustacji właśnie i jeśli nam posmakują to bierzemy z miejsca bo jeszcze żadne torty jeżeli chodzi o wygląd nie zrobiły na mnie takiego wrażenia już sobie wyobrażam sesję zdjęciową z tym tortem i aż sama się sobie dziwię

W ogóle to gratuluję ustaleń i bardzo fajna relacja ślubna (sorry, że ucięłam ale zbyt długi post by mi wyszedł)

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Generalnie w trzech salonach byłam i z każdego wyszłam z jedną faworytką

Jeszcze jedna uwaga: w żadnej kiecce nie odczułam tego „to jest ta”Raz powiedziałam „ooo”jak mi pani ubrała tą white lady Czy to już można uznać za „to jest ta” czy to jeszcze nie ten moment?
super relacja, piękne te suknie ale ja szczerze powiem, że nie wiem czy w swoim przypadku powiem kiedyś "ta i żadna inna" bo pewnie ciągle będę miała jakieś wątpliwości

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Magda ja byłam tak na jasno ubrana na ślubie Może i sie zlewałąm w całość, ale czułam się dobrze
pięknie wyglądałaś cudowna sukienka, Pmka nie miała problemu, że w takiej jasnej byłaś? mi to zupełnie nie przeszkadza ale wiem, że niektóre dziewczyny są wyczulone na tym punkcie. Koty mega

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Hej!

Ale w końcu świadkowa zaprowadziła mnie do salonu, gdzie były suknie piękne, w moim stylu, a do tego uszyją mi moją wymarzoną suknię całkowicie wg mojego projektu i to w świetnej cenie z pięknych materiałów (do 2000) Do tego dostanę gratis sukienkę krótką, halkę i bolerko, czy inną szmatkę do założenia na wierzch Salon jest już sprawdzony na poprzednich ślubach i na prawdę jestem zachwycona
I nikt mnie nie wyganiał z tego salonu, żebym przyszła jak się pojawi nowa kolekcja, czy inne suknie :
Mam przyjść w grudniu i omówić szczegóły, zmierzyć się i będzie można szyć
gratuluję mnie przeraża ta wizja mierzenia i cały czas sobie wmawiam, że jeszcze tyle czasu i że może we wrześniu się wybiorę ale im bliżej tym bardziej to odkładam

Cytat:
Sed bardzo ladna ta sukienka.
Wrzucam fotki butów. Podobają mi się bardzo, tylko chciałam w odcieniu różu bardziej, stąd moje wątpliwości. Co myślicie?
fajne butki, bardzo klasyczne chociaż ja mam problem bo lakierowane zawsze mnie mocno obcierają

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
misiaa91 bardzo ładne, lubię taki fason. Choć ja lakierki kupuję właśnie bardziej w róż, bo takie piaskowe są za ciemne na mojej bladej nodze

U PM2014 znalazłam piękny bukiet! co prawda już przekonałam się, że chcę anemony, ale jak zobaczyłam ten to się zakochałam
fajny bukiet, chociaz ja bym zrezygnowała z tych paproci dookoła

Cytat:

mega przednia fotorelacja super masz te klipsy, zdradzisz gdzie kupiłaś? najpierw pomyślałam, że serca najlepsze, potem, że kokardki wygrywają więc ogólnie mam dylemat i nie pomogę w wyborze te 3 mi się najmniej podobają ale serca i kokardki bym pewnie na zmianę nosiła

W ogóle też chyba zdecydowaliśmy się na taki kolor przewodni tylko ciągle nie wiem czy buty brać właśnie w takim kolorze czy bardziej neutralnym. bo to, że będą taneczne na niziutkim obcasie (max 5) to już jestem pewna na wyższych na bank nie dam rady tańczyć...
Majelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości