|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Aha są w BIEDRZE (tutaj bo u nas takich nie widziałam) takie dmuchane zamki do skakania po stowie i namioty ala zamki do zabawy chyba po 50zł- ma któraś, kupowała? Fajne, warto?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Ewulka zdrowia dla małej. B . wysoka ta gorączka. Ja juz chyba bym na IP jechała ale ja to strachliwa jestem. Mam tak oo zapaleniu płuc z zeszłego roku. :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Silver jesteś pewna tych nocek ??? Ja byłam na jednej , do 5 rano i nie wyobrażam sobie ze miałabym siedzieć i pilnować Zuzki. Ledwo żywa byłam. Pojechałam po nią dopiero koło 11, a spałam do 10. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby to nic groźnego
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma zaczepy ktorymi mozna przymocowac to do podloza. nam sie nie chce i mlody czesto przesuwa tez zamek w inne miejsce - najlesza zabawa ostatnio ![]() bidulek ucaluj go od cioci p. ![]() omg, zdrowka dla malej! jak teraz? spadla troche? co do kolezanki - nie wiem czy wiedziala nie mam z nia kontaktu od matury dowiedzialam sie z fb sis przyjechala na tydz, w czwartek sie broni (jak to moj malz mowi - broni sie przed jakims magistrem ![]() wczoraj mnie nalecialo na starych znajomych z liceum i mam za swoje ![]() dzidzia ma taka charakterystyczna buziulke no i nie ma paluszkow u rak. brak paluszkow widac na zwyklym usg wiec byc moze wiedzieli, nie wiem.... Marsi - przepraszam, nie pomyslalam |
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulko zdrówka dla Malutkiej, może faktycznie 3dniówka..Oby tylko
Neti j.w. Aga napisała. My nie wiemy jaka woda jest w jeziorze. Dziewczyny ale wqrwa złapałam!!! |
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, a gdzie zamawiałaś? Ładnie Cię urządzili.
![]() Ja teraz zamawiałam w Bodziu, to jak zamówiłam w niedzielę, w poniedziałek zadzwonili do mnie, aby potwierdzić zamówienie i w czwartek z rana przywieźli - dostawa też gratis. Może meble nie są wysokich lotów, ale ja miałam ograniczony budżet, więc nie było mnie stać na coś z wysokiej półki - jednakowoż, ładnie wyglądają, są grube, mocno stoją, także... |
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieć dopiero usnął.
A co do jeziora no wg mnie chłodna ta woda a mlody się tak wyrywa do min ze hej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O ciekawi mnie kogo i z kim :-P
|
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
Ola ma anginę ropną
Neti, ja bym nie pozwoliła na tę kąpiel, a te zamki widziałam, ja mam z ikei z wyprzy za 20zł (z 59 ) i Ola zadowolona na all też mniej więcej koło 50zł już z przesyłką Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4032 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ugotowałam 3 obiady. dla Hani rosół, dla mnie pieczarki z kaszą gryczaną ( ) i dla Tż kotlety. Hania rosołu nie zjadła tylko dwie marchewki ehhhhcharlizz zdrowia dla Oli! nie dość, że taki gorąc to jeszcze te maluszki się tak męczyć muszą
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę.
To tylko mój kącik, obok jest łóżko, ale akurat Łukasz z małą na nim czytają książki i nie chcą być na zdjęciu, także tego. Wciąż mam na wierzchu kartony, ale wkrótce znikną. Tapeta jeszcze do mnie nie dotarła, także też jej nie ma - ona będzie na tej ścianie po lewej, której nie widać na zdjęciu. Aha, najśmieszniejsze jest to, że zamówiłam "małe" biureczko. Nie wiem, co ja myślałam, robiąc zamówienie - ale przysłali mi taką wielką krowę, prawie na wielkość naszych dużych okien. Aczkolwiek, teraz jestem zadowolona z wielkości biurka. Tak wygląda mój kącik. Co myślicie? |
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black, mam nadzieje, ze nie będziesz przeklinać czarnego biurka, ja mam wenge i jest traaaaaaaaaaagedia, nigdy więcej nie chce takich mebli, choć mi się bardzo podobają, ale ja musze biurko sprzątać minimum dwa razy dziennie. ależ mnie boli głowa, ostatnio jem b.zdrowo, nie jem smażonego przede wszystkim i głupia zjadłam kotleta mielonego i teraz cierpie. W ogóle ostatnio jak jadłam mięso smażone to się źle czułam, a teraz ech, mam za swoje.
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, jestem przyzwyczajona, moja stara toaletka też była ciemna.
Także to dla mnie nie problem, że muszę wycierać - bo i tak muszę, jestem alergiczką, inaczej kicham.
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
To fakt, no ja nienawidzę jak jest gram kurzu na tym biurku;/ lubie je, ale zaluje ze nie wzielam jasnego;p
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black - fajnie to wyglada. jednak biel na scianach to biel - elegancko jest. chlopaki pojechali na rowerze, ja pranie wstawilam, troche posprzatam i moze dolacze do nich ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Mala - bo ciagle zapominam dziekuje
|
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, wieki mnie nie było, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że zaliczyłyśmy z Domcią pobyt w szpitalu. Zaczęło się od gorączki - lekarz podejrzewał trzydniówkę, ale wysypki nie było, a gorączka się utrzymywała. Zrobiliśmy badanie moczu - wyniki fatalne, a ze był to piątek po południu to pojechaliśmy na IP i nas przyjęli na oddział. Domcię dopadło zakażenie układu moczowego. Dostała antybiotyk i tak sobie poleżałyśmy. Także Ewulka rób Ani badanie moczu - nie zaszkodzi sprawdzić.
Poczytałam co u Was, także jestem nawet na bieżąco
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
ja znów o sobie
![]() mam nadzieję nie zapeszyć , ale chyba mam dobre wieści wyniki zarówno morfologii z rozmazem, jak i moczu wyszły niemal idealnie (w stosunku do norm dla dzieci podanych na wynikach). Jak wstałyśmy rano ok 8 to Ania miała prawie 39, podałam ibum i...od tamtej pory cisza ![]() Ale z gorszych wieści to: nie ma póki co żadnej wysypki - więc skoro nie trzydniówka to co to było? Ciocia tż - pielęgniarka - sugeruje ospe, bo ponoć czasem gorączka wyprzedza wysyp - oby nie
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-07-07 o 20:06 |
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Aga,Ewik cześć ciężaróweczki co u Was?
mnie dopadło swędzenie brzucha i kupiłam sobie dziś mustele 9 miesięcy no i kurde coś mi się dziś szkrab nie rusza niby w tych tygodniach to jeszcze normalne omże się odwrocił ale zaczynam schozowaćz drugiej strony jestem w ciągłym biegu i może po prostu nie czuję podczas ruchu? gin uspakaja,że do 26 tyg niby są dni że można słabo czuć szkraba |
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś daję radę. Jestem na l4. Temp. mnie dobija , jutro jade do mamy na 4 dni to może odpocznę
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, gin na pewno ma rację co do ruchów ![]() Aga jak w pracy zareagowali? |
|
|
|
|
#4045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję, my też leżałyśmy niby z tym samym ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Jamy brzusznej? Robiłam na własną rękę, bo wypisałam nas na własną prośbę. Za długo byśmy tam leżały, a wyniki były już dużo lepsze. Na usg w szpitalu miałyśmy czekać ponad tydzień
Zdrówka dla Oli. Czytałam, że ciągle coś ją łapie :/ |
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kierowniczka szok przeżyła, ale u mnie na sklepie też dużo zmian personalnych było, więc łatwo nie ma. A szef stwierdził "takie życie", ale ja z nim nie rozmawiałam i nawet go nie widziałam. No wiadomo, że dobrze to nie wygląda bo co popracowałam 3,5 miesiaca, ale tego już nie zmienie. |
|
|
|
#4048 |
|
Lurker ;)
|
Dziewczyny wspolczuje tych chorobsk i szpitali ;/ Sama nazwa 'szpital' mnie przeraza...
Ale burza idzie! Mowilam wam juz, ze kocham mojego tza? Wlasnie mi powiedzial, ze bedzie staral sie dorabiac na tyle, zebym mogla znalezc prace ktora bedzie mnie interesowac, a nie byle co ![]() ![]() Chociaz dzis troche mnie wkurzyl ;p nie obejrzal sie co prawda, ale spojrzal( zaprzecza ale widzialam, ze tam oko mu smignelo) na taka chuda, opalona dupe No i pozniej spojrzalam jak ja wygladam ;/ jak spasla swinia...
|
#4049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4050 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Marsi chatę znalazłam na gumtree ale bylam bardzo na bieżąco i to był sukces. Facet zaraz chciał dać ogłoszenie do biura nieruchomości. Przeprowadzamy się 27 lipca na weekend. Na ulicę Chrzanowskiego na osiedle cichy zakątek czy jakoś tak. Tyły koszarowej i akademii wojskowej. Z okna mam widok na boisko wojskowe. Podobno w roku akademickim biegaja tam codziennie takie ciacha w szortach że szok. Bede polować na ciekawe zdjęcie dla Was hihihihi. Chalizz zdrowia dla Oli Iwonka co za pech z ta stulejka. Az sama bardziej zerknelam na Krzysia. Deli współczuje tych komarów. Black fajny kącik. Szaju udanego urlopu. Silver podziwiam ze masz zaparcie do tych nocek. Ja nie dała bym rady taki spioch se mnie. Iwonka zdrówka dla pociechy. Pozdrawiam i spadam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

ktorymi mozna przymocowac to do podloza. nam sie nie chce
i mlody czesto przesuwa tez zamek w inne miejsce - najlesza zabawa ostatnio 

nie mam z nia kontaktu od matury
sis przyjechala na tydz, w czwartek sie broni (jak to moj malz mowi - broni sie przed jakims magistrem 

Zawsze zycze milego dnia paniom kasjerkom, staram sie dawac odliczona kwote, bo wiem, ze praca upierdliwa, a ludzie to chamy i prostaki z postawa roszczeniowa. A tak to zawsze paniom sie milej robi, ze trafi sie ktos uprzejmy 

, ale chyba mam dobre wieści