Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 23:26   #691
wiosna494
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Może dałaś za dużo pudru?
Dziewczyny tak zachwalają tę metodę, to stwierdziłam, że się skuszę, wypróbowałam ją na dwóch podkładach - Maybelline WhiteStay UV i True Match'u i na tym drugim było zdecydowanie lepiej, dopóki nie wyszłam na zewnątrz, okulary na nos założyłam i niestety sauna się włączyła A było tak pięknie... Chociaż czoło się trzymało
ja dzisiaj próbowałam pierwszy raz i muszę przyznać, że sprawdziło mi się choć nos znowu lekko w tyle pozostał, ale dłużej się dobrze trzymał, hehe użyłam sypkiego pudru transparentnego MySecret i podkładu Revlon CS do cery tłustej-mieszanej (w starej wersji)
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 23:28   #692
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj próbowałam pierwszy raz i muszę przyznać, że sprawdziło mi się choć nos znowu lekko w tyle pozostał, ale dłużej się dobrze trzymał, hehe użyłam sypkiego pudru transparentnego MySecret i podkładu Revlon CS do cery tłustej-mieszanej (w starej wersji)
Skąd masz?
Już chyba grubo ponad rok są te nowe...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 23:32   #693
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Jako pudru użyłam Catrice Prime and Fine na to True Match Loreala, i a następnie lekko przypudrowałam strefę "T" pudrem HD z Elfa Nos by się trzymał, gdybym nie wyszła na zewnątrz Jak dla mnie ta metoda super sprawdzi się np. podczas lata w okresie wesel, gdzie klimatyzacja jest włączona cały czas. Kurcze nie wiem co mam robić, walczę z tym nosem już długą chwilę, nic nie daje rady, myślę, żeby zacząć olejować twarz. Z drugiej strony moja babcia zawsze nos ma jak to ona określa "mokry" - jak to mówi "jestem jak pies, szczęśliwy to i nos mokry"
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 23:36   #694
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Skąd masz?
Już chyba grubo ponad rok są te nowe...
w zeszłym roku kupiłam 2 sztuki jak były w promocji w międzyczasie przerzuciłam się na Bourjois HM, dzięki czemu teraz mogę się znowu cieszyć starą wersją CS. po raz ostatni
Stary 2014-07-07, 23:37   #695
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
w zeszłym roku kupiłam 2 sztuki jak były w promocji w międzyczasie przerzuciłam się na Bourjois HM, dzięki czemu teraz mogę się znowu cieszyć starą wersją CS. po raz ostatni
A nowa wersja jest gorsza?
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 23:40   #696
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Jako pudru użyłam Catrice Prime and Fine na to True Match Loreala, i a następnie lekko przypudrowałam strefę "T" pudrem HD z Elfa Nos by się trzymał, gdybym nie wyszła na zewnątrz Jak dla mnie ta metoda super sprawdzi się np. podczas lata w okresie wesel, gdzie klimatyzacja jest włączona cały czas. Kurcze nie wiem co mam robić, walczę z tym nosem już długą chwilę, nic nie daje rady, myślę, żeby zacząć olejować twarz. Z drugiej strony moja babcia zawsze nos ma jak to ona określa "mokry" - jak to mówi "jestem jak pies, szczęśliwy to i nos mokry"
mojemu nosowi to klima właśnie nie sprzyja totalnie jak żyć

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kimkimmy Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie próbowałam, a opinie są różne. przede wszystkim zmieniły się kolory, konsystencja, podobno nie jest już tak kryjący...
Stary 2014-07-07, 23:41   #697
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Nie pomyślałam o tym, że klima wysusza Nie wiem - jak jest np. 18-20 stopni na zewnątrz to dla mojego noska pogoda idealna
Stary 2014-07-07, 23:43   #698
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

ja jeszcze nie próbowałam, a opinie są różne. przede wszystkim zmieniły się kolory, konsystencja, podobno nie jest już tak kryjący...
czy oni oszaleli? jak coś jest dobre to muszą koniecznie "ulepszać" ciekawe..
Stary 2014-07-07, 23:44   #699
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
czy oni oszaleli? jak coś jest dobre to muszą koniecznie "ulepszać" ciekawe..
Albo wycofać
Stary 2014-07-07, 23:45   #700
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Dla mnie ok, ale jest duuuuużo bardziej gęsty. Nie da się go wylać z buteleczki, trzeba wyciągać np. na trzonku pędzelka.
No i ja nadal kupuję dwa kolory
- 150 i 180- i mieszam w różnych proporcjach w zależności od pory roku.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-07-07 o 23:46
Stary 2014-07-07, 23:49   #701
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Włosy mogą być przyklapnięte z powodu ich długości/ciężkości, ale jej największym problemem jest chyba to, że włosy rzadko wyglądają na świeże i umyte...
u mnie też tak jest dlatego już zdecydowałam się je troche skrócić, bo co bym nie robiła pod wpływem ciężaru one szybko opadają i przy skórze są przyklapnięte a na dole normalne :/

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/zagranico/p...type=1&theater Nissiax na stronie, na której wyśmiewają posty po Polsku z używaniem angielskich słów itp
Haha, najlepsze są niektóre komentarze pod spodem

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Jestem przekonana, że Neva_ z 1614 roku, z 1714, 1814 i 1914 napisałaby to samo, a popatrz, jak bardzo zmienił się język na przestrzeni wieków i w 2014 roku toczymy tę rozmowę. A z Rejem jak najbardziej się zgadzam, przecież piszemy po polsku, a nie po łacinie, a o to mu chodziło

Akurat Rej był leniem i nie szła mu nauka ani łaciny ani niemieckiego

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dajce se po liściu i idźcie na pucharka do lodziarni Grycan.
Padłam!!!

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Wysylam Was na uspokajajaca meliske do Niesi, wszystkim sie przyda
i to też dobre :P

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
nie wierzyłam, że kiedyś to napiszę, ale ostatnio również ją polubiłam. Niektórzy, na szczęście, zmieniają się na plus.
ja tez nie wierzyłam, a dziś ja subskrybuję nie wiem o co kaman, czy to ja się starzeję czy to Szusz się zmieniła, nie znam jej od początku. Kiedyś nie mogłam na nią patrzeć po prostu, a dziś lubię jej filmy (choć do ulubionych dziewczyn jeszcze jej sporo brakuje :P )

W ogóle zobaczcie co dziś znalazłam, wygląda tu jak nastolatka :O

Cytat:
aaaha! to muszę się rozejrzeć. może w Almie maja takie cuda skoro przepyszne to muszę zrobić koniecznie
Często takie cuda są też w Macro

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2014-07-07 o 23:51
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 23:53   #702
yunis30
Raczkowanie

Comedy Central Family - pierwszy odcinek Sexu w Wielkim Mieście
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 23:56   #703
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Gabrielka, dałam suba, oby tak dalej Popracuj nad płynnością wypowiedzi i będzie gites

Zazdroszczę pędzli RT I przez Ciebie mam jeszcze większą ochotę na zakupy na iHerb- od filmiku Nissiax krążę w okół tej strony
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 00:01   #704
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:

dalej dobrze kryje ja mam 150 buff i nie zauwazylam wielkiej zmiany koloru, ale rzeczywiście bardziej gesty.
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 00:02   #705
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Gabrielka, dałam suba, oby tak dalej Popracuj nad płynnością wypowiedzi i będzie gites

Zazdroszczę pędzli RT I przez Ciebie mam jeszcze większą ochotę na zakupy na iHerb- od filmiku Nissiax krążę w okół tej strony
Dzięki Czekam na nowe pędzle od RT, które mają się pojawić pod koniec roku - na facebooku przeczytałam, że mają kosztować w nie pamiętam której drogerii internetowej ok. 180 pln - na iherbie będą kosztować z 30 dolarów max Jeszcze brakuje mi 2-3 pędzelków i zestawu duo fiber z RT - ale jak narazie daję sobie na wstrzymanie, w tym miesiącu jeszcze 2 paletki z MakeUp Revolution kupię i koniec

Ja się czaiłam z iHerbem jakieś 2 miesiące, w końcu się przemogłam i zamawiam tam już ponad rok, a ile kasy zaoszczędzonej
Stary 2014-07-08, 00:04   #706
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie ok, ale jest duuuuużo bardziej gęsty. Nie da się go wylać z buteleczki, trzeba wyciągać np. na trzonku pędzelka.
tez będę musiała tak zrobić, teraz 150 jest trochę za jasny dla mnie, 180 kiedyś miałam i dużo za ciemny, pomarańczka na twarzy

https://www.youtube.com/watch?v=uJg6kAcczXg
Alicja kiedyś miała lepsze stylizacje
o i nawet nie tylko ja tak uważam

Edytowane przez _Summer_
Czas edycji: 2014-07-08 o 00:11
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 00:25   #707
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
Comedy Central Family - pierwszy odcinek Sexu w Wielkim Mieście

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Ja też mam zawsze podkład jasny i ciemny i mieszam sobie w zależności od stanu, koloru mojej cery. Obecnie mieszam Facefinity (Beige) z Revlonem Photoready (Golden Beige). Denerwuje mnie już to. Kurde,że nikt jeszcze nie wymyślił odcienia, który idealnie by mi pasował
Stary 2014-07-08, 00:33   #708
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Eflinka, oglądałam Twój filmik o imbirze z rana, przy malowaniu - słucha się Ciebie, jakbyś nagrywała od lat i niesamowicie mnie zainspirowałaś - dzisiaj byłam panią wielcemądralińską i pouczałam wszystkich o zaletach imbiru
pamiętam, że przy grypie żołądkowej herbatka z imbiru mnie ratowała - ale to była taka z ekspresu, swoją drogą bardzo mi smakowała - jutro kupuję imbir i jazda
Dziękuję

W takich tematach warto się wymądrzać Baaardzo się cieszę, że sięgniesz po świeży imbir! Myślę że pozytywnie zaskoczy Cię różnica między "torebką" z wywarem samodzielnie przygotowanym

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Ja też mam zawsze podkład jasny i ciemny i mieszam sobie w zależności od stanu, koloru mojej cery. Obecnie mieszam Facefinity (Beige) z Revlonem Photoready (Golden Beige). Denerwuje mnie już to. Kurde,że nikt jeszcze nie wymyślił odcienia, który idealnie by mi pasował
A próbowałaś mieszać z korektorem? Robiłam tak zanim nie znalazłam w końcu swoich kolorów
Eflinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 00:40   #709
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eflinka Pokaż wiadomość
Dziękuję

W takich tematach warto się wymądrzać Baaardzo się cieszę, że sięgniesz po świeży imbir! Myślę że pozytywnie zaskoczy Cię różnica między "torebką" z wywarem samodzielnie przygotowanym

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

A próbowałaś mieszać z korektorem? Robiłam tak zanim nie znalazłam w końcu swoich kolorów
Jasne, że próbowałam. Ale ta metoda była niestety mało wydajna, bo korektor szybciutko się kończył. Chyba, że cos robiłam nie tak . Poprzednim razem parę-True Match+ Revlon ColorStay używałam ponad 9miesięcy więc myślę, że to niezły wynik denerwuje mnie tylko taplanie się w tych podkładach zanim sobie stworze idealny kolor Chyba wybiore się w końcu do MACa, może tam wsród tych NC jest i mój odcień

Edytowane przez kimkimmy
Czas edycji: 2014-07-08 o 00:43
Stary 2014-07-08, 01:01   #710
yunis30
Raczkowanie

a taka Pani już byla?

https://www.youtube.com/channel/UC1B...TRY866MDwvWmxQ
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 01:11   #711
kimkimmy
Rozeznanie

tak na dobranoc

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Stary 2014-07-08, 07:28   #712
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Jasne, że próbowałam. Ale ta metoda była niestety mało wydajna, bo korektor szybciutko się kończył. Chyba, że cos robiłam nie tak . Poprzednim razem parę-True Match+ Revlon ColorStay używałam ponad 9miesięcy więc myślę, że to niezły wynik denerwuje mnie tylko taplanie się w tych podkładach zanim sobie stworze idealny kolor Chyba wybiore się w końcu do MACa, może tam wsród tych NC jest i mój odcień
Właśnie wśród NC znalazłam swój więc polecam. Wypróbuj też Lancome Miracle, bo 005 to mój drugi typ
Eflinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:25   #713
201607131106
Konto usunięte

Spróbowałam powciskać puder pod podkład. Mam wrażenie, że jakoś mocno mi się buzia poci od razu.
Stary 2014-07-08, 08:49   #714
ladymln
Zadomowienie

Cytat:

Jak długo trzyma Ci się lakier golden rose na paznokciach z tym top coatem?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:53   #715
Selfish Girl
Life is a drink ...

Ostatnio robiłam zamówienie na allepaznokcie i mi nic nie powiedziała o tym ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:27   #716
lifrete
Zadomowienie

Dziewczyny którakolwiek z Was poleciła tutaj devious maids dziękuję jej z całego serca
zaczęłam wczoraj, a już oglądam ósmy odcinek
Stary 2014-07-08, 09:38   #717
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki Czekam na nowe pędzle od RT, które mają się pojawić pod koniec roku - na facebooku przeczytałam, że mają kosztować w nie pamiętam której drogerii internetowej ok. 180 pln - na iherbie będą kosztować z 30 dolarów max Jeszcze brakuje mi 2-3 pędzelków i zestawu duo fiber z RT - ale jak narazie daję sobie na wstrzymanie, w tym miesiącu jeszcze 2 paletki z MakeUp Revolution kupię i koniec
Widziałam ostatnio zestaw chyba 4 pędzelków RT do oczu w TK Maxxie za coś koło 60 zł ale w ogóle mnie nie zachwycił. Jakieś takie duże, nieprecyzyjne mi się wydały. Koleżanka natomiast kupiła jakiś zestaw do twarzy (w UK) i jest bardzo zadowolona.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:43   #718
Beata28Mys
Rozeznanie

Oczywiscie dyskusja u Nieesi usunieta,wcale mnie to nie zdziwilo
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:51   #719
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Widziałam ostatnio zestaw chyba 4 pędzelków RT do oczu w TK Maxxie za coś koło 60 zł ale w ogóle mnie nie zachwycił. Jakieś takie duże, nieprecyzyjne mi się wydały. Koleżanka natomiast kupiła jakiś zestaw do twarzy (w UK) i jest bardzo zadowolona.

Taki fioletowy? Na początku też się zastanawiałam gdzie ja takich dużych pędzli do oka będę używać, ale sprawdzają się bardzo dobrze - ten gruby ścięty jest idealny do szybkiego malowania brwi (naturalnie podkreślonych, nie wyrysowanych od linijki), puchacz fajnie nakłada kremowe produkty i łatwo blenduje cienie, a ta duża kulka świetnie się sprawdza do korektora. Jedyny pędzelek z tego zestawu, na który nie znalazłam zastosowania to ten niby do kresek...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:53   #720
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Jak długo trzyma Ci się lakier golden rose na paznokciach z tym top coatem?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ten Paris miętowy np. Po 3-4 dniach zaczyna wyglądać jak... brudny. :/
Color expert GR miałam ostatnio 5 dni.

Ja tego top coatu używam przede wszystkim dlatego, że dobrze wysusza.

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ostatnio robiłam zamówienie na allepaznokcie i mi nic nie powiedziała o tym ...
Nie pytałaś. :P A co kupiłaś? Ja u nich kupuje stacjonarnie, mimo ze nie jestem zadowolona z obslugi. :P I jak na żywo oglądam np. te ich tanie lakiery to wyglądają na straszny badziew.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości