|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=pstryczek84;4720710 8 przepraszam ale ale macie fajnie...[/QUOTE] No co.. fakt z oponą nie pójdę na dno- od razu ![]() Wczoraj Antonio usnął na drzemkę po 15 a dziś juz śpi , o proszę. .. BLACK a może Wu sobie też wycieczkę zrobicie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4083 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
jutro już do pracy wracam, a tak mi dobrze było przez te 2 dni samej z Filipem przypomniały mi się tamte wakacje, jak całym dniami nic nie robiliśmy, tylko na zmianę spacerki, drzemki...ehh, poszłabym na wychowawczy![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój brat kupił dla Lolka i nawet fajne to, bawili się z Filipem dość długo, tylko cały czas musi być podłączone do pompki, bo uchodzi powietrze i nie wiem, czy mają jakiś wadliwy, czy tak ma byćno nie, biedna się nachoruje a to już jest efekt końcowy? bo brakuje mi tam czegoś, tak bezosobowo trochę jest Cytat:
i niczym tego nie idzie doczyścić, bo zawsze jakieś smugo sąCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
jakaja- jeśli to tam gdzie myślę to mamy od siebie 10 minut autem ![]() Neti ale fajny ten Twój bąbel Hje, kurde nie zazdroszczę tych ukąszeń, moj S miał alergie na komary dostawał normalnie leki antyhistaminowe, a ja mu kupowalam naklejki na ubranka odstraszające komary, potem nosił opaski na rączkach chyba mi się trafiło zdolne dziecko wiem ,ze moj S jest umuzyczniony ale po mlodym sie tego nie spodziewałam, widzialyście filmik z perkusją, kupilam mu wczoraj gitarę w pepco za 20 zeta i od wczoraj nie ma dziecka ![]() chodzi z tą gitarą, klaszcze i podspiewuję :"bedzie" tutaj chodzi o tekst bałkanicy
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-08 o 12:46 |
|
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Minimalistycznie, prosto, elegancko, bez zbędnych gratów na wierzchu - czyli taki efekt, jaki chciałam uzyskać. Ja nie lubię ozdób i jakichś bibelotów powystawianych na biurkach, szafkach - to się kurzy i jest zbędne, jak dla mnie. Zamierzam sobie kupić storczyka na parapet, ale nic poza tym.
|
||
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
ELLMI to tak ma być. . To jest na zasadzie tych wielkich dmuchany co placów zabaw które są nie raz na różnych imprezach. .. to musi być cały czas podłączone.
Black to jak chcesz się spotkać skoro nie macie czasu? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bylam w aptece, kupiłam na wszlki wypadek pare rzeczy, wydalam 70 zł.
|
|
|
#4088 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Filip miał w palcu, to próbowałam najpierw ściskać żeby wyszła sama, ale nic sie nie działo i w końcu musiałam igłą Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Hej !
Dziewczyny jak to jest u Was z drzemkami maluchów. Mój mały szogun wcale nie chce spać już dzień, ale potem marudzi strasznie popołudniu od 18.00. A jak już pójdzie spać to śpi 2.5 w porywach nawet do 3 h. Potem idzie spać na noc ok 23. Nie wspomnę, że już mnie to męczy bardzo, bo ani bez drzemki nie jest dobrze ani z 3 h drzemką. |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze Poli
dziewczyny, czy Wasze dzieciaki są zainteresowane bajkami w TV? bo mój kompletnie nie interesuje się bajkami ani niczym innym poza muzyką ale dziś rano Leoś siedział tacie na kolanach leciał Bolek i Lolek- śmiech w glos i komentowanie co robili bohterowie w danym momencie, szok bo normalnie TV olewa ciepłym moczem |
|
|
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak średnio, chyba że coś o pociagach jest dopiero jak jest jakaś muzyczka i ktoś tańczy, to Filip też zaczyna; a jak leci piosenka "Szczotka, pasta...." (na JimJam), to już w ogóle jest szał; Cytat:
ale u nas ta budowa i dwie wypłaty są raczej wskazane
|
|
#4094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marsi to bardzo się ciesze dziś bylam w sklepie dzieciowym i przymierzalam wuzki podwójne. Jestem w 10000 % pewna ze chce jeden obok drugiego. Nawet byl mój ulubiony bebetto i mnie nie przekonał do swojego modelu jeden za drugim. Jakoś tak ciężko podbić do góry, tego malucha na przedzie nie widać i nie umiejętnie wkladane dzieci moga przewazyc wuzek i sie wywrocic. Hmmmmm hmmmmmmNeti moj Krzys w niedzielę nie chciał nawet zamoczyc palcow w wodzie. Bylismy w Boszkowie. Kojarzy Któraś z Was te jeziora??? Oho dziś będzie burza jak szlag. Juz jest ciemno. |
|
|
|
|
#4095 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nagraj go!Cytat:
![]() jesli juz to piosenki na lapku Cytat:
obecnie zasypia okolo poludnia, spi ok 30 minut, budzi sie, musze go wziac na rece i tak dogorywamy jeszcze z godzinke przed tv ciezko jest mam nadzieje ze minie
|
||||
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi jeszcze kiedy wy jeździcie na basen z małym. Ostatnio byliśmy i Oli się tam podobało. Tylko mi samej to trochę nudno i nie mam motywacji, żeby jeździć
|
|
|
|
|
#4097 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za wszystkie dobre slowa
![]() Ja mysle, ze "taki etap" nalozyl mu sie z nowym miejscem i jest jak jest, ehhh. Bida moja mala ![]() Serio Wasze dzieci olewaja tv????? Moj jest maniakiem! Chyba po dziadku (tym od rosolu :P). Nie przepusci zadnej piosence, bajce, reklamie, meczowi, itp. Wszystko lubi! Dlatego ja nie wlaczam mu tv (chyba ze jakas muzyczka na chwile), ale tesciowa za to mega dumna jest jak gapi sie w baje (wlacza mu jak mnie nie ma:/),TZ tez pozwala :/ JAKA, ja pochodze z Dolnego Slaska i u mnie te jeziora sa bardzo popularne. Sama nie bylam ![]() Gratulacje z powodu mieszkania! DELI, a co z Amelka? T.sie nia zajmie? HOPE, jak sie mieszka? co Dadol na nowe sciany? ![]() Co do drzemek - u nas jest jedna. Ok 12-13 i trwa 1,5-2h. Wlasnie jest jej czas. Zapomnialam juz jaki piekny dzwiek ma cisza..... ![]() Spanie na noc od 20 do 8. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-07-08 o 14:18 |
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajniebyłoby sie spotkac
|
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
u nas właśnie burza. Lubię burzę ale przy okazji zawierucha taka że szok!Ania właśnie uskutecznia drzemkę Co do zdrowia - po gorącze ani śladu mam nadzieję, że przejdzie.Byłaśmy dziś na konroli, wyniki dobrze, ale z rozmazu wynika że była to wirusówka. Czyli dalej obstawiamy z lekarką że to trzydniówka była. Mamy zielone światło co do jechania na wakacje ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- a co do drzemek u nas została jedna w okolicach 11-12 i śpimy po 1,5h zaqzwyczaj, rzadko dłużej choć zdarza się
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
W tą mi się nie uda, bo wyjeżdżam do rodziców. No ,ale od następnej do Was dołączymy. My to tak między 8.30-9, bo potrzebujemy ok. 30 min na dojazd.
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane,przeczytałam wszystko ale mam jakiś roz***nik w głowie że nie wiem do czego się odnieść.
Mąż od poniedziałku ma wolne więc pewnie szykuje się wyjazd w jego strony. Wczoraj koło naszego domu mieliśmy węża,musiał chyba od sąsiada z łąki przypelzac. A chwilę przez tą sytuacja mały bawił się w piachu,obok miejsca w którym zasuwal ten wąż. Są plusy i minusy mieszkania na wsi niestety:/ Mieliśmy przez sekundę nadzieję na wyprowadzke stąd ale ubieglo nas jakieś małżeństwo Więc kisimy się dalej
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mi to nawet do głowy nie przyszło, zawias konkretny ze mnie
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko w sumie dobrze zareagował. Pierwszego dnia to pod wieczór czekał pod drzwiami bo chciał już iść do auta i do domu jechać
ale już się powoli przyzwyczaja ![]() a jakie akcje odczynia zawsze jest tak że jak wracamy od t., to mijamy wjazd do mnie do domu (uliczka taka) no i nie raz się nie zatrzymujemy u mnie bo moi rodzice zazwyczaj w niedzielę gdzieś idą w góry, albo jadą na basen. Słuchajcie... Dawid chwilę przed owym wjazdem się próbuje rozpinać z pasów, a jak miniemy wjazd i nie skręcimy to takie darcie i nerwy że szok ![]() mój 18miesieczniak
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Marsi v pytała o tv..u nas leci często tvp ABC gdy ja coś robię w kuchni. Mały zazwyczaj się tam sam ze sobą bawi i zerka na bajki ale bez żadnego szału . Jedyne co ogląda to smfery jak rano pije mleko. Ale to też posiedzi z 10 minut i koniec . bardziej zajmują go reklamy w tv. Zdarza się ze gdy oglądamy przyrodniczy film potrafi posiedzieć i pół godziny- ale trzeba mu caly czas opowiadac o tych zwierzatkach co je widzi. A jak przeżywa i krzyczy gdy je ogląda
![]() Co do dzemek. Wczoraj usnął po 15 co było ewenementem-natomiast w 99% przypadków zasypia między 10.30 a 12 i spi zazwyczaj 2 czasem 2,5 godziny . Sporadycznie ok 1,5 godziny . Spać chodzi między 20 a 21.30- wszystko uzależnione jest od drzemki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-08 o 16:59 |
|
|
|
#4107 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Młoda po szczepieniu nie najlepiej. Goraczkuje 38,5 do 39, prawie nie je i marud. Dobrze, ze choć piersi nie odmawia. Będę, jak sie nam poprawi. Buziaki! |
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Tylko jedna strona do nadrobienia od wczoraj??? Idę się kąpać a potem nadrabiam. Dziś odebrałam wyniki z tej scyntygrafii nerek. Czytałam , czytałam ale nic mi to za bardzo nie mówiło ale porównałam z wynikami z poprzedniej scyntygrafii którą miała robią pół roku temu i wydaje mi się że jest poprawa, ale żeby nie zapeszyć.... Dzwoniłam od razu do mojej lekarki i jesteśmy umówione na przyszły piątek. Ona musi zobaczyć te wyniki i wtedy się okaże.
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
U nas taka sytuacja. ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ultra biedna Julcia ucaluj ją Ja znow sama tz polecial dzis do uk , Julo zostaje z dziadkiem jutro i musza razem isc do lekarza , dziadek ma wizyte u gluchologa a ja nie moge sie wyrwac bo mam Japończyków jutro Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Ellemi u nas tez ciezkoby było z jedna wyplata dlatego pracuje a w domu caly czas bym tez niewysiedziala kilka dni jest fajne ale dluzej no nie wiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

sprzedalam znajomej jedną, a druga wystawiłam na all na licytację i poszła za 76zł
ogólnie jak za te 10$ to polecam, o ile jesteś niską osoba albo lubisz jak masz prawie tyłek na wierzchu

A nie będziecie przejeżdżać w drodze powrotnej przez Olsztyn albo okolice? 

i nie wiem, czy mają jakiś wadliwy, czy tak ma być
i niczym tego nie idzie doczyścić, bo zawsze jakieś smugo są

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a mi to nawet do głowy nie przyszło, zawias konkretny ze mnie
żeby nie zapeszyć.... Dzwoniłam od razu do mojej lekarki i jesteśmy umówione na przyszły piątek. Ona musi zobaczyć te wyniki i wtedy się okaże.