Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 09:04   #4951
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A co do helicobacter moja teściowa i babcia ma i to dziadostwo ciężko wyleczyć w 100% co jakiś czas mają nawroty ;/
A te nawroty to czym się objawiają ?

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Przed chwila tak się rozpisalam na tel i mi zw wizaż został zatrzymany wrrrr juz odpiszę z lapika...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja mam tak często! Ostatnio nawet pisałam tu o tym! Siedziałam w pracy w niedziele i w telefonie pisałam posta dla Was i też mi wyskoczyło że Aplikacja Wizaż została zatrzymana! I wszystko mi skasowało i tak trzy razy miałam, nic nie mogłam napisać bo ciągle mi kasowało! :/

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Nadrobiłam co naskrobałyście i daje znać, że żyję
Jutro idę do pracy na 9 godzin, dziś zaliczyłam przed pracą małe zakupki poza tym odchudzanie mi średnio idzie, bo piwko wpada ( choć ostatnio przerzuciłam się na wódkę, bo ma mniej kcal ) no i staram się nie objadać
Wczoraj na wadze był już 49,9kg czyli o 0,6 mniej co mnie bardzo cieszy jak jest 4 z przodu

Madzia Ty mnie rozbrajasz tymi tekstami
Ja może kiedyś ujrzę 5 z przodu znowu więc też będę się mega cieszyć choć wątpię że mi się uda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 09:08   #4952
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Heroinko ja swojej też chętnie oddam trochę więc będziesz miała pupe jak Jennifer Lopez
Mój Tż sie śmieje i Jeniffer do mnie mówi, bo mi tak koleś w gimnazjum wymyślił wuefista
Cytat:
A te nawroty to czym się objawiają ?

Madzia Ty mnie rozbrajasz tymi tekstami
Ja może kiedyś ujrzę 5 z przodu znowu więc też będę się mega cieszyć choć wątpię że mi się uda
Bólem żołądka najczęściej
Ja też bym chciała 5 z przodu zobaczyć i najlepiej to dwie 5 A tymczasem mam 61,1
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 09:31   #4953
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
brawo za spadek no i super, że hydraulicy przyszli będzie mniejszy syf jak się wyniosą to szoruj na badania może jutro się uda
No syf to dopiero oni zrobili zaczeli w ścianie rowki wydłubywać na rury to masakra jest :/ Ale sprzątają na bieżąco więc ok
Dzisiaj to nie wiem czy dam radę, im tu jeszcze długo zejdzie a o 13 dzieciaki już w domu będę miała więc muszę z nimi siedzieć

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
hej Laseczki
ja wróciłam z zakupów i już po kolacji jestem
dzisiaj pracowałam 8,5h do 16.30,w ogóle w tych fartuszkach tak gorąco że szok, cała się kleję jak wracam z pracy, w ogóle nie przepuszczają powietrza ;/
a jutro mam wolne ale muszę iść do inglota po lakier do pulla odebrać koszulki i do przychodni zmienić lekarza rodzinnego bo my z Tż mamy cały czas u siebie i tutaj jak byłam na badaniach to mnie lekarka zyebała że powinnam tutaj mieć bo jak będę chora czy coś to do domu bym musiała jechać i oczywiście ma racje jakoś nie chorowaliśmy z Tż i nie myśleliśmy o tym ale lepiej sobie zmienię.

Monia Kochana Ty lepiej idź do tego lekarza tak na wszelki wypadek pobadaj się
a z @ współczuję ja też mam bolesne ale regularne i nie obfite więc ujdzie.
Klimatyzacji nie macie w sklepie?
Lakiery z Inglota są najlepsze! Tak trwałych lakierów w życiu nie widziałam tylko że drogie no ale duże, nigdy całego nie zużyłam
No koniecznie zmieńcie lekarza żeby później problemu nie było

No pójdę pójdę tylko ciągle mam coś innego do roboty i nie mogę się wybrać a lekarza mam 100 metrów od domu tylko jak sobie pomyślę, że muszę iść i po niemiecku się produkować to mi się odechciewa

Ehh ja to bym mogę mieć bolesne i obfite no ale 3-4 dni a nie 2 tygodnie

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Żelazo bez recepty? Powiem Ci, że ja też od 2 miesięcy brałam te niby apteczne z "końską dawką" i jak widać ch.ja dało teraz mam przepisane żelazo w fiolkach do picia- 1 fiolka ma 800 mg, a biorę 2 fiolki na dzień no ale to najpierw musisz zrobić badania, bo nie wiadomo czy masz niedobory także pokonaj swoje lenistwo i szoruj do lekarza
To dobrze, że lubisz wątróbkę ja np. nienawidzę i mi się chce jak tylko ją widzę w sklepie a ten barszczyk w torebkach to nie barszczyk lepiej taki swój zrobić sok z buraka też jest dobry na anemię
Co do okresu to nic Ci nie poradzę, bo się nie znam... ;/

Ehh, pewnie mają teraz pełne ręce roboty sama wiem jak teraz jest z fachowcami
Oooo to niezłą masz dawkę nie końską a słoniową
Pójdę na pewno bo mam już siebie dość i tego jaka jestem wiecznie zdechła, zmęczona, senna
Ja lubię wątróbkę z cebulką duszoną Dziś byłam w sklepie ale zapomniałam kupić :/ mam za to buraki w słoiku będę wcinać

No mają mają ale znaleźli wreszcie dla mnie czas robią cały czas od 8 rano już Ale się cieszę! Wreszcie się skończy ten syf Zastanawiam się nad dekoracjami w łazience... kafle mam brązowo-czekoladowe na ścianie, na podłodze beżowe no i meble białe i ściany wokół mebli tez białe. Może dodać inny kolor dekoracji, np. jasny zielony? Lub inny? Nie mam pomysłu :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 09:37   #4954
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia miałam się już kiedyś pytać jak tam spisuje się ten balsam z vichy??? ujędrnił chociaż troszkę udka?
Ja z użyłam tylko jedną tubkę. Szkoda mi 25 euro co 2 tygodnie wywalać więc po jednej tubce szału niema ale jak go używałam to skórę miałam 100 razy bardziej gładszą i naciągniętą. Cellulit raczej bez zmian może jakbym z 3 miechy używałam ten balsam to szał by był a tak to za krótko i ciężko o super efekty.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Zazdroszczę brzucha ja może jestem szczupła, ale brzuch mam paskudny takie fałdki mam już serio wolałabym mieć trochę tyłka (a nie takie płaskodu.pie dzisiaj włożyłam spodenki, które praktycznie mi się zsunęły ), nawet uda mogłabym mieć 1-2 cm większe! Gdyby nie ten koszmarny brzuch
A Ty na pewno dasz radę
A widzisz! Tobie idzie w brzuch a mi w uda Jakby qurwa nie mogło iśc zawsze w cycki!!! jestem taka płaska że aż mi wstyd przed mężem :/ jakbym miała kase to bym sobie sylikony wstawiła! Serio... ale nie jakieś balony wielkie tylko taki pełny rozmiar C bo teraz to ja mam malutkie B a nawet i A czasami :/
Ty przynajmniej brzuch zasłonisz i nie widać go a nogi to w każdych spodniach widać :/ a nie będę przecież w workach chodziła czy w dresach ciągle :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 09:39   #4955
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No to okej

No niespodzianka karne były super

Zaraz lunie pewnie ja nie wiem, tylko w Polsce takie anomalia, jednego dnia prawie 30, a drugiego 15
Współczuję @

Na solarium bym poszła
Ja chyba jednak pojdę bo o wiele przyjemniej się wysmazyc sie w solarium jak jest tak zimno za oknem
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 09:40   #4956
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Pogoda kiepska na pranie, no ale zimno dzisiaj coś

Fajnie, że Argentyna wczoraj wygrała
Wyobraź sobie że u mnie wczoraj było 12 stopni w dzień!!!! A temperature odczuwalną podawali 8 stopni!!! W środku lipca takie rzeczy i jeszcze tutaj w klimacie ciepłym szok normalnie. Dziś szału też niema, 14 stopni póki co. Ale od jutra już coraz cieplej i następny tydzień gorący na szczęście.

No fajnie Niemcy będą mieli łatwiej wygrać z Argentyną coś czuję że rozjadą ich jak Brazylie 1:7 Ale będzie się działo jak Niemcy wygrają!! Z 5 dni będą wszyscy tu świętować

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 09:42   #4957
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

No mają mają ale znaleźli wreszcie dla mnie czas robią cały czas od 8 rano już Ale się cieszę! Wreszcie się skończy ten syf Zastanawiam się nad dekoracjami w łazience... kafle mam brązowo-czekoladowe na ścianie, na podłodze beżowe no i meble białe i ściany wokół mebli tez białe. Może dodać inny kolor dekoracji, np. jasny zielony? Lub inny? Nie mam pomysłu :/
Ale super wkoncu bedzie łazieneczka

Ja bym koloru nie dodawala, biały, brązowy beż ewentualnie mozesz jakies czarne albo złote lub miedziane elementy dać Ale to ja bym tak zrobiła
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-10, 09:52   #4958
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

take łoo http://www.converse.pl/#/3899
jeszcze sis dzwoni pogadam z nią chwilę i się zbieram
Zazdroszczę kajaków!! Ja uwielbiam pływać kajakami jak byłam młoda to często z tatą pływałam raz nawet wzieliśmy udział w konkursie, trzeba było jak najszybciej przepłynąć przeszkody na jeziorze i wrócić na brzeg - wygraliśmy!! Dostaliśmy wtedy koszulki i zaproszenie na darmowy spływ kajakowy

Fajne te trampeczki! Też bym takie chciała Koło mnie jest Converse , musze kiedyś się przejść

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
a nie wiem czy Wam pisałam ale ten kombinezon z zary oddałam jednak, dzwoniłam po wszystkich sklepach w poznaniu wrocławiu nawet bydgoszczy i nie było rozmiaru a w niektórych sklepach w ogóle o nie mieli, a jednak był za duży więc teraz szukam dwóch kiecek na wesele i poprawiny...
Ja będę za jakiś czas w Zarze to zobaczę czy mają xs tak z ciekawości

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
nie mam krótkich spodenek znaczy mam jedne dżinsowe, no ale zawsze to lepiej mieć dwie pary...
W C&A jest duży wybór spodenek! Jeansowe, materiałowe, dresowe, koronkowe! Jakie chcesz I nie drogo

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
aż takiej to nie chcę mówiłam, że trochę ale tylko kosztem brzucha
haha no coś za coś przynajmniej już nic Ci z tyłka nie zjedzie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 10:03   #4959
migotenka
Zadomowienie

A ja właśnie opalam dupke :-D u mnie gorąco a ludzi już tyle ze blisko przy basenie miejsca brak heh.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

HEROINE teraz sa przeceny jednak ja kupilam po normalnej cenie bo w sizzer gdzie promocja rozmiaru nie bylo w innym znowu byly lacoste na promocji ale tez rozmiaru nie mieli takie ja to mam szczescie

MONIA o to nie długo po remoncie bedziesz miala. Ja koloru bym jie dodawała tak samo mi z brazem to właśnie zloty sie podoba tak jak Czekoladka pisała.

CZEKOLADKA a opalam sie i ma nie padac dzisiaj bo chcę na kajaki.
Do naleśników sobie daję mozarelle a Tz żółty ser.

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:03   #4960
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No to była mądra decyzja dlatego Ty też się przebadaj i nie bagatelizuj tego! U mnie to już długo trwało, a ja to olewałam. Aż w końcu organizm się zbuntował i nie wytrzymał... bo ileż można się męczyć i tak go dodatkowo osłabiać? Już rok temu olałam sprawę, bo byliśmy w górach, a mi lekkie podejście sprawiało kłopot.... dosłownie musiałam stawać co chwilę, nie nadążałam za TŻ-tem ;/ ale oczywiście zwalałam to na słabą kondycję ;/ często robiło mi się słabo, przy ćwiczeniach bardzo szybko się męczyłam, jakiś filmik treningowy przerywałam co chwilę żeby odsapnąć i uspokoić oddech i bijące serce... także ciekawie nie było jeszcze wcześniej byłam w Anglii, gdzie pracowałam fizycznie- też powinno mi to dać do myślenia, bo droga do praca była pod górę- a ja ledwo szłam... zawsze nie mogłam nadążyć nad siostrą, a jak biegłam to myślałam, że skonam ostatnio kilka razy podczas zwykłego spaceru (!) robiło mi się słabo i musiałam szukać jakiejś ławki żeby odpocząć... kilka razy siedząc na łóżku, przy stole (w gościach nawet) dostawałam takiego zamroczenia- obraz mi się zamazywał (wystraszyłam się, że wzrok tracę ), było mi niedobrze, kręciło mi się w głowie i strasznie słabo się czułam... jakiś miesiąc temu wybrałam się z teściową na miasto na zakupy i ona wszystkie sklepy zaliczała: Rossmanna, Biedronkę, Stokrotkę, Carrefoura i z każdego sklepu po 2 siaty pomagałam Jej dźwigać te zakupy i wiesz co... myślałam, że nie dojdę.... modliłam się tylko w myślach żeby nie zemdleć na środku ulicy nic Jej nawet nie mówiłam, ale i tak się chyba domyśliła, że było ze mną naprawdę źle, bo tylko wniosłam te siaty do mieszkania to zaległam na łóżku i nie byłam w stanie się ruszyć... punkt kulminacyjny nastąpił kiedy zaczęła mi się biegunka, która się nie kończyła... wejść na 2 piętro do swojego mieszkania nie mogłam- na każdym półpiętrze siadałam na schodku bo myślałam, że już życie kończę ciągle ciemno przed oczami... no i nadarzyła się okazja, że TŻ miał mieć dyżur w szpitalu a ja miałam zostać sama w mieszkaniu... po prostu się bałam być sama, bo wiedziałam jak się czuję ;/ dodatkowo ta biegunka, która trwała już 2 tygodnie także zdecydowałam się, że jadę i dobrze zrobiłam, bo widziałaś co wyszło matko ale się rozpisałam ale może to Cię przekona lepiej dmuchać na zimne.

A jeśli chodzi o helicobacter to jest to bakteria, którą 80% ludzi ma podobno, tylko o tym nie wie może się ona nie objawiać niczym, ale jak jest organizm osłabiony to sygnalizuje np. bólami brzucha (bardzo częste u mnie), nudności (też miałam), zgaga (również), czy też właśnie biegunka. A zakażenie następuje drogą pokarmową poprzez np. zanieczyszczone pożywienie, brudne ręce czy np. jak się pije z jednej butelki z inną osobą leczenie jest na ogół skuteczne- ja biorę 2 antybiotyki nieleczone może prowadzić do choroby wrzodowej... w sumie kolejny plus, że się przebadałam, bo robiono mi gastroskopię i mam przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka i dwunastnicy na to też biorę leki ;/

No nie powiem, ta biegunka nieźle mnie wymęczyła i parę kilo poszło... nie wiedziałam ile ważę, ale spodnie na mnie dosłownie wisiały jak szłam do szpitala... lekarka mnie zważyła i było 43 kg ale już mnie podtuczyli trochę i spodnie lepiej leżą wiadomo, że kilogramy wrócą, bo niezdrowo schudłam. No ale kto by nie schudł nie jedząc 2 tygodnie... co zjadłam to zaraz siedziałam na kiblu

U nas też pogoda w kratkę ;/ właśnie skończyło lać. Jutro też ma być nieciekawie, deszcz i burze w sobotę jadę na tydzień w góry z teściami i moją mamą (TŻ niestety nie ma urlopu) i też kiepskie są prognozy ale co tam, najważniejsze, że trochę odpocznę i się zregeneruję

Alem się rozpisała :P
Ja pitolę! Ale mi wypracowanie dałaś Czytałam i czytałam

Ty wiesz że ja mam tak samo! Boże no jakbym o sobie czytała :/
Ja mieszkam na 2 piętrze i zawsze zadyche mam jak wchodzę po schodach
Ile razy mi też słabo i mam mroczki! :/ W ogóle to czasami też mam tak że po takich mroczkach zaczyna mnie głowa strasznie boleć że aż wymiotuję :/ ale takie mocne bóle głowy zawsze poprzedzane są właśnie mroczkami u mnie! Biegunki też mam często
No pójdę, zrobię te badania ! Ale co dokładnie sprawdzić oprócz Żelaza?
No jakbym była na twoim miejscu to pewnie też bym nie wytrzymała już i poszła do tego lekarza a tak to czekam ciągle aż mi się pogorszy

A to już wiem co to za bakteria. Dobrze, że antybiotyki na nią działają.

Jezuuuu! Ile Ty ważyłaś!! Matko Święta No ale faktycznie szybko nadrobisz to bo nie było to zdrowe chudnięcie. Choć myślę że może z 3-4 kg najwyżej przytyjesz więc i tak jesteś mega szczupluteńka!! Ile Ty masz wzrostu? Bo zapomniałam

Dasz radę po górach chodzić? Fajna wycieczka My też chcemy znowu w Alpy się wybrać ale własnie też na tydzień gdzieś tylko niema kiedy :/ mąż ma urlop w sierpniu to do PL jedziemy.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 10:10   #4961
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż sie śmieje i Jeniffer do mnie mówi, bo mi tak koleś w gimnazjum wymyślił wuefista

Bólem żołądka najczęściej
Ja też bym chciała 5 z przodu zobaczyć i najlepiej to dwie 5 A tymczasem mam 61,1
hahaha Wuefista? Co za głupek

Ja to mam czasami bóle żołądka ale to chyba od niestrawności jak zjem coś nieświeżego :/

No mi by wystarczyło 59 znowu zobaczyć Także 4 kilo jeszcze
Chciałabym mieć Twoją wagę

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja chyba jednak pojdę bo o wiele przyjemniej się wysmazyc sie w solarium jak jest tak zimno za oknem
Oooo toć to najlepsza przyjemność pod słońcem

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Ale super wkoncu bedzie łazieneczka

Ja bym koloru nie dodawala, biały, brązowy beż ewentualnie mozesz jakies czarne albo złote lub miedziane elementy dać Ale to ja bym tak zrobiła
Moja mama też mówiła o złocie ale troche kiepsko by to wyglądało bo mam srebrne krany, kurki w wannie, rączki w meblach i śmietnik
Troche złoty ze srebrem się gryzie dla mnie. Ale w takim razie pozostanę przy tych kolorach co mam. A zielone kwiaty w białych doniczkach? np. paprotka ?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-10, 10:15   #4962
migotenka
Zadomowienie

MONIA mamy klimatyzacje ale jestesmy ubrane w koszulki na ramiaczkach i fartuszki wiec sie pocimy klienci twietdza ze tak fajnie chlodno u nas.
Tak lakiery najlepsze z inglota i mam je mega dlugoo.
Jak w następnym tygodniu nie pójdziesz do lekarza to dostaniesz po dupie! !! ;-)

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

COCKTAIL białe tez mi sie podobają bardzo.
A nauczeciel ma poczucie humoru nie ma co. ..

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:18   #4963
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie opalam dupke :-D u mnie gorąco a ludzi już tyle ze blisko przy basenie miejsca brak heh.

MONIA o to nie długo po remoncie bedziesz miala. Ja koloru bym jie dodawała tak samo mi z brazem to właśnie zloty sie podoba tak jak Czekoladka pisała.
Aleeee Ci dobrze zazdroszczę u mnie zimno, szaro, mokro

No brąz + złoto fajnie ale ja mam za dużo srebrnych rzeczy w łazience i wtedy to złoto nie będzie ciekawie wyglądało :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 10:23   #4964
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

No koleś cóż debil nie ma to jak wprawiać w kompleksy dzieci w gimnazjum

Monia Tobie zostały 4 kg ale spadają a ja w martwym punkcie
Stary 2014-07-10, 10:33   #4965
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
MONIA mamy klimatyzacje ale jestesmy ubrane w koszulki na ramiaczkach i fartuszki wiec sie pocimy klienci twietdza ze tak fajnie chlodno u nas.
Tak lakiery najlepsze z inglota i mam je mega dlugoo.
Jak w następnym tygodniu nie pójdziesz do lekarza to dostaniesz po dupie! !! ;-)
No u nas w drogeriach to zawsze tak chłodno że babki to w swetrach siedzą i na to fartuchy jeszcze
Ja lubię z Inglota ten Techno przeźroczysty http://193.17.41.93/fo194/fea03b580018d92249c7bb71
fajnie rozjaśnia paznokieć i w ultrafiolecie się świeci na biało Idealny jako warstwa ochronna na francuski I wtedy te białe końcówki tak pięknie wyglądają

No pójdę pójdę wreszcie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
No koleś cóż debil nie ma to jak wprawiać w kompleksy dzieci w gimnazjum

Monia Tobie zostały 4 kg ale spadają a ja w martwym punkcie
No centralnie :/ potem od dziecka ma się kompleksy przez takich palantów.

Może jesz za mało ? Albo za dużo? Musisz zmienić coś w diecie to waga powinna ruszyć. Ja zauważyłam że jak jem do obiadu normalnie ale grzecznie i zdrowo a potem na kolację tylko coś małego max.150 kcal to waga spada i to tak na 4 godziny przed pójściem spać.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Ja pierdziele Ci fachowcy mają dopiero połowe roboty za sobą a mi się chce siusiu :/ Ciekawe kiedy skończą
Jeszcze trochę i nowy wątek zakładamy !!! Część 15stą !!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 11:09   #4966
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No syf to dopiero oni zrobili zaczeli w ścianie rowki wydłubywać na rury to masakra jest :/ Ale sprzątają na bieżąco więc ok
Dzisiaj to nie wiem czy dam radę, im tu jeszcze długo zejdzie a o 13 dzieciaki już w domu będę miała więc muszę z nimi siedzieć
dobrze, że sprzątają po sobie zobaczysz, niedługo będzie pięknie
No dzisiaj to nie, bo najlepiej zrobić to rano więc jutro idź

Cytat:
No pójdę pójdę tylko ciągle mam coś innego do roboty i nie mogę się wybrać a lekarza mam 100 metrów od domu tylko jak sobie pomyślę, że muszę iść i po niemiecku się produkować to mi się odechciewa
Ja mam niewiele dalej i też mnie było ciężko zagonić ale z nas osiołki ale nie cykoruj tylko idź

Cytat:
Oooo to niezłą masz dawkę nie końską a słoniową
Pójdę na pewno bo mam już siebie dość i tego jaka jestem wiecznie zdechła, zmęczona, senna
Ja lubię wątróbkę z cebulką duszoną Dziś byłam w sklepie ale zapomniałam kupić :/ mam za to buraki w słoiku będę wcinać

Hehe żłopię to żelazo jak gooopia i sr.aczkę mam dalej ale to ewidentnie po żelazie+2 antybiotyki. Lekarz mnie uprzedził, że tak będzie. Ale spoko, nie mam wielkiego parcia a przynajmniej całkiem lekko się czuję

No widzisz, Ty przynajmniej możesz sobie jedzeniem trochę podbić, bo ja z rzeczy, które mają żelazo to jedynie buraki lubię no i brokuły. Ale to też nie za często bo mnie po nich brzuch boli i mam wzdęcia :/

Ja bym też nie eksperymentowała z kolorami. Postawiłabym na brązy, beże, ewentualnie czerń nie ma co pstrokacić :P
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:13   #4967
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz! Tobie idzie w brzuch a mi w uda Jakby qurwa nie mogło iśc zawsze w cycki!!! jestem taka płaska że aż mi wstyd przed mężem :/ jakbym miała kase to bym sobie sylikony wstawiła! Serio... ale nie jakieś balony wielkie tylko taki pełny rozmiar C bo teraz to ja mam malutkie B a nawet i A czasami :/
Ty przynajmniej brzuch zasłonisz i nie widać go a nogi to w każdych spodniach widać :/ a nie będę przecież w workach chodziła czy w dresach ciągle :/
ja cycki też mam małe, stanik ciut odstaje ale już niech se będą jakie są, byleby nie ten brzuch
No uda jeszcze mi się podobają, ale łydki już nie chudnę z ud, ale łydek nic nie rusza

Cytat:
Idź za mnie, bo mi się nie chce du.py ruszyć z domu leje u mnie

Cytat:
Wyobraź sobie że u mnie wczoraj było 12 stopni w dzień!!!! A temperature odczuwalną podawali 8 stopni!!! W środku lipca takie rzeczy i jeszcze tutaj w klimacie ciepłym szok normalnie. Dziś szału też niema, 14 stopni póki co. Ale od jutra już coraz cieplej i następny tydzień gorący na szczęście.

No fajnie Niemcy będą mieli łatwiej wygrać z Argentyną coś czuję że rozjadą ich jak Brazylie 1:7 Ale będzie się działo jak Niemcy wygrają!! Z 5 dni będą wszyscy tu świętować
No to faktycznie :P ale u Ciebie taki jeden dzień to nie zaszkodzi, a wręcz odwrotnie. A u nas to ciągle w kratkę ;/ człowiek tylko choroby łapie ;/

Ja jestem za Argentyną ale wiem, że będzie ciężko... wiara czyni cuda

Cytat:
Co za jeleń no nie dziwota, że później są kompleksy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-07-10, 11:24   #4968
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
W C&A jest duży wybór spodenek! Jeansowe, materiałowe, dresowe, koronkowe! Jakie chcesz I nie drogo
Kurde, w najbliżej galerii nie mam C&A a do innej mi się nie chce jechać, bo to na końcu miasta poszukam w innych sklepach, może coś upoluję

Cytat:
HEROINE teraz sa przeceny jednak ja kupilam po normalnej cenie bo w sizzer gdzie promocja rozmiaru nie bylo w innym znowu byly lacoste na promocji ale tez rozmiaru nie mieli takie ja to mam szczescie
Teraz to i tak nie mam kasy na buty... więc tak tylko głośno marzę

Cytat:
Ja pitolę! Ale mi wypracowanie dałaś Czytałam i czytałam

Ty wiesz że ja mam tak samo! Boże no jakbym o sobie czytała :/
Ja mieszkam na 2 piętrze i zawsze zadyche mam jak wchodzę po schodach
Ile razy mi też słabo i mam mroczki! :/ W ogóle to czasami też mam tak że po takich mroczkach zaczyna mnie głowa strasznie boleć że aż wymiotuję :/ ale takie mocne bóle głowy zawsze poprzedzane są właśnie mroczkami u mnie! Biegunki też mam często
No pójdę, zrobię te badania ! Ale co dokładnie sprawdzić oprócz Żelaza?
No jakbym była na twoim miejscu to pewnie też bym nie wytrzymała już i poszła do tego lekarza a tak to czekam ciągle aż mi się pogorszy

Jezuuuu! Ile Ty ważyłaś!! Matko Święta No ale faktycznie szybko nadrobisz to bo nie było to zdrowe chudnięcie. Choć myślę że może z 3-4 kg najwyżej przytyjesz więc i tak jesteś mega szczupluteńka!! Ile Ty masz wzrostu? Bo zapomniałam

Dasz radę po górach chodzić? Fajna wycieczka My też chcemy znowu w Alpy się wybrać ale własnie też na tydzień gdzieś tylko niema kiedy :/ mąż ma urlop w sierpniu to do PL jedziemy.
Haha, zastanawiałam się czy dotrwasz do końca czy dasz sobie siana

No i widzisz! To tym bardziej marsz i bez wymówek wierzę, że postąpisz jak rozsądna kobieta i odpowiedzialna matka i żona boszzzze jak to zabrzmiało

Powiedz, że chcesz zrobić podstawowe badania morfologię, cukier, poziom TSH- to wszystko oznaczą Ci z krwi no i mocz, a jeśli chcesz to też kał (ja w ogóle nie mogłam oddać kału do badania, bo ciągle miałam te biegunki ale ostatniego dnia jakoś mój organizm chyba wyczuł "presję" i obawę przed kolonoskopią i urodziłam małego bobka do probówki - na szczęście nic nie wyszło, bo bym musiała mieć kolonoskopię )

Obym tylko tyle nadrobiła pilnuję się a wzrostu mam całe 160 cm normalnie wielkolud

Tam nie ma wielkich gór nawet się nie nastawiam na chodzenie po górach, ewentualnie jakieś niskie podejścia wolę nie ryzykować a spacery to tylko na zdrowie mi wyjdą

Na długo do Polski jedziecie?

Cytat:
Ja pierdziele Ci fachowcy mają dopiero połowe roboty za sobą a mi się chce siusiu :/ Ciekawe kiedy skończą
Jeszcze trochę i nowy wątek zakładamy !!! Część 15stą !!!
Haha, musisz się hamować leć do sąsiada :P
Nom, zaraz kolejna część
Stary 2014-07-10, 11:29   #4969
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nom, zaraz kolejna część
Chyba w końcu pora w nowej części schudnąć
Stary 2014-07-10, 11:31   #4970
Margot85
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Mnie pochłonął rodzinny weekend (siostra przyjechała z Lublina) , wizyta u babci, grill (smakowity<szaszłyki z piersi kurczaka plus cebula, papryka, pieczarki, bakłażan i cukinia> a do tego sos <same ogórki i jogurt naturalny plus przyprawy> i się w końcu najadłam -a na koniec lampka wina) Wczoraj zrobiłam sobie mini wycieczke rowerową i prawie 30km przejechałam w 1 godz. i 20min. na starym komunijnym rowerze mojej siostry Dziś niestety pochmurnie więc wieczorem może na spacer/bieganie się wybiorę ale coś nie mam ochoty

heroine cieszę się, że wróciłaś historia niesamowita...przerażając a też trochę...współczuje, z tego co napisałaś widać jak od dawna się męczyłaś, dobrze, że się to tak skończyło, strach pomyśleć co by było jakbyś sama została w mieszkaniu.
Net mi zamula strasznie, rano jeszcze jako tako ale wieczorem dramat

Cocktail wyglądasz świetnie, i włosy i zęby, rewelacja wiadomo, ładnemu we wszystkim ładnie ale jednak różnica w uśmiechu jest, choć i pierwotnie całkiem ładne zęby miałaś to teraz szał

bialaczekoladka zagłębiam się w lekturze, od pierwszego posta czytam więc trochę mi zejdzie, plus dodatkowo siedzę nad Encyklopedią Zdrowia PWN żeby sobie przypomnieć co nieco Część argumentów na temat zbóż do mnie przemawia ale nie na tyle by na 100% wyeliminować je z diety, natomiast kwestia nabiału (gdzie sama często z niego rezygnuje bo mam "gazokatastofe":brzyd al jest mi bardziej bliska ale serio muszę więcej poczytać by ewentualnie zacząć dietę eliminacyjną, może wystarczy jedynie więcej "zdrowego rozsądku" i wnikliwsza obserwacja reakcji organizmu Najbardziej bym była zainteresowana pełnym badaniem poziomu hormonów, owa równowaga hormonalna i wpływ wahań hormonów na organizm, najbardziej trafia do mnie ten argument.
Stary 2014-07-10, 11:38   #4971
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę
Stary 2014-07-10, 11:41   #4972
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że sprzątają po sobie zobaczysz, niedługo będzie pięknie
No dzisiaj to nie, bo najlepiej zrobić to rano więc jutro idź
No tutaj tak jest, że fachowcy sprzątają ładnie po sobie mój mąż elektryk jak robi ludziom prąd w domach to też im sprząta po sobie, tzn. ten cały gruz itd zbierają do wiadra i zabierają ze sobą. Mają też odkurzacz i odkurzają wszystkie resztki.
No zapomniałam, że trzeba być na czczo

Cytat:
Ja mam niewiele dalej i też mnie było ciężko zagonić ale z nas osiołki ale nie cykoruj tylko idź
No leniwce pospolite Ty to już masz za sobą a ja muszę iść dopiero Ja się tam nie boję tylko nie chce mi się produkować po niemiecku

Cytat:
Hehe żłopię to żelazo jak gooopia i sr.aczkę mam dalej ale to ewidentnie po żelazie+2 antybiotyki. Lekarz mnie uprzedził, że tak będzie. Ale spoko, nie mam wielkiego parcia a przynajmniej całkiem lekko się czuję
Ja jak zaczęłam brać tydzień temu żelazo to też przez 2-3 dni latałam na kibelek! Teraz już się uspokoiło
Fajnie tak lekko się czuć

Cytat:
No widzisz, Ty przynajmniej możesz sobie jedzeniem trochę podbić, bo ja z rzeczy, które mają żelazo to jedynie buraki lubię no i brokuły. Ale to też nie za często bo mnie po nich brzuch boli i mam wzdęcia :/
No ale żeby podbić to bym musiała codziennie jeść tylko te rzeczy co mają żelazo a wiadomo że tak się nie da ja wzięłam dwa malutkie buraczki ze słoika zjadłam nie dawno i mam dość
Ja po kalafiorze mam wzdęcia

Cytat:
Ja bym też nie eksperymentowała z kolorami. Postawiłabym na brązy, beże, ewentualnie czerń nie ma co pstrokacić :P
No masz rację no ale co o kwiatach myślisz? Takie małe zielone gdzieniegdzie w białych doniczkach?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 11:59   #4973
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine cieszę się, że wróciłaś historia niesamowita...przerażając a też trochę...współczuje, z tego co napisałaś widać jak od dawna się męczyłaś, dobrze, że się to tak skończyło, strach pomyśleć co by było jakbyś sama została w mieszkaniu.
Net mi zamula strasznie, rano jeszcze jako tako ale wieczorem dramat

No cieszę się bardzo, że w końcu coś z tym zrobiłam, bo już naprawdę było źle... mogłam gdzieś paść na ulicy, albo co gorsza w mieszkaniu i nikt by mnie nie znalazł a tak przynajmniej mam leczenie i czuję się lepiej
Eh, te internety na wsi

Brawo za rower! mój komunijny też jeszcze żyje u rodziców i ma się całkiem nieźle

Cytat:
No tutaj tak jest, że fachowcy sprzątają ładnie po sobie mój mąż elektryk jak robi ludziom prąd w domach to też im sprząta po sobie, tzn. ten cały gruz itd zbierają do wiadra i zabierają ze sobą. Mają też odkurzacz i odkurzają wszystkie resztki.
No zapomniałam, że trzeba być na czczo
No i tak powinno być. U nas w Polsce czasem są tacy co cały burdelnik zostawią i weź to później sprzątaj
Na czczo najlepiej

Cytat:
No leniwce pospolite Ty to już masz za sobą a ja muszę iść dopiero Ja się tam nie boję tylko nie chce mi się produkować po niemiecku
Ja się strasznie bałam krwi, igieł i kłucia dobrze, że TŻ ze mną był, bo bym chyba spier.doliła z tej Izby gdzie pieprz rośnie

Cytat:
Ja jak zaczęłam brać tydzień temu żelazo to też przez 2-3 dni latałam na kibelek! Teraz już się uspokoiło
Fajnie tak lekko się czuć
No ja biorę od poniedziałku i dalej latam ale wolę to niż zaparcia nie jest to takie czyszczenie jakie miałam przed ponad 2 tygodnie, więc jestem spokojniejsza

Cytat:
No ale żeby podbić to bym musiała codziennie jeść tylko te rzeczy co mają żelazo a wiadomo że tak się nie da ja wzięłam dwa malutkie buraczki ze słoika zjadłam nie dawno i mam dość
Ja po kalafiorze mam wzdęcia
No wiadomo, że samą dietą tego człowiek nie załatwi. Ale np. moja teściowa też miała anemię i jej się znacznie poprawiła jak przed 2 miesiące piła codziennie sok z buraka/barszczyk czerwony z kartonu przynajmniej 2 szklanki dziennie
Ja kalafior to tylko zasmażany lubię z bułką tartą i masełkiem ale ze względu na kaloryczność nie jem w ogóle

Cytat:
No masz rację no ale co o kwiatach myślisz? Takie małe zielone gdzieniegdzie w białych doniczkach?
A gdzie te kwiatki mają być? Bo coś nie mogę sobie wyobrazić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-10, 12:06   #4974
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, w najbliżej galerii nie mam C&A a do innej mi się nie chce jechać, bo to na końcu miasta poszukam w innych sklepach, może coś upoluję
A to szkoda bo tam duży wybór spodenek

Cytat:
Haha, zastanawiałam się czy dotrwasz do końca czy dasz sobie siana

No i widzisz! To tym bardziej marsz i bez wymówek wierzę, że postąpisz jak rozsądna kobieta i odpowiedzialna matka i żona boszzzze jak to zabrzmiało
Powiedz, że chcesz zrobić podstawowe badania morfologię, cukier, poziom TSH- to wszystko oznaczą Ci z krwi no i mocz, a jeśli chcesz to też kał (ja w ogóle nie mogłam oddać kału do badania, bo ciągle miałam te biegunki ale ostatniego dnia jakoś mój organizm chyba wyczuł "presję" i obawę przed kolonoskopią i urodziłam małego bobka do probówki - na szczęście nic nie wyszło, bo bym musiała mieć kolonoskopię )
Ja zawsze czytam wszystko do końca
hahahaha odpowiedzialna matka i żona strasznie to zabrzmiało
Yhy tylko weź to powiedź po niemiecku w sumie tak myślę teraz, że nie powinno być tak źle

Kału nie będę robiła a siusiu nie dawno mi u gina badali
"urodziłam małego bobka" o boże padłam

Cytat:
Obym tylko tyle nadrobiła pilnuję się a wzrostu mam całe 160 cm normalnie wielkolud
A no to przy Twoim wzroście taka waga to jeszcze ujdzie ale przytyj z 3 kilo proszę

Cytat:
Tam nie ma wielkich gór nawet się nie nastawiam na chodzenie po górach, ewentualnie jakieś niskie podejścia wolę nie ryzykować a spacery to tylko na zdrowie mi wyjdą

Na długo do Polski jedziecie?
No spacery owszem ale jak napisałas o górach to ja myslałam że już jakies wspinaczki i inne takie wygibasy

Na 2 tygodnie do 16stego sierpnia

Cytat:
Haha, musisz się hamować leć do sąsiada :P
Nom, zaraz kolejna część
Wstydzę się do sąsiada iść jakoś muszę wytrzymać ale brzuch mam jak balon już :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 12:14   #4975
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
ja cycki też mam małe, stanik ciut odstaje ale już niech se będą jakie są, byleby nie ten brzuch
No uda jeszcze mi się podobają, ale łydki już nie chudnę z ud, ale łydek nic nie rusza

No to faktycznie :P ale u Ciebie taki jeden dzień to nie zaszkodzi, a wręcz odwrotnie. A u nas to ciągle w kratkę ;/ człowiek tylko choroby łapie ;/

Ja jestem za Argentyną ale wiem, że będzie ciężko... wiara czyni cuda
Ja już też się przyzwyczaiłam że płaska jestem ale wkurza mnie to że cały tłuszcz idzie w nogi a w cycki nic :/

No w sumie tak ale tutaj takie temperatury latem to takie anomalie jak upały zimą w PL

No wiesz! sąsiadom nie kibicujesz?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
No trzeba trzeba damy radę

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mnie pochłonął rodzinny weekend (siostra przyjechała z Lublina) , wizyta u babci, grill (smakowity<szaszłyki z piersi kurczaka plus cebula, papryka, pieczarki, bakłażan i cukinia> a do tego sos <same ogórki i jogurt naturalny plus przyprawy> i się w końcu najadłam -a na koniec lampka wina) Wczoraj zrobiłam sobie mini wycieczke rowerową i prawie 30km przejechałam w 1 godz. i 20min. na starym komunijnym rowerze mojej siostry Dziś niestety pochmurnie więc wieczorem może na spacer/bieganie się wybiorę ale coś nie mam ochoty
Widzę, że urlopik bardzooo udany taki na "świeżym powietrzu" fajnie dobrze, że pogoda Ci sprzyja Miłego wypoczynku przez kolejne dni

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 12:34   #4976
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No i tak powinno być. U nas w Polsce czasem są tacy co cały burdelnik zostawią i weź to później sprzątaj
Na czczo najlepiej
No niestety, jaki kraj tacy fachowcy

Cytat:

Ja się strasznie bałam krwi, igieł i kłucia dobrze, że TŻ ze mną był, bo bym chyba spier.doliła z tej Izby gdzie pieprz rośnie
hahaha miałabyś jeszcze siłe uciekać? wątpię
Ja tam igieł się nie boję w ciąży tyle mnie pokuli że już teraz uodporniłam się

Cytat:

No ja biorę od poniedziałku i dalej latam ale wolę to niż zaparcia nie jest to takie czyszczenie jakie miałam przed ponad 2 tygodnie, więc jestem spokojniejsza
eee no pewnie że lepsze "rzadkie" niż zaparcia

Cytat:

No wiadomo, że samą dietą tego człowiek nie załatwi. Ale np. moja teściowa też miała anemię i jej się znacznie poprawiła jak przed 2 miesiące piła codziennie sok z buraka/barszczyk czerwony z kartonu przynajmniej 2 szklanki dziennie
Ja kalafior to tylko zasmażany lubię z bułką tartą i masełkiem ale ze względu na kaloryczność nie jem w ogóle
No ale to trzeba lubić taki barszczyk ja po tygodniu już bym rzygała nim
Ja też lubię taki kalafior no ale własnie ze względu na kalorie nie jem

Cytat:

A gdzie te kwiatki mają być? Bo coś nie mogę sobie wyobrazić
No np. na parapecie i nad wanną będzie taka półeczka i tam będą świeczki i kwiatki kwiatki to w białych doniczkach, coś w stylu trawy w doniczce o takie : http://www.dekomotyw.nazwa.pl/2014zima/lut129.jpg ale kupię sztuczne bo żywe to zaraz zdechną i świeczki do tego pomiędzy kwiatkami też białe lub beżowe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 13:18   #4977
heroine86
Zakorzenienie

Byłam na rynku i kupiłam sobie bób będzie na kolację

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-10, 13:24   #4978
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię bób ale taki nie za miękki nie może być rozgotowany bo nie zjem
A w PL groszek zielony jest w sklepach lub na rynku? ? ?
Tu w DE już niema ostatnio poszłam do warzywniaka z nadzieją że kupię wreszcie groszek a baba w sklepie mi mówi że już po sezonie! Że od kwietnia groszek był do czerwca i już nie ma i nie będzię Ja pierdziele a dopiero przeciez lato się zaczęło!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-10, 13:34   #4979
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze czytam wszystko do końca
hahahaha odpowiedzialna matka i żona strasznie to zabrzmiało
Yhy tylko weź to powiedź po niemiecku w sumie tak myślę teraz, że nie powinno być tak źle

Kału nie będę robiła a siusiu nie dawno mi u gina badali
"urodziłam małego bobka" o boże padłam
To tak jak ja nic nie ominę
No co trzeba być odpowiedzialnym
Dasz sobie radę jak już pracujesz to nic Ci nie straszne

Dosłownie go urodziłam coś mi się zablokowało i nie mogłam z siebie nic wydusić a na gwałt był potrzebny

Cytat:
A no to przy Twoim wzroście taka waga to jeszcze ujdzie ale przytyj z 3 kilo proszę
W sumie dobrze mi z taką wagą, bo nic mi się nie wżyna nigdzie, nic nie opina

Cytat:
No spacery owszem ale jak napisałas o górach to ja myslałam że już jakies wspinaczki i inne takie wygibasy

Na 2 tygodnie do 16stego sierpnia
Nie, nie, żadne wspinaczki wielkie chyba bym padła ;/ jestem jeszcze trochę osłabiona, więc myślę, że i tak nie dałabym rady

Fajnie, oby Wam pogoda dopisała a gdzie się zatrzymacie? U mamy?

Cytat:
Wstydzę się do sąsiada iść jakoś muszę wytrzymać ale brzuch mam jak balon już :/
Taaa, lepiej się męczyć

Cytat:
Ja już też się przyzwyczaiłam że płaska jestem ale wkurza mnie to że cały tłuszcz idzie w nogi a w cycki nic :/

No w sumie tak ale tutaj takie temperatury latem to takie anomalie jak upały zimą w PL

No wiesz! sąsiadom nie kibicujesz?
Bo to zawsze tak jest ;/ idzie tam gdzie nie chcemy

Klimat wariuje

Za całym szacunkiem, ale nie
Stary 2014-07-10, 13:37   #4980
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
uu łee nie lubie bobu ja zjadłam za to wątróbkę na obiad
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości