III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-12, 18:27   #4201
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Moja drobinka w 30 tc wazyla wg usg 1100
Rzeczywiście malusia, a teraz ile?

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 18:30   #4202
Miminek
Raczkowanie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
No nasz w 30 tc wazyl 1800 jak to pan gin dzisiaj powiedzial ze to dzidzia wyzszej wagi raczej dobije 4 kg
To pewnie będą na finiszu podobnej masy ciała Mój pierwszy urodził się z masą 3610g i 57cm. W sumie Julek rozwija się podobnie więc będę się po cichu modliła żeby nie dobił do 4000g (i wyżej )...

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Ale się Julas rozpycha czasem to jest strasznie nieprzyjemne...
A macie czasem tak, że mocno dzidziol na szyjkę napiera, tak że jest to na granicy bólu?

Właśnie zamówiłam w gemini zestaw startowy butelek Avent Naturally (przy pierwszym mieliśmy zwykły avent bo naturally jeszcze nie było). Mam nadzieję, że podgrzewacz do butelek będzie pasował
Do tego zamówiłam komplet smoczków NUK (zamierzam smoczkować od początku, a co! chcę mieć trochę spokoju) i jakiś płyn do mycia smoczków i butelek - cokolwiek to jest. 4 lata temu nie było takich cudów

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 18:40   #4203
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
My juz po wizycie. Wszystkie parametry sa w normie. Dzidzia jest bardzo duza na 34tc. Waga rowne 2kg ( 32tc).

Mam tez fajne zdjecia i film 4d.

Dzisiaj szalelismy na zakupach. Kupilismy nowa lawe,komode dla
Mikiego, poleczki i lozeczko

Wkoncu tz kupil mi nowa lodowke i zelazko
W poniedzialek jade po tapete dla malego. Noo i reszta wyprawki
Gratulacje

I takie jedno sesyjne foto dla wszystkich Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1ses.jpg (89,0 KB, 46 załadowań)

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

Edytowane przez 88Ekaterina88
Czas edycji: 2014-07-12 o 18:44
88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 18:45   #4204
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Kurcze, musiałam wmniejszyc na potrzeby wizażu i trakie troche nieco nie wyraźne

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-12, 18:46   #4205
Latte88
Zakorzenienie

Dziękuję za miłe słowa, jeszcze planuje kilka zmian będzie bardziej przytulnie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Latte - oooo jak fajnie a co to za karuzelka? śliczna!!

Dzanet - mleczko w tubce nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam (czy może raczej ssałam ). Ale mi ochoty narobiłaś

Ekaterina - my na sesję wybieramy się w piątek, ale raczej taką ubrana będzie bo kuzynka tż jest fotografką i głupio będzie się przed nią rozbierać :P a poza tym chciałabym zrobić tak zdjęcie że jesteśmy we trójkę a potem po porodzie już we czwórkę.

Asia19x - czasem tak mam. A na obronie to czułam że dosłownie cała płonę. W przeciągu minuty byłam mokra jakby mnie ktoś polał wodą. A czasem i bez stresu siedzę sobie spokojnie i ni z gruchy ni z pietruchy robi mi się gorąco i zaczynam się pocić.

Ania - a czy aż taka duża to nie wiem :P nasz w 30tc3d ważył 1700g i w siatkach centylowych był po środku. Pewnie będzie ważył podobnie do Waszego malucha

Wy już takie wyszykowane z wyprawkami a ja nie mam praktycznie nic zrobione a dopiero pod koniec lipca zaczynamy remont i dopiero po remoncie będę prała itd.

Tak pisałyście o tych twardnieniach brzucha i zaczęłam schizować na tym punkcie. Już na wszelki wypadek zamówiłam dodatkowe 2 koszule nocne i jak tylko przyjdą to pakuję torbę do szpitala.

Kochana to Karuzelka Fisher price Rainforest moja tak jak Twój Julek się dziś rozpycha, z resztą przez ostatnich kilka dni daje popisy i chyba sprawdza na ile może się wyciągnąć nie daj Boże się troszkę zegnę i zgarbie juz czuje autentycznie jej głowę jak dotkne brzucha. Pustka pusto nagle kula
Ale jeszcze troszkę jeszcze kawałek czasu i będę za tym tęsknic

Cytat:
My juz po wizycie. Wszystkie parametry sa w normie. Dzidzia jest bardzo duza na 34tc. Waga rowne 2kg ( 32tc).

Gratulacje jakie śliczne 2 kg pojawiły się na naszym watku i pierwsze

A ja po dzisiejszych akrobacjach zamierzam juz tylko leżeć, żebym znów nie płakała w nocy. Dziś przywieźli nam na szczęście złożone juz wiec to odpadło, mój mąż szczęśliwy, że w końcu ma gdzie pracować jak panowie wnosili biurko to wyszła jakaś sąsiadka z dołu i zaczęła opowiadać, że otwiera drzwi na klatkę w te upały uwaga : żeby nagrać klatkę na zimę jak to usłyszałam to wpadłam w dziki śmiech skończył się płaczem. Jeszcze mój mąż zaczął mnie przekonywać, że jak babka pójdzie na całość z ciemnoskorym i nie zajdzie w ciążę to i tak może się w którymś pokoleniu urodzić ciemneskore hahahaha ryczałam ze śmiechu . Także wesoło. I jeszcze wam powiem bo jiz się tak rozpisałam, że mój mąż jest większym pedantem ode mnie ale musi mu się chcieć ja dziś szału dostawałam jak on wszystko odkurzal ale było mi bardzo miło
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 18:49   #4206
Miminek
Raczkowanie

Latte - a jeżeli można wiedzieć - ile zapłaciłaś za karuzelkę? śliczna jest a muzyczka raczej znośna czy skóra cierpnie?

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 18:54   #4207
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Piękne!!!
I bardzo pomysłowe
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 18:56   #4208
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Piękne!!!
I bardzo pomysłowe
Dziękuję tż sie starał

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-12, 19:01   #4209
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Gratulacje

super - sesja to wspaniała pamiątka może też się skusimy

Milenka od jakiegoś czasu uwielbia kopać i kręcić się pod moją prawą piersią :P najlepsze że jak Małż stuka w to miejsce to Milenka zaraz daje znaki od środka
Mój już pojechał do pracy, a my wciągamy czereśnie :P
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 19:03   #4210
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
super - sesja to wspaniała pamiątka może też się skusimy

Milenka od jakiegoś czasu uwielbia kopać i kręcić się pod moją prawą piersią :P najlepsze że jak Małż stuka w to miejsce to Milenka zaraz daje znaki od środka
Mój już pojechał do pracy, a my wciągamy czereśnie :P
chyba wszystkie dzieci lubia ta prawą stronę ja juz sie odginam do tyłu, bo znowu czuje ból i pewnie mała uskutecznia kopniaczki
Dziekujemy

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-12, 19:07   #4211
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
chyba wszystkie dzieci lubia ta prawą stronę ja juz sie odginam do tyłu, bo znowu czuje ból i pewnie mała uskutecznia kopniaczki
Dziekujemy
hihi ja też teraz siedzę przy biurku, ale długo to nie potrwa bo już Milence się nie podoba zaraz trzeba uciekać na fotel
Stary 2014-07-12, 19:09   #4212
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
hihi ja też teraz siedzę przy biurku, ale długo to nie potrwa bo już Milence się nie podoba zaraz trzeba uciekać na fotel
no ja już na kanapie, nogi wyciągniete a kregosłup odchylony do tyłu i na lewo
zaraz kładę sie na boczek i poczekam az jej przejdzie adhd

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-12, 19:16   #4213
Misstic
Wtajemniczenie

Ale wy tutaj smaka ludziom robicie tymi pysznosciami hehe
My pojechalismy i kupilismy kurczaka z rozna mniam, juz zjedzony a w zamrazarce czeka na mnie kubelek lodow milka i zaraz go nie bedzie hehe
Powiem wam ze mam tempo zolwia.. jak tylko zaczynam isc szybciej automatycznie brzuch robi sie jak skala i nie da rady trzeba zwolnic Maz mi dzisiaj powiedzial, ze bedzie tesknil za tym moim brzuszkiem po porodzie..

Martynka ten sok wlasnej roboty musi byc pyszny

Lecia dobrze, ze twoj maz ma poczucie humoru a sasiadce to sie chyba mozg nagrzal a nie klatka na zime

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Katerina fajne zdjecie

Wy tak wszystkie tutaj o tej wadze dzieciaczkow a ja ostatnia jaka slyszalam to bylo 470g na usg polowkowym teraz czekam do usg 3 trymestru, mam 29 lipca i mam nadzieje ze ladnie urosla i wszystko dobrze sie rozwija innej opcji nie biore pod uwage oby ten czas szybko minal, a najlepiej niech juz bedzie wrzesien

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 19:18   #4214
Asia19x
Zakorzenienie

Kasiu piękne zdjęcie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 19:19   #4215
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ale wy tutaj smaka ludziom robicie tymi pysznosciami hehe
My pojechalismy i kupilismy kurczaka z rozna mniam, juz zjedzony a w zamrazarce czeka na mnie kubelek lodow milka i zaraz go nie bedzie hehe
Powiem wam ze mam tempo zolwia.. jak tylko zaczynam isc szybciej automatycznie brzuch robi sie jak skala i nie da rady trzeba zwolnic Maz mi dzisiaj powiedzial, ze bedzie tesknil za tym moim brzuszkiem po porodzie..

Martynka ten sok wlasnej roboty musi byc pyszny

Lecia dobrze, ze twoj maz ma poczucie humoru a sasiadce to sie chyba mozg nagrzal a nie klatka na zime

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Katerina fajne zdjecie

Wy tak wszystkie tutaj o tej wadze dzieciaczkow a ja ostatnia jaka slyszalam to bylo 470g na usg polowkowym teraz czekam do usg 3 trymestru, mam 29 lipca i mam nadzieje ze ladnie urosla i wszystko dobrze sie rozwija innej opcji nie biore pod uwage oby ten czas szybko minal, a najlepiej niech juz bedzie wrzesien
Ja do wczoraj wogule nie wiedziałam ile waży moja ale tak podejrzewałam że gdzieś koło 1500 a tu prawie 1700
Ale i tak miałam stresa.
Ciekawa ile teraz będzie ważyć za tydzien

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-12, 19:20   #4216
Misstic
Wtajemniczenie

Ania gratuluje wizyty i ladnych zakupkow

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-12, 19:29   #4217
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Meta a to dlatego moja kolezanka byla zdziwiona i troche zla jak poszla po kolejne opakowania cilestu a ginka jej musiala zmienic bo wycofali czy cos. Moze rzeczywiscie oni cos pochrzanili i przez to sie tak porobilo
A o tych plynach nie slyszalam, moga byc fajne
No ja o tyle nie wiedziałam,bo miałam 6 opakowań wykupionych i tak używałam niczego nieświadoma,podobno coś było,że dużo wpadek przez nie się wydarzyło. A nawet nie wiem czy Cilest teraz jest,ale lubiłam te tabletki,bo mi pasowały,mimo,że tylko je brałam
Fajne mi się wydają,kiedyś pisałam o próbki tego proszku i płyn do płukania wydaje się być zbędny przy nim mam nadzieję,że gdzieś go znajdę

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

słuchajcie, macie takie uczucia g0rąca?
Jak leże i pojawia się skurcz od razu cały pyszczek mnie piecze i nawet zdarza się to od kilku dni kilka razy dziennie Leże i buuuuu, jakby mi twarz się miała spalić
Ostatnio dosyć często tak miewałam,ale to raz normalnie a raz gorąco jak w piekle..
Cytat:

Brawo dla maluszka Super,że tyle rzeczy pokupowaliście

Cytat:

Normalnie jak z profesjonalnej sesji gdyby mój Tż tak potrafił

A ja dziś cały dzień u mamy prawie... I dobrze,bo z Tż się pożarliśmy,ja wyłam znowu jak głupia ale już jest ok. Najpierw przyjechaliśmy po łóżko a teraz znowu przyjechaliśmy,bo Tż pojechał gdzieś z moim ojcem.
I wypalił z pomysłem,że jutro razem robimy pierogi

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 19:46   #4218
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Z tabsami to cała historia... Dosyć szybko zaczęłam je brać (niecałe 17 lat). Po pierwszych ładnie schudłam, ale za to miała mega huśtawy nastroju no i w kroku zrobiła mi się sahara że tak powiem potem dostałam inne, niby nowej generacji i w prezencie +8kg ;( Potem były plastry (wieczna schiza, że się odkleją...). Potem znowu tabsy po których zrobiły mi się guzki w piersi. Później miałam przerwę w braniu. Po urdzeniu syna, zaczęłam znowu brać ale po jednych miałam migrenę taką z drętwieniem ciała, zaburzeniami mowy itd. parę razy w tygodniu. Wkońcu odstawiłam i zaczęliśmy się starać o obecną ciążę. Nie chcę już więcej jeść hormonów to napewno wygodne, ale za dużo mnie kosztowało. Myślałam o wazektomii dla tżta albo podwiązaniu jajników. NAwet ostatnio rozmawiałam o tym z ginem, ale on powiedział że mi tego nie zrobi i koniec bo to złamanie prawa.
A w Holandii robią i nie kosztuje to dużo.Robią też aborcje i eutanazję też mamy 😆😆😆

Mam do Was pytanie.Ile zamierzacie mieć staników do karmienia? Dziś przyszły do mnie 4, z czego tylko dwa zostawiam, to jest jako komplet.Ale zamówiłam jeszcze 2 inne komplety po 2 staniki.Jeśli byłyby dobre to byłoby razem 6.Trochę sporo no nie ? Ostatnim razem miałam zaledwie 2 no i nie wiem czy nie przesadzam 😞

Stary 2014-07-12, 19:48   #4219
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
no ja już na kanapie, nogi wyciągniete a kregosłup odchylony do tyłu i na lewo
zaraz kładę sie na boczek i poczekam az jej przejdzie adhd
Ja już na fotelu, nogi wywalone i Milenka już spokojna:-D wiatrak na mnie dmucha bo odkurzałam i myłam podłogę i jakoś gorąco mi się zrobiło;-) Sprajt tak ostatnio się leni, że dzień w dzień bym odkurzała:-P

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-07-12, 19:51   #4220
Misstic
Wtajemniczenie

Aneta na razie mam dwa i chcialabym zamowic jeszcze dwa, ale czy zamowie to sie okaze

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-12, 19:55   #4221
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
Aneta na razie mam dwa i chcialabym zamowic jeszcze dwa, ale czy zamowie to sie okaze
Aha, czyli przesadzam 😆.Najwyżej zostawię tylko jeszcze dwa a resztę odeślę, może będą brzydkie albo źle leżące tak jak te dzisiejsze dwa, że nie mogłam się ruszyć bo się wrzynały ramiączka 😕

Stary 2014-07-12, 19:56   #4222
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
A w Holandii robią i nie kosztuje to dużo.Robią też aborcje i eutanazję też mamy 😆😆😆

Mam do Was pytanie.Ile zamierzacie mieć staników do karmienia? Dziś przyszły do mnie 4, z czego tylko dwa zostawiam, to jest jako komplet.Ale zamówiłam jeszcze 2 inne komplety po 2 staniki.Jeśli byłyby dobre to byłoby razem 6.Trochę sporo no nie ? Ostatnim razem miałam zaledwie 2 no i nie wiem czy nie przesadzam 😞

Ja to nie mam jeszcze ani jednego:-P na sierpień zostawiam kupno spadochronów:-P

Stary 2014-07-12, 19:57   #4223
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to nie mam jeszcze ani jednego:-P na sierpień zostawiam kupno spadochronów:-P

Też miałam w sierpniu kupić, ale jakoś tak wyszło i się teraz kliknęło 😋

Stary 2014-07-12, 20:18   #4224
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Martynka ja jestem pod wrażeniem kompociku bo ja też pierwszy raz w życiu robiłam, ale z wiśni i mięty :-D i wyszedł nieźle

Ania9106 ładnie poszaleliscie z zakupami i bardzo dobrze!
Brawa za wizytę

Misstic ja też mam już tylko dwa biegi- wolny i bardzo wolny :-D a idę jak kaczka chociaż staram się chodzić normalnie ;-)

Widzę że nie tylko ja duszę się w nocy... Muszę mieć otwarte okno bo inaczej wariuje. Do tego znowu mam jakieś uczulenie chyba i.nos mam w nocy zapchany, ale dziś kupiłam wodę morską i będę się ratować to te noce robią się męczące
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 20:22   #4225
Misstic
Wtajemniczenie

Aneta to zalezy od ciebie ile chcesz miec stanikow ja np nawet te zwykle (co teraz nosimy) mam dwa w domu a wiem ze niektore dziewczyny maja po 10 czy 15szt, do kazdej bluzki inny takze to indywidualna sprawa

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47277996]Martynka ja jestem pod wrażeniem kompociku bo ja też pierwszy raz w życiu robiłam, ale z wiśni i mięty :-D i wyszedł nieźle

Ania9106 ładnie poszaleliscie z zakupami i bardzo dobrze!
Brawa za wizytę

Misstic ja też mam już tylko dwa biegi- wolny i bardzo wolny :-D a idę jak kaczka chociaż staram się chodzić normalnie ;-)

Widzę że nie tylko ja duszę się w nocy... Muszę mieć otwarte okno bo inaczej wariuje. Do tego znowu mam jakieś uczulenie chyba i.nos mam w nocy zapchany, ale dziś kupiłam wodę morską i będę się ratować to te noce robią się męczące [/QUOTE]

Dzanet rozwalilas mnie z tymi dwoma biegami hehehe normalnie mi humor poprawilas

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-12, 20:24   #4226
aa2
Zakorzenienie

bryyyyyy
Latte slicznie wam to wyszło Tosia bedzie iała super miejsce do spania
Agnes kurcze dobrze z ewyciszyli skurcze-odpoczywaj i trzymam kciukasy zeby było ok
Aneta ja mam 2 staniki do karmienia i mysle ze styknie zreszta nawet nei kupuje wiecej bo jak si enei uda to znowu beda leżec a jak sie laktacja rozkreci i bede widziec ze mało to po prostu domówię

kurcze a ja nei wiem ile teraz mały wazy bo wczoraj na wizycie lekarka nei robiła mi usg bo mam zrobic na dniach ostatnie prenatalne , musze sie umówic
tylko nei wiem kiedy sie umówić bo mąz ma na popołudnie, tescie wyjechali a u tego lekarza wizyty włanei popołudniowe a ja bym sama z małym nei chciała jechac bo to kawałek drogi jest echhh, no nic musze pomyslec jak to zrobic[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

[/COLOR]dzanet ja tez ostatnio jakos w nocy wiecznie mam problem z eza ciepło, dzis nei mogłam zasnac i dopiero tak dobrze , mocnym snem to o 4 zasnełam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 20:28   #4227
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Aneta to zalezy od ciebie ile chcesz miec stanikow ja np nawet te zwykle (co teraz nosimy) mam dwa w domu a wiem ze niektore dziewczyny maja po 10 czy 15szt, do kazdej bluzki inny takze to indywidualna sprawa

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Dzanet rozwalilas mnie z tymi dwoma biegami hehehe normalnie mi humor poprawilas
Cieszę się :-* hehe ;-)

Aa2 a gdzie robisz to trzecie prenatalne?
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 20:30   #4228
aa2
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47278118]Cieszę się :-* hehe ;-)

Aa2 a gdzie robisz to trzecie prenatalne?[/QUOTE]

do sosnowca musze jechać-niestety
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 20:32   #4229
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje

super i czekamy na wiecej

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 20:54   #4230
nmartyna
Zadomowienie

Dziewczyny, a staniki do karmienia kupujecie na rozmiar taki jaki macie teraz czy większe??? Chciałabym zamówić, ale nie wiem jaki rozmiar....
I jak możecie to polećcie mi jakiegoś sprzedawce z dobrymi stanikami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości