Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-12, 21:26   #4801
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Jutro będę nadrabiać

Dziś muszę tylko napisac że byliśmy znow u księdza i spisalismy protokół bez żadnych problemów a przyjął nas sam proboszcz! Zero problemów, jutro tylko dzien skupienia, dostaliśmy karteczki do spowiedzi i zapowiedzi do parafii tż z reszta dokumentów z usc kazał zgłosić sie dopiero końcem sierpnia bo jak sam stwierdził jeszcze jeat dużo czasu ogolnie super pozytywnie!

Rozdalismy tez 7 zaproszeń w mojej rodzinie.

Ja dzis kupilam kiecke i butu na wesele siostry tż takze bardzo udany dzień
Widzisz, a tak się martwiłaś! Cieszę się, że wszystko poszło dobrze
Gratuluję zakupów i rozdanych zaproszeń
Stary 2014-07-12, 21:37   #4802
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
nie tak dawno temu dodawaliście takie księgi gości z wrzucanymi płyteczkam, szczerze powiem nie wiem jak to dokładnie się nazywa.

dla osoby która umie sama sobie takie coś zrobić przesyłam te żetoniki http://www.aliexpress.com/item/Love-...797060531.html lub takie http://www.aliexpress.com/item/50MM-...609885823.html

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

bardzo chciałam 5 m ale wszyscy się wypowiedzieli, że trochę za długi.... i kurcze nie wiem jakbym go ogarnęła w kościele
Tylko ja bylam na tak swiadkowa by pomogla ogarnac ale ten 3metry tez fajny

Własnie dolałam wodki do tych shotów z Biedrony za 2,99 zł bez szału, ale na wieczór przy meczu mogą być

My musimy powoli zaczac wysylac nasze std za granice, ale oczywiscie nie mamy adresów, ktore tesciowa miała nam podać

A na drugie spotkanie z poradni jestesmy umowieni na pazdziernik i rowniez pazdziernik-listopad trzeba bedzie godzine w kosciele zarezerwowac bo teraz nie chca zapisać bo twierdza, ze kalendarza nie mają i sie zastanawiam na ktorą godzinę, przedzial 14-17 na slasku śluby odbywają sie wczesnie, wiec mysle, ze goscie spodziewają sie cos blizej 14, a z kolei ja nie wiem czy dam rady wytrzymać cały dzien na nogach az do rana serio, nie jestesmy juz tacy mlodzi kiedys po nocach sie balowalo, a teraz max o 23 lezymy juz w łozkach

Wiec mysle, ze zdecydujemy sie na 16 na sali wtedy bedziemy kolo 18, nie wiem czy to nie za pozno z kolei godzina msza, 0,5h licze ze zyczenia i 30km dojazd na sale

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 22:03   #4803
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Pysia1987 ja bym byla za 15 - zanim sie wszyscy pod kościołem ogarniecie to trochę minie :msza godzina , pół na życzenia , jakieś pamiątkowe zdjęcie, spakowac prezenty no i dojazd ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-12, 22:07   #4804
Linaewen
Zakorzenienie

Zapraszanie jest super Tylko nam to strasznie długo schodzi... bo się nagadać z rodziną nie możemy 8/40.

"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 22:25   #4805
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje za wszystkie opinie
kupiłam welon & grzebyk
Dobry wybór
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 23:32   #4806
21klaudyna
Zadomowienie

Szukam prezentu dla Tż ślubnego , milion pomysłów miałam ale chyba skończę na klasyce . Tż akurat nie ma zegarka z brązowym paskiem Co o tym myślicie ? Jest mozliwosć graweru

http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/1...il_fs4735.html

i foto na dłoni:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-07-12 o 23:36
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 23:58   #4807
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Szukam prezentu dla Tż ślubnego , milion pomysłów miałam ale chyba skończę na klasyce . Tż akurat nie ma zegarka z brązowym paskiem Co o tym myślicie ? Jest mozliwosć graweru

http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/1...il_fs4735.html

i foto na dłoni:

Fajny o ile Twój Tz nosi zegarki mój nie ma w ogóle zegarka bo twierdzi, ze go wszystkie...swędzą

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 00:01   #4808
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

21klaudyna bardzo fajny zegarek
Stary 2014-07-13, 01:11   #4809
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
1.jakieś hybrydowy to lakier utwardzany pod lampa UV. Utrzymuje się do 2 tyg czasem nawet dłużej. bardzo wygodna metoda malowania paznokci, ma dużo zalet: nie matowi się, nie odpryskuje i nie sciera się. Jedyną przeszkodą są szybko rosnące paznokcie lub zmienna klientka przy ,szybkich' paznokciach szybciej widać odrost i takie klientki już po tygodniu chcą je zmienić. Zmienne klientki to np Ją, nie wyobrażam sobie mieć jeden kolor na paznokciach przez dwa tygodnie! Maks 5dni.
Lakieru hybrydowego się nie uzupełnia. Zdejmuje się go za pomocą acetonu i nakłada na nowo. Procedura jest prosta. muszą być dobrze zmatowione paznokcie i dobrze odtluszczone a następnie baza, dwa razy kolor i top. Wszystkie warstwy są bardzo cienkie.
Osobiście polecam jakieś hybrydowy firmy CND Shellac. Bezkonkurencyjny na rynku. Łatwo się nakłada, posiada bogata paletę kolorów i przed wszystkim łatwo i szybko się go zdejmuje
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Hybryda to nałożenie specjalnego lakieru i utwardzenie tego pod lampami. Paznokcie ślicznie się wtedy blyszczą, utrzymuje się ok 3 tygodni, i możesz ją sama usunąć w domu acetonem. I co najważniejsze - nie niszczy płytki. Polecałabym ci zrobienie hybrydy, możesz ją zrobić 2-3 dni przed ślubem i będziesz miała pewność że nic ci nie odpryśnie.
Dzięki dziewczyny, za oświecenie mnie! Może jednak się nad ta hybrydą zastanowię?

Cytat:
Co do koszuli to ja zamierzam tak samo zrobić więc uważam że tak jest ok
Uspokoiłaś mnie!

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Gratki za garnitur! To ten z załącznika?? Nie wiem czy to fo pa czy nie, ale mi się takie połączenie podoba
Nie, nie W załączniku dodałam ją z frakiem, bo nie ma nigdzie zdjęć z gajerkiem. Nasz kupiliśmy w Lancerto

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Co do koszuli- u nas też jest smokingowa, bo wygląda ślicznie. I pani z salonu nam powiedziała że bardzo pasuje!
Czyli nie będzie fo pa, to dobrze, bo mój TŻ naprawdę się w niej super czuje! (a jak wygląda... )

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziś muszę tylko napisac że byliśmy znow u księdza i spisalismy protokół bez żadnych problemów a przyjął nas sam proboszcz! Zero problemów, jutro tylko dzien skupienia, dostaliśmy karteczki do spowiedzi i zapowiedzi do parafii tż z reszta dokumentów z usc kazał zgłosić sie dopiero końcem sierpnia bo jak sam stwierdził jeszcze jeat dużo czasu ogolnie super pozytywnie!
Ha! A jednak poprzedni ksiądz miał zły dzień za załatwienia

21klaudyna Zegarek piękny! U Was to jakaś tradycja, że dajecie sobie prezenty czy po prostu masz tak z potrzeby serca?
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 10:09   #4810
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Udanej zabawy, pochwal się później, jak było
Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Super, bardzo mi się podobają takie ściany. Też tak miałam robić w kuchni, ale w końcu zrezygnowaliśmy z TŻ, bo szafki by równo nie dojechały do ściany. Na pocieszenie mam zaraz obok widok z okna na ścianę sąsiedniego budynku całą w cegle.

Super, zleci raz dwa.

No to już w ogóle za chwilkę.

Baw się dobrze.

Dobrze, że już zeszło. Ojej to szkoda, a może wypróbuj coś innego (może Starovar lime <3).
Dziękuję dziewczyny, było cudownie, później wrzucę relację!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 11:03   #4811
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Dobrze, że już zeszło. Ojej to szkoda, a może wypróbuj coś innego (może Starovar lime <3).
nie widziałam tego u siebie, poszukam i wypróbuję dzięki
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupiłam na późno wrześniowe wesele kolezanki taka sukienke, myslicie, że moge w niej iść ? oczywiscie nadam jej troche szyku dodatkami
bardzo ładna
Stary 2014-07-13, 14:36   #4812
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Dziewczyny byłam rano na giełdzie kwiatów i na 95% robie wszystko z kwiatami sama

Stary 2014-07-13, 14:58   #4813
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, kupiłam na późno wrześniowe wesele kolezanki taka sukienke, myslicie, że moge w niej iść ? oczywiscie nadam jej troche szyku dodatkami

bardzo ładna. z klasą.
pozdrawiam!
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 15:36   #4814
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Dziewczyny, dzisiaj przyjeżdża do nas TŻ ze swoimi rodzicami, którzy chcą poznać moją mamę. Denerwuję się przed tym spotkaniem, bo to takie sztuczne według mnie... Nawet nie wiem, czy rodzice B. i moja mama będą mieli o czym ze sobą rozmawiać
Stary 2014-07-13, 15:39   #4815
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzisiaj przyjeżdża do nas TŻ ze swoimi rodzicami, którzy chcą poznać moją mamę. Denerwuję się przed tym spotkaniem, bo to takie sztuczne według mnie... Nawet nie wiem, czy rodzice B. i moja mama będą mieli o czym ze sobą rozmawiać
Trzymam kciuki za spotkanie Na pewno o ślubie pogadają, a potem jakoś to pójdzie. Bądź dobrej myśli
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 15:52   #4816
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
My niby dostaliśmy karteczki do spowiedzi, ale ksiądz ich nie chciał później. Zostały nam na pamiątkę. Tak samo siostra TŻ ślubowała rok temu i też ksiądz od nich nie chciał żadnego poświadczenia o odbytej spowiedzi
A to u nas zawsze chcą

Cytat:
Wiec mysle, ze zdecydujemy sie na 16 na sali wtedy bedziemy kolo 18, nie wiem czy to nie za pozno z kolei godzina msza, 0,5h licze ze zyczenia i 30km dojazd na sale
My mamy ślub na 17 plus 30km na sale dojazdu

Cytat:
Też się balam, nie było może super bo moi rodzice są... dziwni a ojciec ma problemy ale jakoś wyszło. Tylko że od tamtej pory się nie widzieli
Bedzie dobrze

Skończyliśmy spotkania w poradni
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 16:34   #4817
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
u nas bylo zaje bsicie, wlasciwie na spotkaniu nie bylismy z tz wogole potrzebni, tesciowie ledwo weszli przywitali sie z moimi rodzicami i od razu sobie na 'ty' spotkanie 1 bylo u moich rodzicow i na tym spotkaniu tesciowie zaprosili moich na dzialke do siebie no i przyjechali, ognisko, grill, jezioro, impreza w basenie, alko i zostali przyjaciolmi teraz do siebie dzwonia, ale bez przesady. lubia sie bardzo, jak sie spotkaja to matki sie nagadac nie moga
no i oczywiscie jedne i drugie dziadki zakochane w swoim wnuku na chrzcinach babcie moglyby go zjesc a dziadkowie od razu uczyc grac w piłe i jezdzic autem

musze sie pochwalić! Moj 8miesięczny syn pierwszy raz stanął SAM w łóżeczku trzymajac sie za barierke

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 17:01   #4818
kiss12550
Zadomowienie

Bardorja- gratulację wiem jak cieszy każdy postęp własnego dziecka

Oluska- nie martw się , tak jak pisała któraś z dziewczyn zawsze mozńa zacząć od rozmowy o ślubie a później jakoś pójdzie ( tym bardziej jak pojawią sie jakieś procenty )

Mysza- gratki za ukończenie poradni , wiem jaka to przyjemność

Glodomorek
- ślubujesz 27 grudnia tak? Piękna data moje urodziny

Pysia - sukienka jak najbardziej się nadaje

Mojakaren- super ze protokół spisany

Missmalezji - udanego panieńskiego !

Karoliniusia- super że z Tżtem już jest ok!

A my w piątek załatwiliśmy sporo spraw, kupiłam w końcu kieckę na panieński , zamówiłam też buty na ślub , kupiliśmy buty Tżtowi dla mnie kolczyki (ale nie wiem w sumie czy je na pewno założe bo jakieś za delikatne mi się teraz wydają) . Postaram się wrzucić zdjęcia wieczorem (mam nadzieję że tym razem mi się uda )
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 17:19   #4819
fascinata
Raczkowanie

Decyzja na temat prezentu na podziękowania dla rodziców podjęta Tak jak wspominałam dostaną albumy z adnotacją, że wypełnimy je wspomnieniami już po ślubie, a do tego zaproszenia na kolację - aby mogli pójść sobie razem po ślubie, jak emocje opadną

Mam też mały dylemat.... Na wiejskim stole planujemy bimberek. No i pojawiło się pytanie, w czym go podawać. Od znajomych pożyczyliśmy tak na wszelki wypadek butlę z załącznika, ale niestety jest opisana jako Dębowa Polska I teraz nie wiem czy spróbować ją jakość elegancko owinąć, "zapakować" czy sobie ją odpuścić....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP8518.jpg (21,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP8519.jpg (21,0 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez fascinata
Czas edycji: 2014-07-13 o 17:24
fascinata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 17:43   #4820
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

tż śpi spokojnie obok mnie

wczoraj kupiliśmy perfumy do ślubu CK in2you męski i damski

oglądaliśmy też biżu na wykupiny ale nic mnie na kolana nie powaliło

wczoraj byliśmy na imprezie rodzinnej i wyobraźcie sobie że 2 moje kuzynki wyskoczyły w 2 TYCH SAMYCH sukienkach w kwiaty w odcieniach niebieskich a ja..... mam taką samą tylko w odcieniach czerwonych na 2 dzień wesela!!!!! i co ja mam teraz zrobić??

a jak jedna z nich ubierze tą sukienkę też na 2 dzień?? wkurzyłam się wczoraj niemiłosiernie

kupiłam też prezent TŻ na urodziny spinki do mankietów i dołożyłam do tych perfum
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 18:31   #4821
kiss12550
Zadomowienie

Fascinata- te butle są super bardzo ładnie wyglądają ale ja jednak wolałabym chyba poszukać czegoś innego , nie wiem jak planowałabyś je owinąć ale nie wiem czy wtedy nie straciłyby swojego uroku w każdym razie tę opcję wykorzystałabym chyba jako ostateczność chociaż faktycznie butle wygladają nieźle i na stole prezentowałyby się fajnie

Kasiulenkowo- ja bym się tym nie przejmowała chyba aż tak bardzo poprawiny to już nie wesele no i dla mnie już tak ważne nie są, a tym bardziej jak kuzynki teraz zobaczyły się w tych sukienkach nawzajem to może już na Waszą uroczystość nie będą chciały 'powtórki z rozrywki" i ich po prostu nie ubiorą
chwal się spinkami

Zapomniałam dodać że od piątku jestem także posiadaczką naszego wątkowego stanika z esotiq LATO - teraz jest na nie promocja niecałe 84 zł kosztują , może którejś z Was się przyda info , ja dobrałam sobie jeszcze gatki za 13 zł (też w promocji ) i mam komplecik
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 18:51   #4822
kallina_2014
Wtajemniczenie

Dziewczyny, co oznacza skrót "TŻ", którego używacie? Domyslam się, że chodzi o narzeczonego ale skąd ten skrót?
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 18:55   #4823
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Mysza- gratki za ukończenie poradni , wiem jaka to przyjemność
[B]
U nas nie było tak źle

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Mam też mały dylemat.... Na wiejskim stole planujemy bimberek. No i pojawiło się pytanie, w czym go podawać. Od znajomych pożyczyliśmy tak na wszelki wypadek butlę z załącznika, ale niestety jest opisana jako Dębowa Polska I teraz nie wiem czy spróbować ją jakość elegancko owinąć, "zapakować" czy sobie ją odpuścić....
Ja bym wzięła zwykła butelkę U nas sala zapewnia jakieś 'dzbany' iluś litrowe

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co oznacza skrót "TŻ", którego używacie? Domyslam się, że chodzi o narzeczonego ale skąd ten skrót?
Towarzysz życia
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 18:57   #4824
say-hello
Zakorzenienie

Klaudyna, bardzo fajny ten zegarek ja ostatnio swojemu kupilam zegarek firmy Skagen - mają bardzo ładny design, zobacz sobie

A my zaliczylismy dziś pierwsza spowiedź
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 18:57   #4825
kallina_2014
Wtajemniczenie

Ahaaaa, dzięki!
Stary 2014-07-13, 19:47   #4826
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
21klaudyna Zegarek piękny! U Was to jakaś tradycja, że dajecie sobie prezenty czy po prostu masz tak z potrzeby serca?
tak sobie wymyśliliśmy

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Klaudyna, bardzo fajny ten zegarek ja ostatnio swojemu kupilam zegarek firmy Skagen - mają bardzo ładny design, zobacz sobie
Dzięki Say zaraz zobaczę . Jak po spowiedzi?? Ja muszę jutro iść i trochę się boje :p Faktycznie z całego życia się spowiadaliście?

"Zestarzej się przy mnie

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-07-13 o 19:50
Stary 2014-07-13, 20:16   #4827
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Say zaraz zobaczę . Jak po spowiedzi?? Ja muszę jutro iść i trochę się boje :p Faktycznie z całego życia się spowiadaliście?
ogólnie spoko, trafiliśmy na bardzo fajnego księdza. z całego życia to nie, nawet nie pamiętam co wyczyniałam wcześniej ale starałam się jak najwięcej powiedzieć, zwłaszcza tych poważnych grzechów. choć i tak sporo zapomniałam ze stresu. np. zapomniałam powiedzieć o antykoncepcji, a to dość istotne..
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 20:29   #4828
activelifestyle
Rozeznanie

Nasze obrączki żółte i białe złoto, moja 5 mm, narzeczonego 6 mm dla nas są idealne

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1405275987054.jpg (55,2 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405276020886.jpg (48,5 KB, 45 załadowań)
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 20:33   #4829
21klaudyna
Zadomowienie

Kurde namieszałaś mi w głowie strasznie fajne te zegarki z Skagena , znowu nie wiem co mam wybrać.
A propo spowiedzi zastawiam się bo nigdy z tego się nie spodziewałam, że biorę tabletki hormonalne ale przede wszystkim ze względów zdrowotnych bo miałam mega problemy z okresem a że pełnią tez i formę antykoncepcyjną to juz insza inszość:P

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-07-13, 20:40   #4830
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie byłam wczoraj pierwszy raz na hybrydzie, musiałam przetestować kosmetyczkę przed ślubem ogólnie super, ale trochę zbyt prosto mi spiłowała pazurki. Na co dzień nosze bardziej zaokrąglone na rogach.
bardzo ładne
ja mam podobne, foto w załączniku - za pierwszym razem tez miałam krótko, a po 3 tygodniach już udało mi sie takie wyhodować do ślubu będziemy miały idealne!

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
takie to ja mam paznokcie na co dzień, tylko nie hybrydowe, a zwykłym lakierem, sama sobie robię
pozazdrościć

Cytat:
bardzo ładna! podoba mi się krój - zapodaj do niej jakiś bogaty naszyjnik

Cytat:
dziękuje za wszystkie opinie
kupiłam welon & grzebyk
super zakupy

Cytat:
Widzisz, a tak się martwiłaś! Cieszę się, że wszystko poszło dobrze
Gratuluję zakupów i rozdanych zaproszeń
dziękuję

Cytat:
ten zegarek jest świetny! zapisuję go w inspiracjach! też planowaliśmy z TŻ dawać sobie prezenty i też myślałam o zegarku właśnie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam rano na giełdzie kwiatów i na 95% robie wszystko z kwiatami sama

zdolniacha! masz jakieś inspiracje?

Cytat:
będzie dobrze zobaczysz!
u nas na pierwszym było drętwo, ale drugie już wyszło super

aaa nawet w protokole książulek pytał czy rodzice sie znają

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
wczoraj byliśmy na imprezie rodzinnej i wyobraźcie sobie że 2 moje kuzynki wyskoczyły w 2 TYCH SAMYCH sukienkach w kwiaty w odcieniach niebieskich a ja..... mam taką samą tylko w odcieniach czerwonych na 2 dzień wesela!!!!! i co ja mam teraz zrobić??

a jak jedna z nich ubierze tą sukienkę też na 2 dzień?? wkurzyłam się wczoraj niemiłosiernie
iść i sie niczym nie przejmować

Cytat:
ogólnie spoko, trafiliśmy na bardzo fajnego księdza. z całego życia to nie, nawet nie pamiętam co wyczyniałam wcześniej ale starałam się jak najwięcej powiedzieć, zwłaszcza tych poważnych grzechów. choć i tak sporo zapomniałam ze stresu. np. zapomniałam powiedzieć o antykoncepcji, a to dość istotne..
fajnie, że już po pierwszej spowiedzi, my też dostaliśmy te kartki i idziemy jakoś za tydzień przed weselem siostry TŻ

W załączniku jeszcze mój strój na wesele siostry TŻ, co myślicie??
Sukienka jest z mohito do tego naszyjnik za całe 9 zł
i buty z przeceny w ryłko wykorzystam je też na poprawiny!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140713_201451.jpg (76,7 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140712_131601.jpg (52,8 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg product-photo-53455d4372759_crop_415_415.jpg (22,6 KB, 70 załadowań)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości