|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Cieszę się, że wszystko poszło dobrze Gratuluję zakupów i rozdanych zaproszeń
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
swiadkowa by pomogla ogarnac ale ten 3metry tez fajny Własnie dolałam wodki do tych shotów z Biedrony za 2,99 zł bez szału, ale na wieczór przy meczu mogą być ![]() My musimy powoli zaczac wysylac nasze std za granice, ale oczywiscie nie mamy adresów, ktore tesciowa miała nam podać A na drugie spotkanie z poradni jestesmy umowieni na pazdziernik i rowniez pazdziernik-listopad trzeba bedzie godzine w kosciele zarezerwowac bo teraz nie chca zapisać bo twierdza, ze kalendarza nie mają i sie zastanawiam na ktorą godzinę, przedzial 14-17 na slasku śluby odbywają sie wczesnie, wiec mysle, ze goscie spodziewają sie cos blizej 14, a z kolei ja nie wiem czy dam rady wytrzymać cały dzien na nogach az do rana serio, nie jestesmy juz tacy mlodzi kiedys po nocach sie balowalo, a teraz max o 23 lezymy juz w łozkach ![]() Wiec mysle, ze zdecydujemy sie na 16 na sali wtedy bedziemy kolo 18, nie wiem czy to nie za pozno z kolei
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Rozeznanie
|
Pysia1987 ja bym byla za 15 - zanim sie wszyscy pod kościołem ogarniecie to trochę minie :msza godzina , pół na życzenia , jakieś pamiątkowe zdjęcie, spakowac prezenty no i dojazd ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszanie jest super
Tylko nam to strasznie długo schodzi... bo się nagadać z rodziną nie możemy 8/40.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
Szukam prezentu dla Tż ślubnego , milion pomysłów miałam ale chyba skończę na klasyce . Tż akurat nie ma zegarka z brązowym paskiem Co o tym myślicie ? Jest mozliwosć graweru
http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/1...il_fs4735.html i foto na dłoni:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-07-12 o 23:36 |
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny mój nie ma w ogóle zegarka bo twierdzi, ze go wszystkie...swędzą |
|
|
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
21klaudyna bardzo fajny zegarek
|
|
#4809 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może jednak się nad ta hybrydą zastanowię? ![]() Cytat:
Uspokoiłaś mnie! Cytat:
W załączniku dodałam ją z frakiem, bo nie ma nigdzie zdjęć z gajerkiem. Nasz kupiliśmy w Lancerto Cytat:
Cytat:
za załatwienia ![]() 21klaudyna Zegarek piękny! U Was to jakaś tradycja, że dajecie sobie prezenty czy po prostu masz tak z potrzeby serca?
|
||||||
|
|
|
#4810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4811 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki Cytat:
|
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny byłam rano na giełdzie kwiatów i na 95% robie wszystko z kwiatami sama
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4813 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzisiaj przyjeżdża do nas TŻ ze swoimi rodzicami, którzy chcą poznać moją mamę. Denerwuję się przed tym spotkaniem, bo to takie sztuczne według mnie... Nawet nie wiem, czy rodzice B. i moja mama będą mieli o czym ze sobą rozmawiać
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno o ślubie pogadają, a potem jakoś to pójdzie. Bądź dobrej myśli |
|
|
|
|
#4816 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bedzie dobrze ![]() Skończyliśmy spotkania w poradni |
|||
|
|
|
#4817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spotkanie 1 bylo u moich rodzicow i na tym spotkaniu tesciowie zaprosili moich na dzialke do siebie no i przyjechali, ognisko, grill, jezioro, impreza w basenie, alko i zostali przyjaciolmi no i oczywiscie jedne i drugie dziadki zakochane w swoim wnuku na chrzcinach babcie moglyby go zjesc a dziadkowie od razu uczyc grac w piłe i jezdzic autem musze sie pochwalić! Moj 8miesięczny syn pierwszy raz stanął SAM w łóżeczku trzymajac sie za barierke
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Bardorja- gratulację
wiem jak cieszy każdy postęp własnego dzieckaOluska- nie martw się , tak jak pisała któraś z dziewczyn zawsze mozńa zacząć od rozmowy o ślubie a później jakoś pójdzie ( tym bardziej jak pojawią sie jakieś procenty ) Mysza- gratki za ukończenie poradni , wiem jaka to przyjemność ![]() Glodomorek- ślubujesz 27 grudnia tak? Piękna data moje urodziny ![]() Pysia - sukienka jak najbardziej się nadaje Mojakaren- super ze protokół spisany ![]() Missmalezji - udanego panieńskiego !Karoliniusia- super że z Tżtem już jest ok! A my w piątek załatwiliśmy sporo spraw, kupiłam w końcu kieckę na panieński , zamówiłam też buty na ślub , kupiliśmy buty Tżtowi dla mnie kolczyki (ale nie wiem w sumie czy je na pewno założe bo jakieś za delikatne mi się teraz wydają) . Postaram się wrzucić zdjęcia wieczorem (mam nadzieję że tym razem mi się uda )
|
|
|
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
Decyzja na temat prezentu na podziękowania dla rodziców podjęta
Mam też mały dylemat.... Na wiejskim stole planujemy bimberek. No i pojawiło się pytanie, w czym go podawać. Od znajomych pożyczyliśmy tak na wszelki wypadek butlę z załącznika, ale niestety jest opisana jako Dębowa Polska I teraz nie wiem czy spróbować ją jakość elegancko owinąć, "zapakować" czy sobie ją odpuścić....
razem od 10.06.2002 ślub 02.08.2014 Edytowane przez fascinata Czas edycji: 2014-07-13 o 17:24 |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() tż śpi spokojnie obok mnie ![]() wczoraj kupiliśmy perfumy do ślubu CK in2you męski i damski oglądaliśmy też biżu na wykupiny ![]() wczoraj byliśmy na imprezie rodzinnej i wyobraźcie sobie że 2 moje kuzynki wyskoczyły w 2 TYCH SAMYCH sukienkach w kwiaty w odcieniach niebieskich a ja..... mam taką samą tylko w odcieniach czerwonych na 2 dzień wesela!!!!! i co ja mam teraz zrobić?? a jak jedna z nich ubierze tą sukienkę też na 2 dzień?? kupiłam też prezent TŻ na urodziny spinki do mankietów i dołożyłam do tych perfum |
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
Fascinata- te butle są super
w każdym razie tę opcję wykorzystałabym chyba jako ostateczność chociaż faktycznie butle wygladają nieźle i na stole prezentowałyby się fajnieKasiulenkowo- ja bym się tym nie przejmowała chyba aż tak bardzo poprawiny to już nie wesele no i dla mnie już tak ważne nie są, a tym bardziej jak kuzynki teraz zobaczyły się w tych sukienkach nawzajem to może już na Waszą uroczystość nie będą chciały 'powtórki z rozrywki" i ich po prostu nie ubiorą chwal się spinkami Zapomniałam dodać że od piątku jestem także posiadaczką naszego wątkowego stanika z esotiq LATO - teraz jest na nie promocja niecałe 84 zł kosztują , może którejś z Was się przyda info , ja dobrałam sobie jeszcze gatki za 13 zł (też w promocji ) i mam komplecik |
|
|
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co oznacza skrót "TŻ", którego używacie? Domyslam się, że chodzi o narzeczonego ale skąd ten skrót?
|
|
|
|
#4823 | ||
|
Konto usunięte
|
U nas nie było tak źle
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudyna, bardzo fajny ten zegarek
ja ostatnio swojemu kupilam zegarek firmy Skagen - mają bardzo ładny design, zobacz sobie A my zaliczylismy dziś pierwsza spowiedź
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahaaaa, dzięki!
|
#4826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Say zaraz zobaczę . Jak po spowiedzi?? Ja muszę jutro iść i trochę się boje :p Faktycznie z całego życia się spowiadaliście?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-07-13 o 19:50 |
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale starałam się jak najwięcej powiedzieć, zwłaszcza tych poważnych grzechów. choć i tak sporo zapomniałam ze stresu. np. zapomniałam powiedzieć o antykoncepcji, a to dość istotne..
|
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
Nasze obrączki
żółte i białe złoto, moja 5 mm, narzeczonego 6 mm dla nas są idealne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
Kurde namieszałaś mi w głowie strasznie fajne te zegarki z Skagena , znowu nie wiem co mam wybrać.
A propo spowiedzi zastawiam się bo nigdy z tego się nie spodziewałam, że biorę tabletki hormonalne ale przede wszystkim ze względów zdrowotnych bo miałam mega problemy z okresem a że pełnią tez i formę antykoncepcyjną to juz insza inszość:P
|
|
|
|
#4830 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam podobne, foto w załączniku - za pierwszym razem tez miałam krótko, a po 3 tygodniach już udało mi sie takie wyhodować do ślubu będziemy miały idealne! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
u nas na pierwszym było drętwo, ale drugie już wyszło super ![]() aaa nawet w protokole książulek pytał czy rodzice sie znają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W załączniku jeszcze mój strój na wesele siostry TŻ, co myślicie?? Sukienka jest z mohito do tego naszyjnik za całe 9 zł ![]() i buty z przeceny w ryłko
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

a przyjął nas sam proboszcz! Zero problemów, jutro tylko dzien skupienia, dostaliśmy karteczki do spowiedzi i zapowiedzi do parafii tż z reszta dokumentów z usc kazał zgłosić sie dopiero końcem sierpnia bo jak sam stwierdził jeszcze jeat dużo czasu
26.07.2014 
swiadkowa by pomogla ogarnac
ale ten 3metry tez fajny
i sie zastanawiam na ktorą godzinę, przedzial 14-17

w każdym razie tę opcję wykorzystałabym chyba jako ostateczność chociaż faktycznie butle wygladają nieźle i na stole prezentowałyby się fajnie