Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-17, 08:39   #151
moskit30
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Dzieeczyny z okolic krakowa jezeli macie namiary na tania hurtownie z alkoholem to prosze napiszcie
moskit30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 08:47   #152
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Jak czytam te wasze przejścia to u mnie to chyba pikuś. Raz na jakiś czas mam tak ze w 2 Dzień bolą mnie pachwiny i jest nie do wytrzymania ale ja nigdy nie biorę tabl i po słabych proszkach mi przechodzi. Używam te na język rozpuszczalne z aspiryn czy teraz z ibupromu chyba.

Ze mnie natomiast się strasznie leje i chyba tego się najbardziej boje xD

Na 9 tego wypada mi 26. Będę ryzykowala jednak. Tż obiecał robić mi herbatki z cytryna i będę jeść witaminę c

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 25 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 08:51   #153
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Piękny bukiet!
Ja też pochwalę się swoim (tzn taki bym chciała i mam nadzieję, że nie będzie problemu):

Załącznik 5738856
bukiet jest piękny i taki sam cvhciałam miec, jednak w 4 kwiaciarniach nie wjedzieli co to za kwiaty wiec nie bede go mieć

a w załączniku moja zakupiona wczoraj ślubna bransoletka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140717_074610.jpg (21,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140717_074617.jpg (14,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140717_074628.jpg (14,9 KB, 33 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 08:52   #154
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

tysia

mi tż kupił w poniedziałek biżu na wykupiny i zawieszkę do kolczyków które założę w 2 dzień wesela
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2014-07-17 o 08:54
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 08:54   #155
Lusiija
Zadomowienie

Aaa się zastanawiam.. nie mam naszyjnika żadnego. I nie wiem czy szukać??? Mam dekold prosty i na to te koronki które mogę zdjąć. Biżu mam tą robiona na zamówienie z kropkami.. wiec nijak cos mi będzie pasowało

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 23 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:30   #156
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
100 dni !

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
A propo wydatków , my dziś zastanwialiśmy nad poprawinami ale zdecydowaliśmy że to koszt około 5 tys więc odpuściliśmy i w ramach rozważań postanowiliśmy podsumować nasze wydatki ślubne i kwota jest zawrotna:P już nawet nie chciałam mówić Tż że jego garnitur i moja suknia więcej kosztuje niż w jego zastawieniu P Już jesteśmy ponad kwotą o której myśleliśmy że uda się w niej zamknąć:P a tu końca nie widać .
Hehe, to trochę Was nie rozumiem... Wydatków tyle, że końca nie widać, a jeszcze sobie prezenty typu zegarek kupujecie?

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Na 9 tego wypada mi 26. Będę ryzykowala jednak. Tż obiecał robić mi herbatki z cytryna i będę jeść witaminę c
Ja też mam, z tego co tu czytam, "pikusiowate" okresy, bo może 3, max 4 razy na rok tak boli, że tabletkę muszę brać. I pomaga ibuprom... Także, mogę się chyba uważać za szczęściarę. Dobrze Lusiija, że Twój TŻ Cię przekonał. Po co się truć? Dobry chłopak!

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
mi tż kupił w poniedziałek biżu na wykupiny i zawieszkę do kolczyków które założę w 2 dzień wesela
W którym rejonie Polski praktykuje się takie wykupiny? Nigdy o tym nie słyszałam

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Aaa się zastanawiam.. nie mam naszyjnika żadnego. I nie wiem czy szukać??? Mam dekold prosty i na to te koronki które mogę zdjąć. Biżu mam tą robiona na zamówienie z kropkami.. wiec nijak cos mi będzie pasowało
Kochana, ja też mam ten sam problem. Rozwiązałam go w ten sposób, że chyba założę długie kolczyki i nie będę miała naszyjnika. A Ty co masz? Nie kojarzę tej Twojej robionej na zamówienie...

misia880 Bardzo ładna bransoletka!

Dziewczyny, no właśnie! Jest sens kupowania bransoletki, jeśli się w nich w ogóle nie chodzi? Czy tylko kolczyki to nie za mało do ślubu?
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:52   #157
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
W którym rejonie Polski praktykuje się takie wykupiny? Nigdy o tym nie słyszałam
na śląsku i to wcale nie jest śmieszne poza tym nie jest to obowiązkowe
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:54   #158
Robusta
Wtajemniczenie

Witam w nowym wątku czas leci szybko, a wątek jeszcze szybciej :P

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:04   #159
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:

Hehe, to trochę Was nie rozumiem... Wydatków tyle, że końca nie widać, a jeszcze sobie prezenty typu zegarek kupujecie?
Nie wiem co tu jest nie do rozumienia. Wydatki są i bedą zawsze a ze ślubem wiąże się ich znacznie więcej niz człowiek pzewiduje. Nigdzie nie napisałam że nam kasy brakuje tylko że wesele wychodzi więcej niż przewidywaliśmy pierwotnie. Chcemy uczcić swój ślub i uważamy że prezent w takim dniu to miły gest czy to się komuś podoba czy nie.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:16   #160
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Uff, ja po fryzurze próbnej

Nie mam fot, bo fryzury mi nie zostawiła, bo nie chciała żeby mnie ktoś widział, mam zrobić WOW na gościach i panu młodym
Poza tym miałam koka z wypełniaczem, więc też musiała go zabrać, a robić foty niedopracowanej fryzurze, to mija się z celem

W każdym razie będzie francuz + gładki, niski kok z boku, góra lekko podniesiona dla nadania objętości. jestem zadowolona
Swietnie wierze, ze bedzie super Ty masz takie piekne wlosy, ze musi byc, a ja mam slabosc do wszelkich fryzur z warkoczami, francuzami itp. mimo wszystko szkoda, ze nie ma fotek.

Cytat:
Dobra mam problem , wybrałam już zegarek dla Łukasza , nawet udało mi się że w momencie jak poszłam oglądać zegarki do salonu to był Pan od zamówień i zamówiłam ten konkretny który chciałam i teraz schody Grawer:p nie mam pojęcia co mogłabym napisać:P

A propo wydatków , my dziś zastanwialiśmy nad poprawinami ale zdecydowaliśmy że to koszt około 5 tys więc odpuściliśmy i w ramach rozważań postanowiliśmy podsumować nasze wydatki ślubne i kwota jest zawrotna:P już nawet nie chciałam mówić Tż że jego garnitur i moja suknia więcej kosztuje niż w jego zastawieniu P Już jesteśmy ponad kwotą o której myśleliśmy że uda się w niej zamknąć:P a tu końca nie widać .
za zamowiony zegarek, z grawerem no nie wiem, ja zawsze wybieram cos po angielsku jakos mi lepiej brzmi, a zreszta dla TZta raczej musze :P co do wydatkow pociesze Cie, ze nie jestes sama u nas bylo tak samo, ze przekroczylismy nasz zakladany budzet, ale z prezentow dla siebie nie zrezygnowalismy i ogolem warto bylo bo dzien mielismy niezapomniany

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Przeprowadził wywiad, badań nie zlecił.
Z rok temu brałam Cilest i też było beznadziejnie, plus puchły mi nogi

Teraz ciągle mnie piecze, siku nie dam rady robić. Kwas mlekowy, jogurty i żel do higieny intymnej na nic się nie zdają, jest strasznie.
Jak pomyśle o seksie niedobrze mi, bo mało tego że piecze to i nie mam chęci.
Przemęczę się do ślubu i je wywalę. Nie wiem czy znowu będę próbować, czy też dam sobie spokój..
Najlepiej bedzie, jak przejdziesz sie do gina, tu naprawde nie ma zartow, a poza tym po co sie tak meczyc.
Co do miesiaczek za nim zaczelam brac tabletki to i 3 ketonale nie pomagaly, pierwszy dzien byl zawsze nie do przezycia spedzony w lozku... Teraz czasem musze wziac jakis 1 ibuprom, ale jest znacznie lepiej, no i ma szczescie nie mam skutkow ubocznych brania tabsow

Cytat:
Dziewczyny, no właśnie! Jest sens kupowania bransoletki, jeśli się w nich w ogóle nie chodzi? Czy tylko kolczyki to nie za mało do ślubu?
Ja nigdy nie nosilam bransoletek, na slub nie planowalam, ale dostalam w dzien slubu od TZta w prezencie pandore no i oczywiscie zalozylam, od tej pory nosze ja prawie codziennie, a nadgarstek tak mi sie przyzwyczajil, ze jak zdejmuja ja do pracy to odczuwam jek brak czy kolczyki to nie za malo zalezy jak zdobna masz suknie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:34   #161
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
na śląsku i to wcale nie jest śmieszne poza tym nie jest to obowiązkowe
Dla mnie może śmieszne nie jest, ale zabawne owszem! Każdy rejon Polski ma swoje (czasem dla innych mało zrozumiałe ) zwyczaje, tradycje, słowa, itp. Zdaję sobie z tego sprawę! I tak: pierwszy raz słyszałam o tym zwyczaju, tak jak o kotylionach, o których ostatnio rozmawiałyście. U nas się tego zupełnie nie praktykuje, pewnie mamy za to inne zwyczaje, które z pewnością Ciebie by rozbawiły

Cytat:
Nie wiem co tu jest nie do rozumienia. Wydatki są i bedą zawsze a ze ślubem wiąże się ich znacznie więcej niz człowiek pzewiduje. Nigdzie nie napisałam że nam kasy brakuje tylko że wesele wychodzi więcej niż przewidywaliśmy pierwotnie. Chcemy uczcić swój ślub i uważamy że prezent w takim dniu to miły gest czy to się komuś podoba czy nie.
Hehe, ok, rozumiem że Wam nie brakuje pieniędzy, bardzo się z tego powodu Cieszę i trzymam kciuki, by tak było przez całe Wasze życie Po prostu najpierw napisałaś o zegarku i grawerze, a potem o tym, że wesele Was już wyszło więcej niż zakładaliście i końca nie widać. Dlatego zwróciłam na to uwagę Fajnie, że możecie takimi "miłymi gestami" dodatkowo się obdarować Ja mam nieco inaczej - oszczędzam jak mogę, by mieć za co żyć później, stąd może to moje "niezrozumienie", o którym wspomniałaś...

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

rabbitka Dziękuję za odpowiedź!
Stary 2014-07-17, 10:36   #162
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

Piękna bransoletka!

Cytat:
My też sobie robiliśmy prezenty ślubne i nie widzę w tym nic złego. To bardzo miłe. Dostałam od Męża piękny naszyjnik, a ja zrobiłam Mu kalendarz z moimi zdjęciami w nieco innej odsłonie, spinki do mankietów, oraz zamówiłam kartkę ręcznie robioną w pudełku.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:40   #163
cornflower_girl
Zakorzenienie

hihihi Żele na wszystkie paznokcie na formie trwają ok 1,5h-2h, hybryda do 1h. Możesz zapisać się na hybrydę, a poprosić o żel tylko na 2 paznokciach, tych problematycznych. Dasz radę

Buczorek Bardzo ładnie wyszły numery na stół. Jak sprawa z bukietem?

Lemon Drop
Zakupy świetne Ciekawe, czy w Twoich okolicach te kryształki będą dostępne stacjonarnie.

Efekt Warsaw Shore - polecam to określenie, ilekroć idę do kosmetyczki czy na upiększanie przed ślubem, mówię, że ma być naturalnie, że mam nie wyglądać jak bohaterki tego programu

Dotka Świetnie, że jesteś zadowolona z próbnej fryzury

zakrecona_kropka Bukiet będzie bardzo ładnie wyglądał do Twojej sukienki - uwielbiam dalie, mają tyle pięknych kolorywych odmian

Lin Nie zazdroszczę tych kontuzji, masakra jakaś :glaszcze:

Kallina A w tym bukiecie to nie sztuczne kwiatki? One mi trochę dalie przypominają, powinny być we wrześniu

TysiaBB Gratuluję studniówki

Konkardia W niektórych rejonach Podkarpacia też się wykupuje pannę młodą, ale za wódkę. Ukraińską...

W załączniku moje żele (przed ślubem pomaluję na inny kolor).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazury.jpg (37,8 KB, 106 załadowań)

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:44   #164
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Melduje się na nowym wątku. I spadam, bo jestem załamana oglądaniem mieszkań. Mam ochotę rzucić wszystko w cholerę...

co się dzieje? ciężko znalezc mieszkanie?

Cytat:
Ooo, dziękuję Ci za linka! Raczej to nie pomoże na nasze sztuczne kwiatki, ale warto wiedzieć, że takie przepisy istnieją!

To chyba Myszo zbyt dużo osób do stolika, by nie dawać winietek... Tak do 10-12 byłoby optymalnie Tak jak ma iliy

Rozwaliło mnie to, dobra jesteś

Dałby Wam spokój w dzień wesela...

kallina_2014 Piękna suknia!

My kupiliśmy dziś koszule i tylko spinek i muchy nam brakuje! Nie możemy się zdecydować na kolor Strasznie dużo wydaliśmy na nasze stroje... Aż mi się nie chce tego wszystkiego do siebie dodawać, bo chyba się załamię...
ale ja nie widze w tym zadnego problemu co mi szkodzi wyjsc z sali na 5 minut i dac mu kase do tego czasu pieniądze będa w torebce mojej świadkowej pod jej opieką
taki problem to nie problem

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:46   #165
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Waniliova czy avatar jaki masz to twoje zdjęcie z sesji plenerowej? Jest boskie

Cytat:
100 dni !
Gratuluję! A u mnie 30... Wiesz jak zleci Ci te 100 dni

misia880 przepiękna bransoletka

Widzę, że temat @ w czasie ślubu. U mnie jeśli dobrze pójdzie to wypadnie mi na tydzień, półtora przed - daj Pani Boże! Choć wtedy też wypadnie mi moja owulacja na noc poślubną na 90%

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:49   #166
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:

Fajnie, że możecie takimi "miłymi gestami" dodatkowo się obdarować Ja mam nieco inaczej - oszczędzam jak mogę, by mieć za co żyć później, stąd może to moje "niezrozumienie", o którym wspomniałaś...[COLOR="Silver"]
no dla mnie są to miłe gesty bez cudzysłowia.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

ale ja nie widze w tym zadnego problemu co mi szkodzi wyjsc z sali na 5 minut i dac mu kase do tego czasu pieniądze będa w torebce mojej świadkowej pod jej opieką
taki problem to nie problem
nikt nie pisze , że to porblem tylko najgłupsza rzecz jaką mógł lokal wymyślić i jak dla mnie to takie pazerstwo właściciela aby w dzień ślubu zawracać młodym głowę kasą. Nie chciałabym być świadkową która musi 20 tys w torebce trzymać.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:57   #167
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

nikt nie pisze , że to porblem tylko najgłupsza rzecz jaką mógł lokal wymyślić i jak dla mnie to takie pazerstwo właściciela aby w dzień ślubu zawracać młodym głowę kasą. Nie chciałabym być świadkową która musi 20 tys w torebce trzymać.
Zgadzam się. Poza tym płacenie przed jest o tyle dziwne i niewygodne, że traci się możliwość choćby negocjowania rabatu w przypadku niedotrzymania przez sale jakichś ustaleń. Pieniądze poszły i koniec. A jak płacę po usłudze to wiem za co płacę, a nie za obietnice.

Swoją drogą łaskawy pan-pozwoli Wam zejść obiad i zatańczyć w spokoju...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:08   #168
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Mi żelem robiła ok 1.5 godz. Zaznaczam ciągle mam krótkie paznokcie,takie nie wychodzące za opuszek palca.Robiła mi już wszystko : usuwanie skórek itp itd
Mi tak samo, też miałam paznokcie nie wychodzące za opuszek

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Co to za tabletki? Przeprowadził z tobą wywiad? Zrobił ci wszystkie badania?
Temat się powtarza ale serio jeżeli coś jest nie tak przy braniu tabletek to znaczy że są źle dobrane.
Pewnie że sie temat powtarza, u nas nikt nie robi badań przed dobraniem tabletek Dlatego je wyrzuciłam w cholere bo czułam się po nich strasznie i w ciagu 4mcy przytylam 10kg

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Za miesiąc o tej porze będę po torcie już jako Pani K.
Ja za niecałe 1,5 mca będę Panią K

Cytat:
To chyba Myszo zbyt dużo osób do stolika, by nie dawać winietek... Tak do 10-12 byłoby optymalnie Tak jak ma iliy
Bylismy ostatnio na weselu na naszej sali i byly tylko plany stołów i nie slyszałam żeby ktos narzekał

Cytat:
100 dni !

Cytat:
bardzo ładna
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:23   #169
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dokładnie dostaniesz globulki dopochwowe i maść pewnie, sama kiedyś brałam, maść została mi na długo i czasem przy mniejszych infekcjach się przydawała także warto, ale nie warto się męczyć, zwłaszcza, że może to na tyle pogorszyć Twój stan, że niewiele zapamiętasz z wesela, prócz bólu/swędzenia/pieczenia...
Macie rację, zaraz zadzwonię do gina się umówię.. nie ma sensu się męczyć..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:24   #170
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl
Konkardia W niektórych rejonach Podkarpacia też się wykupuje pannę młodą, ale za wódkę. Ukraińską...
Ulala!

pysia1987 To będzie problem dla świadkowej

21klaudyna Faktycznie, źle go użyłam. Ale chodziło mi o to, by te miłe gesty były cytatem z Twojej wypowiedzi Dla mnie zdecydowanie też są bez "", w tej kwestii mamy jedno zdanie

cornflower_girl Śliczne paznokcie!

mysza93 No to super, że nikt nie narzekał! Oby u Was odbyło się też bez spięć
Stary 2014-07-17, 11:31   #171
cude
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi!
Wczoraj dogadaliśmy się z zespołem. Jakoś to będzie
Dziś lecimy kupić buty dla TŻta - upatrzył sobie, ale czeka na moją akceptację
Może biżu dla mnie
No i Kartki dla Rodziców zrobione, jeszcze dosłać tekst i wysyłka

corn, ładne paznokcie Czy żel jakoś je przedłuża? Zupełnie się na tym nie znam.

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2014-07-17 o 11:32
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:39   #172
cornflower_girl
Zakorzenienie

cude Tak, moje były przedłużane (ok 4 mm) -naturalne połamały się w połowie. Niestety nie mam zdjęcia paznokci przed, były strasznie krótkie. Wiem też, że żel może być położony na naturalnie długi paznokieć, podobno mniej się wtedy łamią.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:40   #173
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
hihihi Żele na wszystkie paznokcie na formie trwają ok 1,5h-2h, hybryda do 1h. Możesz zapisać się na hybrydę, a poprosić o żel tylko na 2 paznokciach, tych problematycznych. Dasz radę

dziękuję oby mi jakoś uratowała te paznokcie! bardzo ładne Twoje

w ogóle dziewczyny
missmalezji
alucior
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

ostatnia zmiana kodu na jednocyfrowy!!!
9 dni do ślubu!!!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-07-17 o 11:43
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:48   #174
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Tak sie wszystkie paziurkami chwalicie to pokazuje moje aktualne -żel na moich paznokciach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1405590418724.jpg (62,5 KB, 88 załadowań)
Stary 2014-07-17, 12:01   #175
mojakaren
Zakorzenienie

Witam się w nowym wąciszu

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Foto z przymiarki i fryzu baaardzo próbnego. Nie bedzie na slubie tych błyskotek z lewej, moje włosy okazały się byc oczywiscie baardzo upierdliwe , nie chciały się układać , na dodatek są bardzo ciężkie. Fryzjerka nie wiedziała już co z nimi zrobić ale i tak wyszedł niezły wysoki kok, opleciony 2 warkoczami i dobieranym warkoczem od spodu. Jakos tak to wyczarowała , że wygląda jakby wszystkie się spotykały pod kokiem a ona tam upinała włosy, z którymi już nie miała co zrobić. [IMG]file:///C:\DOCUME~1\user\USTAWI~1 \Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image001.gif[/IMG]

W dodatku na zdjeciach nie widać tego uroku sukni - nie widać mieniącego się tiulu i jest szara... A przód wyglada na płaski, w rzeczywistości jest szeroki jak tył widoczny w lustrze z tyłu.

Podoba mi się fryzura, ale z bolerka bym zrezygnowała

Cytat:
chyba sobie takie zamówię [IMG]file:///C:\DOCUME~1\user\USTAWI~1 \Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image002.gif[/IMG]

http://www.aliexpress.com/item/Acrylic-Cake-Topper-Wedding-Cakes-Toppers-Personalized-Cake-Topper-Free-Shipping-Wedding-Cake-Decorations/1749595492.html

O jaaaakie fajne!

Nie wiedziałam, że takie toppery można znaleźć na aliexpress! Te na etsy są mega drogie L

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi - czy piwo wstawiacie na wesele czy poprawiny?

My chcielismy na wesele ale nam odradzono... TŻ tez widział na jednym weselu co sie dzieje jak się miesza. Wiadomo, że nasze towarzystwo chyba takie nie bedzie. Ale jednak nie chciałabym sprzatac rzygów [IMG]file:///C:\DOCUME~1\user\USTAWI~1 \Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image003.gif[/IMG]Dlatego 2 beczki w piwem z nalewaka wstawiamy na poprawiny. A na wesele symbolicznie - pare Reddsów, kilkanaście butelkowych. Myslicie , że to ma sens? Czy w albo w ogóle albo w calosci dla wszystkich?

Eee jak będą chcieli wymieszać czy się opić to zrobią to bez względu na to czy się piwo wystawi czy nie U nas na pewno na weselu będzie piwo bo wiem, że są w rodzinie osoby, które nie piją wina ani wódki i piwko na pewno ich ucieszy J

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
no wlasnie..
miesiąc do ślubu ! [IMG]file:///C:\DOCUME~1\user\USTAWI~1 \Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image004.gif[/IMG]

Cytat:
Napisane przez moskit30 Pokaż wiadomość
Umówiłam się na hybrydy-35 zł, w promocji, to dużo czy mało, że mam sie martwić?[/QU

cena ok [IMG]file:///C:\DOCUME~1\user\USTAWI~1 \Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image002.gif[/IMG]

Bardzo mało J ja płacę 50zł, ale mam sprawdzoną kosmetyczke J

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Moja Sukienka to Amy Love model Alecta, mam przymiarkę dopiero na początku września a dostanę ją dopiero w czwartek przed slubem (wypożyczam), więc wklejam jej zdjęcie na modelce: Nie mam kompletnie pomysłu na fryzurę, mam ciemne włosy, proste do ramion.

Piękna
Fryzura – niskie upięcie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie w nowym wątku [IMG]file:///C:\DOCUME~1\user\USTAWI~1 \Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image005.gif[/IMG]mam nadzieje że juz niedługo do Was wrócę na stałe

Bardzo ładny welon i będzie Ci pasował do sukni

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam jaki to był ketonal.

A fryzury mniej więcej coś takiego:

Ta pierwsza jest super!

Cytat:
bukiet jest piękny i taki sam cvhciałam miec, jednak w 4 kwiaciarniach nie wjedzieli co to za kwiaty wiec nie bede go mieć [IMG]file:///C:\DOCUME~1\user\USTAWI~1 \Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image005.gif[/IMG]

Śliczna! Gdzie kupiłaś? J

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Bardzo ładne paznokietki

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-07-17 o 12:02
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:02   #176
misia880
Zakorzenienie

bachara w silesi na stoisku obok tesco ze srebrem

Stary 2014-07-17, 12:05   #177
Dotka90
Zakorzenienie

Konkardia, ja będę mieć tylko kolczyki, nie mam naszyjnika ani bransoletki.

Corn, gdzie robiłaś pazurki?

Dziewczyny, uwaga, bo ja się na tym nie znam
Czy paznokcie żelowe, to coś innego niż hybryda?
A żele i akryl to to samo?
Czy żele niszczą płytkę paznokcia?
Ile się żele trzymają?
+/- jaka cena?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:07   #178
Konkardia
Wtajemniczenie

bachara Ale śliczne!

Dotka90 Czyli tak też można, dziękuję!

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-07-17 o 12:11
Stary 2014-07-17, 12:07   #179
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

będzie je trzymac w torebce podczas mszy, toastu, obiadu i pierwszego tańca, więc nie widze problemu, ona z reszta nie dla mnie problemem byłoby jechanie na ta sale kolejny raz bo jest prawie 50km od naszego miejsca zamieszkania więc kazdemu pasuje co innego

jeszcze dzis do 19 i 3 dni wolnego, codziennie imprezy po weekendzie przybedzie mi z 5 kg jak nic

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:09   #180
misia880
Zakorzenienie

dotka... jedni Ci powiedzą że niszczą drudzy, że nie... a prawda jest taka że sama musisz ocenic.
ja od 5 albo 6 lat mam żele cały czas na paznokciach. i nie sądze zeby były zniszczone

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości