|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
![]() Ale od października idę dalej, na podyplomówkę
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Konto usunięte
|
chyba tylko u Was
w Poznaniu 30 stopni i pełne słońce faajnie masz, też bym chętnie zrobiła jakąś podyplomówkę gdyby ktoś mi zasponsorował
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3154 | |
|
Szalony Kapelusznik
|
Cytat:
mam dokladnie ten sam problem skonczyla mi sie umowa, zlapalam prace w innej szkole ale nie na caly etat i musialabym polowe przeznaczac co miesiac na podyplomowke a a co zyc |
|
|
|
|
#3155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jeszcze wprowadzili płatny parking pod uczelnią, abonament 30 zł, nawet dla zaocznych, którzy na uczelni są 4-5 dni w miesiącu. Także płaciłabym o 600 zł za studia więcej, ale stawałam gdzie popadnie. Raz miałam wezwanie na straż miejską, ale pogadałam z Panem jak urzędnik z urzędnikiem Skończyło się na spisaniu.
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Konto usunięte
|
Kash, MBA robiłaś?
![]() dziewczyny, a że się tak niedyskretnie zapytam - czy te podyplomówki są wymagane przez pracodawcę, albo zwiększają wasze szanse na lepiej płatną pracę? Bo jeśli nie to ja bym schowała chęć edukacji do kieszeni i zamiast tego szukała lepszej pracy... Albo takiej, gdzie zapłacą za podyplomówkę. Mówię to ja, niedoszła doktorantka która wybrała pracę na etat i jest z tego faktu superzadowolona
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Szalony Kapelusznik
|
u mnie po ewentualych dyplomowkach stawka ta sama tylko szansa na stanowisko inne :P
|
|
|
|
#3160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pracy typowej po tym nie ma (chyba ze chce się zostać na uczelni albo pracować w agencji badania rynku- ja nie chciałam ), ale przydaje się w życiu i w pracy z ludźmi a na podyplomowe bym poszła bo lubię się uczyć nowych rzeczy, chętnie bym sobie trzasnęła jakąś podyplomówkę w instytucie psychologii np. psychologia w zarządzaniu albo doradztwo zawodowe i personalne ale czy pomogło by mi to w znalezieniu lepszej pracy nie wiem, nie myślałam o tym, sądzę że raczej nie
|
|
|
|
|
#3161 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tzn, nie zrozumcie mnie źle, mówię z własnego doświadczenia - pracowałam już w kilku dużych firmach, w różnych branżach i doskonale wiem, że wykształcenie NIE MA WIĘKSZEGO ZNACZENIA na stanowiskach niskiego i średnioniskiego szczebla. A jak już masz doświadczenie to nie ma żadnego. Podam przykład z mojej poprzedniej pracy (ogólnie sieć retail). Mieliśmy w biurze anglistkę, kupca filologa, ekonomistkę w e-commerce i kupca mgr inż chemii, sportowca który był szefem Visualów i mnóstwo przypadków w nowej pracy, które potwierdzają, że wykształcenie nie ma nic do rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-07-17 o 15:43 |
|||
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także mam potrzebę, żeby zrobić podyplomówkę
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pewnie taki nigdy się nie trafi ale cóż pogdybać można chociaż nie wiem czy jakbym nawet dostała taką kasę czynie wolałabym jej przeznaczyć na jakiś kurs języka zawsze się chciałam nauczyć włoskiego A i coraz więcej widuję ogłoszeń o pracę z wymaganiami typu znajomość dwóch języków obcych
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-07-17 o 20:05 |
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę wczoraj promotor mówił że mam puścić przez antyplagiat i składać a dziś zażyczył sobie obejrzeć ostateczną wersję i pewnie znowu mi każe coś zmieniać
Zamiast eksperyment sam w sobie I ja tego nie zmieniłam więc pewnie mi każe usunąć żeby złożyć
|
|
|
|
#3165 | |
|
Szalony Kapelusznik
|
Cytat:
wszystko z jednego kregu, ale uprawnienia ma sie jednak dopiero po ukonczeniu odpowiednich kursow (nie zeby dawalo konkretna wiedze, ktorej juz nie posiadlam no ale )
|
|
|
|
|
#3166 |
|
only smart shopping
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
łee olałam pisanie pracy w poniedziałek Coś mi klawiatura wydziwiała rano![]() Ale w końcu muszę się za nią zabrać (magisterkę
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwoniła czy mogą jutro przyjechać. Generalnie mieli przyjechać bo teść miał naprawić kilka rzeczy po kafelkarzu. Ale nie sądziłam ze to będzie tak szybko
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
imieniny teściowej zeszłoroczne to wina TŻ bo mi nie powiedział jak planowaliśmy wakacje, dopiero dojechaliśmy rano na miejsce a on do mnie: "to teraz musimy zadzwonić do mojej mamy bo ma dziś imieniny" a ja
![]() ale nie ukrywam, średnio lubię zloty rodzinne, takie to sztuczne jest, wszyscy się nagle interesują "co u Ciebie?" Edytowane przez Anoula Czas edycji: 2014-07-17 o 21:51 |
|
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
Dotka90
Po pierwsze mam teraz mniej godzin. Poza tym sa to raczej godziny poludniowe/popoludniowe/wieczorne Np. 11.00 - 20.30. I wlasnie w takich godzinach pracuje w weekendy. Wolne mam miec we wtorek i srode. Wczesniej pracowalam od poniedzialku do piatku od 6-16 albo 7-15. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki ja też dumam nad nią.. Lub powrotem na filologię bo mi pół roku zostało Cytat:
Szkoda, że niektórzy nie mają takiego podejścia jak Ty![]() Opracowaąłam sobie tezy do egzaminu magisterskiego, wydrukowałam
|
|
#3176 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogladam wiadomosci o tym co sie stalo z samolotem Malaysian Air i az mi sie niedobrze robi na mysl ze za ok miesiac mam leciec do Polski. Po prostu sie boje
|
|
|
|
#3178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie mogę uwierzyć w to co się dzieje ostatnio, Ruscy naprawdę nie mają żadnych skrupułów, III wojna światowa to już chyba tylko kwestia czasu ale nie martw się Kochana, po takiej akcji raczej nieprawdopodobne żeby mogło się to powtórzyć |
|
|
|
|
#3179 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Molise, gratuluję!
Moje studia z 3letnim poślizgiem dopiero za rok ale strasznie marzy mi się doktorat z chemii biomedycznej, a że moje dziecię będzie już duże, to kto wie ![]() Idę sprzątać!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

w Poznaniu 30 stopni i pełne słońce
skonczyla mi sie umowa, zlapalam prace w innej szkole ale nie na caly etat i musialabym polowe przeznaczac co miesiac na podyplomowke

pracy typowej po tym nie ma (chyba ze chce się zostać na uczelni albo pracować w agencji badania rynku- ja nie chciałam
Zamiast eksperyment sam w sobie
13.03.2008